DIT IS MIJN KEUKEN : KORT EN BONDIG SNEL EN EENVOUDIG
22-01-2012
vis met mosterdsaus
ingrediënten : 4 visfilets - 100 gram boter - 50 gram bloem - 2 eetlepels mosterd - 1/2 liter water + visbouillonblokje -zout en peper bereiding : het visbouillonblokje al roerend oplossen in 1/2 liter warm water , voor de mosterdsaus 50 gram boter smelten bloem toevoegen en mengen met een klopper visbouillon beetje bij beetje toevoegen dan de mosterd ondermengen , de visfilets droogdeppen kruiden met peper en zout , in een tefalpan 50 gram boter verhitten en de visfilets een paar minuten bakken langs iedere kant opdienen met aardappelpuree TIP : bak de vis op hoog vuur na een paar minuten de pan schudden als de vis verschuift in de pan heeft de vis een mooi korstje en kan men de vis omdraaien , deze saus past ook bij gekookte of gepocheerde vis
Ik ben Carine
Ik ben een vrouw en woon in Deinze (belgië) en mijn beroep is huisvrouw.
Ik ben geboren op 09/07/1954 en ben nu dus 70 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: eenvoudige gerechten bereiden - fietsen.