Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

31-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echte hipsters hebben pixels in hun haar

Echte hipsters hebben pixels in hun haar

http://static2.hln.be/static/photo/2015/7/14/7/20150130154703/media_xll_7449907.jpg

Move over, ombre en splashlights. De nieuwste haartrend is gearriveerd en past helemaal in het hedendaagse plaatje. Flashy, gedurfd en een tikje nerdy: de gepixelde haardos.

De haarstijl werd gecreëerd door X-Presion, een vooruitstrevend kapsalon in Madrid, en werd al gespot op de promofoto's voor de neoncollectie van Revlon. Maar er is goed nieuws voor de durvers onder ons, want je hoeft niet helemaal naar Spanje af te zakken om mee te doen met de trend. Ook in België kan je met gepixelde haren het kapsalon buitenstappen.

"De techniek is eigenlijk al wat ouder," vertelt Hasret Oztonga, eigenares van het Antwerpse kapsalon Snipsnip. "Maar dat is typisch aan haarmode en mode in het algemeen; alles komt altijd terug. Trends recycleren zichzelf continu. Hier zien we weer een vleugje jaren '80 en '90."

"Hoe lang de kleur blijft zitten is natuurlijk afhankelijk van je haar. Om zulke fluo kleuren aan te brengen moet het eerst gebleekt worden. Daarvoor kijken we altijd eerst naar de toestand van het haar, als het al regelmatig gekleurd of gebleekt is, raden we aan om eerst even een rustpauze te nemen vooraleer weer met kleuringen aan de slag te gaan." (br.hln)

31-01-2015 om 11:35 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit model (maatje 52) haalt de modewereld overhoop

Dit model (maatje 52) haalt de modewereld overhoop

http://oi61.tinypic.com/28cg1e8.jpg

Welk modemagazine je ook openslaat, de modellen die de kledij tonen, zullen nooit veel meer dan maatje 34 hebben. En toch wist deze Tess Holliday - maatje 52 en 1,65 meter groot - een contract met een groot agentschap binnen te rijven. De dame noemt het een 'mijlpaal' in de modegeschiedenis.

MiLK Model Management ontdekte Tess Holliday - in het echte leven Tess Munster - op Instagram. De eigenaar van het agentschap noemt Tess een "belangrijk rolmodel voor zo veel vrouwen". Toen hij zag dat ze meer volgers had als de meeste modellen, bood hij haar een contract aan, ook al zijn 'plus size' modellen meestal maximum maatje 48 en minstens 1,70 meter groot.

Tess zelf noemt haar contract een mijlpaal in de modewereld. De dame is immers het brein achter de #EffYourBeautyStandards beweging, waarmee ze vrouwen overal ter wereld wil aanmoedigen om van hun lichaam te houden, hoe groot of zwaar ze ook zijn.

De vrouw weet hoe moeilijk het is om niet de perfecte beautynorm te zijn; in onze maatschappij. Op haar zeventiende stopte ze met school omdat ze zo hard gepest werd, en tot op vandaag krijgt ze iedere dag negatieve opmerkingen te verwerken.

Het model vergaarde intussen al meer dan 378.000 volgers op haar Instagramaccount, waarop ze foto's van haar vormen post, gepaard met positieve boodschappen. (br.hln)

31-01-2015 om 11:14 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
26-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tips om er jonger uit te zien zónder geld uit te geven

Tips om er jonger uit te zien zónder geld uit te geven

http://static3.hln.be/static/photo/2015/15/2/8/20150123115209/media_xll_7432283.jpg

De winkelrekken liggen vol met al dan niet peperdure crèmes, serums en lotions die je de eeuwige jeugd beloven. Maar voor je al je hoop op de beautyindustrie vestigt, mag je niet vergeten dat er ook een aantal kostenloze manieren zijn om rimpels te bestrijden. Deze tips houden je huid jong zónder een cent te kosten:

Vermijd strootjes:
Wie zijn lippen veelvuldig tuit, krijgt algauw rimpels rond zijn mond. Laat de strootjes in je cocktail of je milkshake dus links liggen, en drink gewoon van het glas.

Sms slim:
Hou je telefoon op ooghoogte als je met je smartphone bezig bent. Zo zet je je nek niet onder spanning door steeds naar beneden te kijken, en creëer je daar geen rimpels.

Dot vs paardenstaart:
Een heel erg strakke paardenstaart is erg in de mode, maar zet ook veel druk op je haarfollikels. Op termijn kan je haarlijn zo terugtrekken en ga je er ouder uitzien. Een losse dot bovenop je hoofd is een stuk minder schadelijk.

Dep je droog
... in plaats van te wrijven. Ook al heb je een superzachte handdoek, er wordt ferm getrokken aan de huid van je gezicht en lichaam als je wrijft.

Eet genoeg wortels:
Je weet vast wel dat wortels je ogen beschermen, maar daarnaast is caroteen ook goed in de bescherming tegen de vervuilende stoffen en de zon. Op die manier kan je rimpels in je huid voorkomen.

Investeer in een luchtbevochtiger
Een droge huid heeft het moeilijk om tekenen van veroudering op afstand te houden. Zeker in de winter doet de droge, verwarmde lucht in huis je geen goed. Een luchtbevochtiger is dan een kleine investering, en je huid zal je dankbaar zijn.

Slaap voldoende
We noemen het niets voor niets een 'schoonheidsslaapje': de kwantiteit en kwaliteit van je slaap heeft een grote invloed op je huid. Een minimum van acht uur is geen slechte richtlijn om de kans op onstekingen en irritatie te verminderen. Daarnaast slaap je ook best op je rug, zodat je huid niet langs een kant geïrriteerd wordt. (br.hln)

26-01-2015 om 19:10 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
24-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als je dit seizoen één jurk koopt, moet het deze zijn

Als je dit seizoen één jurk koopt, moet het deze zijn

http://static3.hln.be/static/photo/2015/13/14/7/20150122113302/media_xll_7429507.jpg

Stijlvolle dames als Stella McCartney en Alexa Chung hebben dé trend van komende lente geïntroduceerd: de jeansjurk. We leren je wel model je best koopt en hoe je dit combineert om hip het voorjaar in te gaan.

Het Britse topmodel heeft voor modehuis AG Jeans een hele denimcollectie ontworpen. De kersverse ontwerpster blies de jeansjurk nieuw leven in voor de lente. Ze tekende een strak en kort silhouet, een model dat geschikt is voor zelfzekere dames. Andere modehuizen als Chloé en Stella McCartney hebben gelukkig meer flatterende alternatieven gemaakt.

Zo draag je deze trend:

- Een klassieke kraag vraagt om een casual look. Beperk de accessoires tot een minimum voor een nonchalante look. 

- Modehuis Marques'Almeida werkt met gerafelde zomen. Een trend die elk jaar waar de twee designers dol op zijn. Deze grungy-stijl voor durvers maak je helemaal af met een paar stoere laarsjes.

- Gucci experimenteerde met verschillende texturen en jeanssoorten. Probeer dit seizoen buiten de lijntjes te kleuren met deze denimtrend, bijvoorbeeld een onverwachte snit. Details aan de schouders brengen je figuur in balans en vragen om een minimum aan accessoires.

- Je zot helemaal goed met een salopet-jurk. Durf te combineren met een polo-shirt of draag er een trui onder op koudere dagen. Het perfecte schoeisel hieronder zijn de platte 'mannenschoenen' of sneakers. (br.hln)

24-01-2015 om 10:09 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
21-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo draag je de jurk met gaten zonder zorgen om buikje

Zo draag je de jurk met gaten zonder zorgen om buikje

http://static3.hln.be/static/photo/2015/9/14/3/20150120151058/media_xll_7424373.jpg

Het rode loperseizoen draait op volle toeren in Hollywood met tal van awardshows. Heel wat sterren kiezen nu voor een jurk met uitsparingen aan de taille. Wij leren je hoe deze look te kopiëren met een flatterend effect voor je buik.

De manier om dit soort jurk te dragen zonder dat je constant denkt aan piepende 'vetrollen' is met een driehoekje ter hoogte van je ribben. Jennifer Aniston, die zich overigens geen zorgen om haar buikje moet maken, toont hoe het moet. De stukje bloot vlees trekt de aandacht naar je bovenkant, vermijd daaorm opvallende halskettingen.

Een uitsparing aan de zijkant accentueert je rondingen zonder dat je te veel van jezelf blootgeeft. Hou de gaatjes zo klein mogelijk, een look als Kate Hudson op de Golden Globes is een beetje overdreven en niet meteen geschikt voor een avondje op café of een dagje shoppen.

Onzekere dames die deze trend willen kopieren, kunnen best de gaatjes naar de zoom verplaatsen. Dit helpt ook je andere lichaamsdelen optisch af te slanken doordat de aandacht naar de benen gaat. Een andere manier om te flirten met deze trend is de top met split. Let op met witte tinten, want die flatteren je bleke winterteint niet.

Een andere subtiele manier om wat vlees te laten zien, is met een rugdecolleté. Erg belangrijk is te investeren in een goede beha en controleer zeker of er nergens lingerie komt piepen.

Ook tijdens de zomermaanden zal deze modetrend nog overheersen, maak dus nog van de laatste soldenweken gebruik om je eigen gatenjurk te scoren. (br.hln)

21-01-2015 om 12:57 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
16-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tips om de perfecte jeansbroek te vinden

Tips om de perfecte jeansbroek te vinden

http://static2.hln.be/static/photo/2015/10/0/13/20150115154139/media_xll_7413088.jpg

Het is vaak een nachtmerrie om de perfecte jeans te vinden voor je figuur. Een foute pasvorm of maat en het lijkt wel alsof je tandpasta opnieuw in de tube probeert te knijpen. Maar er is hoop: News.com geeft enkele tips om de perfecte jeans te vinden voor jouw specifieke figuur, en dat zonder met een zenuwinzinking thuis te komen.

Iedereen heeft nood aan zeker één goede jeansbroek in zijn kleerkast, maar er eentje vinden is geen gemakkelijke opdracht. Niet getreurd, met de volgende tips kom je al heel ver en kan ook jij de perfecte jeansbroek in huis halen.

Koop er geen als je je dik voelt.
De eerste regel is om enkel om een jeansbroek te winkelen als je je goed in je vel voelt. Als je je lelijk voelt en 'een dikke dag' hebt, moet je je zoektocht staken. Ga een jeans kopen met zelfvertrouwen!

Ontken je vormen niet
Een fout die mensen maken is om hun - vaak ingebeelde - vetrolletjes te verbergen achter een vormeloze en veel te grote jeans. Dit is de meest onflatterende keuze die je kan maken. Anderzijds moet je jezelf ook niet in een te kleine maat proberen te wurmen, want ook dit is niet mooi noch comfortabel.

Zoek een snit die bij jou past.
Durf aan verkoopsters te vragen welke pasvormen bij jouw figuur passen en welke zeker niet. Merken zoals Levi's en Jeans West hebben zelfs specifieke jeansbroeken voor alle maten, vormen en lengtes. Ze berekenen welke jeans het beste bij jouw figuur past. Zo vermijd je een miskoop.

Durf te kiezen voor een jeans voor het andere geslacht.
Ook al staat er op het etiket dat de jeans waar jij je hart aan hebt verloren voor mannen is, laat dat je niet tegenhouden. Jeansbroeken voor mannen passen voor sommige vrouwen nu eenmaal heel mooi. Who cares!?

Stoor je niet aan de maat op het etiket.
Als je vorige jeans een bepaalde maat had, ga er dan niet vanuit dat dit jouw maat is. Verschillende merken impliceert verschillen in maten en zelfs bij hetzelfde merk kan de maat van de ene tot de andere snit verschillen.

Koop een jeans strak.
Als je dit doet, kan het soms wat oncomfortabel zijn om je jeans aan te krijgen als ze uit de was komt, maar koop toch maar best je jeans een beetje strak. Beter te strak dan te los, anders zakt ze af na een dag dragen.

Was altijd je jeans voor ze aan te trekken.
Een jeans is op zijn mooiste als ze net uit de was komt. Loop niet lang rond in een ongewassen jeans, maar straal in een strak en frisgewassen paar (br.hln)

16-01-2015 om 10:40 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
12-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Getest: zelfs als je in kleren knipt, neemt Zalando nóg je spullen terug

Getest: zelfs als je in kleren knipt, neemt Zalando nóg je spullen terug

http://static0.hln.be/static/photo/2015/13/12/1/20150112121322/media_xll_7403971.jpg

Bijna elke kledingwinkel draait gekochte stukken binnenstebuiten als een klant iets terugbrengt, maar bij Zalando blijkt men heel veel door de vingers te zien. Een testpanel van drie modebewuste jongedames - Evelien, Annelies en Heidi - overtraden de retourregels maar liefst vier keer, als experiment om te zien hoever ze kunnen gaan zonder er geld bij in te schieten. Verrassend ver zo blijkt, vlekken en scheuren inbegrepen. Hallo Zalando? "Wij willen geen enkele klant bruuskeren."

Eén dag dragen (met etiketten)
Omdat je volgens Zalando's retourneervoorwaarden labels niet mag verwijderen, beginnen de dames braaf en dragen ze hun outfits één dag op kantoor met de etiketten er aan. Om de schoenzolen 'ongebruikt' te houden, trekken ze hun schoenen pas op het werk aan en voor ze het gebouw verlaten weer uit. In één tuniekje is een zweetluchtje gekropen. Dat geld is weg, denken ze. En toch: betaald: 918,15 euro, teruggekregen: 918,15 euro.

Twee dagen ongelimiteerd dragen
Bij de volgende outfits verwijderen de dames de etiketten. Ze dragen de kleren een weekend. Een onvoorzichtige caféganger doopt een jurkje met een halve pint. Gevolg: een duidelijk verschaald bierluchtje. Ook in de rest van de outfits hangt na twee dagen een niet zo fris geurtje. Schoenen hebben zichtbaar de straatstenen gevoeld. Zonder gêne wordt alles verkreukeld op een hoopje in de retourneerdozen gegooid. Het resultaat? Betaald: 973,3 euro, teruggekregen: 973,3 euro.

Versmachten met sigarettengeur
De eerdere terugbetalingen kunnen toeval zijn dus besluiten de dames Zalando opzichtig te bruuskeren. Alle bestelde outfits worden bijna vijf uur 'gemarineerd' in het rokerslokaal. Elk kledingsstuk stinkt tot in de kleinste vezel naar sigaretten. Maar ook nu is het resultaat ronduit verrassend. Betaald: 944,15 euro, teruggekregen: 944,15 euro.

Hier komen de gaten en vlekken
Slikt men bij Zalando dan alles? De vrouwen besluiten om echt brutaal te worden. Opnieuw dragen ze outfits twee dagen. Over verwijderde labels, penetrante luchtjes en zwarte zolen bekommeren ze zich niet meer, want dat mag blijkbaar. Het grote geschut dus. Op de mouw van een vest belandt ketchup. Een blazer krijgt een uitgesmeerde toef tandpasta over zich heen. Het grootste slachtoffer is een jumpsuit: die wordt bewerkt met lipstick en zelfs met een schaar. Dit kan Zalando toch niet ongemoeid laten. Maar Zalando neemt alles terug. Betaald: 609,5 euro, teruggekregen: 609,5 euro.

Hallo Zalando?
Zo streng de regels op de website lijken, zo soft is het retourbeleid van Zalando in praktijk. Hun reactie? "Omdat we met elke klant een goede relatie nastreven, gaan we ervan uit dat niemand geretourneerde goederen bewust beschadigt. Wij geven de klant het voordeel van de twijfel. We willen een relatie van wederzijds vertrouwen", klinkt het bij het Duitse hoofdkantoor.

"Als één klant meermaals opzettelijke beschadigde stukken terugstuurt, eigenen we ons het recht toe om niets terug te betalen. Wat ook bij jullie gebeurd zou zijn, mocht een brutale vijfde stap ondernomen zijn. Bovendien worden volgende retourzendingen op die naam extra onderzocht."

Wat gebeurt er met beschadigde kledingstukken? "Distributiecentra van Zalando hebben een afdeling waar werknemers wassen en strijken. Raken geurtjes en vlekken eruit, dan wacht die kledij gewoon op een volgende klant. In Berlijn en Frankfurt opende Zalando ook twee fysieke outlet stores waar beschadigde kledingstukken en schoenen met forse kortingen worden aangeboden", zegt retailexpert Jorg Snoeck van RetailDetail, die dat zelf bij Zalando in Duitsland vaststelde. Zalando bevestigt dit. (br.hln)

12-01-2015 om 12:35 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dertig mensen werkten aan jurk Keira Knightley

Dertig mensen werkten aan jurk Keira Knightley

http://static0.hln.be/static/photo/2015/0/4/8/20150112053748/media_xll_7403198.jpg

Sterren doen traditioneel hun opperste best om bij prijzengala's in stijl op de rode loper te verschijnen. Om Keira Knightley een spraakmakende entree te geven bij de Golden Globes zondag moesten dertig man aan het werk, vertelt ze aan E! News.

"Kennelijk vergde het dertig man om deze week mijn jurk te maken, dus ik wil ze alle dertig ontzettend bedanken", vertelde de actrice nadat ze arriveerde bij de uitreiking van de Golden Globe Awards.

Daar hoopt ze haar nominatie voor haar bijrol in 'The Imitation Game' te verzilveren. Mocht ze later op de dag in blijdschap uitbarsten, dan is te hopen dat haar champagne niet over haar jurk heen gutst. "Het maakt me echt bang, wat als ik iets mors? Ik zou me ontzettend schuldig voelen, dus hopelijk gebeurt dat niet." (br.hln)

12-01-2015 om 11:04 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
07-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterse modeproblemen: wat draag je op laarzen?

Winterse modeproblemen: wat draag je op laarzen?

http://static2.hln.be/static/photo/2015/11/8/0/20150106123349/media_xll_7387800.jpg

Laarzen zijn helemaal terug, ze waren in alle vormen en maten erg populair op catwalks voor deze winter. Ook komende lente blijven ze in. Als je al een paar in de solden op de kop hebt kunnen tikken, heb je een slimme investering gemaakt. Anders weet je meteen waar je naar op zoek moet gaan. Toch is dit schoeisel niet altijd even makkelijk te combineren, daarom enkele stijltips.

Je kan heel wat leren van het Britse topmodel Alexa Chung. Zij draagt enkellaarsjes op een skinnyjeans en maakt het geheel speciaal met een bijvoorbeeld een zilveren jas.

Duik helemaal in de hippe sixties met een minirokje met A-lijn, je kniehoge laarzen maken het retro-geheel helemaal af.

Stoere staplaarzen passen perfect bij een parka die tot aan de dijen komt. Ideaal als je bij een hippe houthakker met flanellen hemd wil passen.

De brede broek is niet altijd makkelijk te dragen. Met stoere enkellaarsjes en een brede hak zit je helemaal goed.  Voel je de discovibe al?

De moeilijkste look hebben we voor het laatst bewaard. Wat de dijenhoge laarzen betreft, laat je je best inspireren door Kim Kardashian. Hou het stijlvol door een kokerrok tot over de knie te dragen. (br.hln)

07-01-2015 om 11:49 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
03-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roos Vandekerckhove doekt haar modelabel op

Roos Vandekerckhove doekt haar modelabel op

http://static2.hln.be/static/photo/2015/9/6/2/20150102141408/media_xll_7380692.jpg

Roos Vandekerckhove zet haar modelabel stop. Dat heeft de modeontwerpster via Facebook en haar website laten weten. "Aan alle goede dingen komt een eind", luidt het bericht.

In 2007 lanceerde Vandekerckhove haar eigen modelabel, met sjaals die ze zelfs breide of haakte. Later zou ze die lijn uitbreiden naar handtassen, kledingstukken en accessoires uitbreiden. Haar creaties werden in meer dan dertig Belgische winkels aangeboden. Daarnaast had ze ook een webshop.

De productie hield Vandekerckhove in Europa. Ze wou zo de economische voetafdruk van haar collecties in toom houden. Maar dat bleek niet altijd de makkelijkste keuze, zo vertelde ze aan De Standaard Magazine: "Mijn zaak moet rendabel zijn. Mensen zijn veeleisend geworden. Fouten worden niet langger getolereerd."

In Brussel doet Vandekerckhove tot eind januari een uitverkoop in een pop-upshop in de Dansaertstraat. Ook in de webshop kan u nog terecht voor bijvoorbeeld een van haar typische sjaals. (br.hln)

03-01-2015 om 12:38 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
01-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niets om aan te trekken? Feestelijke stukken die al in je kast hangen

Niets om aan te trekken? Feestelijke stukken die al in je kast hangen

http://static2.hln.be/static/photo/2014/14/13/6/20141231115713/media_xll_7377486.jpg

Als je nu nog op zoek bent naar een feestoutfit, dan moet je niet panikeren. We zetten enkele trendy feestoutfits op een rijtje die je kan samenstellen met kledingstukken die hoogstwaarschijnlijk al in je kast hangen.

1. Strapless top + broek met hoge taille
Combineer een strakke, strapless top met een broek die hoog in de taille komt. Eenvoudige hakken maken de sexy en eenvoudige look af. Kies gouden accessoires voor een chique resultaat.

2. Kort topje + short
Een stijlvolle short met een kort topje en opvallende oorbellen, meer heb je niet nodig om feestelijk voor de dag te komen. Combineer met een paar eenvoudige pumps.

3. Transparante top + lederen rokje
Een lederen minirokje maak je af met een transparante top. Je kan hieronder een opvallende topje dragen als je het zedig wil houden. Ook nu kan je het geheel opvrolijken met gouden juwelen, handtas en schoenen.

4. Maatpak
Een strak maatpak maak je helemaal sexy door er niets onder te dragen. Het enige wat je dan nog nodig hebt, zijn eenvoudige pumps.

5. Zwart jurkje
De kracht van het zwarte jurkje zit in de eenvoud. Om te voorkomen dat het saai wordt, kun je de outfit afwerken met een opvallend jasje.

6. Jumpsuit
Deze zomerklassieker kun je nu perfect weer bovenhalen. Gooi er wat opvallende accessoires bij, strak jasje en hoge hakken bij. Nu ben je helemaal klaar om indruk te maken. (br.hln)

01-01-2015 om 12:24 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!