:roll:
De zonnevarianten van Didden: een smakelijk gamma dressings
Didden
Een naam die in het hart van de Belgen onlosmakelijk verbonden is met
kwaliteitsvolle sauzen en specerijen. Een merk dat door zijn historische
aanwezigheid in de kleinhandel, maar nu eveneens in grootwarenhuizen, haar
voortreffelijkheid veroverde door van in het begin haar kaarten van knowhow en
klantentevredenheid uit te spelen.
Nu
voeding steeds meer synoniem wordt van gezondheid, biedt Didden een mooi gamma
saladedressings aan dat een perfect antwoord biedt op de eisen van een
lekkernij die zowel licht als hedendaags is.
In
hun elegante verpakking en ontstaan uit volkomen natuurlijke producten zonder
bewaarmiddelen of kleurstoffen, passen de dressings van Didden
perfect in het leven van consumenten die geraffineerde smaken vragen maar niet
altijd de nodige tijd of kennis hebben om deze combinatie van gezondheid en
plezier te verenigen.
Pestodressing
met olijfolie
Bijzonder
rijk aan basilicum, een lichte dressing met smaakvolle mediterrane accenten
(niet te verwarren met pesto alla Genovese
) die zowel groene slaatjes,
groentemengelingen als pastasalades verrijkt.
Als
natuurlijke bondgenoot van tomaat en mozzarella past deze zeer evenwichtige
specerij ook perfect bij een foccacia, een gegarneerde ciabatta, een slaatje
van koude linguini, hesp en kaas, maar geeft eveneens een extra dimensie aan
verschillende soorten koud of warm vlees, gegrilde vis of scampibrochetten!
Sinaasappel-rozemarijndressing
met olijfolie
Met
haar subtiel gefruite noot, verzacht met een vleugje smeuïge honing, gekruid
met een snuifje rozemarijn en een toets van sinaasappelzeste is deze dressing
beslist even verfijnd als lekker.
Met
haar zowel uitgesproken als genuanceerde smaak past deze zeer originele dressing
perfect bij veel gevogelte, van kip, kalkoen en duif tot gerookte eend, zonder
de bereidingen op basis van foie gras te vergeten. De dressing begeleidt ook
harmonieus gerookte zalm en kan worden gebruikt om viscarpaccio op smaak te
brengen.
Balsamicodressing
met olijfolie
Never
change a winning team : met haar harmonieuze combinatie van de bittere smaak
van olijfolie en de perfecte zoetzure balans van balsamicoazijn brengt deze
dressing de meeste salades perfect op smaak.
Voortreffelijk
bij salades met kaas, charcuterie en, waarom niet, zeevruchten
Maar ook in de
traditionele Italiaanse keuken, op rijpe aardbeien met een snuifje zwarte peper
uit de molen : net zo verrassend als heerlijk!
Dressings
Didden : verkrijgbaar in flessen van 250ml in de kruidenierswinkel, de slagerij
en bij traiteurs en nu ook in grote verpakkingen van 950ml.
Consumentenprijs
voor de dressings in flessen van 250 ml: van 2,09 tot 2,20 .
:wink:
![](http://blogimages.seniorennet.be/wozani/1461177-cf227b2d4338739e4eb69a8a7261239a.jpg)
![](http://blogimages.seniorennet.be/wozani/1461177-ad191ff13f176242040cc251550ecc02.jpg)
|