Benodigdheden:
-1 kleine courgette -1 ui gesnipperd -1 teentje knoflook fijngesneden -3 aardappeltjes in kleine blokjes gesneden -1/2 bakje chamignons in stukjes gesneden -1 blik tomatenblokjes -1/2 theelepel gedroogde oregano -handvol verse kruiden (indien je ze hebt, bv.thym, rozemarijn, basilicum, peterselie -zout en peper -olijfolie -4 eieren Bereiding:
-olijfolie verwarmen in pan -alle groenteblokes erin -kruiden -tomaten blokjes erbij -goed doorroeren -20 min stoven zonder deksel tot vocht is ingedikt -dan vier holletjes maken in pan, in elke holletje een eitje breken -deksel op pan en 10 minuutjes wachten tot eiwit gestold is -serveren met lekker krokant brood!
Indien je dit gerechtje op voorhand wil maken, kan je het groentemengsel verdelen over één ovenvaste schaal, of individuele schaaltjes en dan eitje erin breken net voor je het in een voorverwarmde oven van 18O graden zet voor 12 minuten.
|