basis is een recept van Rachel allen, met mijn twist benodigdheden:
-750 gram vis (een platte vissoort, zoals pladijsfilets, tong, enz....) -een 20 kerstomaatjes gehalveerd -1 eetlepel verse thymblaadjes -spinazieblaadjes uit diepvries (iglo heeft ze los ingevroren die gebruik ik ervoor) -150gram gemalen gruyere -2,5dl room -2 eetlepels dijon mosterd -zout en peper
bereiding:
-kaas, mosterd en room mengen in schaaltje -tomaatjes mengen met thym en zout en peper -helft van kaasmengsel in ovenschaal doen, -daarop eerste laagje vis, -dan alle tomaatjes en spinazie erop verdelen -dan weer laagje vis -dan andere helft kaasmengsel
-zo kan je het wegzetten als je het op voorhand maakt
-oven voorverwarmen op 1810graden -voor grote overnschaal 30min bakken -individuele schaal 15 min
erbij geef ik kleine gestoomde aardapeltjes met grof zout en olijfolie
smakelijk
|