Inhoud blog
  • Weer terug
  • examen
  • bezoek
  • Baasje ziek
  • Op bezoek
    Zoeken in blog

    Paulie, grijze roodstaart papegaai, geboren: 19-3-2005
    Over mijzelf
    Ik ben Paulie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Prettig gestoord.
    Ik ben een man en woon in Menen (België) en mijn beroep is Het zotteken uithangen.
    Ik ben geboren op 19/03/2005 en ben nu dus 19 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Iedere dag lekker rondfladderen in het huis en vooral aan mijn baasje zijn oren knabbelen.
    Ik ben hier aangekomen op 15 juni 2005 en ik was toen 12 weken oud en ik moet zeggen, ik ben hier met mijn gat in de boter gevallen.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Paulie vertelt
    Over ons gezin
    Iedere dag is de moeite waard
    21-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    21-12-2005 om 18:03 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recept

    stoofpotje van kalkoenbout

     

    Ingrediënten voor 2 personen:

    3 kalkoen voorbouten
    6 stengels witte stoofselder
    1 grote rode ui
    3 teentjes knoflook
    het wit van een dikke prei
    2 dikke wortelen

    150g spruitjes
    2 dl gezeefde tomaten
    1 el Provençaalse kruiden
    olijfolie

    boter
    1 groetenbouillonblokje

    1 kippenbouillonblokje
    zwarte peper uit de molen & zout

     

    - Kruid de bouten royaal met peper en wat zout en laat ze mooi aankleuren in hete olie & wat boter.
    - Maak de groenten schoon: Snij de ui in dikke ringen, de selder grof, de wortelen in ringetjes, laat de spruitjes en knoflook in hun geheel.

    Voeg de groenten bij het vlees en laat kort meestoven.
    - Verkruimel de bouillonblokjes bij het vlees en voeg warm water toe tot alles nét onderstaat, breng aan de kook.
    - Voeg nu ook de gezeefde tomaten toe en draai het vuur zacht.

    Laat de bouten hierin zeer zachtjes boterzacht worden.
    - Breng het stoofpotje op smaak met peper, zout en de Provençaalse kruiden.

    Bind eventueel met wat sausbinder.
    - Serveer in grote warme borden.

    Lekker met aardappeltjes.

    21-12-2005 om 16:08 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recept

    Stersandwich met paling en roomkaas

     

    Brunchgerecht voor 4 personen
    8 bruine geroosterde sneetjes brood, uitgestoken in stervorm

    4 witte geroosterde sneetjes brood, uitgestoken in stervorm

    1/2 bakje roomkaas

    2 pakjes gerookte palingfilet

    2 eetlepels crème fraîche

    1 scheutje citroensap

    2 eetlepels gesnipperde bieslook

    zwarte peper

     

    Bereidingstijd: 20 minuten

     

    Bereiden:
    1 Vermeng de roomkaas met de bieslook.

    2 Meng in een keukenmachine ¼ deel van de paling met de crème fraîche tot een mousse. Maak op smaak met citroensap en peper.

    3 Besmeer 4 bruine broodsterren met het roomkaasmengsel.

    Leg hierop de witte broodsterren en bestrijk deze met de mousse. Leg de overige palingfilets bovenop de mousse.

    Bedek deze met de laatste bruine broodsterren.

    21-12-2005 om 12:44 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Garfield
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    21-12-2005 om 09:30 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recept

    Spruitjesstamppot met cornedbeef

     

    Ingrediënten

    400 gr spruitjes

    400 gr aardappelen

    blikje cornedbeef

    100 gr geraspte kaas

    melk en boter

     

    Spruitjes gaar koken, aardappels gaar koken en puree van maken met wat melk en boter.

    Spruitjes door de aardappels pureren.

    De geraspte kaas erdoor roeren.

    Cornedbeef in stukjes snijden en er voorzichtig doorroeren.

    Eventueel serveren met een gehaktballetje maar hoeft natuurlijk niet.

     

    21-12-2005 om 09:28 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mop

    Een schooljuf vraagt aan de klas hoelang een mens kan wakker blijven.

    Zegt een leerling: "24 uur Juf"
    "Goed zo."
    Volgende leerling: "48 uur Juf"
    "Ook heel goed."
    De derde leerling: "3 weken min een kwartier, Juf."
    "Waar haal jij dat antwoord vandaan?" vraagt juf.
    "Nou," zegt hij, "gisteren zij vader tegen moeder, we gaan een kwartier eerder naar bed want het is al 3 weken geleden."

     

    21-12-2005 om 09:24 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Pizza met kip

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    3 kippenbouten
    2 kippenbouillonblokjes
    2 cl olijfolie (extra vierge)
    2 uien
    2 teentjes knoflook
    250 g oesterzwammen
    70 g tomatenpuree
    2 eetlepels basilicum (fijngehakt)
    250 g kaas
    2 artisjokbodems (gesteriliseerd)
    10 olijven (zwart)
    peper
    zout
    2 vellen pizzadeeg

     

    Het kippenvlees gaarkoken in water waaraan een bouillonblokje werd toegevoegd.

    De oven inschakelen op 250 graden om voor te verwarmen.

    De gehakte uien, de gesnipperde look en de kleingesneden oesterzwammen fruiten in hete olijfolie.

    De pizzabodems bestrijken met tomatenpuree, bedruipen met olijfolie en bestrooien met basilicum.

    Daarop het kleingesneden kippenvlees, de artisjokbodems en de oesterzwammen met ui verdelen.

    Bestrooien met kaas en bedruipen met olijfolie.

    Garneren met olijven en in de hete oven zetten.

    Na ongeveer 15 minuten uit de oven nemen en meteen opdienen.

     

     

    Zoete zalmpakjes

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    600 g zalmfilet
    1 appel (Jonagold)
    1 wortel
    1 ui
    2 stengels bleekselderij
    1 eetlepel bieslook (fijngehakt)
    1 citroen
    2 dl visfumet
    10 dl groentebouillon
    50 g boter (bakboter)
    peper
    zout

     

    De groenten wassen, schoonmaken en in fijne reepjes snijden.

    De appel schillen, in plakjes snijden en besprenkelen met citroensap.

    De zalmfilets overlangs insnijden, zodat men een soort zakje verkrijgt.

    De zalmfilets kruiden met peper en zout -ook aan de binnenkant - en ze opvullen met stukjes appel.

    De groentereepjes stoven in een weinig boter.

    Bevochtigen met de visfumet en op smaak brengen met peper en zout.

    Zachtjes laten stoven tot de groenten gaar zijn.

    De groenten laten uitlekken en warm houden.

    Voor de saus het stoofvocht van de groenten laten inkoken tot een bijna stroperige vloeistof en er van het vuur enkele nootjes koude boter doorroeren.

    Ondertussen de zalmplakjes gaarstomen in een vergiet boven een pan kokende groentebouillon.

    Op warme borden een bedje maken met de groenten, er de zalmpakjes op schikken en overgieten met de saus.

    Afwerken met bieslook.

    Serveren met duchesse-aardappelen.

     

     

    Appelpannenkoeken

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    250 g bloem (tarwebloem)
    zout
    50 g suiker
    3 eieren
    5 dl melk (halfvol)
    3 appelen (Jonagold)
    40 g boter (bakboter)

     

    Bloem, suiker (en eventueel bakpoeder) mengen.

    De melk en de eieren toevoegen en opkloppen tot een luchtig beslag.

    De appelen schillen, het klokhuis uitboren en de appelen in schijfjes snijden.

    Enkele appelschijfjes bakken in wat boter, omkeren en overgieten met beslag.

    De pannenkoeken aan beide kanten laten bakken.

    Warm serveren.

     

    21-12-2005 om 09:20 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Spaghetti met rookworst

     

    Ingrediënten

    350g spaghetti

    2 uien

    1 rode paprika

    1 teentje knoflook

    300 gr. Chinese kool

    1 rookworst

    2 el olie

    2 tl kerriepoeder

    zout

    1 dl bouillon

    1 el maïzena 

     

    Maak de uien schoon en snipper deze.

    Maak de paprika schoon en snijdt deze in kleine reepjes.

    Pel het knoflookteentje en pers deze uit.

    Maak de kool schoon en snijdt deze in reepjes.

    Snijdt de rookworst in plakjes.

    Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

    Verhit in een pan de olie en fruit hierin de uien en knoflook glazig.

    Voeg dan de paprika, Chinese kool en de rookworstplakjes toe en bak dit alles 5 minuten mee. Doe dan het kerriepoeder, snufje zout en de bouillon erbij en breng dit aan de kook.

    Roer in een kopje de maïzena met wat water tot een papje en bind hiermee het groenten – worstmengsel.

    Giet de spaghetti af, laat deze even uitlekken en doe deze in een schaal.

    Schep het groenten – worstmengsel over de spaghetti.  

    20-12-2005 om 18:18 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recept

    Spaanse bonensoep

     

    Ingrediënten

    2 voorgebakken stokbroodjes
    400 g chili con carne groenten
    1 1/2 el olijfolie
    50 g chorizo (vleeswaar) fijngehakt
    1 ui, gesnipperd
    2 blikken bruine bonen, uitgelekt
    2 kippenbouillon tabletten
    150 g cajunspek, (vleeswaar)

     

    Bak de broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking af.

    Maak het pepertje uit de chili con carne groenten schoon en hak hem fijn.

    Snijd de champignons en de tomaat uit de verpakking is stukjes.

    Verwarm de olie in een braadpan en bak de chorizo met de ui en het pepertje ± 5 min. op een halfhoog vuur.

    Bak de chili con carne groenten 5 min. mee.

    Voeg 1 l heet water, de bonen en de bouillontabletten toe en breng alles aan de kook.

    Laat de soep 5 min. zachtjes koken.

    Snijd de broodjes in sneetjes en verdeel het cajunspek erover.

    Serveer ze bij de soep.

    20-12-2005 om 16:22 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recept

    Soep van jonge haantjes

     

    8 personen

    2 of 3 jonge haantjes,

    2 1/2 lt. water

    1 ons vermicelli

    foelie

    zout

    3 maggiblokjes

     

    Het water, het zout en de foelie aan de kook brengen.

    De haantjes schoonmaken.

    Laat de haantjes 2 uur meekoken.

    Het laatste half uur de vermicelli meekoken.

    Voeg een paar maggiblokjes toe.

     

    20-12-2005 om 13:17 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recept

    Schelvis in kaassaus van Bleu des Moines met broccoli en tomaat

     

    kaas : Bleu des Moines

     

    ingrediënten voor 4 personen

    600 g schelvisfilet

    150 g broccoli

    1 grote tomaat

    100 g Bleu des Moines kaas

    2,5 dl visfumet

    1 dl room

    olijfolie

    4 eetlepels gehakte dille

    peper en zout

     

    voorbereiding : 10 minuten


    bereidingstijd : 20 minuten

     

    bereiding :

    1. Bak de visfilets in olijfolie op een fel vuur.

    Bestrooi ze met peper, zout en flink wat fijngehakte dille.

    2. Stoom of kook de broccoli gaar en verdeel hem in kleine bloempjes.

    3. Ontdoe de tomaat van pel en pitten.

    Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.

    4. Voor de saus: laat de visfumet inkoken.

    Doe er de Bleu des Moines kaas en de room bij en roer goed om.

    Als de saus te dun uitvalt kan ze eventueel met een bindmiddel wat gedikt worden.

    Doe er op het laatst de stukjes broccoli en tomaat bij.

    5. Serveer op warme borden.

    20-12-2005 om 10:05 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Garfield
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    20-12-2005 om 09:55 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mop

    Bloemen

     

    Een zakenman opent zijn nieuwe kantoor, wanneer hij van een vriend ter felicitatie een krans ontvangt met daarop 'Rust in vrede'.

    Het is duidelijk dat er een fout is gemaakt en de zakenman belt de bloemist om te klagen.
    Nadat hij de bloemist heeft verteld van de fout zegt de bloemist: "Het spijt me heel erg van de fout, meneer .... maar wat nog erger is... er vindt vandaag ergens een begrafenis plaats waar bloemen worden afgeleverd met de tekst 'Gefeliciteerd met je nieuwe locatie'

    20-12-2005 om 09:53 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Fetahapjes

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    20 minitoastjes
    200 g fetakaas
    200 g spinazie
    8 uien, pijpuitjes
    1 cl olijfolie (extra vierge)
    peper

     

    Snij de harde stengels van de spinazie.

    Blancheer de spinazie.

    Laat goed uitlekken en afkoelen.

    Snij de pijpui fijn en fruit in de olijfolie.

    Bestrooi met peper.

    Beleg de toastjes met een blaadje spinazie en hierop een schepje ui.

    Eindig met een blokje feta.

     

    Tip: u kan ook warmoesbladeren gebruiken in plaats van spinazie; de toastjes kan u vervangen door deegbakjes of sneetjes gegrild stokbrood.

     

     

    Verse pastastukjes met tomaten en olijven

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    3 eetlepels olijfolie (extra vierge)
    3 teentjes knoflook
    1.5 kg troskerstomaten, gehalveerd en zonder pit
    zeezout
    peper (zwarte peper)
    250 g gepelde tomaten in blik
    3 eetlepels basilicum (fijngehakt)
    150 g olijven (zwart)
    800 g verse pasta in stukjes (stracci)
    100 g Pecorino-kaas
    extra vergine olijfolie

     

    Snijd de knoflook in dunne plakjes.

    Laat de olijfolie in een braadpan heet worden en bak de knoflook tot die begint te kleuren. Doe de tomatenhelften erbij met wat zout en verwarm ze al roerend op hoog vuur tot ze zacht zijn.

    Doe de bliktomaten erbij en roer ze kapot zodat een saus ontstaat.

    Verwarm alles al roerend 5 minuten.

    Voeg de in stukken gescheurde basilicumblaadjes en de olijven (ontpit en gehalveerd) toe met peper naar smaak.

    Kook de stukjes pasta in ruim kokend water met zout al dente.

    Laat ze uitlekken en schep ze voorzichtig door de tomatensaus in de pan.

    Serveer ze bestrooid met vers geraspte pecorino en besprenkeld met extra vergine olijfolie.

     

     

    Bessendessert uit de oven

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    75 g blauwbessen
    75 g rode bessen
    1 eetlepel citroensap
    2 eieren
    30 g poedersuiker
    2 cl grand-marnier
    1.25 dl room

     

    De grill voorverwarmen op de hoogste stand.

    De eieren splitsen. De eierdooiers, de poedersuiker en het citroensap met een mixer schuimig kloppen.

    De eiwitten stijfkloppen.

    Het dooiermengsel en de room door het eiwit scheppen.

    De bessen en de grand marnier verdelen over 2 ovenvaste schaaltjes.

    Het eimengsel erover gieten.

    Vlak onder de grill in 2 tot 3 minuten lichtbruin grilleren.

     

    20-12-2005 om 09:49 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recept

    Shoarmakruiden

     

    1 el kerrie

    1 el pikante paprika poeder

    1 el kaneel poeder

    1 el versgemalen zwarte peper

    1 flinke mespunt gemalen kruidnagel

    1 mespunt geraspte nootmuskaat of poeder

    zout

     

    dit mengen

     

    19-12-2005 om 18:47 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Salade van tijgergarnalen

     

    Warm voorgerecht voor 4 personen
    400 g rauwe, gepelde diepvries-tijgergarnalen

    rasp van ½ sinaasappel

    1 dl olijfolie

    1 knoflookteentje, fijngehakt

    1 dl dry sherry

    4 eetlepels zoetzure saus

    1 zakje veldsla of gemengde sla

    12 sprietjes bieslook

     

    Bereidingstijd: 30 minuten

     

    Bereiden:
    1 Ontdooi de garnalen, pel deze en dep ze droog.

    2 Verhit de olie in de koekenpan en bak de garnalen, samen met de knoflook en sinaasappelrasp, tot ze mooi roze zijn.

    3 Voeg de sherry en de zoetzure saus toe en laat het geheel nog een minuutje sudderen.

    4 Verdeel de sla over vier borden en leg hierop de garnalen.

    5 Garneer met wat sprietjes bieslook en eventueel wat sliertjes sinaasappelschil.

     

    Wijntip: Vin d’Alsace Pinot Blanc 2004
    Een sappig fruitige droge witte wijn van de Pinot Blanc-druif.

    Met aangename zuren.

    Heerlijk bij vis of kipgerechten.

    19-12-2005 om 16:28 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recept

    Rucola-salade met druiven en geitenkaas

     

    Koud voorgerecht voor 4 personen
    4 sjalotjes, gepeld en in dunne ringen gesneden

    1 eetlepel balsamico azijn

    6 eetlepels extra vierge olijfolie

    zout en peper

    klein trosje witte druiven zonder pit

    1 rode appel met schil, in dunne schijfjes gesneden

    1 rolletje geitenkaas

    4 flinke handen rucola-sla

     

    Bereidingstijd: 15 minuten

    Dressing: Meng de balsamico azijn met de olijfolie en de dunne sjalotringen.

    Maak op smaak met zout en peper.

    Bereiden:
    1 Doe de salade in een kom, voeg de druiven en de schijfjes appel toe en schep de dressing erdoor.

    2 Snij de geitenkaas in vier delen en plaats de vier kaasjes onder de grill tot ze bruin beginnen te worden aan de bovenkant.

    3 Verdeel de salade over vier borden en leg hierop de geitenkaas.

     

    Wijntip: Pinot Grigio Delle Venezie 2004
    Zeer populaire ongecompliceerde en elegante Italiaanse witte wijn met een vleugje citrus. Uitgebalanceerd smaakpallet, fris en fruitig.

    Heerlijk bij lichte gerechten en jonge kaas

    19-12-2005 om 12:22 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recept

    Risotto met kastanjechampignons

     

    Hoofdgerecht voor 4 personen
    4 sjalotjes, fijn gesnipperd

    2 kippenbouillontabletten (opgelost in 1 liter kokend water)

    2 dl witte wijn

    4 eetlepels olijfolie

    400 g zilvervliesrijst

    300 g kastanjechampignons

    10 g gehakte walnoten

    zout en peper

    100 g parmezaanse kaas, geraspt

    2 eetlepels fijngesneden verse bieslook

     

    Bereidingstijd: 40 minuten

     

    Bereiden:
    1 Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan.

        Fruit hierin de helft van de sjalotjes.


    2 Roer de rijst vanuit het pak erdoor, tot deze begint te glanzen.

       Blus de rijst af met de wijn en voeg de helft van de bouillon toe.


    3 Laat de risotto 15 minuten doorpruttelen in een pan zonder deksel.


    4 Voeg scheutje voor scheutje de rest van de bouillon toe en laat het 10 minuten doorkoken.


    5 Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan, fruit de overige sjalotjes aan en voeg de     

        kastanjechampignons toe. Bak ze mooi bruin op hoog vuur.


    6 Roer de parmezaanse kaas door de risotto en maak op smaak met zout en peper.


    7 Verdeel de risotto over vier voorverwarmde borden en verdeel de kastanjechampignons en

       de walnoten erover.


    8 Garneer met bieslook.

     

    Wijntip: Bay Wood Ruby Cabernet 2004
    Soepele, frisse, karaktervolle rode wijn met een accent van wilde bessen.

    Heerlijk bij pittige garnalen, vlees of harde kazen.

    19-12-2005 om 09:27 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Garfield
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    19-12-2005 om 09:15 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mop

    Een Schot en een Duitser nemen de trein naar Zwitserland en zitten toevallig in het zelfde coupé.
    Nu had die Duitser al meermaals die Schot naar en fles zien grijpen en telkens deed hij daar maar een korte slok van.
    Verdorie zei die Duitser bij zichzelf, daar moet zeker straffe toebak in zitten, die Schotten kennende.
    Bij de eerste de beste tunnel zei die Duitser bij zichzelf, neem ik die fles beet en doe er een ferme slok van, ik wil weten wat voor straffe dingen die wel kan drinken.
    Zo gezegd zo gedaan en ze reden een tunnel binnen en meteen zonder enige aarzeling greep die Duitser die fles beet en nam een ferme slok.
    Toen ze uit de tunnel kwamen zat die Duitser er lijkbleek bij.
    Dat was de Schot niet ontgaan en vroeg wat er schold, of hij bang was van tunnels of zo.
    Nee zei de Duitser bedeesd, maar mag ik u nu is vragen wat er in die fles zit?
    Oh zei de Schot is het dat maar.

    Dat is mijn roggelfles.

    19-12-2005 om 09:14 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Laatste commentaren
  • fijne zondag met dikke knufjes van mij.liefs Mieke.xxx. (mieke)
        op Baasje ziek
  • Avondgroetjes (hugo)
        op Weer terug
  • hoi hoi paulie (pluisje)
        op Weer terug
  • De Kerstgroetn van Juliën en Adriën. (De 2 zotte piefies)
        op Weer terug
  • Kerstgroetjes uit Koekelare. (Raf en Ginette)
        op Weer terug
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto


    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Forum over grijze roodstaart papegaaien en andere kromsnavels
  • moppen
  • tijdschrift
  • pc & internet
  • Het blog van Dennis
  • Welkom bij Willy
  • grasparkieten

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Grasparkiet Online

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!