Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

22-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te jong? Meisje van 14 op de catwalk bij Prada

Te jong? Meisje van 14 op de catwalk bij Prada

http://oi60.tinypic.com/2ptpdnp.jpg

Miuccia Prada heeft een oog voor het spotten van aanstormend modetalent. Maar nu ging ze wel erg jong afgelopen donderdag voor haar laatste show in Milaan, waar ze de 14-jarige Roos Abels als haar nieuwste muze op de catwalk lanceerde.

Miuccia Prada ontdekte in het verleden al de actrice Hailee Steinfeld als modetalent en liet haar op haar 14de poseren voor een campagne van Miu Miu. In 2011 hielp ze voor Prada een hele reeks jonge modellen  aan werk, ze waren toen allemaal tussen 14 en 16 jaar oud. Vorige week stuurde ze in de Italiaanse modestad een model van 14 op de catwalk. Abels is het nieuwste gezicht van Brave Models in Milaan.

The Council of Fashion Designers of America (CFDA) doet er alles aan om meisjes jonger dan 16 van de catwalk te bannen. Maar elk jaar maken ontwerpers uitzonderingen. De CFDA wil zo niet alleen de meisjes beschermen tegen kinderarbeid, maar het moet ook het welzijn van de jonge modellen beschermen. Vaak worden ze verplicht lange uren te werken en krijgen ze onvoldoende rust en lopen ze veel risico op het ontwikkelen van eetstoornissen.

Abels is een natuurlijke schoonheid en zag er op de catwalk wel een pak ouder uit. Veel critici vinden echter dat Prada een stap te ver is gegaan door dit erg jong meisje te laten paraderen. (br.hln)

22-09-2014 om 19:15 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
21-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze dingen mag je nooit op je gezicht smeren

Deze dingen mag je nooit op je gezicht smeren

http://static3.hln.be/static/photo/2014/5/10/9/20140921101114/media_xll_7125594.jpg

Het internet is dé perfecte plaats om informatie uit te wisselen, ook als het gaat over goedkope alternatieven voor al die dure beautyproducten. Waarom bij de kapper langsgaan als wat citroen je haar kan blonderen? Veel van deze huis-, tuin- en keukenmiddeltjes zijn echter niet zonder gevaar. Deze zaken hou je alvast best uit de buurt van je gezicht:

Haarlak
Je make-up fixeren en langer op zijn plaats houden? Gebruik wat haarlak, hoor je vaak. Maar een product dat ontworpen is om je haar hard te maken en te fixeren, is niet echt gezond voor je huid. Je gelaat zal uitdrogen en geïrriteerd raken

Vaseline
Een laagje van het goedje op je lippen kan wonderen doen, maar is niet echt geschikt om een droge huid te verhelpen. Vaseline is immers zo ontworpen dat het je huid afsluit. Het vocht kan er dan niet meteen uit, maar er kan ook niets meer in. Daarnaast zit de talg en het vuil op je huid vast. In een mum van tijd zal je onstekingen en pukkels zien verschijnen.

Citroen
De kleine vruchtjes hebben nogal wat kracht als het op huid en haar aankomt. Ze worden wel eens aangeraden om je haar te blonderen, de verkleuringen van je huid te minderen of pukkeltjes uit te drogen. Het zuur beschadigt echter de zuurmantel van je huid, die ons beschermt tegen zaken als het weer en vervuiling. Daarnaast helpt die ook om zweet af te breken. Met zijn pH-waarde van 2 is citroen veel te zuur voor je huid, die het best gedijdt bij waarden rond 5,5.

Ook voor je haar is het niet aan te raden. Het zuur droogt je kapsel uit en maakt het broos en breekbaar. Daarnaast kan het een gelige tint krijgen, en als je gaat zwemmen in chloorwater zelfs groen uitslaan.

Bodylotion
Als het de rest van je lichaam voedt, moet je bodylotion hetzelfde doen voor je gezicht, toch? Jammer genoeg zijn de vochtinbrengende crèmes vaak veel te zwaar en rijk voor de veel dunnere, fragielere huid van je gelaat. Ze bevatten ook vaak parfums en andere bestanddelen die je liever niet op je aangezicht hebt.

Suiker
Een lichaamsscrub kan je zelf maken, bijvoorbeeld door suiker te mengen met een of andere olie. De suiker werkt dan als het korrelige bestanddeel dat je dode huidcellen verwijderd. Voila! Zachte huid. De zelfgemaakte scrub is echter niet zo'n goed idee voor je gelaat, aangezien de korrels veel te grof zijn en je huidoppervlak zullen beschadigen. Je zal veel sneller tekenen van veroudering merken als je dit vaak doet.

Tandpasta
Nog een goedkoop middeltje om je puistjes uit te drogen: tandpasta. Het werkt perfect, maar de menthol en fluoride in het goedje zal je huid tegelijk ook serieus beschadigen, en soms zelfs verbranden. Het duurt even voor de wondjes geheeld zijn, veel langer dan de pukkel ooit had overleefd.

Heet water
Niets zo zalig als een hete douche na een lange dag werken. Jammer genoeg is té warm water niet goed voor je gelaat. Het breekt de natuurlijke oliën af, waardoor je huid extra zal produceren om het tekort aan te vullen. Op termijn krijg je een gemengde huid met droge en vette delen, en meer kans op acne. (br.hln)

21-09-2014 om 11:31 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
19-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kritiek op Armani: modeshow was parade van skeletten

Kritiek op Armani: modeshow was parade van skeletten

http://static1.hln.be/static/photo/2014/10/5/8/20140919091542/media_xll_7124858.jpg

De gemiddelde vrouw in de straat lijkt qua maten allesbehalve op het gemiddelde catwalkmodel dat we gisteren bij Armani zagen op de modeweek in Milaan. Niet verwonderlijk dus dat het modehuis dus heel wat kritiek krijgt op sociale media wegens deze de parade van graatmagere meisjes.

Na jarenlange dominantie van ultraslanke meisjes op de catwalk en zelfs een sterfgeval van een model, beginnen modehuizen nu eindelijk wat rondere, gezondere dames in te schakelen. Maar daar zijn heel wat acties om een gezond schoonheidsideaal te promoten aan vooraf gegaan, ook is de strijd tegen eetstoornissen bij tienermeisjes nog lang niet voorbij. Het is daarom dat de kritiek op Armani nu zo groot is, omdat het lijkt alsof al die moeite voor niets was.

De blauwe laag uitgesneden outfits van Armani toonden langs de zijkant duidelijk de botten van de modellen. Heel wat mensen uit het publiek hebben hun kritiek op Twitter geuit. Liedjesschrijver Kyle Rankin: "@Armani, ik hou van je ontwerpen, dat heb ik altijd gedaan. Maar laat je modellen alsjeblieft eten. Het is moeilijk om er naar te kijken als de botten zichtbaar zijn." Phoebe Davis voegt er aan toe: "De Armanimodellen zijn zo dun. Hoe kunnen ze dit laten gebeuren?"

Sinds het model Luisel Ramos in 2006 bezweek aan hartfalen meteen nadat ze van de catwalk stapte, zijn gezondheidsexperts zich gaan bekommeren over het gewicht van modellen. De 22-jarige vrouw had zichzelf gedurende drie maanden uitgehongerd om slank te zijn. Sindsdien mogen meisjes met een BMI onder 18 niet op de modeweek van Madrid werken. Modebijbel Vogue ondertekende in 2012 een pact om de gezondheid van de modellen te beschermen door alle meisjes met eetstoornissen of jonger dan 16 jaar te bannen. (br.hln)

19-09-2014 om 10:04 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Budgetbeauty: deze zaken hoeven niet veel te kosten

Budgetbeauty: deze zaken hoeven niet veel te kosten

http://static2.hln.be/static/photo/2014/2/15/1/20140918114844/media_xll_7121791.jpg

Hoeveel geef jij maandelijks uit aan huidverzorging, make-up en andere beautyproducten? Vijftig euro? Honderd? Veel van die spullen zijn immers niet goedkoop, en vaak zijn ze veel te hoog geprijsd voor wat ze eigenlijk waard zijn. Deze producten hoeven alvast niet veel te kosten:

Dagcrème
Maakt niet uit van welk merk hij komt, elke dagcrème die meer dan pakweg 70 euro kost, mag je in de rekken laten liggen. Vanaf een bepaalde prijs betaal je immers niet meer voor de inhoud van je product, enkel voor de naam die op de mooie verpakking staat. Als je het zonder voorschrift kan krijgen, kan het aantal actieve ingrediënten niet zo enorm hoog liggen. Alleen zaken die je dermatoloog voorschrijft - en dus als medicijn geklasseerd staan - zouden meer dan 70 euro mogen kosten.

Anti-cellulitis
Er zijn tientallen producten op de markt die beloven om die vervelende cellulitis op je dijen te doen verdwijnen. Jammer genoeg zal geen enkel product dat je moet smeren helpen. Je huid masseren en inwrijven met olieën of crèmes zal de bobbeltjes wat minder doen opvallen, maar dat is het dan ook. Je zal er nooit echt blijvend resultaat mee bereiken.

Bizarre behandelingen
Je hebt er waarschijnlijk wel al van gehoord, de dure behandelingen waarbij je ingepakt wordt als een mummie en die je vervolgens centimeters doen verliezen. Je verliest hoogstens heel wat zweet, en 's anderendaags ziet je lichaam er alweer uit als voorheen. Als je er de tijd en het geld voor hebt, laat je dan maar volledig gaan. Maar als je een beetje op je budget moet passen, ga je beter een extra rondje lopen.

Beautysupplementen
Het klinkt plausibel, de supplementen die de tekorten in je lichaam wegwerken en je huid, haar en nagels gezond doen stralen. Jammer genoeg is er geen enkel wetenschappelijk bewijs dat de dure pilletjes ook daadwerkelijk iets uithalen. Als je denkt dat je ergens met een vitamine- of mineralentekort zit, ga je beter eens langs bij de huisarts voor een bloedprik. Je dokter kan je dan de nodige supplementen voorschrijven.

Lipstick
Wat verwacht jij van je lippenstift? Wil je gewoon een leuk, flatterend kleurtje op je lippen zetten? Dan moet je met een euro of 15 zeker toekomen. Wat de parfumerie ook mag beweren, een tube van 35 euro zal je leven niet meer veranderen dan een lipstick uit de drogisterij. Ook hier betaal je boven een bepaalde prijs enkel de verpakking, en het prestigieuze merk dat eraan vasthangt. (br.hln)

19-09-2014 om 09:19 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
17-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De drie jeansbroeken die elke vrouw nodig heeft

De drie jeansbroeken die elke vrouw nodig heeft

http://static3.hln.be/static/photo/2014/8/16/5/20140916111642/media_xll_7114805.jpg

Het aanbod van jeansbroeken in de winkel is overweldigend: van bleek tot donker, van strak tot breed, met of zonder olifantenpijpen. Voor wie de bomen door het bos niet meer kan zien, hebben we de drie jeansbroeken geselecteerd die elke vrouw in haar kast nodig heeft om voor elke gelegenheid een denim optie te hebben.

Een klassieke donkerblauwe broek is een musthave voor elke stijlvolle vrouw. De tint slankt je figuur af en voegt een luxueuze toets toe aan elke look.

Op luie weekenddagen heb je vooral een broek nodig waar je je comfortabel in voelt. De boyfriendjeans is daar de perfecte oplossing voor.

De skinnyjeans vind je ook in veel verschillende vormen, zodat er voor elk type vrouw wel een variant bestaat die flatteert. Het voordeel van deze broek is dat je enkel een losse blouse en je favoriete paar hakken nodig hebt om er sexy uit te zien. (br.hln)

17-09-2014 om 09:21 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
15-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat je (misschien) nog niet wist over nagellak

Wat je (misschien) nog niet wist over nagellak

http://static0.hln.be/static/photo/2014/1/11/14/20140409172830/media_xll_6647759.jpg

Het is iets dat bijna alle vrouwen standaard hebben en misschien niet alleen om hun nagels op te fleuren. Zo is nagellak handig om nylonkousen mee op te lappen, als eerste hulp bij het naaien en zo veel meer. En met de 'nail art'-opmars van een paar jaar geleden, werd het helemaal hip om de gekste combinaties en kleuren te gebruiken. Maar wist je dit al over het alomgekende schoonheidsproduct?

1. Nagellak is ouder dan je denkt
Wist je dat in het China van 3000 voor Christus al een soort nagellak werd gebruikt? Men gebruikte toen bijenwas, eiwit, gelatine en plantaardige kleurstoffen. In het Oude Egypte werd nagellak zelfs geassocieerd met je sociale status: de lagere klassen gebruikten lichte en nude-kleuren, terwijl de rijkere bevolking de nagels rood kleurde.

2. De uitvinding van de auto bracht een revolutie op gang
Geïnspireerd door de autoverf, werd in 1916 een volledig doorzichtige nagellak geïntroduceerd. In 1932 werd Revlon het eerste bekende merk in de sector toen het een crèmekleurige nagellak op de markt bracht.

3. De duurste nagellak kost zo'n 250.000 dollar (ongeveer 192.908 euro)
U leest het goed: voor dat bedrag krijgt u de kleur 'Black Diamond King', met (hoe kan het ook anders) 267 karaat aan zwarte diamanten.

4. In 1978 verschenen de eerste acrylnagels
En ze werden uitgevonden door een tandarts!

5. Hollywood maakte de iconische rode nagellak groot
Dankzij de introductie van Technicolor, werden knalrode nagels immens populair nadat actrice Rita Hayworth ermee te zien was. Veel later, deed Uma Thurman iets gelijkaardigs met de 'vamp'-nagels in 'Pulp Fiction'.

6. Eens geopend, is een flesje nagellak slechts 2 jaar houdbaar
Ongeopende nagellak kan je voor onbepaalde tijd bijhouden, maar eens je dat kleurtje uitprobeert, verdampen bepaalde ingrediënten, waardoor de samenstelling van je nagellak verandert.

7. Er zit voeding in sommige soorten nagellak
Technisch gezien zijn het voedingsextracten. Zo lanceerde het merk Nails Inc. onlangs nog een nagellak met boerenkool. Het zou naar verluidt voor zachtere en mooiere nagels zorgen. Andere vreemde ingrediënten zijn look (om de nagels te versterken en verharden) en komkommers (om scheurtjes te voorkomen).

8. Je bewaart het best niet in de badkamer
En in tegenstelling tot andere goede raad zou ook de koelkast geen goede bewaarplaats zijn voor die kostbare kleurtjes. De koude kan er immers voor zorgen dat de lak gaat kristalliseren, waardoor de samenstelling afgebroken wordt. Bewaar je nagellak simpelweg op kamertemperatuur, in een droge ruimte en weg van direct zonlicht.

9. Nagels lakken op het vliegtuig is geen goed idee
Zo werd een vrouw ooit gearresteerd omdat ze besloot haar nagels te lakken in volle vlucht. Hoewel zij ook heel wat scheldwoorden bovenhaalde, hebben de meeste luchtvaartmaatschappijen gewoon liever niet dat je nagellak bovenhaalt in het vliegtuig.

10. Neonkleuren zijn eigenlijk illegaal in de VS
Of beter gezegd: de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) heeft veel methodes nog niet goedgekeurd en daardoor zijn sommige kleurstoffen die gebruikt worden om een neon- en glow-in-the-dark-effect te creëren in principe verboden. Toch vind je ze in de winkelrekken, aangezien veel bedrijven binnen de lijntjes proberen kleuren met formules die wel al goedgekeurd zijn. En andere neonkleuren? Die worden gewoon geïmporteerd. (br.hln)

15-09-2014 om 09:50 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
12-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Lagerfeld brengt krant uit

Karl Lagerfeld brengt krant uit

http://static1.hln.be/static/photo/2014/8/12/14/20140912135512/media_xll_7106369.jpg

De bekende Duitse modeontwerper Karl Lagerfeld maak een carrièremove. De excentrieke designer brengt later deze maand een eigen krant uit. Dat schrijft Women's Wear Daily vandaag.

The Karl Daily verschijnt eenmalig in een oplage van 150.000 stuks en wordt verspreid in Europa en China. Volgens de website belooft het een satirisch blad met schetsen, foto's en woordgrapjes van de meester zelf te worden. Maar vooral een inkijkje in de nieuwste ontwerpen van zijn hand.

''Ik ben een papierfreak'', vertelt Lagerfeld aan Women's Wear Daily. De ontwerper biecht op niets op te hebben met snelle media en kiest daarom voor een krant om zijn laatste werk te presenteren. ''Het is een persoonlijk grapje.'' (br.hln)

12-09-2014 om 14:14 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze ongelukkige kapselfouten maken je ouder

Deze ongelukkige kapselfouten maken je ouder

http://static2.hln.be/static/photo/2014/17/4/13/20140908134815/media_xll_7095073.jpg

Als het op je uiterlijk aankomt, kunnen heel wat factoren je ouder doen lijken. Te veel en te donkere make-up is daar een van. Maar ook de conditie van je haar én je kapsel kunnen ervoor zorgen dat je enkele jaren ouder geschat wordt. Ontdek welke 'blunders' je het best vermijdt.

Frisse en lange lokken zijn vaak een teken van jeugdigheid. Naarmate we ouder worden, krijgt onze haardos wat meer te verduren: de lokken worden vaak dunner en brozer. Als je haar echter er rond je dertigste of veertigste er nog erg gezond uitziet, hoef je de schaar er niet in te zetten (tenzij je het echt wil natuurlijk). Kies er dan voor om je korte coupe hip en modern te houden door je haar wat op te knippen en ietwat ruig te houden.

Een snit waarbij je kiest voor een duidelijke middenlijn, zou dan weer de aandacht vestigen op mogelijke rimpels. Wil je dat vermijden? Kies dan voor een asymmetrisch kapsel of een lange froufrou.

Wie al lang droomt van een lichte haarkleur maar het om een of andere reden niet aandurft, vindt hier misschien het perfecte excuus: te donker haar laat je er ouder uitzien dan je werkelijk bent. Daarbovenop zorgt zwart haar in combinatie met een lichte hoofdhuid ervoor dat je haar er ook dunner uitziet, eveneens een van de tekenen van het ouder worden. Te bang voor een nieuwe kleur? Kies voor enkele highlights.

Ook grijs haar hoeft er helemaal niet 'oud' en 'saai' uit te zien. Integendeel: sommige jonge dames laten hun lokken zelfs wit of grijs kleuren om een statement te maken. Je moet er enkel voor zorgen dat grijs haar er grijs uitziet en geen gele schijn bevat. Gebruik hiervoor een aangepaste shampoo of ga voor een permanente kleuring.

Dé snit die fris en jeugdig oogt is een pony. Je kan op voorhand ook al testen of het je zal staan door gewoon je hand over je froufrou te houden. Als je dit kapsel ook echt wil, herinner de kapper er dan aan dat je een volle pony wilt, een te dunne versie heeft jammer genoeg het tegenovergestelde effect. (br.hln)

12-09-2014 om 09:24 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat mannen niet mogen dragen (volgens vrouwen)

Wat mannen niet mogen dragen (volgens vrouwen)

http://static3.hln.be/static/photo/2014/2/3/2/20140911161336/media_xll_7103912.jpg

Harembroeken, jurken over een broek en sneakers met sleehakken zijn de kledingstukken waar mannen vrouwen liever niet in zien. Maar ook dames hebben een duidelijke mening over wat heren beter niet dragen. Een gebruiker van de sociaalnetwerksite Reddit vroeg wat de mannelijke modeblunders zijn. We selecteerden de leukste reacties waaruit heren hun lesje kunnen leren.

- Baarden zijn geweldig, maar mensen denken er niet bij na of hun gezichtsbeharing bij hun kapsel of gezicht past. Als je brede kaken hebt, hou je baard dan kort aan de zijkanten. Laat het onderaan langer voor een verlengend effect. Leer het beste uit je gezichtsbeharing te halen. - Beboprockss

- Skinnyjeans. Ik heb gehoord dat sommige meisjes ervan houden, maar de meeste mannen hebben belachelijk dunne benen. De broeken zien er ongemakkelijk en onflatteus uit. - Niqo

- Koop je jeans nooit te groot. Dit doet je er zwaarder uitzien dan je bent. - Lisa_M1987

- Draag geen muts bij warm weer. Je gaat er hierdoor niet alleen slecht uitzien, maar ook onaangenaam ruiken. Brick_Pudding

- Voor de jongere mannen: een onvolledige baard ziet er niet uit. Als je er graag mannelijker wil uitzien, is dit niet de manier. Het trekt de aandacht naar het feit dat je nog geen volgroeide baard hebt. - Cutelilcarly

- Geruite shorts zijn nooit oké. 2003 ligt al lang achter ons. - Bradhuds

- Voor kale mannen: wees er trots op. Het kan sexy zijn als je het goed doet. Scheer het bijvoorbeeld af zoals de acteur Jason Statham. Laat het niet groeien om in een paardenstaart te doen of om de plek te overkammen. Je misleidt niemand op deze manier. - Thrumpledenoozitty

- Niemand wil getrakteerd worden op je bilspleet, dus draag een broeksriem. - utilitariansweater

- Ik haat het als mannen loopschoenen aantrekken in het dagelijkse leven, waar lopen ze toch naartoe? - oxymoronic89

- Trek nooit je sokken op als je een short draagt. Zeker niet als je dit combineert met sandalen. - trap478

- Geen crocs, nooit. In geen enkele vorm. Er bestaat niks erger. - Joshs_Banana

- Het kan aan mij liggen, maar ik haat polo's. - Vanessajade84 (br.hln)

12-09-2014 om 09:21 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
11-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vleugje parfum? Met deze tips blijft je geur langer ruiken

Vleugje parfum? Met deze tips blijft je geur langer ruiken

http://static0.hln.be/static/photo/2014/5/7/6/20140910151804/media_xll_7100856.jpg

Parfum is fantastisch, maar het vervliegt helaas snel. Na enkele uren hebben we dan ook vaak de reflex om onszelf nog even te besproeien met het heerlijk ruikende goedje. Geen zin om vier keer per dag te sprayen? Lees dan onderstaande tips.

Kies de juiste geur
Iedere vrouw is wel op zoek naar die ene geur die subtiel haar persoonlijkheid beschrijft. Echter hebben de ingrediënten een grote invloed op hoe lang de geur op je huid blijft zitten. Citrusachtige en bloemige geuren zijn lief en luchtig, maar blijven minder lang zitten dan geuren op basis van hout. Langhoudende geuren worden vaak beschreven als 'oosters' of 'pittig'.

Bereid je lichaam voor
Als je een leuke geur hebt gevonden, is het belangrijk om die op de juiste momenten aan te brengen. Spray het even op na het douchen: dan staan je poriën 'open' en kan het reukwater makkelijk intrekken. Je kan er ook voor kiezen om je huid eerst te hydrateren met een bodylotion of olie. Zorg er wel voor dat het product geurloos is zodat je parfum optimaal uitkomt.

Spray het op de juiste plaatsen
Denk bij het aanbrengen eraan dat je parfum best sprayt op warme lichaamsplaatsen. Net zoals deodorant geurt parfum meer wanneer je zweet. Kies daarom voor je knieholten, de binnenkant van je ellebogen en je decolleté. Het zijn bovendien lichaamsdelen die vaak bewegen, waardoor de geur zich makkelijk verspreidt. Ook op je enkels mag je een vleugje aanbrengen: geur stijgt namelijk op. Een goedruikende haardos verkrijg je dan weer door wat parfum op je borstel te spuiten en vervolgens je lokken te doorkammen.

Bewaar parfum op een specifieke plek
Hoe mooi de flesjes ook zijn om naar te kijken, parfum bewaar je best op een donkere en koele plaats. Ideaal is de frigo maar ook een badkamerkastje doet het nodige. Als je het flesje op een te warme plek bewaart, zullen de oliën 'vervormd' worden en kan de geur veranderen. (br.hln)

11-09-2014 om 08:16 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
01-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man die Louis Vuitton groot maakte, overleden

Man die Louis Vuitton groot maakte, overleden

http://static3.hln.be/static/photo/2014/1/0/9/20140901171559/media_xll_7063194.jpg

Yves Carcelle, die lederwarenfabrikant Louis Vuitton meer dan twee decennia heeft geleid, is gisteren overleden. De man was amper 66 jaar en stierf aan kanker, deelde eigenaar LVMH vandaag mee. Carcelle maakte van Vuitton het grootste en meest waardevolle luxemerk ter wereld.

Hij leidde het bedrijf tussen 1990 en 2012. Onder zijn management vertienvoudigde de verkoop, werden naast lederwaren ook kleding en juwelen gelanceerd en werd de Aziatische markt veroverd. Carcelle reisde graag en veel: hij opende winkels van Louis Vuitton van Las Vegas tot Ulaanbaatar in Mongolië. LVMH bestempelde hem als een pionier, "altijd nieuwsgierig en altijd in beweging". "Er was de luxe voor Carcelle en de luxe erna", omschreef Paolo de Cesare van warenhuisketen Printemps zijn belang.

In november 2013 was Louis Vuitton volgens Forbes-magazine 28,4 miljard dollar (21,6 miljard euro) waard. (br.hln)

01-09-2014 om 19:58 geschreven door fashionista


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!