Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 

Categorieën
  • AARDAPPELGERECHTEN (81)
  • ALCOHOLISCHE DRANKEN & WEETJES (39)
  • APERITIEF-HAPJES, AMUZE, BORRELHAPJES, TAPAS, PINTXO, (98)
  • BARBECUE, GRILPAN, GRIL, (51)
  • BIEREN & BIERWEETJES, (13)
  • BIJGERECHTEN, (50)
  • BROODJES, BROODGERECHTEN, SOORTEN, RECEPTEN, (65)
  • CALORIEARM, VETARM, INFO, RECEPTEN, (100)
  • CHINEES, OOSTERS, (4)
  • CHINESE, JAPANSE, THAISE GERECHTEN, (8)
  • CULINAIRE NIEUWTJES, (115)
  • CULINAIRE TRIPS, REIZEN. (60)
  • DESSERTEN, IJS, SORBET, NAGERECHTEN, (141)
  • DIEPVRIES, VERSCH. GERECHTEN, (1)
  • EIEREN, EIERGERECHTEN, (34)
  • FEESTELIJKE MENU'S, GERECHTEN, (41)
  • FONDUE, (3)
  • FOTO'S (4)
  • GROENTEN, GROENTENGERECHTEN, (73)
  • KAASGERECHTEN, KAASSALADE, KAASPLANK, (45)
  • KOOKBOEKEN, KEUKENHULPJES, KEUKENNIEUWTJES, (74)
  • KRUIDEN,MARINADES, (6)
  • OVEN/STOOFSCHOTELS, EENPANSGERECHTEN, (79)
  • PANNEKOEKEN, FLENSJES, WAFELS, ZOETE, HARTIGE, GEVULDE, (20)
  • PASTA'S, ITALIAANSE GERECHTEN, (129)
  • PIZZA'S, (11)
  • RESTAURANTS MET RECEPTEN (2)
  • RESTAURANTS, e.a. HORECAZAKEN (69)
  • RIJSTGERECHTEN (32)
  • SALADE'S, GEMENGDE SLA, GERECHTEN (91)
  • SAUSEN, VINAIGRETTES, OLIE, PESTO'S (17)
  • SMOOTHIE, FRUITDRINK, (10)
  • SOEPEN, KOUDE, WARME, BOUILLON, MAALTIJD, (111)
  • STREEKGERECHTEN (6)
  • TAART, GEBAK, KOEKJES, CAKE, e.a. (85)
  • TORTILLA'S, QUICHES, WRAP, e.a. (33)
  • VEGETARISCH, (39)
  • VISGERECHTEN, SCHAAL, SCHELPDIEREN, (311)
  • VLEESGERECHTEN, (198)
  • VOORGERECHTEN, WARME & KOUDE, (167)
  • WEETJES OVER VOEDING & GEZONDHEID (222)
  • WEETJES OVER VOEDING, (173)
  • WIJN & WIJNWEETJES (58)
  • WILD & GEVOGELTE (125)
  • WOKGERECHTEN (22)
  • ZWEEDSE, HAPJES, GERECHTEN, (2)
  •          Lieve bezoeker
    Zoeken met tags is nog niet
    kompleet het invullen van
    tags is een langzaamaan
    werkje, maar ik werk er aan.
    Zoeken in blog

    Aanraders !!!
  • ATELIER VAN JOSEPHINE
  • FOTO VAN JOKE
  • PHOTOGALERY
  • POWERPOINT VAN JOKE
  • NO LIMIT
  • Blog als favoriet !



           ideetjes van Josephine



     Gaspacho ( koude spaanse soep)



                    Tomaat crevette



         Versgebakken paprika chips



            Witlofrolletjes uit de oven



    St-jacobsvruchten, tuinboonen, puree



               Kerstbrood (Stoll)



                         Avocado



      Varkenshaas in sinaasappelsaus



      Avocadosoep met gerookte zalm



                    Kerstbrood ( Stoll)



            Bokkepootjes (Koekjes)



     Koekjes met vulling en hagelslag



       Herfstsalade met Parmaham



    Avocadosoepje met gerookte zalm



                    Cherrytomaatjes



                      Kwarteleitjes



                       Verse vijgen



       Avocadosalade met garnalen



              Cherrytomaatjes



         Witlof met appel en radijs



       Spaghetti met zalm en zeekraal



                Trostomaten


     
      Mozzarella, tomaten, basilicum



         Groentensoep met peterselie


     
                      Verse zalm
        


             Uitsmijter met ham



             Roerei met Garnalen



              Gestoofde Paprika's



                        Peulertjes



                 Groene salade



             Coeur de boeuf Tomaten



                        Zeekraal



                       Pruimen



                       Citroenen



                 Sinaasappelen



                         Frietjes



                     Tomatensoep



                        Basilicum



                       Angusbeef



                            Eieren



                            Eieren



              Gevulde gerookte zalm



                        Knoflook



                        Courgette

                      

                               Paprika



    Gegraniteerde aardappelschijfjes



            Aardappelkroketjes



        Asperges op vlaamse wijze



         Gebakken champignons



               Crema catalana



                    Aardbeien


     
                   Sinaasappel



                            Peer



             Omelet met Garnalen



    Asperges,garnalen,puree en eitje



           Roodfruit met vanilleijs



         Garnaalsalade met frietjes



     Sint Jacobsvruchten met wilof



           Parelhoen met spruitjes



                        Witlof



                       Aardbeien



              Asperges met garnalen


    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

    Inhoud blog
  • Biefstuksalade om van af te vallen
  • Love fish van de zuiderse zeeën
  • Stoofpotje van witloof, kool en pastinaak
  • Tartine met aubergine, mozzarella & tomaat
  • Zalm met krokante tikka masala
  • Appeltaart
  • Chili sin carne met 3 soorten bonen
  • Witlooftaart met peren en gedroogde veenbessen
  • Stoofpot van wintergroenten
  • Kwartels met savooikool
  • Gravad lax
  • Gourmet met vis
  • Ragout van hoevekip en Noordzeegarnaal, tuinboontjes en cantharellen
  • Champignonroomsoep
  • Gepocheerde oesters met tomaat en rodewijnsaus
  • Polderaardappel gevuld met garnaaltjes en Hollandse saus
  • Rollade van parelhoen en ganda ham
  • Koninginnenhapjes met vis
  • Gebakken zeebaarsfilet met tomaat
  • Reemedaillon met kastanjes
  • Tagliatelle met pikant rundvlees, sluimerwtjes, kappertjes en Parmezaanse kaas
  • Kippenbouillon met platte peterselie & Parijse champignons
  • Provençaalse pastasalade
  • Kalfstong in madeirasaus
  • Kalfsblanket
  • Brussels spruitenpotje met gehaktballetjes
  • gebakken schartong met witlof en gestoomde aardappeltjes.
  • Gratin met bloemkool en gehakt
  • Driedubbele kwarktaart met verse vijgen
  • Gegratineerd witloof met ham
  • Biefstuk met champignons de Paris en pasta
  • Gebakken pladijs met gestoofde erwten, wortelen en peterseliepuree
  • Minder zout in onze voeding
  • Tagliatelle en konijnenbout met leffe en rozemarijn
  • Bouillie met erwtjes en worteltjes
  • Varkenshaasje met tagliatelle en pepersaus
  • Rijstpap met appeltjes
  • Gevulde tomaten met bloemkool
  • Cappuccino van broccoli met geroosterde amandelen
  • Avocadosoep met gerookte zalm
  • Nieuw wapen in de strijd tegen obesitas: groene thee
  • Ragu alla Napolitana
  • Boterham met salade van zalm, selder en appel.
  • Salade met gegrilde zalm
  • Vissoep met mosselen
  • Friet met stoverij van varkenswangetjes
  • Gepocheerde peren met cranberry & gember
  • Mosselgratin met spinazie
  • Filet pur en witloof in de wok
  • Ovenschotel met rundergehakt en witloof
  • Carpaccio van tomaat met salade groene boontjes, mozzarella
  • 'Echte' bruschetta met knoflook en tomatenblokjes
  • Salade met sashimi van zeebaars en radijs
  • Maatjessalade
  • Gegrilde Caramba steaks
  • De meest ziekmakende voeding: fruit en groenten
  • Asperges met warme champignonsalade
  • Spirelli met kip en tomaatjes
  • Waterzooi van kipfilet met Mechelse asperges en kervel
  • Italiaanse mosselpan
  • Courgettesoep
  • Krokante sigaren met spinazie en feta
  • Spaghetti met curry en gerookte zalm
  • Gevulde zalmforel op de barbecue
  • Scampi's met knoflook
  • Gefrituurde pladijs, kropsla en yoghurtmayonaise
  • Slaatje van primeuraardappelen en geroosterde makreel.
  • Gevulde paprika met tzatziki
  • Groenten uit de oven
  • Salade Niçoise
  • Bruschetta met tomaat en aubergine
  • Salade van rundvlees met frambozen
  • Gelei van roze pompelmoes en Campari met vanilleyoghurt en cake
  • Witte asperges met oosterse dressing
  • Pastasalade met artisjokken en radicchio
  • Parijse worteltjes en hun loof
  • Kalfsgebraad met jonge worteltjes
  • Bruschetta met ham en mozzarella
  • Asperges met mousseline van peterselie en een gepocheerd ei.
  • Aardappelpuree met erwtjes en kippenhamburger met verse maïskorrels
  • Gehaktballetjes met tomaat en mozzarella
  • Gestoofde forel met bieslooksaus
  • Tagliolini met pesto, boontjes en aardappelen
  • Aardbeien op spies
  • Rogvleugel met blanke botersaus
  • Videetje van kip met zachte curry
  • Gebakken scholfilet met tomaat en kappertjes
  • Aardappelbrochettes met spek en rozemarijn
  • Salade van vergeten groenten
  • Spinaziesoep
  • Culinaire fietstochten in Noordertuinen van Antwerpen
  • Kip met perzik, paprika en rijst
  • Groentewraps
  • Peultjes met chilipeper, gember en Meritus-filet mignon
  • Gebakken aardappelen met gehaktballetjes
  • Kalfslapjes met geroosterde aardappeltjes
  • Lentesalade met witte asperges en garnalen
  • Roer­bak van as­per­ges en gar­na­len
  • Groentecurry
  • Lamskotelet in kruidenkorst



    Startpagina !
    Eten&Genieten - gezond genieten van eten & drinken

    "Er is geen oprechter liefde dan de liefde voor lekker eten ".... De gast moet op de saus wachten, niet de saus op de gast".... "Een volle buik heeft een gelukkig hoofd" ....

    13-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topchefs promoten Vlaamse kust in warenhuis Harrods



    Topchefs promoten Vlaamse kust in warenhuis Harrods



    Topchefs uit Vlaanderen gaan vanaf 25 november twee weken lang koken in het wereldberoemde warenhuis Harrods in Londen om promotie te maken voor de Vlaamse kust.

    "Gastronomie is een belangrijk element bij de keuze van de kust als vakantiebestemming", zegt regiomanager Pieter Koten van Westtoer. "Door de samenwerking met Harrods benadrukken we ook de topkwaliteit van de kustregio."

    De chefs de meewerken zijn Bart Desmidt van Bartholomeus in Knokke-Heist, Luc Declerck en David Servranckx van Bistro Mathilda uit Oostende, Piet Devriendt van De Oesterput in Blankenberge, en Vincent Florizoone en Lore Cogghe van Grand Cabaret in Nieuwpoort.

    Harrods: 42.000 bezoekers per dag

    De "Belgian Waffles" die bij de lancering van de campagne op 25 november worden verdeeld, worden gebakken door Mario Cattoor van De Vlaamsche Pot in Brugge. "We mogen best fier zijn op onze Belgische keuken en de gastronomie aan de kust", zegt Bart Desmidt. "Weinig regio's hebben zo'n aanbod aan sterrenrestaurants."

    Harrods is goed voor 42.000 bezoekers per dag. De campagne komt ook aan bod in het magazine van het warenhuis en op zijn website.

    bron; hln.be

    Categorie:CULINAIRE NIEUWTJES,
    12-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bib Gourmand voor vijf Limburgse restaurants



    Bib Gourmand voor vijf Limburgse restaurants


    bib gourmand voor vijf limburgse restaurants

     

    De Kristalijn in Genk en Bienvenue in Maaseik zijn de twee Limburgse nieuwkomers die werden opgenomen in de ‘Bib Gourmand Benelux 2010’, de kleine Michelin-gids die sinds woensdag in de winkels ligt.

    Samen met blijvers ’t Vlierhof in Bilzen, Ambrozijn in Borgloon en De Kommel in ’s Gravenvoeren brengt dat het Limburgse totaal op vijf.

    Minder dan 35 euro

    De ‘Bib Gourmand’ is een beloning voor restaurants die een prima menu bieden voor minder dan 35 euro. In de hele Benelux zijn dat er 218, in Vlaanderen 119. En in Limburg dus vijf.

    “Nu we tien jaar bezig zijn, is dit een hele mooie erkenning”, zegt Jos Schols, manager van De Kristalijn. “Natuurlijk zit in je achterhoofd de hoop om ooit een ster te krijgen. Maar dat schreeuwen we niet van de daken. Laat ons hier maar heel blij mee zijn.”

    En ook collega John van Leerzem van Bienvenue in Maaseik heft vandaag het glas op zijn vermelding in de Bib Gourmand-gids. “In tijden van recessie is dit iets waar we een jaar naartoe werkten”, zegt hij.

    bron;hbvl.be


    Categorie:CULINAIRE NIEUWTJES,
    11-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Viteux en De Troubadour beste resto's volgens Zone-lezers



    Viteux en De Troubadour beste resto's volgens Zone-lezers


    Viteux won de prijs in Zone09/. (Foto's Greetje Van Buggenhout).

    De Troubadour (Berchem) en Viteux (De Pinte) kregen van de lezers van respectievelijk Zone03/ en Zone09/ de eerste Gouden Vork. Hiermee kozen 5.175 lezers van de gratis stadsmagazines hun favoriete restaurant in de regio.

    Zilver en brons waren in regio 09/ voor A Food Affair en Mange-tout, Vina Clara en BLFLR (Bellefleur) vervolledigen het podium voor Zone03/.

    In de Restogids van Zone03/ en Zone09/, die verschijnt op donderdag 12 november, wordt uitgebreid teruggeblikt op de wedstrijd en de winnaars. Meer info vind je vanaf dan ook op www.zone03.be en www.zone09.be.

    De Gouden Vork voor Zone02/ wordt bekendgemaakt op woensdag 18 november in de Restogids van Zone02/. (tw)

    bron; demorgen.be

    Categorie:CULINAIRE NIEUWTJES,
    09-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Chef De Koopvaardij wint kookwedstrijd Prosper Montagné



    Chef De Koopvaardij wint kookwedstrijd Prosper Montagné

    Tim Meuleneire, eigenaar en chef van restaurant de Koopvaardij in Stabroek, heeft in Brugge de Belgische finale gewonnen van de prestigieuze kookwedstrijd Prosper Montagné. Hij werd uitgeroepen tot Eerste Kok van België 2010. De titel van Eerste Wijnschenker van België 2010 gaat naar Willem Van de Broeck van restaurant Cuistot uit Lier.
     
    De finale in de hotel- en toerismeschool Spermalie in Brugge was een strijd tussen getalenteerde en ambitieuze professionelen. Tim Meuleneire kreeg in 2007 al één ster in de Michelingids. Willem Van de Broeck won eerder de prijs Jong Sommelier Award of Exellence. In de strijd om de titel Beste Kok van België 2010 werd Christophe Nachtergaele uit Landegem tweede en Gaétan Pelletti van restaurant Chez Gaétan in La Louvière derde.
     
    Bij de competitie voor de titel Beste Wijnschenker van België 2010 veroverde Kris Lismont van restaurant Ambrozijn in Borgloon de tweede plaats en Steven Wullaert van restaurant Jan Van den Bon uit Gent de derde plaats. (belga/adv)

    bron; demorgen.be

    Categorie:CULINAIRE NIEUWTJES,
    28-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Marcolini in Antwerpen



    Nieuwe Marcolini in Antwerpen


    null 

     

    De chocoladespecialist Pierre Marcolini heeft een nieuwe winkel geopend in de Kerkstraat in Antwerpen. In een kubusvormig gebouw zult u naast een bibliotheek aan chocoladelekkernijen en een originele toonbank, ook een privésalon terugvinden waar u zelf uw Mallinedoos (aka verpakking) kunt maken.

    De man die in 1995 tot wereldbanketbakkerij werd uitgeroepen, bewijst alweer zijn creativiteit met een dynamische winkel waar het productieproces van de delicatessen live te bezichtigen zijn.

    Info: Marcolini, Kelderstraat 3, 2000 Antwerpen 03/226.50.01

    Joëlle Verstraeten
    bron;knackweekend.rnews.be


    Categorie:CULINAIRE NIEUWTJES,
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bier in het bord



    Bier in het bord


    ©

    Meer dan 250 restaurants bieden dit najaar speciale biermenu’s en -gerechten aan.

    Bij de geselecteerde restaurants bevinden zich enkele binnenlandse toppers, zoals de winnaars van de Beer & Gastronomy Award 2009. Restaurant ’t Hommelhof uit Poperinge is al lang geen onbekende meer en ook Den Dijver uit Brugge is een gerenommeerd bierrestaurant. De twee kregen de gouden medaille. Een eervolle tweede plaats ging naar De Warande uit Sint-Jan-in-Eremo.

    Naast deze gelauwerde restaurants tref je op de website levenindebrouwerij.be andere gastronomische eethuizen en ook gewone eethuizen, tavernes, brasseries en eetcafés, waar er wordt geëxperimenteerd met bier in of naast de maaltijd. Het initiatief gaat uit van de vzw Tafelen in Vlaanderen, die met het concept Vlaanderen Lekker Land de culinaire troeven wil uitspelen op toeristisch vlak

    Meer info: vlaanderenlekkerland.be

    Bron; knackweekend.rnews.be


    Categorie:CULINAIRE NIEUWTJES,
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kok moppert over media




    Kok moppert over media



    De media negeren dat Franse koks dagelijks vernieuwend bezig zijn. Deze klacht uitte de Franse topkok Alain Ducasse op een culinair festijn in de economische hoofdstad van Brazilië, Sao Paulo.

       
      Foto: AFP

      "De Franse keuken is nog nooit zo tijdgebonden geweest als nu, maar media negeren dat volkomen. Ze belichtten niet wat er in ons land allemaal gebeurt" , meende Ducasse.

      „We rusten niet op onze lauweren met altijd dezelfde recepten. Franse chefs bouwen voort op de tradities van de Franse keuken en komen met spectaculaire nieuwe gerechten.”

      bron; telegraaf.nl


      Categorie:CULINAIRE NIEUWTJES,
      27-10-2009
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pâtissier krijgt eigen dessertlijn in supermarkt



      Pâtissier krijgt eigen dessertlijn in supermarkt



       Pâtissier Roger van Damme, afkomstig uit het Nederlandse Sluis, krijgt een eigen dessertlijn bij supermarkt Delhaize.


        Wie de lekkernijen van de kok wil proeven kan terecht in 'Het Gebaar'. Sinds 1994 serveert Roger hier pâtisserie van het hoogste niveau. Om zijn klantenkring te vergroten zag hij zich al snel genoodzaakt om ook wat hartige gerechten te serveren. Eerst begon hij heel eenvoudig met een broodje kaas, maar telkens geserveerd met de grootste aandacht voor detail.

        En dit jaar volgt de ultieme ‘kers op de taart’; eind oktober 2009 krijgt van Damme een eigen dessertlijn onder zijn eigen naam bij supermarkt Delhaize.

        Roger volgde zijn opleiding aan de vakschool “ter Groene Poorte” in Brugge, waarna hij ging werken in het gerenomeerde “Huize van Wely” te Noordwijk (Nl).

        www.rogervandamme.com

        bron; telegraaf.nl


        Categorie:CULINAIRE NIEUWTJES,
        26-10-2009
        Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GaultMillau geeft sterrenchef Sergio Herman 20 op 20



        GaultMillau geeft sterrenchef Sergio Herman 20 op 20



        Driesterrenchef Sergio Herman (hier rechts op de foto tijdens de VTM-programma 'De beste hobbykok van Vlaanderen') krijgt van Gault-Millau 20 op 20.
        Restaurantgids GaultMillau geeft sterrenchef Sergio Herman van het restaurant Oud Sluis in het Nederlandse Sluis 20 op 20. Nooit eerder kreeg een chef in de Benelux van GaultMillau het maximum van de punten.

        Sergio Herman is de jongste tijd bij ons vooral bekend als de rebelse driesterrenchef die samen met Peter Goossens (eveneens drie sterren) van het Hof van Cleve het mooie weer maakt in het vtm-programma 'De beste hobbykok van Vlaanderen'.

        Kookkunst
        GaultMillau beoordeelt restaurants in eerste instantie op basis van de culinaire kwaliteit. Pas daarna spelen omgeving, bediening en entourage een rol. De chefs worden dus vooral gemeten aan hun kookkunst.

        Volgens de gids is de keuken van Sergio Herman dus absolute top. Beter dan 20 op 20 kan moeilijk al geeft Herman zelf vaak te kennen dat er altijd ruimte is voor verbetering.

        Maximum
        In tegenstelling tot het Michelinsysteem, dat restaurants beoordeeld met sterren (maximum drie) geeft de GaultMillau gids punten. Nooit eerder is in Nederland het maximum van de punten behaald. Wel werd al twee keer 19,5 punten toegekend, vorig jaar aan Sergio Herman en aan het restaurant de Librije, het restaurant van Jonnie en Thérèse Boer in Zwolle.

        Sergio Herman werd vorig jaar door GaultMillau al uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Zijn Duitse vakgenoten riepen hem onlangs uit tot beste chef-kok van de wereld.

        In zijn keuken werkt hij met de allernieuwste technieken. 'De evolutie in onze keuken zal nooit stoppen. Elke dag zijn we bezig met het perfectioneren van de vorige dag.'

        De GaultMillau gids verkoopt in de Benelux jaarlijks meer dan 40.000 exemplaren. (ee)

        bron;demorgen.be

        Categorie:CULINAIRE NIEUWTJES,
        Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roger Van Damme chef van het jaar volgens GaultMillau




        Roger Van Damme chef van het jaar volgens GaultMillau


        roger van damme chef van het jaar volgens gaultmillau 2 

        Roger Van Damme van het Antwerpse etablissement 'Het Gebaar' is door GaultMillau verkozen tot Chef van het jaar. Deze verkiezing is opmerkelijk omdat Van Damme eigenlijk patissier is van opleiding en het publiek enkel op weekdagen bij hem kan dineren.

        Roger Van Damme (archieffoto uit 2006, uitreiking van de 'Dessertkaart van het jaar') is een van de ongeveer tien nieuwkomers in de culinaire gids van GaultMillau.

        Top 3 ongewijzigd

        Peter Goossens blijft voor GaultMillau de absolute nummer één met een score van 19,5 op 20. De top drie van GaultMillau blijft onveranderd. Op nummer twee staat het Brusselse 'Comme chez Soi' gevolgd door de eveneens Brusselse 'Sea Grill' (beiden halen 19/20).

        Clandestino en Potiron

        Het Gebaar van Roger Van Damme haalde een 18/20. Zeven nieuwkomers werden bedacht met een 17/20.

        Zeker het ook vermelden waard zijn enkele nevenklassementen. Restaurant Clandestino in Haasdonk met chefkok Wouter Van der Vieren mag zich 'Beste Benelux Groenterestaurant 2009' noemen. En de Potiron in Kasterlee, waar Dirk Ver Heyen in de potten roert, is volgens GaultMillau het meest kindvriendelijke groenterestaurant.

        bron; gva.be


        Categorie:CULINAIRE NIEUWTJES,


        >

        Blog tegen de regels? Meld het ons!
        Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!