Zoeken in blog

Categorieën
  • aardappelgerechten (25)
  • desserts (25)
  • drankjes (9)
  • eiergerechten (10)
  • gebak (36)
  • gevogeltegerechten (16)
  • groenten bereidingen (38)
  • hapjes (31)
  • koude voorgerechten (4)
  • ovenschotels (9)
  • pasta's (16)
  • salades (15)
  • sausen (15)
  • soepen (36)
  • tussengerechten (9)
  • varia (16)
  • vis en schaaldieren (21)
  • vleesgerechten (47)
  • wokgerechten (1)
  • Inhoud blog
  • tapenade met tonijn
  • kastanje champignons op een stokje
  • cake met Griekse yoghurt
  • toastjes met crème van roquefort
  • kipfilet met dadels en boursin
  • paling in dragonsaus
  • courgettesoep met roquefort kaas
  • mayonaise
  • ovenschotel met witte kool
  • chocolademousse
  • courgettesoep met prei
  • pikante tomatensaus
  • krielaardappelen met rozemarijn
  • graanrepen
  • paling in 't groen
  • Dadels met roquefort
  • aardappelwafeltjes
  • aperitiefhapje met gerookte zalm
  • frambozen coulis
  • preistoemp met ham en ei
  • aardappel preigratin
  • aardbeienijs
  • panna cotta van geitenkaas
  • straciatelle-ijs
  • garnaalcoctail
  • pasta met gerookte zalm en kruidenkaas
  • varkenskotelet in zachte kerriesaus
  • knolselder slaatje met granny smith
  • bruchetta met geitenkaas
  • spinazie
  • broodje met roerei en zalm
  • lamstoofpotje
  • soep met raapjes en camembert
  • ovenschotel met spruitjes
  • butternutsoep met italiaanse ham
  • broodje met champignons
  • savooikool met spekjes
  • aardappelbrochettes met spek
  • picon met witte wijn
  • tongrolletjes in dragonsaus
  • meringue
  • salade bresaola
  • preisoep
  • breydelhammetje met mosterd
  • bruchetta met geitenkaas en rode uien
  • pannekoeken
  • hutsepot
  • broccoli met kaassaus
  • kipfilet met spek en erwtjes
  • crostini met olijven
  • limoncello
  • pasta met zalm
  • ossobuco
  • bruchetta met tomaat
  • citroenjenever
  • broccolisoep met rookworst
  • pasta met bloemkool en kaassaus
  • gevulde paprika met gehakt
  • broodje tonijn
  • broodpudding
  • broodje met breidelspek
  • gehaktschotel met bloemkool
  • bloemkoolsoep met rochefortkaas
  • kipfilet met ketchup
  • 4/4 cake
  • abrikozen confituur
  • warme camembert met toast
  • biefstuk met roquefortsaus
  • radijzen met dipsausje
  • broodje met roerei en zalm
  • aardbeien milkshake
  • ansjovis hapje
  • aspergesoep
  • jonge worteltjes
  • aardbeien dessertje
  • pastinaaksoep
  • boeuf stroganoff met rijst
  • gestoofde snijbonen
  • aardbeien in witte chocolade
  • groentebouillon met tapioca
  • broodje met hamburger
  • vanillepudding met kriekjes
  • lasagne met zalm en spinazie
  • knolseldersoep
  • perentaart
  • Minestronesoep
  • havermout pannekoeken
  • Irish koffie
  • piepkuiken met dragonsaus
  • aardappelsalade met radijzen
  • italiaanse croque
  • kipfilet met ratatouille van wortel en tomaat
  • slaatje met rucola en parmaham
  • poffertjes
  • slaatje met gerookte eendenborstfilet en rucola
  • gehakt parmentier
  • gevulde courgette met gehakt
  • wortelsoep met kokosmelk
  • witte pens met kaas en spek
  • soepstengels met bayonnehesp
  • amandelcake
  • varkenswangetjes met groenten
  • havermoutpap
  • toast champignon anders
  • witloof met bayonnehesp en kaas
  • champignonsoep
  • zalmfilet met mousselinesaus
  • gebakken varkenskotelet
  • surimi krabsalade
  • gepocheerde eieren
  • rozijnentoast met kaas
  • gebakken paardebiefstuk
  • plattekaas met ananas
  • ciabattabroodje met champignons
  • gebakken roodbaarsfilet
  • knolselderpuree
  • knolseldersalade met noten en blauwschimmelkaas
  • gevuld witloof met gehakt
  • koffie panacotta
  • varkenstongetje in tomatensaus
  • wafels
  • varkenstongje met mosterdvinaigrette
  • mosterdvinaigrette
  • gebakken zeewolffilet
  • broccolisoep
  • gestoofde uien
  • broodje met gehakt
  • vaniilepudding met rozijnen
  • aardappelschotel met ham en prei
  • kabeljauw met sausje van wortelen en prei
  • kriekentaart
  • courgettesoep met kruidenkaas
  • gevulde champignons met roquetfort kaas
  • kippeboutjes met wortelen en tomaat
  • gebakken wijtingfilet
  • witloofsoep met smeltkaas
  • broodje met gerookte zalm en philadelphia kruidenkaas
  • gehaktbroodje met spek
  • ananasgebak
  • witte bonen in tomatensaus met gehakt
  • mosterdsoep
  • oesterzwammen met spek
  • pasta met kip en kaassaus
  • ciabatta broodje met camembert
  • wortelsoep met kerrie
  • croque camembert
  • groentestoofpotje
  • macaron de paris
  • gehaktballetjes in mosterdsauus
  • preisoufflé met ham
  • apéritief gehaktballetjes
  • prei aardappelpuree
  • kalfsblanquette in pittige saus
  • haringhapje in curry mayonaise
  • witloof met kaas en serranoham
  • macaroni in tomatensaus met scampi's
  • wortelpuree met lamsragout
  • muffins met speculoospasta
  • scampi's in kruidensaus
  • rauw gebakken aardappelen
  • tatjespap
  • witloofsoep
  • perentaart
  • kalfstong in tomatensaus
  • vissalade
  • varkenswangetjes in zure eiersaus
  • koolvis met dragonsaus
  • preisoep met brie
  • tonijndip
  • mosselhapje met kruidenboter
  • kwartels met champignons
  • scampi's in pikante roomsaus
  • mosselsoep
  • tapenade met gedroogde tomaten
  • garnaalhapje
  • pompoen tomatensoep
  • rundsstoofvlees in tomatensaus
  • chocoladepudding
  • spruitjes
  • boontjes met spek
  • aardappelpuree met graantjes mosterd
  • schelvis met sausje van wortelen en prei
  • salade met boontjes en ham
  • spruitenstoemp
  • witloof met spek
  • konijn op luikse wijze
  • omelet met tomaten
  • paprika tomatensoep
  • gestoofde prei
  • preisoep met varkenspootje
  • schorseneren in een blond sausje
  • garnaaltoosten
  • salade van groenlof of suikerbrood
  • snelle rijsttaart
  • suikerbrood of groenlof in bechamelsaus
  • mediterrane balletjes
  • hazepaté met uienconfituur
  • witloofsalade
  • uienconfituur
  • kruidenkorstjes voor de soep
    belgische kookreceptjes
    DIT IS MIJN KEUKEN : KORT EN BONDIG SNEL EN EENVOUDIG
    28-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.garnaalcoctail
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ingrediënten:

    sla - 1 tomaat ontvelt en ontpit in blokjes - 1 hard gekookt ei in vier gesneden - 50 à 70 gram handgepelde garnalen - coctailsaus

    bereiding:

    snij in het glas wat sla, doe er de tomatenblokjes over, de partjes ei en de garnalen werk af met coctailsaus


    Categorie:koude voorgerechten
    >> Reageer (0)
    21-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pasta met gerookte zalm en kruidenkaas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ingrediënten:

    200 gram pasta naar keuze - 150 gram gerookte zalm - 1 teentje knoflook - 2 sjalotjes - peper - 1 potje kruidenkaas - 100 gram gemalen gryèrekaas - 2 dl light room - fijn gesneden bieslook

    bereiding:

    kook de pasta in gezouten water met een scheutje olijfolie, sjalotjes en look fijn snijden, snij de zalm in reepjes, de sjalotjes en look aanfruiten in de wok met een beetje olijfolie, zalm toevoegen, de wok blussen met de room, kruidenkaas bijvoegen en goed mengen, de pasta bij de saus doen ook de bieslook, in diepe borden schikken en afwerken met de gemalen kaas.


    Categorie:pasta's
    >> Reageer (0)
    14-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.varkenskotelet in zachte kerriesaus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ingrediënten:

    4 varkenskoteletten - 2 uien - 8 wortelen - 1 dl light room - 1 klontje boter - 1 koffielepel mosterd - 1 eetlepel kerriepoeder - 1/2 koffielepel paprikapoeder - 1 mespuntje tijm - peper en zout

    bereiding:

    hak de uien fijn, snij de wortelen in staafjes, laat een klontje boter smelten in een kookpan en laat de uien stoven, voeg er de staafjes wortelen bij, giet 1 dl water bij, kruid met kerriepoeder, paprikapoeder, tijm, peper en zout, laat 10 minuten zachtjes sudderen met deksel op de pan, voeg de room en mosterd toe, bak de koteletten goudbruin in een klontje boter, kruid met peper en zout, giet de wortelen met saus over het vlees en laat nog 5 minuten sudderen, dien op met rijst of gekookte aardappelen.


    Categorie:vleesgerechten
    >> Reageer (0)
    07-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.knolselder slaatje met granny smith
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ingrediënten:

    200 gram geraspte knolselder - 1 granny smith appel geraspt - 100 gram mayonaise - 50 gram zure room - enkele druppels citroen - peper en zout - veldsla - 2 eetlepels grof gehakte walnoten

    bereiding:

    meng de mayonaise met de zure room, citroensap, peper en zout, meng de knolselder en appel met de dressing, leg wat veldsla op een bord en leg er een torentje knolselder op, werk af met de gehakte noten.


    Categorie:salades
    >> Reageer (0)
    24-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bruchetta met geitenkaas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ingrediënten:

    16 sneetjes stokbrood - 150 gram geitenkaas (chavroux) - 8 gedroogde tomaten - olijfolie

    bereiding:

    de sneetjes stokbrood aan beide kanten lichtjes met olijfolie bestrijken, een paar minuten roosteren in de oven, de gedroogde tomaten fijn snijden en mengen met de geitenkaas, het brood bestrijken met het kaasmengsel en kort gratineren.


    Categorie:hapjes
    >> Reageer (0)
    17-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.spinazie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ingrediënten:

    1/2kg spinazie - 1 klontje boter - 1dl melk - 1 fijn gesneden uitje - lookpoeder - peper - zout - nootmuskaat - maïzena

    bereiding:

    kuis en spoel de spinazie, laat kort koken in een beetje water, afgieten en uitduwen, hak de spinazie fijn, laat een klontje boter smelten en laat het uitje even stoven, voeg de spinazie erbij en kruid met peper zout muskaatnoot en een beetje lookpoeder, de melk erbij gieten en binden met maïzena.


    Categorie:groenten bereidingen
    >> Reageer (0)
    10-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.broodje met roerei en zalm
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ingrediënten:

    2 voor gebakken keizerbroodjes - 2 eieren - 2 soeplepels room - 1 klontje boter - 50 gram gerookte zalmsnippers - bieslook fijn gesnipperd - peper en zout

    bereiding:

    bak de broodjes af in de oven (baktijd op verpakking) laat afkoelen en snij open, breek de eieren in een kommetje met de room, peper en zout en wat bieslook, roer door elkaar met een vork, smelt een klontje boter in een antikleefpan op een matig vuur,voeg de losgeklopte eieren al roerend met een houten lepel toe, blijf roeren tot het mengsel romig en stevig is, haal van het vuur, verdeel over de broodjes, bestrooi met zalmsnippers en wat bieslook


    Categorie:eiergerechten
    >> Reageer (0)
    03-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lamstoofpotje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ingrediënten:

    500 gram lamsschouder in stukken als stoverij - 1 ui in ringen gesneden - 250 gram champignons in 2 of 4 gesneden - 50 gram zwarte olijven in ringetjes gesneden - 1/4 liter vleesbouillon(1/4liter water+1/2 rundblokje) - 1 teentje look fijn gesneden - 1 laurierblad - 1 takje tijm - 1 klont boter of olijfolie - peper en zout

    bereiding:

    bak het vlees in een braadpan aan alle kanten bruin in boter of olijfolie, kruid met peper en zout, voeg de uiringen toe en bak even mee, schep het vlees in een kookpot en blus de braadpan met de bouillon, giet bij het vlees, voeg laurier, tijm en look toe, laat 30 à 40 minuten sudderen, bak de champignons enkele minuten apart in een klontje boter, voeg de champignons en de olijven bij het gare vlees, bind de saus indien nodig met een beetje maïzena.


    Categorie:vleesgerechten
    >> Reageer (0)
    26-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.soep met raapjes en camembert
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ingrediënten:

    4 raapjes - 1 ui - 1 wortel - 1 prei - 1 klontje boter - 1,5 liter kippenbouillon( 1,5 liter water + 3 kippenblokjes) - een halve camembert

    bereiding:

    was de groenten en snij in grove stukken, laat in een kookpot een klontje boter smelten en voeg de ui prei en wortel toe, laat enkele minuten stoven, leng aan met kippenbouillon, voeg de in blokjes gesneden raapjes toe, laat een half uur koken, voeg de laatste 5 minuten de in blokjes gesneden camembert toe( de korst mag aan de kaas blijven) mix de soep fijn.


    Categorie:soepen
    >> Reageer (0)
    19-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ovenschotel met spruitjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ingrediënten:

    500 gram spruiten - kaassaus van 1 eetlepel boter  1 eetlepel bloem en 100 gram gemalen gruyère kaas - aardappelpuree

    bereiding:

    kook de spruitjes beetgaar, maak een kaassaus, verdeel de aardappelpuree in een ovenschotel,leg de gekookte spruitjes op de puree, giet er de kaassaus over, strooi er nog wat kaas over, steek in een voorverwarmde oven, 20 minuten op 200 graden.


    Categorie:ovenschotels
    >> Reageer (0)
    12-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.butternutsoep met italiaanse ham
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ingrediënten:

    1 kg gele pompoen (butternut) - 4 uien - 4 eetlepels olijfolie - 150 gram prosciutto (italiaanse ham) - peper -2 laurierblaadjes - 2 takjes tijm - 2 liter kippenbouillon (2 l water + 4 kippenblokjes) - verse basilicum - geroosterde broodkorstjes

    bereiding:

    verwijder pitten en draderige delen van de pompoen, snij het vruchtvlees van de schil en snij in stukjes, uien in stukken snijden, verhit de olie in een kookpot, voeg de uien en in stukjes gesneden prosciutto toe, laat stoven maar niet kleuren, voeg pompoen toe en stoof even mee, kruid met peper, tijm en laurier, voeg de kippenbouillon erbij en laat 30 minuten koken, verwijder tijm en laurier en mix de soep, voeg de fijngehakte basilicum toe, dien op met broodkorstjes serveer deze er apart bij.


    Categorie:soepen
    >> Reageer (0)
    05-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.broodje met champignons
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ingrediënten:

    2 broodjes naar keuze (nog af te bakken) - 500 gram champignons - 1 klontje boter - 100 gram gemalen kaas

    bereiding:

    snij de broodjes middendoor, borstel de champignons en snij in schijfjes, laat een klontje boter smelten en bak de champignons, als er vocht in de pan is door een zeef gieten en laten uitlekken,verwarm de oven op 200 graden, beleg de broodjes met de champignons en kruid met peper, strooi er de kaas over en bak tot de kaas gesmolten is en de broodjes krokant zijn, ongeveer 15 minuten.


    Categorie:varia
    >> Reageer (0)
    29-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.savooikool met spekjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ingrediënten:

    savooikool - gerookte spekblokjes - 1 grote klont boter - muskaatnoot - peper en zout

    bereiding:

    snij de harde kern en te dikke nerven uit de kool, snij in fijne reepjes en spoel, laat de kool 10 à 15 minuten gaar koken en giet af, bak apart de spekblokjes krokant, laat in een kookpot een grote klont boter smelten en voeg er de goed uitgelekte savooikool bij, meng er de spekblokjes onder, kruid met peper, zout en muskaatnoot.


    Categorie:groenten bereidingen
    >> Reageer (0)
    22-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aardappelbrochettes met spek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ingrediënten:

    krielaardappeltjes - gerookt spek in dunne sneetjes - verse rozemarijn - peper

    bereiding:

    was de aardappelen, schil ze niet, kook ze in water tot ze bijna gaar zijn, giet af en laat afkoelen, verwarm de oven op 200 graden, wikkel ieder aardappeltje in een sneetje spek, maak brochettes met telkens 3 stuks en leg ze op een met bakpapier beklede ovenplaat,bestrooi met fijn gesnipperde rozemarijn, bak  20 minuten goudbruin in de oven, kruid met peper.


    Categorie:aardappelgerechten
    >> Reageer (0)
    15-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.picon met witte wijn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ingrediënten:

    citroensiroop - cointreau (likeur) - picon orange - droge witte wijn - ijsblokjes

    bereiding:

    neem een longdrinkglas en giet er een half jeneverglaasje citroensiroop in, dit is juist de bodem bedekt van het glas, dan een half jeneverglaasje cointreau en 2 jeneverglaasjes picon orange, de rest van het glas bijvullen met witte wijn en een ijsblokje

    tip:(amer picon een beetje bitter)

    (picon orange een beetje zoeter)


    Categorie:drankjes
    >> Reageer (0)
    08-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tongrolletjes in dragonsaus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ingrediënten:

    1/2 kg visfilet tong of andere platvis - boter - 1 lepel bloem - 1/2 liter visbouillon (1/2 liter water + visblokje) - 1 koffielepel mosterd - fijngesneden dragon naar smaak - een geutje halfvolle room - peper en zout

    bereiding:

    snij de visfilet middendoor en rol op met velkant naar binnen, zet in een vuurvaste schaal en giet er de helft van de bouillon bij, zet een 3 tal minuten in de microgolf, maak ondertussen een roux van boter en bloem en giet er de overige bouillon bij tot een gladde saus, voeg er de mosterd, dragon en een geutje room bij, schik de visrolletjes op een bord en giet er wat saus over.


    Categorie:vis en schaaldieren
    >> Reageer (0)
    01-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.meringue
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ingrediënten:

    100 gram eiwit - 100 gram kristalsuiker - 100 gram bloemsuiker - 1 soeplepel maïzena

    bereiding:

    verwarm de oven op 100 graden (hetelucht) doe het eiwit in een kom en voeg er de kristalsuiker bij, mix stijf, klop op het einde nog de bloemsuiker lepel per lepel erbij en de maïzena, mix het geheel goed, neem een bakplaat met bakpapier erop, leg 1 koffielepel eiwit op het bakpapier, doe dit met 2 koffielepels of neem een spuitzak, laat voldoende ruimte tussen de koekjes, bak gedurende 1 à 1 1/2 uur op 100 graden met de ovendeur op een kiertje


    Categorie:gebak
    >> Reageer (0)
    22-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.salade bresaola
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ingrediënten:

    200 gram gele en rode kerstomaatjes - 1/4 ingemaakte citroen - 8 sneetjes bresaola (italiaans) - olijfolie - rucola salade - 10 gram geroosterde pijnboompitten

    voor de dressing: sap van een halve citroen - 3 eetlepels olijfolie - 1 eetlepel gewone olie - 1 koffielepel vloeibare honing - peper en zout

    bereiding:

    meng alle ingrediënten voor de dressing, doe de gehalveerde tomaatjes en heel dunne sneetjes van de ingemaakte citroen in een kom en giet er de dressing over en meng goed, leg wat rucola op een bord, verdeel er de sneetjes bresaola en tomaatjes op, bestrooi met de geroosterde pijnboompitten en sprenkel er nog wat dressing over, dien op met toast.


    Categorie:salades
    >> Reageer (0)
    15-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.preisoep
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ingrediënten:

    3 preistelen - 2 à 3 uien - 2 grote wortelen - 2 liter water - 3 rundblokjes - 1 klontje boter -

    bereiding:

    snij 1 preiwit fijn en stoof in een klontje boter 10 minuten ,dit is voor de afwerking, was en snij de groenten, laat in een kookpot een klontje boter smelten, voeg er de ajuin bij en laat even stoven, voeg de rest van de groenten erbij, water en de rundblokjes, laat ongeveer 45 minuten koken, mix de soep en doe er de fijn gesneden gestoofde prei bij, eventueel nog wat peper en zout.


    Categorie:soepen
    >> Reageer (0)
    08-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.breydelhammetje met mosterd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ingrediënten:

    2 breydelhammetjes (gestoomd) - 250 gram champignons - 1 klontje boter - 1 sjalot - 1 eetlepel bloem - 1 dl witte wijn - 1 dl room - 1 eetlepel mosterd - 1/2 rundblokje - 1 takje tijm - 1/2 koffielepel rozemarijn gedroogd of vers - peper en zout

    bereiding:

    smelt het klontje boter en stoof het fijn gesneden sjalotje glazig, voeg de hammetjes toe en strooi er de bloem over,voeg de witte wijn, 1/2 rundblokje, mosterd, tijm en rozemarijn toe, schep goed om en laat afgedekt 20 minuten sudderen op een klein vuurtje, stoof de in schijfjes gesneden champignons een 5 tal minuten in een klontje boter, giet de champignons bij de hammetjes, voeg er de room bij, kruid met peper en zout, laat even doorkoken, indien nodig binden met maïzena tot een lichtgebonden saus.


    Categorie:vleesgerechten
    >> Reageer (0)


    Welkom op mijn blog!
    Over mijzelf
    Ik ben Carine
    Ik ben een vrouw en woon in Deinze (belgië) en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 09/07/1954 en ben nu dus 70 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: eenvoudige gerechten bereiden - fietsen.

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!