Inhoud blog
  • Jullie zijn het waard
  • Bell& Ross: the 05 Artline steel & gold
  • dnata zorgt voor een vlotte en veilige reis
  • High season, high dining
  • Time to barbacue!
  • Le Male pride 2024
  • Nina Illusion
  • Highlife Chronograph Automatic
  • Yves Rocher : wij keren het tij
  • Unisa AW24
  • Ducati
  • Fresh 'n rebel
  • I'll tell yoy what I really want
  • Zomersolden
  • Gigue FW24/25
  • Trixie-dierenvrtiendjes
  • Hannover
  • MSC World America: ultieme vakantiebestemming
  • 360° magic shows
  • Classissimo 2024: klassiek zonder grenzen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    02-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koortslip

    Palmes d’Or

     

     

     

     

    “De diva van de Champagne” in magnumformaat gepresenteerd in een elegant koffertje in zwarte lak.

     

    Palmes d’Or is meer dan een uitzonderlijke champagne: het is « de diva van de champagnes », een titel die de wijn dankt aan zijn kwaliteit, zijn stijl en geschiedenis en de luxe waarin hij baadt. Voor Kerstmis pakt het merk uit met een magnum Vintage 1996, een zeer verleidelijke millesime die veeleisende consumenten en liefhebbers van zeldzame wijnen ongetwijfeld tevreden zal weten te stellen.

     

    Het rijke aromatische palet is een kennismaking met smaakemoties van zurige toetsen (gekonfijte citroenschil, kleine rode vruchten), zalige fruitsmaken (appel, kweepeer, mirabel), patisseriearoma’s (vanille, amandel, vruchtencake) en ten slotte ook heerlijk zoethout.

     

    Het sensuele register combineert frisheid en elegantie waardoor de wijn geschikt is voor alle omstandigheden: de Palmes d’Or Vintage 1996 is geknipt voor het aperitief, maar doet het ook uitstekend bij feestelijke gerechten als warme oesters, een sneetje foie gras, een eenden magret of een tarte Tatin.

     

    De Brut Vintage Palmes d’Or is een zeldzaam evenwichtige assemblage van chardonnay voor de fijnheid en pinot noir voor de structuur. Keldermeester Jean-Pierre Vincent en zijn team selecteren voor deze wijn enkel « het beste van het beste ». De chardonnay is afkomstig van drie traditionele Grands Crus uit de Champagnestreek, waaraan een meer noordelijke cru uit de Aube werd toegevoegd en die een subtiel aroma van exotische vruchten geeft. De pinot noir is afkomstig van vijf van de meest gereputeerde Grands Crus uit de Champagnestreek.

     

    « De diva van de champagnes» is sinds zijn creatie in 1986 door mijnheer Nicolas Feuillatte de bijnaam van de Palmes d’Or. Het is immers Nicolas Feuillatte zelf die samen met keldermeester Jean-Pierre Vincent deze zeer speciale cuvée bedacht als hulde aan een « diva » die hij lang tevoren had ontmoet en die hem nauw aan het hart lag. « Niets was ongetwijfeld mooi genoeg voor haar » en de Palmes d’Or getuigt dan ook van zijn bewondering voor gratie en talent.

     

    De Palmes d’Or steekt in het zwart, de kleur van de absolute chic, en de fles is versierd met erg originele parels. De geschenkverpakking in zwarte lak draagt het embleem van het merk: een persoonlijke interpretatie van de cirkel, het symbool van de perfectie. RVH.

    www.feuillatte.com - Richtprijs: 340 euro

     





    02-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radisson Parijs

    Rezidor kondigt twee nieuwe Radisson hotels aan in Parijs

     

     

     

     

    The Rezidor Hotel Group, één van ‘s werelds snelst groeiende hotelbedrijven, zet zijn groei voort met de opening van 2 nieuwe hotels in Parijs. Het Radisson Ambassador Hotel, Paris Opéra (296 kamers, heden gekend als “Hotel Ambassador”) zal vanaf 31 december 2008 de Radisson vlag dragen. Eind 2011 zal het nieuwe Radisson Hotel Paris La Défense (343 kamers) klaar zijn om te openen. “We hebben nu 1.600 kamers in beheer of ontwikkeling in de Franse hoofdstad en meer dan 4.000 kamers in heel Frankrijk – een nieuwe mijlpaal in onze ontwikkeling”, zegt Kurt Ritter, President & CEO Rezidor.

     

    Het Radisson Ambassador Hotel, Paris Opéra is gelegen in het midden van de prestigieuze Opera wijk– aan de Boulevard Haussmann in het 9de district; op 300 meter van de bekende Opéra Garnier. Winkelparadijzen als Galeries Lafayette en Printemps liggen vlakbij – alsook de hoofdkwartieren van financiële reuzen als BNP Paribas, Crédit Lyonnais, Generali en American Express, om de Parijse beurs niet te vergeten. Het art-deco hotel heeft met zijn hoge glazen plafonds, zijn met gouden omgeven kolommen en donkere houten tonen de tijdsgeest van 1920 behouden. Naast 296 kamers en suites biedt het hotel het “16 Haussmann” restaurant, “The Lindbergh Bar” genoemd naar Charles Lindberg, 8 vergaderzalen en een business centrum, en een fitnessruimte. Het hotel zal tegen midden 2010 een grondige renovatie ondergaan. Het Radisson Ambassador Hotel, Paris Opéra is een gemeenschappelijk project tussen Rezidor en Westmont Hospitality.

     

    Het Radisson Hotel Paris La Défense wordt gebouwd in het nieuwe zakendistrict La Défense – een plaats met 3.33 miljoen m² kantoorruimte met 1.500 hoofdkantoren en meer dan 3.600 bedrijven als Axa, IBM en Société Générale. Het is strategisch gelegen – dicht bij het centrum en slechts 5 minuten per auto van de Champs Elysées. Het nieuwe hotel zal dicht bij het metrostation “Esplanade de La Défense” gelegen zijn – op de kruising tussen 2 belangrijke autowegen A14 en A86, met gemakkelijke toegang tot de ring en de internationale luchthaven Charles de Gaulle. Het 20 verdiepingen hoge gebouw krijgt 343 kamers en suites, twee restaurants, een lobby bar en een sky bar op de bovenste verdieping met adembenemend zicht over Parijs. Het hotel zal bovendien beschikken over 1.000 m² vergader- en banketruimte. RVH.

    www.rezidor.com

     





    02-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christmas sweets

    Christmas Sweets.

     

     

     

    Hotel Metropole Brussel verwent haar gasten tot medio januari 2009 met enkele uitzonderlijke cadeautjes.

     

    Vooreerst kan je genieten van een onvergetelijk package “ Christmas Sweets”. Dit package omvat een overnachting in een dubbele kamer met gratis upgrading naar een ‘Privilège kamer’ met een VIP behandeling, een prachtig ontbijtbuffet in salon «Le Jardin Indien » (of continentaal ontbijt in de kamer naargelang keuze van de gast), een warme chocolade (per persoon) in de bar « Le 19ième » en een doosje Belgische pralines.

    Dit aanbod is geldig van maandag tot en met vrijdag, van 19 december 2008 tot 15 januari 2009, met uitzondering van 29, 30 en 31 december 2008.

     

    Anderzijds is er het « Kerstmarkt » package in Hotel Metropole. Dit package verenigt de prachtige magie in December…

    Hierin zijn begrepen: een overnachting in een dubbele Privilège kamer aan het tarief van een Superior kamer, een prachtig ontbijtbuffet in salon «Le Jardin Indien » (of continentaal ontbijt in de kamer naargelang keuze van de gast), een speciale kerstbehandeling, een « voordelen » couponboekje voor het « Winterpret » evenement, met toegang tot verschillende activiteiten en een mug chocolade per persoon.

    Dit package is geldig tot 28 december 2008, met uitzondering van 1 tot 4 december, van 7 tot 11 december en van 15 tot 18 december 2008. Alle reserveringen zijn afhankelijk van het aantal beschikbare kamers, terwijl de tarieven kunnen veranderen zonder voorafgaande melding. RVH.

    Reserveringen Tel. : +32-2-214 24 24/25/26

    E-mail : resa@metropolehotel.be

     

     

     

    01-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palmes d'or
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Palmes d’Or

     

     

     

     

    “De diva van de Champagne” in magnumformaat gepresenteerd in een elegant koffertje in zwarte lak.

     

    Palmes d’Or is meer dan een uitzonderlijke champagne: het is « de diva van de champagnes », een titel die de wijn dankt aan zijn kwaliteit, zijn stijl en geschiedenis en de luxe waarin hij baadt. Voor Kerstmis pakt het merk uit met een magnum Vintage 1996, een zeer verleidelijke millesime die veeleisende consumenten en liefhebbers van zeldzame wijnen ongetwijfeld tevreden zal weten te stellen.

     

    Het rijke aromatische palet is een kennismaking met smaakemoties van zurige toetsen (gekonfijte citroenschil, kleine rode vruchten), zalige fruitsmaken (appel, kweepeer, mirabel), patisseriearoma’s (vanille, amandel, vruchtencake) en ten slotte ook heerlijk zoethout.

     

    Het sensuele register combineert frisheid en elegantie waardoor de wijn geschikt is voor alle omstandigheden: de Palmes d’Or Vintage 1996 is geknipt voor het aperitief, maar doet het ook uitstekend bij feestelijke gerechten als warme oesters, een sneetje foie gras, een eenden magret of een tarte Tatin.

     

    De Brut Vintage Palmes d’Or is een zeldzaam evenwichtige assemblage van chardonnay voor de fijnheid en pinot noir voor de structuur. Keldermeester Jean-Pierre Vincent en zijn team selecteren voor deze wijn enkel « het beste van het beste ». De chardonnay is afkomstig van drie traditionele Grands Crus uit de Champagnestreek, waaraan een meer noordelijke cru uit de Aube werd toegevoegd en die een subtiel aroma van exotische vruchten geeft. De pinot noir is afkomstig van vijf van de meest gereputeerde Grands Crus uit de Champagnestreek.

     

    « De diva van de champagnes» is sinds zijn creatie in 1986 door mijnheer Nicolas Feuillatte de bijnaam van de Palmes d’Or. Het is immers Nicolas Feuillatte zelf die samen met keldermeester Jean-Pierre Vincent deze zeer speciale cuvée bedacht als hulde aan een « diva » die hij lang tevoren had ontmoet en die hem nauw aan het hart lag. « Niets was ongetwijfeld mooi genoeg voor haar » en de Palmes d’Or getuigt dan ook van zijn bewondering voor gratie en talent.

     

    De Palmes d’Or steekt in het zwart, de kleur van de absolute chic, en de fles is versierd met erg originele parels. De geschenkverpakking in zwarte lak draagt het embleem van het merk: een persoonlijke interpretatie van de cirkel, het symbool van de perfectie. RVH.

    www.feuillatte.com - Richtprijs: 340 euro

     

    30-11-2008 om 12:31 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiedorp Port Royal

     

    Vakantiedorp Port Royal .

     

     

    Het vakantiedorp Port Royal wordt door zijn klokkentoren overheerst. Het geheel bestaat uit kleine gebouwtjes met sterk individueel karakter die uitzicht hebben op het meer, het golfterrein of de bergen. In totaal zijn 478 appartementen beschikbaar in 84 woningen, 11 mas en 5 villa’s.

     

    Ook hier beschikken de appartementen over een kitchenette naast tal van andere voorzieningen. Variabele modellen in overvloed met keuze van studio 4 personen over tweekamerappartement voor 4 tot zeer ruime vierkamerappartementen waarin maximaal, maar ook zorgeloos, 8 personen kunnen logeren.

    Alle watersportsuggesties van Port Royal zijn ook voor deze vakantiegangers toegankelijk. Sport en golf bieden ruime ontspanningmogelijkheden terwijl men voor de kinderen kan kiezen tussen de Club Baby, (3 tot 35 maand) en de Funclub (16-18 jarigen), met tal van andere opvangsuggesties voor de tussenleeftijden.

     

    Het P&V aanbod aan de Azurenkust biedt keuzemogelijkheden te over. Tussen Nice en Marseille, staan niet alleen de Promenade des Anglais of de Croisette op het menu, maar zorgen talloze andere locaties voor een prettig, aangenaam en vooral zorgeloos verlof. RVH.

     

     







    30-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milieuvriendelijk Lissabon

    Milieuvriendelijk toeren door Lissabon

     

     

     

     

    Lissabon is goed te verkennen met milieuvriendelijk vervoer. Twee lokale organisaties, RedTour en Go Car Tour, bieden verschillende excursies met elektrische vervoersmiddelen aan zoals buggies, tweezitter-kar en segways. Deze produceren geen uitlaatgassen en zijn bijna geluidsloos. Allemaal zijn ze uitgerust met een GPS. Op deze manier kan de Lissabon bezoeker op een zelfstandige, milieuvriendelijke wijze de verschillende interessante plekken van de stad bezoeken.

     

    RedTour biedt met elektrische vervoermiddelen zoals buggies en segways excursies aan door de historische wijken van Lissabon. De buggies zijn uitgerust met een audioguide/GPS systeem. Er zijn drie tochten per buggies te doen in de wijken Belém, Chiado en in de buurt van Castelo de São Jorge. De tocht per segway leidt door Alfama langs het Pantheon, de kerk van São Miguel en eindigt bij het klooster van San Vincente de Fora.

     

    Go Car Tours laat de bezoeker Lissabon ontdekken per minicar, de karretjes die op golfbanen worden gebruikt. Deze lopen ook op elektra. De bezoeker kan kiezen uit twee routes: richting Belém of richting Parque das Nações. Onderweg wordt er door audioguide/GPS vertelt over de stad en bezienswaardigheden. RVH.

    www.visitlisboa.com

    29-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slagers

     

    Zelfstandige slagers en VLAM starten eindejaarscampagne

     

     

     

    De zelfstandige slagers starten een campagne om hun eindejaarsassortiment in de kijker te zetten. Zij zijn al volop in de weer om hun klanten een extra feestelijk aanbod te doen. Met de campagne willen ze consumenten aanzetten om runds-, kalfs- of varkensvlees op het menu te zetten.

    In samenwerking met VLAM en de Waalse promotieorganisatie APAQ-W is een ludieke promotiecampagne op touw gezet. Het hoofdpersonage van de nationale promotiecampagne is een feestelijk uitgedoste kalkoen. Die is te zien op posters en raamstickers. Verder worden er tijdens de kerstperiode radiospots uitgezonden waarin het gebraad bijzondere aandacht krijgt.

     

    De campagne start op vrijdag 28 en zaterdag 29 november. Tal van zelfstandige slagers in heel het land organiseren dan een ontdekkingsweekend waarop men al kan gaan voorproeven en ideeën op kan doen. RVH.

    29-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolce

                                                                          

    DOLCE HOTELS & RESORTS BENOEMT Steven A. Rudnitsky

     

     

     

     

     

    Dolce Hotels & Resorts, de hospitality onderneming met focus op de vergadermarkt, en die 23 hotels, resorts en vergadercentra uitbaat in de Verenigde Staten, Canada en Europa, benoemt met ingang van 8 december de ervaren Steven A. Rudnitsky tot President en Chief Executive Officer. Hij zal er kunnen verderbouwen op de reeds geleverde prestaties en de groei van de onderneming versnellen.

     

    Rudnitsky, tot voor kort nog Voorzitter en CEO van de in Parsippany gevestigde hotelgroep Wyndham Worldwide, zal verantwoordelijk zijn voor het bevorderen van de wereldwijde groei van Dolce. Eerder dit jaar kondigde de onderneming aan dat ze haar portefeuille de volgende vijf jaar wil verdubbelen.

    De expansieplannen zullen worden onderschreven door Broadreach Capital Partners, die vorig jaar een meerderheidsbelang namen in Dolce, en met andere kapitaalpartners

    Rudnitsky zal de bedrijfsstrategie van de onderneming uitzetten,  evenals verantwoordelijk zijn voor  de realisatie van de bedrijfsdoelstellingen en toezicht houden op alle afdelingen, waaronder Operations, Sales & Marketing, Finance, Acquisition & Development en Human Resources. Hij zal ook deel uitmaken van de raad van bestuur van Dolce en rapporteren aan voorzitter Andy Dolce, met wie hij nauw zal samenwerken om de groei te stimuleren door middel van overnames en ontwikkelingsinspanningen. RVH.

     

    29-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Accorgroep

    Hotels van de Accor-groep bekroond met de “Business Hotel Group 2008”award van Travel Magazine

     

     

     

     

    De hotels van de Accor-groep (Sofitel, Pullman, Novotel, Mercure, Ibis...), Europees en wereldwijd leider in de reissector, het toerisme en de dienstverlening aan bedrijven, werden voor het tweede jaar op rij bekroond met de “Business Hotel Group 2008”-Award van Travel Magazine.

     

    Al sinds 1997 organiseert Travel magazine elk jaar, in samenwerking met het West-Vlaams Economisch Studiebureau (WES), een grote enquête bij de reisbureaus. Daarbij worden een dertigtal awards uitgereikt aan bedrijven uit het toerisme en de reissector, van cruisemaatschappijen tot luchtvaartmaatschappijen, vakantiecentra en hotelgroepen.

     

    Dit jaar werd de elfde enquête tussen augustus en september gehouden bij zo’n 800 reisbureaus uit het hele land. Zij moesten stemmen voor de beste ondernemingen of bedrijven in dertig verschillende categorieën, zoals zakenhotels, recreatiehotels, autoverhuur, skiproducten en city trips.

     

    Voor de award van “Business Hotel Group 2008” stemde een meerderheid van de reisbureaus voor de hotels van Accor, gevolgd door Hilton Hotels en Rezidor. Deze onderscheiding beloont zowel de kwaliteit van het onthaal en de dienstverlening in de Accor-hotels als de innovaties van de Groep op het vlak van accommodatie, de organisatie van seminaries en de dienstverlening aan de klanten.

     

    Accor is in België aanwezig met 51 hotels. 2 Sofitel-hotels, 1 Pullman-hotel, 9 Novotel-hotels, 5 Mercure-hotels, 21 Ibishotels, 5 Etap-hotels en 8 Formule 1. RVH.

    29-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotel Port Royal

    Hotel Port Royal.

     

     

    Het complex van Port Royal in de Bouches du Rhône in Mallemort is tweeledig en omvat enerzijds het Hotel du Golf en anderzijds het vakantiedorp. In het verkeersvrije centrum vinden vakantiegangers rust en comfort maar ook alle noodzakelijke faciliteiten.

    Het hotel ligt centraal en biedt een 30-tal suites, uitgerust met kitchenette, salon, wc, badkamer en slaapkamer, suites die makkelijk door 4 personen benut kunnen worden. De kamers op de benedenverdieping hebben een terras met tuinmeubelen, terwijl de suites op de verdieping beschikken over een ruime loggia eveneens uitgerust met tuinmeubelen.

     

    De hotelgasten kunnen genieten van een waterparadijs, zwembad met golven, uitgerust strand maar ook van de bijzonder fraaie golfinfrastructuur en naast het eigen restaurant kunnen ze vanzelfsprekend ook in alle andere horecazaken van het dorp terecht. RVH.

     

     

     







    29-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rezidor antwerpen

     

    Rezidor opent twee nieuwe hotels in Antwerpen

     

     

     

     

    Rezidor Hotel Group opent in december twee nieuwe hotels in Antwerpen: het Radisson SAS Astrid Hotel Antwerpen (247 kamers) en het Park Inn Antwerpen Astrid (59 kamers). Bij deze beheert Rezidor nu drie hotels in Antwerpen - het bedrijf beheert ook Radisson SAS Park Lane Hotel met 174 kamers. “Deze nieuwe openingen versterken onze positie in België en zijn in lijn met onze strategie om verder te groeien in onze Europese thuismarkten”, zegt Kurt Ritter, President & CEO Rezidor.

     

    De nieuwe hotels zijn een gemeenschappelijk project tussen Rezidor en Elbit Imaging. “Ons doel is mensen te laten genieten van het leven,” zegt Motti Zisser, Voorzitter van de Beheerraad van Elbit Imaging. De twee nieuwe hotels in het hartje van Antwerpen maken samen met het Radisson in Boekarest deel uit van de hotelportfolio van Elbit Imaging die sterk gelooft in de Radisson aanpak, zijn filosofie, professionalisme en sterke ontwikkelingscapaciteiten. Met de ondertekening van dit contract wil de groep zijn vertrouwen in Radisson en zijn toekomstige plannen voor verdere samenwerking in belangrijke Europese hoofdsteden bevestigen.

     

    Het Radisson SAS Astrid Hotel Antwerpen is ideaal gelegen in hartje Antwerpen – met zicht op het Astridplein en recht tegenover het Centraal Station. Het hotel, ontworpen door de Amerikaanse architect Michael Graves is momenteel gekend als het Park Plaza Astrid Antwerp. Het hotel huisvest “Aquatopia”, een unieke onderwaterwereld met meer dan 10.000 exotische vissen en reptielen in hun natuurlijke leefwereld. Naast de 247 kamers, inclusief 19 appartementen, heeft het hotel ook een ontbijt restaurant, een Restaurant-Bar-Brasserie, een 5-sterren fitness & health club, een balzaal van 589m², 18 vergaderzalen en een private parking.

     

    Het Park Inn Antwerpen Astrid gelegen aan het Astridplein, op slechts 50 meter van het Radisson SAS Astrid Hotel Antwerpen, wordt momenteel gerenoveerd tot 59 kamers, een ontbijt restaurant, lobby lounge en een fitnesszaal. RVH.

    28-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Konijn

    Nieuwe receptenfolder

     

     

     

     

    Konijnenvlees krijgt momenteel nog niet de aandacht die het verdient. Nochtans blinkt dit edel vlees uit op gebied van veelzijdigheid en gezondheid.

     

    Klassieke stoofschotels met konijn: heerlijk! Maar ook stomen, wokken, grillen, barbecuen kunnen. Al eens gedacht aan konijn in de microgolfoven of in een tajine ? Allemaal mogelijk! De gezondheidstroeven van konijn zijn groot: het is mager, licht verteerbaar, rijk aan ijzer en het heeft een relatief laag gehalte verzadigde vetzuren en cholesterol.

     

    VLAM brengt twee nieuwe brochures uit om de consument te overtuigen van de gevarieerdheid en de nutritionele kwaliteiten van konijnenvlees. De recepten van chef Philippe Van den Bulck moeten hem of haar aanzetten om naast de klassieke bereidingen eens te experimenteren met meer hedendaagse kookmethoden. RVH.

    www.vlam.be

                                                                                                                             

     

    28-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Château Bas

    Château Bas:

     

     

    De geschiedenis van dit Château kan makkelijk in twee aspecten worden samengevat, nl. de aanwezigheid van indrukwekkende ruines van een Romeinse tempel uit de 1ste eeuw voor Christus en de verbouwingen van deze tempel tot een kapel van de H. Caesar in 1054.

    Iets te simplistisch evenwel, het Gallo-Romeins kasteel dat op de ruïnes werd opgebouwd groeide uit tot een aanlokkelijke halteplaats. Bovendien mogen we evenmin de menselijke tussenkomsten in de bloei van deze voornamelijk agri-culturele omgeving niet vergeten.

     

    In deze gedachtegang horen ook de wijnen van Château Bas thuis. De ruwe ondergrond zorgt ervoor dat de wijngronden niet uitdrogen tijdens de zomer waardoor een behoorlijke diversiteit ontstaat. De oorspronkelijk uitgesproken tannines transformeren zich in fruitige wijnen die zich dankzij constante temperaturen in de kelders, tot beloftevolle dranken ontwikkelen.

    De huiswijnen van Château Bas zijn de Cuvée du Temple, Pierres du Sud en Château L’Alvernegue. RVH.

     

     

     

     







    28-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maaslands kruidenzout

     

    Nieuw kruidenzout

    Proef de Maaslandse natuur op uw bord

     

     

    Op Horeca-Expo lanceert Toerisme Limburg vzw een nieuw kruidenzout: een mengeling van kruiden die veel in het Maasland voorkomen (wilde marjolein, groot kaasjeskruid, tijm en salie), aangevuld met zeezout, peper, oregano en laurier. Het Maaslandse kruidenzout

    geeft vis- en vleesgerechten een aparte smaak én kleur. Het nieuwe kruidenzout zit in een handig molentje verpakt en wordt voor het eerst gepresenteerd op Horeca-Expo door verdeler Verstegen Spices & Sauces.

     

    Met het nieuwe kruidenzout brengt het Maasland (in het uiterste oosten van Limburg) de specifieke kruidige natuurweelde van zijn slibrijke uiterwaarden tot op uw bord. Zo wordt de regionale beleving van de Maaslandse streekgerechten nog versterkt.

     

    Het Maaslands kruidenzout is één van de eerste uit een reeks streekproducten op basis van de Maaslandse kruiden. Er is ook al een Maaslandse kruidenthee ontwikkeld, een uitgekiende dosis van acht kruiden uit het Maasland (wilde marjolein, groot kaasjeskruid, tijm, salie, wilg, vlier, walstro en koningskaars). Deze frisse kruidenmix is heel weldadig voor de luchtwegen.

    In 2009 worden ook bonbons en zeepjes op basis van de Maaslandse kruiden ontwikkeld.

    De streekproducten op basis van Maaslandse kruiden kwamen tot stand door een samenwerking tussen Toerisme Limburg vzw, kruidenspecialist Francesco Catalano, herboriste Marriette Clijsters, het Regionaal Landschap Kempen en Maasland, en Verstegen Spices & Sauces.

    Het Maaslandse kruidenzout en de kruidenthee zijn ter beschikking vanaf 15 december. Ze worden verdeeld door Verstegen Spices & Sauces.

     

    Sterrenkok Alex CLEVERS (Hostellerie Vivendum in Dilsen-Stokkem) en chef-kok Mario Holtzem (Het Koetshuis in Genk), beiden lid van de vereniging Jeunes Restaurateurs d'Europe, hebben met plezier het peterschap van het Maaslandse kruidenzout op zich genomen. Beiden gebruiken deze kruidige mengeling in hun regionale gerechten. RVH.

    www.toerismelimburg.be/kruiden

     

     

     

     

     

     

    27-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotel Metropole

     

     

    Business Destinations bekroont Hotel Metropole Brussels met « Best Large Business Hotel, Western Europe « award.

     

     

     

    Het metropole hotel op het Brusselse Brouckereplein veroverde zopas een aparte award. Business Destinations wijst op het belang van het hotel, dat ondanks het feit dat het in 1895 werd opgetrokken, nog steeds de zakenlui met een uitstekende dienstverlening kan bekoren.

     

    Het hotelmanagement is niet weinig fier met deze onderscheiding, temeer daar ook de hotelindustrie met een groeiende concurrentiestrijd te kampen heeft. Traditie en een gepersonaliseerde service blijven de hoofdaccenten van dit Brusselse bijna legendarische adres.

     

    Het Hotel Metropole biedt 298 elegante gastenkamers, naast een 15-tal erg ruime suites en beschikt anderzijds over een 10-tal bijzondere meetingruimtes. Bovendien biedt het Metropole Executive Centre, 12 extra meeting rooms waardoor het hotel aan quasi alle vergaderbehoeften een passend antwoord kan bieden. RVH.

    www.metropolehotel.com 

     

     

     

     

     

    27-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.British airways

     

     

    Nieuwe toilettassen in First class

     

    De bijzonder luxueuze eerste klasse van British Airways biedt tal van voordelen: snellere doorgang bij de douane, exclusieve toegang tot de 'First' lounges en persoonlijke service aan boord. Men kan uiteraard ook werken, slapen en à la carte eten, in de intimiteit van de privécabine. Het menu wordt met zorg voorbereid door de 'culinaire adviseur' van British Airways en bij de maaltijd kan men genieten van wijnen en champagnes, speciaal voor de First-cabine geselecteerd. De stoel kan in een handomdraai omgetoverd worden tot een bed van 2 meter lang. Het personeel van de First-cabine, dat speciaal opgeleid werd, biedt u discretie en een dienstverlening van hoog niveau. En voor nog meer plezier heeft British Airways in First een toilettas geïntroduceerd, die haar nieuwe assortiment producten bevat.

     

    De nieuwe toilettassen bevatten een nieuw assortiment luxeproducten van Penhaligon's, de Britse kwaliteitsparfumerie, dat in 1872 gesticht werd en vaak beschreven wordt als een van de weinige echte parfumerieën ter wereld. Net als British Airways is ze, door haar onbetwiste status, de keus van de Britse adel.

    In de overtuiging dat parfum herinneringen oproept en ons humeur beïnvloedt hebben Penhaligon's en British Airways samen de producten geselecteerd, die de passagiers na een lange vlucht zullen kalmeren en verfrissen (een bodylotion, een vochtinbrengende crème voor het gezicht, een lippenbalsem en een crème voor de ogen). RVH.

    www.ba.com  

     

     

     

    27-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coen van Niersen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Coen van Niersen nieuwe hotelmanager van hotel Four Points by Sheraton

     

     

     

    Starwood Hotels & Resorts benoemt Coen van Niersen als nieuwe hotelmanager van hotel Four Points by Sheraton Brussels. Coen van Niersen begon in 2003 zijn carrière binnen de Starwood Hotels & Resorts groep als Human Resources Coördinator voor de Brusselse divisie. Vervolgens verbleef hij 4 jaar in Londen, waar hij zich van Management Trainee uiteindelijk opwerkte tot Food & Beverages Services Manager van het Sheraton Park Tower Hotel. Met deze functie verkreeg hij de Acorn Award, een onderscheiding voor jong talent in de hospitality sector. Coen is 29 jaar en afkomstig uit Nederland.

     

    In zijn nieuwe functie, rapporteert Coen aan Jan Nielsen, Area Manager België & Scandinavië en General Manager van Starwood's Brussels Complex.

    Coen van Niersen : 'Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging. Samen met het fantastische team van hotel Four Points by Sheraton wil ik er voor zorgen dat het niveau van onze dienstverlening blijft groeien en dat we onze trouwe klanten kunnen blijven verrassen.   RVH.

     

     

     

    27-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Centerparcs

    CENTER PARCS EUROPE GROUP INTRODUCEERT MET

    CENTER PARCS EN SUNPARKS EEN TWEE-MERKEN STRATEGIE

    De Center Parcs Europe Group - Europees marktleider in korte vakanties dicht bij huis - zet in op een aanzienlijke versterking van haar aanbod met twee complementaire merken om de Europese markt nóg beter te kunnen bedienen. Zo investeert de Groep in het verder verrijken van de bestaande parken van Center Parcs en worden nieuwe Center Parcs-parken ontwikkeld in Frankrijk en Duitsland. Tegelijkertijd zal de capaciteit van Sunparks binnen vijf jaar verdubbelen. Als eerste stap worden met ingang van 23 januari 2009 vier parken van Center Parcs toegevoegd aan het portfolio van Sunparks.

    De Center Parcs Europe Group gaat een nieuwe fase in met de introductie van een tweeledige groeistrategie, waarin sprake is van een heldere positionering van Center Parcs en Sunparks en beide merken elkaar uitstekend aanvullen. Afhankelijk van de behoefte maken gasten een keuze voor het meest complete product in de sector, Center Parcs. Of ze kiezen bewust voor Sunparks, parken met de beste weersonafhankelijke voorzieningen in hun segment van waaruit je een interessante omgeving kunt ontdekken.

    Center Parcs is qua concept en innovatiekracht niet te kopiëren. Daarom moet er voor de groei van Center Parcs nieuwe parken ontwikkeld worden. Eerst opent in 2010 een nieuw park haar deuren in de bosrijke omgeving van Moselle in Frankrijk. Hier wordt het ‘Park van de Toekomst’ gerealiseerd. Een ecologisch park dat volledig in harmonie is met de omgeving en volgens de laatste inzichten op het gebied van duurzaamheid wordt gebouwd.

    De nieuwe parken springen in het oog vanwege hun luxueuze afwerking en hun naadloze inbedding in de natuurlijke omgeving. De bestaande parken worden uitgebreid en er wordt fors geïnvesteerd in de verdere upgrading van cottages en voorzieningen. Ook worden nieuwe recreatievormen geïntroduceerd. Zo lanceert Center Parcs eind december 2008 haar nieuwste generatie cottages. In De Kempervennen (Nl), Het Heijderbos (Nl) en Bispinger Heide (Dl) openen eind dit jaar 200 super de luxe Eden cottages hun deuren. Bovendien kunnen gasten van De Kempervennen en Bispinger Heide vanaf eind december terecht op woonboten. In het Duitse park worden daarnaast Tree Houses ontwikkeld.

    Center Parcs telt door de toevoeging van vier parken aan Sunparks vanaf 23 januari 2009 dertien parken, waarvan zes in Nederland, twee in België, twee in Duitsland en drie in Frankrijk.

    Alle parken van Sunparks krijgen een viersterren rating. Afgelopen jaar is er 20 miljoen euro geïnvesteerd in het verbeteren van de villas, zwembaden en voorzieningen van de Belgische Sunparks parken. Ook zijn er nieuwe Lake Side villas geïntroduceerd in Sunparks De Haan. Sunparks vormt de beste uitvalsbasis voor dagtrips in de omgeving. Hiervoor worden in de parken speciale geavanceerde Tourist Offices ingesteld met de beste tips op het vlak van cultuur, gastronomie, activiteiten en shoppen. RVH.







    27-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.arles

     

    Arles.

     

     

    Een uitstapje naar Arles is evenmin te versmaden. Dit Rhonestadje, Keltisch van oorsprong, werd nadien gekoloniseerd door de Grieken vooraleer Caesar er met zijn leger doortrok. Hij installeerde hier een Romeins legioen en vormde de eerste stap naar absolute bekendheid.

     

    In de eerste eeuwen van het Christendom ontpopte Arles zich als centrum van de nieuwe geloofsverspreiding en de bloei ervan. In het begin van de Middeleeuwen werd de stad platgebrand en verwoest, toch kende ze in de 12de eeuw een nieuwe bloeiperiode, mede door de vitaliteit en levenslust van haar inwoners.

     

    Nog steeds getuigen talrijke patriciërswoningen uit de 17de en 18de eeuw van de rijkdom die het stadje kende, en de vele monumenten vormen een gans aparte collectie van bezienswaardigheden. Door de Unesco erkend als onderdeel van het cultureel wereldpatrimonium is Arles momenteel met een oppervlakte van 77.000 ha, uitgegroeid tot de grootste Franse gemeente. RVH.

     

     

     







    27-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.salon fijnproever

    Salon van de Fijnproever

     

     

     

    Het Salon van het Culinaire Boek laat het grote publiek en professionals al drie jaar op rij kennismaken met unieke werken over de keuken en gastronomie. Dit jaar herdefinieert het evenement zich tot ‘Het Salon van de Fijnproever’. Zo wordt het publiek op 29 en 30 november 2008 ondergedompeld in een hartelijke en gastrvije wereld van fijnproeverij, en dat in het geraffineerde kader van het Beurspaleis in Brussel.

     

    Culinaire boeken, kookateliers, signeersessies en conferenties, grote chefs … het evenement doet een beroep op alle zintuigen, met smaak en weldaad, in een geest van interactiviteit en ontdekking. Michel Montignac, Pierre Gagnaire, Jean-Pierre Coffe en vanzelfsprekend ook de toonaangevende vertegenwoordigers van de Belgische gastronomie zijn van de partij.

     

    Dit jaar wordt de regio Dordogne-Périgord in de bloemetjes gezet, waar de gastronomie van de Périgord het departement de nodige faam gaf. Na Parijs is dit het Franse department met het grootste aantal beschermde historische sites. Gesitueerd in het zuidwesten van Frankrijk, in de Aquitaine, is de regio vandaag dankzij de luchtlijn Charleroi-Bergerac aanzienlijk toegankelijker geworden, en ligt de Dordogne per vliegtuig, op slechts anderhalf uur van België verwijderd.

    Voor de bereiding van de gastronomsiche schotels in de Périgord worden kwaliteitsproducten gebruikt zoals ganzenlever, producten op basis van gans en eend, zwarte truffels, kastanjes, AOC-noten en de Bergerac-wijnen. Het publiek kan tijdens het salon een aantan van deze producten ontdekken op basis van gans en eend, maar ook de kastanjes, de noten van de Périgord en derivaten, zonder de Bergerac-wijnen te vergeten, met naast de beroemde Monbazillac ook andere heerlijke rode en rosé wijnen.

     

    Salon van de Fijnproever – Beurs van Brussel

    Op 29 november van10 tot 21 uur en 30 november van 10 tot 18 uur

    Toegangsprijs 5 euro, gratis voor kinderen jonger dan 12 en voor 65-plussers.

    www.salonfijnproever.be

    27-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 24/06-30/06 2024
  • 17/06-23/06 2024
  • 10/06-16/06 2024
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!