benodigdheden:(4 personen)
-4 hele dunne kalfslapjes( vraag aan je slager om ze plat te maken) -4 kleine soeplepeltjes peterseliepesto (zie recept op dit blog) -4 eetlepels geraspte mozarella (delhaize) -boter -zout en peper -12 tandenstokers
bereiding:
-kalfslapjes bestrijken met pesto en bestrooien met mozarella -dichtplooien en met drie tandenstokertjes dichtsteken -bestrooien met peper en zout -boter verwarmen tot schuim juist verdwenen en dan op niet al te fel vuur gedurende een 8tal minuten bakken, -vlees uit pan nemen en warm houden onder alu-folie -pan blussen met beetke marsalawijn en klein beetje water, -even inkoken tot licht stroperig!
presentatie:
-verwijder voorzichtig de tandentokertjes en leg stukje vlees op mooi bord -overgiet met beetje saus
-geef hierbij een stukje gekarameliseerd witlof en aardappeltje in de schil
smakelijk!!
|