Inhoud blog
  • Weer terug
  • examen
  • bezoek
  • Baasje ziek
  • Op bezoek
    Zoeken in blog

    Paulie, grijze roodstaart papegaai, geboren: 19-3-2005
    Over mijzelf
    Ik ben Paulie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Prettig gestoord.
    Ik ben een man en woon in Menen (België) en mijn beroep is Het zotteken uithangen.
    Ik ben geboren op 19/03/2005 en ben nu dus 19 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Iedere dag lekker rondfladderen in het huis en vooral aan mijn baasje zijn oren knabbelen.
    Ik ben hier aangekomen op 15 juni 2005 en ik was toen 12 weken oud en ik moet zeggen, ik ben hier met mijn gat in de boter gevallen.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Paulie vertelt
    Over ons gezin
    Iedere dag is de moeite waard
    03-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    IJsbergsla met grapefruit

    Ingrediënten

    1/2 krop ijsbergsla

    1 grapefruit

    3 el yoghurt

    1 sinaasappel

    1 tl honing

    Peper

    Zout

     

    Was 1/2 krop ijsbergsla en scheur de bladeren in stukken.

    Verdeel 1 grapefruit in parten en halveer ze.

    Maak een sausje van 3 el yoghurt, het sap van 1 sinaasappel, 1 tl honing, peper en zout.

    Meng alles door elkaar.

    03-04-2006 om 18:13 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    03-04-2006 om 18:07 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Hamlappen met kerriesaus

    Ingrediënten

    400g hamlappen

    zout

    peper

    60 gr. boter

    1 ui

    2 el kerriesaus

    1 prei

    30 gr. bloem

    2 dl bouillon

    1 hardgekookt ei

     

    Bestrooi het vlees met peper en zout.

    Maak de ui en de prei schoon en snipper deze fijn.

    Verhit de boter in een pan en bak hierin het vlees aan alle kanten mooi bruin.

    Haal dan het vlees uit de pan en fruit in het achter gebleven bakvet de ui, kerriepoeder en de prei eventjes.

    Roer dan de bloem erdoor en giet dan beetje voor beetje de bouillon er door.

    Blijf roeren tot er een gebonden saus ontstaat.

    Leg dan het vlees in de pan en laat alles 20 minuten zachtjes stoven.

    Prak het ei fijn en roer dit erdoor.

    Voeg zo nodig nog wat peper, zout en kerriepoeder toe.

    03-04-2006 om 16:18 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffietijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    03-04-2006 om 16:13 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Gehaktrollade voor 2 dagen

    Ingrediënten

    600 gr. rundergehakt

    zout

    peper

    1 ei

    2 sneetjes wittebrood zonder korst

    melk

    100 gr. geraspte kaas

    2 el gehakte peterselie

    3 hardgekookte eieren

    bloem

    50 gr. boter

    1/2 dl bouillon

     

    Het gehakt aanmaken met zout, peper, ei, het in de melk geweekte en uitgeknepen brood, de kaas en de peterselie.

    Een ovale koek ervan vormen, daarop de gepelde eieren leggen en het gehakt goed om de eieren heenvouwen.

    De naad goed glad strijken.

    De rollade door bloem wentelen en in de boter aan alle kanten bruin bakken, de bouillon toevoegen en de rollade 45 minuten zachtjes stoven onder af en toe keren.

    De helft van de rollade in plakken snijden en warm serveren met de jus apart erbij.

    Lekker met Chinese kool en gekookte aardappelen

    03-04-2006 om 14:08 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    03-04-2006 om 14:00 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Pladijsrolletjes met Belgische kaas

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    4 pladijzen (van 600 g)
    150 g kaas
    1 sjalot
    1 eetlepel peterselie (fijngehakt)
    paprikapoeder
    100 g boter (bakboter)

     

    De pladijzen (laten) fileren, de filets degelijk spoelen onder stromend water en afdrogen.

    Een homogene pasta maken met de kaas, de boter, paprikapoeder en een weinig fijn gehakte peterselie en sjalot.

    Per persoon een filet met de pasta bestrijken en er een andere filet opleggen.

    Een ovenschotel beboteren en er de porties inleggen, eventueel bestrooien met nog een weinig kaas.

    In een voorverwarmde oven, ongeveer 15 à 20 minuten gratineren.

    De porties kunnen eveneens in de pan worden gebakken.

     

     

    Goelasj met aardappelen

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    800 g stoofvlees
    2 uien
    1 cl olijfolie (extra vierge)
    50 g boter (bakboter)
    paprikapoeder
    komijn (gemalen)
    4 dl vleesbouillon
    4 aardappelen (Charlotte)
    1 paprika (rood)
    1 paprika (groen)
    peper
    zout

     

    Het vlees in blokjes verdelen en aanbakken in een mengsel van olie en boter.

    De uien grof snijden en ze mee aanstoven.

    Per ui een eetlepel paprikapoeder en een snuifje komijn toevoegen en de vleesbouillon erbij gieten.

    Laten sudderen met het deksel op de pan tot het vlees bijna gaar is.

    Ondertussen de aardappelen schillen en in blokjes snijden.

    De paprika's wassen, de zaadlijsten verwijderen en ze met de aardappelen bij het vlees voegen.

    Kruiden met peper en zout en nog 15 minuten laten sudderen.

    Opdienen met boerenbrood en gemengde sla.

     

     

    Appelbeignets

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    5 appelen (Boskoop)
    300 g bloem (tarwebloem)
    zout
    2 eieren
    15 g suiker
    2 cl arachideolie
    30 cl pilsbier
    25 g poedersuiker

     

    De appelen schillen, het klokhuis uitboren en de appelen in schijven snijden van ongeveer 1 centimeter.

    De appelschijven bestrooien met suiker en eventueel kirsch.

    De bloem zeven, zout, suiker, eierdooiers, olie en bier toevoegen.

    Het eiwit stijfkloppen en door het deeg mengen.

    De appelschijven in dit frituurdeeg draaien en bakken in frituurvet op 175 graden.

    De beignets laten uitdruipen en bestrooien met bloemsuiker.

    03-04-2006 om 13:57 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    03-04-2006 om 13:32 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Gebakken witlof

     

    Ingrediënten

    750 gr. witlof

    zout

    2 eieren

    4 el paneermeel

    4 el geraspte kaas

    boter om te bakken

     

    Het witlof schoonmaken en koken in water met zout gedurende 10 minuten.

    De struikjes zeer goed laten uitlekken.

    De eieren loskloppen met 2 el water of melk en het paneermeel met de geraspte kaas vermengen.

    De struikjes eerst door ei wentelen en vervolgens door paneermeel-kaasmengsel.

    Ze in ruim boter in een koekenpan aan alle kanten bruin en knapperig bakken.

    02-04-2006 om 18:47 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    02-04-2006 om 18:43 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Broccoli a la crème


    Ingrediënten

    750 gr. broccoli

    zout.

    voor de saus:

    20 gr. boter

    20 gr. bloem

    1/8 ltr. bouillon

    1/8 ltr. melk of koffieroom

    zout

    peper

    1 eierdooier

    sap van 1/2 citroen


    De schoongemaakte broccoli in 20 minuten gaar koken.

    Goed laten uitlekken.

    De saus maken met boter, bloem, bouillon en melk of koffieroom en het sausje 8 minuten zachtjes koken.

    De eierdooier loskloppen met weinig melk.

    Een deel van de saus er langzaam bijkloppen en van het vuur af dit mengseltje bij de rest van de saus kloppen.

    De saus op smaak brengen met zout en peper en het citroensap.

    De saus door de broccoli scheppen en alles warm laten worden, maar niet meer laten koken.

    02-04-2006 om 13:42 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    02-04-2006 om 13:34 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Taartje met tomaat, basilicum en lichtgebakken langoustines

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    2 tomaten
    250 g bladerdeeg
    olijfolie om te bakken
    25 g boter (bakboter)
    16 langoustines
    1 sjalot
    2 dl wijn (wit/droog)
    5 cl wijnazijn (wit)
    0.5 dl room
    50 g boter (roomboter)
    8 blaadjes basilicum
    peper
    zout

     

    Maak van het bladerdeeg 4 schijven van 10 cm doorsnede.

    Ontvel en ontpit de tomaten, snijd ze in tweeën en versnijd de helften in fijne plakjes.

    Schik ze op de bladerdeegschijfjes, kruid met peper en zout en voeg enkele druppels olijfolie toe.

    Bak dit gedurende 20 minuten in de oven op 180°C.

     

    Bereid de saus: hak de sjalot fijn en laat ze met de witte wijn en de witte wijnazijn inkoken tot dit bijna droog is.

    Voeg dan de room toe en werk dit op met boter.

    Breng de saus op smaak met peper en zout en strooi de gehakte basilicumblaadjes erover.

     

    Bak de langoustines lichtjes in boter en kruid ze.

    Leg de langoustines op en rond de bladerdeegtaartjes en nappeer met de saus.

     

     

    Gevulde tongscharfilets met kreeft

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    4 tongscharren
    1 preiwit
    150 g rodekool
    100 g sojascheuten
    100 g oesterzwammen
    1 potje saffraanpoeder
    2.5 dl wijn (wit/droog)
    2.5 dl room
    2.5 dl visfumet
    50 g kreeftenvlees
    100 g boter (roomboter)
    cayennepeper
    peper
    zout
    1 cl azijn
    1 eetlepel citroensap
    20 g boter (bakboter)

     

    De prei in fijne julienne versnijden en blancheren.

    Ook de rodekool versnijden en eveneens blancheren in gezouten water met azijn.

    Ten slotte de sojascheuten blancheren in water met citroen.

    De oesterzwammen afborstelen, in julienne versnijden en in een hete pan mooi bruin bakken in wat boter.

    De tongscharfilets langs beide zijden met een fileermesje voorzichtig losmaken zonder ze eraf te trekken.

    Zo komt de graat vrij.

    Aan beide uiteinden de graat met behulp van een schaar losknippen en de filets binnenstebuiten draaien.

    Kruiden met peper en zout, en pocheren in een weinig visfumet.

    Uit de gepocheerde tongschar de graat verwijderen, zodat de vis zijn oorspronkelijke vorm behoudt.

    Prei, rodekool, sojascheuten en oesterzwammen vermengen en opwarmen.

    Voor de saus aan de ingekookte fumet de room en de saffraan toevoegen.

    Kruiden met cayennepeper en zout, en ten slotte de saus afwerken met malse boter.

    De borden overgieten met de saffraansaus en de tongschar erop leggen.

    De vis opvullen met de groentjes.

    Het kreeftenvlees even in wat boter laten bruinen en op de groenten schikken.

     

     

    Millefeuille

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    250 g bladerdeeg
    1.5 dl room
    20 g poedersuiker
    5 dl melk (halfvol)
    120 g suiker
    0.5 stokje vanille
    6 eierdooiers
    2 theelepels maïszetmeel

     

    Bereid de banketbakkersroom: kook de melk samen met de helft van de suiker en het vanillestokje.

    Meng in een andere kom de eierdooiers, de andere helft van de suiker en het maïszetmeel. Giet dit laatste mengsel op de kokende melk en laat even opkoken.

     

    Klop de room op.

    Meng de banketbakkersroom met de opgeklopte room.

    Bouw de millefeuille op in vier lagen bladerdeeg en drie lagen crème.

    Bestrooi de taart met poedersuiker en karameliseer deze met een gloei-ijzer of de stang waarmee u crème brûlé maakt.

     

    02-04-2006 om 13:32 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    02-04-2006 om 13:11 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Bloemkool-broccoli salade

     

    Ingrediënten

    1 klein bloemkooltje

    zout

    enkele schijfjes citroen

    200 gr. broccoli

    Voor de dressing:

    1 hardgekookt ei

    4 el olie

    3 el azijn

    snufje suiker

    zout

    peper

    mespuntje mosterd

     

    Het bloemkooltje schoonmaken en in roosjes verdelen.

    De roosjes goed wassen en enkele minuten koken in water met zout en wat plakjes citroen.

    De bloemkoolroosjes laten uitlekken en afkoelen.

    De broccoli schoonmaken, wassen en 10 minuten koken in water met zout.

    De broccoli laten uitlekken, afkoelen en wat kleiner snijden.

    Bloemkool en broccoli door elkaar mengen.

    De dressing maken door het ei met een vork te verkruimelen en de rest van de ingrediënten erbij te kloppen.

    De dressing door de groenten mengen en de salade even koel wegzetten.

    Lekker met gebakken aardappelen.

    01-04-2006 om 19:38 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    01-04-2006 om 19:30 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    01-04-2006 om 14:23 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Andijvie au gratin


    Ingrediënten

    1 kg andijvie

    zout

    30 gr. boter

    30 gr. bloem

    2 1/2 dl melk

    peper

    100 gr. ontbijtspek

    50 gr. geraspte

    kaas

    boter om in te vetten

     

    De struiken andijvie wassen, in reepjes snijden en weer wassen.

    De andijvie opzetten met aanhangend water, laten slinken en zout toevoegen.

    De andijvie goed laten uitlekken.

    Een sausje maken van de boter, de bloem en de melk.

    Het sausje 5 minuten zachtjes laten koken, zout en peper naar smaak toevoegen en het sausje met de andijvie vermengen.

    De andijvie overdoen in een beboterde ovenvaste schotel.

    De plakjes ontbijtspek krullerig bakken in een koekenpan, op de andijvie leggen en de kaas erop strooien.

    De andijvie onder een grill of in een hete oven laten gratineren.

    01-04-2006 om 14:21 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    01-04-2006 om 14:09 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Posteleinsoep met broodkorstjes

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    100 g boter (geklaard)
    200 g postelein
    1 bakje tuinkers
    4 aardappelen (Bintje)
    10 dl bouillon
    4 sneetjes wit brood
    peper
    zout

     

    De aardappelen schillen en in blokjes snijden.

    De postelein en tuinkers spoelen.

    De aardappelen en driekwart van de postelein lichtjes stoven in de geklaarde boter.

    De bouillon aan de kook brengen en er de gestoofde postelein en aardappelen bijvoegen.

    Alles gaarkoken.

    Op smaak brengen met peper en zout.

    Op het laatste ogenblik tuinkers toevoegen. Gedurende 1 minuut meekoken en van het vuur nemen.

    Mixen.

    Daarna de rest van de postelein aan de hete soep toevoegen.

    Het brood in kleine vierkantjes verdelen en laten korsten in geklaarde boter.

    De korstjes apart opdienen, zodat ieder naar believen kan nemen.

     

     

    Hutsepot met koolvis

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    800 g koolvisfilet
    2 aardappelen (Charlotte)
    4 raapjes
    1 wortel
    15 g boter (bakboter)
    6 sneetjes spek (gerookt)
    1 ui
    0.5 groene kool (savooikool)
    2 dl court-bouillon
    2 stengels groene selderij
    2 takjes tijm
    2 blaadjes laurier

     

    Alle groenten in stukjes van maximum 1 centimeter snijden.

    De groene kool fijnsnijden en blancheren.

    Het spek fijnsnijden, eerst blancheren en dan even aanbakken in een stoofpan.

    Het spek uitscheppen, de ui stoven in dezelfde pan.

    De groenten, de kool en het spek bijvoegen.

    De court-bouillon toevoegen en er de tijm en de laurier bijdoen.

    De gekruide koolvis er bovenop schikken.

    Afdekken en 20 minuten laten stoven op een zacht vuurtje.

    De hutsepot verdelen over 4 diepe borden en er de vis bovenop schikken.

     

     

    Chocoladetaart van het huis met sinaasappelsorbet

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    250 g chocolade (puur)
    560 g suiker
    250 g boter (roomboter)
    7 eieren
    4 dl sinaasappelsap
    350 g verse kaas (mager)
    1.8 dl water
    3 eetlepels cacaopoeder
    7 cl grand-marnier

     

    Bereid de taart: laat de chocolade samen met de boter en de helft van de suiker smelten in een steelpan tot een gebonden massa.

    Voeg één voor één de eieren toe en klop de massa stevig op.

    Giet het geheel in een vorm en bak af op 200°C gedurende 20 minuten.

     

    Bereid de sorbet: verwarm de rest van de suiker met het sinaasappelsap tot zich een stroop vormt.

    Laat afkoelen.

    Voeg de geraspte sinaasappelschil toe.

    Meng er tenslotte de kaas onder.

    Laat een half uur draaien in een sorbetière.

     

    Bereid de chocoladecoulis: breng het water aan de kook met wat suiker en de cacao.

    Kook tot een homogene massa.

    Druk de saus door een zeef.

    Voeg na afkoeling Grand Marnier toe.

    Roer flink.

    Doe de saus in een papieren puntzak en spuit een patroon op het bord.

     

    01-04-2006 om 14:07 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Laatste commentaren
  • fijne zondag met dikke knufjes van mij.liefs Mieke.xxx. (mieke)
        op Baasje ziek
  • Avondgroetjes (hugo)
        op Weer terug
  • hoi hoi paulie (pluisje)
        op Weer terug
  • De Kerstgroetn van Juliën en Adriën. (De 2 zotte piefies)
        op Weer terug
  • Kerstgroetjes uit Koekelare. (Raf en Ginette)
        op Weer terug
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto


    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Forum over grijze roodstaart papegaaien en andere kromsnavels
  • moppen
  • tijdschrift
  • pc & internet
  • Het blog van Dennis
  • Welkom bij Willy
  • grasparkieten

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Grasparkiet Online

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!