Inhoud blog
  • Weer terug
  • examen
  • bezoek
  • Baasje ziek
  • Op bezoek
    Zoeken in blog

    Paulie, grijze roodstaart papegaai, geboren: 19-3-2005
    Over mijzelf
    Ik ben Paulie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Prettig gestoord.
    Ik ben een man en woon in Menen (België) en mijn beroep is Het zotteken uithangen.
    Ik ben geboren op 19/03/2005 en ben nu dus 19 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Iedere dag lekker rondfladderen in het huis en vooral aan mijn baasje zijn oren knabbelen.
    Ik ben hier aangekomen op 15 juni 2005 en ik was toen 12 weken oud en ik moet zeggen, ik ben hier met mijn gat in de boter gevallen.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Paulie vertelt
    Over ons gezin
    Iedere dag is de moeite waard
    15-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Zweedse aardappelsalade

     

    Ingrediënten

    3 zure appels

    1 blikje tonijn

    1 kleine ui

    handvol verse peterselie

    2 eetlepels yoghurt

    zout en peper

     

    Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd in stukjes.

    Snipper de ui en bak deze glazig.

    Hak de peterselie fijn.

    Meng de appels met de ui, tonijn en peterselie.

    Roer de yoghurt door het mengsel en breng op smaak met zout en peper

    15-06-2006 om 19:39 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Macaronizalmsalade

     

    Ingrediënten

    spiraalmacaroni

    blikje zalm

    zalmsandwichspread

    erwten en worteltjes

    augurk

    hard gekookte eieren

    mayonaise en tomatenketchup

     

    Eieren koken.

    Pasta koken.

    Wortelen en augurk fijn snijden.

    Vermeng het geheel goed door elkaar heen en zet dit gedurende een dag in de koeling, mocht het de andere dag te droog zijn nog wat mayonaise of ketchup toevoegen.

    14-06-2006 om 22:38 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Indische Tomatensalade

     

    Ingrediënten

    sap van 2 limoentjes

    1 theelepel suiker

    zout en peper

    2 uien (gesnipperd)

    4 tomaten (in blokjes)

    1 komkommer (in blokjes)

    1 groen pepertje (gesnipperd)

    korianderblaadjes (fijngehakt)

    muntblaadjes

     

    Doe het limoensap in een kom en roer er de suiker, het zout en de peper door.

    Roer de ui, de tomatenblokjes, de komkommer, het pepertje en het korianderblad erdoor.

    Zet in de koelkast en garneer bij het serveren met verse muntblaadjes.

    14-06-2006 om 14:10 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    14-06-2006 om 14:07 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Kropsla met avocado en olijven

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    2 kroppen sla
    2 avocado's
    1 eetlepel citroensap
    2.5 cl wijnazijn (wit)
    5 cl olijfolie (extra vierge)
    4 takjes tijm
    peper
    16 olijven (zwart)
    50 g tomaten (gedroogd)
    0.25 groentebouillonblokje
    0.25 dl water

     

    Verwijder de buitenste bladeren van de sla en was het overgehouden kropje.

    Halveer en verwijder het stronkje.

    Laat op een theedoek goed uitlekken.

    Schil de avocado's, verwijder de pit en snij in blokjes.

    Besprenkel met citroensap.

    Breng in een steelpan het water met de azijn aan de kook.

    Los het bouillonblokje erin op en haal van het vuur.

    Roer de olie, tijm en peper erdoor.

    Snij de olijven in plakjes.

    Snij de tomaten in reepjes.

    Leg de halve slakropjes met de snijkant boven op de borden.

    Verdeel de avocadoblokjes erover en ernaast.

    Druppel de vinaigrette over de sla en de avocado.

    Verdeel de olijven en de tomaatreepjes erover.

     

     

    Lamskoteletjes met knoflook en rozemarijn

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    8 stronkjes witloof
    100 g boter (bakboter)
    peper
    zout
    nootmuskaat
    5 g suiker
    1 eetlepel citroensap
    1 mespuntje vleesextract
    4 teentjes knoflook
    4 takjes rozemarijn
    12 lamskoteletten

     

    Het witloof schoonmaken, de bittere kern eruit snijden en de stronkjes wassen.

    De helft van de boter laten smelten in een braadpan, de stronkjes witloof met aanhangend spoelwater naast elkaar op de panbodem schikken en even aanbakken.

    Een scheutje water erop gieten, kruiden met peper, zout en nootmuskaat en op smaak brengen met een beetje suiker, citroensap en vleesextract.

    Het deksel op de pan zetten en 20 minuten zachtjes laten smoren.

    De knoflook en de rozemarijn even aanstoven in de rest van de boter en de lamskoteletjes 3 tot 4 minuten aan elke kant bakken.

    Kruiden met peper en zout.

    Ze uit de pan nemen en warm houden onder aluminiumfolie.

    De stronkjes witloof laten uitlekken en aan alle kanten bruin aanbakken in de vleespan.

    De pan deglaceren met het kookvocht en tweederde laten inkoken.

    Vlees en witloof op de borden schikken en garneren met knofloof en rozemarijn.

    De saus er apart bijgeven.

     

     

    Appelpannenkoeken

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    250 g bloem (tarwebloem)
    zout
    50 g suiker
    3 eieren
    5 dl melk (halfvol)
    3 appelen (Jonagold)
    40 g boter (bakboter)

     

    Bloem, suiker (en eventueel bakpoeder) mengen.

    De melk en de eieren toevoegen en opkloppen tot een luchtig beslag.

    De appelen schillen, het klokhuis uitboren en de appelen in schijfjes snijden.

    Enkele appelschijfjes bakken in wat boter, omkeren en overgieten met beslag.

    De pannenkoeken aan beide kanten laten bakken.

    Warm serveren.

    14-06-2006 om 14:05 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (8 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    14-06-2006 om 09:38 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Slaatje van vier soorten paprika

     

    Ingrediënten

    1 kleine ui

    1/2 groene, gele, oranje en rode paprika

    2 wortelen

    een klein handje olijven naar keuze

    2 Prunella of Romeinse tomaten

    50 gr buffelmozzarella

    50 gr kruimelige fel afsmakende geitenkaas (bv crotin)

    drie eetlepels pesto Genovese

    drie eetlepels olijfolie met truffel

    zwarte peper

    een klein handvol basilicumblaadjes

    parmezaankaas

     

    Je begint met de ui in zeer fijne brunoise te snijden.

    De paprika, wortelen, tomaat en basilicum, kaas, olijven moet je in julienne snijden.

    Voeg peper, pesto, zout en olijfolie toe en rasp er flink wat parmezaanse kaas over.

    Dit alles voorzichtig mengen.

    Nu heb je reeds een lekker slaatje voor bij bv carpaccio, BBQ of bij eender wat.

     

    Je kunt er ook een op zich staand voorgerechtje van maken.

     

    Daarvoor laat je de parmezaanse kaas uit het slaatje en volg je de volgende stappen:

    Schik wat notensla (ruccola) op een bord.

    Schik hierover wat Gandaham en lepel het gemengd slaatje in het midden van het bord. Schaaf wat parmezaankrullen op de sla om het te versieren en je kan smullen!

     

    Natuurlijk kan je ook gewoon de Gandaham in julienne in het slaatje verwerken (lekker als slaatje bij bv BBQ) maar dit doe je natuurlijk niet als je het bij carpaccio wilt serveren.

    13-06-2006 om 22:13 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Courgettesalade

     

    Ingrediënten

    500 gr. courgettes

    4 el olijfolie

    2 el citroensap

    2 el dille

    Zout

    Suiker

    aromat

     

    Snij de courgettes in plakjes/blokjes en bak ze kort in de olie (niet bruin).

    Laten afkoelen.

    Maak een dressing van olie, citroensap, dille, zout, suiker en aromat.

    Schep dit door de courgettes

    13-06-2006 om 19:06 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    13-06-2006 om 19:03 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Mexicaanse bonensalade

     

    Ingrediënten

    4 eieren

    1 blik kidneybonen

    1/2 blikje maïskorrels

    1 bakje kerstomaten

    1 rode paprika

    4 stengels bleekselderij

    1 rode ui

    IJsbergsla

    2 eetlepels gehakte koriander.

    Voor de dressing:

    4 eetlepels tomatenketchup

    1/2 theelepel chilipoeder

    2 eetlepels citroensap

    4 eetlepels olijfolie.

     

    Kook de eieren hard in 10 minuten.

    Laat ze schrikken door er koud water over te gieten en pel ze.

    Laat de bonen en de maïs goed uitlekken.

    Halveer de tomaatjes.

    Snijd de paprika zonder zaadjes in kleine blokjes.

    Verdeel de bleekselderij in smalle boogjes.

    Schep de bonen, maïs, tomaatjes, paprika en bleekselderij door elkaar.

    Pel de ui en snijd deze in dunne ringen.

    Snijd de ijsbergsla in smalle reepjes.

    Verwarm de ingrediënten voor de dressing zonder te koken.

    Schik het bonen-maismengsel op een bedje ijsbergsla.

    Giet de lauwwarme dressing erover.

    Leg de uiringen op de salade en de eieren in partjes verdeeld eromheen.

    13-06-2006 om 18:57 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Salade met aardbeien

     

    Ingrediënten

    500 gram aardbeien

    250 gram gerookte kipfilet

    50 gram pijnboompitten

    150 gram veldsla

    75 gram taugé

    1 bosje rucola

    2 dl biogarde

    4 eetlepels olijfolie

    Zout

    Peper

     

    Was de aardbeien, haal de kroontjes eraf en halveer de helft.

    Snijd de kip in stukjes.

    Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.

    Meng de sla met de tauge, blaadjes rucola, gehalveerde aardbeien en de kip en doe het in een mooie serveerschaal.

    Pureer de rest van de aardbeien.

    Roer in een kom een dressing van aardbeienpuree, biogarde en olie en breng het op smaak met zout en peper.

    Verdeel de dressing over de salade en bestrooi met de pijnboompitten

    13-06-2006 om 16:56 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Bananensalade

     

    Ingrediënten

    3 rijpe bananen

    Fijngehakte walnoten

    Abrikozenjam

    Citroensap

    Slabladeren

    Mayonaise

     

    Snij bananen in lengte door en besprenkel ze met citroensap tegen verkleuring.

    Plaats de halve bananen twee op twee op elkaar met abrikozenjam er tussenin.

    Strooi gekapte walnoten erover heen.

    Rangschik de bananen op slabladeren.

    Verdeel aangemaakte mayonaise erover en strooi overige walnoten erover heen

     

    13-06-2006 om 13:46 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Spaghetti met kip en bleekselderij

     

    Ingrediënten

    50 gr. spekreepjes

    300 gr. kipfilet, in stukjes

    3 el olijfolie

    1 ui, gesnipperd

    1 teentje knoflook, gesnipperd

    1 struik bleekselderij, schoongemaakt en in dunne plakjes

    1 pakje mix voor macaroni en spaghetti

    400 gr. spaghetti

    Zout

     

    Bak de spekreepjes met de kipfilet in de hete olie al omscheppend bruin.

    Bak de ui en de knoflook al omscheppend 3 minuten mee.

    Voeg de bleekselderij toe en bak hem al omscheppend kort mee.

    Voeg 1 1/2 dl water en de mix toe en breng alles aan de kook.

    Laat de saus op een laag vuur 7 minuten sudderen totdat de bleekselderij beetgaar is.

    Kook intussen de spaghetti in ruim water met zout.

    Giet de spaghetti af en serveer hem met de saus.

    13-06-2006 om 12:09 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    13-06-2006 om 12:05 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Maispasta met kip en groenten

    Ingrediënten

    450 gr. maispasta

    Zout en peper

    400 gr. kipfilet, in reepjes

    1/2 el paprikapoeder

    3 el olijfolie

    1 teentje knoflook, gesnipperd

    1 rode paprika, in stukjes

    1 blik maïskorrels, uitgelekt

    1 dl hot ketchup

     

    Kook de maispasta in ruim water met zout gaar.

    Bak de kipfilet met het paprikapoeder en peper en zout in de hete olie al omscheppend bruin.

    Bak de knoflook met de paprika al omscheppend 5 minuten mee.

    Voeg de maïs, de ketchup en 1/2 dl heet water toe en laat alles al omscheppend goed warm worden.

    Schep het kipmengsel door de afgegoten pasta.

    Lekker met ijsbergsla mix.

    13-06-2006 om 12:04 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Rijst met kip

     

    Ingrediënten

    400 gr. snelkookrijst

    Zout en peper

    2 courgettes, gewassen

    5 el olijfolie

    500 gr. kipfilet, in reepjes

    250 gr. champignons, in plakjes

     

    Kook de rijst in water met zout.

    Snijd de courgettes in de lengte in dunne plakken.

    Bestrijk ze dun met olijfolie en rooster ze op een hete grillplaat of in een grillpan aan beide kanten lichtbruin.

    Bak de kipreepjes in 2 el olijfolie al omscheppend bruin.

    Voeg de champignons toe en bak ze omscheppend 5 minuten op een hoog vuur mee.

    Schep de courgetteplakken door de kip en breng alles op smaak met peper en zout.

    Serveer met de rijst.

    13-06-2006 om 11:18 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.paulie vertelt

    Bosbessen-citroenmuffins

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    175 g boter (roomboter)
    120 g amandelpoeder
    0.5 citroenschil
    200 g poedersuiker
    100 g bloem
    5 eiwitten
    200 g bosbessen

     

    Laat de boter langzaam smelten in een pan tot hij goudbruin van kleur is.

    Doe de amandelen, geraspte citroenschil, poedersuiker en bloem in een schaal.

    Meng goed.
    Roer de eiwitten erdoor.

    Schenk de gesmolten boter erbij en meng alles goed door elkaar.

    Schenk het beslag in muffinvormpjes.

    Leg de bosbessen erbovenop.
    Bak de muffins ca. 15 minuten op 200 °C of tot ze goudbruin van kleur zijn.

    Laat de muffins op een rooster afkoelen

    13-06-2006 om 10:31 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Gebakken aardappelen op z’n Italiaans

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    8 aardappelen (Charlotte)
    1 teentje knoflook
    4 tomaten
    20 g ansjovisfilets (in olie)
    4 cl olijfolie (extra vierge)
    peper
    zout
    1 mespuntje oregano (gedroogd)

     

    De aardappelen schillen en gaarkoken in licht gezouten water.

    Afgieten en laten afkoelen.

    De aardappelen in stukjes snijden.

    De knoflook fijnhakken. De tomaten pellen en de zaadjes verwijderen.

    De ansjovisfilets fijn prakken.

    De knoflook fruiten in hete olie en de aardappelen bakken gedurende 10 minuten onder af en toe omscheppen.

    De tomaten, ansjovisfilets en oregano toevoegen en nog 2 minuten laten meestoven.

    Op smaak brengen met peper van de molen en serveren op een bedje van gemengde sla.

    13-06-2006 om 09:21 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    13-06-2006 om 09:11 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Soufflé van Noordzeekrab in courgettentonnetje

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    3 Noordzeekrabben (van 400 g)
    200 g wijtingfilet
    200 g snoekbaarsfilet
    3 courgetten
    20 dl groentebouillon
    3 eiwitten
    3 dl room
    peper
    zout
    2 eetlepels kaviaar
    1 eetlepel bieslook (fijngehakt)

     

    De krabben gaarkoken in de groentebouillon, laten afkoelen in de bouillon en het krabbenvlees uit de krabben halen en in blokjes snijden.

    De courgettes in stukken van 5 centimeter snijden en uithollen met een lepeltje tot een tonnetje.

    Kort blancheren in kokend gezouten water en laten afkoelen.

    De snoekbaarsfilet en wijtingfilet fijnmalen in de cutter.

    De eiwitten toevoegen, kruiden met peper en zout en 3 uur in de koelkast zetten.

    Daarna de room en het krabbenvlees toevoegen.

    De courgettentonnetjes vullen, de oppervlakte glad strijken en stomen.

    Met een lardeerpen controleren of de bereiding gaar is: het onderste deel moet warm zijn.

    Opdienen met citroenboter, kaviaar en versieren met fijngehakt bieslook.

     

     

    Kippenfilet met yoghurtsaus

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    800 g kippenfilet
    1 eetlepel peterselie (fijngehakt)
    1 eetlepel bieslook (fijngehakt)
    1 eetlepel citroenmelisse (fijngehakt)
    1 eetlepel kervel (fijngehakt)
    3 dl yoghurt (mager)
    0.5 eetlepel citroensap
    1 teentje knoflook
    peper
    0.5 theelepel Provençaalse kruiden
    2 uien

     

    De kippenfilets in een pan met antikleeflaag in 10 minuten mooi goudbruine en gaar bakken.

    Een paar minuten voor het einde van de bereiding de in ringen gesneden uien bijvoegen en laten meefruiten.

    Kruiden met peper, zout en Provençaalse kruiden.

    De gewassen tuinkruiden fijnhakken en mengen met de yoghurt.

    Citroensap, geperste look, peper en zout toevoegen.

    De kippenfilets serveren op een bedje kruidige yoghurtsaus.

     

     

    Aardbeiengratin met amandelen

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    500 g aardbeien
    4 dl room
    100 g suiker
    100 g amandelpoeder
    100 g amandelschilfers
    2 eieren
    2 eierdooiers
    2 blaadjes munt

     

    De eieren en de dooiers met de suiker mooi wit en schuimig kloppen.

    Het amandelpoeder en de licht opgeklopte room toevoegen.

    De gewassen en kleingesneden aardbeien over vuurvaste schaaltjes verdelen en overgieten met de romige amandelsaus.

    Bestrooien met amandelschilfers en laten kleuren onder de ovengrill.

    Garneren met een hele aardbei en een muntblaadje.

    13-06-2006 om 09:09 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Laatste commentaren
  • fijne zondag met dikke knufjes van mij.liefs Mieke.xxx. (mieke)
        op Baasje ziek
  • Avondgroetjes (hugo)
        op Weer terug
  • hoi hoi paulie (pluisje)
        op Weer terug
  • De Kerstgroetn van Juliën en Adriën. (De 2 zotte piefies)
        op Weer terug
  • Kerstgroetjes uit Koekelare. (Raf en Ginette)
        op Weer terug
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto


    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Forum over grijze roodstaart papegaaien en andere kromsnavels
  • moppen
  • tijdschrift
  • pc & internet
  • Het blog van Dennis
  • Welkom bij Willy
  • grasparkieten

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Grasparkiet Online

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!