diashows
Inhoud blog
  • vennenplas en vaart
  • de Pollen in Overijsel (NL)
  • Ribhouse Geesteren Overijsel (NL)
  • de weilanden van Geesteren
  • het boerenland van Geesteren

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    fotografie
    05-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Flora en mooie tuinen

     



     

     

     

     


     

     

     

     


     

     

     

     


     

     

     

     


     

     

     

     


     

     

     

     


     

     

     

     


     

     

     

     


    05-05-2017, 20:32 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    04-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Norfolk Shouldham







    Keukenweetjes Willemijn

    Wanneer u een citroen tussen handpalm en werkblad heen en weer rolt, komt er beslist meer sap uit!
    Wanneer u slechts een paar druppeltjes citroensap nodig heeft prikt u met een vork in de vrucht en knijpt u er zachtjes in.
    Bewaar een aangesneden of ingeprikte citroen in plastic folie in de koelkast!

    Citroensap bevat in de meeste gevallen vliesjes en pitjes en dat kan wel eens lastig zijn.
    U kunt zuiver sap verkrijgen door de doormidden gesneden citroen af te dekken met kaasdoek en er vervolgens in te knijpen. Of door de citroen op de gebruikelijke manier te persen en het sap door een plastic zeefje te gieten.
    1 el gezeefd citroensap vermengd met 2,5 dl melk is een prima alternatief voor een beker vol karnemelk!

    Eigen citroenrasp maakt u als volgt: was een aantal citroenen. Rasp, schrap of schil met een scherp mesje het geelgekleurde deel van de schil eraf.
    Vermeng de geurige massa met suiker en bewaar het mengsel in een goed gesloten jampotje!



    04-05-2017, 22:12 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Norfolk the Broads







    Keukenweetjes van Willemijn

    De geraspte schil van een citroen maakt cakes en ander gebak extra lekker en het sap is voor vele doeleinden geschikt!
    Zoals voor citroenkwast en het oppeppen van dranken, sauzen, soepen enz; om het verkleuren van fruit tegen te gaan;
    om rijst mooi blank en bloemkool  wit te houden tijdens het koken; voor het marineren van vis en ander zeebanket;
    als alternatief voor azijn in menig slasausje enz.


    Citroenen met een bolrond model en een gladde schil zijn doorgaans sappig en geurig, want deze vruchten kregen de kans om volledig rijp te worden.
    Citroenen met een ruwe schil zijn weliswaar minder sappig maar de schil is geschikter om geraspt te worden!
    Citroenen leveren - evenals andere citrusvruchten - meer sap als ze warm zijn.
    Leg ze dus even op een zonnig plekje, in een warme oven of in warm water alvorens u ze perst!




    03-05-2017, 13:05 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Norfolk Kings-Lynn en the Fens







    Keukenweetjes van Willemijn

    Ook onrijpe bananen kunt u snel aanrijpen door ze bij een paar rijpe appelen te leggen.
    De rijpe bananen blijven langer vers wanneer u ze (ongepeld) in een goed afgesloten doos rangschikt of in de groentela.
    De schil wordt weliswaar bruin, maar de vrucht zelf blijft in goede conditie!

    Groene bananen worden spoedig rijp naast overrijpe bananen of gewikkeld in een vochtige theedoek en  in een plastic zak op een zonnige plaats.

    Bessen ritst u het best met een vork!
    Cranberries worden niet langer gekookt dan strikt noodzakelijk, anders worden ze bitter!
    Af en toe goed roeren in de kokende massa tot alle bessen opengebarsten zijn, dan de pan van het vuur af.
    Tijdens het koken een klontje boter toevoegen, dan kookt de boel niet over!
    Een restant cranberry-compôte kan gebruikt worden door een portie appelpartjes, waarmee u bijv uw appeltaart vult.
    Voeg er desgewenst wat gehakte nootjes door!



    02-05-2017, 14:31 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Norfolk Wash-baai







    Keukenweetjes van Willemijn

    Gepofte appelen, een warme tractatie voor de koude winteravonden kan men het beste bereiden
    door de schil 'langs de evenaar' in te snijden om het onwillige openscheuren te voorkomen!

    Om appelen een hele poos te bewaren laat u de appelen in de Supermarkt-verpakking (plastic zak met luchtgaatjes) zitten.
    Wilt u de appelen echter langere tijd bewaren, kunt u de appelen het beste uit de verpakking halen en op enige afstand van elkaar op krantenpapier leggen op een koele droge plaats, waar goed geventileerd kan worden.
    De appelen moeten om de 3 dagen gekeerd worden en de slechte er direkt uitgehaald!

    Val-appelen zijn ideaal voor de bereiding van appelmoes (diepvriesvoorraad) en/of chutney!




    01-05-2017, 21:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    30-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Einde Diashow GB -West-Zuidkust Kent-







    Keukenweetjes van Willemijn

    Controleer of een avocado rijp is door er zachtjes in te knijpen of er een coctailprikkertje in te steken!
    Rijpe avocado's kunnen nog een dag of 2 in de groentela van de koelkast worden bewaard.
    Avocado's die nog niet helemaal rijp zijn worden snel rijp wanneer ze een poosje in een warme oven verblijven,
    of op een zonnig plekje in een papieren zak worden gelegd.

    Een luxe salade maakt men door met een meloenlepeltje bolletjes uit het vruchtvlees te snijden.
    Breng er direct een weinig citroensap overheen om bruinkleuring te voorkomen!

    De Mexicanen noemen avocado's 'boter uit het bos' want avocado's behoren tot de vetste vruchten ter wereld.
    Per 100g avocado krijgt u toch zeker 167 caloriën (ruim 700 Joules) binnen, maar ook vit A en C.
    Het vet bestaat echter uit de bekende onverzadigde vetzuren.

    De pit van de avocado kan gebruikt worden on een jonge plant aan te kweken! Steek hiertoe een viertal spelden
    rondom het midden op gelijke afstanden en zet de pit met de bolle kant naar onderen op de rand van een smal glas,
    dat net genoeg water bevat  om de onderkant van de pit te raken. Maak in de bovenzijde een inkeping in de harde schil.
    Na enkele weken verschijnen er worteltjes aan de onderzijde en kunt u aan de bovenzijde een jonge plant in wording waarnemen!
    Zodra het wortelstelsel zich voldoende heeft ontwikkeld kan de jonge plant in een bloempot met aarde geplaatst worden.


    30-04-2017, 22:05 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    29-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aanvang diashow Zuid-afrika rondreis Gauting






    Keukenweetjes van Willemijn

    Zet eens een paar aardbeiplantjes in uw tuin of balkonbak; na een jaar kunt u al rijkelijk oogsten!
    Voor de super de lux zomerkoninkjes: met behulp van een injectienaald in elke fraaie aardbei een portie likeur spuiten en de
    vruchten daarna met hun onderzijde in gesmolten pure chocolade dopen!

    Zo ontvelt u amandelen: zet ze op met koud water en breng ze aan de kook.
    Haal daarna snel de pan van het vuur en giet het kookvocht af.
    Spoel de noten na met veel koud water en wrijf vervolgens de velletjes eraf.
    Ook andere noten (en vruchtgroenten) kunnen zo worden ontveld!

    Verse ananas en gelatine verdragen elkaar niet; de vrucht bevat nl. een enzym dat het opstijven van de gelatine belemmert.
    (note: het enzym breekt eiwitten af en maakt eiwithoudende zuivelprodukten bitter!)
    Gebruik liever ananas uit blik of leg de verse ananas -in stukjes of schijven- ged. 5 min. in kokend water!



    29-04-2017, 21:15 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    28-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.op de camping






    Keukenweetjes van Willemijn

    Jammer dat die ouderwetse spanen aardbeiensloffen verdwenen zijn,
    maar de moderne plastic mandjes kunnen ook voor allerlei doeleinden worden gebruikt!

    Aardbeien behoren mooi stevig te zijn voor het garneren van taarten. Leg de vruchten zonodig in
    ijskoud water (met een ijsblokje) of in het vriesvak (beslist niet te lang!) dan worden ze
    extra stevig.
    Ieder jaar zijn de mooiste aardbeien de eerste bewoners van uw
    rumpot!

    Niet alleen radijsjes en bleekselderij-stengels, worteltjes en bloemkool-rozetjes,
    maar ook aardbeien smaken lekker bij een aperitief, vooral de wat kleinere exemplaren!
    Bestrooi de vruchten dan gelijk eens met een waasje
    versgemalen peper.

    In de Zuid-Amerikaanse keuken worden aardbeien gecombineerd met romige jonge kaas.
    Wellicht is het een idee om deze combinatie onder een hete grill te zetten.


    28-04-2017, 10:19 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    27-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezienswaardigheden






    Keukenweetjes van Willemijn

    Wanneer u een doosje aardbeien, bramen of frambozen hebt gekocht,
    draai het dan bij thuiskomst behoedzaam om op een bord of serveerblad!
    Verwijder direkt de minder goede of de ronduit slechte exemplaren
    en zorg dat de vruchten op enige afstand van elkaar liggen!
    De vruchten kunnen zo eventueel een paar dagen bewaard worden,
    mits ze niet overrijp of vochtig zijn.
    Zet ze in een koele goed ventilerende ruimte, bijv. in de kelderkast of de garage!
    Niet in de koelkast, want daar is de luchtcirculatie te gering en de temp. net iets te laag!

    Neem bij aardbeien en frambozen de volgende werkwijze in acht: eerst wassen en daarna ontkronen!
    De ware aardbeienliefhebber wast zijn vruchten bij voorkeur in sinaasappelsap,
    omdat water uit de kraan afbreuk zou doen aan de
    fijne smaak!



    Muziektent in de tuin van een B&B-gasthuis

    27-04-2017, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    26-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lagunes Indische Oceaan







    Keukenweetjes van Willemijn

    Geschilde of gesneden vruchten verkleuren niet, wanneer u de stukjes fruit met citroensap
    besprenkelt of in een bakje water legt, waarin een paar vitamine C-tabletjes zijn opgelost!

    De meeste vruchten ondervinden geen nadelige gevolgen van een tijdelijk verblijf in de diepvriezer.
    Tere waterrijke vruchten worden echter wel wat slap (b.v. aardbeien en frambozen).
    De meeste soorten behoeven niet te worden geblancheerd; men vriest ze in met suiker of suikersiroop of als moes.
    Enkele soorten, zoals appels, moeten echter wel worden geblancheerd (de appelpartjes blijven dan een jaartje goed!).
    Harde bessen, zoals cranberries, kunnen zonder speciale behandeling worden ingevroren.

    Bij aankoop van een doosje aardbeien (frambozen of bramen) moet u uw ogen goed te kost geven.
    Speur goed of er geen sprake is van schimmelvorming!
    Controleer of de onderkant van het (kartonnen) doosje  droog aanvoelt.
    Verpak het doosje met zijn kostelijke inhoud losjes in een papieren zak en zet het boven op uw andere boodschappen!



    26-04-2017, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vogelpark pauw






    Keukenweetjes van Willemijn

    Een goede kaasfondue, bereid volgens de Zwitserse kookkunst, begint met
    het inwrijven van de fondue-pan met een doormidden gesneden knoflook-teentje!
    Wanneer u dit vergeten bent, hak het teentje dan fijn, fruit het in een weinig hete boter en roer het baksel door de fondue!

    Vleesfondue, oergezellig voor jong en oud, wordt nog lekkerder, als de hompjes vlees een nachtje in de marinade hebben gelegen!
    Of in een doek die met cognac is gedrenkt.  Het vlees wordt eerst gebraden en dan pas met zout en peper bestrooid!

    Chinese fondue, met bouillon i.p.v vet, is heel licht verteerbaar!
    Hompjes vlees en vis, gehaktballetjes en garnalen worden gaar gemaakt in een allengs steeds
    krachtig wordende bouillon, waaraan ter verfijning van de smaak een glaasje sherry is toegevoegd!
    Bij een Chinese fondue-maaltijd wordt tot besluit van de maaltijd de geurige bouillon opgedronken!




    25-04-2017, 21:17 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    24-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vogelpark duif







    Keukenweetjes van Willemijn

    Gerechten die worden geflambeerd behoren gaar en startklaar te zijn. Het flamberen is slechts de 'finishing touch'!
    Voor het flamberen van flensjes, vruchten, ijs en andere nagerechten is rum de aangewezen drank. Let op het alcoholpercentage!
    Voor het flamberen van vis en ander zeebanket, biefstukken e.d. zijn cognac of gin, wisky of wodka het meest geschikt!

    Kaasfondue is een smakelijk en zeer gezellig gerecht, de ware liefhebber drinkt er thee bij.
    Een glaasje witte wijn kan natuurlijk ook en een glaasje Kirschwasser heeft een gunstige invloed op de spijsvertering!
    Recepten voor kaasfondue zijn er te kust en te keur.
    Gebruik zoveel mogelijk de kaassoort die in het recept staat opgegeven.
    Door toevoeging van fijngehakte tuinkruiden, gesmoorde paddestoelen, geroosterde uiensnippers
    of een likje tomatenpuree kan een 'gewone'kaasfondue' een heel verrassend accent krijgen!





    24-04-2017, 21:49 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    23-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pronkvogel en Zinkwazi







    Keukenweetjes van Willemijn

    Flamberen lukt alleen met vloeistoffen met een alcoholpercentage  van minstens 38%.
    Soms gebruikt men mengsels van diverse dranken om een speciaal smaakeffect te bereiken.
    Flamberen in een pan op het fornuis geschiedt immer met de wasemkap uit!!

    Verwarm allereerst de vloeistof, waarmee een gerecht wordt geflambeert in een grote bolronde soeplepel.
    Houd er een lange brandende lucifer bij en giet de drank brandend en wel over het gerecht.
    Serveer het gerecht terwijl de vlammetjes erover heen spelen!

    Giet nooit drank direkt uit de fles over een brandend gerecht (gevaar voor ontploffing en brand!).


    Verwarm het geestrijke vocht altijd in een bolronde soeplepel!!





    23-04-2017, 23:03 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    22-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zinkwazi en St Lucia







    Keukenweetjes van Willemijn

    Maak voor het reinigen van de barbecue proppen krantenpapier of aluminiumfolie, pannensponsjes
    en/of een metaalborstel. Een driekanten verfkrabber kan eveneens goede diensten bewijzen!
    Laat geen rommel achter. Neem altijd een vuilniszak of een kartonnen doos mee om de rommel op te ruimen.
    Ook het eventuele gemaakte kuiltje in de grond dient weer met een laagje vochtige grond  te worden afgedekt!

    Flamberen is heel gezellig en spectaculair, maar niet van gevaar ontbloot!
    Pas op met laaghangende lampekappen, papieren servetten, droogboeketten
    e.d. en niet in de laatste plaats met nieuwsgierige kinderen.
    Zet ze met hun handjes op hun rug op veilige afstand van het tafelkomfoor!




    22-04-2017, 21:39 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.St Lucia strandvissen







    Keukenweetjes van Willemijn

    Voor een vuur van geringe omvang voor de barbecue kunt u de houtskooltjes in een lege kartonnen eierdoos leggen.
    De doos met houtskooltjes wordt op het rooster van de barbecue gezet en in zijn geheel aangestoken!
    Ook kan er, als de gelegenheid zich toelaat, een kuil in de grond gemaakt worden en deze bekleed worden  met aluminiumfolie,
    alvorens de eierdoos met houtskooltjes erin wordt gezet!
    Bekleed altijd de barbecue met aluminiumfolie en strooi er dan pas de houtskooltjes in.
    Dat maakt het opruimen na afloop heel eenvoudig!

    Dringend advies: nooit barbecue-en in een tent of caravan!!
    Sleep niet met een onnodig grote hoeveelheid houtskool, doch neem een afgepaste hoeveelheid mee,
    in een grote papieren zak (die later als afvalzak kan worden gebruikt!




    21-04-2017, 19:36 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    20-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krugerpark Giraffe







    Keukenweetjes van Willemijn

    Een barbecue-maaltijd in de vrije natuur dient te geschieden op een veilige plaats.

    In de meeste natuurgebieden zijn speciale plaatsen ingericht voor barbecue-fans, met het oog op bos- en heidebrand!

    Zet de barbecue op een vlakke ondergrond en houd afstand van brandbaar materiaal, zoals struiken.

    Zorg voor een windscherm, zodat brandende vonken niet ongecontroleerd kunnen wegwaaien
    of overkap het vuur met een deksel van fijn metaalgaas en zet een emmer met zand of water klaar!
    Neem rustig de tijd en loop niet weg bij het vuur. Houd kinderen en en huisdieren op veilige afstand.

    U kunt het vuur op verschillende manieren aansteken:

    1. met de bekende aanmaakblokjes
    2 met een scheutje spiritus of terpentine die u heeft laten intrekken bij een paar houtskooltjes of op oud papierpropjes

    in kartonnen closet- of keukenpapier-rollen of op een paar oude bierviltjes, in tweeën gescheurd, gesprenkeld.

    Strooi één van de mogenlijkheden tussen de houtskooltjes en ontsteek het vuur met een lange lucifer of een gasaansteker!



    20-04-2017, 22:05 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    19-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het Krugerpark Impala's en Zebra's






    Keukenweetjes van Willemijn

    Haal een ijstaart tijdig uit de diepvriezer. Zet hem liefst 2 uur voor het gebruik in de koelkast en/of
    1/2 uur voor het opdienen in een niet te warme keuken!
    Leg een pakje vlees, dat snel ontdooit moet worden in een schaal met handwarm water,
    waarin een fikse schep zout is opgelost (of in de magnetron)!

    Handig voor plotseling bezoek is een stapel flensjes met aluminiumfolie ertussen in de diepvriezer.
    De benodigde flensjes ontdooien snel; u kunt ze vullen met hartige ragoût, vissigheid of groente
    (met een sausje overgieten en in de oven gratineren).
    Ook in combinatie met vruchten en ijs als nagerecht op tafel te zetten.

    Laat een bevroren kwarktaart langzaam ontdooien (bijv. in de koelkast), dan blijft hij lekker smeuïg!
    Basterdsuiker klontert niet, wanneer hij in de diepvriezer wordt bewaard!
    Brood, in porties van telkens een paar sneetjes ingevroren, geeft garantie voor vers!




    19-04-2017, 21:38 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    18-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blyde-Canyon aan de Blyde-rivier








    Keukenweetjes van Willemijn

    Leg de boterhammen voor bijv. uw schoolgaande kinderen gesmeerd en wel in de diepvriezer klaar.
    Maak een voorraad voor de hele week, dan staat u niet iedere ochtend te smeren!

    Bevroren gehakt ontdooit sneller wanneer u er vast wat zout overheen strooit.....
    of dat u er met de föhn niet al te hete lucht overheen blaast!

    Koffie (zowel gemalen als ongemalen) blijft langer vers in de diepvriezer.
    Goed om hier de onbenutte ruimten mee op te vullen!

    Handig:
    rauwe hamburgers op stapeltjes invriezen, telkens met
    een plastic deksel of circeltje van aluminium folie ertussen!
    U kunt ze dan één voor één uit de verpakking halen.




    18-04-2017, 20:47 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    17-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blyde-Canyon







    Keukenweetjes van Willemijn

    Omwikkel de scherpe uitsteeksels van karbonades, kippepoten e.d. met gekreukeld aluminiumfolie, alvorens u ze verder verpakt.
    Dan gaat de verpakking niet kapot en droogt het vlees niet uit!
    Voor het ontdooien van grote stukken vlees, gevogelte e.d. is een speciale plastic doos met lekbak bijzonder handig!

    Verwijder bij een diepvrieskip allereerst de verpakking en laat de vogel daarna ontdooien!
    Gegarneerde taarten en andere kwetsbare zaken kunt u het beste zonder verpakking invriezen
    en pas als ze volkomen koud en hard zijn van een deugdelijke verpakking voorzien.
    Op deze manier worden beschadigingen voorkomen!

    Ronde taarten in vierkante dozen nemen in de diepvriezer onnodig veel ruimte in beslag!
    Wist u dat er ronde diepvriesdozen bestaan? En dat u de onbenutte ruimte in de vierkante dozen zou kunnen opvullen
    met kleine zakjes met tuinkruiden, blokjes diepvriesbouillon, kuipjes soepgroente enz.?




    17-04-2017, 21:17 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    15-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blydepoort (laagvlakte) en Blyde-canyon








    Keukenweetjes van Willemijn

    Wilt u weten of uw diepvriezer naar behoren funktioneert? Leg er ter controle eens een zakje met ijsblokjes in
    en kijk na een week of de blokjes nog gaaf zijn of misschien gesmolten en opnieuw bevoren!
    In het laatste geval moet u de gehele diepvriesvoorraad controleren en zonodig de servicedienst waarschuwen!

    Let bij aankoop van elders bevroren levensmiddelen goed op de verpakking;
    deze mag geen gaatjes of scheurtjes vertonen!
    Wanneer u constateert dat de inhoud tengevolge van een ondeugdelijke verpakking
    of nonchalante behandeling droge plekken ('vriesbrand') heeft gekregen kunt u maar beter gauw doorlopen!

    Wanneer u binnen de verpakking van diepvriesartikelen een massieve ijslaag ontwaart,
    mag u rustig aannemen dat de pakjes het een tijdje te warm hebben gehad!
    Hierdoor heeft zich smeltend vocht binnen de verpakking opgehoopt en dat is later opnieuw bevroren.
    Advies: niet kopen!




    15-04-2017, 12:08 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 30/11-06/12 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!