MINDER ZOETE VERSIE DAN TOEN IK HEM VOOR EEN FEESTJE HAD GEMAAKT
-benodigdheden:
-100gr zachte boter -175gr zelfrijzend meel -1 tl bakpoeder -150gr basterdsuiker -2 eieren -2 dl kokosmelk -fijn geraspte schil van 1 limoen
benodigdheden voor glazuur
-2dl kokosmelk -100gr basterdsuiker -fijn geraspte schil van 1 limoen -sap van 3 limoenen -2 soeplepels geraspte kokos
bereiding;
-oven 180gr voorverwarmen -cakeblik van 900g invetten en bekleden met bakpapier -alle ingredienten voor beslag in mixer mengen tot glad deeg -in bakblik, 40 minuten bakken tot mooi gerezen en goudbruin -glazuur=50gr suiker, kokosmelk in pannetje aan de kook brengen en 5 minuten zachtjes koken, dan sap erbij en zet terzijde -meng resterende suiker met limoenrasp en kokos en zet terzijde -cake uit oven en schenk beetje bij beetje de glazuur over warme cake tot is opgenomen en helemaal doordrongen -laat afkoelen en uitharden -voor serveren bestrooien met de limoensuiker
smakelijk!
|