:-8)
Valrhona: chocolade-encyclopediexml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
De chocolade-encyclopedie is tot stand gekomen onder leiding van Frédéric Bau, met de hulp en de inbreng van 8 chef patissiers van de Ecole du Grand Chocolat.
Deze chocolade-encyclopedie is geheel in harmonie met de filosofie van de in 1989 door Frédéric Bau opgerichte Ecole du Grand Chocolat van Valrhano en de doelstelling ervan is kennis over te dragen met het juiste gebaar, het juiste woord.
Deze encyclopedie deelt alle deskundigheid, kennis en passie voor de smaak, die sinds enkele decennia is ontwikkeld door de patissiers van deze school. Het boek omvat ook de technieken en adviezen van de chefs, recepten die iedereen kan maken, het gebruik van verschillende soorten chocolade, de kennis van de cacao, van het planten tot het proeven.
Het geheel is verrijkt met een lijst met termen die thuishoren in het universum van de chocolade en fotos waarvan de artistieke kwaliteit bijdraagt aan het onderwijzend doel. RVH.
|