:wink:
Lichte culinaire room in drie smakenxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Belgen zijn en blijven Bourgondiërs. Smaakvolle ingrediënten zoals room zijn dan ook bijzonder populair. Vooral de lichte varianten worden fel gesmaakt en maken deel uit van het moderne, dagelijkse koken. Als marktleider in room, wil Campina voortdurend innoveren om zo in te spelen op de veranderende behoeften van de consumenten. Daarom lanceert Campina nu Chef & co : een licht culinaire room in drie kruidencombinaties, waarmee je gezond, lekker en gevarieerd kan koken zonder al te veel tijd in de keuken te spenderen.
Chef & co is een lichte room (12% vet) waaraan uitsluitend natuurlijke ingrediënten zoals kruiden of fijngemalen groenten werden toegevoegd. De room is vloeibaar en daarom makkelijk doseerbaar en bestaat in 3 verschillende smaken: Champignons, Tomaat-Mediterraan en Knoflook-Fijne kruiden. Chef & co bevat geen kunstmatige smaak-, kleur- en bewaarstoffen.
Met Chef & co kan je oneindig veel variëren. Dit romige ingrediënt geeft je pasta-, vlees-, vis- of groenteschotels in een handomdraai een extra dimensie. Het volstaat om Chef & co op het einde van de bereiding toe te voegen in de pan en 2 minuten al roerend te laten indikken. Je kan je favoriete Chef & co- smaak ook gewoon koud toevoegen aan pasta, sla of soep. Op de achterkant van de Chef & co verpakkingen tref je diverse recepten aan.
Een voorsmaakje: Tagliatelle met broccoli en kipreepjes
500 gr tagliatelle, 1 broccoli, in stukjes gesneden, 2 kipfilets, in reepjes en 1 flesje Chef & Co met Champignons
Kook de broccoli tot ze zacht zijn, giet af, voeg de Chef & Co toe en laat nog wat sudderen. Kook intussen de tagliatelle, Bak de kipreepjes lichtbruin, Giet de tagliatelle af en meng ze met de saus en de kip
Chef & co is verkrijgbaar vanaf midden september in een 250 ml verpakking in glas en dit in het verse room rayon. RVH.
|