benodigdheden:
-rijst van bosto voor paella en risotto (125gr vr 2 personen) -erwtjes (1 kop) -4 scampis (grote) -1kipfilet in blokjes -1 rode paprika in blokjes -1 ui in blokjes -teentje knoflook geplet en gehakt -1/2kl gerookt paprikapoeder -beetje chilivlokjes of verse peperkes of piment espellette -visboullion van blokje (300ml) -scheut witte wijn -zout en peper en citroen -peterselie -olijfolie
bereiding:
-neem een grote pan, doe olijfolie erin en voeg ui, look en paprika toe, laat even aanstoven, voeg erwtjes toe (diepvries)
-bak kip aan, die je bestrooid met kippekruiden -voeg rijst aan groentemengeling toe en meng -voeg wijn en bouillion toe -laat 10 minuten sudderen, voeg laatste minuten kip toe -bak scampi's en leg erbij -versier met partjes citroen en peterselie
vlug en zo lekker!
smakelijk!
|