Inhoud blog
  • Weer terug
  • examen
  • bezoek
  • Baasje ziek
  • Op bezoek
    Zoeken in blog

    Paulie, grijze roodstaart papegaai, geboren: 19-3-2005
    Over mijzelf
    Ik ben Paulie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Prettig gestoord.
    Ik ben een man en woon in Menen (België) en mijn beroep is Het zotteken uithangen.
    Ik ben geboren op 19/03/2005 en ben nu dus 19 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Iedere dag lekker rondfladderen in het huis en vooral aan mijn baasje zijn oren knabbelen.
    Ik ben hier aangekomen op 15 juni 2005 en ik was toen 12 weken oud en ik moet zeggen, ik ben hier met mijn gat in de boter gevallen.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Paulie vertelt
    Over ons gezin
    Iedere dag is de moeite waard
    16-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Honinggeroosterde varkensribbetjes

     

    Ingrediënten:
    4 eetlepels vloeibare honing

    1 eetlepel sherry

    3 eetlepels wijnazijn

    1 koffielepel paprikapoeder

    1 ui

    1 teentje knoflook

    1 kleine gemberknol

    8 varkensribben

    Peper

    Zout


    Bereidingswijze:
    De dag vooraf:

    Vermeng de honing met de sherry, de wijnazijn, het paprikapoeder, peper en zout.

    Pel de ui en het teentje knoflook, snipper ze fijn en voeg de snippers bij de marinade.

    Was de gemberknol en rasp hem over de marinade.

    Laat de varkensribben minstens 24 uur marineren.

    De dag zelf:

    Haal de ribbetjes uit de marinade en bak ze op de barbecue gaar.

    Draai ze regelmatig om en bestrijk ze nu en dan met wat marinade.

    De ribbetjes zijn klaar als de uiteinden van de beentjes ongeveer 2 cm uit het vlees steken. Serveer de ribbetjes met stokbrood en rauwkost.

    16-06-2006 om 23:09 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Schnitzelspies

     

    Ingrediënten:
    4 varkensschnitzels van 100 gr.

    Zout

    Peper

    ½ theelepel oregano

    ½ theelepel tijm

    ½ theelepel rozemarijn

    een paar druppels tabasco

    ½ kopje olijfolie


    Bereidingswijze:
    Sla de schnitzels plat en snijd ze in lange repen van ongeveer 2 cm breed.

    Bestrooi ze met zout en peper.

    Vermeng de overige kruiden met de olijfolie en wrijf het vlees daarmee in.

    Steek de schnitzels als een harmonika op de spiesen en grill ze op de rooster ongeveer 15 minuten.

    Keer ze regelmatig en bestrijk ze af en toe met olijfolie.

    16-06-2006 om 22:01 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    16-06-2006 om 19:28 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Bonte kipspiesen

     

    Ingrediënten:
    1 kilogram kipfilet

    250 gram champignons

    2 rode paprika's

    1 grote courgette

    6 middelgrote uien
    voor de marinade:
    6 eetlepels olie

    1 teentje knoflook

    2 eetlepels citroensap

    Zout

    Peper

    1 volle theelepel Provençaalse kruiden

    Bereidingswijze:
    Snijd de kipfilet in stukjes.

    Borstel de champignons schoon.

    Maak de paprika, courgette en ui schoon en snijd ze in evengrote stukken.

    Steek de groenten, de champignons en het vlees afwisselend aan 12 metalen spiesen.

    Meng voor de marinade de olie met de fijngehakte knoflook, het citroensap, zout, peper en de Provençaalse kruiden.

    Bestrijk de spiesen met de marinade en laat ze 2 uur marineren.

    Rooster de spiesen vervolgens 5 tot 6 minuten op de barbecue.

    16-06-2006 om 19:24 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    16-06-2006 om 18:50 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Hawaïaanse spareribs

     

    Ingrediënten:
    2½ kilogram spareribs

    1 citroen

    4 takjes peterselie

    een snufje oregano

    4 teentjes knoflook

    ¼ theelepel peper

    1 theelepel verse gemberwortel

    2 eetlepels sojasaus

    2 eetlepels droge sherry

    2 eetlepel honing

    1½ eetlepel 5-kruidenpoeder

    4 eetlepels Amerikaanse chilisaus

    4 eetlepels arachideolie

    Bereidingswijze:
    Zet de ribbetjes in een grote braadpan onder koud water en voeg de citroen, de peterselie en de oregano toe.

    Breng het aan de kook en laat de spareribs, gedeeltelijk afgedekt, 30 minuten koken.

    Laat ze uitlekken en leg ze in een ondiepe schaal.

    Roer in een kom de knoflook met de peper, de geraspte gember, de sojasaus, de sherry, de honing, het 5-kruidenpoeder, de chilisaus en de olie goed door elkaar.

    Giet dit mengsel over de ribbetjes en laat ze afgedekt 1 uur marineren.

    Verwarm de grill of barbecue voor en rooster de ribbetjes op matig vuur mooi bruin en krokant.

    Bedruip ze regelmatig met de marinade.

    16-06-2006 om 18:46 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Italiaanse sperziebonensalade

     

    Ingrediënten

    800 gram sperziebonen

    zout en peper

    balsamico-azijn

    3 el grof gesneden bladpeterselie

    1-3 el olijfolie

     

    Kook de sperziebonen in ongeveer 12 minuten beetgaar, giet ze af en schud ze om met een snuf zout.

    Druppel de azijn erover en bestrooi met de peterselie.

    Laat iedereen zelf een scheutje olijfolie naar smaak overheen gieten.

    16-06-2006 om 16:14 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffietijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    16-06-2006 om 16:11 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Uiensalade

     

    Ingrediënten

    2 grote uien

    1 citroen

    2 eetl. bruine basterdsuiker

    2 grote tomaten

    2 Spaanse pepers (rood en groen)

    1 rode paprika

    1 eetl. geraspte verse gemberwortel

    2 eetl. ketoembarblaadjes (koriander)

    zout

     

    Pers de citroen uit, voeg 1 eetl. heet water aan het sap toe en los 2 eetl. basterdsuiker in het mengsel op.

    Snijd de uien in ringen en overgiet die met het zoeven omschreven mengsel.

    Ontvel de tomaat, verwijder het zaad, snijd het vlees klein en voeg het toe aan de uien.

    Snijd de pepers klein en maak de paprika schoon en snijd die ook in stukjes.

    Voeg deze 2 ingrediënten ook bij de uien.

    Schep er tenslotte 1 eetl. geraspte gemberwortel en 2 eetl. gehakte ketoembarblaadjes bij en door.

    Schep de salade luchtig om en maak haar op smaak met wat zout.

    Zet het gerecht, afgedekt met folie, enige tijd koel alvorens het op te dienen.

    16-06-2006 om 15:24 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Aardappelsalade met Feta

     

    Ingrediënten

    12 mediumgrote aardappelen ontpit, maar nog met schil

    Een kwart kop mayonaise

    Driekwart kop zure room of natuurlijke yoghurt

    30 ml rode wijnazijn

    Zout

    Peper

    5 tl grove mosterd

    1 lenteui in dunne ringen

    2 el peterselie, fijn

    100g augurken in kleine blokjes

    150 tot 200g verkruimelde fetakaas

     

    Kook aardappelen in water gaar en trek schillen ervan af terwijl ze nog warm zijn.

    Verdeel aardappelen in blokjes en plaats aardappelen in een salade schaal.

    Meng alle ander ingrediënten en roer lichtjes door de nog warme aardappelen.

    16-06-2006 om 10:44 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Macaronisalade waldorf

     

    Ingrediënten

    500 gr macaroni

    1 blik ananas

    2 appels

    blikje mandarijn

    1 zakje rozijnen

    walnoten naar smaak

    1 blik ham (je kunt ook gerookte kip nemen

    1 ui

    2 bakjes selleriesalade

     

    Kook de macaroni beetgaar.

    Laat afkoelen of spoel af met koud water.

    snij alle ingrediënten niet te grof (appel afschillen en ontpitten natuurlijk).

    Alles door elkaar mengen ook de selleriesalade

    Lekker met stokbrood en als de salade je te droog is kun je altijd de saus op het bord erbij doen dan kan iedereen hem maken zoals die zelf wil.

    16-06-2006 om 09:20 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    16-06-2006 om 09:15 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Gestoomde langoustines in een dipsausje

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    12 langoustines
    5 dl court-bouillon
    1 tomaat
    3 eetlepels mayonaise
    1 eetlepel ketchup
    10 druppels Worcestershiresaus
    1 eetlepel citroensap
    cayennepeper
    0.5 bosje peterselie

     

    De langoustines stomen in een vergiet boven de kokende court-bouillon.

    De tomaten 10 seconden in kokend water dompelen, onmiddellijk afkoelen in koud water, pellen, halveren, de zaadjes verwijderen en het vruchtvlees in kleine blokjes snijden.

    De mayonaise in een kom mengen met de ketchup, het citroensap, de Worcestershiresaus en cayennepeper.

    De blokjes tomaat er voorzichtig doorroeren.

    Telkens twee langoustines, de staart omhoog, over de rand van een groot glas of ijscoupe hangen en het glas garneren met een toef gewassen peterselie.

    In het midden tussen de glazen een kommetje met dipsaus plaatsen.

     

     

    Eendenfilet met aardbeien en gember

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    2 eendenborstfilets
    500 g aardbeien
    1 pompelmoes (roze)
    1 eetlepel gember (geraspt)
    1 cl frambozenazijn
    100 g boter (roomboter)
    1 eetlepel peterselie (fijngehakt)
    4 sjalotten

     

    De eendenfilet bakken in eigen vet op de velkant.

    Indien nodig een beetje boter bijvoegen.

    Uit de pan nemen en warm houden onder aluminiumfolie.

    Het braadvet afgieten en de braadbodem deglaceren met azijn.

    De gehakte sjalot, wat geschaafde gember en het sap van een roze pompelmoes toevoegen.

    De saus laten indikken en er dan klontjes ijskoude boter doorroeren.

    De schoongemaakte en kleingesneden aardbeien toevoegen en laten doorwarmen in de saus.

    De eendenfilet in schuine plakjes snijden, op borden schikken en overgieten met de saus en afwerken met fijngehakte peterselie.

    Serveren met kroketjes.

     

     

    Kwarktaart met witte chocolade en amaretto

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    16 volkorenbeschuitjes
    3 bitterkoekjes (macarons)
    50 g boter (roomboter)
    0.5 theelepel amandelextract
    0.5 theelepel kaneelpoeder
    350 g chocolade (witte chocolade)
    1.25 dl slagroom
    675 g roomkaas
    120 g suiker
    4 eieren
    2 eetlepels amaretto
    0.5 theelepel vanille-extract
    4.4 dl zure room
    witte chocoladeschilfers

     

    Verwarm de oven voor op 180°C.

    Vet een springvorm met een doorsnee van 24 cm en 7,5 hoog in.

    Draai de volkorenbeschuitjes en bitterkoeken in een keukenmachine fijnkorrelig.

    Voeg de gesmolten boter toe, samen met het amandelextract en kaneel en draai alles nogmaals.

    Duw het kruimeldeeg tegen de bodem en langs de randen van de springvorm.

    Bak de korst in 5-7 minuten in de oven tot hij stevig geworden is.

    Draai de temperatuur lager tot 150°C.

    Smelt voor de vulling de chocolade en de slagroom in een pannetje op laag vuur.

    Blijven roeren.

    Laat afkoelen en roer het af en toe door.

    Klop met een elektrische mixer de roomkaas zacht.

    Voeg nu eerst de helft van de suiker toe en klop vervolgens één voor één de eieren erdoor. Voeg dan langzaam het chocolademengsel toe, samen met de helft van de amaretto (of amandelextract) en het vanille-extract.

    Schep de vulling in het kortdeeg en schuif de taart op een bakplaat in de oven.

    Bak de taart 45-55 minuten tot de rand van de taart stevig is geworden, maar het binnenste nog vochtig is.

    Draai de temperatuur hoger tot 200°C.

    Klop voor de topping de zure room, de rest van de suiker en de amaretto door elkaar.

    Strijk deze topping over de taart en schuif de taart nog 5-7 minuten in de oven.

    Draai de oven uit, maar laat de kwarktaart nog 1 uur in de oven staan.

    Haal de taart uit de oven en laat afkoelen.

    Werk met een mes de taart van de rand van de springvorm.

    Dek de taart losjes af en laat een nacht in de koelkast staan.

    Maak de springvorm los en til de ring voorzichtig van de taart.

    Schuif de taart op een platte schaal en decoreer hem met chocoladeschilfers.

    16-06-2006 om 09:11 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    16-06-2006 om 08:50 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Zweedse aardappelsalade

     

    Ingrediënten

    3 zure appels

    1 blikje tonijn

    1 kleine ui

    handvol verse peterselie

    2 eetlepels yoghurt

    zout en peper

     

    Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd in stukjes.

    Snipper de ui en bak deze glazig.

    Hak de peterselie fijn.

    Meng de appels met de ui, tonijn en peterselie.

    Roer de yoghurt door het mengsel en breng op smaak met zout en peper

    15-06-2006 om 19:39 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Macaronizalmsalade

     

    Ingrediënten

    spiraalmacaroni

    blikje zalm

    zalmsandwichspread

    erwten en worteltjes

    augurk

    hard gekookte eieren

    mayonaise en tomatenketchup

     

    Eieren koken.

    Pasta koken.

    Wortelen en augurk fijn snijden.

    Vermeng het geheel goed door elkaar heen en zet dit gedurende een dag in de koeling, mocht het de andere dag te droog zijn nog wat mayonaise of ketchup toevoegen.

    14-06-2006 om 22:38 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Indische Tomatensalade

     

    Ingrediënten

    sap van 2 limoentjes

    1 theelepel suiker

    zout en peper

    2 uien (gesnipperd)

    4 tomaten (in blokjes)

    1 komkommer (in blokjes)

    1 groen pepertje (gesnipperd)

    korianderblaadjes (fijngehakt)

    muntblaadjes

     

    Doe het limoensap in een kom en roer er de suiker, het zout en de peper door.

    Roer de ui, de tomatenblokjes, de komkommer, het pepertje en het korianderblad erdoor.

    Zet in de koelkast en garneer bij het serveren met verse muntblaadjes.

    14-06-2006 om 14:10 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    14-06-2006 om 14:07 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Kropsla met avocado en olijven

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    2 kroppen sla
    2 avocado's
    1 eetlepel citroensap
    2.5 cl wijnazijn (wit)
    5 cl olijfolie (extra vierge)
    4 takjes tijm
    peper
    16 olijven (zwart)
    50 g tomaten (gedroogd)
    0.25 groentebouillonblokje
    0.25 dl water

     

    Verwijder de buitenste bladeren van de sla en was het overgehouden kropje.

    Halveer en verwijder het stronkje.

    Laat op een theedoek goed uitlekken.

    Schil de avocado's, verwijder de pit en snij in blokjes.

    Besprenkel met citroensap.

    Breng in een steelpan het water met de azijn aan de kook.

    Los het bouillonblokje erin op en haal van het vuur.

    Roer de olie, tijm en peper erdoor.

    Snij de olijven in plakjes.

    Snij de tomaten in reepjes.

    Leg de halve slakropjes met de snijkant boven op de borden.

    Verdeel de avocadoblokjes erover en ernaast.

    Druppel de vinaigrette over de sla en de avocado.

    Verdeel de olijven en de tomaatreepjes erover.

     

     

    Lamskoteletjes met knoflook en rozemarijn

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    8 stronkjes witloof
    100 g boter (bakboter)
    peper
    zout
    nootmuskaat
    5 g suiker
    1 eetlepel citroensap
    1 mespuntje vleesextract
    4 teentjes knoflook
    4 takjes rozemarijn
    12 lamskoteletten

     

    Het witloof schoonmaken, de bittere kern eruit snijden en de stronkjes wassen.

    De helft van de boter laten smelten in een braadpan, de stronkjes witloof met aanhangend spoelwater naast elkaar op de panbodem schikken en even aanbakken.

    Een scheutje water erop gieten, kruiden met peper, zout en nootmuskaat en op smaak brengen met een beetje suiker, citroensap en vleesextract.

    Het deksel op de pan zetten en 20 minuten zachtjes laten smoren.

    De knoflook en de rozemarijn even aanstoven in de rest van de boter en de lamskoteletjes 3 tot 4 minuten aan elke kant bakken.

    Kruiden met peper en zout.

    Ze uit de pan nemen en warm houden onder aluminiumfolie.

    De stronkjes witloof laten uitlekken en aan alle kanten bruin aanbakken in de vleespan.

    De pan deglaceren met het kookvocht en tweederde laten inkoken.

    Vlees en witloof op de borden schikken en garneren met knofloof en rozemarijn.

    De saus er apart bijgeven.

     

     

    Appelpannenkoeken

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    250 g bloem (tarwebloem)
    zout
    50 g suiker
    3 eieren
    5 dl melk (halfvol)
    3 appelen (Jonagold)
    40 g boter (bakboter)

     

    Bloem, suiker (en eventueel bakpoeder) mengen.

    De melk en de eieren toevoegen en opkloppen tot een luchtig beslag.

    De appelen schillen, het klokhuis uitboren en de appelen in schijfjes snijden.

    Enkele appelschijfjes bakken in wat boter, omkeren en overgieten met beslag.

    De pannenkoeken aan beide kanten laten bakken.

    Warm serveren.

    14-06-2006 om 14:05 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (8 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    14-06-2006 om 09:38 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Laatste commentaren
  • fijne zondag met dikke knufjes van mij.liefs Mieke.xxx. (mieke)
        op Baasje ziek
  • Avondgroetjes (hugo)
        op Weer terug
  • hoi hoi paulie (pluisje)
        op Weer terug
  • De Kerstgroetn van Juliën en Adriën. (De 2 zotte piefies)
        op Weer terug
  • Kerstgroetjes uit Koekelare. (Raf en Ginette)
        op Weer terug
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto


    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Forum over grijze roodstaart papegaaien en andere kromsnavels
  • moppen
  • tijdschrift
  • pc & internet
  • Het blog van Dennis
  • Welkom bij Willy
  • grasparkieten

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Grasparkiet Online

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!