Neuhaus vergroot assortiment Napolitains:xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
De Napolitains, de vierkante chocolaatjes die meestal bij de koffie worden geserveerd, vallen geweldig in de smaak bij het publiek. Er is altijd vraag naar meer en dus besloot Neuhaus het gamma uit te breiden met onweerstaanbare smaken uit de hele wereld, van Madagaskar tot Venezuela en het Afrikaanse continent. Kenners en liefhebbers kunnen al reikhalzend uitkijken naar de Napolitains Origines, maar ook het nieuwe assortiment Napolitains zonder toegevoegde suiker zal hen ongetwijfeld bekoren.
De expertise van pralinespecialist Neuhaus is wereldwijd befaamd. Daarom creëerde Neuhaus 4 nieuwe, verrukkelijke Napolitains origines:
Madagaskar Vanille Bourbon: uit de duizenden aromas van het eiland Madagscar koos Neuhaus een assortiment cacaobonen met betoverende namen zoals Forestaro, Trinitario en Criollo. De krachtige smaak van deze variëteiten wordt gecombineerd met romige melk en de beroemde bourbonvanille.
Occumare Venezuela 71%: het raffinement van deze selectie krachtige en zuivere cacoa Occumare werd al door de Mayas gewaardeerd en staat borg voor een palet van ontelbare verschillende smaken die eindeloos plezier garanderen bij elk degustatiemoment.
Sao Tomé 75%: deze cacaoboon van het type Forestaro is afkomstig van het eiland Sao Tomé, golf van Guinea, en vormt de basis van een chocolade met pittig aroma, een ietwat bittere smaak en een fruitige nasmaak. Een wonderlijke ontdekkingsreis voor de smaakpapillen.
West Afrika 73%: de chocolade die Neuhaus creëerde op basis van deze selectie West-Afrikaanse cacaobonen heeft een aroma met een kruidige toets en bezorgt de chocoladeliefhebber een ultiem moment van verleidelijk en sensueel genot.
De zomer is voor vele het signaal om aandacht aan hun figuur te besteden. Chocolatier Neuhaus gunt hen dit moment van intens geluk en verwent hen met Napolitains zonder toegevoegde suiker, die bereid werden met maltitol. RVH.
|