8 kleine zeebaarsfilets, 1 courgette, 2 jonge wortelen,
2 stengels bleekselderij, 1 klein teentje knoflook, 1 dl sherry,
1 handvol fijngehakte basilicumblaadjes,
1 koffielepel visbouillonpoeder, zeezout en versgemalen zwarte peper.

          

Bereiding;
Snijd de courgette, de wortelen en de bleekselderij in piepkleine blokjes (brunoise). Pel het teentje knoflook en pers uit.

Meng de groenten en de knoflook met de sherry, het basilicum en het bouillonpoeder.

Neem 4 grote vellen aluminiumfolie.

Verdeel de groenten over de vellen.

Leg de zeebaarsfilets op de groenten.

Breng op smaak met peper en zout.

Vouw de aluminiumfolie dicht tot een pakketje.

Leg de pakketjes 15 minuten op een matig hete barbecue.

Doe pas open aan tafel.

TIP;
Als extraatje kun je aan elke papillot nog 1 of 2 eetlepels room toevoegen.

Uit: Dominique Wynter, 'Op de barbecue', Standaard Uitgeverij, 160 blz, 12,50 euro.
bron;nieuwsblad.be