-appel in heel dunne schijfjes (met mandoline) -mengsel van olies en citroen en tym maken -schijfjes er even inleggen, (10min) -ovenschaaltjes (individueel is leuk) appeltjes erover verdelen -geitenkaas in schijfjes erop -beetje van oliemengsel -amandelen -in voorverwarmde oven (200gr) tot lichtbruin (10 min ongeveer)
Ja het is zover, ik ben de trotse bezitster van een weblog! alleen ik moet nu op grote ontdekkingstocht om dit allemaal een beetke naar mn zin te krijgen zoals ik het graag wil, hoop dat het me lukt !
-1meloen (cavaillon of netmeloen) -2advokado's -1citroen -2perzikken -4eieren(hardgekookt) -1 stuk zout fetakaas+provencaalse kruiden -halfgedroogde tomaatjes -1/2 liter water -1/2kop suiker -scheutje oranjebloesemwater moet nie is wel lekker) -olijfolie -basilicum -zout-peper
Bereiding:
-water en suiker opzetten in grote platte pot -laten koken, drie minuten -vuur zachter zetten -perzikken erin-ongeveer 4min, dan omkeren en nog vier minuten -laten uitlekken en licht afkoelen -dan schillen en pitten verwijderen -suikerwater verder laten koken op hoog vuur tot stroop (10 a 15min) -meloen in partjes -advokado in partjes (insmeren mert citroensap) -feta in blokjes snijden of stukjes breken en bestrooien me provencaalse kruiden -olijfolie mengen met citroensap-peper en zout)en beetke stroop
Afwerking
-Alle fruitpartjes en ei mooi schikken op bord- -dan feta erover verdelen -tomaatjes over verdelen -dressing erover -basilicumblaadjes gescheurd erover verdelen -nog wat zwarte peper