:-8)
Pierre Ledent Pasenxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Ei Sefora
Een half ei in witte chocolade met een degradé van geeloranje, de andere helft in zwarte chocolade voor 70% afkomstig uit Madagaskar, samengehouden door een chocoladelint met logo van Pierre Ledent.
Het paasei bevat 6 kleine eitjes, met een vulling van ganache en kir royal, hazelnootpraliné en hazelnoot-koffiepraliné. Verpakt in een speciaal ontworpen gele luxedoos. Ei Sefora in gele luxedoos, beperkte editie 19
Pierre Ledent werd in 1971 in België geboren. Zijn talent werd in 1994 in Tokio bekroond met de gouden medaille op het prestigieuze Internationaal Concours voor Jonge Patissiers, Confiseurs, IJsmakers en Chocolatiers. Sindsdien blijft hij nieuwe en zinnenstrelende smaakcombinaties creëren.
Voor zijn verrassende artisanale creaties gebruikt Pierre Ledent enkel chocolade van gecontroleerde oorsprong met minstens 70% cacao. Alle ingrediënten die hij gebruikt voor zijn pralines worden zorgvuldig geselecteerd en zijn van onberispelijke kwaliteit.
RVH.
PIERRE LEDENT - Boterstraat 19 1000 Brussel Tel.: 02 513 99 14
www.pierreledent.be
open elke dag (behalve maandag) van 11 tot 19.30 uur - Tearoom tot 18.30 uur
![](http://blogimages.seniorennet.be/wozani/895457-a45a0d73cc4fdee4a831fc6eb8602527.JPG)
![](http://blogimages.seniorennet.be/wozani/895457-db28d62ca143edc6291aad4d97f1dae2.jpg)
|