![Image Hosted by ImageShack.us](http://img356.imageshack.us/img356/9953/bladerdeeg2nq9.jpg)
benodigdheden: voor 4 personen
-4 plakjes bladerdeeg (randje voorzichtig inkerven op 1,5cm van rand) -4 blauwe pruimen -50gr boter -50gr rietsuiker -grote eetlepel bloemsuiker en zeefje -1 eetlepel frambozenconfituur -3 eetlepels mascarpone
bereiding:
-bladerdeeg dik bestrooien met bloemsuiker -bakken in voorverwarmde oven van 200gr gedurende 15 min. -boter smelten en rietsuiker toevoegen, dan de gehalveerde en ontpitte pruimen 5 minuten bakken in dit mengsel -bladerdeeg en vruchten laten afkoelen -mascarpone voorzichtig mengen (voor marmereffect) met beetje van vruchtenkaramel en de eetlepel confituur
serveren:
-bladerdeeg op bordje, fruit erover verdelen en quennelle van mascarpone erbij leggen, nog enkele druppels van de karamel errond en smullen maar.
|