:-8)
Confituur van Winiefredxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Kan jij confituur maken zoals je grootmoeder of je moeder? Proefde je ooit al confituur van gember of witloof? Wat doe je met te dikke confituur? Zijn er ook speciale en smakelijke dieetconfituren? Wat is chutney? Moet beschimmelde confituur meteen de vuilnisbak in? Op zoek naar goede tips voor het afsluiten en bewaren van je confituurpotten?
Winiefred Van Killegem laat je meegenieten van haar lekkerste, meest originele en makkelijk te bereiden recepten voor confituur. Op basis van fruit, bloemen, groenten én kruiden. Overzichtelijk gerangschikt per ingrediënt en afgewisseld met boeiende weetjes en nuttige tips. Over de geschiedenis van confituur, gelei, marmelade en chutney. Met handige aanwijzigen voor bereidingen.
Winiefreds toemaatje is een confituur voor mannen: een bereiding van kweepeer en bonenkruid; een confituur voor vrouwen: bereiding van fenegriek en granaatappel en een confituur voor kinderen: compositie van kersen, heemst en tijm.
De populaire Kruidenvrouw uit Gent Winiefred van Killegem schreef al een tiental boeken over kruiden en groenten, geeft drukbezochte voordrachten en begeleidt kruiden- en tuinwandelingen. De smakelijke fotos zijn van fotograaf Marc Wauters.
Confituur van Winiefred
Met duidelijke receptuur, smakelijke fotos en nuttige tips
Gebonden 144 p 16.5 x 23 cm - 19.95
ISBN 978 90 5826 478 7
Davidsfonds Leuven
Eerder gepubliceerd op
www.6minutes.be
|