Inhoud blog
  • Weer terug
  • examen
  • bezoek
  • Baasje ziek
  • Op bezoek
    Zoeken in blog

    Paulie, grijze roodstaart papegaai, geboren: 19-3-2005
    Over mijzelf
    Ik ben Paulie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Prettig gestoord.
    Ik ben een man en woon in Menen (België) en mijn beroep is Het zotteken uithangen.
    Ik ben geboren op 19/03/2005 en ben nu dus 19 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Iedere dag lekker rondfladderen in het huis en vooral aan mijn baasje zijn oren knabbelen.
    Ik ben hier aangekomen op 15 juni 2005 en ik was toen 12 weken oud en ik moet zeggen, ik ben hier met mijn gat in de boter gevallen.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Paulie vertelt
    Over ons gezin
    Iedere dag is de moeite waard
    21-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    21-04-2006 om 09:08 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Preisoep met wortelen en kikkererwten

     

    Ingrediënten voor 4 personen
    40 g kikkererwten
    6 preien
    ½ bleekselderij
    3 wortelen
    2 tomaten
    1 blokje runderbouillon
    1 takje rozemarijn
    zout
    peper

    Laat de kikkererwten vooraf een nachtje weken in water.
    Maak de prei, de selderij en de wortelen schoon onder stromend water en snij ze in stukken. Was de tomaten en snij ze in partjes.
    Breng een liter water met het bouillonblokje aan de kook in een snelkookpan.

    Giet de kikkererwten af en doe ze bij de bouillon.

    Laat 10 minuten koken.
    Haal de druk van de snelkookpan en open ze.

    Voeg de prei toe, samen met de bleekselderij, de wortelen en de rozemarijn.

    Laat 10 minuten koken.

    Doe er de tomaten bij en laat nog eens 5 minuten koken.
    Proef de soep en breng eventueel op smaak met peper en zout.

    Dien heet op.

    20-04-2006 om 09:19 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    20-04-2006 om 09:14 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Bloemkoolslaatje met eendenborst

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    0.25 bloemkool
    0.25 bloemkool (groen)
    1 krop radicchio rosso
    1 krop eikenbladsla
    0.25 krop krulandijvie
    20 cl notenolie
    4 cl frambozenazijn
    peper
    zout
    2 eendenborstfilets
    50 g boter (bakboter)
    3 sjalotten
    1 dl kalfsfond

     

    De bloemkool in roosjes verdelen en blancheren in kokend gezouten water.

    Afgieten en laten afkoelen.

    Een nootje boter in een pan met antikleeflaag laten smelten en daarin de eendenborstfilets aan de velzijde mooi rozig bakken samen met de gehakte sjalotten.

    Kruiden met peper en zout, uit de pan nemen en warm houden.

    Het overtollige braadvet afgieten en de braadbodem deglaceren met kalfsfond.

    Laten inkoken en intussen de vetlaag van de eendenfilets verwijderen.

    In schuine plakjes snijden en warm houden in de saus.

    Een slaatje samenstellen met de gemengde slasoorten en de bloemkoolroosjes en overgieten met een vinaigrette van notenolie en frambozenazijn.

    Daarop de eendenfilets schikken en meteen serveren.

     

     

    Lamsstoofpot

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    500 g lamsragout
    6 sneetjes spek (gezouten)
    4 raapjes
    4 wortelen
    0.25 groene kool (savooikool)
    500 g spruitjes
    2 preiwitten
    2 stengels bleekselderij
    10 dl lamsfond
    peper
    zout
    100 g boter (bakboter)

     

    De groenten schoonmaken, in grove stukken snijden en gedurende 10 minuten stoven in de boter.

    Het vlees en de spekreepjes toevoegen en 5 minuten laten meestoven.

    Overgieten met de lamsfond en onder deksel ongeveer 45 minuten doorstoven tot alles mooi gaar is.

    Serveren met bruin boerenbrood.

     

     

    Chocoladetaart

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    100 g boter (roomboter)
    30 g bloem (tarwebloem)
    4 eieren
    0.2 dl melk (halfvol)
    2 cl rum
    150 g suiker
    150 g chocolade (puur)
    10 g boter (bakboter)

     

    De chocolade en de boter smelten au bain-marie.

    Melk en rum bijvoegen.

    De eieren schuimig kloppen met de suiker.

    De chocoladepasta voorzichtig door het eierschuim scheppen.

    De bloem door een zeef door het mengsel strooien.

    Goed mengen.

    De resterende boter in vlokjes in een vuurvaste vorm leggen en de oven 10 minuten laten voorverwarmen.

    Het chocoladedeeg in de vorm doen en in een matige oven van 180 graden bakken gedurende 45 minuten.

    20-04-2006 om 09:12 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    20-04-2006 om 08:48 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Prei met koriander

     

    Ingrediënten voor 4 personen
    8 preien
    2 eetlepels droge witte wijn
    1 koffielepel korianderzaad
    1 citroen
    1 eetlepel olijfolie
    1 takje verse koriander
    zout
    peper

    Maak de prei schoon en haal er het groen af.

    Leg het weg en gebruik het later in een soep.

    Maak de preiwitten schoon onder stromend water en snij ze in rondjes.
    Doe de schijfjes prei in een kookpot en voeg er de wijn, de korianderzaadjes en 2 eetlepels water bij.

    Breng op smaak met peper en zout, plaats het deksel op de pot en laat 20 minuten koken op een zacht vuur.
    Schik de schijfjes prei op een schotel en laat ze lauw worden.
    Doe het sap van de citroen en de olijfolie bij het kooknat en meng goed.

    Giet het nat over de prei.

    Bestrooi met de fijngesneden verse koriander en dien lauw op.

    19-04-2006 om 12:59 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    19-04-2006 om 12:49 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Wokschotel met rijst

     

    Voor 4personen:
    wokgroenten 200g
    sojascheuten 200g
    1 lepel boter
    sojasaus een 3à4 eetlepels
    200gr rijst (ongekookt)
    peper

    zout

    paprikapoeder

    kerriepoeder

    peterselie
    wok

    werkwijze:
    Breng de boter in de wok.
    Nadat de boter is gesmolten voeg je de sojascheuten en de wokgroenten erbij.
    Laat deze nu stoven tot ze gaar zijn.
    Ondertussen kook je de rijst.
    Nadat de rijst gekookt is en de groentjes gaar zijn voeg je de rijst bij de groenten in de wok.
    Je kruid deze nu met peper, zout, kerrie en paprikapoeder en de peterselie.
    Werk af met 3à 4 eetlepels sojasaus.
    *Je kunt eventueel ook wat kipblokjes eraan toevoegen.

    19-04-2006 om 09:30 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    19-04-2006 om 09:22 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Ham- en spektaart

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    250 g bloem (tarwebloem)
    1 eierdooier
    100 g boter (bakboter)
    2 dl water
    100 sneetjes spek (gerookt)
    100 g ham
    3 eieren
    2 dl melk (halfvol)
    1 dl room
    200 g kaas
    peper
    zout
    1 eetlepel bieslook (fijngehakt)

     

    De bloem, vermengd met een mespunt zout, uitgieten in een kom.

    In het midden ervan een kuiltje maken.

    Het eigeel en de boter, lichtjes verwarmt, met de bloem vermengen en er beetje bij beetje het lauwe water bijvoegen tot een deeg wordt bekomen dat loskomt van de kom.

    Het aanrecht bestrooien met een weinig bloem en het deeg erop platrollen met een deegrol.

    Een taartvorm insmeren met een beetje boter en bekleden met het uitgerolde deeg.

    De bodem beprikken met een vork, zodat hij tijdens het bakken niet gaat trekken.

    De deegbodem bestrooien met een mengeling van stukjes spek en stukjes ham.

    De eieren breken in een kom en mengen met de melk en de room.

    De geraspte kaas toevoegen, evenals wat peper en zout.

    Het mengsel grondig kloppen en het ten slotte in de taartvorm gieten, over de stukjes ham en spek.

    Bestrooien met fijngesnipperd bieslook.

    De taart in een voorverwarmde oven van 250 graden plaatsen en 20 minuten bakken.

    Lauw serveren in de taartvorm waarin de ham- en spektaart werd gebakken.

     

    Tip:

    Voor deze ham- en spektaart kan ook bladerdeeg worden gebruikt.

     

     

    Maaltijdslaatje met kip

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    1 kip
    0.5 komkommer
    2 preiwitten
    1 stengel bleekselderij
    2 sinaasappelen
    1 bakje waterkers
    50 g pinda's
    0.5 krop sla
    0.2 dl yoghurt (mager)
    6 eetlepels citroensap
    5 cl olijfolie (extra vierge)
    1 teentje knoflook
    2 eetlepels peterselie (fijngehakt)
    peper
    zout

     

    De kip gedurende 1 uur braden in de oven.

    De gebraden kip 15 minuten laten staan alvorens ze te snijden.

    Het vel verwijderen, het vlees van de botjes halen en in stukjes snijden.

    De komkommer in plakjes snijden, de prei in dunne ringetjes verdelen, de bleekselderij in staafjes snijden en de sinaasappelen in partjes verdelen.

    De waterkers schoonmaken.

    Het vlees en de groenten mengen met de pinda's.

    De yoghurt mengen met het citroensap en de olie.

    De fijngesnipperde knoflook toevoegen en verder op smaak brengen met peper en zout.

    De saus over de salade gieten en voorzichtig mengen.

    Goed gekoeld serveren op een bedje van kropsla.

     

     

    Iles flottantes

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    6 eierdooiers
    240 g suiker
    5 dl melk (vol)
    1 theelepel vanille-extract
    6 eiwitten
    0.6 dl water

     

    Bereid de crème anglaise:

    Klop de eierdooiers los met ¼ van de suiker tot u een homogeen mengsel verkrijgt.

    Zet in een warmwaterbad.

    Giet de melk in een kookpan en breng aan de kook.

    Giet, al roerend, de melk langzaam bij het eimengsel.

    Roer verder op een zacht vuurtje (zonder te laten koken) tot het mengsel dikker wordt.

    Voeg de vanille toe, zeef het mengsel en laat het afkoelen.

     

    Bereid de eilandjes:

    Klop de eiwitten tot sneeuw met ¼ van de suiker.

    Neem een ondiepe schotel en giet hierin wat water tot de bodem bedekt is.

    Schep het stijfgeklopte eiwit in ‘eilandjes’ op het bodempje water.

    Zet in de microgolfoven en laat 1 à 2 minuten op volle kracht opwarmen.

     

    Voor de karamel:

    Neem een kleine kookpot en vermeng hierin de rest van de suiker en het water.

    Breng aan de kook zonder te roeren, haal van het vuur zodra de siroop goudgeel wordt. Versier diepe borden met de crème anglaise, leg in elk bord een eilandje met het tot sneeuw geklopte eiwit en nappeer met wat karamel.

    19-04-2006 om 09:19 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    19-04-2006 om 08:53 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Witte koolsalade

     

    Ingrediënten voor 2 personen
    2 eetlepels rozijnen
    1/2 witte kool of voorgesneden zakje (200gr)
    2 schijven ananas op eigen sap
    1 kleine ui en/of bieslook
    2 eetlepels magere slasaus
    2 eetlepels magere yoghurt
    1/2 theelepel mosterd
    kerriepoeder, peterselie, zout en peper
    evt. wat zoetstof ( naar smaak )

    Week de rozijnen in lauw water.
    Maak de witte kool schoon en snijd fijn.
    Laat ananas uitlekken en snijd in stukjes.
    Snipper de ui of snijd de bieslook.
    Vermeng de kool, ananas, ui en uitgelekte rozijnen.
    Maak een sausje van slasaus, yoghurt, mosterd, kerriepoeder, zout en peper ( zoetstof).
    Verdeel sausje over de salade.

    18-04-2006 om 21:38 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    18-04-2006 om 19:39 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Visschotel (3 pers.)

     

    Benodigdheden:

    1 pakje diepvrieskabeljauw 400 gram

    1 blikje ratatouille

    1 zakje boerensoepgroenten 300gr

    geraspte kaas 20 +

    Italiaanse kruiden gedroogd of vers

     

    Vet een ovenschaal in leg de kabeljauw (peper en zout aan beide kanten) erin.

    Bak in een tefalpan de soepgroenten beetgaar, voeg het blikje ratatouille erbij en laat dit warm worden.

    Schep het groentemengsel over de vis, daarboven op de Italiaanse kruiden, daar weer bovenop de geraspte kaas en een half uurtje in de oven op 200 graden.

    Lekker met rijst of stokbrood.

    18-04-2006 om 16:32 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffietijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    18-04-2006 om 16:27 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Varkensvlees met pittige whisky roomsaus

     

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    500 gram varkensfilet

    1 grote ui, fijngehakt

    2 el boter

    versgemalen zwarte peper

    150 gram wortels, in dunne reepjes

    250 gram champignons, in schijfjes

    1 potje zure room of slagroom

    3 el Ierse whisky

    1 el fijngehakte peterselie

     

    Bereidingswijze
    Snijd de varkensfilet in reepjes en strooi er royaal peper over.
    Smelt de boter in een zware koekenpan en bak de reepjes filet op hoog vuur snel bruin.
    Haal ze uit de pan en voeg dan de fijngesneden ui, de in dunne reepjes gesneden wortel en de in schijfjes gesneden champignons toe.
    Zet het vuur wat lager en roerbak het geheel tot de groenten zacht zijn.
    Doe nu het vlees weer in de pan en warm even door.
    Voeg de whisky toe en warm deze ook even mee (flambeer desnoods).
    Roer er van het vuur af de zure room door en voeg nog wat zout naar smaak toe.
    Garneer met peterselie.


    Serveertips
    Serveer direct met aardappelpuree en doperwten.

     

    18-04-2006 om 13:42 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    18-04-2006 om 13:33 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Trivelli tricolori met ham en groenten

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    160 g ham
    8 wortelen
    1 preistengel
    400 g erwtjes
    1 eetlepel mosterd
    4 eetlepels mayonaise
    0.1 dl room
    0.5 eetlepel mosterdzaadjes
    peper
    zout

     

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water met olijfolie.

    Laat uitlekken in een vergiet, spoel overvloedig onder koud water en laat opnieuw goed uitlekken.

    Maak de wortelen schoon, snijd ze in schijfjes en kook ze beetgaar.

    Maak de erwten schoon en kook ze.

    Snijd de ham in blokjes en in reepjes.

    Maak de prei schoon, snijd het wit en een deel van het groen in zeer fijne ringen.

    Blancheer kort, spoel af en dep droog.

    Meng de deegwaren met de ham, de wortel en de uitgelekte doperwten.

    Voeg dan de preiringen toe.

    Meng de mayonaise met de mosterd en de room en roer deze saus door de salade.

    Breng op smaak met zout, peper en mosterdzaadjes.

    Verdeel over de borden en garneer met venkel.

    18-04-2006 om 10:21 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    18-04-2006 om 10:16 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Spinaziefantasie

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    5 eieren (hardgekookt)
    200 g paranoten
    200 g spinazie
    100 g kwark (vol)
    2 eetlepels mayonaise
    peper
    zout
    4 sneetjes brood
    1 paprika (rood)

     

    Blancheer de spinazie drie minuten, laat even afkoelen, snij grof en laat in een zeef uitlekken. Pers eventueel om overtollig vocht kwijt te raken.

    Verwerk eieren, noten en spinazie in een keukenmachine tot een zo egaal mogelijke massa.

    Meng hier zoveel kwark en mayonaise door zodat het geheel met een spuitzak te spuiten is. Breng op smaak met peper en zout.

    Spuit op rondjes brood en decoreer met stukjes paprika.

     

     

    Courgette-moussaka met roquefort

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    600 g voorgekookte aardappelschijfjes
    2 courgetten
    4 eetlepels olijfolie (extra vierge)
    peper
    zout
    2 teentjes knoflook
    2 dl Griekse of Bulgaarse yoghurt
    8 theelepels maïzena
    2 dl tomatensaus
    2 eetlepels peterselie (fijngehakt)
    160 g roquefort (verkruimeld)

     

    Verwarm de oven voor op 200°C.

    Kook de aardappelplakjes ongeveer 5 minuten.

    Snijd de courgettes in lange dunnen plakken.

    Bestrijk de plakken courgette met olie en bak ze aan beide kanten lichtbruin in de grillpan. Bestrooi de plakken met zout en peper.

    Roer de fijngesneden knoflook en 4 theelepels allesbinder door de yoghurt.

    Meng de tomatensaus met de peterselie en 4 theelepels allesbinder en schep hiervan een dun laagje in de ovenschotel.

    Verdeel vervolgens de helft van de courgetteplakken met daarop de helft van de aardappelplakjes over de saus.

    Schep hierop weer een laagje tomatensaus en beleg dit met de rest van de courgette en aardappel.

    Schenk hier het yoghurtmengsel op en verdeel er de roquefort over.

    Laat de moussaka 15 tot 20 minuten in de oven garen.

     

     

    Gemarmerd bosvruchtendessert

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    250 g kwark (vol)
    0.25 dl room
    0.2 dl melk (halfvol)
    125 g bosvruchtenconfituur
    0.5 eetlepel citroensap
    50 g amandelschilfers
    2 takjes citroenmelisse

     

    Mix de kwark met de room en de melk ongeveer 1 minuut tot een romige crème en schenk in glazen schaaltjes.

    Pureer de confituur glad met het citroensap.

    Schep een deel voorzichtig door de crème, gebruik de rest later voor de garnering.

    Laat de crème afgedekt in de koelkast opstijven.
    Rooster in een droge pan de amandelen goudbruin en laat afkoelen.

    Garneer de crème voor het opdienen met de confituur, de amandelen en takjes citroenmelisse.

    18-04-2006 om 10:14 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Laatste commentaren
  • fijne zondag met dikke knufjes van mij.liefs Mieke.xxx. (mieke)
        op Baasje ziek
  • Avondgroetjes (hugo)
        op Weer terug
  • hoi hoi paulie (pluisje)
        op Weer terug
  • De Kerstgroetn van Juliën en Adriën. (De 2 zotte piefies)
        op Weer terug
  • Kerstgroetjes uit Koekelare. (Raf en Ginette)
        op Weer terug
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto


    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Forum over grijze roodstaart papegaaien en andere kromsnavels
  • moppen
  • tijdschrift
  • pc & internet
  • Het blog van Dennis
  • Welkom bij Willy
  • grasparkieten

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Grasparkiet Online

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!