![Image Hosted by ImageShack.us](http://img394.imageshack.us/img394/8164/hamb2tj7.jpg) By culimieke
-meng: -600gram kippegehakt met een klein bolletje mozarella in stukjes gesneden, -een stuk of 6 groene olijven in stukjes, -een soeplepel rode tapenade (kan je zo kopen-delhaize-stond bij de koeling van de tapenade) -een soeplepel provencaalse mix (kocht ik ook zo in delhaize) (kan je vervangen door wa provencaalse kruiden), -een eidooiertje -tot slot nog een stuk of zes halfgedroogde tomaatjes,
-meng goed en vorm hiervan een 8tal hamburgertjes, dek af met plasticfolie en laat enkele uren opstijven in koelkast
-bak hamburgers op niet te fel vuur gaar in wat olijfolie -grill zachte hamburgerbroodjes effe in de broodrooster of op grillplaat -beleg broodje met de hamburger en een sausje van wat mascarpone gemengd met beetje van de rode tapenade, peper en zout -leg er nog wat rucolla bovenop en .......geniet!
|