Inhoud blog
  • Vier de festivalzomer in stijl
  • Maak kennis met ReBelle Antwerp
  • Mission Blue en MSC Foundation
  • Een reis rond de wereld(keuken) mrt Beka
  • Aqualex Circulo, les je dorst naar duurzaamheid
  • BR03 White steel & Gold
  • Kunstenares Julie Loeckx
  • Interhome ondersteunt trouwers
  • MSC Yacht club
  • Corendon start met eigen vluchten naar Bonair
  • Josh V opent allereerste brandstore
  • BourgondiĆ« op een andere manier ontdekken
  • Musthaves voor de zomer
  • CKS SS24
  • Van een koffiedate tot ...
  • Yiko collectie
  • Le monde est-il 'comic'
  • 111 jaar VZUG
  • Muyu collectie
  • Litouwse tradities
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    01-06-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vier de festivalzomer in stijl

    Ontdek de hoogzomercollectie

    De Belgische zomer is gekend en geliefd om zijn festivals. Echter, de tijd dat we simpelweg in jeans en t-shirt naar de festivalweide trokken, ligt ver achter ons. Tegenwoordig moet een beetje fashionminded festivalbezoeker die uitgekiende mix vinden tussen zomerse luchtigheid, vrouwelijkheid en toch dat tikkeltje rock ‘n roll. Ziehier, net wat LolaLiza’s nieuwe collectie brengt! De Belgische retailer presenteert een zomercollectie die in geen enkele VIP noch backstage zal misstaan.

    Cowboy core op de festivalweide

    De festivalzomer van 2024 staat volledig in het teken van “cowboy core”, de modetrend die elementen van traditionele westernstijl combineert met hedendaagse mode. De LolaLiza zomercollectie bevat jurken die pérfect combineren met die must-have boots. Yee-haw!

    Techno & Glam

    Voor de festivals waar mode even belangrijk is als de line-up, zoals WeCanDance of Tomorrowland, heeft LolaLiza een selectie van geborduurde, romantische jurken die perfect matchen met de elegante sfeer van deze bekende dancefestivals. Zin in een pop of colour? Kies dan voor een opvallende look met felle kleuren en leuke prints!

    Classic Denim

    Fan van de pure rock ’n roll vibe en Rock Werchter of Pukkelpop op het programma? Dan is denim jouw fashion partner! Ga all the way en kies voor denim-on-denim: we voorspellen dat dit dé festivallook 2024 wordt.

     De collectie is verkrijgbaar vanaf 30 mei, online en in-store.

     







    01-06-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak kennis met ReBelle Antwerp

    Er is een fresh face in de fashion scene en je kan er haast niet naast kijken. Maak kennis met ReBELLE Antwerp. Not your average blazer or blouse: elk stuk is opvallend en uniek. ReBELLE Antwerp biedt vintage items opgefleurd met reststoffen. Deadstock krijgt plots een heel nieuw (fleurig) leven.

     Collectors item

    Met je aankoop van ReBELLE Antwerp zal je geen tweede tegenkomen in het straatbeeld. Het merk brengt namelijk van elke blazer maar één uniek stuk uit. Elke snit en stof is zorgvuldig uitgekozen. Wekelijks wachten trouwe enthousiastelingen op de nieuwe drop van ReBELLE Antwerp.

     Deadstock krijgt een nieuw leven

    Elvan is voortdurend op zoek naar vintage blazers die ze kan ombouwen tot unieke ReBELLE Antwerp refurbished items. Hiervoor kiest ze specifiek voor mannenblazers door hun mooie pasvorm en de goede kwaliteit. De mouwen maakt ze uit reststoffen van grote namen als Dries Van Noten en Tim Van Steenbergen. Dit alles wordt ontworpen en uitgevoerd in België. Als je het ons vraagt: een echt Belgisch pareltje om trots op te zijn. Naast blazers brengt ReBELLE Antwerp nu ook blouses en trenchcoats uit (en binnenkort rokken). Een Belgische speler om in de gaten te houden dus!

    Go big or go home

    Als er één ding is waar het merk voor staat, is het maximize to the fullest. Onder het motto "go big or go home" trekt ReBELLE Antwerp echte fashionista’s aan die niet terugdeinzen voor wat stras en goud. Deze blazers zijn een upgrade van de oversized modellen die we zien bij fashion iconen Hailey Bieber en Mathilda Djerf, waar de mannenblazer al langer heerst.

    Gebeten door de fashion microbe

    Oprichter Elvan Kalemkus (38) is een Turks-Belgische fashion entrepreneur, die haar passie voor mode ontdekte tijdens haar werk als grafisch ontwerper. Het concept van ReBELLE Antwerp is ontstaan uit haar persoonlijke journey waarin ze die grafische passie combineert met kwaliteitsvolle stoffen en sterke ontwerpen. Dit resulteert vandaag in een onverwacht succesverhaal, een razendsnelle overwinning van modeharten, waarbij haar blazers snel (en viraal) uitgroeien tot bestsellers.

    Met een huidig netwerk van 2 ateliers in Antwerpen en Limburg, 15 verkooppunten in premium fashionstores en haar eigen, gloednieuwe boetiek, Maison Majé – Lombaardvest 68-70- Antwerpen, (ook online), werkt Elvan aan een stevige positie in de modescène. Met ReBELLE Antwerp heeft ze niet alleen een merk gecreëerd, maar zet ze ook een beweging van upcycling, fun & maximalisme in gang.

     









    01-06-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-05-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mission Blue en MSC Foundation
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mission Blue en de MSC Foundation bundelen hun krachten om mariene conservatie te bevorderen door middel van educatieve en herstelinitiatieven

     

    In een belangrijke stap om de wereldwijde mariene conservatie te versterken, hebben Mission Blue en de MSC Foundation vandaag, op de Internationale Dag van de Biodiversiteit, een strategisch driejarig partnerschap aangekondigd om een ambitieus programma voor oceaaneducatie en een zeegrasherstelproject uit te voeren. Deze samenwerking verenigt de expertise van Mission Blue, geleid door de gerenommeerde oceanograaf Dr. Sylvia Earle, met de uitgebreide outreachmogelijkheden van de MSC Foundation om brede steun voor oceaanbescherming te inspireren en te mobiliseren.

    Mission Blue en de MSC Foundation zullen samenwerken aan twee hoofdonderdelen:

    • Een oceaaneducatieprogramma, dat deze zomer van start gaat, bedoeld om ongeveer 4 miljoen gasten van de MSC Cruises-divisie te informeren en te inspireren over het belang van de oceaan. Het programma omvat lessen, activiteiten en presentaties aan boord voor cruisepassagiers door vooraanstaande figuren in oceaanbehoud. Hierbij wordt de nadruk gelegd op de belangrijke rol van Hope Spots en essentiële mariene ecosystemen zoals mangroven, zeegrasweiden, koraalriffen en kelpwouden, evenals de open oceaan en de diepzee buiten nationale jurisdictie.

    • Een herstelproject dat de komende drie jaar tot 37.000 zeegrasplanten zal aanplanten om zeegrasweiden rond Formentera, Spanje, te herstellen. Het doel is om de lopende inspanningen in de regio te ondersteunen bij het aanvullen van vitale zeegrasweiden en het creëren van een cascade van ecologische voordelen, waaronder het bevorderen van biodiversiteit, het verbeteren van visbestanden en het vastleggen van koolstof.

    Het partnerschap tussen Mission Blue en de MSC Foundation wordt gedreven door een gedeelde toewijding om het "Blue Heart" van de planeet te beschermen. In juli 2023 benoemde Mission Blue Ocean Cay MSC Marine Reserve tot een Hope Spot als erkenning voor het herstel van het ecosysteem op het eiland en de omliggende wateren, inclusief de inspanningen voor koraalherstel en het versterken van de veerkracht van de MSC Foundation’s Super Coral Programme. De heer Pierfrancesco Vago werd benoemd tot Hope Spot Champion voor Ocean Cay. In oktober 2023 werd Dr. Earle tijdens een traditionele maritieme ceremonie benoemd tot peettante van de Explora I.

    31-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-05-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een reis rond de wereld(keuken) mrt Beka

    » IN DRIE MAALTIJDEN DE WERELD ROND

    Wanneer klassieke Vlaamse kost je even niet kan bekoren, lonken andere eetculturen. Expert in kwaliteitskookgerei Beka neemt je mee op een spannende wereldreis naar (on)gekende culinaire oorden, steeds met de best passende keukenmaterialen. Reisde je laatst naar het Westen van Azië? Herbeleef fijne vakantieherinneringen met de juiste ingrediënten voor een authentieke smaakervaring. Of misschien ga je liever op ontdekkingsreis binnen de grenzen van je eigen keuken? Beka helpt je alvast op weg.

    Vanavond? Couscous! Morgen? Tajine!

    Start je culinaire reis in het Noorden van Afrika, in de bruisende stad Marrakesh of in de prachtige bergachtige woestijnvlaktes. Bereid een heerlijke traditionele couscous met de daarvoor voorziene kookpot uit het assortiment van Beka. Met de handige stoominzet maak je ook andere lekkernijen zoals groenten of vis klaar. Daarnaast is ook de gietijzeren tajine uit de Nori-reeks een perfecte keukentool om gerechten tot in de perfectie en met intense smaken te koken. Zet de stijlvolle tajine op tafel en waan je midden in de heerlijke geurende bedrijvigheid van een Marokkaanse soek.

    Steam it up

    Keer je blik richting de keuken van het Verre Oosten en maak je eigen steamy dumplings. Met vlees, vis of groenten: aan de hand van de Nori-stoofpot van Beka bereid je gezonde maaltijden geïnspireerd op de smaken van Azië. De gietijzeren pot is een uitstekende warmtegeleider en dankzij de twee stapelbare traditionele stoommanden uit bamboe maak je gemakkelijk meerdere bereidingen tegelijkertijd klaar.

    Europese parels

    Na een verrijkende reis is de terugkeer naar het bekende vaak een must. Geniet van de Europese keuken aan de hand van deze twee recepten.

    De Spaanse zon op je bord: Paella

    Ingrediënten: 200 gr chorizo - 500 gr mosselen - 100 gr erwten - 250 gr inktvis - 100 gr paellarijst - 500 gr kippendijen - 1,5 l kippenbouillon - 2 dl witte wijn - 3 el olijfolie - 8 gamba’s - 1 rode paprika - 1 groene paprika - 1 ui - ½ citroen - 2 teentjes look – Kippenkruiden – Saffraanpoeder – Paprikapoeder – Peterselie - Peper en zout. Gebruik voor dit gerecht de antikleef-paellapan van Beka.

    Zo maak je het:

    Start de voorbereiding met het opzetten van een grote pot kippenbouillon. Snijd daarna de ui in grotere stukken. Voor een sterke knoflooksmaak pers je de knoflook. Toch liever wat milder? Dan snijd je ze best in grove stukken. Snijd de paprika in blokjes. Ook de chorizo mag in grove stukken worden gesneden. Spoel de mosselen goed zodat al het zand en vuil verwijderd is. Pel de gamba’s maar laat de kop er aan, deze bevat namelijk veel smaakstoffen. Snijd tot slot de inktvis in ringen van ongeveer één centimeter breed.

    Verhit de pan met olijfolie en bak de gamba’s gedurende één minuut per zijde. Haal ze uit de pan en zet ze even opzij. Kruid de kippendijen met kippenkruiden en bak ze tot ze goudbruin zijn. Schuif de kippendijen naar de rand van de ruime paellapan en herhaal dezelfde stappen voor de chorizo en inktvis.

    Voeg indien nodig wat meer olijfolie toe in de pan en bak de ui en knoflook. Voeg wanneer de uien glazig zijn de paprikablokjes toe. Kruid naar smaak met paprika- en saffraanpoeder. Verplaats de kippendijen, chorizo en inktvis terug naar het midden van de pan en bestrooi het geheel met rijst. Roer goed door. Voeg vervolgens de witte wijn en kippenbouillon toe. Laat 20 minuten sudderen. Blijf regelmatig roeren. Voeg tenslotte de erwten, mosselen en voorgebakken gamba’s toe. Laat rustig garen en draai het geheel af en toe om.

    Rasp de schil van een citroen boven de pan, proef en kruid indien nodig af met peper en zout. Werk af met een handvol verse peterselie.

    www.beka-cookware.com/nl-be

     

     





    30-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-05-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aqualex Circulo, les je dorst naar duurzaamheid

    » AQUALEX CIRCULO

    Hoe drink jij graag water? Koop je iedere week opnieuw flessenwater, of vul je je glas en drinkfles steeds bij met kraanwater? Als je vandaag nog deel uitmaakt van de eerste groep, is dat volgens AQUALEX tegen 2030 helemaal anders. Het Belgische merk streeft namelijk iedere dag naar een betere drinkervaring, naar gefilterd kraanwater dat vooral heerlijk smaakt. Met de Circulo-waterzuil slaat AQUALEX twee vliegen in één klap want niet alleen voorziet de kraan je bedrijf of organisatie van fris gefilterd drinkwater, de zuil wordt bovendien grotendeels gemaakt van gerecycleerde materialen.

    Dit water is design : De AQUALEX Circulo-waterzuil is dankzij zijn opvallende vormgeving meer dan een functionele waterzuil. Het is een echt design statement, vervaardigd van gerecycleerde materialen, die in 2023 ook de prestigieuze iF Design Award in de wacht sleepte. Het stijlvolle ontwerp is puur, minimalistisch en elegant met een speelse rand. Dankzij zijn compacte omvang past de zuil perfect in zowat iedere ruimte. Plat water? Gekoeld? Bruisend? Wat je ook verkiest, via de intuïtieve Touchless®-technologie stroomt het allemaal door één kraan. Door de instelbare automatische spoeling hoef je je bovendien geen zorgen te maken over de hygiëne. Doordat de Circulo ten slotte beschikbaar is in maar liefst zes verschillende kleuren – Flax Tan, Atlantic Blue, Anthracite, Pacific Red, Concrete Grey en North Sea Grey – past het systeem naadloos in het interieur.

    Duurzame cirkel : Een wereld waar iedereen kraanwater drinkt; dat is waar AQUALEX naar streeft. Iedere Circulo-waterzuil wordt daarom opgebouwd met gerecycleerd verpakkingsafval - maar liefst drie kilogram per zuil! Andere elementen zoals het kraanwerk, naambordje en de sensoren bestaan uit inox. Niet alleen zijn de gebruikte materialen duurzaam, het volledige productieproces verloopt ook op een duurzame manier. Zo wordt de AQUALEX Circulo-waterzuil geassembleerd door WAAK, een Belgisch maatwerkbedrijf dat werkgelegenheid creëert voor mensen met een afstand tegenover de arbeidsmarkt. Ieder onderdeel is tevens gemakkelijk te vervangen of te herstellen maar vooral ook perfect te recycleren.

    Innovatie van AQUALEX  : AQUALEX werkt iedere dag aan het voorzien van gefilterd kraanwater dat voor iedereen beschikbaar is en bovendien een heerlijk frisse smaak heeft. “Het kraanwater van vandaag is van uitstekende kwaliteit, lekker en milieuvriendelijk”, vertelt CEO en oprichter Alexander Vanlerberghe. “Om het populair te maken zetten we al jaren in op innovatie, design en duurzaamheid. De Circulo-waterzuil past perfect binnen onze visie. Al de designingrepen – zoals onder meer de ronde vorm en intuïtieve bediening – dienen één doel: de beleving van het drinken van kraanwater verbeteren.” Door te kiezen voor een drinkwatersysteem van AQUALEX, kies je daarnaast voor duurzaamheid en draag je met je bedrijf of organisatie bij aan een groenere wereld.

     









    29-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-05-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BR03 White steel & Gold

    Stijl en verfijning: goud en staal. Gelanceerd in 2006 en opnieuw ontworpen in 2023 met een 41mm kast, is de BR 03 zelfopwindend uurwerk uitgegroeid tot een van Bell & Ross paradepaardjes. En om 2024 te markeren, wordt een meer verfijnd model onthuld.

    Met de BR 03 White Steel & Gold, kiest de Instrument collectie van het huis het pad van verfijning: een professioneel uurwerk kan zowel stedelijk als elegant zijn. Kostbaarder, bewust gedurfd, wordt het Bell & Ross instrumentenhorloge opnieuw uitgevonden met een nieuwe behuizing: de kracht van staal en 18-karaats roségoud, een onveranderlijk materiaal dat zowel rijkdom als zeldzaamheid symboliseert. Ontworpen in de jaren 1970, creëert de combinatie van de warme tinten van goud met de technische glans van staal een geraffineerde esthetiek die sportiviteit en verfijning combineert. Populair in de Verenigde Staten is het een modestatement geworden voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar originaliteit en distinctie.

    De verfijning van de opaline wijzerplaat

    De wijzerplaat is ontegensprekelijk het gezicht van het horloge. In het geval van de BR 03 White Steel & Gold is het concept duidelijk: dit is een horloge met een zonnig temperament. Het is helder en luchtig en heeft een opaline wijzerplaat. De schijn van eenvoud verbergt de ingewikkelde vaardigheid van de makers van de wijzerplaat om het melkwitte effect van opaal te verkrijgen. De textuur wordt verkregen door het zorgvuldig bewerken van een laag mat zilver die eerder op een gepolijste wijzerplaat is aangebracht met behulp van een elektrolyseproces. Om deze unieke textuur te bereiken, die het licht laat spelen met het zilverachtige uiterlijk en licht iriserende reflecties produceert, moet het metaal minutieus worden gevormd met behulp van Levantsteen en wijnsteencrème. De opalinewitte wijzerplaat onderstreept onmiddellijk de neoklassieke verfijning van het uurwerk.

    Optimale leesbaarheid

    Zelfs in een verfijnde stedelijke versie, neemt de BR 03 volledig zijn karakter als een instrument horloge. Er is geen sprake van dat Bell & Ross afwijkt van haar eisen met betrekking tot de functionele kwaliteiten van haar horloges, vooral wanneer haar primaire inspiratie was om instrumenten aan boord te transponeren naar de pols. De opaalwitte wijzerplaat is van nature zeer helder en vormt daarom een zeer goede achtergrond voor het uitdrukken van de precisie van de essentiële markeringen: uren, minuten, seconden en datum. Om dit te bereiken, in perfecte harmonie met het hele uurwerk, zijn de applique indexen en cijfers verguld met roségoud en gevuld met beige Super-LumiNova®. De uur- en minutenwijzers met skelet zijn gemaakt van 18-karaats roségoud en gecoat met beige Super-LumiNova®, een lichtgevend materiaal dat leesbaarheid in het donker mogelijk maakt. Het hele mechanisme wordt beschermd door een antireflecterend saffierglas dat zorgt voor volledige zichtbaarheid, net als de cockpitkap van een gevechtsvliegtuig.

    Iconisch ontwerp en hoogwaardige beweging

    De BR 03 typeert de essentie van de Bell & Ross-stijl en beschikt over pure grafische kracht. De geometrische basisvormen die deel uitmaken van de identiteit van Bell & Ross worden gepresenteerd met de 41mm kast en zijn legendarische “cirkel in een vierkant, vastgehouden door vier schroeven”. Deze nieuwste versie van de BR 03 neemt verfijnde esthetische codes aan, met behoud van de complexe sandwich constructie, maar voegt een extra dimensie toe met een unieke combinatie van materialen. Het hele uurwerk is waterbestendig tot 100 meter. Voor het aandrijfmechanisme heeft Bell & Ross gekozen voor het beproefde kaliber BR-CAL.302-1 mechanische uurwerk. De 54 uur gangreserve zijn niet alleen een garantie voor nauwkeurigheid, maar ook een aanwinst voor een groot gebruiksgemak.

    Met zijn opaline witte wijzerplaat en bruine lederen band met witte stiksels, laat de BR 03 White Steel & Gold zijn verschil zien door te spelen met vier kleuren naast de drie materialen. Deze nieuwe referentie vervolledigt ook de BR 03 reeks door een tussenprijs te bieden tussen de stalen referenties en die in goud.

     

     







    28-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-05-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstenares Julie Loeckx

    lanceert tapijt bij Rik Ruebens

     

     Een vloerkleed of een kunstwerk? Tapijt “Roger” van Julie Loeckx is het allebei. Op vraag van Kathleen Geysen van Ancré Rugs maakte de kunstenares een tapijt in haar eigen design en dit in 8 kleurencombinaties. Julie Loeckx: “Ik droomde er al langer van om eens zelf een tapijt te ontwerpen in mijn eigen stijl, wat een geweldig artistieke uitdaging! Toen Kathleen me vroeg, twijfelde ik dan ook geen seconde.” De kunstenares koos voor een grillige vorm met daarin een lijnentekening waarin je een gezicht herkent. Julie: “Net zoals bij mijn schilderijen zit er een symboliek en tekening in verborgen. Bovendien vond ik het belangrijk dat mijn signatuur heel duidelijk terug te vinden zou zijn en het resultaat net iets anders dan een doorsnee tapijt – recht op recht – met daarop een vlakke tekening.” Het tapijt werd gerealiseerd in Nieuw Zeelandwol in verschillende diktes en met insnijdingen zodat een reliëf ontstaat en het tapijt diepte krijgt.

    Hoewel de kunstenares het project initieel zag als een artistieke uitdaging en verder geen plan had, ging het plots in een stroomversnelling toen het onder Rik Ruebens aandacht kwam. Die viel meteen voor de unieke stijl, grillige vorm en het lijnenspel en besliste prompt om zijn schouders onder het project te zetten. Vanaf deze zomer is “Roger” dan ook exclusief verkrijgbaar bij RR in Knokke. “Roger” wordt gelanceerd in de RR Corner op de Kustlaan tijdens het “Belgian Talents” weekend dat doorgaat van 15 tot 18 augustus. Daar worden kunstenares Julie Loeckx, samen met juweelontwerper Dries Criel en interieur- en productontwerpster Bieke Casteleyn in de kijker gezet.

     

     

     

     







    27-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interhome ondersteunt trouwers

    aanbod aan wedding villa’s

     

    Steeds meer koppels willen hun trouwpartij in het buitenland vieren. Ook bij vakantiewoningspecialist Intehome is deze trend duidelijk voelbaar en merken ze, in vergelijking met 2019, een verdubbeling van het aantal aanvragen naar idyllische ceremonielocaties. Interhome helpt koppels maar al te graag in hun zoektocht naar de perfecte trouwlocatie door villa’s en landhuizen aan te bieden die helemaal omgebouwd werden met het oog op trouwceremonies. Naast een ruimte voor de trouwpartij zijn ze voorzien van de nodige luxe zodat ook genodigden kunnen blijven overnachten. Deze accommodaties kan je best terugvinden op de website van Interhome door te filteren op ‘Casa’ en een groot reisgezelschap aan te duiden. Indien Interhome op bestemming over een eigen Interhome Service kantoor beschikt, zoeken hun lokale agenten samen met de klant naar cateringbedrijven en weddingsplanners die de organisatie van het feest op zich nemen. Om het aanbod aan unieke wedding villa’s te illustreren zetten we graag volgende vier trouwlocaties in de kijker. Het volledige aanbod vind je terug op www.interhome.be

    Landhuis La Torre, Toscane

    Welkom in het Italiaanse vakantiehuis La Torre, gelegen in het hinterland van Firenze. Dit ruime landhuis dateert van de 12e eeuw, is omgeven door wijngaarden en heeft een tuin van vijf hectare met een lounge te midden van het groen. La Torre is onderverdeeld in drie afzonderlijke woningen. Met maar liefst negen slaapkamers en elf badkamers kan je hier verblijven met een reisgezelschap van 22 personen. De woning is smaakvol ingericht én bovendien voorzien van de nodige luxe faciliteiten, zoals een zwembad en bubbelbad. Op aanvraag voorziet de eigenaar de volgende morgen ontbijt voor alle gasten en ook de transfer vanaf de luchthaven naar de vakantiewoning kan geregeld worden. Wil je voor of na het feest nog wat genieten van deze prachtige omgeving? Op slechts 100 meter van het domein beginnen diverse wandelroutes, je kan fietsen huren in de buurt, gaan tennissen of een partijtje golf spelen.

    Vakantiehuis La Moreneta, Costa Blanca 

    Voor wie altijd gedroomd heeft van een sprookjeshuwelijk is Vakantiehuis La Moreneta dé perfecte trouwlocatie. Mede dankzij de imposante zuilen, sierlijke kroonluchters en de kapel met gouden details krijgt deze accommodatie een koninklijk karakter. Met tien slaapkamers en acht badkamers kan je hier comfortabel verblijven met 16 personen. De grote tuin, met poolhouse en zwembad, maar ook het domein rondom het verblijf, maken van La Moreneta een uitstekende plek voor trouwfeesten. Hoewel je hier heerlijk rustig vertoeft in de natuur, ligt de zee vlakbij (200m) en ook voor het centrum van Dénia (7km), een Spaans vissersdorp en badplaats aan de Costa Blanca, ben je niet lang onderweg.

    Luxe villa Angeli, Umbrië

    Dankzij de landelijke omgeving en lange oprijlaan krijgen gasten bij vakantiehuis Angeli meteen een magisch gevoel. In deze luxe villa uit de 18e eeuw kan je met een reisgezelschap van achttien persoon overnachten. De negen slaapkamers zijn bijna allemaal voorzien van een eigen badkamer, zo geniet iedereen van de nodige privacy. Op de bovenverdieping bevindt zich een groot salon dat deels omgetoverd werd tot bibliotheek. Dankzij het panoramavenster en het balkon heb je hier een adembenemend zicht op het landschap. Buiten is er ook een poolhouse en een klein keukentje. Als kers op de taart beschikt Angeli over een eigen kapel, verscholen tussen de olijfbomen. De accommodatie is rustig en zonnig gelegen op zo’n 10 km van het centrum van Perugia, de hoofdstad van de regio Umbrië.

    Vakantiehuis Monte Sol, Algarve

    De gezellige Villa Monte Sol ligt in de Algarve, de zuidelijkste regio van Portugal. In tegenstelling tot de vorige accommodaties is dit vakantiehuis iets kleiner en kan je hier maar met twaalf personen verblijven, perfect voor een trouwfeest in intieme kring. De villa is omgeven door een ruime tuin met buitenzwembad. Aangezien de zee vlakbij ligt (5,2 km), is villa Monte Sol de ideale locatie voor wie wil genieten van de rust op het platteland en alsnog snel op het strand wil staan. Daarnaast is er een supermarkt (6km), winkelcentrum (8km) en restaurant (500m) in de nabije omgeving, zo maak je jouw verblijf in dit vakantiehuis zo comfortabel mogelijk. Op zoek naar enkele leuke uitstappen? Ga dan wandelen op het zandstrand ‘Praia Olhos de Água’, plan een dagje golf in of kom even helemaal tot rust aan het meer ‘Lagoa dos Salgados’ op zo’n 18.4 km.

    Bekijk het uitgebreide aanbod via Interhome.be

     









    27-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-05-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MSC Yacht club

    Gloednieuw schip MSC World America biedt grootste en nieuwste MSC Yacht Club aan om door de Caraïben te cruisen

     

    • De MSC Yacht Club is één van de zeven onderscheidende districten van MSC World America, die een afgelegen toevluchtsoord biedt van privacy, exclusiviteit en luxe. •      Het "schip in een schip" concept aan boord van MSC World America omvat twee luxueuze Owner Suites, een privé zonnedek met twee niveaus, en een privébar en restaurant met adembenemend uitzicht.

    MSC Cruises zal zijn grootste en meest luxueuze MSC Yacht Club concept naar de kusten van Noord-Amerika brengen met de lancering van MSC World America in april 2025. MSC World America betekent een sprong voorwaarts voor het populaire World Class platform van de cruisemaatschappij en zal een nieuwe wereld van cruisen inluiden met opnieuw bedachte locaties en concepten die specifiek zijn afgestemd op de Amerikaanse markt. Het nieuwe vlaggenschip zal ook het eerste zijn met zeven aan boord gelegen districten, ontworpen om gasten van alle leeftijden hun eigen vakantieavontuur te laten kiezen en het meeste uit hun tijd aan boord te halen.

    Eén van de zeven onderscheidende districten van het schip - de MSC Yacht Club - biedt een exclusief toevluchtsoord te midden van de opwinding van het bredere schip. Gasten in één van de 152 luxueuze suites kunnen genieten van een ongeëvenaarde persoonlijke service en exclusieve ruimtes voor de veeleisende reiziger. Terwijl de vraag naar verhoogde cruise-beleving groeit, neemt MSC Cruises het voortouw door zijn toonaangevende concept "schip in een schip" verder te optimaliseren.

    Kenmerken van de MSC Yacht Club op MSC World America zijn onder andere:

    Uitgestrekt zonnedek – Gasten zullen volop ruimte hebben om te ontspannen en te genieten van uitzicht op zee met een buitenruimte die zich uitstrekt over twee dekken. Het onderste dek zal een bar en grill bevatten met een uitgebreid zitgedeelte waar gasten iets kunnen eten voor ontbijt en lunch, of genieten van een cocktail terwijl ze de zonsondergang bekijken. Het bovenste dek is de perfecte privé-oase om te loungen bij het zwembad, een duik te nemen in de whirlpool of te ontspannen in een stijlvolle privé-cabana. Voor het eerst zullen MSC Yacht Club-gasten aan boord van MSC World America bediend worden vanuit de nabijgelegen bar en grill over het volledige zonnedekgebied.

    Owner Suites met meerdere kamers – De ultraluxueuze Owner Suites bieden een prachtig ingerichte slaapkamer met een dressing en een luxueuze badkamer met een groot formaat bad. Een aparte woon- en eetruimte met vloer-tot-plafond ramen opent naar een ruim privéterras compleet met een bubbelbad en een buiten-eethoek.

    Duplex Suites – De MSC Yacht Club van MSC World America zal duplex suites bevatten die zich uitstrekken over twee dekken en ideaal zijn voor families of grotere groepen die samen reizen. Op het onderste dek bieden de eet- en woonruimtes voldoende ruimte voor ontspanning, met het extra gemak van een gastenbadkamer. Boven, komt de hoofdslaapkamer compleet met een eigen badkamer. De suites bieden ook volop buitenruimte om te loungen en te zonnebaden, met sommige suites die zelfs beschikken over een privézonnedek op twee niveaus en een privé-whirlpool.

    De MSC Yacht Club Experience

    Sinds het concept in 2008 werd geïntroduceerd, biedt de MSC Yacht Club gasten een wereld van privacy en exclusiviteit aan boord van geselecteerde schepen van MSC Cruises, terwijl ze ook kunnen genieten van het brede scala aan entertainment- en eetgelegenheden aan boord. Gasten die verblijven in de MSC Yacht Club zullen een ongeëvenaarde service ervaren vanaf het moment van inchecken, met prioritaire inscheping, een toegewijd conciërgeteam, gepersonaliseerde butlerservice beschikbaar 24/7, eersteklasse roomservice en privéruimtes.

    Een premium drankenpakket, snelle internettoegang, toegang tot de thermische spa en prioritaire toegang tot de entertainmentlocaties van het schip zijn allemaal inbegrepen als onderdeel van de MSC Yacht Club-ervaring.

    Aan boord hebben MSC Yacht Club-gasten toegang tot privéruimtes, waaronder de Top Sail Lounge, waar ze kunnen genieten van betoverend panoramisch uitzicht op de oceaan terwijl ze genieten van ambachtelijke drankjes, gourmetcanapés en desserts. Het MSC Yacht Club Restaurant biedt een verfijnde menu met vijfsterrenservice en een selectie van de beste wijnen, met sommelierservice ter plaatse.

    Bij haar vertrek in april 2025 zal MSC World America naar Ocean Cay MSC Marine Reserve varen, het privé-eiland van MSC Cruises in de Bahama's. Doorlopende verbeteringen aan het eiland - die vóór de lancering van het schip zullen worden voltooid - omvatten een uitbreiding van de Ocean House bar en restaurant, die exclusief beschikbaar is voor MSC Yacht Club-gasten. Extra voorzieningen zijn onder andere een privéstrand met ligbedden en cabanas met butlerservice.

     

     

    26-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-05-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corendon start met eigen vluchten naar Bonair

    Vanaf 3 november vliegt Corendon Dutch Airlines naar Bonaire. Dit volgt op het succes van de vluchten naar Curaçao en de groeiende vraag naar vakanties op Bonaire. Twee keer per week, op woensdag en zondag, zal Corendon met een eigen vliegtuig, de moderne Airbus A350, naar Bonaire vertrekken. Het betreft een lijndienst, dus het is ook mogelijk om losse tickets te kopen, zonder hotelarrangement. Een enkele reis is al vanaf 299 Euro te boeken.

    De vlucht naar Bonaire is een combi-vlucht met de route Curaçao (AMS-CUR-BON-AMS). Op Curaçao maakt het toestel een tussenlanding en komt een nieuwe crew aan boord.

    Gunay Uslu, CEO van Corendon: “Bonaire is zo'n prachtig eiland, dus ik ben heel blij dat we nu zelf vluchten kunnen gaan aanbieden. Reizigers kunnen kiezen voor een aantal spectaculaire hotels waar Corendon mee samenwerkt. Of je boekt gewoon een los ticket om vrienden of familie in België of op Bonaire te bezoeken. Dankzij de ervaring die we inmiddels hebben met vliegen naar Curaçao, is het eigenlijk een logische stap om onze dienst uit te breiden naar Bonaire.”

    Accommodaties exclusief bij Corendon

    In aanvulling op de uitbreiding van de vluchten, biedt Corendon ook een scala aan accommodaties op Bonaire. Onder deze exclusieve partnerschappen bevindt zich het Van der Valk Plaza Island Residence, een 4-sterren resort met 70 appartementen op het splinternieuwe Villa Island.

    Daarnaast kunnen reizigers genieten van het Resort Bonaire, een 4-sterren accommodatie met logies, dat exclusief is voor Corendon-gasten. En voor degenen die op zoek zijn naar een premium ervaring, biedt Belnem House Bonaire luxe appartementen van 4-sterren die vorig jaar geopend zijn, en sindsdien alleen te boeken zijn via Corendon. In totaal zal het aanbod uit 20 accommodaties bestaan.

    Voor meer informatie en boekingen, ga naar www.corendon.be/bonaire en www.corendon.com/vliegtickets-bonaire

     

    25-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!