Inhoud blog
  • Litouwse tradities
  • Quick-Step make-ôver
  • All-over natuursteen
  • Terug naar school
  • Betoverende elegantie
  • Aalto tafels en banken
  • Buiten water?
  • Watches & wonders: drie elegante meesterwerken
  • Swatch Neon collectie keert terug
  • Olympéa Le Parfum
  • Invictus Parfum
  • Quick Step presenteert baanbrekende vloerencategorie Lumic
  • Citizen super Titanium
  • Alpina lanceert revolutionaire horloges
  • By the numbers
  • Schakelaar of street art?
  • Tour d'Anvers
  • Fietsen Schouwen-Duiveland
  • Kalimera, kalipera:
  • Nieuwe Europa-park achtbaan
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    17-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijnroute van Oeste

    Regio Lissabon uitgelicht: Wijnroute van Oeste

     

     

     

    De regio Oeste strekt zich noordelijk boven Lissabon uit. Het is een vruchtbaar gebied, een regio die in het teken staat van de zee en wijn.

     

    De wijnen van de regio Oeste komen voornamelijk uit de wijngebieden Arruda, Alenquer, Óbidos en Torres Vedras. Deze gebieden vormen weer onderdeel van de provincie Estremadura. Doorgaans produceert Estremadura 19% van de totale wijnvoorraad van Portugal en is hiermee een van de grootste en belangrijkste wijnleveranciers van het land. De kwaliteit van de rode en witte wijnen uit de wijngebieden en de provincie verbetert zich steeds meer door de opkomst van individuele wijnbouwers naast de coöperaties.

     

    De wijnroute (‘Rota do Vinho do Oeste’) loopt door Oeste van oost naar west naar de kust. De wijnboerderijen (‘Quitas’) zijn vaak landhuizen met een rijke historie en zijn een bezoek meer dan waard, ook natuurlijk om er wijn te proeven en te kopen. Andere bezienswaardigheden langs de route zijn ondermeer dorpjes met smalle straatjes en wit gepleisterde huizen en een mix van Moorse burchten en middeleeuws-Romaanse kerken, kloosters en fortificaties. Een impressie van de wijnroute is te vinden via: www.rotavinhooeste.com

     

    In de wijngebieden worden in de periode van mei-november diverse wijnfeesten gegeven, waaronder in de eerste week van november in Arruda het Festival do Vinho Portugĕs. Goede wijnen, gastronomie en gezelschappen van muziek staan centraal. www.visitlisboa.com geeft een algemene indruk van de Oeste in het Engels. RVH.

    17-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Delhaize kleurt groener

     

    HET DELHAIZE-ASSORTIMENT KLEURT NOG GROENER

     

     

     

     

    Een nieuw gamma ecologische producten doet haar intrede bij Delhaize aan aantrekkelijke prijzen. Delhaize België zet onverminderd haar milieuvriendelijke inspanningen verder door een nieuw ecologisch assortiment aan te bieden. Vanaf 11 september zullen een nieuwe reeks producten, hoofdzakelijk onderhoudsproducten, een duurzaam accent geven aan het assortiment van het Delhaize-merk. De meeste van deze producten dragen het Ecolabel, een Europees label voor milieuvriendelijke producten. Ter gelegenheid van de lancering van dit assortiment, wordt 20% korting gegeven op het volledige ecologische gamma gedurende drie weken.

     

    Delhaize hecht al verschillende jaren veel belang aan het beperken van haar milieu-impact. Naast een ambitieus energiebeleid wordt ook aandacht besteed aan het sensibiliseren van de klanten rond duurzaam ondernemen. Duurzaam ondernemen is een prioriteit voor Delhaize België en de onderneming wil dan ook haar assortiment milieuvriendelijke producten verder uitbreiden. Het succes hiervan blijkt bovendien duidelijk uit de stijgende successen van bioproducten en het gamma Ecover bij Delhaize. Het ecologische assortiment is een nieuwe stap in het milieuvriendelijke aanbod van Delhaize. Door deze producten onder Delhaize-merk aan te bieden, kunnen de klanten duurzame producten aan aantrekkelijke prijzen vinden.

     

    Vanaf 11 september doen 7 referenties van het nieuwe ecogamma hun intrede bij Delhaize: vloeibaar afwasmiddel, ruitenreiniger, WC-gel, vloeibaar wasmiddel en navulverpakking, allesreiniger en vaatwastabletten. 4 andere producten (WC-papier, keukenpapier, composteerbare vuilniszakjes en zakdoeken) vervolledigen het aanbod vanaf begin november. Dit assortiment wordt aan competitieve prijzen aangeboden. De verpakking is gemakkelijk te herkennen aan een Eco-logo met groene en blauwe kleuren dat speciaal voor dit gamma werd ontworpen. RVH.

    17-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moopolie doorbroken

    KRUIDVAT DOORBREEKT MONOPOLIE

    VOOR TAL VAN GEZONDHEIDSPRODUCTEN

     

     

     

    Gezondheidsproducten die tot dusver enkel en alleen in de apotheek verkocht werden, zijn vanaf nu ook verkrijgbaar bij Kruidvat en dit aan sterk verminderde prijzen.

    In alle Belgische Kruidvat-winkels kunt u terecht voor tal van gezondheidsproducten zoals vitamines, supplementen en skin & body care producten. Kruidvat wil op die manier de zelfzorg ook voor de Belgische consument toegankelijker en vooral goedkoper maken.

     

    Het gaat met name om producten zoals vitamines en supplementen (Davitamon, Omnibionta, Pharmaton) en specifieke skin & body care producten (La Roche Posay, Mustela, Galenco). De producten verschillen niet van de producten die ook in de apotheek verkocht worden, het gaat om exact dezelfde producten, alleen zijn deze bij Kruidvat tot 20% goedkoper. De producten worden herkenbaar aangeduid met een groen schapkaartje, waarop het Pharmatip-logo staat.

     

    Pijnstillers mag Kruidvat voorlopig (nog) niet verkopen in België. In de ons omringende landen heeft de verkoop van pijnstillers buiten het apotheekkanaal nochtans een dalend effect op de consumentenprijs. Kruidvat wil de wetgever dan ook vragen om de wetgeving hieromtrent aan te passen, om zo de consument de mogelijkheid te geven om ook zijn pijnstiller goedkoper aan te kopen. RVH.

    Consumenten die voor dit idee te vinden zijn kunnen dit kenbaar maken via www.kruidvat.be/pharmatip.

     

     

     

    17-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.keukens zijn méér dan een plek om te koken

     

     

    bulthaup b3 - keukens die meer zijn dan een plek om te koken

    bulthaup perfectioneert de fascinatie leefruimte

     

     

     

     

     

    De mensen bij bulthaup werken in stilte aan nieuwe ontwikkelingen en innovaties, los van hectische modes en trends. Einddoel is een ontwerp waarin duurzaamheid en hoogwaardigheid de kernwoorden zijn. Sinds de introductie van het concept heeft b3 een compleet nieuwe vorm gegeven aan keukens en leefruimtes – plekken om te communiceren, te koken en te genieten. Het traditionele, plattegrondgebonden keukenontwerp is losgelaten. De muur krijgt een actieve rol, de keuken wordt een leefruimte die (indien gewenst) vloeiend doorloopt in andere leefsferen in huis. De multifunctionele wand bij b3 maakt het voor het eerst in de keukengeschiedenis mogelijk om meubels en horizontale panelen vrij op te hangen: functioneel, ergonomisch, stijlvol en - zwevend.

     

    Behalve aluminium naturel en aluminium grijs komt bulthaup met een heel nieuw frontmateriaal: aluminium brons. Een spannende synthese van sensualiteit en sculpturaliteit in de wereld van de keukenarchitectuur: de warme uitstraling van de bronstint harmonieert met de andere bulthaup materialen, zoals roestvrijstaal, hout en steen.  RVH.

    www.bulthaup.be

     

     







    17-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.light & design

    Licht en design in een architectonisch kader

     

     

     

     

     

     

    Het gezondheidsbewustzijn van de mens neemt toe, permanent ontwikkelen zich nieuwe bewegings-, wellness- en gezondheidtrends, die inspelen op de wens om meer rekening te houden met het eigen lichaam. Binnen de eigen vier wanden is de badkamer hiervoor de beste plek. De spiegelwand van de ballet- en fitnessstudio’s was dan ook de eerste inspiratie voor het nieuwe product van Schultes. De tweede inspiratie ontstond uit de wens, de architectonische ruimtekwaliteit te verhogen. Hij wilde de wand niet door het monteren van losse delen zoals wasbak, spiegel, opbergruimte of verlichting optisch „ontleden“, maar juist al deze functies samenvoegen tot een puristische eenheid. Essentie van dit design zou de visuele eenvoud moeten zijn, die mensen een gelijkmatige neutrale achtergrond biedt, voor iedereen die zichzelf en zijn lichaam optimaal kan ontplooien.

           

    Iedere tint ensceneert een andere stemming en bezorgt de badkamer een magische aura van licht en kleur. RVH.

    info@be.duravit.com

     

     





    17-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.strategische alliantie

    Strategische alliantie Europcar en Entreprise rent-a-car

     

     

    Europcar, het nummer één in Europa op het gebied van autoverhuur, maakte zopas bekend dat het een belangrijke strategische alliantie heeft ondertekend met Entreprise Rent-A-Car, het grootste autoverhuurbedrijf in Noord-Amerika. De Alliantie heeft tot doel de internationale aanwezigheid en het dienstenaanbod van beide partners nog te verbeteren, vooral voor wereldwijde bedrijfsklanten.

    Europcar en Entreprise bieden samen een vloot aan van meer dan 1,2 miljoen voertuigen in meer dan 13.000 locaties in 162 landen en vormen zo het grootste autoverhuurnetwerk ter wereld. RVH.

    16-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.glasbeurs

     

    EEN GLASBEURS IN HET MEERVOUD

     

     

     

     

    De GLASBEURS van Lasne is nu al ongeveer 20 jaar een overdonderend succes. Liefhebbers van oud glaswerk, verzamelaars, nieuwsgierigen, brocanteurs, estheten, mensen die op zoek gaan naar emoties… of zaakjes willen doen … Op elke editie komen duizenden bezoekers af die daar allemaal een goede reden voor hebben, en gegarandeerd niet van een kale reis thuiskomen !

     

    De GLASBEURS is meer dan een institutie of een traditie, het is een rendez-vous dat de passies bij liefhebbers van glas en kristal hoog doet oplaaien maar ook de ratio aanspreekt. Het betoverende glas raakt bij elke bezoeker een gevoelige snaar…

     

    Bent u fan van decoratie of hebt u een zwak voor de tafelkunst ? … van café- tot aperitiefglazen, mooie oude schotels waarop u kleine voorwerpen kwijt kunt, een kom die een bijzonder aquarium is geworden, een vaas die oplicht, bougiehouders en kandelaars uit lang vervlogen tijden …  allemaal persoonlijke interpretaties vol fantasie waar de Glasbeurs van Lasne haar handelsmerk van heeft gemaakt. 

    Als u ultiem raffinement nastreeft, wordt u op uw wenken bediend … glazen zorgen er immers voor dat een tafel glans en elegantie uitstraalt. Glazen, uitgekozen volgens de regels van de kunst, zijn immers een waar genot voor het oog : kleur, vorm, grootte en stijl passen bij een bepaald soort wijn. En dan mogen we ook de karaffen niet vergeten, het sluitstuk van de bediening, of er nu water, een grote Bordeaux of een uitzonderlijke Champagne wordt geschonken.

     

    De glaskunst roept ook veel boeiende connotaties op. Sommige exposanten zijn overigens zelf fervente verzamelaars die op de beurs de glazen die ze dubbel hebben wensen te ruilen tegen het lang gezochte stuk dat in hun eigen collectie ontbreekt ! Op de glasbeurs van Lasne vindt u niet enkel een uitgebreid aanbod maar ook een demonstratie van wat glasmeesters allemaal kunnen met technieken als geblazen glas en kristal, gegraveerd, gegoten, geslepen, gebeiteld, gezandstraald, geëmailleerd, geverfd enz.  

     

    Met elkaar delen is de boodschap, en vandaar dat de organisatie net zoals al tijdens de eerste editie in 1970 gebeurde, een cheque zal overhandigen aan de Amis des Aveugles (Vrienden van de Blinden) uit Ghlin waarmee die een blindengeleidehond kunnen aankopen en africhten. RVH.  

     

    Glasbeurs van Lasne - Zaterdag 4 en zondag 5 oktober 2008, van 10 tot 18 uur

    Sportzaal van Lasne-Ohain (Waals-Brabant). Toegangsprijs : 5 euro, gratis voor wie jonger is dan 16 - Informatie : tel. 02 633 22 95  www.foireduverre.be

     

     

     

     

              

     

    16-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minitabletten

    Leonidas minitabletten

     

     

     

    Voor de start van het nieuwe schooljaar lanceert Leonidas Minitabletten van 13,5 g. er bestaan twee varianten: de ‘Origin collection’ en de ‘White chocolate & fruit’.

    De Minitabletten ‘Origin collection’ zijn verkrijgbaar in vier, stuk voor stuk, exotische smaken: Arriba, Ghana, Venezuela en Tanzania. De Minitabletten van witte chocolade en natuurlijke vruchten zijn fris, verrassend en absoluut uniek van smaak: braambes, passievrucht, bloedsinaasappel en vlierbes komen hier aan bod.

     

    Ook de Perles Pures van Leonidas zijn bestemd voor een dynamisch publiek dat wel te vinden is voor een instant lekkernij. De Perles Pures weten elke zoete trek ongetwijfeld te stillen. Ze zijn verkrijgbaar in melkchocolade en pure chocolade en zitten verpakt in een handig meeneemdoosje van 37g.  RVH.

    15-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruimer aanbod wintersporttoerisme

    Euro Relais breidt uit met 40% meer wintersportaanbod

    Genieten in de persoonlijke sfeer van een vakantiehuis

     

    Wintersportliefhebbers die voor komend winterseizoen op zoek zijn naar een accommodatie in persoonlijke sfeer, hebben bij Euro Relais ruime keus. Euro Relais heeft haar wintersportaanbod uitgebreid van 1.400 naar 2.000 vakantiewoningen, een groei van ruim 40%. De accommodaties hebben een goede ligging ten opzichte van de bekende en minder bekende skigebieden en zijn gemakkelijk te vinden op www.eurorelais.be/wintersport. Het aanbod varieert van boerderijappartementen voor twee tot een voormalige kloostermolen voor 30 personen, van relatief eenvoudig tot superluxe. Euro Relais biedt veel privacy en comfort door ondermeer een aanbod van vrijstaande chalets met voorzieningen zoals een sauna.

     

    Wintersportliefhebbers hebben keuze uit het wintersportaanbod van Euro Relais in relatief voordelig Tsjechië en de Duitse Alpen, maar ook in de bekende skigebieden van Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Italië. De dichtbijbestemmingen, zoals de Vogezen en het Sauerland, op 300 km afstand vanaf Utrecht, lenen zich goed voor een weekendje wintersport om kort kennis te maken of alvast in de stemming te komen.

    Vanaf 25 september presenteert Euro Relais op www.eurorelais.be/winter vele winterse suggesties. Denk hierbij aan winterwellness in een vakantiehuis met een privésauna, winterse groepswoningen eventueel met catering en knusse huisjes voor twee tijdens de koude dagen. Deze suggesties zijn niet specifiek voor wintersporters, maar meer algemeen voor mensen die op zoek zijn naar een verblijf in winterse sferen. RVH.

    15-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.culturele herfst

     

    De culturele herfst van Ierland

     

     

     

     

    Ierland is in zijn geheel een van de mooiste Europese natuurgebieden, ook tijdens de herfst als het land omgetoverd wordt in een prachtig kleurentapijt. Het is de ideale periode om naar Ierland te reizen, niet alleen omwille van de herfstpracht maar ook omdat men dan de talloze culturele, historische en archeologische sites in alle rust kan bezoeken.

     

    Er zijn Neolithische plaatsen zoals Newgrange op ca. 50 kilometer van Dublin. Daar ziet u de enorme cirkelvormige grafheuvel, ouder dan Stonehenge of de Egyptische piramide van Gizeh. (www.newgrange.com).

    Rock of Cashel in graafschap Tipperary is de meest bezochte erfgoedplaats van Ierland. Het is een zestig meter hoge rots waarop de koningen van Munster zich vanaf de vierde eeuw vestigden. De Rock of Cashel is helemaal ommuurd en binnen deze omwalling staan een aantal schitterende gebouwen zoals de Romaanse Cormac’s Chapel en de gotische Saint Patrick’s Cathedral. (www.cashel.ie)

     

    In de buurt van het dorp Letterfrack in Connemara staat midden een oase van rust Kylemore Abbey. De indrukwekkende, grijze abdij was oorspronkelijk een gotisch landhuis midden een 5000 ha groot landgoed. Na de Eerste Wereldoorlog werd het een klooster van Belgische nonnen die uit Ieper waren gevlucht. Zij stichtten een kostschool voor meisjes. (www.kylemoreabbey.com). RVH.

     

     

     

    Tourism Ireland, Louizalaan 66, 1050 Brussel, T 02 275 01 71,

    e-mail : info.be@tourismireland.com

     

    www.discoverireland.com: officiële site van de Ierse dienst voor Toerisme

     

     

    15-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radja river

     

    Ter ere van zijn 20ste verjaardag onthult de Radja River zijn geheimen

    Walibi ontvangt de familie Driessens, 15 miljoenste bezoeker van de Radja River.

     

     

     

    De Radja River is de populairste familieattractie in Walibi. Ze werd in 1988 gebouwd onder de leiding van Yves Meeus - zoon van de stichter van Walibi, Eddy Meeus – en is door haar lengte en parcours uniek in Europa. Walibi viert vandaag de 20ste verjaardag van de attractie.

     

    Amerikaanse en Europese pretparkenbouwers hebben hun inspiratie gevonden in de wereld van de rafting om de populaire Radja River te ontwerpen. Alles is er : het instappen in de opblaasbare boot met de ganse familie, de stroomversnellingen en het kolkende water, de rotsformaties in de decors, de watervallen, en natuurlijk op het einde van de rit… 'kletsnat' uit de boot stappen… Gedurende heel dit snelle traject moet weerstand worden geboden aan vele valstrikken en schuimende draaikolken!

    De Radja River van Walibi is 600m lang en kent een hoogteverschil van 3,57m. Het debiet van de rivier bedraagt bijna 30.000 m³ water per uur. De Radja River heeft een totale oppervlakte van 2,5 hectare. De Radja River is dan ook één van de grootste van dit type ter wereld.  De Radja River is 5 tot 12,5m breed en is ongeveer 80cm diep. De 13 boten van elk 1,5 ton varen aan een snelheid die varieert tussen de 1,5 en 6m per seconde (d.i. 5 tot 20km/u).

     

    De familie Driessens uit Merksem met 16 kinderen is een grote fan van de Radja River ! Vandaag werd de familie in de bloemetjes gezet als 15 miljoenste bezoeker van de attractie. De familie kreeg een jaarabonnement voor Walibi cadeau en elk kind mocht naar huis met een pluchen kangoeroe. Maar eerst werd er nog een ritje gemaakt op de Radja River…

    In de voorbije jaren hebben ook verschillende personaliteiten uit o.a. de sport- en showbizzwereld een tocht op de Radja River gemaakt. Onder hen Guy Spitaels, Georges Grün en Wendy Van Wanten.

     

    Met meer dan 50 attracties is Walibi het grootste pretpark van België. Het Waverse pretpark heeft attracties voor alle leeftijden en biedt aan de hele familie een dag vol (ont)spanning en plezier.  Walibi Belgium maakt deel uit van de Groep Compagnie des Alpes, deze groep is leider op de Belgische pretparkenmarkt dankzij de parken Walibi Belgium, Aqualibi en Bellewaerde Park. RVH.

    www.compagniedesalpes.com en www.walibi.be

     

     









    15-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.herfst in duinkerke

     

    Een boeiende herfst in de regio Duinkerke

     

     

     

     

    De stad en de regio Duinkerke bieden elke bezoeker een brede waaier aan mogelijkheden voor een boeiende daguitstap of een verblijf van enkele dagen. Met de musea, de havenbuurt, de winkelstraten, de stranden, de gezellige cafés en restaurants met streekproducten, raakt ieder reisprogramma hier snel gevuld.

     

    Het weekend van 20 en 21 september staat in het teken van het Europese Erfgoed. In Duinkerke is het jaarthema ‘erfgoed en creativiteit’. Het tweedaagse programma (www.ville-dunkerque.fr) is veelzijdig en laat u kennismaken met uiteenlopende hedendaagse kunstcreaties, boeiende thematische tentoonstellingen in de musea en de kunstateliers die u ook in contact brengen met het rijke historische verleden van deze stad.

    Van 3 tot 5 oktober wordt al voor de 28ste keer de Foire aux Huîtres georganiseerd. Het is een gezellig feest dat plaatsvindt in de citadelwijk. Er wordt gegeten, gedronken, muziek gemaakt, gedanst, kortom een super leuke happening!

    Op het Salon du Vin et de la Bière, van 24 tot 27 oktober is proeven het sleutelwoord van een expo vol smaken en geuren. Ruim 400 exposanten laten u vier dagen lang kennismaken met hun streekproducten en dat allemaal in een bijzonder sympathieke sfeer. RVH.

    www.duinkerke.fr

     

     

    15-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Portugese schilderkunst

    Portugese schilderkunst in Brussel

     

     

    De Portugese schilder António Carmo, afkomstig uit Lissabon, heeft tijdens zijn lange loopbaan grote bekendheid verworven, getuige de talloze internationale tentoonstellingen en de aanwezigheid van zijn werk in musea wereldwijd. Een overzicht van zijn werk wordt tot 26 september 2008 in Galerie Albert Premier, Magdalenastraat 45, 1000 Brussel tentoongesteld.

     

    Aanleiding voor de tentoonstelling is de veertigjarige carrière van de schilder. Hij stelt in Brussel 35 werken tentoon, olie op doek, en onderstreept hiermee ook zijn nauwe band met België. António Carmo draagt deze expo op aan zijn goede Belgische vriend en schilder Ferdinand Pire.

     

    Carmo heeft zijn succes ondermeer te danken aan het feit dat zijn werk zo makkelijk herkenbaar is. Men zegt dat je van op honderd meter kan zien dat het een schilderij van hem is. Hij moet dus wel een zeer eigen stijl hebben, schilderijen met een bijzondere sfeer, in sterke mate bepaald door starende, wezenloze gezichten.

    De tentoonstelling heeft als thema ‘navigerend door de ateliers van de herinnering’ waarbij een hulde wordt gebracht aan de wereldwijde schilderkunst. Tijdens het laatste decennium heeft de schilder trouwens werken gemaakt die refereren naar de kunst van ondermeer Botticelli, Vermeer, Goya en Margritte. Ook de tekeningen met Chinese inkt springen in het oog en getuigen van een grote handvastheid.

     

    Het zien van het werk van Carmo leidt ongetwijfeld naar Lissabon met zijn talloze kunstexposities, honderden kunstgalerijen en schitterende kunstmusea. Zo is er in de Portugese hoofdstad van 19 tot 24 november het Festival van de Hedendaagse Portugese kunst (info op www.visitlisboa.com). Lissabon dient zich daarenboven aan als een aantrekkelijke bestemming voor een citytrip waar cultuurliefhebbers het beste wordt aangeboden.

     

    De tentoonstelling António Carmo in Brussel is dagelijks te bezoeken van 13 tot 19 u (zondag van 11 tot 13u, maandag gesloten). RVH.

    Info: www.artsite.be/albert1

    14-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomer 2009

    SkyEurope verkoopt reeds tickets voor zomer 2009.

     

     

     

     

     

    SkyEurope Airlines, de carrier die recent in de Skytrax- consumentenenquête tot beste lagekostenmaatschappij van Oost-Europa werd verkozen, kondigt aan dat men nu reeds tickets kan reserveren voor vluchten tijdens de zomer van volgend jaar.

     

    Tijdens de zomer van 2009 zal SkyEurope naar een hele reeks zonnige vakantieplaatsen rond de Middellandse Zee vliegen (Malaga, Alicante, Istanboel en tal van Griekse, Kroatische en Italiaanse steden) alsook naar typische citytrip-bestemmingen zoals Wenen, Praag, Brussel, Bratislava, Londen, Parijs, Amsterdam en Nice.

    Het zomerprogramma van 2009 bevat ook vele uurroosterverbeteringen. De vluchten tussen Bratislava en Istanboel en tussen Praag en Athene zullen overdag worden uitgevoerd. Op basis van de groeicijfers werd beslist om de frequenties op bepaalde lijnen te verhogen en de vertrek- en aankomsturen van heel wat vluchten te verbeteren. Er worden  reeds tickets aangeboden vanaf 10 EUR (luchthaventaksen inbegrepen) per enkele reis. Door vroeg te boeken kunnen de consumenten wat betreft hun vakantieplannen van 2009, heel wat geld besparen. RVH.

    www.skyeurope.com

    14-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.arte, the bigger, the better

    ARTE : the bigger the better

     

     

     

     

    Vroeg of laat is je interieur aan vernieuwing toe. Je bent er misschien gewoon op uitgekeken. Maar een likje verf of een fris papiertje tegen de muur volstaat niet meer als je echt mee wil zijn met je tijd. Vandaag moet je kleur bekennen. En natuurlijk kies je voor een uitgesproken motief. Sierlijk of strak, dat bepaal je zelf. Maar motief moet , en the bigger… the better.

     

    Aan het kleurenpalet en de gekozen vormen en tekeningen voel je dat er een soort heimwee is naar de jaren 60 en 70. Dat was dé periode van de gedurfde dingen, felle kleuren werden bijna brutaal gecombineerd, en de motieven konden niet opvallend genoeg zijn. Hetzelfde zie je vandaag opnieuw, ook in de modewereld trouwens.

     

    Met de collectie ‘fragments’ van Arte haal je werkelijk iets unieks in huis. Fragments is een unieke collectie zelfklevende muurdecoraties. Originele ornamenten die je interieur in een oogwenk een apart cachet geven. Ze liggen er letterlijk bovenop, zodat je dus ook meteen reliëf creëert. Qua stijl kan je er alle kanten mee uit. Klassiek, hip, retro … het kan allemaal, laat je fantasie maar werken. RVH.

    www.arte-international.com









    14-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.French ski village

    French Ski village

     

     

     

     

    Van 3 tot 5 oktober zal de Brusselse Louizawijk worden ondergedompeld in een gezellige winterse bergsfeer. Een bergdorp en een echte piste, bedekt met sneeuw, zullen Cityscape, de nieuwe ontmoetingsplaats rond het houten sculptuur in de bovenstad, een winters uitzicht bezorgen.

     

    Een 20-tal Franse wintersportplaatsen uit de Noordelijke en Zuidelijke Alpen, de Vogezen en het Juragebergte verrassen de bezoekers met originele vakantietips en beantwoorden alle vragen.

    Men kan ook deelnemen aan wedstrijden en mogelijk zelfs de volgende skivakantie winnen. Bovendien kan men gratis streekproducten proeven en de skis gratis laten waxen vooraleer deze winter, de Franse pistes af te dalen.

    Cityscape is van 3 tot 5 oktober dan ook het adres om de volgende wintervakantie perfect voor te bereiden. RVH.

     

    French Ski village – Cityscape – Guldevlieslaan Brussel

    3 oktober van 12 tot 18u30

    4 oktober van 10 tot 20 uur

    5 oktobr van 10 tot 18 uur

    vrije en gratis toegang

    14-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.viejeune
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ontdek je tweede jeugd met Campina Viejeune

     

     

    Viejeune, dat is al het goede van melk, met extra anti-oxidanten. Campina, de zuivelspecialist bij uitstek, brengt vanaf midden september Viejeune op de markt, een melk met extra anti-oxidanten. Deze melk helpt mee de negatieve effecten van vrije radicalen te bestrijden en gaat zo het verouderingsproces van de cellen in het lichaam tegen. Al het goede van melk is dus nu nog beter!

     

    Door stress, vervuiling en intensieve blootstelling aan de zon ontwikkelen zich vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor het verouderingsproces van onze cellen. Anti-oxidanten kunnen de schadelijke effecten van vrije radicalen neutraliseren.

    Anti-oxidanten vinden we vooral in fruit en groenten. Vermits een groot deel van de bevolking onvoldoende niet altijd evenwichtig eet, vormt Campina Viejeune een welkome aanvulling op de dagelijkse anti-oxidanteninname. In het bijzonder voor medioren en senioren, die een verhoogde behoefte aan anti-oxidanten hebben.

     

    Viejeune helpt namelijk de cellen van ons organisme te beschermen tegen de effecten van de tijd dankzij een antioxidantencomplex op basis van zink, selenium en vitamine E. Bovendien wordt aan Viejeune extra vitamine D toegevoegd om de opname van calcium in het organisme te verbeteren. Viejeune is verkrijgbaar in een 1L fles. RVH.

    13-09-2008 om 21:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Royale Tin
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Nieuwe Royal Tin

     

     

     

     

     

    De geboorte van prinses Eléonore is voor Hofleverancier Delacre, een ideale gelegenheid om een nieuwe exclusieve “Royal Tin” uit te brengen met een portret van het voltallige prinselijk gezin. Op esthetisch vlak sluit deze doos perfect aan bij de reeks die gelanceerd werd na de geboorte van prinses Elisabeth en voortgezet werd naar aanleiding van de vijfde huwelijksverjaardag van Filip en Mathilde: elegant wit, versierd met kroontjes en goudkleurige randen.

     

    De doos bevat alle lievelingskoekjes van Delacre: een koninklijk assortiment dus! Van de Cigarette Russe over de Marquisette, de Biarritz, de Brazil en de Pianissimo … stuk voor stuk overheerlijke klassiekers. Delacre, de Belgische koekjesspecialist bij uitstek, waakt al sinds de oprichting over de topkwaliteit van zijn producten. Het gewicht van deze beperkte uitgave bedraagt 500 g en het assortiment omvat 10 variëteiten. RVH.

     

    13-09-2008 om 18:16 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gant home, sweet home

    Gant Home, sweet home

     

     

     

     

    Gant keert dit najaar terug naar New York. Hier begon het immers allemaal, eind de jaren 40, met het allereerste hemd gesigneerd Bernard Gant. Voor het najaar 2008 laat Gant Home zich eens te meer inspireren door de stad der contrasten. Een verbazingwekkende combinatie van materialen, stijlen en kleuren resulteert in een collectie die een echt thuisgevoel creëert, en dit midden in Manhattan.

     

    Het uitgangspunt van deze collectie is een geheel van congruente polariteiten. Zo krijgen we een inspirerend en levendig interieur zelfs nu de herfstige dagen beginnen te korten. De ontmoeting van middernachtzwart leder en winterwit kasjmier markeert deze collectie, naast andere krachtige combinaties zoals mannelijk versus vrouwelijk, nuances van licht tegenover donker, of landelijke charme versus elegantie. RVH.





    12-09-2008 om 10:52 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.durbuy

     

     

    « Bier, Brood en Kaas » feesten

     

     

    Het kleinste stadje van de wereld organiseert op zaterdag 20 en zondag 21 september haar traditionele « Bier, Brood en Kaas » feesten. Een vaste afspraak, die u zeker niet mag missen.

     

    Voor de derde keer zijn de feesten verspeid over 2 dagen. De nadruk ligt nog steeds op artisanale producten, die het grote publiek kan proeven in de diverse stands in het Koning Boudewijn-park.

     

    Non-stop is er animatie en muziek in het kleinste stadje van de wereld. Er is een « passeport » verkrijgbaar aan een gereduceerde prijs. Dit paspoort geeft recht op een « pint » van 20cl en het proeven van een 10-tal tentoongestelde producten in de verschillende stands in het Boudewijn-park.

     

    Ook de horeca zaken van Durbuy delen in het feest. Zoals ieder jaar bieden alle deelnemers speciale gerechten op basis van bier en kaas ! RVH.

     

    Inlichtingen :

    V.V.V. kantoor Durbuy Oude Stad 1331

    Place aux foires, 25 – 6940 DURBUY

    Tel. : 0032-86/21.24.28 ou 21.36.17 – Fax. : 0032-86/21.36.81

    www.durbuyinfo.be   -   e-mail : durbuyinfo@belgacom.net

     

    12-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!