:roll:
Wildseizoen geopend!
Hinde, everzwijn, haas, fazant, eend
gastronomische lekkerbekken kunnen niet wachten tot half oktober, wanneer
traditioneel het wildseizoen van start gaat. Demeyere opent nu al de jacht met
handige potten, pannen en keukenhulpjes van de merken Demeyere, Cuisipro,
Staub, GreenPan en Zwilling. En om je nog meer te doen watertanden serveren we
midden oktoker een inspirerend recept van reeragout met knolselderpuree.
Zachtjes
gescrubd: Champignons een delicatesse? Absoluut. Maar ook een tijdrovende
klus om ze proper te maken
Cuisipro ontwierp daarom een flexibel borsteltje op
maat van deze fragiele groente. Zo is het borsteltje stevig genoeg om alle
aarderestjes te verwijderen en tegelijk zacht genoeg om de champignons niet te
beschadigen. Tel daarbij het ergonomische design, in een vrolijk rood, en je
champignons zijn in een handomdraai schoon. www.cuisipro.com
Demeyere
is de beste saus: Het hoge sauspotje van Demeyere mag er dan
eenvoudig uitzien, geen topchef of hobbykok die zonder kan. Je kan al je sauzen
perfect op voorhand bereiden en op het fornuis warm houden. Dankzij de handige
greep en gietrand kan je rechtstreeks op het bord serveren. www.demeyere.be
Kaneel
& mosterdgeel :Wie najaar zegt, zegt sudderende stoofpotjes op
het vuur. Staub brengt extra gezelligheid aan tafel met pittige herfstkleuren.
Want na de warme mosterdtint van vorig jaar, zijn de befaamde gietijzeren
cocottes er nu ook in kaneel. Een intense kleur voor een vleugje exotisme in de keuken. De collecties
Mosterd en Kaneel omvatten ronde en ovale cocottes in verschillende afmetingen.
www.staub.fr
Geknipt
voor gevogelte: Serveer je kip, gans of kalkoen? Dan komt de
wildschaar van Zwilling J.A. Henckels heel goed van pas bij de voorbereiding.
Met deze robuuste schaar met sterke lemmeten van roestvrij staal en zwarte
handvatten van stevig kunststof kan je gemakkelijk kracht zetten. De
bottenkraker en de getande sneden verdelen het gevogelte mooi in porties. www.zwilling.com
Je passie voor koken kan je volop beleven met de braadslee Industry van
Demeyere. Een robuust design dat even mooi oogt als praktisch is. Ideaal om een
mooi stuk vlees of vis te bereiden, zelfs met aardappelen of groentjes. Je kan
alles perfect eerst aanbraden op het vuur en daarna verder laten garen in de
oven. www.demeyere.be
Waauwww
wonderwok! Een ambitieuze kok? Die vraagt om een veelzijdige wok!
Met de wonderwok van GreenPan uitgerust met accessoires en een regelbare
stoomuitlaat kan je wokken, roerbakken, stomen en frituren. Bovendien is hij
gemakkelijk op te bergen (dankzij de inklapbare greep) én ecologisch
verantwoord krasbestendig (dankzij de gezonde keramische antikleeflaag
Thermolon Rocks). www.greenpan.be
|