Inhoud blog
  • Entertainment voor iedereen
  • Vier de festivalzomer in stijl
  • Maak kennis met ReBelle Antwerp
  • Mission Blue en MSC Foundation
  • Een reis rond de wereld(keuken) mrt Beka
  • Aqualex Circulo, les je dorst naar duurzaamheid
  • BR03 White steel & Gold
  • Kunstenares Julie Loeckx
  • Interhome ondersteunt trouwers
  • MSC Yacht club
  • Corendon start met eigen vluchten naar Bonair
  • Josh V opent allereerste brandstore
  • Bourgondië op een andere manier ontdekken
  • Musthaves voor de zomer
  • CKS SS24
  • Van een koffiedate tot ...
  • Yiko collectie
  • Le monde est-il 'comic'
  • 111 jaar VZUG
  • Muyu collectie
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    19-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoppefeesten poperinge

    Geert Bourgeois investeert 100.000 euro in Hoppefeesten Poperinge

     

     

     

     

     

    Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois trekt 100.000 euro subsidie uit voor de Poperingse Hoppefeesten in 2008. De steun voor de Hoppefeesten past in het toeristische evenementenbeleid van de minister. In 2008 bestaan de driejaarlijkse Hoppefeesten een halve eeuw. Dit jubileum is voor de stad Poperinge en toerismeminister Geert Bourgeois hét signaal om het evenement volgend jaar extra glans te geven. Samen willen ze de Vlaamse hopregio als een toeristische, culturele, recreatieve en gastronomische topattractie promoten in binnen- en buitenland.

     

    Hop doet de Vlaming meteen denken aan Poperinge. De West-Vlaamse stad is dé Vlaamse hopregio bij uitstek en telt nog steeds 34 hopboeren. Van de in totaal 183 hectare waarop in Vlaanderen hop wordt verbouwd, zijn er liefst 173 te vinden in en rond Poperinge. Het Hopmuseum telt jaarlijks duizenden bezoekers. De driejaarlijkse internationale Hoppestoet is een topevenement in de provincie.

     

    Volgend jaar wil de organiserende vzw Vlaamse hopregio de Hoppefeesten in Poperinge een heel jaar lang laten bruisen. In 2008 staat niet alleen de traditionele hoppestoet op het programma (derde weekend van september). Zo is er van 15 februari tot 15 april ook een culinair hopscheutenfestival ter promotie van de Poperingse streekgastronomie. In samenwerking met vzw De Witte Ranke heeft in maart een zesdaagse hopscheutenhappening plaats en geeft Uitgeverij Davidsfonds het boek "Hop(scheuten), een culinair verhaal" uit. Ook het hopmuseum verwacht in het jubileumjaar extra bezoekers, voor onder meer de tentoonstelling "Een halve eeuw hoppestoet".

     

    "De hopregio zit boordevol creatieve plannen, zo veel is duidelijk," stelt minister Bourgeois. "Ik ben bijzonder tevreden dat we met z'n allen, overheid, private partners en burgers, de handen in elkaar slaan om de hopcultuur als toeristische troef maximaal uit te spelen. Een bloeiende toeristische sector zorgt immers voor een goed draaiende economie en een groot aanbod van werk in eigen streek. De Poperingenaars moeten met z'n allen de vruchten plukken van het hoptoerisme. Met de subsidie voor de Hoppefeesten hoop ik daar toe bij te dragen," besluit de toerismeminister. RVH.

     

     

    19-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Choco sticks
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

     

    Een spannende film op tv, urenlang in een zenuwslopende file, …. Er zijn 1001 situaties waarbij je maar beter iets te knabbelen binnen handbereik hebt. Bahlsen komt nu aan deze behoefte tegemoet en lanceert de ‘Choco stick’, hét koekje om relaxed te knabbelen. De krokante biscuitsticks van Bahlsen, bedekt met zachte melkchocolade, zijn per zes verpakt in twee hersluitbare zakjes en vervolgens in een handig doosje, een flipbox. Zo blijft deze versnapering makkelijk lang vers en lekker knapperig.

     

    De originele en ludieke vorm van het koekje zal bij iedereen in de smaak vallen. Zo is niet het hele koekje overgoten met overheerljke melkchcocolade, maar is er onderaan een stukje vrijgehouden. Heel handig, want zo kleeft er immers nooit chocolade aan je vingers.

    Bahlsen waakt bij al zijn producten over de kwaliteit, zo ook bij Choco Sticks. Aan de koekjes worden dan ook geen additieven noch bewaarmiddelen toegevoegd. De uitstekende kwaliteit van Bahlsen Choco Sticks garandeert je een eigentijdse, maar vooral unieke knabbelbeleving, waarvan je op een ontspannende manier volop kan genieten, waar en wanneer je maar wenst, alleen of met vrienden en familie. RVH.

     

    zie ook www.6minutes.be/à la carte

    19-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corsica

     

    Corsica, Ile de Beauté, ook in de winter!

     

     

     

    Waarom zou u tijdens de wintermaanden naar Corsica reizen? Om te genieten van de zee en van lange strandwandelingen met op de achtergrond het silhouet van de besneeuwde bergen in het binnenland. Genieten van de kristalheldere, nevelvrije lucht, van de zachte temperaturen en van de aangename winterzon die langer schijnt dan gedacht, van de rust en van heerlijke avonden bij een haardvuur. Veel toeristen zijn er niet en u kunt rustig flaneren op de promenades langs de zee. Niemand is gehaast en de Corsicanen hebben veel tijd om hun wintergasten met nog meer aandacht te ontvangen.

     

    Een korte wintervakantie op l’Ile de Beauté is zo geregeld. Met de TGV vanuit Brussel reist men snel en makkelijk naar Marseille. In de haven van Marseille kan men inschepen bij de ferrymaatschappij SNCM. De overtochten naar de Corsicaanse havens, ondermeer naar Bastia en Ajaccio, zijn vlot en comfortabel. Zeker in de steden, waar het ook tijdens de winter gezellig is, blijven veel hotels en restaurants open.

     

    Een kant en klaar programma is ook een mogelijkheid. In dat geval kan men terecht bij reisorganisator Ferrytour, een partner van SNCM. De programmabrochure van Ferrytour biedt een waaier aan mogelijkheden voor een reis naar en een verblijf in Corsica, ook tijdens die prachtige wintermaanden. Zo is er de formule Les Capitales Corses met verblijf in een driesterrenhotel in Bastia of Ajaccio, kamer met ontbijt, mét de overvaart vanuit Marseille (incl. auto), begrepen in de prijs. Het is een ideale manier om die prachtige Corsicaanse havensteden en hun omgeving te ontdekken.

     

    Daarnaast kan men ook kiezen voor Réveillon St-Sylvestre en Corse, een originele manier om Oudejaarsavond te vieren in Corsica. Met het cruiseschip Paoli vaart men naar Bastia en het verblijf is in half pension. Een aanrader is een wandeling door het oude centrum van Bastia op oudejaarsdag, een sfeervolle Italiaans aandoende stad. Onder de noemer Nos Coups de Coeur d’Hiver biedt Ferrytour nog meer aantrekkelijke programma’s die de levensgenieter naar de zachte, stille winter in de Middellandse Zee brengen. RVH.

    www.sncm.fr of www.ferrytour.fr

     

     

    18-12-2007 om 17:16 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vin du Rhabarbe

    Le Vin du Rhubarbe

     

     

     

     

    Na de presentatue van een eerste ‘sparkling’ wijn bij Les Vins de Roisin, bleef het even stil. Nu lanceert Ludovic Boucart, een nog betere en completere sparkling, nl. L’effervescence de Roisin.

     

    Een collectie fijne bubbels prikkelen de neus en verrassen de smaakpupillen met een discreet maar uiterst fijn aroma van rabarber. De wijn presenteert eveneens een aroma van wit fruit dat naar perziken neigt, aroma dat evenwel gemengd wordt met een toets van aardbeien en brioche. Hij toont een verrassende maturiteit met absolute frisheid en zeer mooi evenwicht en harmonische complexiteit.

    Perfect als aperitief is de Effervescence tegelijkertijd aanbevelenswaardig bij kruidige Aziatische gerechten, maar laat zich evenzeer alle wit vlees welgevallen. RVH.

    www.lesvinsderoisin.be

     

    18-12-2007 om 17:15 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corrado Simontacchi

     

    Corrado Simontacchi (Huntsman) verkozen tot eerste Travel Manager of the Year

     

     

    Voor haar vijfjarig bestaan organiseerde BATM (Belgian Assiociaton of Travel Managers) afgelopen vrijdag de uitreiking van de eerste BATM Travel Manager of the year-award. Corrado Simontacchi, Travel Manager bij Huntsman, mocht voor het eerst de award in ontvangst nemen. De winnaar werd vooral geprezen omwille van zijn innovatieve ideeën rond Travel Management, algemene betrokkenheid bij BATM en de professionele samenwerking met Travel Suppliers. Simontacchi haalde het net voor Pascal Struyve (Travel Manager American Standard, 2e) en Yves Galimidi (Travel Manager IKEA,3e).

     

    Maar liefst 50 Travel Managers waren genomineerd als kanshebbers om de eerste BATM Travel Manager of the year-award in ontvangst te nemen. Alle Travel Suppliers moesten hun voorkeurstem uitbrengen op basis van een aantal factoren : pro-actieve en innovatieve rol binnen Travel Management, professioneel individu, bewezen resultaten, manier van aanpak met de Travel Suppliers en de betrokkenheid binnen BATM.

    Corrado Simontacchi, Travel Manager bij Huntsman, was erg opgetogen met deze award. De ganse reisindustrie ondergaat momenteel een grondige transformatie en dit vereist van aankopers een kwalitatief, innovatief en creatief niveau om hun reisprogramma aan te passen aan de dagelijkse realiteit van de reismarkt. Dit is trouwens de enige manier om maximale waarde te halen uit reisbudgetten.

     

    De Belgian Association of Travel Management bestaat ondertussen vijf jaar en vertegenwoordigt de Corporate Travel Professionals binnen de Belgische reisindustrie door het promoten van "best practices", opleidingen en het voorzien van meetings voor networking en kennisuitwisseling. BATM is dus een belangrijk platform voor iedereen die met de corporate reissector te maken heeft. RVH.

    18-12-2007 om 16:55 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De smaak van kaas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De smaak van kaas

     

     

    Kaas! ’s Morgens bij de boterham, als fondue en in gratin, bij het aperitief én als dessert… verrassend veelzijdig!

     

    Al sinds de prehistorie staat kaas op ons menu. Lekker met een glaasje wijn of port, of een stevige pint, zelfs bij jenever of whisky. Kaas is een feest voor onze zintuigen én komt uit alle hoeken van de wereld.

     

    Wat zijn de nieuwste kaastrends? Is kaas eten ook echt gezond? Kan je kaas best in de koelkast bewaren? Hoe stel je een gevarieerde kaastafel samen? De smaak van kaas biedt je een uitgebreid overzicht van verschillende soorten kazen en belangrijke kaasregio’s. Het vertelt je alles over de enorme diversiteit aan geuren, kleuren en smaken, het productieproces en de geschiedenis van kaas.

    Naast boeiende faits divers en praktische tips over dit lekkers, geven een aantal topchefs hun origineelste en smakelijkste recepten met kaas. Smakelijk!

     

    De auteur Stefaan Van Laere, schrijft voor magazines, kranten en literaire tijdschriften en is thriller-en jeugdauteur. Het boek wordt geïllustreerd met schitterende foto’s van Philippe Debeerst.

    Kortom, een boek om te proeven te ontekken en van te genieten. RVH.

     

    De Smaak van Kaas

    Uitgeverij Davidsfonds Leuven.

    175 p. kostprijs €34,50

    ISBN 978 90 5826 475 6

     

     

    18-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede speciaalzaak
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Simon Lévelt opent haar tweede Belgische koffie en thee speciaalzaak.

     

    In Nederland telt Simon Lévelt 30 koffie en thee speciaalzaken. In december van vorig jaar werd in Gent de eerste Belgische vestiging geopend. De Belgische koffie en theeliefhebber kreeg hierdoor de kans om het breedste assortiment van vierentwintig soorten koffie en ruim tweehonderd soorten thee te leren kennen.

     

    Na de 30 koffie en thee speciaalzaken in Nederland en de eerste vestiging in Gent breidt Simon Lévelt verder uit in België. Nederlanders kennen de Belgen om hun Bourgondisch karakter en het gegeven dat Belgen kwaliteit en smaak weten te waarderen.  In dat kader past de verdere expansie van Simon Lévelt in België en de opening van de tweede Simon Lévelt winkel in Mechelen. Binnen de context van haar exportprogramma kiest Simon Lévelt België als afzetgebied omdat er in Vlaanderen geen taalbarrière is maar ook omwille van de bereikbaarheid. Leveringen gebeuren immers rechtstreeks van de branderij en theepakkerij, wat maakt dat alle producten in Vlaamse winkels lekker vers zijn.

     

    De vestiging in Mechelen beantwoordt aan de behoefte van de klanten om ook in deze regio kofie en thee te kunnen kopen. Het voormalige interimkantoor werd tot een volwaardige Simon Lévelt vestiging omgebouwd. Wie de winkel bezoekt, kan aan de 200 verschillende theesoorten ruiken in de daarvoor bestemde potjes. Dit maakt de keuze veel eenvoudiger. Naast de losse thee zijn er immers ook heel wat soorten thee in theebuiltjes, naast de thee-envelop met éénpersoonsbuiltjes. Voor de koffieliefhebber is er ook een zeer ruime keuze, elke koffie wordt trouwens ter plekke gemalen.

     

    De koffie en thee van Simon Lévelt zijn gebaseerd op fair trade.  Alle koffie en theeliefhebbers kunnen niet alleen in de voorlopig twee Belgische vestigingen terecht, maar kunnen ook telefonisch hun geliefde smaken bestellen. Daarnaast is er ook de Simon Lévelt webwinkel, waarbij er ook online bestellingen geplaatst kunnen worden. De telefonische en online bestellingen worden dan via de post afgeleverd bij de consument.

     

    Margit Rosier die de nodige producttrainingen in het hoofdkantoor te Haarlem kreeg en de winkels in Nederland en Gent leerde kennen baat de wikel in Mechelen uit. In het voorjaar van 2008 wordt er boven de winkel ook een ruimte ingericht waar de klant niet alleen de koffie kan ruiken, maar ook kan proeven en degusteren.

     

    In de toekomst plant Simon Lévelt verdere winkels in diverse steden zoals Brugge,  Antwerpen, Hasselt, Leuven, Aalst, Knokke, Roeselare en Turnhout en op langere termijn behoort een uitbreiding naar Wallonië zeker tot de mogelijkheden. RVH.

    Simon Lévelt – Guldenstraat 1 – 2800 Mechelen – 015/42 43 20

    www.simonlevelt.com

     

     zie ook www.6minutes.be à la carte

    17-12-2007 om 21:12 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duo XL
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DUO XL: maximaal van vitamines genieten.

     

     

     

     

    Duo XL van Magimix, is de bondgenoot van uw gezondheid en uw plezier. Een gepatenteerde extra brede toevoergoot stelt u in staat de meest sutiele melanges te creëren met hele vruchten en groenten. Aarzel dus niet langer, laat uw verbeeldingskracht de vrije loop en ga u te buiten aan heerlijke cocktails en vitaminerijke groente- en vruchtensappen.

     

    Ook de 3200XL keukenmachine krijgt een extra brede toevoergoot: eenvoudig en efficiënt. De noviteit van de ingenieuze CS 3200XL is inderdaad dat de machine, naast de vele functies en de extra brede toevoergoot, toch zeer compact blijft. RVH.

     

    16-12-2007 om 09:21 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Lévelt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Simon Lévelt presenteert overheerlijke Kerstthee & Kerstkoffie

     

    Simon Lévelt biedt de koffie en theeliefhebber als eindejaarssurprise een overheerlijke Kerstthee en een rijke Kerstkoffie. Beiden vormen een ideaal Kerstgeschenk en zijn verkrijgbaar in alle vestigingen.

    Voor de Kerstperiode van 2007 stelden de keurmeesters van Simon Lévelt een melange samen die bestaat uit een rijk assortiment van ingrediënten. De basis voor deze samenstelling vormt de Yogithee (een mengeling van kaneel, kardamom, gember, kruidnagel en zwarte peper). Deze yogithee wordt smaakvol versterkt met zwarte thee, rooibos, rozenbottel, appelstukjes en diverse aroma’s. Om van deze thee optimaal te genieten gebruik je 2 gram van deze losse thee per kopje. De Kerstthee wordt gezet bij een temperatuur van 100%, waarbij je de thee vier minuten laat trekken. De lekker ruikende en zeer smaakvolle Kerstthee zorgt voor innerlijke warmte tijdens de koude Kerstperiode.

    Voor de Kerstkoffie werd een nieuwe smaak bedacht. De keurmeesters van Simon Lévelt creeërden een zeer lekkere after dinner koffie die bestaat uit een melange van arabicabonen uit Guatemala, Brazilië en Ethiopië. Het resultaat is een volle, mollige koffie met een rijk aroma die perfect geschikt is om te drinken na de overheerlijke desserten van de Kerstmaaltijd. RVH.

     

    16-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontbijt in 't rood
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

    Met de gure, donkere herfst- en winterdagen in het verschiet, neemt de zin om te cocoonen toe. Magimix steekt met enkele nieuwe apparaten een handje toe en maakt het mogelijk om reeds vanaf het ochtendgloren van je dag te genieten. De collectie magische apparaten bestaande uit een waterkoker, toaster en espresso is zonder meer een erg handig hulpmiddeltje.

     

    De schitterende rood zilveren waterkoker biedt een doordachte combinatie van design en technologie. De eigentijdse vormgeving met een trendy rood accent voert de knowhow van Magimix ten top en biedt op elk ogenblik van de dag rust en verpozing, zowel voor een snelle kop koffie, een relaxerend theetje of een lekker soepje.

    De elegante toaster biedt twee sneden lekker knapperig brood en is een absolute bondgenoot voor ieder smakelijk en gezellig ontbijt. Snel en handig met eenvoudig bedieningspaneel, kreeg ook hij een mix van chroom en rode zijwanden.

    Het fasicinerend nieuw design van het espresso-apparaat M100 draagt bij tot subtiele momenten van heerlijk genot. Hij maakt gebruik van het Nespresso systeem met voorgedoseerde en hermitisch gesloten koffiecapsules. De glamour rode kleur met trendy accenten tovert elke koffiepauze om tot rustbrengende momenten.RVH.

    www.magimix.com

     

    14-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nigella express
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

                                                                      

    Nigella Lawson is terug en ditmaal doet ze het instant! Nigella express is het programma voor iedereen die wil koken, maar er de tijd niet voor heeft. In Nigella express bereidt Vitaya’s favoriete keukenprinses maaltijden waarvoor je geen uren in de keuken hoeft te staan. Nigella geeft een nieuwe dimensie aan de term ‘fast food’ en laat zien dat je met een minimum aan inspanning toch maximaal kan genieten van een maaltijd.

    Nigella is zelf een drukbezette dame en in Nigella express toont ze hoe zij erin slaagt om zelfs in hectische tijden lekkere maaltijden te bereiden. Nigella express zit boordevol snel-klaar recepten en tijdsbesparende ideeën en Nigella bewijst in dertien afleveringen dat het mogelijk is om zowel een ontbijt, lunch, avondmaal als een feestmaal op een snelle én heerlijke manier klaar te maken. Nigella’s ‘fast food’ is nooit saai of basic, maar altijd haalbaar, snel en hemels lekker. RVH.

    Nigella express, vanaf zondag 30/12  om 19u45

     

    14-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Novotel Monte Carlo
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

    Het nieuwste juweeltje van de Accorgroep bevindt zich in volle stadscentrum van Monte Carlo. De opening van het nieuwe Novotel Monte Carlo vond plaats in aanwezigheid van ZKH Prins Albert II van Monaco.

    Het 3-sterrenhotel van de nieuwe Novotel-generatie werd opgetrokken op de voormalige site van Radio Monte Carlo, en biedt 218 kamers met inbegrip van 18 suites en junior suites. Het hotel ligt op loopafstand van het treinstation, de Place du Casino en het Forum Grimaldi. Een ideale locatie dus voor congresdeelnemers,  terwijl het hotel zelf maar liefst 530m² aan aanpasbare vergaderzalen aanbiedt. De globale moduleerbare ruimte, kan tot 14 breakout rooms worden omgevormd.

     

    Complementair zorgt het hotel met het gastronomisch klasserestaurant ‘Les Grandes Ondes’, een verwarmd buitenzwembad, een prachtig terras waar men én van de Middellandse zeekust én van de cocktails kan genieten, voor een erg hoog comfortniveau aan alleszins aanvaardbare prijzen.

     

    De nabijheid van het Grimaldi Forum, het winkelcentrum Carré d’Or, een overvloed van dienstverlening in het hotel - WIFI doorheen het ganse hotel – 2 hammans, 24 uur roomservice, edm. maken van het Novotel Monte Carlo een aanlokkelijk alternatief temidden de Monegaskische overvloed van 4 en 5-sterren hotels.

     

    Novotel Monte Carlo verstevigt zonder meer het netwerk van dynamisch groeiende hotels en dit na andere recente openingen o.m. in Istanbul, Bali, Casablanca en Luxemburg. Met de keuze van locaties als stadscentra en businessdistricten moduleert Novotel zich als een moderne, business gebonden hotelbrand die bovendien oog heeft voor design en de meest moderne technologieën. Een hotelbrand waar ook de leisuregasten meer dan welkom zijn. RVH.

     

     

    13-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Da Vincenzo
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Da Vincenzo

     

     

     

     

    Maria Fanara en Vito Ingraffia werkten een tijdlang samen in het restaurant Ciccio Bello in Watermaal-Bosvoorde. Toch was het Maria’s droom om op een dag het voormalige restaurant van haar vader Vincenzo, die in 1984 overleed,  te kunnen overnemen.

     

    Ondertussen is ze in dit opzet geslaagd en ontfermt zich nu samen met Vito over het restaurant in de Vredestraat in Elsene, vlakbij het Sint Bonifaasplein. De inrichting onderging een totale metamorfose. De nieuwe bazen beperkten zich niet tot een nieuw laagje verf, maar bezorgden het interieur een toch wel spectaculaire verandering. Het werd uiteindelijk een puike combinatie van uiteenlopende elementen die toch voor een prettige cohesie en de nodige Italiaanse warmte zorgen. Van de tegels in de tint ‘gebrande siena’ tot de oude balken aan het plafond, alles werd met de nodige zorg uitgekiend zodat het oog overal op iets moois rust. Zo brengen o.m. de gekleurde vazen in divere nissen een aangenaam rustpunt. Naast de vrij omvangrijke zaalruimte vinden we een groot, behaaglijk terras waar tijdens zomerse dagen ongetwijfeld heel wat gasten soelaas zullen vinden.

     

    Vicenzo Fanara richtte het restaurant ‘A Zia Teresa’ in de Vredestraat op in 1968. Vrij snel groeide het uit tot een van de betere Italiaanse adressen in Brussel waar de traditionele Italiaanse keuken absoluut hoogtij vierde. Maria was eveneens door de keukenmicrobe gebeten en ging na haar studies, haar kennis vervolmaken in de Pasta Commedia op het St Jobsplein in Ukkel en nadien bii Ciccio Bello.

    Vito Ingraffia is van Siciliaanse afkomst en gefascineert door de vindingrijkheid van de Italiaanse keuken. Hij werkte van jongsaf in divere restaurants in Italië. In België ging hij gedurende zes jaar aan de slag in Ciccio bello.

     

    Voor de bereiding van de gerechten doen ze eveneens een beroep op Manuel Ramos Rodriguez die in 1981 in Sao Paio de Oleiros in het noorden van Portugal werd geboren. Manuel komt op vrij jonge leeftijd naar België en verzeilt op zijn vijftiende in de koksopleiding van het Infobo. Na de algemene basiskennis doet hij ervaring op in de restaurants Saint-Pierre en Leonardo Da Vinci, beide in Ukkel. De fijnere bereiding en kleine keukengeheimen leert hij in twee klasserestaurants La Vierge Noire en Le Toucan, om nu als chef-kok de keuken van Da Vincenzo onder zijn hoede te nemen.

    De kaart van Da Vincenzo puilt uit van Italiaanse specialiteiten. Bij hun bereiding zijn twee elementen van belang, vooreerst wordt er uitsluitend gewerkt met verse producten om smaak en aroma’s optimaal te verzorgen. Anderzijds gebeuren alle bereidingen ter plaatse waardoor het echte traditionele Italiaanse smaakpalet volledig tot zijn recht komt. RVH.

    Da Vincenzo – Vredestraat 13 – 1050 Brussel – tel 02-502 16 90

     

    13-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.After
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Onze nieuwe nationale fierheid, het 100% belgisch én 100% natuurlijk koffielikeur After dat in 2004 werd gelanceerd en sindsdien een snelle nationale en internationale groei kent, schenkt een gloednieuwe campagne rond het thema van de bekoring.

     

    De twee gouden medailles bekomen op de meest prestigieuze internationale wedstrijden getuigen van een zeer hoogstaand kwalitatief product. After biedt 25% pure rietsuikeralcohol met een perfecte smaakcombinatie van koffie extracten, caramel en vanille. Al deze natuurlijke ingrediënten zorgen voor ongekende zwoele ervaringen en verwekken verboden droombeelden. Enkel goede zeden en deftig gezelschp beletten ons om één verder te zetten.

     

    Warm of koud, in cocktails of in shot, After heeft het allemaal en wekt perfecte inspiratie op bij diegenen die zich nog altijd - allleen of in groep - bezinnen over de zin van het leven.

     

    Van After kan men op duizend-en-één manieren genieten. Er is eveneens een heus receptenboek in samenwerking met Eric Boschman en Christel Verheyden, een chatroom en een exclusieve party “chamber of confessions” in samenwerking met CandyBitch. RVH.

     

    13-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.redheart 2
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    REDHEART – DE KRACHT OM EEN LEVEN TE REDDEN - 2

     

     

    Het project  van meesterkok Hans-Jürgen Porteman functioneert op basis van een tweedelige structuur. Via een correcte en vooral intense campagne poogt hij vooreerst een demystificatie van de AED op gang te brengen en tegelijkertijd te zorgen voor een vulgarisatie van het doeltreffend gebruik van een AED. Een belangeloze privé-onderneming concentreert zich op de onderscheiden doelgroepen.

    Op medisch vlak is er de medewerking van een team van experts in de betrokken disciplines onder auspiciën van de Belgische Cardiologische Liga en niet in het minst, deze van de wereldvermaarde Prof. Dr. Pedro Brugada.

     

    Hans’ sneeuwbal veranderde ondertussen in een onstuitbare lawine waarbij vele belangstellenden opdagen. In gans het verhaal blijkt België, in tegenstelling tot de buurlanden, over een uitmuntende gezondheidszorg te beschikken die vooral op de nazorg is afgestemd. Preventief hinken we echter eindeloos achterop.

    In Nederland kreeg de bekende hotelgroep Vander Valk reeds in 2000 een award voor de aanwezigheid van AED’s in zijn hotels. In Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en andere landen zijn AED’s aanwezig in scholen, hotels, restaurants, op sportvelden eva. locaties.

     

    In een fase behoren de horeca, senioren, rust- en bejaardenhuizen, toeristische diensten, beroepsonderwijs, transport en sport algemeen tot de doelgroepen van REDHEART. Deze doelgroepen worden vanaf begin 2008, volgens een stappenplan benadert waarbij de eenvoudige en automatische werking van een AED wordt toegelicht.

     

    Voor de lancering van deze actie, zorgde meesterkok Hans Jurgen Porteman tevens voor een speciaal gezondheidsmenu. Als voorgerecht was er een heilbotfilet met broodkruim overbakken en basilicumpesto. Het hoofdgerecht werd een hertenkalf ‘Balsamico’ met een waaier van wildgarnituren, met een trio van vruchtensorbets met frambozencoulis als dessert. Een koffie Brésor met gezonde zoeternijen rondde het geheel af. Dit gezondheidsmenu is voor Hans geen eenmalige bedoening, maar vanaf Nieuwjaar breidt hij zijn traditionele kaart met een ‘gezondheidsmenu’ uit. Dit menu, zal net als andere suggesties trouwens regelmatig variëren en rekening houden met dagverse seizoenproducten waarbij, net als voor de andere suggesties enkel en alleen kwalitatieve producten in aanmerking worden genomen. De idee om een ‘gezondheidsmenu’ te lanceren kreeg algemene goedkeuring en inzonderheid deze van de h. Robert Van Duuren, voorzitter van de Meesterkoks van België.

     

    Dit project is een belangeloos privé-initiatief en verwacht steun en navolging uit alle mogelijke hoeken. De kracht om een leven te redden moet iedereen aanspreken. RVH.

     

     

     

     

    12-12-2007 om 17:52 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Redheart de kracht om een leven te redden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    REDHEART – DE KRACHT OM EEN LEVEN TE REDDEN

     

     

     

    In zijn voortdurend streven naar een optimale service aan de klant heeft Meesterkok Hans-Jürgen Porteman, tevens lid van ”Les Disciples d’Auguste Escoffier Benelux”, besloten om een automatische externe defibrillator (AED) in zijn restaurant ROODEN SCILT – Dorpsplein 7 te 3071 Erps-Kwerps te plaatsen.

     

    Initiatieven en uitdaging zijn Hans niet vreemd. Toen de belangstelling voor de overladen menu’s terugliep aarzelde Hans-Jürgen geen ogenblik en bouwde hij een eigen concept ‘betaalbare’ gastronomie uit, concept dat nog steeds wordt verdergezet.

    Basisprincipes bij deze betaalbare gastronomie zijn na vele jaren, nog steeds de verse producten. Merkwaardig facet in de ganse evolutie tijdens de voorbije 15 jaar dat hij het restaurant runt, is de toenemende belangstellig voor de algemene gezondheidsaspecten. Aandacht niet alleen voor de gezondheid en het welzijn van zijn tafelgasten, maar tevens aandacht voor de jeugd. Zijn co-sponsering van de voetbalploeg Erps-Kwerps vindt trouwens zijn oorsprong in de zorg om ook de jeugd te laten kennismaken met een gezonde voeding. Sporten is voor Hans het stelselmatig opbouwen van een carrière op basis van een gezonde voeding waarbij dagverse groenten een leeuwenaandeel inpalmen.

     

    Elk jaar worden in België ongeveer 15.000 !!! mensen getroffen door een plotselinge hartstilstand. Dit komt meestal onverwacht daar er geen klachten vooraf waren. Gezien de nooddiensten vaak niet op tijd aanwezig kunnen zijn overleeft slechts 5%. Elke minuut die verstrijkt vermindert de waarschijnlijkheid van een succesvolle reanimatie met ongeveer 10%. Een plotse hartstilstand treedt het meest op als het elektrisch systeem van het hart ontregeld raakt. Reanimatie (CPR) is zeer belangrijk, maar niet altijd voldoende. Een “schok’ van een AED is de meest effectieve manier om weer een normaal pompritme op gang te brengen. De nabijheid van een defibrillator is dus zeer belangrijk. Niet elk leven kan gered worden door een schok, maar specialisten spreken van een zeer groot aantal.

     

    Een toevallige ontmoeting stimuleerde Hans’ bekommernis tov. hartpatiënten. Informatie inwinnende en luistervink spelende, ontdekte hij het bestaan van de ED, external  defibrillator. Hij constateerde eveneens dat dit toestel dat meermaals in diverse ziekenhuis soaps wordt aangewend, enkel door paramedici mag worden gebruikt.

    Een aansporing om verder te zoeken  tot hij ontdekte dat in mei een Koninklijk besluit werd gepubliceerd dat een veralgemeend gebruik van AED’s toelaat ( KB van 21 april 2007 – gepubliceerd in het Staatsblad van 18 mei 2007). Dit KB splitst de AED – automated external defibrillator - in twee categorieën op en beschrijft eveneens wie, welk toestel mag gebruiken. Volgens dit K.B. mogen ook niet-professionelen, mits een degelijke opleiding, het toestel gebruiken. Iedereen kan mits een korte maar goede opleiding een AED hanteren en dus mensenlevens redden.

     

    AED’s worden in diverse landen gebruikt bij massabijeenkomsten, maar zijn even populair in sportzalen, feestzalen en zelfs in resto’s en hotels. Meteen rijpte bij Hans de idee om als promotor voor de AED in de horecasector op te treden. RVH.

    12-12-2007 om 17:50 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug naar de wijngaard
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

    Het beeld van de goedlachse Fransman, met zijn rode neus, winkelende oogjes, een alpinomuts en onder de ene arm een stokbrood en onder de andere een fles wijn, toch het oerbeeld van het gelukzalige leven in Frankrijk, is helemaal verdwenen.

     

    ‘Terug naar de wijngaard’, een boek van wijnspecialist Gido Van Imschoot, beschrijft de passie van de jonge Franse wijnbouwer. Het gaat immers niet goed met de Franse wijn, ze zijn te duur voor de aangeboden kwaliteit en incasseren zware klappen op de consumentenmarkt, er is de dalende export en het gebrek aan vernieuwing. Nieuwe wijnen uit de hele wereld stoten de Franse châteaux van hun troon …

    Gelukkig steken in alle Franse wijngebieden, gepassioneerde ‘jonge’ wijnboeren de kop op. Met veel enthousiasme en toewijding proberen ze tegen de storm in, opnieuw authentieke wijnen te maken. De aflossing van de wacht …

     

    Maître-sommelier Gido Van Imschoot selecteerde 32 wijnbouwers die de Franse wijn een nieuw richting geven. Alles komt aan bod: hun persoonlijke parcours en filosofie, het domein, de terroir waarop ze werken en uiteraard de wijnen zelf. Culturele en gastronomische tips, bezienswaardigheden en een familierecept sluiten elk portret af. De ideale gids dus voor wie zelf op ontdekkingstocht wil, thuis of ter plaatse. Dit boek is het resultaat van urenlange gesprekken met de wijnbouwers tijdens een Tour de France langs de wijnstreken. RVH.

     

    Terug naar de Wijngaard – Uitgave Davidsfonds Leuven

    Auteur Gido Van Imschoot – Foto’s Herman Wydhooge

    385 blz. – verkoopprijs €24.95

    ISBN 90-5826-331-2  - NUR 447

     

    zie ook www.6minutes.be à la carte

    12-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen De Pauw
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Jeroen De Pauw geeft 'personal taste' aan de kaart voor

    Restaurant Bar TOOTS

     

     

     

    Jeroen De Pauw is een jonge kok, 28 zomers telt hij, maar hij heeft al heel wat ervaring opgesnoven in verschillende keukens. Na zijn opleiding aan de hotelschool in Mechelen, veroverde hij o.m. stageplaatsen in de keuken van sterrenrestaurants als 'De Swaen', 'Comme Chez Soi' en 'Hof van Cleve'.

    Na zijn studies trok hij met zijn vriendin een jaartje naar Aix-en-Provence en werd hij helemaal bezeten van de Mediterrane keuken. Terug in België werkte hij in de groentenkeuken van Frank Fol.  Maar dan was het welletjes geweest. Jeroen is jong en wil wat: creatief zijn en z'n eigen ding doen. Dat mondde uiteindelijk uit in het oprichten van een niet alledaagse eigen zaak: sinds 2003 is hij zaakvoerder van het cateringbedrijf "Cookie Boys".

     

    Hij kookt voor artiesten en hun crew, voor acteurs op opnamesets, op evenementen en diverse feestjes. Echte culinaire rock'n roll! Met zijn mobiele keuken opgeborgen in flight cases toert Jeroen door Europa en verwent artiesten als Axelle Red, Hooverphonic, Natalia, Tom Waits, Kate Ryan, Tatoo Del Tigre, Discobar Galaxie, Buscemi, Shameboy, ... .

     

    Weegschalen en maatbekers zijn niet echt besteed aan Jeroen. Liefst kookt hij vanuit zijn buik en op gevoel. Verse groenten en kruiden zijn echter een must voor hem. Lekker koken met eenvoudige ingrediënten, dat is de uitdaging die Jeroen zich telkens weer stelt.

     

    In de zomer van 2005 is Jeroen voor de eerste keer te zien op het televisiescherm. Hij wordt de VRT huiskok en heeft sindsdien al drie seizoenen lang een kookrubriek in '1000 zonnen en garnalen' op één en op radio2. Daarnaast geeft hij dagelijks een kooktip op radio Be One en is hij wekelijks te gast bij Leen Demaré op 4FM in het programma 'La vie en rose'.

    Sinds 2007 is Jeroen een vaste waarde in het team van het 'Kookeiland' waarin hij de 'Culistars' voor zijn rekening neemt. 'Culistars' is een culinair project voor jongeren tussen 9 en 15 jaar. Jeroen geeft kooklessen en kookkampen voor de jongeren en neemt ze op een speelse manier mee op weg door de culinaire wereld. De gerechten die hij met de kinderen maakte, heeft hij sinds kort ook in een kookboek 'Kids in de Kitchen' gebundeld.

    Sinds begin november kookt Jeroen voor studenten op kot in zijn kookprogramma op de muziekzender TMF. "Eat This" is het eerste rock'n roll kookprogramma in Vlaanderen. Je kan de kookkunsten van Jeroen ook bewonderen in het gloednieuwe VTM programma "Camping live".

     

    Jeroen zorgde bij de opening van Restaurant Toots in het Crowne Plaza hotel Antwerpen voor een aantal artistieke en creatieve bereidingen. Niet alleen de grootmeester himself apprecieerde deze nieuwe creaties, maar ook het publiek wist de smaakcombinaties en de presentaties naar hartelust te waarderen. RVH.

    www.cookieboys.be

     

    12-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilderwerken en lekkernijen

     

     

    De Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België bieden tot in januari 2008 onderdak aan de grote tentoonstelling “Rubens, een genie aan het werk”. Een vijftigtal kunstwerken van Rubens en van zijn atelier worden er tentoongesteld, alsook schilderijen die de Antwerpse meester in samenwerking met collega’s zoals Jan Breughel de Oude of Cornelis de Vos heeft gerealiseerd.

     

    In dit kader biedt de MuseumBrasserie tijdens de hele duur van dit evenement een prachtig “Rubens”-menu aan voor € 65,00 per persoon.

    Deze aantrekkelijke tocht, zowel heerlijk als artistiek, bestaat uit een Lasagnette van gemarineerde zalm en Noordzeekrab met mierikswortel en kruidensalade,  Gegratineerde mosselen met curry, spinazie en tomaat, een gebraden kalfskotelet met gestoofde witloof en aardappelpuree en tot slot gekarameliseerde rijstpap met appelmoes.

     

    Kunstliefhebbers krijgen bij elk menu een gratis toegangsticket, diegenen die net de tentoonstelling hebben bezocht, krijgen het aperitief voor de maaltijd aangeboden. RVH.

     

     

     

    12-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toegankelijkheidslabel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Toegankelijkheidslabel

     

     

     

     

    Om mensen met een handicap te helpen in hun zoektocht naar een toegankelijk vakantieverblijf, lanceert Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois het toegankelijkheidslabel voor toeristische verblijven. 'Het is mijn bijdrage tot de internationale dag 4 december - voor mensen met een handicap', zegt hij.

    Het bekende toegankelijkheidssymbool, de witte rolstoel op blauwe achtergrond, wordt te pas en te onpas gebruikt. Iedereen kan het aan zijn deur hangen, ook als de toegankelijkheid te wensen overlaat. Heel wat mensen met een beperking hebben er dan ook slechte ervaringen mee. Daarom lanceert  Geert Bourgeois nu een label waarvan het gebruik strikt wordt gecontroleerd.

     

    Toeristische verblijven die het toegankelijkheidslabel willen verwerven, worden onderworpen aan een doorlichting door specialisten. Deze doorlichting gebeurt aan de hand van een rist criteria. Verblijven die op alle essentiële criteria zondermeer positief scoren, krijgen van Toerisme Vlaanderen een A+ comfortlabel. Verblijven die op de essentiële criteria positief scoren, maar waar toch verbetering mogelijk is, krijgen een A basislabel.

     

    Naast het A+ label en het A basislabel, is er nog het i label. Dat label wordt toegekend aan verblijven die voor sommige criteria een negatieve score halen. Toch kan hun accommodatie geschikt zijn voor bijvoorbeeld mensen met een beperkt gezichtsvermogen, of nog, voor mensen met kleine motorische beperkingen.

    Begin januari wil Geert Bourgeois de eerste labels uitreiken. RVH.

    www.toegankelijkvlaanderen.be

     

    12-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!