Zoeken in blog

Categorieën
  • aardappelgerechten (25)
  • desserts (25)
  • drankjes (9)
  • eiergerechten (10)
  • gebak (36)
  • gevogeltegerechten (16)
  • groenten bereidingen (38)
  • hapjes (31)
  • koude voorgerechten (4)
  • ovenschotels (9)
  • pasta's (16)
  • salades (15)
  • sausen (15)
  • soepen (36)
  • tussengerechten (9)
  • varia (16)
  • vis en schaaldieren (21)
  • vleesgerechten (47)
  • wokgerechten (1)
  • Inhoud blog
  • tapenade met tonijn
  • kastanje champignons op een stokje
  • cake met Griekse yoghurt
  • toastjes met crème van roquefort
  • kipfilet met dadels en boursin
  • paling in dragonsaus
  • courgettesoep met roquefort kaas
  • mayonaise
  • ovenschotel met witte kool
  • chocolademousse
  • courgettesoep met prei
  • pikante tomatensaus
  • krielaardappelen met rozemarijn
  • graanrepen
  • paling in 't groen
  • Dadels met roquefort
  • aardappelwafeltjes
  • aperitiefhapje met gerookte zalm
  • frambozen coulis
  • preistoemp met ham en ei
  • aardappel preigratin
  • aardbeienijs
  • panna cotta van geitenkaas
  • straciatelle-ijs
  • garnaalcoctail
  • pasta met gerookte zalm en kruidenkaas
  • varkenskotelet in zachte kerriesaus
  • knolselder slaatje met granny smith
  • bruchetta met geitenkaas
  • spinazie
  • broodje met roerei en zalm
  • lamstoofpotje
  • soep met raapjes en camembert
  • ovenschotel met spruitjes
  • butternutsoep met italiaanse ham
  • broodje met champignons
  • savooikool met spekjes
  • aardappelbrochettes met spek
  • picon met witte wijn
  • tongrolletjes in dragonsaus
  • meringue
  • salade bresaola
  • preisoep
  • breydelhammetje met mosterd
  • bruchetta met geitenkaas en rode uien
  • pannekoeken
  • hutsepot
  • broccoli met kaassaus
  • kipfilet met spek en erwtjes
  • crostini met olijven
  • limoncello
  • pasta met zalm
  • ossobuco
  • bruchetta met tomaat
  • citroenjenever
  • broccolisoep met rookworst
  • pasta met bloemkool en kaassaus
  • gevulde paprika met gehakt
  • broodje tonijn
  • broodpudding
  • broodje met breidelspek
  • gehaktschotel met bloemkool
  • bloemkoolsoep met rochefortkaas
  • kipfilet met ketchup
  • 4/4 cake
  • abrikozen confituur
  • warme camembert met toast
  • biefstuk met roquefortsaus
  • radijzen met dipsausje
  • broodje met roerei en zalm
  • aardbeien milkshake
  • ansjovis hapje
  • aspergesoep
  • jonge worteltjes
  • aardbeien dessertje
  • pastinaaksoep
  • boeuf stroganoff met rijst
  • gestoofde snijbonen
  • aardbeien in witte chocolade
  • groentebouillon met tapioca
  • broodje met hamburger
  • vanillepudding met kriekjes
  • lasagne met zalm en spinazie
  • knolseldersoep
  • perentaart
  • Minestronesoep
  • havermout pannekoeken
  • Irish koffie
  • piepkuiken met dragonsaus
  • aardappelsalade met radijzen
  • italiaanse croque
  • kipfilet met ratatouille van wortel en tomaat
  • slaatje met rucola en parmaham
  • poffertjes
  • slaatje met gerookte eendenborstfilet en rucola
  • gehakt parmentier
  • gevulde courgette met gehakt
  • wortelsoep met kokosmelk
  • witte pens met kaas en spek
  • soepstengels met bayonnehesp
  • amandelcake
  • varkenswangetjes met groenten
  • havermoutpap
  • toast champignon anders
  • witloof met bayonnehesp en kaas
  • champignonsoep
  • zalmfilet met mousselinesaus
  • gebakken varkenskotelet
  • surimi krabsalade
  • gepocheerde eieren
  • rozijnentoast met kaas
  • gebakken paardebiefstuk
  • plattekaas met ananas
  • ciabattabroodje met champignons
  • gebakken roodbaarsfilet
  • knolselderpuree
  • knolseldersalade met noten en blauwschimmelkaas
  • gevuld witloof met gehakt
  • koffie panacotta
  • varkenstongetje in tomatensaus
  • wafels
  • varkenstongje met mosterdvinaigrette
  • mosterdvinaigrette
  • gebakken zeewolffilet
  • broccolisoep
  • gestoofde uien
  • broodje met gehakt
  • vaniilepudding met rozijnen
  • aardappelschotel met ham en prei
  • kabeljauw met sausje van wortelen en prei
  • kriekentaart
  • courgettesoep met kruidenkaas
  • gevulde champignons met roquetfort kaas
  • kippeboutjes met wortelen en tomaat
  • gebakken wijtingfilet
  • witloofsoep met smeltkaas
  • broodje met gerookte zalm en philadelphia kruidenkaas
  • gehaktbroodje met spek
  • ananasgebak
  • witte bonen in tomatensaus met gehakt
  • mosterdsoep
  • oesterzwammen met spek
  • pasta met kip en kaassaus
  • ciabatta broodje met camembert
  • wortelsoep met kerrie
  • croque camembert
  • groentestoofpotje
  • macaron de paris
  • gehaktballetjes in mosterdsauus
  • preisoufflé met ham
  • apéritief gehaktballetjes
  • prei aardappelpuree
  • kalfsblanquette in pittige saus
  • haringhapje in curry mayonaise
  • witloof met kaas en serranoham
  • macaroni in tomatensaus met scampi's
  • wortelpuree met lamsragout
  • muffins met speculoospasta
  • scampi's in kruidensaus
  • rauw gebakken aardappelen
  • tatjespap
  • witloofsoep
  • perentaart
  • kalfstong in tomatensaus
  • vissalade
  • varkenswangetjes in zure eiersaus
  • koolvis met dragonsaus
  • preisoep met brie
  • tonijndip
  • mosselhapje met kruidenboter
  • kwartels met champignons
  • scampi's in pikante roomsaus
  • mosselsoep
  • tapenade met gedroogde tomaten
  • garnaalhapje
  • pompoen tomatensoep
  • rundsstoofvlees in tomatensaus
  • chocoladepudding
  • spruitjes
  • boontjes met spek
  • aardappelpuree met graantjes mosterd
  • schelvis met sausje van wortelen en prei
  • salade met boontjes en ham
  • spruitenstoemp
  • witloof met spek
  • konijn op luikse wijze
  • omelet met tomaten
  • paprika tomatensoep
  • gestoofde prei
  • preisoep met varkenspootje
  • schorseneren in een blond sausje
  • garnaaltoosten
  • salade van groenlof of suikerbrood
  • snelle rijsttaart
  • suikerbrood of groenlof in bechamelsaus
  • mediterrane balletjes
  • hazepaté met uienconfituur
  • witloofsalade
  • uienconfituur
  • kruidenkorstjes voor de soep
    belgische kookreceptjes
    DIT IS MIJN KEUKEN : KORT EN BONDIG SNEL EN EENVOUDIG
    21-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.corned beef ovenschotel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    1 blik corned beef - 1 gestoofd fijngesneden ajuintje - 1 blik erwten - aardappelpuree - paneermeel - boter
    bereiding :
    vet een vuurvaste schotel in , maak de corned beef los met een vork en doe in de schaal , de erwtjes en het gestoofd ajuintje erboven op , dan de aardappelpuree , paneermeel overstrooien en een paar klontjes boter erop , in de oven op 200 graden tot er een mooi korstje op is

    Categorie:aardappelgerechten
    >> Reageer (0)
    20-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tiramisu met speculaas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    1 pakje speculaas - 250 gram mascarpone kaas - 1 geutje amaretto - 3 eetlepels fijne suiker - 2 eierdooiers - 3 eiwitten - 3 druppels amandelextract - cacaopoeder - 2 dl sterke koffie
    bereiding :
    doe de mascarpone met de suiker , het amandelextract en de eierdooiers in de kom ,
    klop met de mixer tot een gladde massa , klop de eiwitten tot zeer stevig sneeuw en spatel voorzichtig door het mascarpone mengsel , leg een laag speculaasjes in een rechthoekige schotel wentel ze eerst door de koffie met amaretto (niet lang) leg er een laag mascarpone mengsel op terug koekjes enz.. laatst mascarpone , zet in de frigo tot de volgende dag , juist voor het opdienen bestrooien met cacaopoeder of verkruimelde speculaasjes

    Categorie:desserts
    >> Reageer (0)
    19-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kalfsblanquette met kruidenkaas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    1 kg kalfsblanquette - 250 gram kalfsgehakt - 100 gram gerookte spekblokjes - 1 potje kruidenkaas (boursin) - 10 cornichons (uit bokaaltje op azijn) - 3 eetlepels boter - 3 eetlepels bloem - 1 eetlepel mosterd - fijn gesnipperde peterselie - thym - laurier -peper en zout
    de dag voordien : breng een 1,5 l water aan de kook met thym-laurier-peper en zout doe er de blanquette bij , breng terug aan de kook laat op een zacht vuurtje 1 uur afgedekt garen , maak kleine balletjes van het gehakt en voeg de laatste 5 minuten toe , neem de pan van het vuur en voeg de spekblokjes toe , zet de pan op een koele plaats tot de volgende dag
    bereiding :
    schep de brokjes vet weg , neem het vlees uit de pan en zeef het kookvocht , smelt de boter in de kookpan en voeg de bloem toe leng al roerend aan met het kookvocht tot een smeuïge saus , voeg de mosterd - stukjes cornichons en kruidenkaas erbij , roer goed om en doe er het vlees bij , indien nodig peper en zout , bestrooi met peterselie , dien op met groene tagliatelli en parmesaanse schilfers

    Categorie:vleesgerechten
    >> Reageer (0)
    17-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zachte chocoladetaartjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    100 gram chocolade (fondant) - 100 gram poedersuiker - 100 gram boter - 2 eieren - 2 eetlepels bloem - 1 snuifje zout
    bereiding :
    smelt de in stukjes gesneden chocolade in een warmwaterbad , neem van het vuur af en roer er de in blokjes gesneden boter doorheen , klop de eigelen en de suiker tot een bijna witte créme , vermeng deze créme met de chocolade en daarna de bloem , klop de eiwitten stijf met een snuifje zout en spatel voorzichtig door het deeg , vul beboterde vormpjes tot 2/3 met het deeg en bak 10 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden

    Categorie:gebak
    >> Reageer (0)
    15-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cake met appels en speculaas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ingrediënten :
    250 gram gesmolten boter - 250 gram zelfrijzende bloem - 250 gram kristalsuiker - 100 gram gemalen speculaas - 5 eiers - 2 appels - bruine suiker
    bereiding :
    mix de eieren met de suiker en roer er de gesmolten boter en bloem onder , roer dan de speculaas door het deeg en de helft van de fijn gesneden appelschijfjes , giet het deeg in een langwerpige ingevette cakevorm , leg de rest van de appelschijfjes op het deeg , bestrooi royaal met bruine suiker en enkele kleine stukjes boter erop , bak in een voorverwarmde oven 45 à 50 minuten op 160 graden


    Categorie:gebak
    >> Reageer (0)
    14-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.varkenreepjes in de wok
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    300 gram varkenslapjes - arachideolie - 1/2dl room - 2 wortels - 150gram erwtjes - 2 tomaten - 2 teentjes look - 1 koffielepel curry - 1 koffielepel cayennepeper
    bereiding :
    snij de wortels in schijfjes en kook ze 2 minuten in licht gezouten water , spoel de wortels daarna onder koud water , snij het vlees in reepjes en bestrooi met zout en de helft van de curry en cayennepeper , ontvel de tomaten verwijder de zaadjes en snij in blokjes , verhit de olie in de wok , voeg de geplette knoflookteentjes toe en roerbak het vlees gedurende 3 minuten , voeg de erwtjes en wortels toe samen met de room de tomaten en de rest van de curry en cayenne laat alles nog 10 minuten stoven

    Categorie:wokgerechten
    >> Reageer (0)
    13-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.meringue
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    3 eiwitten - 150 gram kristalsuiker - 100 gram poedersuiker - 1 snuifje zout
    bereiding :
    zout bij het eiwit kloppen tot het volume heeft , dan langzaam kristalsuiker bijdoen en stijfkloppen , voorzichtig met spatel de poedersuiker er onder mengen , met soeplepel toefjes op de bakplaat bekleed met bakpapier leggen een beetje afstand tussen laten , dan één uur in de oven op 100 graden , ze moeten wit blijven , als het er minder lang in zit zijn ze smeuig van binnen ,ze moeten gemakkelijk van het bakpapier kunnen

    Categorie:gebak
    >> Reageer (0)
    12-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.brocollipuree
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    1 brocolli - 1 kg aardappelen - 2 dl kippebouillon (blokje) - 1 dl room - 1 eetlepel boter - muskaatnoot - peper - zout
    bereiding :
    kook de aardappelen gaar in licht gezouten water giet ze af en zet nog even op het vuur , zodat het vocht verdampt , kook de brocolli gaar in de bouillon , schep de brocolli uit de fond en steek samen met de aardappelen door een passe-vite , breng de fond aan de kook en giet er de room bij , laat 2 minuten zachtjes inkoken , roer de boter en het ingekookte kookvocht door de puree , breng op smaak met nootmuskaat peper en zout
    tip : gebakken gerookte spekblokjes doorroeren is ook lekker 

    Categorie:aardappelgerechten
    >> Reageer (0)
    08-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.witloofsalade met gerookte spekblokjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    2 stronkjes witloof - 1 doosje gerookte spekblokjes - 2 à 3 soeplepels dragonazijn - bieslook of peterselie - 1 klontje boter - 6 zacht gekookte eieren
    bereiding :
    was en snij  het witloof in fijne ringetjes , schik in het midden van een groot bord het witloof , bak ondertussen de spekblokjes in een weinig boter blus dan de spekblokjes met de dragonazijn , verdeel warm over het witloof en giet het vocht uit de pan erbij , kook ondertussen de eitjes zacht (4 minuten) leg ze even in koud water pel ze en leg ze op het witloof , strooi er nog wat bieslook over , geef er stokbrood of gebakken aardappelen bij

    Categorie:koude voorgerechten
    >> Reageer (0)
    07-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vlaai
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    1 liter melk gekookt , 6 sneden peperkoek , 16 speculoosjes , 4 lepels bruine suiker , 1/2 pakje vanillebloem ,1/3 van een flesje kandijsiroop
    bereiding :
    vanillepudding oplossen in een tas melk , alle ingrediënten bij de melk doen en mixen , laatst kandijsiroop doormengen , vuurvaste schaal invetten met boter alles erin gieten , oven voorverwarmen op 160 graden en 30 minuten bakken op 160 graden

    Categorie:gebak
    >> Reageer (0)
    06-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pasta met spekjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    250 gram pasta - 250 gram spekblokjes - 1/2 doos (karton) gezeefde tomaten - 1 doosje room - 1 fijngesneden lookje of lookpoeder - 1 soeplepel olie - gryérekaas of parmesan
    bereiding :
    pasta koken in gezouten water , ondertussen olie in de wok of pan verwarmen en de
    spekblokjes goed bakken , 1/2 doos gezeefde tomaten bijgieten + doosje room +look , goed laten sudderen , pasta afgieten en bij de saus gieten , goed doorroeren , in diepe borden scheppen en geraspte kaas erover

    Categorie:pasta's
    >> Reageer (0)
    05-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kriekencake
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    250 gram suiker - 250 gram boter - 330 gram zelfrijzende bloem - 4 eiers - 500 gram uitgelekte krieken (bokaal)
    bereiding :
    smelt boter , maak een vast deeg van de eieren en de suiker klop het op tot een schuimige massa (witkloppen) , roer de gesmolten boter eronder voeg de bloem toe , meng de krieken door het deeg , giet in een springvorm bekleed met bakpapier , bakken in een voorverwarmde oven op 180 graden gedurende 40 à45 minuten

    Categorie:gebak
    >> Reageer (0)
    04-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rijstpap
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    1/2 liter melk - 65 gram rijst - mespuntje safraan - 1 zakje vanillesuiker - 3 klontjes suiker
    bereiding :
    doe de melk en de rijst in een kookpot en breng al roerend aan de kook , laat 15 minuten pruttelen met het deksel net niet volledig gesloten , voeg safraan vanillesuiker
    en suiker toe , laat het geheel onder regelmatig roeren goed doorkoken zonder deksel tot de rijstpap dik begint te worden meestal 10 à 15 minuten , schep  in kommetjes en laat afkoelen , serveer met bruine suiker

    Categorie:desserts
    >> Reageer (0)
    30-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hamburgers met ajuin en spiegelei
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    2 hamburgers - 2 uien in fijne ringetjes gesneden - 2 eieren - 3 eetlepels tomaten ketchup - 1/2 eetlepel sojasaus - 1 klont boter - peper en zout
    bereiding :
    smelt de boter in een braadpan en bak er de hamburgers langs beide kanten in gaar , bak tegelijk in dezelfde pan ook de ui en roer deze regelmatig om , indien nodig een klein beetje water bijdoen , bak ondertussen in een ander pannetje 2 spiegeleitjes , breng de hamburgers op smaak met peper en zout en haal ze uit de pan als ze gaar zijn haal de pan van het vuur en voeg de ketchup en sojasaus toe aan de gebakken ui , roer goed door elkaar en warm indien nodig nog eens op , schep de uiensaus over de hamburgers en er bovenop een spiegeleitje , geef er een slaatje en frietjes bij

    Categorie:vleesgerechten
    >> Reageer (0)
    29-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.speculaas mousse
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    10 speculaaskoekjes - 2 eieren - 1 eetlepel suiker - 250 gram mascarpone kaas - een paar druppels amandelessence
    bereiding :
    maal de koekjes fijn , klop het eiwit tot sneeuw , doe de eierdooiers en de suiker in een kom en klop op tot een schuimige lichtgekleurde massa , voeg de mascarpone en een paar druppels amandelessence bij dit mengsel en klop los , voeg de speculaas toe , spatel voorzichtig het eiwit erdoor schep in glaasjes of kommetjes , laat opstijven in de koelkast

    Categorie:desserts
    >> Reageer (0)
    26-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.struisvogelbiefstuk met verfijnde saus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    4 struisvogelbiefstukjes - 1/2 liter bruine fond (bouillon) - 3 eetlepels honing - 1/2 kop frambozenazijn - boter - peper en zout
    bereiding:
    smelt boter in de braadpan , bak hierin de biefstukjes , peper en zout op doen , haal uit de pan en houd warm , voeg aan de braadjus de bruine fond de honing en de azijn toe , roer goed en laat inkoken tot de gewenste dikte , dien op met de saus , lekker met boontjes met spek , gestoofd witloof of spruitjes

    Categorie:gevogeltegerechten
    >> Reageer (0)
    25-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.korteletten met blackwellsaus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    2 korteletten - 1 dl room - 3 eetlepels piekels - 1 dl water - gehakte peterselie - half rundsblokje
    bereiding :
    bak de korteletten in boter , neem ze uit de pan als ze klaar zijn , blus het aanbaksel met wat water , roer het aanbaksel goed los met een garde , voeg de piekels rundsblokje en room toe en laat 3 à 4 minuten inkoken , serveer de saus over de korteletten werk af met wat peterselie

    Categorie:vleesgerechten
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wentelteefjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    1 dl melk - 1 soeplepel kristalsuiker - 1 ei - 1 klontje boter - bruine suiker - oud brood of ronde beschuiten
    bereiding :
    in een diep bord ei + suiker + melk goed kloppen , leg het brood of de ronde beschuiten in het mengsel niet te lang , laat de boter smelten in de pan , vuur niet te hard zetten , bak het brood of de beschuiten langs beide kanten , leg op een bord en bestrooi met bruine suiker

    Categorie:desserts
    >> Reageer (0)
    24-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.biefstuk met stroganofsaus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    2 steaks biefstuk - 1 klontje boter - 1 dl light room - 1 dl water - 1/2 rundsblokje - 1 koffielepel ketchup - 1 koffielepel tomatenpuree - 1/2 bakje champignons 125 gram - 1 geutje cognac - peper en zout - 1/2 rode paprika fijngesneden - 1/2 ui fijn gesneden - 1 teentje look fijngesneden - peterselie of bieslook
    bereiding :
    neem een braadpan en smelt een klontje boter goudbruin , bak de steaks 4 minuten langs beide kanten , als je de steaks omdraait om langs de tweede kant te bakken voeg dan de champignons , ajuin , look en paprika toe en laat een beetje stoven , blus met een geutje cognac en een beetje water + half rundsblokje , tomatenpuree en ketchup
    doe er de room bij werk af met bieslook

    Categorie:vleesgerechten
    >> Reageer (0)
    23-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hammetje met mosterdsaus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    2 varkenshammetjes - 1 wortel - 1 ui - takje selder + stukje prei - 1takje thym + laurierblad - 30 gram boter - 30 gram bloem - 1 liter kookvocht van de hammetjes - 1 eetlepel mosterd - 1 eetlepel graanmosterd - 1 dl room - 1/2 citroen (sap) - peper en zout
    bereiding :
    maak de groenten schoon en snij ze grof , doe ze samen met de hammetjes in de pan voeg ook laurier en thym peper en zout toe overgiet met koud water , breng aan de kook verminder het vuur en laat zachtjes 2 uur garen , neem het vlees uit de pan en laat wat afkoelen , zeef het kookvocht , maak een blonde roux van boter bloem en het gezeefde kookvocht tot een gladde saus , laat even doorkoken en werk af met de mosterd , room en citroensap eventueel nog wat peper en zout , ontvel de hammetjes en snij het overtollige vet weg , laat terug opwarmen in het kookvocht leg dan op een bord en overgiet met de mosterdsaus , dien op met frietjes

    Categorie:vleesgerechten
    >> Reageer (0)


    Welkom op mijn blog!
    Over mijzelf
    Ik ben Carine
    Ik ben een vrouw en woon in Deinze (belgië) en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 09/07/1954 en ben nu dus 70 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: eenvoudige gerechten bereiden - fietsen.

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!