Inhoud blog
  • Litouwse tradities
  • Quick-Step make-ôver
  • All-over natuursteen
  • Terug naar school
  • Betoverende elegantie
  • Aalto tafels en banken
  • Buiten water?
  • Watches & wonders: drie elegante meesterwerken
  • Swatch Neon collectie keert terug
  • Olympéa Le Parfum
  • Invictus Parfum
  • Quick Step presenteert baanbrekende vloerencategorie Lumic
  • Citizen super Titanium
  • Alpina lanceert revolutionaire horloges
  • By the numbers
  • Schakelaar of street art?
  • Tour d'Anvers
  • Fietsen Schouwen-Duiveland
  • Kalimera, kalipera:
  • Nieuwe Europa-park achtbaan
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    06-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.plattelandstoerisme
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

                                                  

    Vzw Plattelandstoerisme in Vlaanderen

     

     

     

    De vzw Plattelandstoerisme in Vlaanderen is de enige overkoepelende organisatie voor het kleinschalig logies in Vlaanderen. De vzw werd juni 2004 opgericht door de vijf provinciale toeristische organisaties (Westtoer, Toerisme Provincie Antwerpen, Toerisme Limburg, Toerisme Oost-Vlaanderen, Toerisme Vlaams-Brabant), de Boerenbond en de logiesuitbaters.

     

    Het product plattelandstoerisme is ruim en omvat naast het hoevetoerisme eveneens verblijven in gastenkamers (de alom gekende B&B’s) en vakantiewoningen op het platteland. De vzw Plattelandstoerisme vertegenwoordigt 290 leden logiesuitbaters in Vlaanderen, die garant staan voor een 600-tal gastenkamers en een 300-tal vakantieverblijven. In totaal goed voor zo’n 3504 bedden.

     

    Voornaamste doelstellingen van de vzw liggen in het opzetten van vorming voor de aangesloten logiesuitbaters, het ontwikkelen van een marketingbeleid, het toekennen van een eigen uitgewerkt kwaliteitsclassificatie (de klavers) en de controle hierop, de globale coördinatie en verdediging van de toeristische groepsbelangen van de kleinschalige logiesuitbatingen met plattelandskarakter in Vlaanderen.

                                         

    vernieuwde brochure Hoeve en Plattelandstoerisme 2008

     

    Het zeer gevarieerd én verrassend aanbod verblijfsformules op het platteland werden naar goede gewoonte gebundeld in een aanlokkelijke promotiebrochure.

    In deze brochure vind je zowel een  vakantie op de boerderij waar kleine en grote kinderen duiken in het echte boerenleven, als een vakantie in een kleinschalige, charmante B&B waar vooral zalig niets doen en genieten op de agenda staat. Of kies je voor één van de vele comfortabele vakantieverblijven op het platteland om samen met vrienden en familie een weekendje van mekaars gezelschap te genieten en/of feest te vieren?

     

    De brochure werd in een nieuw kleedje gestopt. Een ander concept cover, een verfrissende nieuwe lay-out, met vooral het accent op het gebruiksvriendelijke van de brochure. Vooraan in de brochure, biedt een duidelijke Vlaanderen kaart met oplijsting van de logiesuitbatingen, een overzicht van het aanbod. Verder in de brochure wordt per toeristische regio elke uitbating, met foto en vermelding ligging, omgeving, extra faciliteiten en natuurlijk de prijzen in hoog en laagseizoen aangegeven.

    De brochure is nu gratis verkrijgbaar via de website www.plattelandstoerisme.be of kan telefonisch besteld worden op het nummer 016/28.60.35. Vanaf begin februari ligt de brochure bij de toeristische dienst in jouw buurt. De brochure is tevens verkrijgbaar bij de AVEVE-tuincentra in Vlaanderen en enkele AVEVE-winkels in Nederland. RVH.  

     

     

    06-01-2008 om 16:55 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vakantievrijwilligers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Tijdelijk werken als vakantievrijwilliger in Nieuw-Zeeland

    Help eeuwenoude natuur en cultuur te behouden

     

     

     

    Wil je lekker actief vakantie vieren, én iets nuttigs doen voor het land dat je bezoekt, dan ben je in Nieuw-Zeeland aan het goede adres. Tal van organisaties zetten zich in voor het behoud van oerbossen en kustreservaten, voor de bijzondere vogel- en zoogdierpopulatie en voor de oorspronkelijke Maori leefomgeving.

     

    Voluntourisme lijkt de nieuwe trend op reisgebied. Je gaat niet alleen op vakantie in het land van je keuze, maar steekt er bovendien de handen uit de mouwen om mee te helpen als vrijwilliger (volunteer) voor een goed doel. Soms krijg je kost en inwoning, soms moet je daarvoor een bescheiden bedrag betalen. Het gaat om het plezier en het project waarvoor je je inzet. Om de unieke ervaring van samenwerken met mensen van diverse nationaliteiten en het in contact zijn met de natuur en de plaatselijke bevolking. En om het prettige gevoel een nuttige bijdrage te leveren.

     

    In Nieuw-Zeeland, een land met een overweldigend mooie natuur en een unieke dierenwereld, is op vrijwillige basis veel werk aan de winkel. Er zijn projecten ter bescherming van met uitsterven bedreigde vogels, zoals kiwi, kaka en diverse kleine pinguïnsoorten. Vrijwilligers zetten zich in om kauri-trees (enorme woudreuzen) te behouden en om het natuurlijk evenwicht in de eeuwenoude oerbossen te herstellen. Sommige organisaties zitten in of vlakbij grote steden als Auckland, Wellington en Christchurch en zijn goed bereikbaar, andere liggen echt diep de binnenlanden in.

    Tourism New Zealand beschikt over een lijst met diverse projecten, verspreid over het hele land, waar vrijwilligers terecht kunnen. RVH.

    www.conservationvolunteers.co.nz en www.newzealand.com

     

    06-01-2008 om 16:53 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2008
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Wij wensen u in 2008

    Momenten om stil te staan bij wat echt telt

     

     

    LiefDe, inspiRatie, gezOndheid, intiMiteit, gEluk, vrieNdschap

     

     

     

     

     

     

    Mimi & René

     

    31-12-2007 om 18:33 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Horeca Expo

    Suite ‘L’Appartement’ – biedt vorstelijke sferen

     

     

     

     

     

    Binnenlopen in een droom …

    “L’Appartement”, de trots van het hotel Le Meridien in Brussel, heeft onlangs een schitterende metamorfose ondergaan. Gasten kunnen nu opnieuw in deze suite genieten van het adembenemende uitzicht op de torenspits van het stadhuis.

    Deze riante kamer van 140m² op de 6de verdieping van het hotel gaat gehuld in een vorstelijke sfeer. Het begint al met de speciale lift waarmee de gasten deze suite in alle discretie kunnen bereiken. De functionele inrichting is van de hand van de Franse architect Jean-Philippe Nuel. Een hedendaagse stijl met klassieke invloeden, staat centraal in zijn ontwerp, een concept dat geïnspireerd werd door de stad Brussel. Het zuivere, voorname lijnenspel van de accessoires wordt aangevuld door de kleuren van de stijlvolle meubels en de warme uitstraling van de natuurlijke stoffen die bij de aankleding zijn gebruikt.

     

    Een schoorsteenmantel van gelakt glas zorgt voor een slimme afscheiding tussen de werkplek en de zitkamer, zodat er geen ruimte verloren gaat. Ruimte is er ook volop in de knusse slaapkamer, die bereikbaar is via de beklede garderobe en van de badkamer wordt afgescheiden door een 2de schoorsteenmantel, zodat u vanuit bed of liggend in bad, van de open haard kunt genieten.

    Het ebbenhout uit Macassar en het wengézwart gelakte eiken illustreren het streven van de architect naar fraaie accenten van edele materialen. De speelse tinten van de natuurlijke camee weerspiegelen de rijke kleurenwereld van de Vlaamse kunstenaars uit de 17de eeuw. De moderne kunstwerken van Héloïse Guyard leveren een kleurrijk contrast op met de klassieke elementen van het appartement.

     

    In de douche en de badkamer komt de verfijning volop tot leven dankzij het verzilverde mozaïek in het geaderde witte marmer. De aangrenzende kamer is op dezelfde  wijze versierd en zet daarmee de toon voor de verdere renovaties in het hotel die nog zullen volgen.

     

    Een nacht in deze unieke suite kost 2800€, exclusiviteit in het hart van Europa heeft duidelijk zijn prijs …RVH.

    www.lemeridien.com

     

    24-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Relais & Châteaux London
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Relais & Châteaux opende “Maison” in London.

     

     

     

    Naast de ruim 500 ‘charming’ hotels die lid zijn van de exclusieve collectie Relais & Châteaux, bezit de keten sinds 2002 een eigen “Maison” in Parijs. In dit ‘Maison’ vinden de klanten een uitgebreide waaier van diensten en ontspanningsmogelijkheden weer. Ook de bibliotheek van de 5 zintuigen vindt hier een onderkomen net als al het aanverwante aan de fijnproeverskeuken en de hospitality.

     

    Parijs kreeg dit weekend navolging. In het prestigieuze Knightsbridge district, hartje London, werd immers een tweede “Maison” van Relais & Châteaux geopend. Op 12 februari 2008, volgt de opening van een derde “Maison”, ditmaal in New York.

     

    De aanwezigheid van Relais & Châteux in het hartje van talrijke metropolen en wereldsteden is trouwens een van de bekommernissen van Jaume Tàpies, President van Relais & Châteaux. In 2008 komen er nog drie nieuwe kantoren, eentje in Zwitserland, eentje in Singapour en ook Brussel krijgt een eigen kantoor. RVH.

     

    23-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vorstelijke sferen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Suite ‘L’Appartement’ – biedt vorstelijke sferen

     

     

     

     

     

    Binnenlopen in een droom …

    “L’Appartement”, de trots van het hotel Le Meridien in Brussel, heeft onlangs een schitterende metamorfose ondergaan. Gasten kunnen nu opnieuw in deze suite genieten van het adembenemende uitzicht op de torenspits van het stadhuis.

    Deze riante kamer van 140m² op de 6de verdieping van het hotel gaat gehuld in een vorstelijke sfeer. Het begint al met de speciale lift waarmee de gasten deze suite in alle discretie kunnen bereiken. De functionele inrichting is van de hand van de Franse architect Jean-Philippe Nuel. Een hedendaagse stijl met klassieke invloeden, staat centraal in zijn ontwerp, een concept dat geïnspireerd werd door de stad Brussel. Het zuivere, voorname lijnenspel van de accessoires wordt aangevuld door de kleuren van de stijlvolle meubels en de warme uitstraling van de natuurlijke stoffen die bij de aankleding zijn gebruikt.

     

    Een schoorsteenmantel van gelakt glas zorgt voor een slimme afscheiding tussen de werkplek en de zitkamer, zodat er geen ruimte verloren gaat. Ruimte is er ook volop in de knusse slaapkamer, die bereikbaar is via de beklede garderobe en van de badkamer wordt afgescheiden door een 2de schoorsteenmantel, zodat u vanuit bed of liggend in bad, van de open haard kunt genieten.

    Het ebbenhout uit Macassar en het wengézwart gelakte eiken illustreren het streven van de architect naar fraaie accenten van edele materialen. De speelse tinten van de natuurlijke camee weerspiegelen de rijke kleurenwereld van de Vlaamse kunstenaars uit de 17de eeuw. De moderne kunstwerken van Héloïse Guyard leveren een kleurrijk contrast op met de klassieke elementen van het appartement.

     

    In de douche en de badkamer komt de verfijning volop tot leven dankzij het verzilverde mozaïek in het geaderde witte marmer. De aangrenzende kamer is op dezelfde  wijze versierd en zet daarmee de toon voor de verdere renovaties in het hotel die nog zullen volgen.

     

    Een nacht in deze unieke suite kost 2800€, exclusiviteit in het hart van Europa heeft duidelijk zijn prijs …RVH.

    www.lemeridien.com

     

    23-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hidden Holland
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Holland zet best bewaarde culinaire en andere geheimen in de schijnwerpers

     

     

    In 2008 kunnen bezoekers van Nederland hun vakantie opluisteren met een bezoek aan Hollands best bewaarde geheimen. Onder de noemer ‘Hidden Holland’ grijpt het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) dit jaar aan om reizigers tips te geven over de meest bijzondere plekjes in Nederland die minder bekend zijn bij het grote publiek. In het hele land zijn zogenaamde ‘parels’ geselecteerd op het gebied van cultuur en historie, land en water en gastronomie en logeren.

     

    Op de website vindt de bezoeker informatie over deze ‘verborgen schatten van Nederland’ die onbekend zijn bij de buitenlandse reiziger. Om het Hidden Holland-aanbod overzichtelijk te maken zijn de parels in drie thema’s ondergebracht: Cultuur & Historie, Land & Water  en Gastronomie & Logeren.

    Zo krijgen reizigers tips over bijzondere accommodaties en restaurants maar ook over originele bezienswaardigheden en activiteiten die men tijdens de vakantie kan bezoeken. De ‘parels’ zijn geselecteerd op exclusiviteit, kwaliteit en originaliteit.

     

    Het geselecteerde toeristisch aanbod dat deel uitmaakt van Hidden Holland is ondergebracht in drie thema’s: binnen het thema Cultuur & Historie vindt de bezoeker tips over originele bezienswaardigheden die een link hebben met de Nederlandse cultuur of geschiedenis zoals bijzondere landgoederen, musea en architectonische bouwwerken. Onder Land & Water vindt de reiziger tips over de meest bijzondere water- en landschapsgebieden in Nederland. Restaurants en accommodaties die uitblinken in originaliteit zijn terug te vinden onder het thema Gastronomie & Logeren.

     

    Een speciale website, www.holland.com/hidden die in zes taalversies verschijnt, wordt ingezet om reizigers tips te geven over Hidden Holland. Op de website kunnen reizigers per categorie naar tips zoeken. Ook is het op de website mogelijk tips te zoeken per regio en de top vijf van meest gelezen artikelen te bekijken.

     

    Enkele tips: Overnachten in de vuurtoren van Harlingen, Dineren in een kas, Dwalen door de grotten van Maastricht, Terug in de tijd in de hunnebedden in Drenthe, Varen in een gondel door de grachten van Utrecht of een kanosafari door Noord-Holland. RVH.

    22-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Armando's vineyard

    Armando’s Vineyard

     

     

     

    Armando’s Vineyard legt zich toe op Spaanse wijnen en cava’s en beschikt over een eigenzinnig maar leuk assortiment van nauwkeurig geselecteerde kwaliteitswijnen. De Spaanse wijnen beantwoorden sinds 1986 volledig aan de standaard EG-reglementeringen die de wijn categoriseren als tafelwijn en kwaliteitswijn. De Spaanse wetgever deelt die verder in: Vino de mesa of tafelwijn; Vino de la Tierra of landwijn, Denominacion de origin is de eerse categorie voor kwaliteitswijn, terwijl de Denominacion de origin calificada (DOC) de hoogste categorie is voor wijnen die voldoen aan verschillende criteria voor kwaliteit en consistentie.

     

    Ook de kleine bodega’s timmeren hard aan de weg die leidt naar hoge kwaliteit in Spaanse wijn. Ze invesetren in infrastructuur en in moderne apparatuur, combineren de vakkennis die ze overnamen van vorige generaties met nieuwe technieken om de kwaliteit te controleren en constant te houden. Kleinschaligheid en de liefde voor het vak, samen met een prima eindproduct zijn de criteria waarop Armando’s Vineyard zijn selectie baseert.

     

    Wij testten enkele minder bekende wijnen waarvan de kwaliteit evenwel verrassende facetten ten toon spreidde. ‘Atelier 2006- Do Rueda’ is een 100% Verdejo-wijn met sterke persoonlijkheid, intens fruitig en prima bij schaaldieren. De zachte strogele kleur biedt aan de rand wat groentinten waardoor het expressieve nog meer glans krijgt. ‘Pazo Viladomar 2005 –Do Rias Baixas Galicia ‘ is een geraffineerde mix van de aromatische Treixadura druif met de zeer gegeerde Alabariñodruif. Biedt een nobel en fijn karakter, intens fris en fruitig. Naast zeevruchten en vis, een fijne compagnon bij wit vlees. De ‘Viña Valoria Crianza 2000 Blanco – DOC Rioja‘ is zonder meer een fijnzinnige kwaliteitsiwjn van 100% Viura-druif die na de fermentatie nog 6 maanden rijpt op jonge eikenhouten vaten. Leuk als aperitief of bij koude gerechten zoals slaatjes al gaat onze voorkeur eerder uit naar de ‘Viña Valoria Cosecha 2005 blanco DOC Rioja’ die een fruitig bloemenaroma in zich draagt.

     

    Bij de rode wijnen nagenoeg identieke verrassingen. De ‘Viña Valoria Crianza 2001 Tinto – DOC Rioja’ is een mix van 75% Tempranillo, 10% Graciano, 10% Garnacha en 5% Mazuela, die na een verblijf van 12 maanden in Amerikaanse eik, verder rijpt op de fles. Een volle ronde rode wijn, die alle mediterrane gerechten subtiele zonnige momenten laat beleven. ‘Gil Luna 2001 – DO Toro’ is het paradepaardje van de Luna’s waarbij men vertrekt van 95% Tinto de Toro en 5% aromatische Garnacha. Deze gran reserva blijft minstens twee jaren in Franse eik, om vervolgens, eens op de fles, nog enkele jaren in de bodega te verblijven. De intense afdronk maakt hem uiterst geschikt bij winterse schotels, wild al laten diverse kaassoorten hem evenmin ongelegen. De ‘Viña Valoria Tinto Cosecha Especial 2001 – Vendimia Seleccionada – DOC Rioja’ tenslotte, is een heel bijzondere creatie van deze authentiek bodega die al sinds 1860 de Rioja-traditie hoog houdt. Hij wordt uitsluitend geoogst van 100% Tempranillo-wijnstokken die minstens 30 jaar oud zijn en biedt een fruitig aroma met een vleugje vanille. Hij kroont zich dan ook met een unieke geraffineerde afdronk. RVH.

     

    22-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Sofitels

    Nieuwe SOFITEL-parels.

     

     

     

    De Sofitel Dubai en de Sofitel El Gezirah zijn de twee nieuwste parels aan het Sofitel firmament.

    Sofitel The Palace Old Town in Dubai biedt een direct aanblik op het Burj Dubaimeer en herbergt 242 deluxe kamers met inbegrip van 81 suites. Leisure en wellness vormen de hoofdtroeven van het hotel met enerzijds drie exclusieve restaurants: Asado is een typisch Argentijns landhuis met de allerfijnste zuid-amerikaanse vleessoorten, Ewaan legt de nadruk op de ruime Mediterrane keuken, terwijl Thiptara, de koninklijke Thaise keuken aanbiedt.

    De spa van het Sofitel Dubai Old Town strekt zich over twee verdiepingen uit en biedt alle mogelijke wellnessbehandelingen aan. Sofitel Dubai Old Town is een leisure en wellnesshotel dat de gasten zonder meer verwent.

     

    De opdrachten van het Sofitel El Gezirah hotel in hartje Caïro, dat de voorbije maanden volledig werd vernieuwd, zijn gelijklopend. Het hotel is omgetoverd tot een unieke gift van de Nijl met een sprookjesachtige decoratie. Luxe wordt hier gecombineerd met een indrukwekkende architectuur, high tech faciliteiten en een bijzonder kleurrijke en aromarijke keuken die varieert naargelang de keuze van een van de 5 verschillende gastronomische toprestaurants.

    Hospitality is het trefwoord dat als een rode draad doorheen de 50 suites en 383 deluxe kamers stroomt. Het sluitstuk en meteen de absolute aantrekkingspool  vormt de collectie gezondheidsbehandelingen die alle gasten de kans bieden om volop te genieten van de rijkdommen van de Egyptische musea en de Oosterse architectuur, maar evenzeer om de geuren op te snuiven van de wereldvermaarde Khal el-Khalilisouk en het Zamalekdistrict. RVH.

    zie ook www.6minutes.be/mice

    22-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tropicana preseteert Vitaduo
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    TROPICANA PRESENTEERT VITADUO

     

     

     

     

    Tropicana lanceert “Tropicana Vitaduo”, het eerste duo van fruit en groenten met 100% puur sap, een heerlijke combinatie van vruchten- en groentesap zonder toegevoegde suikers en zonder kleurstoffen of bewaarmiddelen. Met deze 2 nieuwe recepten van 100% puur sap ontdekt u originele combinaties van fruit en groenten boordevol smaak en kleur. In tegenstelling tot sappen op basis van concentraat worden de 100% pure sappen na het persen niet bewerkt, zodat ze heel dicht aanleunen tegen vers fruit en groenten. En omdat elk recept vervaardigd is met 5 soorten groenten en fruit en ook een bron van vezels is, helpt Tropicana Vitaduo om het palet van dagelijkse voedingswaarden te diversifiëren en de dagelijkse consumptie van groenten en fruit op te voeren.

     

    Tropicana Vitaduo is een verrassende combinatie van groenten- en fruitsoorten. Tropicana Vitaduo perzik-banaan-pompoen-wortel biedt u een romige zachtheid met een uitgesproken karakter. Na het perzikparfum komen de subtiele smaken en aroma's van de banaan. Wortel en pompoen zetten dit recept in de eindnoot kracht bij en zorgen voor een schitterende kleur. Aanbreng van 15 cl: 65 Calorieën.

    Tropicana Vitaduo aardbei-framboos-tomaat-wortel biedt dan weer alle frisheid van zomerse groenten en fruit. Dit frisse en zomerse recept geurt heerlijk naar zachte rode vruchten. In de mond geeft de wortel al zijn aroma’s prijs om de smaak van de tomaat extra kracht bij te zetten. Aanbreng van 15 cl: 75 Calorieën. RVH.

     
    zie ook www.6minutes.be/à la carte

    21-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pullman
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    PULLMAN, Accor’s nieuwste luxe telg.

     

     

     

     

     

     

    Pullman, Accor’s nieuwste telg biedt met onmiddellijke ingang een 12-tal luxehotels aan met wereldwijde verspreiding. Met deze nieuwe keten creëert Accor een collectie niet-gestandiseerde luxehotels die de klanten alle mogelijke comfort aanbieden. In eigen contreien behoort het Pullman Brussels Airport tot de keten.

     

    Het is de bedoeling om tegen einde 2008 over een 50-tal hotels te beschikken met in totaal ruim 13.000 bedden, waar de klant een waarachtig luxeleventje kan leiden. De hotels worden weergevonden in Europa, het Verre Oosten, het Midden Oosten en Latijns Amerika. Bij de ontwikkeling van de nieuwe keten legt Accor vooral de nadruk op internationale business en leisure bestemmingen waar de hotelboom nog steeds erg groot is o.m. het Midden Oosten, Afrika, Zuid-Amerika, Azië en Oost-Europa. Dit neemt niet weg dat men evenzeer Pullman hotels zal openen in de eerder traditionele bestemmingen.

     

    Op middellange termijn, is het Accor’s ambitie om tegen 2015 over zowat 300 hotels te beschikken met een jaarlijks openingsratio van zowat 25 hotels.  Met dit initiatief wil Accor het prestigieuze ‘Pullmanlabel’ dat in 1864 door Georges Mortimer Pullman werd gecreëerd en in de allereerste slaaprijtuigen wordt weergevonden, nieuw leven inblazen. Pullman staat immers synoniem voor een label met een ongekend reisplezier en dito reiscomfort dat vele duizenden gasten, onvergetelijke momenten bezorgde.

     

    De locatiekeuze, zowel in het hartje van wereldsteden als nabij grote internationale luchthavens moet de gasten een harmonisch evenwicht tussen luxe, comfort, kalmte en gastvrijheid bezorgen. Een perfect samengaan van business en leisure met als kers op de taart, enkele uitzonderlijke gastronomische belevenissen. RVH.

     

     zie ook www.6minutes.be/mice

    21-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Novotel Zuidstation

     

    Novotel versterkt haar aanwezigheid in Brussel en plant een hotel op het Zuidstation

     

     

     

     

    Accor – reeds aanwezig in de wijk van het Zuidstation met een Ibis van 225 kamers – versterkt haar aanwezigheid in Brussel en plant een  Novotel van 239 kamers op de site van het Zuidstation,  Frankrijkplein, met directe toegang tot het station voor de hotelgasten.

     

    Het Zuidstation, het belangrijkste TGV-station van België, is een  heus verkeersknooppunt in het hart van Europa. Duizenden reizigers gebruiken dagelijks de hogesnelheidsverbindingen met de  buurlanden en de grote Europese hoofdsteden (Amsterdam, Keulen,  Londen, Parijs, …). Het renovatie- en ontwikkelingsprogramma voor het station leidde tot een verbetering en modernisering van de  infrastructuur, maar tot op heden is er geen hotel op de site.

     

    Het Novotel, waarvan de verbouwingswerkzaamheden uiterlijk op 1 september 2008 van start moeten gaan, opent zijn deuren in september  2009. Voor dit project heeft Accor onlangs de handen in elkaar geslagen met La Sande Belgium N.V., dochtermaatschappij van de Engelse  groep La Sande Limited, gespecialiseerd in hotel- en vrijetijdsvastgoed. Accor zal het hotel uitbaten voor rekening van La  Sande Belgium N.V., die eigenaar is van het gebouw.

     

    Dankzij de directe inplanting op de site van het Zuidstation,  Frankrijkplein, kan het Novotel haar hotelgasten directe toegang tot  het station bieden. Het hotel zal 239 kamers tellen en herbergt een fitnesscentrum, een bar en twee restaurants, waaronder één panoramisch restaurant dat ook toegankelijk zal zijn voor klanten van buitenaf. Het hotel zal makkelijk bereikbaar zijn  met de wagen of per trein aangezien het over 52 private  parkeerplaatsen zal beschikken in de parking naast het station en de  mogelijkheid zal bieden om de parking op elk moment te gebruiken.

     

    Door zijn ligging mikt dit Novotel op de meest uiteenlopende reizigers, doch vooral op zakenreizigers die zich alleen of in groep  verplaatsten. Het zal over 10 moduleerbare zalen beschikken,  verspreid over 1500m², wat zal toelaten om vergaderingen en  seminaries van 2 tot 500 personen te houden. Vrijetijdsreizigers  kunnen vanuit het hotel Brussel en omgeving gaan verkennen. Het hotel  is immers ideaal gelegen om de diverse toeristische en culturele  trekpleisters van de hoofdstad aan te doen.

     

    Door de opening van dit Novotel worden ongeveer 70 arbeidsplaatsen geschapen. Dit project kadert volledig in de ontwikkelingsstrategie van Accor in België  en overal ter wereld. RVH.

    zie ook www.6minutes.be/mice

    20-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoppefeesten poperinge

    Geert Bourgeois investeert 100.000 euro in Hoppefeesten Poperinge

     

     

     

     

     

    Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois trekt 100.000 euro subsidie uit voor de Poperingse Hoppefeesten in 2008. De steun voor de Hoppefeesten past in het toeristische evenementenbeleid van de minister. In 2008 bestaan de driejaarlijkse Hoppefeesten een halve eeuw. Dit jubileum is voor de stad Poperinge en toerismeminister Geert Bourgeois hét signaal om het evenement volgend jaar extra glans te geven. Samen willen ze de Vlaamse hopregio als een toeristische, culturele, recreatieve en gastronomische topattractie promoten in binnen- en buitenland.

     

    Hop doet de Vlaming meteen denken aan Poperinge. De West-Vlaamse stad is dé Vlaamse hopregio bij uitstek en telt nog steeds 34 hopboeren. Van de in totaal 183 hectare waarop in Vlaanderen hop wordt verbouwd, zijn er liefst 173 te vinden in en rond Poperinge. Het Hopmuseum telt jaarlijks duizenden bezoekers. De driejaarlijkse internationale Hoppestoet is een topevenement in de provincie.

     

    Volgend jaar wil de organiserende vzw Vlaamse hopregio de Hoppefeesten in Poperinge een heel jaar lang laten bruisen. In 2008 staat niet alleen de traditionele hoppestoet op het programma (derde weekend van september). Zo is er van 15 februari tot 15 april ook een culinair hopscheutenfestival ter promotie van de Poperingse streekgastronomie. In samenwerking met vzw De Witte Ranke heeft in maart een zesdaagse hopscheutenhappening plaats en geeft Uitgeverij Davidsfonds het boek "Hop(scheuten), een culinair verhaal" uit. Ook het hopmuseum verwacht in het jubileumjaar extra bezoekers, voor onder meer de tentoonstelling "Een halve eeuw hoppestoet".

     

    "De hopregio zit boordevol creatieve plannen, zo veel is duidelijk," stelt minister Bourgeois. "Ik ben bijzonder tevreden dat we met z'n allen, overheid, private partners en burgers, de handen in elkaar slaan om de hopcultuur als toeristische troef maximaal uit te spelen. Een bloeiende toeristische sector zorgt immers voor een goed draaiende economie en een groot aanbod van werk in eigen streek. De Poperingenaars moeten met z'n allen de vruchten plukken van het hoptoerisme. Met de subsidie voor de Hoppefeesten hoop ik daar toe bij te dragen," besluit de toerismeminister. RVH.

     

     

    19-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Choco sticks
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

     

    Een spannende film op tv, urenlang in een zenuwslopende file, …. Er zijn 1001 situaties waarbij je maar beter iets te knabbelen binnen handbereik hebt. Bahlsen komt nu aan deze behoefte tegemoet en lanceert de ‘Choco stick’, hét koekje om relaxed te knabbelen. De krokante biscuitsticks van Bahlsen, bedekt met zachte melkchocolade, zijn per zes verpakt in twee hersluitbare zakjes en vervolgens in een handig doosje, een flipbox. Zo blijft deze versnapering makkelijk lang vers en lekker knapperig.

     

    De originele en ludieke vorm van het koekje zal bij iedereen in de smaak vallen. Zo is niet het hele koekje overgoten met overheerljke melkchcocolade, maar is er onderaan een stukje vrijgehouden. Heel handig, want zo kleeft er immers nooit chocolade aan je vingers.

    Bahlsen waakt bij al zijn producten over de kwaliteit, zo ook bij Choco Sticks. Aan de koekjes worden dan ook geen additieven noch bewaarmiddelen toegevoegd. De uitstekende kwaliteit van Bahlsen Choco Sticks garandeert je een eigentijdse, maar vooral unieke knabbelbeleving, waarvan je op een ontspannende manier volop kan genieten, waar en wanneer je maar wenst, alleen of met vrienden en familie. RVH.

     

    zie ook www.6minutes.be/à la carte

    19-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corsica

     

    Corsica, Ile de Beauté, ook in de winter!

     

     

     

    Waarom zou u tijdens de wintermaanden naar Corsica reizen? Om te genieten van de zee en van lange strandwandelingen met op de achtergrond het silhouet van de besneeuwde bergen in het binnenland. Genieten van de kristalheldere, nevelvrije lucht, van de zachte temperaturen en van de aangename winterzon die langer schijnt dan gedacht, van de rust en van heerlijke avonden bij een haardvuur. Veel toeristen zijn er niet en u kunt rustig flaneren op de promenades langs de zee. Niemand is gehaast en de Corsicanen hebben veel tijd om hun wintergasten met nog meer aandacht te ontvangen.

     

    Een korte wintervakantie op l’Ile de Beauté is zo geregeld. Met de TGV vanuit Brussel reist men snel en makkelijk naar Marseille. In de haven van Marseille kan men inschepen bij de ferrymaatschappij SNCM. De overtochten naar de Corsicaanse havens, ondermeer naar Bastia en Ajaccio, zijn vlot en comfortabel. Zeker in de steden, waar het ook tijdens de winter gezellig is, blijven veel hotels en restaurants open.

     

    Een kant en klaar programma is ook een mogelijkheid. In dat geval kan men terecht bij reisorganisator Ferrytour, een partner van SNCM. De programmabrochure van Ferrytour biedt een waaier aan mogelijkheden voor een reis naar en een verblijf in Corsica, ook tijdens die prachtige wintermaanden. Zo is er de formule Les Capitales Corses met verblijf in een driesterrenhotel in Bastia of Ajaccio, kamer met ontbijt, mét de overvaart vanuit Marseille (incl. auto), begrepen in de prijs. Het is een ideale manier om die prachtige Corsicaanse havensteden en hun omgeving te ontdekken.

     

    Daarnaast kan men ook kiezen voor Réveillon St-Sylvestre en Corse, een originele manier om Oudejaarsavond te vieren in Corsica. Met het cruiseschip Paoli vaart men naar Bastia en het verblijf is in half pension. Een aanrader is een wandeling door het oude centrum van Bastia op oudejaarsdag, een sfeervolle Italiaans aandoende stad. Onder de noemer Nos Coups de Coeur d’Hiver biedt Ferrytour nog meer aantrekkelijke programma’s die de levensgenieter naar de zachte, stille winter in de Middellandse Zee brengen. RVH.

    www.sncm.fr of www.ferrytour.fr

     

     

    18-12-2007 om 17:16 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vin du Rhabarbe

    Le Vin du Rhubarbe

     

     

     

     

    Na de presentatue van een eerste ‘sparkling’ wijn bij Les Vins de Roisin, bleef het even stil. Nu lanceert Ludovic Boucart, een nog betere en completere sparkling, nl. L’effervescence de Roisin.

     

    Een collectie fijne bubbels prikkelen de neus en verrassen de smaakpupillen met een discreet maar uiterst fijn aroma van rabarber. De wijn presenteert eveneens een aroma van wit fruit dat naar perziken neigt, aroma dat evenwel gemengd wordt met een toets van aardbeien en brioche. Hij toont een verrassende maturiteit met absolute frisheid en zeer mooi evenwicht en harmonische complexiteit.

    Perfect als aperitief is de Effervescence tegelijkertijd aanbevelenswaardig bij kruidige Aziatische gerechten, maar laat zich evenzeer alle wit vlees welgevallen. RVH.

    www.lesvinsderoisin.be

     

    18-12-2007 om 17:15 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corrado Simontacchi

     

    Corrado Simontacchi (Huntsman) verkozen tot eerste Travel Manager of the Year

     

     

    Voor haar vijfjarig bestaan organiseerde BATM (Belgian Assiociaton of Travel Managers) afgelopen vrijdag de uitreiking van de eerste BATM Travel Manager of the year-award. Corrado Simontacchi, Travel Manager bij Huntsman, mocht voor het eerst de award in ontvangst nemen. De winnaar werd vooral geprezen omwille van zijn innovatieve ideeën rond Travel Management, algemene betrokkenheid bij BATM en de professionele samenwerking met Travel Suppliers. Simontacchi haalde het net voor Pascal Struyve (Travel Manager American Standard, 2e) en Yves Galimidi (Travel Manager IKEA,3e).

     

    Maar liefst 50 Travel Managers waren genomineerd als kanshebbers om de eerste BATM Travel Manager of the year-award in ontvangst te nemen. Alle Travel Suppliers moesten hun voorkeurstem uitbrengen op basis van een aantal factoren : pro-actieve en innovatieve rol binnen Travel Management, professioneel individu, bewezen resultaten, manier van aanpak met de Travel Suppliers en de betrokkenheid binnen BATM.

    Corrado Simontacchi, Travel Manager bij Huntsman, was erg opgetogen met deze award. De ganse reisindustrie ondergaat momenteel een grondige transformatie en dit vereist van aankopers een kwalitatief, innovatief en creatief niveau om hun reisprogramma aan te passen aan de dagelijkse realiteit van de reismarkt. Dit is trouwens de enige manier om maximale waarde te halen uit reisbudgetten.

     

    De Belgian Association of Travel Management bestaat ondertussen vijf jaar en vertegenwoordigt de Corporate Travel Professionals binnen de Belgische reisindustrie door het promoten van "best practices", opleidingen en het voorzien van meetings voor networking en kennisuitwisseling. BATM is dus een belangrijk platform voor iedereen die met de corporate reissector te maken heeft. RVH.

    18-12-2007 om 16:55 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De smaak van kaas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De smaak van kaas

     

     

    Kaas! ’s Morgens bij de boterham, als fondue en in gratin, bij het aperitief én als dessert… verrassend veelzijdig!

     

    Al sinds de prehistorie staat kaas op ons menu. Lekker met een glaasje wijn of port, of een stevige pint, zelfs bij jenever of whisky. Kaas is een feest voor onze zintuigen én komt uit alle hoeken van de wereld.

     

    Wat zijn de nieuwste kaastrends? Is kaas eten ook echt gezond? Kan je kaas best in de koelkast bewaren? Hoe stel je een gevarieerde kaastafel samen? De smaak van kaas biedt je een uitgebreid overzicht van verschillende soorten kazen en belangrijke kaasregio’s. Het vertelt je alles over de enorme diversiteit aan geuren, kleuren en smaken, het productieproces en de geschiedenis van kaas.

    Naast boeiende faits divers en praktische tips over dit lekkers, geven een aantal topchefs hun origineelste en smakelijkste recepten met kaas. Smakelijk!

     

    De auteur Stefaan Van Laere, schrijft voor magazines, kranten en literaire tijdschriften en is thriller-en jeugdauteur. Het boek wordt geïllustreerd met schitterende foto’s van Philippe Debeerst.

    Kortom, een boek om te proeven te ontekken en van te genieten. RVH.

     

    De Smaak van Kaas

    Uitgeverij Davidsfonds Leuven.

    175 p. kostprijs €34,50

    ISBN 978 90 5826 475 6

     

     

    18-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede speciaalzaak
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Simon Lévelt opent haar tweede Belgische koffie en thee speciaalzaak.

     

    In Nederland telt Simon Lévelt 30 koffie en thee speciaalzaken. In december van vorig jaar werd in Gent de eerste Belgische vestiging geopend. De Belgische koffie en theeliefhebber kreeg hierdoor de kans om het breedste assortiment van vierentwintig soorten koffie en ruim tweehonderd soorten thee te leren kennen.

     

    Na de 30 koffie en thee speciaalzaken in Nederland en de eerste vestiging in Gent breidt Simon Lévelt verder uit in België. Nederlanders kennen de Belgen om hun Bourgondisch karakter en het gegeven dat Belgen kwaliteit en smaak weten te waarderen.  In dat kader past de verdere expansie van Simon Lévelt in België en de opening van de tweede Simon Lévelt winkel in Mechelen. Binnen de context van haar exportprogramma kiest Simon Lévelt België als afzetgebied omdat er in Vlaanderen geen taalbarrière is maar ook omwille van de bereikbaarheid. Leveringen gebeuren immers rechtstreeks van de branderij en theepakkerij, wat maakt dat alle producten in Vlaamse winkels lekker vers zijn.

     

    De vestiging in Mechelen beantwoordt aan de behoefte van de klanten om ook in deze regio kofie en thee te kunnen kopen. Het voormalige interimkantoor werd tot een volwaardige Simon Lévelt vestiging omgebouwd. Wie de winkel bezoekt, kan aan de 200 verschillende theesoorten ruiken in de daarvoor bestemde potjes. Dit maakt de keuze veel eenvoudiger. Naast de losse thee zijn er immers ook heel wat soorten thee in theebuiltjes, naast de thee-envelop met éénpersoonsbuiltjes. Voor de koffieliefhebber is er ook een zeer ruime keuze, elke koffie wordt trouwens ter plekke gemalen.

     

    De koffie en thee van Simon Lévelt zijn gebaseerd op fair trade.  Alle koffie en theeliefhebbers kunnen niet alleen in de voorlopig twee Belgische vestigingen terecht, maar kunnen ook telefonisch hun geliefde smaken bestellen. Daarnaast is er ook de Simon Lévelt webwinkel, waarbij er ook online bestellingen geplaatst kunnen worden. De telefonische en online bestellingen worden dan via de post afgeleverd bij de consument.

     

    Margit Rosier die de nodige producttrainingen in het hoofdkantoor te Haarlem kreeg en de winkels in Nederland en Gent leerde kennen baat de wikel in Mechelen uit. In het voorjaar van 2008 wordt er boven de winkel ook een ruimte ingericht waar de klant niet alleen de koffie kan ruiken, maar ook kan proeven en degusteren.

     

    In de toekomst plant Simon Lévelt verdere winkels in diverse steden zoals Brugge,  Antwerpen, Hasselt, Leuven, Aalst, Knokke, Roeselare en Turnhout en op langere termijn behoort een uitbreiding naar Wallonië zeker tot de mogelijkheden. RVH.

    Simon Lévelt – Guldenstraat 1 – 2800 Mechelen – 015/42 43 20

    www.simonlevelt.com

     

     zie ook www.6minutes.be à la carte

    17-12-2007 om 21:12 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duo XL
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DUO XL: maximaal van vitamines genieten.

     

     

     

     

    Duo XL van Magimix, is de bondgenoot van uw gezondheid en uw plezier. Een gepatenteerde extra brede toevoergoot stelt u in staat de meest sutiele melanges te creëren met hele vruchten en groenten. Aarzel dus niet langer, laat uw verbeeldingskracht de vrije loop en ga u te buiten aan heerlijke cocktails en vitaminerijke groente- en vruchtensappen.

     

    Ook de 3200XL keukenmachine krijgt een extra brede toevoergoot: eenvoudig en efficiënt. De noviteit van de ingenieuze CS 3200XL is inderdaad dat de machine, naast de vele functies en de extra brede toevoergoot, toch zeer compact blijft. RVH.

     

    16-12-2007 om 09:21 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!