:-D
Le Creuset presenteert:xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Coulis van rode vruchten met krokante pralinestukjes
Recept van Sophie Fert, foodstyliste
Voor 3 minibraad/stoofpannen Bereiding: 2 minuten - Voorbereiding: 5 minuten 250 g frambozen, 250 g zwartebessen, 300 g aardbeien, 2 soeplepels suiker, sap van een citroen, 125 g roze pralines.
Maak het fruit schoon. Verwijder de steeltjes van de aardbeien en snijd ze in vier of meer naargelang hun grootte. Neem de helft van de frambozen, de zwarte bessen en de aardbeien en mix ze fijn. Voeg wat suiker en het citroensap aan de vruchtencoulis toe. Verdeel de rest van het fruit in de minibraad-/stoofpannen. Dek af met de coulis. Verbrokkel de pralines en strooi ze vervolgens voorzichtig over de vruchtencoulis. Zet de braad-/stoofpannen gedurende 2 minuten zonder deksel onder de grill en serveer onmiddellijk. RVH.
|