:-D
Chocolate meets winexml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Girbal Le Soin du Vin nodigt chocolade-en wijnliefhebbers uit elkaar te ontmoeten rond het gamma « Chocolate Meets Wine », Chocola met 35 tot 77% cacao.
Na jarenlange samenwerking met professionele sommeliers, gecreëerd door Luxury Belgian Chocolate tracht men om een perfecte combinatie met wijn te bereiken. Voor elke chocola is er een ander wijntype.
Gebaseerd op de wetenschap dat chocola en wijn ideale partners zijn, hebben chocolatiers en sommeliers zich samen gezet. Hun kennis heeft geleid tot een product dat uw smaakpapillen een weergaloze zinnelijke ervaring bezorgt : de combinatie van soepele tannines of zoet-zure elegantie van uw wijn met de romige zachtheid van chocola. Dit is echt een genot.
Enkele basisregels :
De wijn en de chocola moeten van uitstekende kwaliteit zijn.
Hoe geconcentreerder de chocola, hoe droger de wijn die er goed bij past.
Bitterzoete chocola pas beter bij rode wijn.
Zachte romigere chocola is ideaal bij zoetere rode of witte wijnen.
Enkele goede combinaties van beschikbare chocoladerepen: 35% cacao & witte wijn of fruitige rode wijn (vb. Sauternes, Porto, Eiswein), 50% cacao & zachte en fruitige wijnen met body (vb. Gewürztraminer, Merlot, Grenache). RVH.
VKP : 4,95 per pak.
|