Bereiding

Kook de spaghetti beetgaar in gezouten water. Zet geen deksel op de pot tijdens het koken.

Doe de mascarponekaas met de room in een pannetje. Laat de kaas zacht uitsmelten in de room op een klein vuurtje. Peper de saus.

Peper en zout de finettes.

Laat twee eetlepels olijfolie warm worden in een wok tot de olie begint te dampen. Leg de knoflookteen in de olie. Laat één minuut meebakken en schep de look uit de pan.

Bak de finettes op hoog vuur gedurende twee minuten. Schep het vlees uit de pot en houd apart.

Laat opnieuw twee eetlepels olijfolie warm worden in de wok. Doe de spinazie in de wok en bak al roerend tot deze gaar is. Dat duurt normaal vier tot vijf minuten.

Giet de kaassaus bij de spinazie. Voeg de finettes toe. Giet de spaghetti af en voeg toe. Meng alles al roerend op een laag vuurtje, gedurende twee minuten. Serveer.