:wink:
Italiaanse week.xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
LAtelier des Chefs lanceert van 22 tot 26 september de week van Barilla. Tijdens deze uitzonderlijke week stelt LAtelier des Chefs, tijdens zijn formule lunch, unieke recepten voor op basis van de pastas van Barilla uit het boek Barilla pasta party! Het wordt meteen een uitzonderlijke verwenkuur voor alle pastaliefhebbers.
Pennette, farfalle, capellini en andere spaghettis worden in een ander daglicht geplaatst. De gelegenheid voor de Belgen om hun geliefde schotel met nieuwe sauzen en nieuwe smaken te herontdekken? Alle recepten respecteren volop de oude Italiaanse tradities.
Pastas zijn meer dan het lievelingskostje van de Belgen? Wie bezwijkt niet voor hun smaak: student, grootmoeder, sportman of zakenman? Simpel, makkelijk te bereiden en ze bieden een gezond en lekker alternatief aan al wie hen voldoende op smaak weet te brengen. Maar soms ontbreekt het ons aan inspiratie
Dan betrappen we onszelf op het (her)bereiden van dezelfde recepten. LAtelier des Chefs heeft dat duidelijk begrepen en wijdt daarom een volledige week aan pastas.
Het concept is om elke dag tijdens de lunch, een nieuw recept te ontdekken. Origineel, lekker, gezond en vooral makkelijk om thuis te bereiden, ideaal dus om je wederhelft of vrienden te verrassen. De recepten worden opgebouwd rond farfale pesto rosso, spaghetti integrali met gambas en courgettes, penne met 4 kazen, capelline met zeebaars en tagliatelle bolognese.
Pastaliefhebbers die bovendien houden van wat leesvoer, doen zich tegoed aan het boek Barilla pasta party, uitgegeven door les Editions Culinaires. Dit boek herneemt 50 onvermijdelijk traditionele en creatieve recepten die zijn samengesteld door twee uitgelezen pastaspecialisten: Francesco Berardinelli, chef van de groep Alain Ducasse en Roberto Bassi, chef van Barilla.
www.atelierdeschefs.be
|