Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

30-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé


"Beyoncé steelt outfits van andere sterren"




Deze jurk werd tien jaar geleden al gedragen door Jennifer Lopez.
Deze jurk werd tien jaar geleden al gedragen door Jennifer Lopez.


Het robotpak dat wel heel sterk op dat van Kylie Minogue lijkt.
Het robotpak dat wel heel sterk op dat van Kylie Minogue lijkt.


Zangeres Beyoncé (of is het Sasha Fierce?) wordt vaak geprezen om haar outfits. Maar de Britse krant Daily Mail ontdekte dat de zangeres niet meer of minder is dan... een copycat! De krant achterhaalde minstens zeven opvallende outfits en haar oorspronkelijke uitvoerster.

Jennifer Lopez
Zo droeg Beyoncé in haar nieuwe videoclip een witte, strakke meerminjurk bezaaid met pailletten en een opvallend patroon. Ze oogstte er veel lof mee, net als Jennifer Lopez meer dan tien jaar geleden.

Rihanna en Kylie
Ook haar robotpak en metalen handschoen is geleend (van Kylie Minogue) en bij Rihanna haalde de zangeres het idee van de opvallende oogmake-up en powerschouders. Een stoere Beyoncé die poseert met een korsetje gebaseerd op een moto, werd ook gedragen door Alice Dellal en in een muziekclip van George Michael.

Tot slot bekritiseert de krant ook de manier waarop Beyoncé het podium betreedt: door af te dalen in een lange jas via een kabel, zoals ook Britney Spears en Angelina Jolie in Mr & Mrs Smith al deden.

Wat is origineel?
Allemaal waar, en de krant heeft de foto's om het te bewijzen (zie hier) maar anderzijds kan je ook argumenteren of de zogenaamde 'originele' uitvoerders wel zo origineel zijn. Een lange jas is nu eenmaal in de mode, en langs een kabel 'uit de lucht neerdalen' op een podium is ook al eerder gebeurd.

De powerschouders werden vorig jaar al door verschillende mode-ontwerpers gelanceerd, een uitvinding of ontdekking van Rihanna en Rihanna alleen was het dus zeker niet. Hetzelfde gaat op voor de oogmake-up en de 'cyberkledij'. Het enige dat echt hetzelfde lijkt is de jurk en het mototopje. Toch valt niet te ontkennen dat de kledingsstukken soms (te?) veel gelijkenissen tonen om toeval te zijn.

Bewust of niet?
Blijft de vraag of Beyoncé dit echt bewust gekopieerd heeft, een inspiratieloze styliste heeft of gewoon een gelijkaardige smaak heeft, en zin heeft om unieke en iconische kledingsstukken te dragen? Alleen Beyoncé kan daar een antwoord op geven... (br.Nina))



30-11-2008 om 13:58 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
29-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handige én mooie shoppingtas


Handige én mooie shoppingtas






Als jij ook altijd loopt te sleuren met je inkopen, bedacht de Reisenthel shoppingtas de oplossing voor jou. Opgevouwen is hij even klein als een paraplu, maar kan tot wel 15 kilo aan boodschappen dragen. Je kunt hem als handtas dragen én in je winkelkarretje hangen.

Praktisch én mooi
Je hangt de Reisenthel shoppingtas met clips, zodat hij goed blijft zitten, over de randen van je winkelkar. Om de tas van de kassa naar je wagen te dragen, kan je de zijkanten bij elkaar plakken met Velcro. Dankzij de handige riempjes kun je hem als handtas over je schouder dragen. En hij hoeft geen afbreuk aan je outfit te doen, je vindt de tas in de mooiste kleurtjes en prints. Je kunt er niet alleen mee winkelen, hij is ook ideaal voor een picknick of een dagje op het strand. Je vindt de tas hier en betaalt er ongeveer 15 euro voor. (br.hln)



29-11-2008 om 15:17 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.feestdagen


5 budgetvriendelijke must-haves voor de feestdagen


Partylook van Only.
 

Jurkje voor 39,95 euro.
Jurkje voor 39,95 euro.

Lederen jasje van Only voor 119,95 euro.
Lederen jasje van Only voor 119,95 euro.

Lederen top van Only voor 79,95 euro.
Lederen top van Only voor 79,95 euro.

Handtasje van asos.com.
Handtasje van asos.com.


Het hoeft niet altijd een jurk te zijn voor de feestdagen. Je kunt evengoed je outfit opvrolijken met één opvallend stuk of vrolijk accessoire. Lekker goedkoop en makkelijk.

Opvallende legging
Neem je favoriete zomerkleedje en combineer het met een opvallende legging. Doe eens gek met glitters of een dierenprint, alles kan.

Klein zwart jurkje
Een zwart jurkje is het basisstuk van elke vrouw. Maar dit seizoen mag het wat glitteren. Combineer met enkellaarsjes of pumps en je kunt zo de deur uit, handig en snel. Het exemplaar dat je hier ziet, is nog lief voor je budget ook.

Kort lederen jasje
Trek dit jasje op een klassieke broek met pumps en glittertopje aan en je kunt zo naar het feest vertrekken. Stoer, maar toch vrouwelijk. Draag dit niet op een lederen legging of je gaat er al snel als catwoman uitzien.

Lederen topje
Gothic is helemaal in dit seizoen. Dit schitterende topje maakt van elke jeans een chique outfit en het bewijst dat deze goth ook elegant kan zijn.

Handtas(je)
De handtassen voor deze feestdagen zijn klein. Kies voor een klein satijnen exemplaar, met een schattig accent zoals dit paarse strikje. Hoe eenvoudig je outfit ook mag zijn, dit tasje maakt alles goed. (br.Nina)


29-11-2008 om 13:23 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
28-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 cadeautjes die vrouwen niet willen krijgen

7 cadeautjes die vrouwen niet willen krijgen




Grappig ondergoed
Grappig ondergoed

Gouden pillen
Gouden pillen

Laarzentas
Laarzentas

Grappige vaas
Grappige vaas

Keukenzeepjes
Keukenzeepjes

WC-verfrisser
WC-verfrisser


Veel mannen vinden het ontzettend moeilijk om voor hun geliefde het perfecte cadeautje te kopen. Hoewel ze het vaak goed bedoelen, slagen ze er toch in de bal volledig verkeerd te slaan. Met de feestdagen in het verschiet kunnen enkele cadeautips handig zijn. We zeggen jullie wat je alvast niet moet kopen.

Grappig ondergoed
Een felle roze string met grappig opschrift, is niet wat vrouwen verstaan onder lingerie. De kans dat je haar hiermee aan het lachen brengt, is klein. Je mag zelfs van geluk spreken als ze je niet buiten gooit.

Gouden pillen
Vrouwen houden van goud, dat is juist. Maar het moet wel in de juiste vorm gegeven worden. Als je ermee kunnen pronken, zit je meestal goed. Dus nee, je zult niet scoren door pillen van goud te geven, want dat kan ze niet eens aantrekken. Dit geeft gewoon het signaal dat je het er goedkoop van af wilde brengen.

Laarzenhandtas
Het klopt, vrouwen zijn dol op accessoires. Dus eigenlijk zou een cadeautje dat er twee combineert ideaal moeten zijn. Helaas werkt dit niet zo in de praktijk. Denk dus goed na voordat je laarsjes koopt die je ook als handtas kan gebruiken.

Geurtjes
Denk je: "Mijn vriendin klaagt altijd over de geur als ik van toilet kom, dus koop ik haar een WC-verfrisser?" Dan heb je fout gedacht. Velen vinden het net beschamend om dit in hun badkamer te moeten zetten. Om ruzie te vermijden op kerstmis, werk jij beter aan je geurprobleem.

Bloemen
Vrouwen krijgen graag bloemen. Maar als je dit beslist te geven, kies dan voor een stijlvolle, tijdloze vaas en ga niet voor het grappige model. We maken namelijk nooit grapjes over ons interieur.

Zeep
Vrouwen zoeken achter alles een reden. Dus als je haar een collectie handzeepjes of ecologisch afwasmiddel geeft, zelfs al ruiken ze geweldig, gaat ze dat interpreten als "Moet jij niet in de keuken de afwas gaan doen"?

Erotisch
Een erotisch cadeau wordt op prijs gesteld, als je dit niet in het bijzijn van ouders of schoonouders geeft. Waar je in wel op mee moet oppassen zijn grappige condooms. Het geeft een vrouw het idee dat je nog een jongen bent en daar wil ze allesbehalve mee in bed duiken. (br.hln)



28-11-2008 om 15:35 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feestelijke schoenen maken je party outfit af


Feestelijke schoenen maken je party outfit af


L: schoenen Karen Millen, R: satijnen ballerina's van Urban Outfitters.


Karen Millen
Karen Millen


Karen Millen
Karen Millen


Feestelijke ballerina's van asos.com.
Feestelijke ballerina's van asos.com.


Ballerina's van Zara.
Ballerina's van Zara.


Wat maakt een party outfit helemaal af? Juist, een paar schitterende feestelijke schoenen. Keuze genoeg aan mooie, verrassende pumps met leuke details. Maar als je de feestdagen niet op hakken wil doorbrengen, kies dan voor vrouwelijke ballerina's met stijlvolle afwerking.

Hoog
Als je voor hoge hakken gaat, combineer je prachtige feestjurk met schoenen die niet te veel de aandacht afleiden. Maar dat hoeft niet te betekenen dat je voor saai hoeft te gaan. De feestelijke schoenen van Karen Millen zijn de gulden middenweg: subtiel zwart, maar toch met een feestelijk accent als veertjes of diamantjes. Wil je toch voor kleur gaan, ga dan meteen voor fel, blauw en paars zijn trendy dit seizoen. Ook hier maakt een vrolijk accent achteraan de schoenen helemaal af. Combineer wel met een zwarte panty.

Comfortabel
Maar dansen en feesten op hoge hakken is niet voor elke vrouw weggelegd. Als je dus niet mankend op de dansvloer wil staan, zijn platte ballerina's een goed alternatief voor partypumps. Met mooie accenten als steentjes of satijn zien ze er toch elegant uit. (br.hln)




28-11-2008 om 15:12 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vuurrode badpak Pamela Anderson te koop


Vuurrode badpak Pamela Anderson te koop


anderson



Het rode badpak van Baywatch-ster Pamela Anderson wordt deze week verkocht tijdens een bijzondere veiling bij Boven's Veiling in Amsterdam. Honderden gegadigden kwamen alvast een glimp opvangen van het 'collectors item'.

Driehonderd euro, zoveel kost het je minstens om in het badpak van Anderson te paraderen. Geen interesse in het vuurrode hebbeding? Dan zijn de basketbalschoenen van Shaquille O'Neal, de boxershort van Mohammed Ali en een viool van Jaap van Zweden misschien wel meer jouw ding. Alle items worden deze week geveild vij Boven's Veiling in Amsterdam (br.She)


28-11-2008 om 15:12 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
27-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook celebs shoppen bij H&M


Ook celebs shoppen bij H&M


Mena Suvari, Nicky Hilton en Mischa Barton. (Foto Elevation)


Michelle Trachtenberg verkleedde zich in de winkel. (Foto Elevation)
Michelle Trachtenberg verkleedde zich in de winkel. (Foto Elevation)


Een stuk uit de najaarscollectie van H&M.
Een stuk uit de najaarscollectie van H&M.


Katie Holmes schaamde zich niet om de Comme des garçons-collectie voor H&M te dragen nog voor deze gelanceerd was. En ook andere celebs zeggen geen 'nee' als H&M ze uitnodigd voor een exclusieve shopparty.

Onder andere Nicole Richie, Nicky Hilton, Mena Suvari en Mischa Barton, Mandy Moore en Michelle Trachtenberg kwamen opdagen in H&M-outfits bij de celebs fall sale en graaiden zonder schroom in de kledingrekken.

Misschien kunnen ze het woord 'korting' niet weerstaan (voor hen ging er 25 procent af), of misschien zijn ze wel echte H&M-fans. Verschillende celebs hebben ondertussen kledingsstukken van Comme des garçons, die ze vrolijk mixen met gewone H&M-basisstukken. Net als wij, eigenlijk. (be.Nina)



27-11-2008 om 17:48 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
26-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaultier ontwerpt kinderkleding


Gaultier ontwerpt kinderkleding




Modebewuste kids tooien zich binnenkort in een echt design van Gaultier. De Franse mode-ontwerper is van plan om 120 kledingstuks te ontwerpen voor kinderen van 10 tot 14 jaar.

De ontwerper werkt daarvoor samen met Zannier, een bedrijf dat kinderkleding op de markt brengt van twintig merken als Little Marc Jacobs, Levi's en Kenzo. Tegen de herfst van 2009 hangt de kindercollectie in de winkels. (br.hln)


26-11-2008 om 15:21 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voordelig kerstshoppen in Londen


Voordelig kerstshoppen in Londen




Big Ben in kerstsfeer.
Big Ben in kerstsfeer.


Londen is momenteel erg in trek voor een citytrip, dit komt voornamelijk doordat de pond laag staat. Ideaal dus om er aan kerstshopping te doen, want heel wat dingen zijn er nu goedkoper dan bij ons. Dan heb je nog wat budget over dat je aan jezelf kan spenderen, want Londen is ook een modestad.

Kerstsfeer
In Londen start de kerstperiode al vroeg, al vanaf midden november baadt de stad in lichtjes en strikjes. Je kunt er dan niet alleen schaatsen, je komt ook overal kerstzangers tegen. Vooral Hyde Park is een aanrader, dan vind je er een echt kerstlandschap met reuzenrad, carrousel en andere attracties. Op Carnaby Street zie je enorme sneeuwmannen .

Ketens
Regent Street en Oxford Street zijn de bekendste winkelstraten van Londen. Je hebt er het oude, traditionele shoppingcenter Liberty. Je hebt er één winkel die zich volledig aan kerst wijdt, waar je versiering in alle geuren en kleuren vindt. Maar ook ook chiquere merken als Marc by Marc Jacobs zijn er gevestigd. Jaeger, ook een shoppingcenter, is iets betaalbaarder, maar het blijft niet goedkoop. Voor iPods, die er nu goedkoper zijn dan hier, en andere gadgets kun je in de Apple winkel terecht. Stap er ook zeker de hoofdvestiging van Topshop binnen, Kate Moss ontwerpt regelmatig voor deze keten en is daarmee het Walhalla voor fashionista's. Ben je op zoek naar een cadeautje voor de kinderen, dan moet je in Hamleys zijn, een speelgoedwinkel met zeven verdiepingen.

Gezellige kleine wijken
Heb je genoeg van het grote geweld van de ketens, dan is de gezellige wijk Spitalfields meer iets voor jou. Op de posh market vind je er interieurwinkels en gezellige restaurant, maar ook het oude deel van de markt loont de moeite. Breng ook een bezoekje aan Portobello Market, daar zijn talloze kleine boetiekjes, vooral Alice & Astrid, Horace, Alchemie, Oi!, Coco Ribbon lonen de moeite. Voor vintage moet je in de wijk Camden, er heerst een heerlijk alternatief sfeertje. Voor de gezelligheid moet je naar Covent garden. Je vindt er trendy schoenen bij Egoshego, voor leuke kledij en accessoires ga je naar Jigsaw. Andere aanraders zijn Malini voor ontwerpen van designers en The Loft voor tweedehands designkledij. (br.Nina)



26-11-2008 om 01:26 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
25-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dikke vrouwen shoppen liever online


Dikke vrouwen shoppen liever online


De afbeelding “http://www.nina.be/static/FOTO/pe/8/2/11/large_547436.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Vrouwen met overgewicht kopen vaker hun kledij via het internet dan slanke vrouwen. Uit Nederlands onderzoek blijkt dat 60 procent van de vrouwen met maatje 44 of meer haar outfits online uitkiest.

Lingerie en badmode
Shoppen met de computer is minder gezellig, maar het heeft voor dikke vrouwen vaak veel voordelen. Uit het Nederlandse onderzoek bij 3000 vrouwen blijkt dat degenen met een maatje meer voornamelijk lingerie en badmode via het internet kopen.

Pashokjes
Vooral de pashokjes in winkels blijken een probleem te zijn. De verlichting zet je meest slechte kantjes in de kijker en ze zijn vaak te klein voor vrouwen met overgewicht. Het feit dat de kledij in winkels vaak niet past voor vrouwen met maatje 44 of meer, doet er niet veel goed aan. Als je online shopt, kan je de stuks rustig thuis passen en kan je zonder schaamtegevoel jezelf in de spiegel bekijken, meldt De Telegraaf. (br.hln)



25-11-2008 om 14:05 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feestelijke kledij voor een feestelijke prijs


Feestelijke kledij voor een feestelijke prijs



















Feestkledij hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst JBC met haar speciale feestcollectie. Voor hem, voor haar en voor je kleine meisje.

Zwart of paars?
Zij kan kiezen uit een reeks stijlvolle, zwarte jurkjes die elk formeel kerstfeestje of nieuwjaarsreceptie kunnen doorstaan. Voor de minder formele gelegenheden is er een paars-grijze collectie die leuke topjes combineert met een broek of een A-lijn rok.

Voor de jongedames zijn er ook grappige t-shirts met het opschrift 'party all night, sleep all day' en 'don't stop the music'. In de accessoires mag het speelser met een glinsterende diadeem, of halflange kettingen met steentjes en bolletjes.

Lingerie
Onder de jurken hoort lingerie, en ook daarvoor kan je bij JBC terecht. Het opzet is eenvoudig met net genoeg afwerking om toch vrouwelijk en elegant voor de dag te komen. Ook de kleuren werden simpel gehouden: zwart, wit of een combinatie van die twee.

Nonchalante heren
Ook voor hem overheerst het paars: in de hemden, de dassen en de truien, in combinatie met een geklede zwarte broek of vest. Dat hoeft helemaal niet deftig gedragen te worden: de nonchalante houding doet het heel goed. Dat bewijzen ook de truien (met ruitjes).

Schattig haarlint
De meisjes worden deze winter een beetje stoer met leuke driekwart broeken en een paars shirt of truitje of een rok met paarse broekkousen. Een rood haarlint met schattige strikjes maakt het geheel toch meisjesachtig genoeg. Voor de voetjes zijn een leuke, dikke sokken met een beest op de top.

Voor deze kleding betaal je tussen 25 en 45 per stuk. Alleen voor de mannen valt het soms iets duurder uit: 50 euro voor een broek, 80 euro voor het colbertje. (br.Nina)



25-11-2008 om 12:23 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
24-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Minderjarig model Topless model


 Minderjarig model Topless model in dienst bij topmodehuizen


Het Nieuw-Zeelandse model Zippora Seven (16) lokte een controverse uit door topless in bad te poseren voor een magazine.


Zippora Seven, het 16-jarige model dat in het voorjaar een storm van protest ontketende door topless te poseren, heeft ondertussen enkele contracten afgesloten met Europese topmodehuizen als H&M en Stella McCartneys See By Chloe. De controverse heeft de 'nieuwe Kate Moss' dus geen windeieren gelegd.

Bad
In mei dook het jonge Nieuw-Zeelandse model voor een provocerende shoot voor het magazine Russh Australia het bad in met het vijftienjarig model Levi Clarke. Kinderrechtenorganisaties waren ziedend over de topless fotoshoot. Sindsdien trok Zippora Seven al naar Parijs om te werken voor See By Chloe van Stella McCartney en naar Los Angeles voor de lente/zomercollectie 2009 van het Zweedse topmerk H&M.

Broer
Zippora Seven is in de wolken over haar modewerk. "Ik ben eigenlijk pas begin dit jaar gestart als model", zegt ze. "Ik neem nu elke dag zoals hij komt en zal dit werk blijven doen zolang ik het plezant vind. Ik wilde aanvankelijk eerder camerawerk doen in de mode, maar mijn moeder en broer Jasper - die zelf modellenwerk doet - deden me van gedachte veranderen.

Kate Moss
Seven is amper 1m67 groot, dat is minstens vijf centimeter kleiner dan wat algemeen als minimum wordt aangenomen voor een modellencarrière. Ze heeft al shoots voor de Franse, Italiaanse en Australische Vogue in haar portfolio. Ze vindt de vergelijkingen met Kate Moss heel flaterend, maar wil toch haar eigen accenten leggen. "Ik zal gewoon proberen mezelf te zijn en zeker niet iemand proberen na te bootsen." (br.hln)



24-11-2008 om 16:04 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christophe Coppens kleedt Roisin Murphy


Christophe Coppens kleedt Roisin Murphy


murphy



De bekende hoeden- en accessoireontwerper Christophe Coppens heeft speciaal voor de zangeres Roising Murphy een vijftiental capes, hoeden, tooien en andere accessoires ontworpen.

Roisin Murphy staat bekend om haar extravagante stijl op het podium. De voormalige zangeres van de hitformatie Moloko kleedt zich in de meest vooruitstrevende outfits. Om haar modebewuste wereldtournee te vervolledigen contacteerde Murphy de Sint-Niklazenaar Coppens.

Roisin Murphy is op 23 november 2008 samen met haar nieuwe accessoires van Coppens te bewonderen in Vorst Nationaal.(br.she)



24-11-2008 om 12:53 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
23-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannen smeren volop dagcrème

Mannen smeren volop dagcrème




Smeren wordt zijn dagelijkse bezigheid.


Schoonheidsbehandelingen zijn geen taboe meer.


Enkel make-up en selftanners zijn een brug te ver.



Tien procent gebruikt haarverf.


Belgische mannen smeren kwistig met dagcrème. Ook de peeling of gel heeft de weg gevonden naar zijn toilettas. Enkel make-up of selftanners zijn voor de meeste mannen nog een brug te ver. Dat blijkt uit een onderzoek van Kruidvat over de mannelijke ijdelheid.

Tegenwoordig willen mannen er ook goed uitzien. Als hiervoor de nodige beauty hulpmiddeltjes dienen gebruikt te worden, is daar niets mis mee, want waarom zou je de natuur geen handje helpen?

Peelen
Liefst 60 procent van de ondervraagde jongens gebruikt dagelijks of zeer regelmatig een dagcrème. Peelen kent ook al geen geheimen meer. 28 procent geeft aan dit product regelmatig te gebruiken.

Kraaienpootjes
Oogcrème is aan een opmars bezig. Bijna 20 procent gebruikt zeer frequent oogzalfjes om kraaiepootjes tegen te gaan of wallen te camoufleren.

Selftanners
Make-up of selftanning (bruinen-zonder-zon) producten worden niet gesmeerd, al is er toch een markt voor: 9% van de ondervraagde mannen bekent wel eens een vakantiekleurtje uit een potje te halen en 7% durft wel eens met make-up te experimenteren.

Schoonheidsbehandeling
Al langer is geweten dat schoonheidscentra meer en meer mannen over de vloer krijgen en dat blijkt ook uit het onderzoek. Schoonheidsinstituten worden steeds vaker bezocht door Belgische mannen (19%) Daarbij wint ontharen aan terrein. 26 procent epileert regelmatig de benen, het bovenlichaam of de rug.

Haarverf
En hoe zit het nu met haarkleuringsproducten? Bij vrouwen is het een algemeen aanvaard gegeven dat ze hun haar verven, maar voor mannen hangt er toch nog vaak een taboesfeertje rond. Wellicht komt daar binnenkort verandering in, want 10% van de ondervraagde Belgische mannen gebruikt haarkleuringsproducten.

Partner
Al zijn ze best ijdel, onze jongens, toch laten ze het aankopen van al die producten over aan anderen. Maar een kleine meerderheid (55%) koopt effectief zelf z'n producten. Sommige mannen gaan nog verder, en grabbelen in de toilettas van hun partner. Bijna 30% bekent regelmatig verzorgingsproducten of zelfs make-up van de partner te gebruiken. En dan zeggen dat vrouwen "big beauty spenders" zijn.



23-11-2008 om 14:29 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welk soort feestvrouw ben jij?


Welk soort feestvrouw ben jij?












Caroline Bis groepeert haar feestcollectie rond drie kleurcombinaties: zwart en goud, rood en paars en groen en blauw. Respectievelijk voor de stijlvolle, levendige en urban vrouw.

Tijdloos elegant
Wie graag zwart draagt, komt zeker bij de feestcollectie aan haar trekken. Bij Caroline Bis is dat niet anders. Twee zwarte jurkjes (één cocktailjurk en één avondjurk), een zwarte broek met feestelijk topje of een A-lijn rok met een smaakvolle gouden bloes: het kan allemaal. Voor de dames die willen stralen is er ook het volledig gouden ensemble, bestaande uit broek, topje, lange trui en een gouden riem.

Wij willen kleur!
Voor wie het allemaal iets kleurrijker mag zijn, kan kiezen uit de levendige rood-paars collectie of de etnisch getinte blauw-groen collectie.

De rode en paarse kledingsstukken passen bij een levendige, no-nonsense vrouw die graag praktische kleren draagt maar toch stijlvol uit de hoek wil komen. Getuige daarvan is het basisstuk (een skinny broek) gecombineerd met oversized topjes en een riem. Voor de durvers is er een wijd topje met felle paars-rode print.

Mag het jong, urban maar met een twist, dan kies je best voor de groen-blauwe collectie. Eenvoudige jurkjes met etnische print worden gecombineerd met een handige groene tas en een knappe regenjas.
Het enige wat u nog moet doen, is kiezen! (br.nina)




23-11-2008 om 12:57 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
22-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crocs


Hebben Crocs afgedaan?





Zelfs nieuwe modellen doen de verkoop niet stijgen.
Zelfs nieuwe modellen doen de verkoop niet stijgen.


Crocs doen het steeds minder goed. De omzet van 2008 valt tegen voor het Canadese bedrijf. De directie besloot al enkele vestigingen en banen te schrappen. De reden zijn de tegen vallende verkoopscijfers. Eerder dit jaar werd de productie naar loonlanden gebracht. Ook daar wordt nu het eerste bedrijf in Brazilië stopgezet.

Aandeel
Er komen donkere wolken aan de Crocs-hemel. De verkoop zakt de laatste tijd en daar leidt ook het aandeel onder. Het verloor al meer dan de helft van zijn waarde. De winst zou in 2008 uitkomen op 256 miljoen dollar (162 miljoen euro), minder dan de 258 miljoen (164 miljoen euro) die verwacht werd.

Ontstaan
Crocs ontstaan in 1995. Twee ingenieurs, Marie-Claude de Billy en Andrew Reddyhoff, investeren in een nieuwe productietechniek. Die was er om plastic wieltjes van kinderfietsjes te persen. Met het procédé worden nieuwe voorwerpen gemaakt. Ze ontdekken een heel gamma aan voorwerpen. Eén daarvan zijn sandalen. Interessant is dat ze volledig afwasbaar en antibacterieel zijn.

Dalend succes
In 2002 werden investeerders gevonden. Die doen de productie op volle toeren draaien. De 76.000 sandalen die bij de start uit de fabriek rolden, groeiden aan tot een jaarlijkse productie van ongeveer 20 miljoen paar. Hier lijkt nu verandering in te komen. Het bedrijf wil de productie minderen wegens de teleurstellende verkoopcijfers. De verkoop daalde met 32 procent. (br.Nina)



22-11-2008 om 21:26 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Delvaux


Online shoppen wordt persoonlijke ervaring bij Delvaux



De afbeelding “http://img179.imageshack.us/img179/9308/delvauxxj9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Het Belgische luxemerk Delvaux heeft haar website en e-shop in een ander kleedje gestoken. Daarbij komt de nadruk te liggen op personalisering en dienstverlening op maat, die zich vooral laat merken in de webshop.

Vragen
"Delvaux wil zich zo onderscheiden van traditionele e-shops om op een zeer persoonlijke manier met de klanten om te gaan en er zo voor te zorgen dat ze tevreden zijn," klinkt het. Concreet betekent dat dat het merk zal antwoorden op alle vragen van de klanten over alle artikelen, 'of het nu gaat om vragen over het type leder, accessoires of de initialen van de klant.'

Van alle kanten
In de e-shop worden zowel klassieke stukken als limited editions en speciale stukken te koop aangeboden. Tegelijk wordt het uitgebreid belicht met (mooie) foto's die werkelijke alle kantjes van het product laten zien. Zelfs zoomen behoort tot de opties. Tegelijk met prijs en afmetingen worden ook de gebruikte materialen en het onderhoud uit de doeken gedaan. Op die manier weet je echt wat je koopt.

Blogs
De website bericht de geïnteresseerde ook uitgebreid over het Huis, haar collecties en de gebruikte materialen. De klant vindt er zelfs onderhoudstips, nieuwtjes, foto's en blogs waardoor ze op de hoogte kunnen blijven van alles wat het merk doet. (br.hln)



22-11-2008 om 12:03 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
21-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beha voor mannen


Beha voor mannen





De beha is verkrijgbaar in wit, zwart en roze.
De beha is verkrijgbaar in wit, zwart en roze.


Beha's zijn niet langer enkel weggelegd voor vrouwen. Een Japanse webboetiek verkoopt lingerie voor travestieten, de beha's werden in een recordtempo het meest verkochte stuk op de site.

Strak
De beha wordt sinds twee weken verkocht op Rakuten, een grote Japanse webwinkel. Ondertussen gingen al meer dan 300 mannenbeha's de deur uit. Hij kost ongeveer 23 euro en is verkrijgbaar in roze, zwart en wit. Verder vind je op de website ook panty's voor mannen, maar ook lingerie voor vrouwen. "Ik hou van dat strakke gevoel, de beha zit goed", vertelt vertegenwoordiger van de webwinkel Masayuki Tsuchiya. Hij kan discreet onder de kledij gedragen worden.

Innerlijke vrouw
Directeur Akiko Okunomiya van Rakuten zegt dat ze verrast is over het aantal mannen die naar hun innerlijke vrouw zoeken. "Ik denk dat mannen zich meer en meer interesseren voor beha's. We horen van veel klanten dat ze hier al heel lang op zitten te wachten." Deze trend veroorzaakte wel wat oproer in Japan, meer dan 8000 mensen hebben online gewaarschuwd voor de gevaren van mannen die lingerie dragen. (br.hln)




21-11-2008 om 15:10 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Durf jij zwarte lipstick aan?


Durf jij zwarte lipstick aan?




Op de catwalk voor de herfstcollecties zagen we goth-meisjes met zwarte lippen. Toonaangevende beautymerken als Yves Saint Laurent en Lancôme pikten de trend op en lanceren een zwarte lipgloss. Durf jij het aan met pikzwarte lippen rond te lopen?

Verschillende nuances
Gelukkig hoef jij niet even extreem als de modellen te gaan. Als je onder je zwarte gloss een basislaag met bijvoorbeeld bordeaux, bruin of rood aanbrengt, krijg je verschillende en minder extreme nuances krijgen. Dit gaat van een pruimtint tot intens ebbenhout, meldt weekend.be.

Evenwicht
Als je genoeg zelfvertrouwen hebt, kun je voor de zwarte lipgloss gaan. Wil je niet te veel geld uitgeven aan deze trend, koop dan een zwarte lipstick en breng daarover je vertrouwde lipgloss aan. Houd dan wel de rest van je make-up sober, om het geheel wat in evenwicht te houden. (br.hln)


21-11-2008 om 14:45 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwste parfum kleurt de huid blauw


Nieuwste parfum kleurt de huid blauw


wode



Het experimentele label Boudicca ontketent een nieuwe revolutie op de parfummarkt met hun nieuwste creatie Wode. Wode is namelijk het eerste blauwkleurige parfum, dat bij het besprenkelen op de huid na een tijdje zijn kleur verliest.

Het parfum bevat een stof die blauw wordt op de huid. Geen paniek echter, want na enkele seconden verdwijnt de kleur als sneeuw voor de zon en blijft er enkel een heerlijke, sterke, kruidige geur achter.   Wode is verkrijgbaar vanaf 77 euro. (br.She)



21-11-2008 om 00:32 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
20-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modieuze schoenen voor een prikje


Modieuze schoenen voor een prikje


c&a



Winkelketen C&A lanceert dit najaar de eerste volledige schoenencollectie. Voor een prikje kan je de leukste, hipste schoenen direct bij je garderobe aankopen.

De schoenen dragen de naam van de verschillende kledingmerken, en kunnen onverdeeld worden in de klassieke, trendy, en party collectie



20-11-2008 om 14:14 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vivienne Westwood in zee met Pamela Anderson

Vivienne Westwood in zee met Pamela Anderson





Anderson en Westwood.


Anderson en Westwood.
De voormalige Baywatch actrice heeft het hart van Vivienne Westwood weten te veroveren. Anderson wordt het nieuwe gezicht van de zomer 2009 campagne voor Vivienne Westwood.

Positief
Beide dames ontmoetten elkaar op een feestje vorig jaar. Westwood was meteen gek op haar. "Alles wat ik over haar te zeggen heb, is positief", aldus de ontwerpster. Intussen zijn de opnames voor de reclamecampagne in volle gang. Vivienne en een team van stylisten en fotografen werden gespot in Los Andeles voor de fotoshoot. ((br.Nina)



20-11-2008 om 12:55 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
19-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toparchitect Gehry


Toparchitect Gehry ontwerpt schoenen voor J.M. Weston


weston



Toparchitect Frank Gehry ontwierp speciaal voor het Franse luxeschoenenmerk J.M. Weston twee paar excentrieke bottines, gebaseerd op de laarzen van koningin Victoria in de negentiende eeuw.

"Ik was vooral blij dat ik eens iets kon ontwerpen dat aanzienlijk sneller gerealiseerd kon worden dan een gebouw", vertelde Gehry, de ontwerper van het Guggenheimmuseum in Bilbao. Gehry ontwierp samen met zijn zoon Alejandro twee paar bottines, die gekenmerkt worden door hun uitzonderlijke elegantie.

De ene bottine is zwart en heeft 4 lederen knoopjes ter versiering. De andere is tweekleurig, en duidelijk geïnspireerd op de 19de eeuwse wandelschoen van koningin Victoria.

De schoenen zijn verkrijgbaar op bestelling bij J.M. Weston. (br.She)



19-11-2008 om 09:53 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
18-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy Heidi Klum grote ster op show Victoria's Secret


Sexy Heidi Klum grote ster op show Victoria's Secret



'Seal it with a kiss' knipoogt Heidi Klum naar haar echtgenoot-zanger.


Usher schrikt zich een hoedje.
Usher schrikt zich een hoedje.


Heidi Klum lijkt wel een (fraai) kerstgeschenk met een grote strik errond.
Heidi Klum lijkt wel een (fraai) kerstgeschenk met een grote strik errond.


Marissa Miller zet ook haar beste beentje voor.
Marissa Miller zet ook haar beste beentje voor.


Dit model heeft veel weg van een vlinder.
Dit model heeft veel weg van een vlinder.


De achterkant moet ook in orde zijn met het veelzeggende opschrift 'Big Hugs'.
De achterkant moet ook in orde zijn met het veelzeggende opschrift 'Big Hugs'.


Het Nederlandse model Doutzen Kroes mocht ook schitteren.
Het Nederlandse model Doutzen Kroes mocht ook schitteren.


De Braziliaanse schone Adriana Lima showde de duurste beha ter wereld.
De Braziliaanse schone Adriana Lima showde de duurste beha ter wereld.


Wie we daar hebben: Paris Hilton!
Wie we daar hebben: Paris Hilton!


En dan nog een groepsfoto met alle modellen om de spetterende show af te sluiten.


En dan nog een groepsfoto met alle modellen om de spetterende show af te sluiten.
Victoria's Secret had een terugkeer naar de glamour beloofd en de fans in Miami bleven zeker niet op hun honger zitten op dat vlak, want ze zagen één van de meest aantrekkelijkste shows ooit. Vleugels waren het hoofdmotief bij supermodellen als Heidi Klum en Adriana Lima - die de duurste beha van de wereld mocht showen - op de pas gerenoveerde Fontainebleau Miami Beach. Ook het Nederlandse topmodel Doetzen Kroes was van de partij. De modellen toonden het publiek liefst 68 outfits.

Rode vleugels
Heidi Klum stal zoals wel vaker de show. Zij mocht de finale lopen met een rode beha, rood slipje, hoge hielen en vooral fladderende rode vleugels. Tussendoor vrolijkten Usher - die een opgemerkte act met Heidi Klum verzorgde - P. Diddy, Kim Kardashian en de onvermijdelijke Paris Hilton het geheel nog meer op.

Black Diamond Fantasy Miracle Bra
Ook een topmoment was ongetwijfeld de passage van Adriana Lima. De Braziliaanse exotische schone droeg de Black Diamond Fantasy Miracle Bra, met 5 miljoen dollar (zio'n 4 miljoen euro) de duurste beha ter wereld. Het is een ontwerp van juwelier Martin Katz. De beha is gedecoreerd met witte en zwarte diamantjes en robijnen en zal te koop zijn in de cataloog van het bedrijf.

Mannen
Adriana Lima was alvast in de wolken over het pepedure kledingstuk. "Ik heb al altijd de 'Fantasy Bra' willen dragen, wat een eer. Het is de eerste keer dat Victoria's Secret een zwarte diamanten beha maakt. Een vrouw kan dit kopen als ze echt willen, maar mannen natuurlijk ook." (br.hln)



18-11-2008 om 12:37 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
16-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tips voor de perfecte foundation


Tips voor de perfecte foundation


http://img375.imageshack.us/img375/7564/emmastooncs5.jpg


Nu de herfst in het land is, verdwijnt ook je zomerse kleurtje. Het is verleidelijk om dan een getinte foundation te gebruiken om dat kleurtje na te bootsen. Maar vaak geeft het een lelijk resultaat. Eigenlijk dient een foundation enkel om je huid egaler te maken, maar je gaat er wel door te stralen. Dus voor wie er niet als een clown wil uitzien, geven we enkele tips voor de perfecte foundation.

Bij de aankoop
Koop een foundation die qua tint dicht bij je eigen huid ligt. Test eest minstens drie tinten op je kaaklijn uit voor je eentje kiest. Doe dit nooit op je hand, want die heeft een andere kleur als je gezicht. Ga ook eens in het daglicht naar het effect kijken, kunstmatig licht in de winkel geeft geen realistisch beeld. Onthoud dat een foundation na een tijdje zich vermengt met je huid, waardoor de kleur wat warmer wordt. Vrouwen met een wat oudere huid, kies je best voor een voedende en hydraterende foundation met een matte finish.

Bij het aanbrengen
Voor je met de foundation aan de slag gaat, hydrateer je huid eerst met een verzorgende crème. Poeder je T-zone en andere oneffenheden of littekens met een transparant compactpoeder. De foundation kun je met je vinger aanbrengen, maar je krijgt een beter resultaat met een sponsje of kwast. Voor je met de spons aan de slag gaat, maak je deze eerst wat vochtig, daarmee krijg je een egaler resultaat. Begin in het midden van je gezicht en werk vandaar naar buiten. Als je je gezicht slanker wil maken, kun je een warme blush op je wangen en jukbeenderen aanbrengen. (br.nina)



16-11-2008 om 12:34 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
15-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Comptoir des Cotonniers


Comptoir des Cotonniers opent eerste winkel in New York


cdc



Het Franse modemerk Comptoirs des Cotonniers (CDC) heeft zijn eerste winkel in New York geopend. Om het 'moeder-dochter' concept van het merk extra te onderstrepen, waren Hollywoodster Susan Sarandon en haar dochter Eva Amurri voor één avond de gastvrouwen van dienst.

Sarandon werkt ook samen met CDC om het 'united nations' hero program', een organisatie die wezen en achtergestelde kinderen met HIV/AIDS helpt, te steunen. Zo engageerde het modemerk zich om 15% van de novemberomzet van zijn Spring Street winkel over te maken aan het fonds.

CDC België is ondermeer gevestigd in Antwerpen en Brussel.




Sarandon en dochter bij de opening van de New Yorkse vestiging van Comptoirs des Cotonniers  (br.She)



15-11-2008 om 13:15 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
14-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verzorg droge, schilferende huid


Verzorg droge, schilferende huid





Een droge huid is voor meer dan 40 procent van de vrouwen een probleem. Zeker tijdens de winter kan je kampen met een schilferende huid door de extreme temperaturen. Speciaal om dit te behandelen ontwikkelde Nivea de Lotion SOS Comfort Sensation: een hydraterende bodylotion met calendula-olie en lipiden voor een intensieve verzorging.

Geen plakkerig gevoel
Onderzoek met deze lotion toont aan dat na twee weken het vochtverlies van de huid met 15 procent vermindert. Je huid schilfert na twee weken 10 procent minder af, na drie weken is dat bijna 20 procent. Het voordeel van deze lotion is dat hij geen plakkerig, vettig laagje achter laat want je huid neemt hem meteen op door zijn luchtige 'water-in-olie' textuur. De lotion belooft de vochtbalans van je huid 24 uur lang op peil te houden omdat hij diep in de huid dringt.

Bestanddelen
De calendula-olie is een weldoener voor een droge en beschadigde huid. Het bestanddeel dexpanthenol heeft verzachtende eigenschappen en voedt de huid van binnenuit waardoor ze soepeler en gladder worden. In hetzelfde gamma vind je nog een handcrème en lippenbalsem. (br.hln)



14-11-2008 om 15:20 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maatpak krijgt naam 'Obama'

Maatpak krijgt naam 'Obama'





Obama heeft ook de kledingindustrie geïnspireerd. Borac, een modebedrijf in Bosnië en Herzegovina, noemde hun nieuwste lijn van herenpakken naar de toekomstige president.

Elegant
"De pakken zijn van 'topkwaliteit', net als de man zelf", vertelt manager Ahmet Curic. ,,Obama is een elegante man en één van de weinigen die weet hoe hij een pak moet dragen''.

Waardering
Het bedrijf wil op deze manier zijn waardering duidelijk tonen voor de Verenigde Staten. Zijn bedrijf werd financieel ondersteund door de VS na de Bosnische oorlog van 1992-1995. (Nina)




14-11-2008 om 13:58 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
13-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beha Victoria Secret bezorgt jeuk


Beha Victoria Secret bezorgt jeuk




Beha's van Victoria Secret maken letterlijk ziek. Dat beweren tientallen vrouwen die hun ondergoed van het grote lingeriemerk hebben gekocht.

Push-up
Zo stellen verschillende klanten dat de push-up hen pijnlijke huiduitslag weet te bezorgen. Intussen lopen al enkele klachten binnen. Vooral bij het dragen van de Angels Secret Embrace beha, klagen velen van huiduitslag, ontstoken tepels en sterke jeuk.

Allergische reactie
Eén van de slachtoffers, Roberta Ritter uit Ohio, beweert dat haar beha sporen van formaldehyde bevat, gebruikt om weefsels soepel te houden. Volgens haar leidt deze stof tot allergische reacties. Bij Victoria Secret beweren ze intussen dat deze stof niet gebruikt wordt. "We hebben een strikte kwaliteitscontrole rond onze producten, en wij maken geen gebruik van formaldehyde. Wel vinden we het jammer dat een klein aantal mensen met dit probleem kampt. We willen er alles aan om de oorzaak te vinden", aldus de woordvoerder van het bedrijf.

Ritter en andere slachtoffers eisen intussen een schadevergoeding. Begin volgend jaar wordt hun rechtszaak ingesteld. (br.hln)


13-11-2008 om 17:36 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
12-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snoepklare mode voor het goede doel


Snoepklare mode voor het goede doel


De afbeelding “http://img505.imageshack.us/img505/5044/89577022um6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


In New York vond afgelopen weekend de jaarlijkse 'Chocolate Fashion Show' plaats. De modeshow betekent de opening van één van de grootste chocoladebeurzen.



De afbeelding “http://img386.imageshack.us/img386/628/choru4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.



De afbeelding “http://img90.imageshack.us/img90/4216/chocoladecz6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Mode was nog nooit zo lekker! Alle creaties waren niet alleen visueel maar ook letterlijk om op te smullen. De opbrengst van de show ging naar de Susan G. Komen stichting, de organisatie die zich bezighoudt met onderzoek naar borstkanker. (br.Gazet van Antwerpen)



De afbeelding “http://img147.imageshack.us/img147/8774/88213145ux2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.





12-11-2008 om 10:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
11-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Comme des Garçon voor H&M



Comme des Garçon voor H&M neemt maatregel voor verkoop op Ebay en Marktplaats



De afbeelding “http://img517.imageshack.us/img517/1138/commesdesgarconstx5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Vanaf komende donderdag ligt de collectie van Comme des Garçons voor H&M in de winkels. Om te voorkomen dat een groot deel van de kledinglijn op Ebay of Marktplaats verdwijnt, neemt de Zweedse modeketen maatregelen.

Klanten kunnen van elk Comme des Garçons object slechts twee items kopen, dit meldt textila.nl. Aanleiding voor de maatregel zijn de ervaringen met de andere ontwerpers als Viktor & Rolf. Toen werden veel kledingstukken al na een paar uur op diverse veilingsites aangeboden.

De H&M in Tokio, thuisbasis Rei Kawakubo, heeft vandaag de primeur om de collectie als eerste te verkopen. (br.Styletoday)


 

11-11-2008 om 01:08 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
10-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Creëer je eigen militaire look


Creëer je eigen militaire look


guess




Vrouwen kleden zich deze winter heerlijk stoer in echte legerstijl. Hugo Boss, Moschino, Marc Cain, … allemaal plaatsen ze de vrouw in een sexy legeroutfit. Wij zochten alvast wat leuke, en draagbare 'oorloglooks' voor je.




Guess


Kaki, gouden versiersels, touwtjesbroeken, en vlagemblemen pimpen je outfit tot een nieuw geheel. Guess gaat deze winter alvast all the way met zijn typische soldatenhoedje, en zijn sexy oorlogverpleegster outfits. Florence Nightingale here we come!




Guess



Guess

(br.gazet van Antwerpen)


10-11-2008 om 22:21 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hét winterkapsel: lange bob


Hét winterkapsel: lange bob


Links: Anne Hathaway, rechts: Gwyneth Paltrow


Eva Longoria
Eva Longoria


Is het ultrakorte kapsel van Katie Holmes en Victoria Beckham net iets té gedurfd voor jou? Dan kun je je wel aan het lange bob kapsel wagen. Iets minder gewaagd, maar wel even mooi en trendy. Laat je inspireren door Anne Hathaway, Gwyneth Paltrow en Eva Longoria.

Volume en nonchalant
Het nieuwe it-kapsel wordt de lob, of 'the long bob' genoemd. Het kapsel komt ongeveer tot aan de schouders, vaak wordt het aan de onderkant uitgedund en met een middenstreep gedragen. Bij de lange bob draait alles rond volume: hoe meer, hoe beter. Verschillende Hollywoodstylisten noemen dit dé wintertrend voor kapsels, meldt elle.nl. Als je kijkt naar Anne Hathaway en Gwyneth Paltrow, zie je dat het ook allemaal nonchalant mag.

Hoe creëer je deze look?
Je föhnt je haar met een grote, ronde borstel. Zorg dat je haar niet te bol staat aan de onderkant, of je lijkt uit de jaren '80 weggelopen. Wil je het stijl, net als Eva Longoria, bewerk dan vervolgens naar eigen wens met een stijltang. Als laatste gebruik je een product dat meer glans brengt, want deze winter mogen kapsels glanzen. (br.Nina)


10-11-2008 om 14:08 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannen verkiezen natuurlijke borsten


Mannen verkiezen natuurlijke borsten




89 procent van de mannen verkiest kleine, natuurlijke borsten boven grote, valse borsten. Dat blijkt uit een enquête van Heat Magazine.

In proportie
Sinds 2002 is het aantal borstvergrotingen bijna verdrievoudigd. Heat Magazine vroeg aan meer dan 2000 mannen of ze tevreden zijn met deze evolutie. Daaruit bleek dat ze groter niet altijd beter vinden. 87 procent van de mannen vindt namelijk dat borsten in proportie moeten zijn met de rest van het lichaam.

Celebs
Ook verschillende sterren namen deel aan de enquête. De Britse komiek Russel Brand: "Ik heb al veel onderzoek verricht en geloof me, natuurlijke borsten zijn geweldig. Ze zijn symmetrisch, zacht en rond. Want ook hoe ze aanvoelen is belangrijk." (br.hln)



10-11-2008 om 12:23 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
09-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.winter 2008 - 2009 Ruiten


Trend winter 2008 - 2009  Ruiten


De afbeelding “http://img233.imageshack.us/img233/3077/ralphvc4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Je zegt het met 'ruiten' deze winter. Want hoe je het ook went of keert, je kan niet om de ruiten heen. In allerlei soorten en maten zien we ze in de diverse collecties verweven. Inspiratie nodig? Hier een paar ideeen hoe je ruiten kan integreren in je wintergarderobe!De rode Schotse ruit is wel de bekenste van allemaal. Maar er zijn veel meer Schotse ruitpatronen. Wist je dat elke Schotse clan zijn eigen ruit en eigen kleurencombinatie heeft? Goed, we gaan het hier niet hebben over de Schotse historie maar over mode. Y'3 laat zien dat een jas met Schotse ruit een fleurige keuze voor de winter is.

Ruit

Liever helemaal in ruit gehuld? Wat dacht je van deze combinatie van Roberto Cavalli. De panty is voor wie durft ...

Roberto Cavalli

Broek

Ook een broek in Schotse ruit is veel gespot. Vooral in skinny of met flare pijpen!

Balmain

Mantelpak

En niet te vergeten het mantelpak in ruit! Super zoals hier van Dsquared.

Chanel

Blouse

D&G zegt het met roesje! Voor wie er van houdt ...

D&G

Cape

Een natuurlijk is er de cape of omslagdoek met ruit. Mooi in zwart/wit zoals hier van Ralph Lauren.

Ralph Lauren

(br.Zita)


09-11-2008 om 03:12 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
08-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Draag je ipod als armband


Draag je ipod als armband






De iBangle is de eerste ipod in de vorm van een armband. Designer Gopinath Prasana tekende het ontwerp voor een nieuw fashion-item. Een navigatie als touchpad, een stem die vertelt waar je bent in het menu en draadloze oordopjes maken dit technisch snufje een waar hebbeding.

De armband past rond iedere pols. Door middel van een opblaasbaar kussen kan de armband aangepast worden.

De iPod is razend populair. In april, mei en juni verkocht Apple er wereldwijd 6,2 miljoen, een recordaantal. Wanneer de iBangle op de markt komt, staat nog niet vast.(br.Nina)


08-11-2008 om 22:56 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean Paul Gaultier


Ontwerpen van Jean Paul Gaultier


winter 2008 - 2009


De afbeelding “http://img522.imageshack.us/img522/5844/jeanpaulgaultierpx7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.



De afbeelding “http://img134.imageshack.us/img134/867/jeanpaulgaultier2gd1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.



De afbeelding “http://img359.imageshack.us/img359/3772/jeanpaulgaultier3te4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.



08-11-2008 om 14:47 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
07-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marc Jacobs

Marc Jacobs


Winter 2008-2009


De afbeelding “http://img183.imageshack.us/img183/5685/jacobs2db2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Marc Jacobs, (9 april 1963) is een Amerikaanse modeontwerper opgegroeid in New York City. Na het afstuderen aan het Central Saint Martins College of Art and Design in Londen in 1981, ging hij studeren aan de Parsons School of Design. In 1984 ging hij samenwerken met Robert Duffy, een creatieve samenwerking vormend onder de naam Jacobs Duffy Inc. Hij werd bekend in de modewereld toen hij in 1988 samen met Duffy voor Perry Ellis ging werken en in 1993 een "grunge" collectie voor het modehuis ontwierp, wat overigens resulteerde in een onmiddellijk ontslag.


In 1986 bracht hij zijn eerste collectie uit onder zijn eigen naam. Ondertussen is daar ook de jongere lijn Marc by Marc Jacobs bij gekomen. Marc Jacobs is sinds 1997 artistic director van Louis Vuitton, waarvoor hij de eerste prêt-à-porterlijn tekende. Hij beschouwt filmregisseur Sofia Coppola als zijn muze: een stijlvolle en dromerige vrouw, met een tijdloze en toch meisjesachtige uitstraling.


De afbeelding “http://img401.imageshack.us/img401/145/marcjacobspg1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.



07-11-2008 om 20:26 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vila Clothes komt naar België


Vila Clothes komt naar België


(Foto: Vila Clothes)


(Foto: Vila Clothes)
(Foto: Vila Clothes)


Vila Clothes krijgt zijn eigen winkels in België. Nu al worden de kleren van het Deense merk verdeeld via andere ketens, maar door de aanhoudende vraag is beslist eigen winkels op te starten in ons land.
Het bedrijf is nu op zoek naar een retailpartner die zowel in Vlaanderen als Wallonië het netwerk mee kan helpen uitbouwen. Wanneer de eerste winkel de deuren zal openen, is dan ook niet bekend.

Daarmee treedt Vila Clothes in de succesvolle voetstappen van Vero Moda en Jack&Jones, die ook eigen winkels hebben in ons land. De winkel zal ook kleren van het Pieces accessoires verkopen om een volledig assortiment te kunnen aanbieden.

Vila Clothes maakt trendy en vrouwelijke kleren voor de onafhankelijke vrouw. Onder andere door het gebruik van details en excellente stoffen worden de kleren enorm stijlvol. Het merk brengt 6 collecties per jaar op de markt. (br.Nina)



07-11-2008 om 00:51 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
06-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stijltips van first lady Michelle Obama


Stijltips van first lady Michelle Obama




Michelle Obama houdt van parels.
Michelle Obama houdt van parels.

Paarse jurk bij Belisi.
Paarse jurk bij Belisi.

Riem bij La Redoute.
Riem bij La Redoute.


Michelle Obama heeft niet alleen wat de verkiezingen betreft gewonnen van Sarah Palin, ze krijgt ook de prijs van de meest stijlvolle dame. En terwijl Palin er 150.000 dollar voor nodig heeft, stelt Michelle Obama de perfecte outfit samen voor een prikje. Ontdek nu hoe je je met dezelfde presidentiële klasse kunt kleden als Michelle Obama.

Trends
Michelle Obama is helemaal mee met de laatste trends. Zo geeft ze haar taille veel aandacht met trendy riemen, draagt ze opvallende juwelen en valt ze op met paars. Kopiëren dus die stijl.

Parels
Michelle Obama is een fan van parels en daarbij kiest ze vaak voor grote exemplaren. Omdat parels vaak duur zijn, hebben we een goedkopere tip voor jullie: op Cheap-Pearls.com vind je al vanaf ongeveer 20 euro een prachtige parelketting.

Paars
Dat paars de herfstkleur is, weet ondertussen elke modebewuste vrouw. Gelukkig zijn er ontzettend veel varianten, van bordeaux tot fuchsia, zodat elke vrouw deze kleur kan dragen. Met een paarse jurk net als die van Michelle, zit je dus altijd goed. Bij La Redoute of Belisi vonden we enkele budgetvriendelijke exemplaren.

Taille
Het vrouwelijke silhouette is terug, dus geen losse tunieken en babydolls meer. Dit seizoen benadruk je je taille net als Michelle Obama met een trendy riem. Deze combineer je best met een nauwaansluitend jurkje tot op de knie. (br.hln)



06-11-2008 om 17:35 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.huidkanker door hydraterende crèmes?


Meer risico op huidkanker door hydraterende crèmes?




Een recente studie veroorzaakte heel wat ophef in de beautywereld: onderzoek zou bewijzen dat hydraterende gezichtscrèmes het risico op huidkanker verhogen.

Geen bewijs
De onderzoekers leidden dit af uit een experiment met hydraterende crèmes bij bestraalde, haarloze albinomuizen die al een verhoogd risico op kanker hadden, meldt gezondheid.be. Experts en wetenschappers wereldwijd zijn het eens dat uit dit onderzoek geen besluiten getrokken kunnen worden voor eventuele risico's bij de mens. Tot nieuw onderzoek het tegendeel kan bewijzen, bestaan er momenteel geen aanwijzingen dat het gebruik van vochtinbrengende crèmes je kans op huidkanker verhoogt. (br.hln)



06-11-2008 om 13:06 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Decadente verwennerijen voor rijke hondjes


Decadente verwennerijen voor rijke hondjes


Paris Hilton verwent haar hondje met designeroutfits.






Ondanks de economische crisis, blijven veel mensen hun huisdieren met allerlei luxe-artikelen verwennen. Ze kopen speciale outfits, organische brokken, juwelen en parfum voor hun hond en trakteren ze op schoonheidsbehandelingen en restaurantbezoekjes.

Haute couture
Er bestaat zelfs haute couture voor honden gebaseerd op rode-loper-jurken. Nog meer decadentie zie je in de film Beverly Hills Chihuahua, die in april 2009 in België zal verschijnen, het hele verhaal draait rond een klein, verwend hondje.

Passende outfits
De Britse 31-jarige Suzie Kennedy verwent haar 10-jarige hondje Lucy rot. "Ik koop voor haar speciale outfits die bij mijn kledij passen en haar leiband is bezet met diamanten. De meeste mensen vinden 200 euro voor een hondenoutfit veel geld, maar ik niet. Lucy heeft meer dan 30 designerpakjes, mijn favoriete hondenwinkel is LittleLily. Ik heb ook chique draagtassen voor Lucy, die gemiddeld 700 euro kosten. Ik ging vroeger met haar één keer per maand mee naar het schoonheidssalon waar ik ongeveer 55 euro betaalde. Veel mensen vinden het mishandeling als je de vacht van je hond laat verven, maar Lucy genoot van de aandacht die ze kreeg door haar roze kleur."

Bacteriën
De 34-jarige Josephine Daniel uit Groot-Brittannië zegt dat iedereen van haar tweejarige hond Daisy houdt. "Ze vergezelt me altijd. Ik heb een speciaal autozeteltje gekocht voor haar, dat kostte 190 euro. Ik wil ook niet dat ze bacteriën in het huis brengt, dus geef ik haar elke dag een bad na het wandelen. Ze eet alleen organische dingen, dat houdt haar vacht zijdezacht. Om haar te dragen heb ik een speciale schoudertas van 70 euro. Als we op restaurant gaan, klapt de tas open tot een bed, ik wil namelijk niet dat ze op de grond gaat zitten."

Hondenfeestjes
De 47-jarige Lucy uit Londen zegt dat haar 7-jarig hondje Ted een heel sociaal beestje is. "Ik geef elke verjaardag een feestje voor hem. Vorig jaar deed ik dat in een chique restaurant waar ik 50 van zijn vriendjes trakteerde op hamburgers en worstjes. Voor de gelegenheid liet ik meer dan 100 ballonnen met de foto van Ted bedrukken. In totaal spendeerde ik 1800 euro aan het feestje."(br.hln)



06-11-2008 om 12:06 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
05-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.parfums


Kunnen parfums je echt slimmer of jonger maken?




Neuropeptide Synergy maakt onder meer slimmer.
Neuropeptide Synergy maakt onder meer slimmer.


Ageless Fantasy doet je er jonger uitzien.
Ageless Fantasy doet je er jonger uitzien.


Parfum Smiley maakt je blijer.
Parfum Smiley maakt je blijer.


De zogenaamde 'slimme' parfums die je beloven slimmer, blijer, jonger of sexier te maken, zijn aan een opmars bezig. Zo kwam er deze herfst de Neuropeptide Synergy uit, een geur die vrouwen er jonger zou doen uitzien en voelen. Maar lossen deze parfums ook hun beloftes in?

Al lang geweten
Roja Dove, een geurexperte en auteur van 'The Essence Of Perfume' zegt dat geurexperten al heel lang op de hoogte zijn van deze kracht van parfum. "Jasmijn bijvoorbeeld, bevat een molecule die ook in dierlijke geuren voorkomt. Het rationele deel van de hersenen reageert hierop als op een bloem, maar het emotionele deel denkt dan meteen aan seks. Hetzelfde effect merken we bij de perceptie van gewicht of leeftijd. Vanille laat mensen er zwaarder uitzien en wekt onverschilligheid op, een citrusgeur daarentegen doet een persoon er lichter en dynamischer uitzien."

Onderbewustzijn
Mensen associëren ouderdom onbewust met een bepaalde geur, parfums werken in op dat onderbewustzijn. Als je ouder wordt, ga je door chemische processen in je lichaam anders ruiken. "Met parfum corrigeren we een natuurlijk, fysiologisch proces", zegt onderzoeker Kumar Ramani. "Zo associëren we rozengeur met ouderdom, dus gingen we op zoek naar een geur met het omgekeerde effect. Het resultaat is een heel sterk parfum die de geur van ouderdom verbergt. Het bevat tropisch fruit omdat mannen dit met jonge vrouwen associëren."

Intelligenter
Helaas heeft alles wel zijn prijskaartje, het anti-aging parfum Neuropeptide Synergy kost 270 euro. Dat werkt zelfs op een nog hoger niveau omdat het ook feromonen bevat. Dat is een chemische stof geproduceerd door de huid. Je kunt het niet ruiken, maar heeft wel invloed op de mensen rond je. In het parfum wordt deze stof gecombineerd met neuropeptides, die de feromonen naar de hersenen transporteren. Als je een druppeltje op je bovenste lip aanbrengt, zal je een scherper geheugen, meer zelfvertrouwen en een beter humeur krijgen. Doordat het stress vermindert, krijgt ook je immuunsysteem een boost en ga je jonger lijken.

Kamers
Professor Alan Hirsch toonde me tonderzoek aan dat de geur van pompelmoes een jeugdige indruk geeft. "We ontdekten ook dat een bloemengeur vrouwen slanker laat lijken. Parfum heeft zelfs invloed op de perceptie van ruimtes. De geur van groene appels en komkommer kunnen een kamer groter laten lijken."

Slechts begin
Experts zeggen dat deze nieuwe 'slimme' parfums slechts het begin zijn. "We beginnen nog maar pas de kracht van geur op het menselijke onderbewustzijn te ontdekken", zegt de producent van het parfum Ageless Fantasy. "In de toekomst zullen er nog veel meer van dit soort parfums op de markt komen." (br.hln)



05-11-2008 om 13:29 geschreven door fashionista


» Reageer (4)
04-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trendy: mannen met Uggs


Trendy: mannen met Uggs


Leonardo Di Caprio.
Leonardo Di Caprio.



Ron Wood en Ben Affleck
Ron Wood en Ben Affleck


De nieuwste modellen zien er stoerder uit.
De nieuwste modellen zien er stoerder uit.


Nu de winter er aan komt, mogen de Ugg boots weer uit de kast. Echte fashionista's liepen er vorige winter al mee te pronken, nu lijkt de trend niet enkel gelimiteerd tot damesvoeten. De mannelijke celebs geven het voorbeeld, zelfs de echte venten als Ronnie Wood, Bruce Willis en Brad Pitt lijken overtuigd.

Verkoop
Uggs-boots maken heel wat emoties los. De één vindt ze spuuglelijk, de ander onweerstaanbaar. Wat er ook van zij, de boots zijn nog steeds trendy en de warme laarsjes verkopen als zoete broodjes. Modekenners die niet verzot zijn op de looks van de Ugg, vrezen dat de trend zich zelfs zal doorzetten onder mannen.

Pioniers
Kate Moss, Pamela Anderson, Cameron Diaz en Sarah Jessica Parker mogen de pioniers genoemd worden voor het dragen van de met schapenvacht gevoerde schoen. Leonardo Di Caprio, Jason Donovan, Orlando Bloom en Benn Affleck imiteren hun vrouwelijke collega's en ontdekken de voordelen van warme voetjes. Net als de schapenscheerders, de piloten en surfers in Australië, die de schoenen al droegen in de jaren zeventig.

Voetballers
De Ugg-fabrikanten zien de mannelijke trend graag aan. Directrice Connie Rishwain meldt dat bij de lancering van een Ugg Store in Covent Garden ook een aantal voetballers van Chelsea aanwezig zijn. De mannen moeten helpen een nieuwe markt aan te boren voor de Ugg, aldus de vrouw. "Het merk roept een goed gevoel op. Het draait om comfort en luxe. Al ben ik aangenaam verrast dat zoveel celebs rondparaderen met onze boots. Het is dan ook een zeer herkenbaar product. Eenmaal aan je voet, heeft iedereen het opgemerkt". (br.hln)



04-11-2008 om 12:40 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15-jarige Belgische wint mannequinwedstrijd China


15-jarige Belgische wint mannequinwedstrijd China




De 15-jarige Belgische Louise Maselis heeft in China de internationale finale van de mannequinwedstrijd 'Elite Model Look' gewonnen. De wedstrijd werd georganiseerd door het internationale agentschap Elite. Maselis, die 1m80 groot is, haalde het van de Chileense Josefina Cisternas, en de Chinese Fei Fei Sun en de Zweedse Tilda Persson die beiden derde eindigden. Er waren tachtig kandidaten.

De 25ste editie van de wedstrijd vond plaats op het Chinese eiland Sanya. De internationale finale is de laatste etappe in de wedstrijd 'Elite Model Look'. Daarbij worden 15 winnaressen gekozen die het voorrecht hebben een contract van twee jaar te tekenen bij het agentschap Elite. De eerste drie genieten gewaarborgde minimuminkomsten.

Uitzonderlijk voor de 25ste verjaardag van het concours was dat de jury van Elite Model Look 25 winnaressen van de 80 internationale finalistes bekroonde, zo benadrukten de organisatoren in een communiqué. Volgens die laatsten is 'Elite Model Look' vandaag de meest vermaarde internationale modellenwedstrijd. (br.hln)



04-11-2008 om 10:17 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
03-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tattoo Heart handtas

Gucci : Tattoo Heart handtas


De afbeelding “http://img360.imageshack.us/img360/9867/guccify1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Gucci heeft haar Tattoo Heart collectie uitgebreid met een witte handtas. De tas is gedecoreerd met een print van een tatoeage.

De Gucci handtas is onderdeel van de lijn Tattoo Heart. Van de opbrengst gaat 25% naar Unicef.

De Tattoo Heart collectie is vanaf 19 november 2008 tot 31 januari 2009 verkrijgbaar.

Rihanna is het gezicht voor de Tattoo Heart campagne van Gucci. (br.styletoday)










03-11-2008 om 22:41 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paraplu's voor modeverslaafden


Paraplu's voor modeverslaafden




Umbrella Boutique
Umbrella Boutique


Brollies Galore



Brollies Galore
Omdat een regenbui je outfit, kapsel en make-up helemaal kan ruïneren, is een paraplu een must voor elke fashionista. Het is wel belangrijk dat je een exemplaar kiest dat geen afbreuk doet aan de rest van je zorgvuldig uitgekozen ensemble. We zetten de mooiste paraplu's op een rijtje.

Vrouwelijk en trendy
Wil je eentje die je vrouwelijkheid met roze bloemen en sierlijke vormen accentueert of ga je eerder voor strak design van Jean Paul Gaultier? Op de webshop Umbrella Boutique is het aanbod immens. Bij Brollies Galore vind je zowel goedkopere, maar trendy exemplaren als tijdloos, maar ook duurder design, meldt elle.nl. (br.Nina)



03-11-2008 om 11:25 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
02-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Gezichtscrèmes verrijkt met vitamines zijn zinloos


Gezichtscrèmes verrijkt met vitamines zijn zinloos


De afbeelding “http://img530.imageshack.us/img530/2684/marcan0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Veel gezichtscrèmes tegen rimpels en veroudering zijn verrijkt met vitamines. De huid zou die dan opnemen, dat beweren althans de fabrikanten. Hierdoor kunnen de vitamines plaatselijk inwerken, exact waar het nodig is. Maar dat is onzin, meldt gezondheid.be.

Huid als laatste
Sommige eautymerken beweren zelfs dat vitamines alleen op die manier de huid kunnen bereiken, omdat die namelijk als laatste van de organen voedingsstoffen toegevoerd zou krijgen. Tegen dat vitamines de huid bereiken, zouden ze al 'op' zijn. Maar ook dat is onzin.

Niet bewezen
Onze huid beschermt het lichaam tegen invloeden van buitenaf. De bovenste laag bestaat uit dode cellen die een barrière vormen tegen slechte invloeden van buitenaf. Dit zorgt ervoor dat enkel speciale medicinale crèmes met een hoge dosis vitamines de huid kunnen binnendringen. Deze kun je enkel op doktersvoorschrift te krijgen. Onderzoek heeft nog nooit kunnen aantonen dat cosmetica verrijkt met vitamines een positief effect op je huid hebben. Een hydraterende crème doet je huid wel goed, maar dat komt niet doordat er vitamines in zitten.

Voeding
De vitamines die je huid nodig heeft, kun je dus alleen via je voeding opnemen. Eet je veel van deze producten, zal dat een positief effect hebben op je huid.

- Vitamine A of Retinol: Deze zitten in vlees, zuivelproducten, vis en eidooiers. Je vindt het ook als bèta-caroteen in verschillende bladgroenten.

- Vitamine B2 of riboflavine: je haalt deze uit zuivel, brood, groenten, vlees en fruit.

- B5 of panthotheenzuur: komt in grote mate voor in (orgaan)vlees, melk, brood en noten. In kleinere hoeveelheden vind je het ook in aardappelen, bloemkool, broccoli en bonen.

- B7, biothine of vitamine H: zit in paddestoelen, cacao, noten, eigeel, peulvruchten, bloemkool en gist.

- vitamine E of tocoferol: vind je in plantaardig vet en olie, volkorenproducten, eieren, boter en groene groenten.

Supplementen
Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je genoeg vitamines binnen. Je moet dan geen extra supplementen slikken. Ze hebben geen enkel effect op je huid en gaan die dus ook niet jonger of gladder maken. Als de supplementen vitamine A en beta-caroteen bevatten, kunnen ze zelfs schadelijk zijn. Vitamine A-supplementen worden afgeraden voor zwangere vrouwen of vrouwen die zwanger willen raken. (br Nina)


02-11-2008 om 13:56 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trend handtassen deze winter 2008- 2009


Trend handtassen deze winter 2008- 2009


De afbeelding “http://img339.imageshack.us/img339/5655/ralphlauren1xy6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Prachtige handtas met luipaardmotief van Ralph Lauren



De afbeelding “http://img443.imageshack.us/img443/4606/herms2yv5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Hermès



De afbeelding “http://img241.imageshack.us/img241/7136/cristianlacroix3of4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Handtasje Cristian Lacroix . Bekijk ook de prachtige armband.



De afbeelding “http://img126.imageshack.us/img126/203/gucci4hg4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Gucci tas



De afbeelding “http://img339.imageshack.us/img339/8616/missoni5hx9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Tas Missoni



De afbeelding “http://img505.imageshack.us/img505/1858/marcbymarcjacobs6ka2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Op vele catwalks gezien het ouderwetse valiesje, hier van Marc by Marc Jacobs



02-11-2008 om 10:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
01-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Platina voor een jongere huid


Platina voor een jongere huid





La Prairie
La Prairie


Pakketje van Le Mer
Pakketje van Le Mer


Pakketje van RéVIve


Pakketje van RéVIve
Na goud en diamant in dagcrèmes gaan beautymerken nog een stapje verder. Het nieuwe wondermiddel voor je huid is platina, het meest kostbare edelmetaal. Het merk La Prairie pakt uit met de gezichtscrème Cellular Cream Platinum Rare op de markt. Je moet er wel iets voor over hebben, ongeveer 1000 dollar per potje.

Elektrische balans
De crème belooft je DNA te beschermen en je huid hydrateren, meldt Elle.nl. Het bestanddeel platina laadt de elektrische balans van je huid opnieuw op, wat een jonger resultaat moet geven. Platina roest niet en is daarmee één van de enige metalen die de tand des tijds kan weerstaan. La Prairie zou de methode gevonden hebben om deze kwaliteiten van het metaal te laten versmelten met je huid. Dat mag ook wel voor 1000 dollar per potje.

Duurste dagcrèmes
Maar deze Cellular Cream Platinum Rare is niet de enige dure dagcrème. Zo is er The Essence van La Mer. Je betaalt ongeveer 2.100 dollar voor een potje, Meryl Streepis alvast fan. Ook voor de producten RéVive moet je wat over hebben. Deze werden ontwikkeld door bekend plastisch chirurg Gregory Brown. Madonna heeft er geen problemen mee 1.500 dollar neer te tellen voor een potje, zij gebruikt RéVive dagelijks. (br.Nina)



01-11-2008 om 22:25 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe combineer je de Schotse ruit?


Hoe combineer je de Schotse ruit?




Catwalk Dolce & Gabbana
Catwalk Dolce & Gabbana


Volg het voorbeeld van Rihanna.
Volg het voorbeeld van Rihanna.


Trendy broek bij asos.com
Trendy broek bij asos.com


Je kunt er in de winkels niet naast kijken: de Schotse ruit. En dit seizoen is hij heel divers: kies voor sexy, vernieuwend of klassiek.

Catwalk
Mode-ontwerpster Vivienne Westwood speelt al jaren met de Schotse ruit. Maar ook andere ontwerpers ontdekten deze winter tartan: Dolce & Gabanna, Just Cavalli en Ralph Lauren zijn maar enkele namen.

Meer dan rokken
De Schotse ruit werd traditioneel enkel bij rokken en vaak in het rood gebruikt, maar dit seizoen gaan ontwerpers een stapje verder met dit materiaal. Vind je de rode rok zelf te veel naar de kilt neigen, kies dan voor andere stukken of ga voor een andere, trendy kleur als roze of geel. Gelukkig is het aanbod heel divers, waardoor iedereen tartan aan kan. Als je voor de geruite blouse gaat, kies dan voor een los exemplaar, net als fashionista Katie Holmes. Wil je de vernieuwende toer op, kies dan voor een sexy, strak jurkje of wijde broek met hoge taille.

Moedige fashionista's
Maar je mag ook ruiten combineren, net zoals we op de catwalk van Dolce & Gabbana zagen. Hierbij is wel belangrijk dat je verschillende groottes van ruiten en kleuren combineert. Voor een broek of jas met ruit met je veel modemoed hebben, Rihanna geeft alvast het goede voorbeeld met haar prachtige gele jas. Ben je iets minder dapper, kun je het dit seizoen ook subtiel houden. Leg dan het accent met een handtas of trendy sjaal. (br.Nina))



01-11-2008 om 03:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!