Inhoud blog
  • 111 jaar VZUG
  • Muyu collectie
  • Litouwse tradities
  • Quick-Step make-ôver
  • All-over natuursteen
  • Terug naar school
  • Betoverende elegantie
  • Aalto tafels en banken
  • Buiten water?
  • Watches & wonders: drie elegante meesterwerken
  • Swatch Neon collectie keert terug
  • Olympéa Le Parfum
  • Invictus Parfum
  • Quick Step presenteert baanbrekende vloerencategorie Lumic
  • Citizen super Titanium
  • Alpina lanceert revolutionaire horloges
  • By the numbers
  • Schakelaar of street art?
  • Tour d'Anvers
  • Fietsen Schouwen-Duiveland
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    23-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sodexho fairtrade
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Elke dag 150 Fairtradeproducten bij Sodexo

     

     

     

     

    Met haar campagne ‘Fair eten en drinken, dat werkt’, neemt Sodexo dit jaar opnieuw deel op donderdag aan de Fairtrade@Work-actie van Max Havelaar. Maar door dagelijks 150 Fairtradeproducten aan te bieden in haar restaurants engageert het bedrijf zich elke dag voor eerlijke handel.

     

    Fairtrade@Sodexo, een permanente reflex voor duurzaam ondernemen. Sodexo strijdt mee voor een duurzame wereld en biedt daarom dagelijks eerlijke producten aan in haar 600 restaurants. Koffie, thee, chocolade, rijst, wijn, noten. Het bedrijf heeft permanent meer dan 150 Fairtrade producten in haar catalogus staan om te gebruiken in menu’s en bereidingen. Sinds twee jaar heeft Sodexo er eveneens voor gekozen om alleen bananen te gebruiken die 100 % bio en Fairtrade van Max Havelaar zijn. Goed voor jaarlijks 200 ton bananen of bijna 5% van de volledige Belgische markt van de Fairtrade bananen.

     

    ‘Fair eten en drinken, dat werkt’ . Voor de deelname aan Fairtrade@work, editie 2012, heeft Sodexho een animatie uitgewerkt in 75 deelnemende restaurants. Met deze campagne wil Sodexho de consumenten sensibiliseren en hen bewust maken van het belang van duurzaamheid, legt Florence Rossi, CSR Manager Sodexo uit.

     

    Gedurende de hele week biedt Sodexo verschillende menu’s aan die uitsluitend gemaakt zijn met Fairtradeproducten: solidariteitscocktail op basis van fruitsap, wortelsoep met curry en kokos, exotisch stoofpotje van kip en als dessert een tiramisu met ananas en karamel. Affiches en folders ondersteunen de menu’s. Bovendien krijgt de consument een menukaart mee voor een origineel Fairtrade gerecht.

     

    Door het gebruik van eerlijke producten in de keukens en door het concept Fairtrade

    onder de aandacht te brengen, dragen Sodexo en haar klanten hun steentje bij in eerlijke handel en bescherming van het milieu.

     

    In 2009 en 2010 erkende Max Havelaar de inspanningen van Sodexo op vlak van duurzaamheid met een Fairtrade@Work-award.

     

     

     

     

    23-05-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1,2 3 bakkery

    123 Bakery is een revolutie onder de broodjeszaken: heerlijk snel, vers en authentiek

     

     

     

     

    Sodexo lanceert een nieuw concept voor broodjeszaken: 123 Bakery (spreek uit als One Two Three Bakery) met op 1 snelheid, op 2 kwaliteit & versheid en op 3 authenticiteit. Deze broodjeszaak biedt rijk gevulde broodjes aan die à la minute en toch in slechts enkele seconden bereid worden.

     

    Het UZA (Universitair Ziekenhuis Antwerpen) is de eerste plaats in België waar dit innovatieve concept aan het grote publiek voorgesteld wordt. Gedaan met lange wachtrijen om van het beste broodje van de stad te kunnen smullen! Met 123 Bakery lanceert Sodexo een exclusief systeem om snel een rijk gevuld broodje met gezonde,

    lekkere en evenwichtige ingrediënten te bereiden.

    Als 1e kiest de broodjesliefhebber zijn broodje uit verscheidene soorten broodjes (heerlijk krokant, vers uit de oven, zuurdesem, meergranen, ...). Als 2e kiest hij het garnituur. Het assortiment is zeer uitgebreid en heerlijk vers: tomaten, mozzarella, ...

    Als 3e wordt de inhoud van het schaaltje m.b.v. een magnetisch draaisysteem op het broodje gelegd. Dat is het, het broodje is klaar. Heerlijk vers, lekker krokant en bomvol smaak!

     

    De garnituren van 123 Bakery worden op voorhand bereid. Daarna worden ze voorzichtig, netjes en volgens een bepaalde methode in de schaaltjes gelegd en in de koeltoog uitgestald. Deze verschillende gevarieerde garnituren kunnen natuurlijk ook als verse, kleurrijke minislaatjes gegeten worden.

    Sodexo heeft drie gamma's gecreëerd om aan ieders wensen te kunnen voldoen: Classic, Noble en Royal. De laatste twee zijn meer gewaagd en bevatten vaak geen mayonaise. Ze laten de klant nieuwe smaken ontdekken omdat ze minder bekende ingrediënten bevatten.

     

    De kwaliteit en het artisanale, authentieke karakter van elk broodje komt ook terug in de sfeer en inrichting van de broodjeszaak. 123 Bakery lijkt dankzij de witte tegelvloer en het vele houtwerk wel op een bakkerij.

     

    De producten van 123 Bakery zijn allemaal afkomstig van lokale producenten. Het wegwerpbestek en -verpakkingen zijn ook volledig recycleerbaar. Deze moderne broodjeszaak voldoet dus perfect aan het Better Tomorrow plan, het ambitieuze plan voor duurzame ontwikkeling van de groep.

     

    Het Universitair Ziekenhuis Antwerpen is de eerste locatie waar dit concept aangeboden wordt. Maar binnenkort moeten bourgondiërs niet meer naar Antwerpen voor hun lievelingsbroodjes: tegen het einde van het jaar zal 123 Bakery ook op andere plaatsen te vinden zijn.

    www.sodexo.com

     







    22-05-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MSC Lirica

    MSC Lirica meerde voor het eerst aan in de Scheldestad

     

     

     

     

    MSC Lirica, één van de elf cruiseschepen van MSC Cruises, meerde voor het eerst aan in de haven van Antwerpen onder toeziend oog van Miss België, Laura Beyne. Het is meteen ook de eerste keer dat een schip van MSC Cruises in de Antwerpse haven aanmeert. Het schip kwam van Dover en voer nadien door naar Amsterdam.

     

    Zoals de traditie het wil wanneer een schip voor het eerst een haven in vaart, wordt er ook voor MSC Lirica een officiële ceremonie georganiseerd waarbij een schild wordt uitgewisseld tussen een vertegenwoordiger van de haven en de kapitein van het schip. Deze ceremonie vond plaats in aanwezigheid van Maurizio Aponte, Executive Director Europe MSC Belgium, Marc Beerlandt, CEO MSC Belgium, Eddy Bruyninckx, gedelegeerd bestuurder Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen, Philip Heylen,  Schepen cultuur stad Antwerpen en Marc Van Peel, Schepen haven stad Antwerpen.

     

    “Na het pittoreske Zeebrugge, kon de schitterende diamantstad natuurlijk niet ontbreken op het lijstje van onze Belgische bestemmingen. We zijn ervan overtuigd de Scheldestad voor veel gasten een onvergetelijke ontdekking wordt. En het blijft niet bij die ene keer: op 6 oktober zal MSC Lirica voor een tweede keer de Antwerpse haven binnenvaren”, legt Pieter Rossey, Marketing Manager van MSC Cruises België uit.

     

    MSC Lirica is 251 meter lang, 28 meter breed en 54 meter hoog. Het cruiseschip is een rondvarend vakantieresort badend in elegantie: niet minder dan 780 kajuiten kunnen tot 2.199 passagiers verwelkomen. Er is ook een uitgebreide wellnesszone aan boord. De MSC Aurea Spa is een kuuroord van 943 m2 met een schoonheidssalon en Turkse baden. Verder zijn er ook drie restaurants, 2 pianobars, een zwembadbar, een English pub, een theaterzaal met 557 zitplaatsen en een casino.  Kinderen kunnen hun hartje dan weer ophalen in een speelzone met piratenthema. Ruim 700 bemanningsleden leiden aan boord alles in goede baantjes. www.msccruises.be

     







    22-05-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Affligem cuvee

    AFFLIGEM CUVEE 950: EEN UNIEK EN FEESTELIJK ABDIJBIER

    GEBROUWEN MET RESPECT VOOR 950 JAAR TRADITIE

     

     

    De abdij van Affligem, de ‘voortreffelijkste van Brabant’ volgens de hertogen van Brabant, viert dit jaar haar 950e verjaardag. Een indrukwekkende verjaardag die een gepast eerbetoon krijgt in de vorm van een nieuwe variant van het abdijbier Affligem: Affligem Cuvée 950. Dit abdijbier laat zich niet met een ander bier vergelijken. De unieke Affligem Cuvée 950 is een blond, bitter en hergist bier met een alcoholgehalte van 6,8°, gebrouwen met knowhow en met respect voor de traditie van de abdij. Zo werden in het bier bv. kruiden uit de kruidentuin van de abdij gebruikt. Affligem Cuvée 950 is een perfect abdijbier voor wie houdt van een verfijnde, complexe smaak. Het abdijbier bij uitstek om op een zomers terrasje van te genieten.  Het heeft een bijzondere geur van hop en citrusvruchten (citroen(kruid)-roze pompelmoes). Het bier heeft het typische fruitige aroma van de Affligembieren en een bittere afdronk. De geurintensiteit van de Affligem Cuvée 950 verandert subtiel gedurende het drinken en het bier heeft een sterk dorstlessend karakter. Affligem Cuvée 950 is vanaf mei tijdelijk verkrijgbaar in de horeca en in een selectie van supermarkten.

     

    Sinds lang werd aangenomen dat de Abdij van Affligem gesticht werd in 1074, waardoor de abdij dit jaar 938 jaar oud zou zijn. Vrij recent werd echter op basis van

    geschiedkundig onderzoek ontdekt dat het jaartal 1074 niet klopt. En dat de abdij naar alle waarschijnlijkheid reeds in 1062 werd gesticht. Logisch gevolg is dan ook dat de abdij van Affligem dit jaar haar 950e verjaardag viert. Dit gebeurt met een aangepast liturgisch programma.

     

    Als brouwer van de Affligem abdijbieren, wil Alken-Maes de 950e verjaardag van de abdij niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom werd de voorbije maanden in alle stilte gewerkt aan de Affligem Cuvée 950. Dit nieuwe en tijdelijk beschikbare feestbier werd voorgesteld in de abdij.

     

    Ellen Mertens: “De Affligem Cuvée 950 zou het licht zien naar de zomer toe, dus we wilden een smaak die bij een zonnig gevoel past. En dan komen we vanzelf uit bij een blond, niet te zwaar bier. Zoals alle Affligembieren is ook de Cuvée 950 een sterk gehopt bier.”

     

    Jef Van den Steen, gepassioneerde bierproever en kenner bij uitstek van de Belgische trappisten-en abdijbieren die het feestbier al kon proeven, bevestigt dat: “De eerste indruk die ik had van de Affligem Cuvée 950 was zeer positief. Goed schuim, een zeer goede en verleidelijke neus. Fris en fruitig. Die positieve indruk werd bij het proeven alleen maar bevestigd. De Affligem Cuvée 950 is volmondig, met een aangename bitterheid, een goede balans tussen fruitigheid en hoppigheid en een lange afdronk. Met andere woorden: van niveau een echt degustatiebier, terwijl het relatief lage alcoholpercentage het vlot doordrinkbaar maakt. Echt goed gemaakt.”

     

    Productinformatie Affligem Cuvée 950: verkrijgbaar in flessen van 33cl en 75 cl; de fles van 75cl is verpakt in een stijlvol houten kistje.

     

    22-05-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekendje weg?

    De maand mei telt enkele verlengde weekends en zet de moeders in de bloemetjes. Pierre et Vacances biedt unieke kansen om uit te waaien aan de Normandische of Picardische kust.

     

    Deauville – La résidence du Golf

    Als hoofdstad van de ‘Côte Fleurie' is Deauville één van de meest bekende badplaatsen in Normandië. Omgeven door zowel een bouwkundig als natuurlijk erfgoed, is Deauville een stad vol verrassingen en ontdekkingen. Met o.m. het strand en de bekende ‘Planches'promenade op wandelafstand, het casino, luxe boetiekjes, golf, de haven die wordt aanzien als grootste jachthaven van Normandië.

     

    La Résidence du Golf is opgetrokken in typisch Normandische stijl en is gelegen in een rustige en groene omgeving. In het centrale gebouw bevindt zich de lounge en bij het zwembad is er een bar met terras. Buiten zijn het zwembad met pierenbadje en whirlpool, de speeltuin en tennistafels de moeite. Het centrum van Deauville ligt op 2km van de résidence, het strand van Deauville ligt op 3 km.  

     

    Houlgate – Résidence & Spa

     

    In Houlgate kunnen de amateurs van grote oppervlaktes zich ophalen aan de mooiste Franse kustlijnen. Houlgate is de ideale bestemming voor een gezonde weekenduitstap, een midweek of een week. In familieverband, met vrienden of onder geliefden, zo’n vakantie is ongetwijfeld de perfectie manier om zich te herbronnen in het welzijnscentrum Résidence & Spa.

     

    Deze kwaliteitsvolle kustresidentie, ideaal gesitueerd tussen Deauville en Cabourg, ligt aan de Butte van Caumont, op 700m van het strand en heeft een unieke ligging. In het park hebt u de keuze uit diverse appartementen en vakantiehuizen, geheel gebouwd in Normandische stijl, die beschikken over een terras of balkon De « Deep Nature Spa® » by Algotherm biedt 600 m² aan ruimte met een verwamd binnenzwembad, sauna’s, hammam, sensor- douches, hydro-massagebaden en verzorgingscabines.

     

    Belle Dune

     

    In de Somme-baai, temidden van 250 hectare duingebied, tussen meren, dennenbossen en een 18-holes golfbaan, ligt het Belle Dune park. Deze Village Club is in samenwerking met WWF gekozen als pilotproject voor duurzaam natuurbehoud.

     

    De appartementen en gedeelde vakantiehuizen zijn met ecologische materialen gebouwd volgens typische Picardische architectuur uit het begin van de twintigste eeuw. Het park kent 6 verschillende autovrije wijken met ieder zijn eigen charme. Ontdek voor een comfortabel en ontspannen verblijf de nieuwe Résidence des Argousiers dat naast de golfbaan ligt. www.pierreetvacances.be

     

     

    22-05-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tawny
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    The Tawny, voor mannen die gaan voor porto +

     

     

    Porto is soms meer dan zomaar porto. Naast de ruby, tawny, LBV en vintage die de verschillende Portugese portohuizen maken, is er The Tawny. Een bijzondere ‘reserve’ porto die je prima gekoeld kunt drinken.


    Voor mannen die zich niet altijd aan de regels willen houden. Het druist misschien helemaal in tegen de bekende porto-etiquette, maar het is verrassend lekker. Een glas The Tawny rechtstreeks uit de koelkast. Het zou zo een nieuwe trend kunnen worden. Geen bubbels maar een gekoelde The Tawny. De fles is overigens net zo bijzonder als de inhoud. De smaak van deze porto is rijk en complex met een zacht aroma van geroosterde amandelen, sinaasappelschil en kaneel. The Tawny heeft een stevig karakter met een evenwichtige zuurgraad en zachte tannines. Op de Quinta dos Malvedos, waar deze porto vandaan komt, serveren ze The Tawny vaak ná het diner en dan gekoeld. Verrassend verfrissend.



    Bijzondere creatie van Peter Symington: The Tawny is ontwikkeld door Peter Symington, zesvoudig Fortified Wine Maker of the Year in de International Wine Challenge. Hij wilde naar eigen voorkeur en ervaring een gerijpte tawny maken met een mooie balans tussen fruit en hout zonder zich te hoeven houden aan de wettelijk vastgelegde criteria voor aged tawnies (10, 20, 30 en 40 jaar oude tawny porto’s). Het resultaat mag er zijn. Het is een unieke premium tawny porto die dus alleen door Graham’s wordt gemaakt en ook niet in een bepaalde categorie past. Voor mannen die graag nieuwe trends als eerste signaleren, zich net als deze wijnmaker niet altijd aan de regels willen houden maar wel gaan voor kwaliteit en iets bijzonder in hun glas.

    W. & J. Graham’s:
    Graham’s is een van de grote merken in porto en behoort kwalitatief tot de absolute top. Dit bedrijf, opgericht in 1820 in Oporto door William en John Graham, werd in 1970 overgenomen door Symington Family Estates.
    Graham’s wordt via Mampaey Drinks & Food Bvba verkocht aan o.a. Delhaize, Makro, de horeca en de wijnspeciaalzaken.

    Consumentenadviesprijs van Graham’s The Tawny Reserve: € 17,99

    21-05-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISIO 4

     

    ISIO 4 : partner voor een gezonde en lekkere voeding…

     

     

     

    Als dagelijkse bondgenoot bij de bereiding van uw culinaire gerechten is ISIO 4 olie de ideale partner voor uw gezondheid.

     

    De dagelijkse consumptie van het ISIO 4 assortiment, ISIO 4 en/of ISIO 4 Olijf, verschaft u : OMEGA 3 EN 6 voor de goede werking van het lichaam, VITAMINE D die bijdraagt tot het natuurlijk weerstandsvermogen en VITAMINE E voor een bescherming tegen oxidanten

     

    Naast de voedingseigenschappen van ISIO 4, gebruikt om te kruiden, bakken en frituren, bewaart de olie de natuurlijke smaak van de voedingsmiddelen ongeacht de bereidingswijze. Dankzij de fijne smaak is deze olie de perfecte compagnon voor de lekkerste gerechten.

     

    Bij koude toepassingen wordt de olie vooral aanbevolen voor de bereiding van vinaigrettes om salades en rauwkost op smaak te brengen, maar ook voor gebruik in marinades en uiteraard de bereiding van geëmulgeerde sauzen zoals mayonaise en dergelijke…

     

    Wat warme bereidingen betreft, zijn ISIO 4 en ISIO 4 Olijf geschikt voor verschillende bakwijzen:  in de braadpan of cocotte om groenten, vlees, gevogelte en vis te stoven en te sauteren of in de oven om te braden en te roosteren, maar ook voor de bereiding van gebak…

     

    ISIO 4 olie kan bovendien gebruikt worden voor alle mogelijke gefrituurde gerechten, van frietjes tot hartige en zoete beignets. Chef Eric Reithler en Elisabeth Païs-Da Silva, voedingsdeskundige van Lesieur, werkten enkele receptideetjes met ISIO 4 uit.







    21-05-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomerse toetsen

    Smaakvolle zomerse toetsen met kruidige franjes

     

     

    Het zomer assortiment van Delhaize zit boordevol aperitieven en verfrissende dranken met of zonder alcohol en biedt bovendien een feestelijk tintje. Facet dat door de aperitiefhapjes waarbij het de vegetariër voor de wind gaat, op een prettige manier wordt aangevuld.

     

    De bbq-grill wordt ongetwijfeld de attractie van de komende maanden, keuze te over ongeacht of men voor vlees, vis, kaas of vegetarisch kiest. Exotische en pittige kruidige toetsen liggen voor het grijpen met unieke marinades en leuke verrassingen.

    Bijgerechten zoals salades, taboulé en groenten, kant-en-klaar of om zelf te bereiden zijn er naar ieders smaak. De opties kant-en-klaar of zelf bereiden gaan samen met de keuze of men zelf al dan niet volop mee van het feestelijke tintje wil genieten.

     

    De zomerse kaasschotel biedt enkele verrassende nieuwkomers terwijl de frisse desserts boordevol fruit zitten. Ook het aanbod accessoires werd verruimd, net als het bieraanbod. Een kistje met 6 trappistenbieren, weliswaar in beperkt aanbod, is een oogstrelende nieuwkomer.

     

    Traditiegetrouw besteedt Delhaize ruime aandacht aan het wijnassortiment. Nieuw bij het eten zijn een leuke Macon Lugny 2011 en een rode Altano 2009. Fijnproevers die hun bbq met een degustatie willen verruimen kunnen in het segment witte wijnen kiezen uit een Peccorini Casale Vecchio Farnese 2011, een schapenwijn uit de Marken; The Pavillon 2011, Wes Kaap; De Wetshof Chardonnay sur lie 2011 en de Jordan Chenin Blanc barrell fermented 2009 Stellenbosch. Bij de roséwijnen is er de Domaine du Trésor IGP Pays d’Oc gris de gris 2011 en de Ambo Rosa 2011 uit Pavia met een mooie kruidige zuurstructuur.

    Blikvangers bij de rode wijnen zijn de Terrapura 2010 uit de Chileense Colchagua & Cinuco valley, The Pavillon Red 2011 uit Wes Kaap en de Jordan Cabernet Sauvignon 2007 Stellenbosch.

     

    20-05-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Graskaas

    Graskaas !

     

     

    Vanaf 21 mei ligt de seizoensgebonden Noord-Hollandse Graskaas met het Rode Zegel in de winkel.

     

    Nog even geduld en je smaakpapillen worden beloond… met de unieke, zachte en romige smaak van Noord-Hollandse Graskaas. Kaasliefhebbers kijken er elk jaar naar uit dat deze seizoensgebonden kaas in de winkelrekken ligt. Vanaf 21 mei is dat het geval. Mis dus je exclusieve portie niet, want de enige echte Noord-Hollandse Graskaas – herkenbaar aan het kwaliteitskeurmerk Rode Zegel – is slechts één maand verkrijgbaar.


    Noord-Hollandse Graskaas met het Rode Zegel dankt zijn zachte, romige smaak aan het sappige lentegras. Na een lange winter met ingedroogd gras op het menu, kunnen de Noord-Hollandse koeien sinds kort weer volop van het buitenleven proeven. En dat betekent: jong, mals gras met een minder vezelige structuur.


    Precies dat voedzame gras zorgt voor een bijzondere melk (romig en met zachter melkvet) die de typische smaak van Graskaas geeft: lentefris. Deze jonge kaas smaakt milder en smeuïger, en heeft ook een gelere tint. Later op het jaar, als de koeien het verse gras weer gewend zijn, wordt de kaas meer uitgesproken en steviger. De naam Graskaas gebruiken de boeren trouwens al honderden jaren om het verschil aan te geven met ‘hooikaas’, in de winter gemaakt.


    Noord-Hollandse Graskaas met het Rode Zegel is te koop via grootwarenhuizen, kaasspeciaalzaken, slagers, bakkers
    …





    20-05-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Magimix Blender

    Magimix Blender: het plezier om te koken als een chef-kok

     

     

     

     

    De Magimix BlenderMix zorgt voor perfecte emulsies en biedt de hobbykok meer dan het plezier om te koken als een chef-kok. Niet verwonderlijk aangezien de beste restaurants ter wereld de professionele uitvoering van deze blender gebruiken.

     

    De Blender 1.8l is krachtig en geruisloos, beschikt over een hittebestendige glazen kom die gemakkelijk is schoon te maken. Het gebruiksgemak vertaalt zich in een duidelijk energiezuinig product, terwijl de blender wordt geleverd met een boekje met 80 recepten.

    Deze blender is naast de basisversie ook beschikbaar met een extra minikom en biedt 4 voorgeprogrammeerde functies: ice, smoothie, soups en desserts.

    www.magimix.com





    19-05-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scootertours
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Scootertours Pajottenland breidt uit naar het Waasland en Zeeuws-Vlaanderen

     

     

     

    Scootertours.be heeft bij de start van het nieuwe scooterseizoen een samenwerkingsovereenkomst gesloten met scooter-en motorspecialist CMD Motors. Tegelijkertijd wordt het actieterrein van Scootertours.be uitgebreid naar het Waasland en Zeeuws-Vlaanderen. Sedert een paar jaar zit het scootertoerisme in Vlaanderen in de lift. Zowel particulieren als bedrijven die een originele teambuildingactiviteit wensen te organiseren, kiezen voor de brandstofzuinige tweewielers om mooie streken in Vlaanderen te ontdekken.

     

    Scootertours.be werd in het Pajottenland gelanceerd in augustus 2010. Sindsdien kent het scooterverhuurproject alsmaar meer succes. Nu kan je dus dankzij de samenwerking tussen Scootertours.be en CMD Motors uit Lokeren ook starten in het Waasland of Zeeuws-Vlaanderen. CMD Motors staat in voor de logistiek en het onderhoud.

     

    Een scooter huren kost slechts 69 euro per dag. Voor een heel weekend (van vrijdagavond tot zondagavond) betaal je slechts 100 euro per scooter.

    Scootertours.be biedt scooters aan met viertakt 50cc-motoren en een automatische versnellingsbak. Alle scooters hebben een leuke retro-look. De totale scootervloot telt ruim 60 voertuigen. www.scootertours.be

     

     

     

     

     

    19-05-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blgian black time

    Belgium Black Time 

     

     

     

    De Black Russian Cocktail Challenge vond plaats in het Atomium. Na zorgvuldige deliberatie van een technische en een gastronomische jury, werden 3 bartenders uitgekozen uit negen kandidaten van deelnemende Brusselse Hotels.

    Het evenement werd georganiseerd door Brussels Hotels Association (BHA), in samenwerking met de « Union of Belgium's Bartenders » (UBB), Food 4 Thought Association (& Drinks for Fun), de vzw Atomium, met de steun van VISITBRUSSELS.

    De bartenders van Brusselse hotels werd opgedragen een klassieker onder de cocktails te hermaken: de “Black Russian”.

     

    Het werd een prachtige prestatie waarbij de bartenders de juryleden bekoorden met hun speciale mengelingen van smaken en aroma’s. De Black Russian, een mix van wodka en koffielikeur, werd in 1949 uitgevonden door een Brusselse barman en heeft sindsdien overal ter wereld een vaste plaats op de cocktailkaart verkregen. Hij werd oorspronkelijk in Brussel gemaakt te ere van Pearl Mesta, Amerikaanse ambassadeur in Luxemburg. De naam komt van het land van de wodka, Rusland, en de zwarte kleur van de koffielikeur is een souvenir uit de donkere dagen van de Koude Oorlog.

     

    De grote winnaar van de wedstrijd is het hotel Amigo, vertegenwoordigd door Julien Duvivier met zijn cocktail Belgium Black Time. Hij won hiermee een trofee en een overnachting voor twee personen in één van de deelnemende hotels in Europa, en enkele producten aangeboden door de UBB. Ook de runner-up, Ricardo Antunes van hotel be Manos en de 3de, Logan Moury van hotel Martin’s Château du Lac ontvingen meerdere prijzen.

    De prijsuitreiking vond plaats in aanwezigheid van minister-president van COCOF, Christos Doulkeridis. BHA is uitermate tevreden met het enthousiasme voor dit stukje

    Brussels erfgoed – dat kaderde in het jaar van de Gastronomie Brusselicious 2012, en dat nog door verscheidene andere activiteiten zal worden gevold.

     

    Het recept van de winnende Cocktail ‘ Belgium Black Time’: Ingrediënten: 2cl koffie, 1 cl Apple pie-siroop, 1cl perzikencrême Marie Brizard, 2cl Ketel 1-wodka. Bereiding: Schudden in een shaker en opdienen in een Durobor Cancunglas

     







    18-05-2012 om 21:31 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prior Tongerloç
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     Prior Tongerlo behaalt de Crystal Taste Award

     

     

     

     

    Het iTQi heeft voor de derde keer op rij Prior Tongerlo van Brouwerij Haacht bekroond met 3 sterren op de Superior Taste Awards. Voor de toekenning van deze awards worden honderden voedingsmiddelen en dranken tijdens blinde testen op hun smaak beoordeeld door een culinaire vakjury. Producten die een score behalen van 90% of meer, worden bekroond met 3 sterren.

     

    Het succesverhaal van Prior Tongerlo begint bij de lancering in 2009, met de goede beoordelingen van diverse bierjournalisten. Hun mening werd bevestigd toen dit abdijbier met hergisting op fles, in 2010 een eerste keer 3 sterren in de wacht sleepte op de Superior Taste Awards. Eenzelfde hoogste onderscheiding volgde in 2011 en recent bij de editie 2012. Intussen behaalde Prior op de World Beerd Awards 2012 de eerste plaats in de categorie ‘blonde abdij/trappistenbieren in Europa’.

     

    De Crystal Taste Award wordt uitgereikt aan producten die drie jaar op rij de hoogste onderscheiding van drie sterren behalen. De award van 2012 is dan ook meer dan een bevestiging van de goede smaak van Prior: hij is tevens het beste bewijs dat Brouwerij Haacht streeft naar een hoogstaande maar vooral constante kwaliteit, en dat haar inspanningen door kenners worden gewaardeerd.

     

    Dat laatste vertaalt zich in de beoordelingen van twee andere producten uit het Haacht-gamma: haar Ommegang-bier van Keizer Karel – pas gelanceerd begin 2012 – en haar Val water – sinds 1989 door het Ministerie van Volksgezondheid erkend als Natuurlijk Mineraalwater – werden beiden eveneens bekroond met 3 sterren.

    www.tongerlo.be - www.brouwerijhaacht.be

     

     

    18-05-2012 om 21:26 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nutcase

    Nutcase klaar voor Olympische Spelen Union Jack fietshelm voor jong en oud

     

     

     

    2012, een Olympisch jaar. Iedereen is in de ban van het grootste sportevenement ter

    wereld: de Olympische Spelen. Ook Londen is intussen helemaal omgevormd tot een

    Olympische stad, met Union Jacks op elke vlaggenstok. Nutcase zorgt er met de reeks nieuwe fietshelmen (met een heuse Union Jack) voor dat iedereen ook op de fiets zijn Olympisch steentje bijdraagt. Veilig én op en top actueel… en we waren kleurrijk en hip nog vergeten.

    Voor de allerkleinsten is er niet enkel de Little Nutty Union Jack. Ook bolletjes, bloemen en verfdruppen passeren de revue. Little Nutty, 64.9€, 46-52 cm, kids 1 tot 4-5 jaar.  De grotere kinderen en de volwassenen kiezen dan weer voor de Big 8, de Pink Cheetah, het heerlijke Bavaria-design of tal van andere toffe kleuren en ontwerpen. Street 69.9€, 52-60 cm, kids vanaf 4-5 jaar en volwassenen. De Union Jack-helm is beschikbaar in S-M en LXL.

    www.nutcase.be

     

    17-05-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tropical treasurers

    Ontdek nu ‘Tropical Treasures’ op de Floriade 2012

     

    Tot 7 oktober 2012 kunnen groenliefhebbers genieten van Floriade 2012, de wereldtuinbouwtentoonstelling die in de Nederlandse Venlo plaatsvindt op een oppervlakte van 66 hectare.

    Voor één van de hoogtepunten van deze editie, het meest exotische gedeelte, heeft de Floriade een beroep gedaan op Jean Henkens, de Belgische architect-bioloog van Center Parcs. Jean Henkens is verantwoordelijk voor het ontwerp van de tropische serre en de botanische omgeving van het park.

    Henkens legt zijn filosofie achter ‘Tropical Treasures’ uit: “Op de Floriade is een treasure box neergezet, een juwelendoos in de vorm van een grote plantenkas. In deze plantenkas kunnen de bezoekers de meest zeldzame en unieke creaties van de natuur bekijken en bewonderen.”

    De inspiratie voor de invulling van deze groene schatkamer is de Jungle Dome van Center Parcs Het Heijderbos. Als in oktober 2012 de Floriade ten einde zal lopen zullen alle planten die in deze schatkamer zijn geplant een nieuwe groei- en leefplek vinden bij Center Parcs.

    Om ten volle van Floriade 2012 te genieten, biedt Center Parcs arrangementen (accommodatie + toegang tot Floriade) voor een onvergetelijk verblijf. Bij boeking via de site centerparcs.com, kunt u genieten van de beste tarieven voor een cottage van 2 tot 8 personen voor een weekendje weg of midweek. En voor de prijs van een dagticket, biedt Center Parcs een onbeperkte toegang tot de Floriade tijdens het verblijf. www.centerparcs.be

    26-04-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rosado wijn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nieuwe Spaanse rosado-wijn, uitzonderlijk gerijpt op eiken vat

     

     

    Armando’s Cappaert  en wijnmaakster Ruth Sierra van Sinforiano Bodegas pakten uit met de innovatie op 21 en 22 april ll. Armando Cappaert kwam vorig jaar met het idee bij Sinforiano Bodegas aandragen. Dat viel niet in dovemansoren en wijnmaakster Ruth Sierra de la Gala ging er na de oogst meteen mee aan de slag. Het eindresultaat werd gepresenteerd in Kasteel Wurfeld (Maaseik), ter gelegenheid van de jaarlijkse voorjaarsdegustaties: Sinfo Rosado Fermentado en Barrica 2011 (DO Cigales).

     

    “Ik was er al een tijdje over aan het dubben: zou dat kunnen, een eikgerijpte rosé?” vertelt Armando Cappaert. Het kan, maar blijkt zeldzaam te zijn. Waarom wil hij een roséwijn, bekend om zijn zomerse lichtvoetigheid, per se een eiktoets meegeven? Redenen te over eigenlijk. "Rosé heeft dikwijls een bedenkelijk imago. Maar ik ben er altijd van overtuigd geweest dat er zeer goede roséwijnen zijn. Je moet ervan houden natuurlijk. Het is iets tussen wit en rood in. Fris, fruitig, dorstlessend. Zoals onze jonge Sinfo rosado. Maar ik vroeg me af of eikrijping daar diepgang, structuur - avontuur ook - aan zou kunnen toevoegen.

     

    "Eikrijping brengt leven en verrassing in de fles. De wijn evolueert in de tijd. De kunst is om hem zo te maken, dat de wijn gedurende een zekere periode verder verbetert in de fles. Dat laat ik natuurlijk aan Ruth over."

     

    Ruth Sierra de la Gala: "Deze wijn is speciaal om verschillende redenen. Om te beginnen heb ik bewust de druiven geselecteerd van oude wijnranken die groeien op 790 m hoogte, op een veld genaamd la Crucica. De melange bestaat uit 80% tempranillo, 10% albillo en 10% verdejo. De bodem bevat diepgelegen klei, kalksteen en grote kiezels in de toplaag. Na de pluk heb ik het sap meteen op eik gezet voor de fermentatie, dat is zeldzaam. Vervolgens heb ik het 4 maanden laten rijpen op de fijne droesem in Amerikaanse eik. Daarvoor had ik een manier bedacht om de wijn meer volume en structuur te geven: nieuwe vaten met een eigen draaisysteem om de droesem "zwevende" te houden. Zo krijg je een speciale wijn die doet denken aan rode wijn maar het niet is..."

     

    Volgens de eerste degustaties biedt de wijn een eclectisch resultaat en biedt hij het beste van twee werelden: de frisheid van een roséwijn gecombineerd met het mondgevoel van een lichte ronde rode wijn.

    Exclusiviteit is geen loos woord want er komen maar 860 genummerde flessen op de markt. De Sinfo Rosado Barrica past uitstekend bij gevogelte, zoet- en zoutwatervis, zeevruchten, rijstgerechten (paëlla!), salades en lichtrijpe kazen.

     

    De eerste proefnotities tonen als kleur het dieprose van zoete kers, in de neus: verse aardbeien, frambozen en venkel vermengd met geraffineerde wenk van vanille. Op het palet krijgt men een fruitige expressie, synergie van fruit en eik met lange complexe afdronk

     

    Armando’s Vineyard voert exclusieve kwaliteitswijnen en cava’s in uit Spanje. Het bedrijf kiest bewust voor kleinschaligheid als tegengewicht voor massaproductie, massaconsumptie, inferieure kwaliteit, respectloze dumping, de verheerlijking van het “goedkope” ...

     www.armando.be

     

     

     

    25-04-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dulcia sana

    DulciSana, overheerlijke chocoladerepen met Stevia

     

     

     

    Het leven kan goed zijn. Maar wist je dat het leven ook letterlijk overheerlijk kan zijn? Dat je vol energie door het leven kunt stappen zonder aan smaak te moeten inboeten? Met de chocoladerepen van DulciSana kan dit!

     

    Genieten van DulciSana chocoladerepen met zoetstoffen van Stevia is genieten met zorg voor je gezondheid. In de DulciSana chocoladerepen werd geen glucose, kristalsuiker of fructose toegevoegd, maar wordt de authentieke smaak van chocolade wel bewaard.

    Stevia chocolade is gezond omdat het al het goede van cacao combineert met het natuurlijk zoete plantextract Stevia. De Stevia plant is een van nature zoete plant uit Zuid-Amerika die geen calorieën of koolhydraten bevat. Het meest pure extract, Rebaudioside A, heeft een zoetkracht 300 keer groter dan suiker! Dankzij dit lekker en van oorsprong plantaardig zoetmiddel past chocolade nu nóg beter in een evenwichtig en gevarieerd voedingspatroon en een gezonde levensstijl.

    De repen hebben een heerlijke frisse smaak door de toevoeging van fruit, gerst, vlaszaad of rijst.

     

    Verkrijgbaar in 4 smaken: de pure chocolade reep met bessen werkt als een anti-oxidant, de pure chocolade reep met vlaszaad en gepofte rijst is rijk aan Omega 3. De melkchocoladereep met gerst en gepofte rijst is rijk aan vezels en de witte chocoladereep met framboos en mango is rijk aan vitaminen D & E. Beschikbaar in packs van 3 x 40g. Prijs: 1,69 euro per reep

    www.dulcisana.be

    24-04-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.deksels goed!

    Deksels goed! Cuisipro ontwikkelt handige set vacuüm afsluitdeksels met datumschijf

     

     

     

    De houdbaarheidsdatum van voeding in de winkel checken, dat is voor velen een reflex. Maar thuis, in onze eigen koelkast, zijn we vaak minder oplettend. Daarom ontwikkelde Cuisipro een handige set afsluitdeksels met datumschijf. Datum draaien, luchtdicht afsluiten en wegzetten maar!

     

    De nieuwe afsluitdeksels van Cuisipro zijn de perfecte oplossing voor het bewaren van restjes voeding. Duw gewoon in het midden op het deksel en het recipiënt sluit luchtdicht af. Zo creëer je een vacuüm waardoor het voedsel langer vers blijft. Gedaan ook met het geprul met vershoudfolie…

     

    Elk deksel is voorzien van een draaischijf waarmee je makkelijk dag en maand kan instellen. Zo weet je op elk moment hoe lang die overschotjes precies in de koelkast staan. Door het deksel langs de zijkanten op te tillen, haal je het er ook heel gemakkelijk weer af.

     

    Deze innovatieve deksels zijn beschikbaar in 3 maten (S, M, L) en passen op alle recipiënten met een diameter van minstens 2 cm kleiner dan de deksels zelf. Het materiaal speelt geen rol. De deksels sluiten perfect op recipiënten in kunststof, metaal, keramiek, glas...

     

    Praktische info

    Materiaal: silicone voor het deksel, hoogwaardig kunststof voor de datumschijf

    Aanbevolen verkoopprijzen:

    Ø 18 cm (voor recipiënt van Ø 16 cm en kleiner): 14,95 euro

    Ø 22 cm (voor recipiënt van Ø 20 cm en kleiner): 18,95 euro

    Ø 27 cm (voor recipiënt van Ø 24 cm en kleiner): 23,95 euro

    Beschikbaar in de betere kookwinkel vanaf midden mei 2012

     

    Het merk Cuisipro, in België exclusief via Demeyere verdeeld, wordt sinds jaar en dag met professioneel keukengereedschap geassocieerd: design dat in het oog springt, efficiëntie die je kookkunst ondersteunt, kwaliteit die duurzaam is, een meerwaarde die telkens verrast en innovatie die voortdurend alle verwachtingen weerlegt – geruggensteund door 25 jaar garantie.

    www.cuisipro.com  - www.demeyere.be  

     

     





    22-04-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.michelin power cup

    MICHELIN Power Cup: prestaties zonder compromissen

     

     

     

    In 2012 legt Michelin, met de nieuwe MICHELIN Power Cup, de focus op prestaties. Dit motorbandengamma is gemaakt voor het rijden op circuit en is ook toegestaan op de openbare weg. In de nieuwe band is alle expertise verwerkt die Michelin heeft verkregen door de deelname aan professionele snelheidsraces en Endurance kampioenschappen voor motoren.

     

    Als het om hoge prestaties gaat, zet Michelin zich in om grenzen te verleggen. Rijden op circuit stelt dezelfde soort eisen aan banden als rijden op de openbare weg. Oplossingen waarmee motorrijders op het circuit kunnen winnen en de lessen die uit deze ervaring worden geleerd, worden benut om wegbanden te verbeteren. Daarom zijn bij de MICHELIN Power Cup band de laatste innovaties uit de competitie toegepast. De band is ontwikkeld in het Michelin technologiecentrum in Ladoux, bij Clermont-Ferrand (Frankrijk). Ze bieden extreme prestaties, gecombineerd met veiligheid en rijplezier bij hoge snelheden.

     

    Deze band is ontwikkeld om in bochten en bij het optrekken uitstekende grip te kunnen verschaffen. De MICHELIN Power Cup zet op het circuit betere rondetijden neer dan zijn voorganger, de MICHELIN Power One Competition. De voorband zorgt voor manoeuvreerbaarheid, stabiliteit en progressiviteit, met name bij het remmen. De achterband zorgt voor meer grip in bochten zonder enige afbreuk te doen aan de levensduur. Met zijn geoptimaliseerd karkas, vergemakkelijkt de MICHELIN Power Cup het tunen van motoren.

     

    Een andere specifieke eigenschap van de MICHELIN Power Cup is dat dit bandengamma een volledig pakket oplossingen biedt. Qua voorbanden kan de gebruiker enerzijds kiezen uit een standaard karkas dat is ontwikkeld voor het circuit en ook op de weg is toegestaan en anderzijds een specifieke circuitband met nog hogere prestaties, terwijl tegelijkertijd keuze mogelijk is uit twee verschillende rubbersoorten. Voor de achterband zijn zelfs drie verschillende rubbersoorten beschikbaar.

     

    Helemaal in lijn met de innovatiestrategie van Michelin, zijn bij het design van de MICHELIN Power Cup de beperkingen overwonnen die meestal een gelijktijdige verbetering van verschillende bandeneigenschappen in de weg staan. Daardoor heeft deze band het beste prestatie‑evenwicht. Hij verschaft maximale veiligheid onder de meest extreme gebruiksomstandigheden, zonder enige concessie te doen aan het rijplezier. Dat is het resultaat van een sterk R&D programma waarvoor jaarlijks bijna € 600 miljoen wordt geïnvesteerd in het Michelin technologiecentrum.

     

    Om motorrijders te helpen bij het kiezen van de juiste band, heeft Michelin een speciale nieuwe website voor hen gemaakt: www.michelin-power.com. 





    21-04-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.campari trakteert, wout bru serveert

    CAMPARI TRAKTEERT, WOUT BRU SERVEERT

    STERRENCHEF MAAKT DE PERFECTE HAPJES BIJ EEN CAMPARI ORANGE

     

     

    Wat als een legendarisch aperitief en een sterrenchef de handen in elkaar slaan? Dan krijg je enkele meesterlijke hapjes, helemaal afgestemd op de unieke smaak van

    Campari. Wout Bru, al jaren fan van het merk, serveert acht smakelijke gerechtjes en

    klinkt zo op een leuke samenwerking met Campari.

     

    In Wout Bru vindt Campari een grote fan. De sterrenchef leerde het Italiaanse aperitief jaren geleden kennen, via zijn ouders, en weet sindsdien de unieke smaak erg te appreciëren. Zelfs de huiscocktail van ‘Chez Bru’, het sterrenrestaurant dat hij in Zuid-Frankrijk uitbaat, is gemaakt op basis van Campari. 

    Wouts huiscocktail op basis van Campari: een aperitief met niet te veel zoet, wel bitter en tegelijk ook bubbels. De Campari wordt gemengd met vers geperst sinaasappelsap en er wordt champagne aan toegevoegd. De afwerking gebeurt met enkele schijfjes sinaasappel en eventueel nog een ijsblokje voor extra frisheid.

    Wout’s perfecte Campari-moment: even leuk ontspannen voor de maaltijd met een glaasje huisaperitief op basis van Campari. Maar ook in de namiddag, op een zonovergoten terrasje in de Provence, kan een Campari hem bekoren.

     

    Campari is het ideale aperitief omdat er bitter in zit. Een aperitief dat bitter smaakt, zorgt voor zin naar meer. Een aanrader voor de maaltijd ook, want Campari scherpt de honger aan. Dit in tegenstelling tot zoete aperitieven die het hongergevoel wegnemen.  Campari mag dan wereldwijd gekend en geliefd zijn, elke markt heeft zo zijn eigen voorkeur van aperitief. En wij Belgen zweren bij Campari Orange. De enige echte Campari Orange bestaat uit 4 cl Campari, aangelengd met vers fruitsap, geserveerd met een flinke schep ijsblokjes, een schijfje appelsien als garnituur en een zwart Campari-rietje. 

     

    Voor het aperitiefmerk creëerde Wout Bru acht hapjes die harmonieus samengaan met het bitter-zoete accent van Campari Orange. Zo krijg je een fris aperitief dat het hongergevoel aanscherpt. Deze hapjes zijn: Cannelloni van gemarineerde zalm, wakame en curryvinaigrette; gemarineerde sint-jakobsnootjes, parfait van groene kruiden, crème van soja; kerstomaatje met krab; chips van lomo Iberico met lookcrème en zoetzure sjalotjes; scheermesjes met tomaat en zoetzure sjalotjes; gebakken ganzenlever met crème van rode biet; gerookte paling met krokante groentjes en rodebietmayonaise en gefrituurde gamba met basilicumvinaigrette. De recepten kan je downloaden via de website www.campari-aperitivo.be.

     

     

     







    20-04-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!