Inhoud blog
  • High season, high dining
  • Time to barbacue!
  • Le Male pride 2024
  • Nina Illusion
  • Highlife Chronograph Automatic
  • Yves Rocher : wij keren het tij
  • Unisa AW24
  • Ducati
  • Fresh 'n rebel
  • I'll tell yoy what I really want
  • Zomersolden
  • Gigue FW24/25
  • Trixie-dierenvrtiendjes
  • Hannover
  • MSC World America: ultieme vakantiebestemming
  • 360° magic shows
  • Classissimo 2024: klassiek zonder grenzen
  • Classissimo 2024: klassiek zonder grenzen
  • Khudi B ari
  • Citizen: Tsuyosa-collectie
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    27-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Isostar

    Isostar, sparringpartner voor een sportieve zomer

     

     

    Geef je sportprestaties meer glans met de nieuwe sportdrank van Isostar. Als specialist in sportvoeding legt Isostar de lat hoog: de beste voedingsoplossingen ontwikkelen om sporters zo goed mogelijk bij te staan. Met de nieuwe hydraterende sportdrank bewijst Isostar opnieuw de ideale sparringpartner te zijn. Van plan om deze zomer indrukwekkende sportprestaties neer te zetten? Ontdek de nieuwe sportdrank – nog lekkerder, nog efficiënter – naast de andere vaste waarden uit het Isostar-assortiment.

    De nieuwe sportdrank ‘Isostar Fast Hydration’ illustreert perfect dat Isostar blijft sleutelen aan de kwaliteit van zijn producten. Met zijn verbeterde formule smaken de versies Lemon, Orange en Fresh frisser dan ooit én speelt de sportdrank in op de trend van actieve gezondheid. Zo bevatten de dranken geen kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of bewaarmiddelen meer. De specifieke samen-stelling zorgt bovendien voor een dubbele werking: een versnelde hydratatie en een uitstekende energiebron. Isostar voegde ook gezonde stoffen toe, zoals L-Carnitine om vetten te verbranden tijdens het sporten. Het design van de nieuwe flessen is zo ontworpen dat je gemakkelijk kan drinken, ook tijdens het sporten. Zonder sportdop kan je bovendien goed doordrinken bij zware inspanningen.


    Praktische info

    Isostar Fast Hydration en Fitness 500 ml

    Smaken: Lemon, Orange, Fresh en Red Fruits

    Richtverkoopprijs: 1,53 euro


    PRODUCTEN MET ANTIDOPINGCHARTER


    Al 35 jaar staat Isostar aan de top wat sportvoeding betreft. Vandaag is de ambitie nog even groot: sportbeoefenaars van elk niveau zo goed mogelijk bijstaan met aangepaste sportvoeding. Isostar werkt samen met de beste Europese sportlaboratoria en specialisten in sportgeneeskunde. Alle Isostar-producten zijn wetenschappelijk getest en goedgekeurd. Bovendien tekent Isostar voor een exclusieve antidopingbelofte. Het ‘Isostar Quality Contract’ waarborgt de volledige naleving van de antidopingmaatregelen bij de ontwikkeling van producten. Zo behartigt dit charter de echte sportieve waarden, zowel in de producten als in de Isostar-acties op het terrein. Een greep uit het uitgebreide assortiment voor vóór, tijdens en na het sporten:


    Isotonische krachtdrank (assortiment Hydrate & Perform): De poeders Hydrate & Perform hebben een specifieke dosis aan koolhydraten en natrium voor een dubbele werking: goede hydratatie en een uitstekende energieaanvoer. Onderzoek wijst uit dat deze isotonische krachtdrank van Isostar de prestaties met 19% verbetert.

    Reep High Energy (High Energy Banaan): De Isostar-repen bevatten een mix van enkelvoudige en meervoudige koolhydraten die zorgen voor snelle energie tijdens intense en langdurige inspanningen, en voor geleidelijke energie om de voorraad glucose-energie te herstellen.

    Assortiment Long Energy (Long Endurance): Het assortiment Long Endurance – dat naast repen ook poeders bevat voor de bereiding van zeer energierijke isotonische dranken – is aanbevolen tijdens trainingen van lange duur of tijdens wedstrijden. Voor de beste resultaten, drink je best voor het begin van de inspanning en regelmatig tijdens het sporten. De formule is zorgvuldig uitgekiend voor een geleidelijke vrijgave van energie en het voorkomen van krampen. Ideaal voor topsporters.


    Reep After Sport (Recovery Chocolade): De recoveryrepen combineren meerdere voedingsstoffen: mineralen om het zweetverlies te compenseren na de inspanning, proteïnen om de spieren optimaal te laten recupereren, koolhydraten om de glycogeenvoorraad weer op te bouwen. Ideaal voor sporters in de recuperatiefase, bijvoorbeeld bij duursporten.


    Fruitige gel Actifood (Actifood appel): Vrij nieuw binnen het Isostar-assortiment zijn de fruitige gels, speciaal ontwikkeld om sporters alle noodzakelijke voedingsstoffen te bezorgen. Isostar Actifood is ultra-energetisch: 97,5% van de energie wordt aangebracht door koolhydraten. Bovendien telt deze fruitige gel geen vetstoffen, waardoor de opname van koolhydraten nog sneller gebeurt.

     







    27-06-2012 om 08:47 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MVSA Cava Rosado
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    LAAT JE INSPIREREN DOOR MVSA CAVA/2

     

     

     

     

    MVSA CAVA BRUT

    Druivenrassen: 30% Macabeo, 40% Xarel-Lo, 30% Parellada 

    Karakteristieken: MVSA Brut heeft een groengele nuance en een levendige sprankeling in

    het glas. In de neus fruitige aroma’s van rijpe meloen, banaan en vooral groene appel. Deze cava heeft een droge, pittige en harmonieuze smaak met een mooie zuurgraad. De afdronk is vol, elegant en fruitig. 

    Drinkmoment: MVSA Brut laat je genieten van elk moment van de dag. De elegante smaak en de levendige bubbels bezorgen je een gevoel van alledaagse luxe. MVSA Brut combineert plezier, ontspanning en geluk en laat je voelen hoe je meer uit je dagelijks leven kan halen. 

    Gastronomie: Deze cava is geschikt als aperitief, maar kan je ook serveren bij lichte maaltijden. Serveren tussen 5°C en 6°C. 

     

    MVSA CAVA ROSADO

    Druivenrassen: 70% Garnacha, 30% Monastrell

    Karakteristieken: MVSA Brut Rosado heeft een mooie heldere roze kleur met fijne, constante bubbels. In de neus zeer elegante florale impressies en fruitige aroma’s van aardbei en framboos. In de mond een zeer verfrissende en levendige sprankel met een fruitige finale. 

    Drinkmoment: MVSA Brut Rosado is met zijn mooie zachte kleur en de aardbeismaak en –geur een absolute ‘must have’ tijdens de zomer. Er gaat niets boven deze heerlijk verfrissende cava op een zonnige dag: op een terras, in de tuin of op het strand. De fruitige smaak geeft je meteen een vakantiegevoel.

    Gastronomie: Deze cava kan perfect alleen geserveerd worden als aperitief of bij lichte maaltijden. Serveren tussen 4°C en 5°C. 

     

    Serveer cava volgens de regels der kunst!

    Met haar elegante en frisse smaak vraagt MVSA Cava om een ‘perfect serve’. En dat doe je zo. Leg de fles een dag op voorhand in de koelkast. Zo komt de cava geleidelijk op temperatuur en krijg je de beste smaak. Een temperatuur tussen 5°C en 6°C is ideaal. 

     

    Om de bubbels mooi te laten parelen, gebruik je best een flûte met mousseerpunt, bij voorkeur het MVSA-glas. Vul het glas tot 2/3. Omdat de serveertemperatuur zo belangrijk is, kan je ook een ijsemmer klaarzetten waarin je de fles bewaart. Vul de ijsemmer met ijsblokjes en vul dan aan met koud water tot 3/4 van de fles onder water staat. Sluit de fles af met een stop, liefst de MVSA-stop die speciaal ontwikkeld is voor de MVSA-flessen.

     

    27-06-2012 om 08:43 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baru

    Barú verovert de VS met 'echte' marshmallows

    Celebrit’s smelten voor Belgische topproducten

     

     

    Barú ziet het groots en is goed op weg om de Verenigde Staten te veroveren. Deze zomer steken de marshmallows van de rebelse chocolademakers voor het eerst de grote plas over. En dat doen ze in stijl. Want de primeur is voorbehouden aan Dylan’s Candy Bar, de favoriete snoepwinkel van diva’s als Janet Jackson, Madonna, Katie Holmes en de zussen Olsen.

     

    Eerst Dylan’s Candy Bar …Eind juli is het zover. Dan vind je de met chocolade bedekte honing en vanille marshmallows van Barú ook in de rekken van Dylan’s Candy Bar. De Verenigde Staten zijn gek op marshmallows en vinden het een lieve lust om het zachte snoepgoed te roosteren op een stokje. Niet zo voor de marshmallows van Barú. Want die zijn weggelegd voor de fijnproevers. Onder hen ook Dylan Lauren, dochter van modeontwerper Ralph Lauren en eigenaar van Dylan’s Candy Bar.

    ”We hebben de vertegenwoordigers van Dylan’s Candy Bar ontmoet op zoetwarenbeurs ISM in Keulen. Een korte maar hartelijke babbel, waarna we meteen onze verdeler in de VS aan het werk hebben gezet.” Het belooft druk te worden. Want Barú wil in het najaar ook andere ketens in de VS veroveren. Onder meer The Fresh Market en Whole Foods, allebei specialisten in kwaliteitsvolle, natuurlijke producten.

     

    “The world’s largest candy store”

    Dylan’s Candy Bar opende zijn deuren in 2001 in New York. Vandaag heeft diezelfde

    snoepwinkel een oppervlak van meer dan 4.500 m². Het assortiment omvat 5.000 soorten snoep: van gummibeertjes tot popcorn en allerlei accessoires. En niet te vergeten: ‘Belgian chocolates’. Andere flagship stores zijn er in East Hampton en Houston, en binnenkort ook in Los Angeles en Miami.

     

     









    27-06-2012 om 08:41 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.open door days

    Nieuw concept slaat aan!

    B-DECOoh! Open Door Days verwelkomt enthousiaste exposanten.

     

    Drie dagen, één kader voor innovaties, kwaliteit, exclusiviteit en feestelijk entertainment. Het spreekt duidelijk heel wat professionals uit de binnen- en buitendecoratie aan. Momenteel loopt het storm bij de inschrijvingen. De B-DECOoh! Open Door Days zijn dan ook hét productgeoriënteerde ontmoetings-, aankoop- en inspiratieplatform voor merken, fabrikanten en vakmensen uit de sector. 

    Exposanten die erbij willen zijn op 2, 3 en 4 september 2012 en zich nog niet inschreven, moeten snel zijn. Paleis 5 van de Heizel loopt gestaag vol, met een actuele bezettingsgraad van reeds 90%. Concreet vertaalt zich dat nu al in meer dan 110 gemotiveerde exposanten die kiezen voor één van de modulaire boxen om hun innovatieve producten in de schijnwerpers te plaatsen.

    Gevarieerde staalkaart

    De organisatoren zien nu al een mooie mix van exposanten in de categorieën Decoration, Design, Gifts en Flowers. Daar zijn heel wat vertrouwde namen bij, maar ook nieuwe deelnemers die geloven in de innovatieve weg die B-DECOoh! Open Door Days resoluut is ingeslagen.

    We doen een greep uit de bevestigde inschrijvingen en noemen alvast deelnemers als Serax maison d’être, Aerts, Heembloemex Deco, Riverdale, Esschert Design en Pomme-Pidou. Hun klanten en die van de nog vele andere exposanten mogen binnenkort een uitnodiging in de brievenbus verwachten voor een bezoek aan de exclusieve B-DECOoh! Open Door Days, met aantrekkelijke salonvoorwaarden, promoties, bezoekerswedstrijden en een feestelijk entertainmentprogramma in de Patio.

    B-DECOoh! Open Door Days vindt plaats op zondag 2, maandag 3 en dinsdag 4 september 2012 in paleis 5 en de Patio van de Heizel. Op zondag en maandag zijn de deuren open van 11u00 tot 21u00, op dinsdag van 10u00 tot 16u00.

    B-DECOoh! Open Door Days is enkel op uitnodiging toegankelijk voor professionals in binnen- en buitendecoratie.

    27-06-2012 om 08:37 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keramische messen

    Fijnproevers koken met BergHOFFkeramische messenset, gietijzeren wok en tajine

     

     

     

    Een nieuw verhaal in de klasseproducten van BergHOFF! Koken in stijl met behoud van de smaak van elk individueel ingrediënt. Met de Eclipse keramische messenset en de gietijzeren wok en tajine tover je de meest diverse en pure smaken op je bord. Aan het werk!

     

    Eclipse: 3-delige keramische messenset

    De kunst der snijden beoefen je maar beter met het beste materiaal. De 3 keramische messen liggen zacht in de hand en snijden elke groente, elk stuk fruit of elk lapje vlees moeiteloos tot het gewenste formaat. Zeer licht, en heel eenvoudig in onderhoud zijn deze keramische messen uiterst duurzaam. Ze blijven heel lang vlijmscherp en zijn ideaal voor mensen die gevoelig zijn aan of allergisch voor metalen. In elke set zitten 3 zilveren messen van 10, 13 en 14 cm.

     

    Gietijzeren wok en tajine: de garantie voor topgerechten - Neo wok in gietijzer

    Het voordeel van wokken is dat je verschillende heerlijke ingrediënten kan ‘samen gooien’ en er in no time een supergerecht mee op je bord kan toveren. Nog een pak beter wordt het met de gietijzeren wok. Als toonbeeld van topkwaliteit, staat de wok garant voor enkel absolute topcreaties. De wok is volledig vervaardigd uit gietijzer, en verkrijgbaar in 2 formaten (24cm en 32 cm)

     

    Neo tajine in gietijzer

    Met dezelfde topkwaliteit als de wok, stoof je met de tajine de allerbeste gerechtjes, zonder ook maar iets aan smaak in te boeten. Ook hier werd voor gietijzer gekozen, wat staat voor duurzaam, lekker en ‘tegen een stootje kunnen’. Het porseleinen deksel is voorzien van een gaatje aan bovenkant, met een afsluitknop. Deze knop kan je heel snel verwijderen, om zoals in de echte Maghreb-keuken de tajine af te sluiten met een citroen of tomaat. Met een doorsnede van 24 cm is de tajine groot genoeg voor een heerlîjk maal voor 4 personen.

    www.berghoffworldwide.com

     

    27-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MVSA Cava
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    LAAT JE INSPIREREN DOOR MVSA CAVA/1

     

     

    Cava mag dan al enkele jaren een hype zijn, de Belgen blijven verlekkerd op de Spaanse

    schuimwijn. Meer nog, wij zijn de grootste cavadrinkers ter wereld. Daarbij is MVSA Cava, erg gesmaakt in thuisland Spanje, nu ook in België in de top 10 geklommen. Geen verrassing als je al eens van de gouden bubbels geproefd hebt. Eén nipje is voldoende om je mee te laten nemen naar het zwoele Barcelona, de bakermat van deze cava. Zo verandert MVSA Brut een gewone dag in een feest en brengt MVSA Rosado instant het vakantiegevoel naar je terras…. 

     

    Belgische cavamarkt blijft groeien: elke minuut 44 flessen gekraakt. Nooit eerder dronken zoveel Belgen cava. Vandaag staat ons land op de derde plaats wereldwijd wat import betreft. Met zo’n 23 miljoen flessen cava per jaar moeten we enkel Duitsland (40 miljoen) en het Verenigd Koninkrijk (32 miljoen) laten voorgaan. Dat blijkt uit cijfers van de Consejo Regulador del Cava, het Spaanse controleorgaan voor de export van cava.

     

    MVSA Cava Brut & Rosado: Follow yovr impvlse 

    MVSA Brut en MVSA Rosado zijn twee blikvangers binnen het MVSA Cava-assortiment van Hasselt Millésime, exclusief verdeler van deze topcava. In thuisland Spanje mag deze MVSA Brut zich tot één van de meest gelauwerde cava’s rekenen. Ook de Belgen vallen voor deze ‘sprankelend fruitige’ smaak: in twee jaar tijd klom MVSA Cava in de Belgische top 10. Dankzij de gunstige prijs-kwaliteitsverhouding kan deze schuimwijn zich makkelijk spiegelen aan de luxe van echte champagne. Niet voor niets vragen steeds meer mensen naar een MVSA in plaats van een cava.

     

    PR & Marketing Manager Mirella Mikunda: “MVSA Cava is meer dan alleen een cava, het is een cava met een verhaal. De roots van deze bubbels liggen in Barcelona, een stad met een culturele en kunstzinnige background om u tegen te zeggen. En dat liet ook ons niet onberoerd. De twee blikvangers uit het MVSA-assortiment, de Brut en de Rosado, zijn

    geïnspireerd op één van Spanjes grootste kunstenaars ooit: Salvador Dalí. Want toeval of

    niet, Dalí dronk niets liever dan een glaasje cava. De Rosado is dan weer een eerbetoon aan zijn grote liefde en muze Gala Diakonoff. Met MVSA willen we de consument inspireren en aansporen tot ons productcredo ‘Follow yovr impvlse’.”

     

    De Brut won goud op de prestigieuze ‘Concours Mondial Bruxelles 2011’, kreeg een vermelding in de Wijnkoopgids 2010 en kaapte de zilveren medaille weg bij ‘Effervescents

    du Monde 2010’ in Frankrijk. Ook de Rosado kreeg al tal van erkenningen, waaronder recent een vermelding in de Wijnkoopgids 2012. 

     

    26-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smart Mirror
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Smart Mirror maakt van je badkamer een comfortabele lounge

     

     

     

    Koppel eens een iPhone aan je spiegel. Baden met je favoriete muziek op zorgt voor

    een bruisende start. Dat weet ook badkamerspecialist Alke, die uitpaktte met een multifunctionele wellness-kast: de Smart Mirror. Naast de heldere sound van je radio,

    smartphone of mp3-speler heeft de kast ook een klok, een temperatuursensor en een milieuvriendelijke sfeer-en taakverlichting aan boord. Aangedampte spiegels? Vergeet het. Automatische spiegelverwarming zorgt ten allen tijde voor een helder oppervlak. Voor nog meer comfort is er als optie ook een in de vloer weggewerkte weegschaal.

     

    Badkamers staan meer dan ooit in het teken van relaxatie. Maar aangepaste meubels zijn een zeldzaamheid, zeggen zaakvoerders Koen en Mieke De Keyzer. Met de Smart Mirror heb je vlot toegang tot verschillende geluidsbronnen. Rechts zit er een audio-jack voor radio’s, smartphones en mp3-spelers. Achteraan is er een RCA-connector om het centrale hifi-systeem of een bluetooth-module aan te sluiten. “We werken zoveel mogelijk met modules. Zo kun je het systeem makkelijk aanpassen aan nieuwe standaarden. Maar als basis is de Smart Mirror uitgerust met twee hoogwaardige luidsprekers en een oerdegelijke versterker.” Ook handig: open de centrale spiegel en je vindt een opbergvak voor een iPod.

     

    Een rij witte leds in de luifel zorgt voor licht dat egaal gespreid is en in tegenstelling tot halogeenlampen geen harde slagschaduw werpt. Ideaal dus om make-up aan te brengen. De Smart Mirror zit vol toptechnologie maar is eenvoudig te bedienen. Alle instellingen, van het aanpassen van het volume tot het bijregelen van de lichtsterkte, gebeuren via het multifunctionele display in het middelste spiegelpaneel. Onderaan het paneel zit een bewegingssensor. Is de sensor actief, dan worden de sfeer-als taakverlichting automatisch in-en uitgeschakeld.

     

    Ook interessant is de vochtdetectie. Tussen de glaslagen van de spiegels is een microscopisch dunne verwarmingsmat aangebracht. Maar alleen als het spiegeloppervlak dreigt te beslaan, als gevolg van de waterdamp, schakelt de vochtdetectie de verwarming in. Makkelijk en energiezuinig.

     

    Als optie beschikt de Smart Mirror over een in de vloer weggewerkte weegschaal die

    via databekabeling is verbonden met de multifunctionele display. En wie het summum van comfort wil kiest de domoticamodule, waarmee je de spiegel aansluit op een alles-uit-toets. Een druk op de knop en alle verlichting in huis – inclusief de spiegel – wordt uitgeschakeld.

     

    De Smart Mirror is er in twee uitvoeringen. Naast de multifunctionele wellness-kast, met drie afzonderlijke dubbelzijdige spiegeldeuren en glazen leggers, is er het multifunctionele spiegelpaneel met één groot spiegeloppervlak. Beide zijn te verkrijgen in 8 basiskleuren en 15 kleuren uit de designers collection.

     

     

     

    26-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rode Zee

    Rode Zee Heerlijke nieuwe winterbestemming

     

    Naast de Franse Antillen kondigt MSC Cruises met evenveel trots de Rode Zee aan als nieuwe bestemming voor het winterseizoen 2012-2013. Genieten van de wondermooie fauna en flora en terwijl de rijke culturele geschiedenis van de regio ontdekken. Van 10 november 2012 tot 6 april 2013 staan er voor MSC Armonia 21 cruises van 8 dagen/ 7 nachten op het programma. Vertrek elke vrijdag vanuit Sharm El Sheikh, Egypte.

    MSC Armonia vertrekt van Sharm El Sheikh, een badplaats tussen de Sinaïberg en de Rode Zee. Een bezoek aan de marktplaats in het oude kwartier is een aanrader om kennis te maken met de rijke geschiedenis van deze stad. Daarna gooit het schip anker uit voor Safaga (Egypte). De ideale haven om naar Luxor te gaan, door de eeuwen heen beter bekend als ‘Thebe’ en de oude hoofdstad van Egypte. Met een indrukwekkende architectuur en haar rijke verleden nog steeds zichtbaar, is Safaga ook de plaats om de Nijl over te steken en de graven van de beroemde farao’s in de Vallei der Koningen te verkennen.

    Volgende stop is Eilat in Israël. Het hele jaar door zon en gezegend met koraalriffen, is Eilat een heerlijke bestemming om te zwemmen, snorkelen, duiken, kitesurfen en te zonnen. Grenzend aan Eilat ligt Aqaba. Dit levendige kustplaatsje is de enige haven van Jordanië. Reis door de Wadi Rum woestijn, wereldberoemd door de film Lawrence of Arabia, en ontdek er de unieke, in roze zandsteen uitgehouwen stad Petra. Het charmante Aqaba heeft  een sfeervol strandleven met tal van duik- en watersportcentra, maar ook vele archeologische sites.

    Om te eindigen meert MSC Armonia aan in de haven van Sokhna, dé uitvalsbasis voor een bezoek aan het indrukwekkende Gizeh Plateau. Deze archeologische vindplaats wordt onder meer gesierd door de Sphinx en de Grote Piramide, een van de 7 wereldwonderen.   

    MSC Armonia heeft 777 kajuiten en kan 2.199 passagiers verwelkomen. Daarnaast zijn er 4 restaurants, 10 bars, een discotheek, Spa, gymzaal, 2 zwembaden, winkelruimte en nog veel meer. Kinderen kunnen zich uitleven in de kinderclub en zelfs een partijtje minigolf spelen aan boord. Deze cruise is al te boeken vanaf €799, inclusief vluchten en transfers vanuit Brussel. Kinderen jonger dan 18 jaar cruisen gratis mee. Zij dienen enkel de vluchten, transfers en havengelden te betalen.

     

     

     





    26-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trouwen op Schiphol

    Trouwen op Schiphol!

    Schiphol in cijfers: wist je dat?

     

     

     

    Dat Amsterdam Airport Schiphol één van de grootste luchthavens is in Europa wist je misschien al. En dat het slechts op 56 min met de trein van Antwerpen ligt misschien ook. Maar wist je dat er dagelijks 1.108 vluchten vertrekken vanuit Schiphol en dat het de oudste luchthaven is op één en dezelfde plaats met een eerste vlucht op 19 september 1916?

     

    Wist je dat Schiphol een luchthaven is met een geschiedenis? De luchthaven bevindt zich nog altijd op dezelfde plaats als bij de opstart en de eerste vlucht dateert al van 19 september 1916. KLM is de oudste luchtvaartmaatschappij en werd gesticht in mei 1920. De luchthaven zelf ligt daarenboven 4,5m onder zeeniveau!

    Veelzeggende cijfers: 103 luchtvaartmaatschappijen, ruim 1100 vluchten per dag naar 313 bestemmingen, 49,8 miljoen passagiers per jaar goed voor 1 miljard passagiers sinds 1916, 55 miljoen bagagestuks per jaar en een vrachtomzet van 1,5 miljoen ton, waarvan 40% richting Azië.

     

    Wist je dat Schiphol veel belang hecht aan het leveren van hoogstaande kwaliteit? Het zijn de reizigers zelf die Amsterdam Airport Schiphol hoog aanschrijven want zij verkozen de luchthaven tot de beste van Europa en de vierde beste van de wereld.

    Wist je dat wachten op een vliegtuig op Schiphol WEL leuk is? Er zijn maar liefst 111 shops en tientallen bars en restaurants, zowel voor snelle maaltijden als voor gastronomische hoogstandjes. Je kan ook de rust en stilte opzoeken in het Rijksmuseum Amsterdam Schiphol waar je 16 originele schilderijen van de Hollandse meesters van de Gouden Eeuw kunt bewonderen.

     

    Wist je dat je op Schiphol kan trouwen? 7 dagen op 7, 24u op 24u! En dan kan je uiteraard direct op huwelijksreis vertrekken. Reeds 350 paren hebben er hun ‘ja’-woord gegeven. En als het jong gehuwde paar weer thuiskomt, kan je een spandoek op maat maken op een van de spandoekautomaten. Deze nieuwe service is eind vorig jaar gelanceerd en reeds 5.000 mensen hebben een leuk of origineel ‘welkom’ uitgeprint. En ook de grote  Amerikaanse luchthavens hebben al hun interesse getoond in deze gadget.

     

    Amsterdam Airport Schiphol is een onderdeel van Schiphol Group. Schiphol Group is een exploitant van luchthavens in binnen- en buitenland. Amsterdam Airport Schiphol heeft als ambitie om Europe’s preferred airport te zijn en blijven. www.schiphol.be 

    Schiphol heeft een eigen channel op YouTube (www.youtube.com/schiphol).

     

     

    25-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer producten'van bij ons'

    MEER PRODUCTEN “VAN BIJ ONS” BIJ DELHAIZE

     

     

     

    Als ambassadeur van het Belgische culinaire patrimonium zal Delhaize vanaf juni als eerste distributeur een nog ruimer assortiment van kwaliteitsvolle lokale producten specifiek voor elke regio lanceren. De klanten van Delhaize kunnen zo de typische producten uit hun streek terugvinden of makkelijker ontdekken in hun supermarkt. Door een unieke keuze aan authentieke producten aan te bieden, wil Delhaize zich nog beter integreren in de plaatselijke gemeenschap. Lokale producten bieden trouwens heel wat voordelen, zowel voor de consumenten als voor de producenten en de planeet.

     

    Een specifiek lokaal assortiment voor elke regio, duidelijk identificeerbaar dankzij het nieuwe logo. Delhaize biedt nu al meer dan 1000 lokale producten aan in haar volledig assortiment, toch wil ze nog specifieker beantwoorden aan de behoeften van

    haar klanten door het aantal referenties en de visibiliteit van haar lokaal assortiment te verhogen. Delhaize biedt op die manier haar klanten de mogelijkheid om meer streekproducten te ontdekken en te consumeren. Door als eerste zo specifiek op lokaal niveau te werken, toont Delhaize opnieuw haar pioniersrol in de voedingsdistributiesector. Na een eerste testproject in West-Vlaanderen wil Delhaize beetje bij beetje alle supermarkten voorzien van een assortiment dat eigen is aan elke regio. Dit assortiment zal tot een veertigtal lokale, artisanaal geproduceerde producten bevatten die gemakkelijk te identificeren zullen zijn in de winkel dankzij een logo « Product van bij ons » in de rayons. Dankzij dit initiatief kunnen de klanten van Delhaize in eenzelfde winkel vertrouwde producten kopen van producenten uit hun eigen streek en deze duurzaam consumeren.

     

    Door dit uitgebreid assortiment aan lokale producten, benadrukt Delhaize opnieuw dat ze belang hecht aan een duurzame manier van handelen. Deze producten bieden heel wat voordelen, zowel voor de producenten, de consumenten en onze planeet. Door haar aanbod aan lokale producten uit te breiden, toont Delhaize immers haar engagement om plaatselijke economieën te ondersteunen. Door streekproducten bij een breed publiek te promoten, zorgt Delhaize ervoor dat het werk van de kleine producenten meer in de kijker staat en dat deze laatsten zich verder kunnen ontwikkelen.

     

    Ten slotte laat het aankopen van lokale artisanale producten Delhaize, toe om een extra inspanning te doen voor onze planeet. Door beroep te doen op lokale leveranciers kunnen de producten rechtstreeks van de producent naar de winkels vervoerd worden. Op die manier vermindert Delhaize het aantal vrachtwagenritten en dus ook de schadelijke uitstoot ervan. Kortom, een win-win situatie voor iedereen.

     

     

    25-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sodexo

    Verjongingskuur voor het directiecomité van Sodexo België

    Gemiddelde leeftijd 45 jaar, 20% vrouwen

     

     

    Sodexo verwelkomt een nieuw lid in haar Uitvoerend Comité : Maxime Mintiens, 37 jaar en Marketing & Supply Chain Director Benelux. Maxime is hiermee het jongste lid van het Uitvoerend Comité van Sodexo. Twee andere recente leden van het directiecomité zijn Jacques-Olivier Vandenhende die als Sales Director mee het beleid van Sodexo in België bepaalt en Pierre-Alain Scharff die de afdeling Corporate Services onder zijn beheer heeft.  Het diversiteitsbeleid van het bedrijf zit ook verankerd in de samenstelling de leiding van het bedrijf: de gemiddelde leeftijd van de leden van het Uitvoerend Comité is 45 jaar en 20% ervan zijn vrouwen.

     

    Maxime Mintiens, 37 jaar,  behaalde een Europees diploma in Hotel Management aan Vatel, Ecole de Commerce et de gestion de l’Hôtellerie in Parijs, gevolgd door verscheidene masters  waaronder een MBA en een licentie TEW aan de VUB te Brussel en een Master of Science in Tourism Management aan de University of Surrey, UK. Hij begon zijn loopbaan in de horeca-sector als zelfstandig consultant en werkte nadien een aantal jaren bij Accor Belux als Aankoper. 

     

    Jacques-Olivier Vandenhende, 41 jaar, begint zijn loopbaan als Business Analyst bij Sodexo in 2002. Na enkele jaren aan het hoofd van de Marketingafdeling, wordt hij benoemd tot Business Strategy Director in 2009. Recent werd Vandenhende benoemd tot Sales Director met als uitdaging het verder ontwikkelen en commercialiseren van de verschillende diensten die Sodexo aanbiedt op de Belgische markt.

     

    Pierre-Alain Scharff, 46 jaar, is het derde nieuwe lid van het Uitvoerend Comité. Pierre-Alain is licentiaat Economische en Financiële Wetenschappen ( ICHEC – ISC Saint-Louis te Brussel) en deed eerder al bedrijfservaring op in diverse kaderfuncties bij ACCOR (Division Ferroviaire).

     

    Met deze nieuwe leden van het Uitvoerend Comité, brengt Sodexo de gemiddelde leeftijd van haar directie naar 45 jaar. Bovendien is de vrouwelijke aanwezigheid verzekerd: onlangs wist het bedrijf Geneviève Jamin (44 jaar), Strategy & HQSE Director, aan te trekken. Samen met  Hilde Eygemans (47 jaar), Communications Director, maakt zij ook deel uit van het Uitvoerend Comité.  Daarnaast zijn 31 % van de kaderleden vrouwen, 19% van de site managers en 55% van alle werknemers in België. 

     

     







    25-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinner Ommegang

    Het diner van de ommegang

    In het kader van Brusselicious en het CarolusV festival

     

     

     

    Op dinsdag 3 en donderdag 5 juli 2012 is het weer tijd voor de Ommegang! Voor deze gelegenheid, en voor de allereerste keer, biedt Brusselicious een combiticket aan voor een historisch menu in de prachtige ondergrondse gewelven van de Coudenberg èn voor de feestelijke Ommegang zelf…

     

    Oorspronkelijk betekent het woord Ommegang ‘rond de kerk gaan’. Dit feest is de oudste historische evocatie van Brussel en gaat terug tot de vijftiende eeuw. Het was toen vooral een processie als dank aan Onze-Lieve-Vrouw-ten-Zavel. Sinds 1549 herdenkt de Ommegang de Blijde Intrede van Keizer Karel. Vandaag is het een optocht van niet minder dan 1.400 figuranten, 38 folkloristische en historische genootschappen, 40 paarden, een rondtrekkend poppentheater en 9 reuzen (de aartsengel Michael, Sint-Goedele, het ros Beiaard,…).

     

    Op 3 en 5 juli kan u bovendien genieten van een passend historisch menu samengesteld door het “Centre de la Gastronomie Historique”. Het wordt u van 18 tot 20 uur aangeboden in de archeologische site van de Coudenberg, het voormalig Paleis van Keizer Karel. Na deze maaltijd, in die tijd collation genoemd, en een bezoek aan de ondergrondse gewelven, wordt u uitgenodigd om de start van de feestelijkheden bij te wonen.

    Het rijtuig van Keizer Karel en zijn gevolg vertrekt om 20 uur naar de Zavel. De volledige stoet gaat dan verder naar de Grote Markt waar de feesten verder gaan.

     

    Combiticket: culinaire belevenis + Ommegang

    Dinsdag 3 juli 2012 & donderdag 5 juli 2012, het evenement gaat van start om 18 uur en de fijnproeverswandeling eindigt om 20 uur. Het historische menu wordt speciaal voor u samengesteld door “Le Centre de la Gastronomie Historique”. Daarna heeft u de tijd om de stoet te volgen naar de Grote Markt, waar het feest van de Ommegang losbarst om 21 uur.

     

    Prijs? € 85 per persoon (BTW inbegrepen) + reservatiekosten: € 2,50 per persoon. In deze prijs is inbegrepen: aperitief, historisch diner, alle dranken en toegangsticket tot de Ommegang op de Grote Markt.

    www.coudenberg.com - www.cooremans.net - www.ommegang.be

     

     

    25-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelin banden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Michelin presenteert de prestaties van haar banden en geeft uitleg over de nieuwe Europese wetgeving voor banden

     

     

    Nu de Europese wetgeving rond bandenlabels toestaat dat fabrikanten de beoordeling van hun producten bekendmaken, laat Michelin opnieuw zien hoe belangrijk het is om voor elk bandengamma het beste evenwicht in prestaties te leveren.

     

    Michelin verwelkomt de invoering van het nieuwe Europese bandenlabel, dat bedoeld is om consumenten objectieve informatie te verstrekken over drie belangrijke prestaties van de band: grip op nat wegdek, brandstofefficiëntie en extern afrolgeluid.

     

    Bij de Michelin zomerbanden, hebben alle bandengamma’s die sinds 2010 op de markt zijn gebracht een ”A” voor grip op nat wegdek. De MICHELIN Energy Saver +, die vanaf de zomer van 2012 te koop is, valt in klasse A wat betreft grip op nat wegdek. De MICHELIN Primacy 3 behaalt de maximale notering, dus A, voor grip op nat wegdek. De MICHELIN Pilot Super Sport en de MICHELIN Pilot Sport 3 zijn eveneens ingedeeld in klasse A vanwege hun grip op nat wegdek.

    De betrokkenheid van Michelin bij brandstofbesparing, wordt bevestigd doordat alle nieuwe belangrijke bandengamma’s klasse C of beter behalen. De MICHELIN ENERGY Saver + bevindt zich, afhankelijk van de afmeting, in klasse B of C qua brandstofefficiëntie. De MICHELIN Primacy 3 is genoteerd in klasse C.

    De meeste sportieve bandengamma’s zitten qua rolweerstand in E, aangezien ze een zeer specifiek prestatie-evenwicht bieden. Namelijk een combinatie van zeer goede grip, zelfs onder extreme gebruiksomstandigheden, met een lange levensduur in kilometers.

    Voor het extern afrolgeluid van de zomerbanden geldt dat alle bandengamma’s voldoen aan de toekomstige normen voor geluid buiten de auto (maximaal 2 golfjes) die per 1 november 2016 van kracht worden.

     

    De MICHELIN winterbanden

     

    Bij de laatste generatie Alpin winterbanden bevinden alle bandengamma’s zich in klasse C voor prestaties op nat wegdek en in klasse E voor rolweerstand. Deze winterbanden zijn zo ontworpen dat ze zich kunnen aanpassen aan allerlei omstandigheden van het wegdek (ijs, sneeuw, natte sneeuw) en aan de uiteenlopende temperaturen in de winter. Ze beantwoorden aan de belangrijkste verwachtingen van consumenten doordat ze onder alle omstandigheden optimale grip bieden en de lange levensduur hebben die kenmerkend is voor een Michelin band.

     

    De MICCHELIN bestelwagenbanden

    Ook het nieuwe MICHELIN Agilis + gamma, dat in de zomer van 2012 op de markt komt, toont een uitstekend evenwicht in prestaties met een B voor grip op nat wegdek, een C voor de brandstofefficiëntie, en twee golfjes voor extern afrolgeluid. Verder presteert dit gamma uitstekend in termen van robuustheid en levensduur in kilometers.

     

    Het beste evenwicht in prestaties gaat verder dan alleen de score op de labels. De strategie van Michelin is gericht op het ontwikkelen en produceren van banden die veiligheid onder alle omstandigheden (zowel op natte als op droge wegen, en zowel op rechte stukken als in bochten) combineren met minder brandstofverbruik en een langere levensduur in kilometers. De levensduur van de band is een reële verwachting van consumenten (aangezien banden veel impact hebben op hun budget), maar wordt niet meegenomen in de nieuwe regelgeving. Er is een groot verschil in levensduur tussen de banden die op de markt zijn: de ene band kan twee keer zo lang meegaan dan de andere, wat neerkomt op meer dan een jaar rijden.

     

     

     

    24-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morso Stove

     Morsø Outdoor Stove & Pizzaoven: traditioneel in een modern design

     

     

     

    De Morsø terrashaard & pizzaoven combineert strakke vormgeving met  gebruiksvriendelijkheid.Urenlang met vrienden in je tuin genieten van heerlijke gerechten, de geur van versgebakken brood en de zwoele warmte van een originele Italiaanse, op hout gestookte, pizzaoven. Met de Morsø terrashaard & pizzaoven breng je het middelpunt van een mediterrane buitenkeuken naar je eigen tuin!

     

    Door de traditionele constructie kunnen in een handomdraai de enige echte Italiaanse pizza's gebakken worden. Plaats het hout in het midden van de pizzaoven om zo op temperatuur te krijgen. Als de Morsø pizzaoven warm genoeg is schuif je het brandende hout naar de zij- en achterkant. Nu kan je een echte Italiaanse pizza bakken. Na de heerlijke maaltijd kan je de Morsø pizzaoven verder gebruiken als terrashaard.

     

    De Morsø pizzaoven is vervaardigd uit geëmailleerd gietijzer met aan de binnenkant een hittebestendige stenen bodem.

    Morsø Outdoor Stove & Pizzaoven: 1890 euro - Tafel: 500 euro

    www.barbecuespecialist.be

     





    24-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MPIK royal toffee
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Fijnproevers koken met BergHOFFkeramische messenset, gietijzeren wok en tajine

     

     

     

    Een nieuw verhaal in de klasseproducten van BergHOFF! Koken in stijl met behoud van de smaak van elk individueel ingrediënt. Met de Eclipse keramische messenset en de gietijzeren wok en tajine tover je de meest diverse en pure smaken op je bord. Aan het werk!

     

    Eclipse: 3-delige keramische messenset

    De kunst der snijden beoefen je maar beter met het beste materiaal. De 3 keramische messen liggen zacht in de hand en snijden elke groente, elk stuk fruit of elk lapje vlees moeiteloos tot het gewenste formaat. Zeer licht, en heel eenvoudig in onderhoud zijn deze keramische messen uiterst duurzaam. Ze blijven heel lang vlijmscherp en zijn ideaal voor mensen die gevoelig zijn aan of allergisch voor metalen. In elke set zitten 3 zilveren messen van 10, 13 en 14 cm.

     

    Gietijzeren wok en tajine: de garantie voor topgerechten - Neo wok in gietijzer

    Het voordeel van wokken is dat je verschillende heerlijke ingrediënten kan ‘samen gooien’ en er in no time een supergerecht mee op je bord kan toveren. Nog een pak beter wordt het met de gietijzeren wok. Als toonbeeld van topkwaliteit, staat de wok garant voor enkel absolute topcreaties. De wok is volledig vervaardigd uit gietijzer, en verkrijgbaar in 2 formaten (24cm en 32 cm)

     

    Neo tajine in gietijzer

    Met dezelfde topkwaliteit als de wok, stoof je met de tajine de allerbeste gerechtjes, zonder ook maar iets aan smaak in te boeten. Ook hier werd voor gietijzer gekozen, wat staat voor duurzaam, lekker en ‘tegen een stootje kunnen’. Het porseleinen deksel is voorzien van een gaatje aan bovenkant, met een afsluitknop. Deze knop kan je heel snel verwijderen, om zoals in de echte Maghreb-keuken de tajine af te sluiten met een citroen of tomaat. Met een doorsnede van 24 cm is de tajine groot genoeg voor een heerlîjk maal voor 4 personen.

    www.berghoffworldwide.com

     

    24-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fietsen wandelen Greenway

    Fietsen, wandelen en lekker eten langs de Greenway

     

     

     

    Aan de westkust van Ierland is een meer dan honderd jaar oude spoorlijn verbouwd tot een schitterend wandel- en fietspad: THE GREENWAY. Langs de route genieten fietsers en wandelaars niet alleen van het mooie landschap maar maken ze ook kennis met de beste Ierse voedingsproducten van land en zee.

     

    De 42 kilometer lange route tussen Westport en Achill werd geopend op 18 juni 2011 en is een gigantisch succes. Binnenkort viert de route zijn eerste verjaardag! Het toerisme stimuleert de lokale economie. In een jaar tijd heeft de Greenway al ruim 1 miljoen euro opgebracht. Ook de tewerkstelling vaart er wel bij want maar liefst 130 mensen vonden een job dankzij dat succes.

     

    Via de Greenway, een reis door het westen van Ierland, maak je kennis met het idyllische landschap en omdat het parcours op de vlakke bedding van een oude spoorlijn ligt, hoef je nooit recht op de trappers te staan. Je kan maximaal genieten van de spectaculaire Nephin Mountains of van de panoramische vergezichten over de Clew Baai.  Langs de route liggen ook cultuurhistorische bezienswaardigheden en sfeervolle stadjes: de zeven bogenbrug over de Black Oak rivier, het kasteel van Rockfleet of de Dominicaanse abdij uit de 17de eeuw.  Sommige plaatsen langs het traject, zoals Mulranny, zijn omwille van hun toeristisch aanbod door de Europese Gemeenschap uitgeroepen tot Destination of Excellence. Wie 42 kilometer fietsen te veel vindt, kan kleinere stukken van de route fietsen. Huurfietsen kun je immers op tal van plaatsen ophalen of terug inleveren.

     

    Langs de Greenway kan fietsen en wandelen gekruid worden met een heel aantrekkelijk extraatje. Namelijk de wonderlijke artisanale voedselproducten die in plaatsen als Mulranny, Newport, Westport en Achill op de menukaart staan of in winkels en boerderijen worden verkocht. De Greenway wordt op die manier de Gourmet Greenway.  Deze gastronomische route is uitgewerkt door het Mulranny Park Hotel, in samenwerking met de Mayo voedselproducenten. Wie op zoek is naar een goede overnachtingsplaats kan terecht in het Mulranny Park Hotel waar je in het Nephin restaurant zal genieten van het mooie uitzicht op de zee. Dat restaurant staat trouwens in de Bridgestone Guide, bij de Top 100 restaurants van Ierland 2012.

     

    Langs de Greenway kun je fietsen of wandelen combineren met andere sporten. Op die manier is het zelfs mogelijk om een langere actieve vakantie te organiseren. Zin in vissen, kite surfen, zeilen, paardrijden, windsurfen, rotsklimmen, kajak of nog andere sporten? In de Mayo regio zijn er tal van plaatsen om deze activiteiten te beoefenen, je kunt er het nodige materiaal huren en er zijn professionele monitoren.

     

    Met het Greenway project heeft men in Ierland een interessante link weten te leggen tussen het verleden en het heden. De exploitatie van een veilig fiets- en wandelpad, op een oud spoortraject, is een originele manier om reizigers het mooiste van de westkust van Ierland te tonen.

    23-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maison de la Perle

     Morsø Outdoor Stove & Pizzaoven: traditioneel in een modern design

     

     

     

    De Morsø terrashaard & pizzaoven combineert strakke vormgeving met  gebruiksvriendelijkheid.Urenlang met vrienden in je tuin genieten van heerlijke gerechten, de geur van versgebakken brood en de zwoele warmte van een originele Italiaanse, op hout gestookte, pizzaoven. Met de Morsø terrashaard & pizzaoven breng je het middelpunt van een mediterrane buitenkeuken naar je eigen tuin!

     

    Door de traditionele constructie kunnen in een handomdraai de enige echte Italiaanse pizza's gebakken worden. Plaats het hout in het midden van de pizzaoven om zo op temperatuur te krijgen. Als de Morsø pizzaoven warm genoeg is schuif je het brandende hout naar de zij- en achterkant. Nu kan je een echte Italiaanse pizza bakken. Na de heerlijke maaltijd kan je de Morsø pizzaoven verder gebruiken als terrashaard.

     

    De Morsø pizzaoven is vervaardigd uit geëmailleerd gietijzer met aan de binnenkant een hittebestendige stenen bodem.

    Morsø Outdoor Stove & Pizzaoven: 1890 euro - Tafel: 500 euro

    www.barbecuespecialist.be

     





    23-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.perniso

    PERNISO®, het voedingssupplement barstensvol Omega 3

     

    PERNISO®, een voedingssupplement met extracten van groenlippige mosselen uit Nieuw- Zeeland, uiterst rijk aan Omega 3, helpt bij het goed functioneren van het metabolisme in de gewrichten en de preventie van cardiovasculaire stoornissen. De in-vitro studies bij dieren heeft de sterke anti-inflammatoire werking van PERNISO® aangetoond, wat daarna ook bevestigd werd bij de mens via meerdere wetenschappelijke studies. PERNISO® is 100% natuurlijk, zonder toegevoegde kunststoffen, noch melk, gist of gluten.

    De eigenschappen van deze groenlippige mossel (Perna Canaliculus) werden door de onderzoekers van de NASA ontdekt. Die hebben kunnen vaststellen dat deze mosselen sterke anti-inflammatoire bestanddelen bevatten.

    Vooraleer PERNISO® op de markt gebracht werd, zijn het de astronauten van de NASA die van de eigenschappen van deze Nieuw-Zeelandse mosselen hebben kunnen genieten. Een garantie voor het succes van dit voedingssupplement dat meer en meer van zich laat horen.

    Het staat tegenwoordig goed voor bepaalde evenwichtige voedingsproducten om de nadruk te leggen op hun Omega 3-gehalte. Dan nog moeten we weten om welke dosis het werkelijk gaat. Die zijn al te vaak zeer gering en hebben meer resultaat via voedingssupplementen, het ene al overbodiger dan het andere. PERNISO® maakt echter deel uit van een nieuwe generatie voedingssupplementen die heel anders is. Het Omega 3 dat het in het lichaam verspreidt, is uiterst performante. PERNISO® is erkend door artsen en apothekers en is natuurlijk alleen verkrijgbaar in apotheken.

    PERNISO® bestaat uit een unieke groep zeelipiden die verschillende niet-polaire lipiden en poly-onverzadigde Omega 3-vetzuren uit groenlipmosselen van Nieuw-Zeeland (Perna canaliculus) bevatten. Bij de productie van PERNISO® wordt een gepatenteerd extractieproces gebruikt dat ontwikkeld werd voor een stabiele productie zonder chemische resten. PERNISO® wordt gestabiliseerd door de inkapseling in capsules in aanwezigheid van natuurlijke antioxidantia (Vitamine E). PERNISO® is een uniek gepatenteerd extract van zeelipidenolie en mag niet in verband worden gebracht of vergeleken worden met de poeders van groenlipmosselen uit Nieuw-Zeeland.

    Innemen bij de maaltijd. Niet innemen als vervanging van een correct dieet.
    Is geen vervangmiddel voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Volg de aanbevelingen van uw arts voor de dosering en de duur.
    Het is doorgaans aanbevolen om in eerste instantie 2 capsules per dag in te nemen. Vervolgens kan minder worden ingenomen, 1 capsule per dag, om goede gewrichten te behouden.

    Voorzorgen: PERNISO® wordt doorgaans heel goed verdragen. Licht ongemak ter hoogte van de maag (dikwijls voorbijgaand) kan optreden. Dit kan worden vermeden door het middel bij de maaltijd in te nemen. www.perniso.com

    22-06-2012 om 09:32 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.piQ NiQ
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    PiQ NiQ!

     

     

     

    Deze zomer bruisen de Brusselse parken van de liefde, de zuurstof en de Brusselicious piQniQ! Brusselicious, het jaar van de fijnproever 2012, viert al enkele maanden de gastronomie in al zijn vormen. Deze zomer nodigt VISITBRUSSELS u elke zondag uit in enkele van onze mooiste groene plekjes voor een familiale piQniQ in het teken van de gezelligheid en de gezonde voeding.

     

    De piQniQs van Brusselicious maken het mogelijk een lekkere piQniQ te delen, te flaneren in de zon of te genieten in een ligstoel terwijl u luistert naar een strijkkwartet of een jazz-zangeres, te proeven van heerlijke streekproducten, u met mate te buiten te gaan aan één van onze lekkere Brusselse biertjes of een koel glaasje wijn, om te leren brood bakken of deel te nemen aan een dans, om de fauna en de flora in de omgeving te ontdekken.

     

    Ter plaatse kan de piQniQer terecht voor een lunch bag voor twee personen met ter plaatse gebakken brood, verse producten en gezonde drankjes. Ambachtslieden, producenten en bewerkers uit alle uithoeken van België komen hun producten afkomstig uit de biologische landbouw voorstellen.

     

    Op elke piQniQ zal een groep Brusselse verenigingen, onder leiding van het RABAD (netwerk van Brusselse actoren voor een duurzame voeding), hun werk rond duurzame voeding komen voorstellen. Daarnaast komen ook andere thema’s zoals het milieu, mobiliteit en stedenbouw aan bod.

     

    De Lunch bag piqniq is te koop voor 12 €/2 personen op de dag zelf in het park of 10 € in voorverkoop op de site www.brusselicious.be

    Deze bevat 2 broodjes, 2 porties boter, 2 plakjes jonge kaas, 2 plakjes salami, 2 potjes yoghurt, 2 stuks seizoensfruit, 1 salade van de dag, 2 wijntickets en 1 flesje water bru 50 cl

     

    Tijdens de broodworkshops geeft een artisanale bakker de deelnemers aan de piQ niQ een inleiding in het maken van brood met de oven en de broodbakmachine. Verder is er verkoop van fruit- en groentemanden, verkoop van versgeperst vruchten- en groentesap, demonstratie / bereiding door een Brusselse chef.

    Naast de gezellige muzikale omkadering, zijn er natuurwandelingen met gids, al naargelang de locatie koetstochten, reuzenspelen in hout en initiaties vliegeren. Het «Bal moderne» op 8 zondagen met massachoreografieën, waarbij het voorgestelde programma kan variëren van park tot park.

     

    Agenda: 1 juli Koningspark Brussel, 8 juli Elisabethpark Koekelberg met ‘Bal Moderne’ , 15 juli Abdij ter Kameren Elsene & ‘Bal Moderne’, 22 juli Georges Henri-park Sint-Lambrechts-Woluwe & ‘Bal Moderne’, 29 juli Josaphat-park Schaarbeek, 5 augustus Ter Kamerenbos Brussel, 12 en 19 augustus Parc du Wolvendael Ukkel, 26 augustus en 2 september Rouge Cloître Oudergem, 9 september Parc d’Osseghem Brussel en een absolute verrassing op 16 september.

    www.brusselicious.be

     

    22-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rundvless rood ras

    Rundvlees van het rood ras van West-Vlaanderen haalt Vlaamse erkenning STREEKPRODUCT.be

     

    Het Vlaams Steunpunt Streekproducten, dat deel uitmaakt van VLAM, ijvert al geruime tijd voor de valorisatie van oude rassen. Deze rassen maken deel uit van ons landbouwkundig en gastronomisch patrimonium en het zou jammer zijn dat ze verloren zouden gaan.

    VLAM is opgetogen dat het Studie- en Documentatiecentrum van de Vlaamse Rundveerassen Werkgroep rood ras van de Vlaamse Rundveeteeltvereniging zijn schouders heeft gezet onder de erkenningsaanvraag voor het rundvlees van het rood ras van West-Vlaanderen. Het is een belangrijke stap om dit unieke runderras te vrijwaren voor de toekomst.

    Het rood ras van West-Vlaanderen bestaat wellicht al meer dan 500 jaar. Het historisch fokgebied lag in de driehoek Cassel-Watou-Hazebroeck en vandaag blijft het ras verbonden aan de provincie West-Vlaanderen. Het rode ras is een uitstekende grazer in de winderige en vochtige polders en kuststreek. Het rood ras wordt zowel voor zijn melk- als vleesproductie gehouden.

    Vanaf de jaren 1970 nam de interesse van landbouwers voor het rood ras af ten voordele van rassen  die ofwel een sterke melkproductie kennen ofwel gekenmerkt zijn door meer bevleesdheid en een hoog slachtrendement. In 2000 kreeg het ras de status van bedreigd rundveeras.

    De overblijvende kwekers hechten bijzonder veel belang aan het voeder van de dieren. Op jaarbasis bestaat het rantsoen van de dieren ouder dan 1 jaar voor 80% uit graslandproducten. Dit levert fijnvezelig vlees op, dat licht vetdooraderd is, donker van kleur is, mals en smakelijk. Enkel de vrouwelijke dieren worden onder het label streekproduct.be aangeboden.

    Dankzij Horeca Totaal in Brugge vindt het rundvlees van het rood ras van West-Vlaanderen vandaag zijn weg naar de West-Vlaamse horeca en consument. De jongste maanden duikt dit zeer smakelijke vlees ook meer en meer op in reportages in magazines en tv-programma’s. Alom wordt het vlees geprezen. Het is duidelijk dat het rood ras aan een comeback bezig is.

    De aanvragers hebben ook Europese ambities en ook op dit vlak heeft de provincie al een mooi palmares opgebouwd. De ambitie is om ook tegen het einde van 2012 een Europese aanvraagdossier klaar te hebben voor het rundvlees van het rood ras uit West-Vlaanderen.

    21-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 24/06-30/06 2024
  • 17/06-23/06 2024
  • 10/06-16/06 2024
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!