Inhoud blog
  • Weer terug
  • examen
  • bezoek
  • Baasje ziek
  • Op bezoek
    Zoeken in blog

    Paulie, grijze roodstaart papegaai, geboren: 19-3-2005
    Over mijzelf
    Ik ben Paulie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Prettig gestoord.
    Ik ben een man en woon in Menen (België) en mijn beroep is Het zotteken uithangen.
    Ik ben geboren op 19/03/2005 en ben nu dus 19 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Iedere dag lekker rondfladderen in het huis en vooral aan mijn baasje zijn oren knabbelen.
    Ik ben hier aangekomen op 15 juni 2005 en ik was toen 12 weken oud en ik moet zeggen, ik ben hier met mijn gat in de boter gevallen.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Paulie vertelt
    Over ons gezin
    Iedere dag is de moeite waard
    16-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffietijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    16-06-2006 om 16:11 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Uiensalade

     

    Ingrediënten

    2 grote uien

    1 citroen

    2 eetl. bruine basterdsuiker

    2 grote tomaten

    2 Spaanse pepers (rood en groen)

    1 rode paprika

    1 eetl. geraspte verse gemberwortel

    2 eetl. ketoembarblaadjes (koriander)

    zout

     

    Pers de citroen uit, voeg 1 eetl. heet water aan het sap toe en los 2 eetl. basterdsuiker in het mengsel op.

    Snijd de uien in ringen en overgiet die met het zoeven omschreven mengsel.

    Ontvel de tomaat, verwijder het zaad, snijd het vlees klein en voeg het toe aan de uien.

    Snijd de pepers klein en maak de paprika schoon en snijd die ook in stukjes.

    Voeg deze 2 ingrediënten ook bij de uien.

    Schep er tenslotte 1 eetl. geraspte gemberwortel en 2 eetl. gehakte ketoembarblaadjes bij en door.

    Schep de salade luchtig om en maak haar op smaak met wat zout.

    Zet het gerecht, afgedekt met folie, enige tijd koel alvorens het op te dienen.

    16-06-2006 om 15:24 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Aardappelsalade met Feta

     

    Ingrediënten

    12 mediumgrote aardappelen ontpit, maar nog met schil

    Een kwart kop mayonaise

    Driekwart kop zure room of natuurlijke yoghurt

    30 ml rode wijnazijn

    Zout

    Peper

    5 tl grove mosterd

    1 lenteui in dunne ringen

    2 el peterselie, fijn

    100g augurken in kleine blokjes

    150 tot 200g verkruimelde fetakaas

     

    Kook aardappelen in water gaar en trek schillen ervan af terwijl ze nog warm zijn.

    Verdeel aardappelen in blokjes en plaats aardappelen in een salade schaal.

    Meng alle ander ingrediënten en roer lichtjes door de nog warme aardappelen.

    16-06-2006 om 10:44 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Macaronisalade waldorf

     

    Ingrediënten

    500 gr macaroni

    1 blik ananas

    2 appels

    blikje mandarijn

    1 zakje rozijnen

    walnoten naar smaak

    1 blik ham (je kunt ook gerookte kip nemen

    1 ui

    2 bakjes selleriesalade

     

    Kook de macaroni beetgaar.

    Laat afkoelen of spoel af met koud water.

    snij alle ingrediënten niet te grof (appel afschillen en ontpitten natuurlijk).

    Alles door elkaar mengen ook de selleriesalade

    Lekker met stokbrood en als de salade je te droog is kun je altijd de saus op het bord erbij doen dan kan iedereen hem maken zoals die zelf wil.

    16-06-2006 om 09:20 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    16-06-2006 om 09:15 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Gestoomde langoustines in een dipsausje

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    12 langoustines
    5 dl court-bouillon
    1 tomaat
    3 eetlepels mayonaise
    1 eetlepel ketchup
    10 druppels Worcestershiresaus
    1 eetlepel citroensap
    cayennepeper
    0.5 bosje peterselie

     

    De langoustines stomen in een vergiet boven de kokende court-bouillon.

    De tomaten 10 seconden in kokend water dompelen, onmiddellijk afkoelen in koud water, pellen, halveren, de zaadjes verwijderen en het vruchtvlees in kleine blokjes snijden.

    De mayonaise in een kom mengen met de ketchup, het citroensap, de Worcestershiresaus en cayennepeper.

    De blokjes tomaat er voorzichtig doorroeren.

    Telkens twee langoustines, de staart omhoog, over de rand van een groot glas of ijscoupe hangen en het glas garneren met een toef gewassen peterselie.

    In het midden tussen de glazen een kommetje met dipsaus plaatsen.

     

     

    Eendenfilet met aardbeien en gember

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    2 eendenborstfilets
    500 g aardbeien
    1 pompelmoes (roze)
    1 eetlepel gember (geraspt)
    1 cl frambozenazijn
    100 g boter (roomboter)
    1 eetlepel peterselie (fijngehakt)
    4 sjalotten

     

    De eendenfilet bakken in eigen vet op de velkant.

    Indien nodig een beetje boter bijvoegen.

    Uit de pan nemen en warm houden onder aluminiumfolie.

    Het braadvet afgieten en de braadbodem deglaceren met azijn.

    De gehakte sjalot, wat geschaafde gember en het sap van een roze pompelmoes toevoegen.

    De saus laten indikken en er dan klontjes ijskoude boter doorroeren.

    De schoongemaakte en kleingesneden aardbeien toevoegen en laten doorwarmen in de saus.

    De eendenfilet in schuine plakjes snijden, op borden schikken en overgieten met de saus en afwerken met fijngehakte peterselie.

    Serveren met kroketjes.

     

     

    Kwarktaart met witte chocolade en amaretto

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    16 volkorenbeschuitjes
    3 bitterkoekjes (macarons)
    50 g boter (roomboter)
    0.5 theelepel amandelextract
    0.5 theelepel kaneelpoeder
    350 g chocolade (witte chocolade)
    1.25 dl slagroom
    675 g roomkaas
    120 g suiker
    4 eieren
    2 eetlepels amaretto
    0.5 theelepel vanille-extract
    4.4 dl zure room
    witte chocoladeschilfers

     

    Verwarm de oven voor op 180°C.

    Vet een springvorm met een doorsnee van 24 cm en 7,5 hoog in.

    Draai de volkorenbeschuitjes en bitterkoeken in een keukenmachine fijnkorrelig.

    Voeg de gesmolten boter toe, samen met het amandelextract en kaneel en draai alles nogmaals.

    Duw het kruimeldeeg tegen de bodem en langs de randen van de springvorm.

    Bak de korst in 5-7 minuten in de oven tot hij stevig geworden is.

    Draai de temperatuur lager tot 150°C.

    Smelt voor de vulling de chocolade en de slagroom in een pannetje op laag vuur.

    Blijven roeren.

    Laat afkoelen en roer het af en toe door.

    Klop met een elektrische mixer de roomkaas zacht.

    Voeg nu eerst de helft van de suiker toe en klop vervolgens één voor één de eieren erdoor. Voeg dan langzaam het chocolademengsel toe, samen met de helft van de amaretto (of amandelextract) en het vanille-extract.

    Schep de vulling in het kortdeeg en schuif de taart op een bakplaat in de oven.

    Bak de taart 45-55 minuten tot de rand van de taart stevig is geworden, maar het binnenste nog vochtig is.

    Draai de temperatuur hoger tot 200°C.

    Klop voor de topping de zure room, de rest van de suiker en de amaretto door elkaar.

    Strijk deze topping over de taart en schuif de taart nog 5-7 minuten in de oven.

    Draai de oven uit, maar laat de kwarktaart nog 1 uur in de oven staan.

    Haal de taart uit de oven en laat afkoelen.

    Werk met een mes de taart van de rand van de springvorm.

    Dek de taart losjes af en laat een nacht in de koelkast staan.

    Maak de springvorm los en til de ring voorzichtig van de taart.

    Schuif de taart op een platte schaal en decoreer hem met chocoladeschilfers.

    16-06-2006 om 09:11 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    16-06-2006 om 08:50 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Zweedse aardappelsalade

     

    Ingrediënten

    3 zure appels

    1 blikje tonijn

    1 kleine ui

    handvol verse peterselie

    2 eetlepels yoghurt

    zout en peper

     

    Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd in stukjes.

    Snipper de ui en bak deze glazig.

    Hak de peterselie fijn.

    Meng de appels met de ui, tonijn en peterselie.

    Roer de yoghurt door het mengsel en breng op smaak met zout en peper

    15-06-2006 om 19:39 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Macaronizalmsalade

     

    Ingrediënten

    spiraalmacaroni

    blikje zalm

    zalmsandwichspread

    erwten en worteltjes

    augurk

    hard gekookte eieren

    mayonaise en tomatenketchup

     

    Eieren koken.

    Pasta koken.

    Wortelen en augurk fijn snijden.

    Vermeng het geheel goed door elkaar heen en zet dit gedurende een dag in de koeling, mocht het de andere dag te droog zijn nog wat mayonaise of ketchup toevoegen.

    14-06-2006 om 22:38 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Indische Tomatensalade

     

    Ingrediënten

    sap van 2 limoentjes

    1 theelepel suiker

    zout en peper

    2 uien (gesnipperd)

    4 tomaten (in blokjes)

    1 komkommer (in blokjes)

    1 groen pepertje (gesnipperd)

    korianderblaadjes (fijngehakt)

    muntblaadjes

     

    Doe het limoensap in een kom en roer er de suiker, het zout en de peper door.

    Roer de ui, de tomatenblokjes, de komkommer, het pepertje en het korianderblad erdoor.

    Zet in de koelkast en garneer bij het serveren met verse muntblaadjes.

    14-06-2006 om 14:10 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    14-06-2006 om 14:07 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Kropsla met avocado en olijven

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    2 kroppen sla
    2 avocado's
    1 eetlepel citroensap
    2.5 cl wijnazijn (wit)
    5 cl olijfolie (extra vierge)
    4 takjes tijm
    peper
    16 olijven (zwart)
    50 g tomaten (gedroogd)
    0.25 groentebouillonblokje
    0.25 dl water

     

    Verwijder de buitenste bladeren van de sla en was het overgehouden kropje.

    Halveer en verwijder het stronkje.

    Laat op een theedoek goed uitlekken.

    Schil de avocado's, verwijder de pit en snij in blokjes.

    Besprenkel met citroensap.

    Breng in een steelpan het water met de azijn aan de kook.

    Los het bouillonblokje erin op en haal van het vuur.

    Roer de olie, tijm en peper erdoor.

    Snij de olijven in plakjes.

    Snij de tomaten in reepjes.

    Leg de halve slakropjes met de snijkant boven op de borden.

    Verdeel de avocadoblokjes erover en ernaast.

    Druppel de vinaigrette over de sla en de avocado.

    Verdeel de olijven en de tomaatreepjes erover.

     

     

    Lamskoteletjes met knoflook en rozemarijn

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    8 stronkjes witloof
    100 g boter (bakboter)
    peper
    zout
    nootmuskaat
    5 g suiker
    1 eetlepel citroensap
    1 mespuntje vleesextract
    4 teentjes knoflook
    4 takjes rozemarijn
    12 lamskoteletten

     

    Het witloof schoonmaken, de bittere kern eruit snijden en de stronkjes wassen.

    De helft van de boter laten smelten in een braadpan, de stronkjes witloof met aanhangend spoelwater naast elkaar op de panbodem schikken en even aanbakken.

    Een scheutje water erop gieten, kruiden met peper, zout en nootmuskaat en op smaak brengen met een beetje suiker, citroensap en vleesextract.

    Het deksel op de pan zetten en 20 minuten zachtjes laten smoren.

    De knoflook en de rozemarijn even aanstoven in de rest van de boter en de lamskoteletjes 3 tot 4 minuten aan elke kant bakken.

    Kruiden met peper en zout.

    Ze uit de pan nemen en warm houden onder aluminiumfolie.

    De stronkjes witloof laten uitlekken en aan alle kanten bruin aanbakken in de vleespan.

    De pan deglaceren met het kookvocht en tweederde laten inkoken.

    Vlees en witloof op de borden schikken en garneren met knofloof en rozemarijn.

    De saus er apart bijgeven.

     

     

    Appelpannenkoeken

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    250 g bloem (tarwebloem)
    zout
    50 g suiker
    3 eieren
    5 dl melk (halfvol)
    3 appelen (Jonagold)
    40 g boter (bakboter)

     

    Bloem, suiker (en eventueel bakpoeder) mengen.

    De melk en de eieren toevoegen en opkloppen tot een luchtig beslag.

    De appelen schillen, het klokhuis uitboren en de appelen in schijfjes snijden.

    Enkele appelschijfjes bakken in wat boter, omkeren en overgieten met beslag.

    De pannenkoeken aan beide kanten laten bakken.

    Warm serveren.

    14-06-2006 om 14:05 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (8 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    14-06-2006 om 09:38 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Slaatje van vier soorten paprika

     

    Ingrediënten

    1 kleine ui

    1/2 groene, gele, oranje en rode paprika

    2 wortelen

    een klein handje olijven naar keuze

    2 Prunella of Romeinse tomaten

    50 gr buffelmozzarella

    50 gr kruimelige fel afsmakende geitenkaas (bv crotin)

    drie eetlepels pesto Genovese

    drie eetlepels olijfolie met truffel

    zwarte peper

    een klein handvol basilicumblaadjes

    parmezaankaas

     

    Je begint met de ui in zeer fijne brunoise te snijden.

    De paprika, wortelen, tomaat en basilicum, kaas, olijven moet je in julienne snijden.

    Voeg peper, pesto, zout en olijfolie toe en rasp er flink wat parmezaanse kaas over.

    Dit alles voorzichtig mengen.

    Nu heb je reeds een lekker slaatje voor bij bv carpaccio, BBQ of bij eender wat.

     

    Je kunt er ook een op zich staand voorgerechtje van maken.

     

    Daarvoor laat je de parmezaanse kaas uit het slaatje en volg je de volgende stappen:

    Schik wat notensla (ruccola) op een bord.

    Schik hierover wat Gandaham en lepel het gemengd slaatje in het midden van het bord. Schaaf wat parmezaankrullen op de sla om het te versieren en je kan smullen!

     

    Natuurlijk kan je ook gewoon de Gandaham in julienne in het slaatje verwerken (lekker als slaatje bij bv BBQ) maar dit doe je natuurlijk niet als je het bij carpaccio wilt serveren.

    13-06-2006 om 22:13 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Courgettesalade

     

    Ingrediënten

    500 gr. courgettes

    4 el olijfolie

    2 el citroensap

    2 el dille

    Zout

    Suiker

    aromat

     

    Snij de courgettes in plakjes/blokjes en bak ze kort in de olie (niet bruin).

    Laten afkoelen.

    Maak een dressing van olie, citroensap, dille, zout, suiker en aromat.

    Schep dit door de courgettes

    13-06-2006 om 19:06 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    13-06-2006 om 19:03 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Mexicaanse bonensalade

     

    Ingrediënten

    4 eieren

    1 blik kidneybonen

    1/2 blikje maïskorrels

    1 bakje kerstomaten

    1 rode paprika

    4 stengels bleekselderij

    1 rode ui

    IJsbergsla

    2 eetlepels gehakte koriander.

    Voor de dressing:

    4 eetlepels tomatenketchup

    1/2 theelepel chilipoeder

    2 eetlepels citroensap

    4 eetlepels olijfolie.

     

    Kook de eieren hard in 10 minuten.

    Laat ze schrikken door er koud water over te gieten en pel ze.

    Laat de bonen en de maïs goed uitlekken.

    Halveer de tomaatjes.

    Snijd de paprika zonder zaadjes in kleine blokjes.

    Verdeel de bleekselderij in smalle boogjes.

    Schep de bonen, maïs, tomaatjes, paprika en bleekselderij door elkaar.

    Pel de ui en snijd deze in dunne ringen.

    Snijd de ijsbergsla in smalle reepjes.

    Verwarm de ingrediënten voor de dressing zonder te koken.

    Schik het bonen-maismengsel op een bedje ijsbergsla.

    Giet de lauwwarme dressing erover.

    Leg de uiringen op de salade en de eieren in partjes verdeeld eromheen.

    13-06-2006 om 18:57 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Salade met aardbeien

     

    Ingrediënten

    500 gram aardbeien

    250 gram gerookte kipfilet

    50 gram pijnboompitten

    150 gram veldsla

    75 gram taugé

    1 bosje rucola

    2 dl biogarde

    4 eetlepels olijfolie

    Zout

    Peper

     

    Was de aardbeien, haal de kroontjes eraf en halveer de helft.

    Snijd de kip in stukjes.

    Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.

    Meng de sla met de tauge, blaadjes rucola, gehalveerde aardbeien en de kip en doe het in een mooie serveerschaal.

    Pureer de rest van de aardbeien.

    Roer in een kom een dressing van aardbeienpuree, biogarde en olie en breng het op smaak met zout en peper.

    Verdeel de dressing over de salade en bestrooi met de pijnboompitten

    13-06-2006 om 16:56 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Bananensalade

     

    Ingrediënten

    3 rijpe bananen

    Fijngehakte walnoten

    Abrikozenjam

    Citroensap

    Slabladeren

    Mayonaise

     

    Snij bananen in lengte door en besprenkel ze met citroensap tegen verkleuring.

    Plaats de halve bananen twee op twee op elkaar met abrikozenjam er tussenin.

    Strooi gekapte walnoten erover heen.

    Rangschik de bananen op slabladeren.

    Verdeel aangemaakte mayonaise erover en strooi overige walnoten erover heen

     

    13-06-2006 om 13:46 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Spaghetti met kip en bleekselderij

     

    Ingrediënten

    50 gr. spekreepjes

    300 gr. kipfilet, in stukjes

    3 el olijfolie

    1 ui, gesnipperd

    1 teentje knoflook, gesnipperd

    1 struik bleekselderij, schoongemaakt en in dunne plakjes

    1 pakje mix voor macaroni en spaghetti

    400 gr. spaghetti

    Zout

     

    Bak de spekreepjes met de kipfilet in de hete olie al omscheppend bruin.

    Bak de ui en de knoflook al omscheppend 3 minuten mee.

    Voeg de bleekselderij toe en bak hem al omscheppend kort mee.

    Voeg 1 1/2 dl water en de mix toe en breng alles aan de kook.

    Laat de saus op een laag vuur 7 minuten sudderen totdat de bleekselderij beetgaar is.

    Kook intussen de spaghetti in ruim water met zout.

    Giet de spaghetti af en serveer hem met de saus.

    13-06-2006 om 12:09 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Laatste commentaren
  • fijne zondag met dikke knufjes van mij.liefs Mieke.xxx. (mieke)
        op Baasje ziek
  • Avondgroetjes (hugo)
        op Weer terug
  • hoi hoi paulie (pluisje)
        op Weer terug
  • De Kerstgroetn van Juliën en Adriën. (De 2 zotte piefies)
        op Weer terug
  • Kerstgroetjes uit Koekelare. (Raf en Ginette)
        op Weer terug
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto


    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Forum over grijze roodstaart papegaaien en andere kromsnavels
  • moppen
  • tijdschrift
  • pc & internet
  • Het blog van Dennis
  • Welkom bij Willy
  • grasparkieten

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Grasparkiet Online

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!