:wink:
xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Grandes Tables du Monde Traditions & Qualité
Les Grandes Tables du Monde Traditions & Qualité, de organisatie van professionelen die de verantwoordelijken van de beste restaurants ter wereld verenigt, nomineerde een aantal nieuwe leden. Twee ervan bevinden zich in de Benelux.
De nieuwe leden zijn restaurant Patrick Jeffroy in Carantec, restaurant La Fourchette des Ducs van Nicolas Stamm en Serge Schaal in Obernai, beide in Frankrijk. Ook Spanje krijgt twee nieuwe leden, nl. het restaurant Sant Pau van Ruscalleda en Balam in Sant Pol de Mar en restaurant Akelare van Pedro Subijana in San Sebastian. Ook het restaurant Engo Gard van Per Hallundbaek Hansen in Tjome, Noorwegen, Didier de Courten in Sierre Zwitserland en het Hanner restaurant van Heinz Hanner in Mayerling, Oostenrijk vervoegen de Grandes Tables du Monde. De nieuwe Beneluxleden zijn restaurant Oud Sluis van Sergio Herman in Sluis Nederland en La Table des Guilloux van Pierrick Guilloux in Schouweiler, Groot Hertogdom Luxemburg.
De overige Beneluxleden in België zijn: Auberge du Moulin Hideux in Noirefontaine, De Bijgaarden in Groot Bijgaarden, Bruneau in Brussel, Clos st Denis in Kortessem, Comme chez Soi Brussel, De Karmeliet Brugge, Hof van Cleve in Kruishoutem, t Oud Konijntje Waregem, Sea Grill Radisson Sas Brussel en Villa Lorraine in Brussel.
In Nederland zijn dit De Librije in Zwolle, Manoir Inter Scaldes in Kruiningen en Parkheuvel in Rotterdam en in het Groot Hertogdom, restaurant Mosconi in Luxemburg. RVH.
www.lesgrandestablesdumonde.com of www.gtmtq.be
|