Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

31-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson wordt het nieuwe gezicht van Mango.



Scarlett Johansson wordt het nieuwe gezicht van Mango.


http://img200.imageshack.us/img200/2139/scarlettjohansson1.jpg



 Het kledingmerk koos de actrice omdat ze "de ideale Mangovrouw" belichaamt die "chic, onafhankelijk en kosmopolitisch" is. Binnenkort zal Johansson in de campagne voor de herfst  en wintercollectie van 2009-2010 te zien zijn.

Johansson volgt Penélope Cruz op, met wie ze al samenspeelde in "Vicky Cristina Barcelona" van Woody Allen.



http://img200.imageshack.us/img200/7383/penelopecruzmango.jpg



Mango koos de actrice "omdat ze de ideale Mangovrouw belichaamt, die chic, onafhankelijk en kosmopolitisch is." Johansson straalt "zelfverzekerdheid uit en blijft toch jong en speels", laat het bedrijf nog weten.

Cruz maakte vier seizoenen lang reclame voor Mango en heeft samen met haar zus Monica ook een collectie voor het merk getekend. Johansson zou voorlopig geen plannen hebben om zelf kleding te ontwerpen.




31-05-2009 om 12:01 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
30-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisele Bundchen best betaalde model


Gisele Bundchen best betaalde model


http://img46.imageshack.us/img46/5486/giselebundchen1.jpg
Gisele Bundchen verdiende 25 miljoen dollar.
 


Topmodel Gisele Bundchen (28) is het best betaalde model ter wereld. De Braziliaanse schone zou tussen juni 2008 en 2009 ongeveer 25 miljoen dollar (17,7 miljoen euro) verdiend hebben. Toch had ook Gisele onder de economische crisis te lijden. Ze verdiende immers tien miljoen minder dan vorig jaar.



Gisele Bundchen
Gisele Bundchen


In februari trouwde Gisele met de Amerikaanse sportster Tom Brady. Ze heeft een paar lucratieve contracten met Versace, Dior, True Religion jeans en Ebel horloges. Ze heeft ook een eigen succesvolle schoenlijn.



Gisele Bundchen
Gisele Bundchen



Heidi Klum
Heidi Klum (35) staat op de tweede plaats in de lijst van Forbes. Zij moest het stellen met 'maar' 16 miljoen dollar. Het Duitse model presenteert onder meer een modellenprogramma in Duitsland en heeft ook nog steeds een contract met Victoria's Secret lingerie. We kunnen haar bewonderen in reclame van allerlei producten als Diet Coke, Volkswagen en LG.



http://img189.imageshack.us/img189/3741/heidiklum1.jpg
Heidi Klum



Leeftijd

Het Britse model Kate Moss (35) heeft dit jaar ondanks haar leeftijd toch een miljoentje extra verdiend. Haar modelijnen zijn een groot succes en ze is zo het derde best betaalde model ter wereld. Opvallend is dat de top-5 dit jaar hetzelfde is dan vorig jaar. Met de 35-jarige Klum en Moss ligt de leeftijd van sommige topmodellen ook verrassend hoog.

Zeldzame schoonheid
Chris Gay, voorzitter van Marilyn Agency, dat nummer vier Adriana Limi vertegenwoordigt, denkt dat topmodellen veelzijdig moeten zijn. Ze moeten een zeldzame schoonheid bezitten om een bedrijf of product te promoten. Hieronder vindt u de top-10 van de best betaalde modellen. Nummer 9 Miranda Kerr is de vriendin van acteur Orlando Bloom. (br.nina)


De top tien van best betaalde modellen:


1. Gisele Bundchen (17,7 miljoen euro)
2. Heidi Klum (12 miljoen euro)
3. Kate Moss (6 miljoen euro)
4. Adriana Lima (5.6 miljoen euro)
5. Doutzen Kroes (4.2 miljoen euro)
6. Alessandra Ambrosio (4.2 miljoen euro)
7. Natalia Vodianova (3.9 miljoen euro)
8. Daria Werbowy (3.2 miljoen euro)
9. Miranda Kerr (2.1 miljoen euro)
10. Carolyn Murphy (2.1 miljoen euro)




30-05-2009 om 23:30 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Nieuwe zomertrend: ontbloot je schouders


Nieuwe zomertrend: ontbloot je schouders


lacoste




Het is officieel: de eerste zomertrend is er en we laten ons graag volledig gaan.
Zwierige rokjes en leuke sandalen kunnen terug de kast uit. Om ons helemaal in zomerse sferen te brengen, herintroduceren de modeontwerpers de blote schoudertopjes.

 Het is niet voor iedereen weggelegd, maar wij juichen de nieuwste trend alvast toe. De nieuwste blote schoudertopjes zijn niet alleen superzomers, ze zijn ook nog eens elegant. Bovendien zijn de schouders één van de slankste delen van ons lichaam, en mogen ze dus best eens extra in de kijker worden gezet.



30-05-2009 om 16:21 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Onderbroeken van oma steeds meer verkocht dankzij Lady GaGa

Onderbroeken van oma  steeds meer verkocht dankzij Lady GaGa


http://img32.imageshack.us/img32/9365/ladygagao.jpg



De excentrieke stijl van Lady GaGa zorgt ook voor positief nieuws. In Groot-Brittannië is de verkoop van "omaonderbroeken" namelijk fors gestegen.

Sinds de 23-jarige zangeres met figuurcorrigerend ondergoed is gespot, zijn de grote onderbroeken een nieuwe trend aan het worden. In Groot-Brittannië verkopen ze dubbel zoveel als strings.

"Jonge vrouwen kopiëren haar stijl en dragen de onderbroeken als hot pants in nachtclubs", aldus lingerieverkoopster Annette Warburton. (br.she)



30-05-2009 om 14:25 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ordinaire modellen scoren goed tijdens crisis


Ordinaire modellen scoren goed tijdens crisis


Dita Von Teese voor Wonderbra.



Sexy foto's van bijna naakte sterren als Dita Von Teese en Victoria Beckham, de grote merken slaan er haast mee om je oren. Hoewel velen er niet voor durven uitkomen, vinden veel mensen 'ordinair' aantrekkelijk.

Oerdriften
Ordinair is nu populair in de reclame- en modewereld omdat het nooit echt uit raakt en merken willen nu op zeker spelen, meldt express.be. Er zijn nu eenmaal bepaalde zekerheden in het leven en ordinair is één daarvan. Bij een sexy foto denken de meeste mensen aan hetzelfde. Volgens experts betekent het voor hen een soort van vlucht, we voelen tegenwoordig steeds vaker de behoefte om afstand te nemen van de beschaving en de bijhorende regeltjes. Ordinair herinnert ons aan onze oerdriften. En alles wat als verboden of vies is volgens de maatschappij, lijkt nu aantrekkelijk.



Victoria Beckham voor Armani.
Victoria Beckham voor Armani.



Glitter scoort niet meer
Daarom verkoopt in deze harde tijden seks goed. De sexy Pussycat Dolls zijn rolmodellen voor tienermeisjes geworden en Dita Von Teese is ontzettend populair. Zelfs chique merken als Chanel en Christie's spelen hier op in en laten zich door de burleske danseres vertegenwoordigen. Glitter en glamour verkoopt tegenwoordig minder goed. Mensen kunnen zich dat niet meer veroorloven, sexy soberheid scoort echter beter. (br.hln)



30-05-2009 om 12:22 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke accessoires passen bij jouw lichaam?


Welke accessoires passen bij jouw lichaam?


http://img41.imageshack.us/img41/6266/hals.jpg



Accessoires kunnen je outfit maken of kraken. Bovendien sta je niet met elk soort oorbellen en lijkt die prachtige armband van je collega al snel immens groot als hij aan jouw arm bengelt. Wij gingen op onderzoek uit welke accessoires nu eigenlijk bij welk lichaam passen.

Robuuste armbanden, reusachtige halskettingen, en ultralange oorhangers maken weer hun opwachting deze zomer. Veel fashionista's geven een klein fortuin uit om up-to-date te blijven met de nieuwste accessoiretrends. Maar welke accessoires passen nu eigenlijk het beste bij jouw lichaamspostuur? Wij zetten de do's en don'ts even op een rijtje!

Wanneer je een korte nek, dubbele kin, of zware boezem hebt, laat je de grote halskettingen best achterwegen. Zij laten je nek, borsten, en schouders enkel maar dikker lijken. Kies daarentegen voor een subtiele, kortere halsketting, die net eindigt boven je boezem. Een lange nek, of platte boezem komen daarentegen het beste uit met een mooie flamboyante halsketting.
Oorbellen

Grote, ronde oorbellen laten een dik gezicht smaller lijken, terwijl lange oorbellen een korte nek enkel verder verkleinen. Clippers, dikke stenen, en ultralange oorhangers staan dan weer enkel mooi bij een smal gezicht met lange hals.

Vrouwen met langere onderarmen, en een stevige botstructuur kunnen zich volledig uitleven met ultragrote ringen en armbanden. Heb je daarentegen eerder smalle vingers, en korte onderarmen, kies dan voor een subtiele ring en armband. Zij zorgen ervoor dat je vingers en armen er op hun mooist uitzien.  (br.she)




30-05-2009 om 09:27 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
29-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sons: cultuur voor fashionista's


Sons: cultuur voor fashionista's


 

 

Door de crisis geen geld meer om een paar trendy gladiatorsandalen te kopen? Dan kun je in SONS, een nieuw Vlaams schoenenmuseum, nu toch genieten van wat 'windowshopping'. Je krijgt er namelijk primitieve schoenen uit andere culturen maar ook prachtige Manolo's of Louboutins te zien. Kortom, een echt schoenparadijs.




 



Aankleding voeten
Het schoenenmuseum Sons, de afkorting van Shoe's or no shoe's?, vertelt het verhaal van de aankleding van voeten doorheen de tijd en wereldwijd. Het is een samenwerking tussen van Dirk Vanderschueren, eigenaar van schoenenproducent Cortina, de Nederlandse verzamelaar William Habraken en Antwerps schoenmakerskoppel Veerle Swenters en Pierre Bogaerts.









Manolo Blahnik
Het museum werkt rond drie verschillende thema's: een ethnografische, een moderne en een designers collectie. In het eerste deel krijg je exemplaren van verschillende volkeren over de hele wereld te zien, het tweede toont de visie van moderne kunstenaars als Panamarenko en Fabre op schoenen en het derde deel is natuurlijk de apotheose voor fashionista's: daar vind je unieke designerontwerpen van onder meer Louboutin en Manolo Blahnik te zien. (br.nina)



29-05-2009 om 19:16 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannen verkiezen vrouwen met Brazilian wax


Mannen verkiezen vrouwen met Brazilian wax


 



De helft van de Duitse vrouwen scheert haar schaamhaar, dat gaat van een Brazilian wax, een verticaal streepje tot slechts het bijwerken van de bikinilijn. Verder blijkt uit een Duitse studie dat driekwart van de mannen een vrouw verkiest met een geschoren intieme zone.

Seks
72 procent van de vrouwen die hun intieme zone scheren, laten wel wat haar staan. 28 procent kiest voor een Brazilian wax, dat betekent dus dat ze hun schaamhaar volledig verwijderen. Bijna alle mannen verkiezen een vrouw die haar schaamstreek verzorgt en scheert, 31 procent wil een vriendin met Brazilian wax. Jonge mannen gaan nog verder, meer dan de helft van de 20 tot 29-jarigen heeft liever seks met iemand die haar intieme zone scheert.

Tips om je schaamhaar te verwijderen:
Waxen
Je hoeft voor een Brazilian wax niet per se naar het schoonheidssalon te trekken als je je daar wat ongemakkelijke bij voelt. Je kunt ook zelf je venusheuvel en buitenste schaamlippen waxen met speciale strips op suikerbasis. Je verwijdert de wasresten achteraf met speciaal waxpapier. Om je voor te bereiden op de pijn moet je goed inademen en trek de strip eraf tijdens het uitademen. Je kunt overgebleven haartjes verwijderen met een pincet. Verzorg met een zachte lotion die geschikt is voor gevoelige zones. Koude compressen die je ervoor tegen je venusheuvel aandrukt kunnen de pijn een beetje verzachten. Het voordeel van waxen is dat je het maar één keer om de drie weken moet doen.








Scheren
Scheren is de meest populaire methode om schaamhaar te verwijderen. Maar als je het goed wil doen, moet je er wel je tijd voor nemen. Zet een voet op de rand van het bad, zo kun makkelijker aan moeilijke plekjes. Omdat scheren de huid sowieso irriteert, is het belangrijk dat je scheerschuim in plaats van douchegel gebruikt. Zorg dat je een mesje hebt dat speciaal voor moeilijke zones ontworpen is, zo vermijd je wonden. Beperk irritaties door achteraf te verzorgen met een lotion. Het nadeel van scheren is dat je het na drie dagen al moet herhalen, het voordeel is dat het snel gaat en redelijk goedkoop is.

Droog scheren
Sommige elektrische scheerapparaten voor vrouwen hebben een speciale kop voor de intieme zone. Deze zijn smaller dan de normale koppen zodat je makkelijker aan moeilijke stukken kan. Dit is een goede optie voor vrouwen met een gevoelige huid. Het nadeel is dat de haren niet zo goed verwijderd worden, zodat je het snel opnieuw moet doen.

Epilatie
Deze techniek wordt door alle schoonheidsspecialisten afgeraden in de schaamstreek. De worteltjes worden te traag uitgetrokken, waardoor je wondjes krijgt. Je mag er enkel de haartjes aan de buitenkant van je bikinizone mee verwijderen. Je doet best op voorhand een peeling om ingegroeide haren te vermijden. Om de pijn te verminderen kun je op voorhand een koud kompres op het gebied houden, trek vervolgens je huid strak om te epileren. Behandel de zone na afloop met een verzorgende lotion.

Ontharingscrème
Een ontharingscrème is de minst pijnlijke methode. Je hebt speciale crèmes die geschikt zijn voor de intieme zone. Het voordeel is dat je achteraf haast geen stoppels of kans op ontsteking hebt. Het nadeel is dat sommige ontharingscrèmes niet aangenaam ruiken. Je moet wel heel voorzichtig zijn dat de crème niet in contact komt met je slijmvliezen. Je haartjes blijven ongeveer een week weg. ((br.hln)



29-05-2009 om 14:12 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
28-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modeontwerpster Branquinho stopt met haar bedrijf


Modeontwerpster Branquinho stopt met haar bedrijf


Een model showt een creatie van Branquinho.
Een model showt een creatie van Branquinho.


De nv James, de vennootschap van de bekende Belgische modeontwerpster Veronique Branquinho, houdt ermee op.

Economische crisis
De nv James werd in 1998 opgericht om de collecties van modeontwerpster Veronique Branquinho te commercialiseren, produceren en verdelen. Vanaf het begin kon het werk van Branquinho rekenen op veel lof van aankopers en media. Met de laatste collecties was dat niet anders. Maar de economische crisis treft ook de modesector. Ondanks de lovende commentaren werden er voor de laatste collecties aanzienlijk minder bestellingen geplaatst dan voorheen de regel was.

Bestellingen onbetaald
Daarenboven krijgt de vennootschap te maken met een groeiend aantal bestellingen die geproduceerd zijn, maar niet betaald worden. Branquinho is sinds kort artistiek directeur bij lederwarenhuis Delvaux.




28-05-2009 om 21:48 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton maakte beste celebparfum

Paris Hilton maakte beste celebparfum





De blonde celeb ontving gisterenavond in New York de prijs voor het beste 'celebrity parfum van het jaar', FiFi Awards werden de 37ste keer georganiseerd door Fragrance Foundation.

P. Diddy
'Paris Hilton' is de originele naam van het winnende parfum van de hotelerfgename, de celeb stak met haar prijs Celine Dion en Hilary Duff de loef af. Bij de mannen viel P. Diddy in de prijzen met zijn 'I am King', meldt weekend.be. Designer Marc Jacobs werd gelauwerd om zijn creativiteit en toewijding voor de hele parfumindustrie met de 'Hall of Fame Award'. (br.hln)


28-05-2009 om 17:03 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sperma houdt de huid jong

Sperma houdt de huid jong


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/05/28/466484/sperma-houdt-de-huid-jong_1_515x0.jpg


Wie koste wat kost rimpels wil bestrijden kan nu zijn heil zoeken in menselijk sperma. Het goedje blijkt de huid jong, zacht en stralend te houden.

De antioxidant spermine, aanwezig in mannelijk sperma, zorgt ervoor dat de huid bijzonder zacht aanvoelt en terug strakker wordt. Hierdoor worden rimpels bestreden en gaat je huid terug stralen. Het Noorse bedrijf Bioforskin heeft al haar vertrouwen gelegd in het goedje en maakt de spermines na in een laboratorium om het verder te verkopen aan beautyproducenten.

Wie het zelf eens wil uittesten kan voorlopig enkel terecht in het Townhouse Spa in New York. Daar krijg je voor 180 euro een kwakje sperma op je gezicht en wordt je huid verder behandeld met ultrasone golven en infrarood licht.(br.she)


28-05-2009 om 12:02 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yves Dooms kleedt Marlène de Wouters


Yves Dooms kleedt Marlène de Wouters


 


Voor de 15de editie van de Internationale Koningin Elisabethwedstrijd, kiest presentatrice Marlène de Wouters, voor de outfits van Yves Dooms.






Tijdloze klasse
Marlène de Wouters presenteert al sinds enkele jaren de Koningin Elisabethwedstrijd. Om in de sfeer te passen, moet de kleding van Marlène zowel stijl als tijdloosheid uitstralen, discretie en elegantie. "De ontwerpen van Yves Dooms zijn steeds stijlvol en tijdloos", aldus Marlène. "Hij is een heerlijke man om mee samen te werken, het is een perfectionist en bewonderenswaardig dat hij na al die jaren ervaring nog steeds met beide voeten op de grond staat en zo toegankelijk is." (br.hln)







28-05-2009 om 10:54 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
27-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Skinny jeans is ongezond


Skinny jeans blijken ongezond




Vrouwelijke liefhebbers van de skinny jeans lopen risico op een aandoening aan het zenuwstelsel, ontdekten onderzoekers. Het gevolg is een branderig gevoel in de benen, hoge hakken verergeren de symptomen.

Branderig gevoel
Een strakke jeansbroek met lage taille veroorzaakt een grote druk op het zenuwsysteem aan de heupen. Zo kun je pijn krijgen aan het kruis, de kont en een tintelend en branderig gevoel in de benen. Wetenschappers kennen het syndroom als meralgia paresthetica, meldt styletoday.nl. Ook hoge hakken vergroten de kans op de aandoening.

Niet permanent
De onderzoekers ontdekten dat deze aandoening die vaak voorkomt bij bouwvakkers, zwangere vrouwen en mensen met obesitas ook steeds vaker optreedt bij gezonde, jonge vrouwen. Zo legden ze de link met de skinny jeans. Gelukkig veroorzaken de strakke broeken bij de meeste mensen geen permanente schade. Als je door comfortabelere broeken te dragen de druk wegneemt, herstellen de zenuwen zich hoogstwaarschijnlijk weer. Maar bij 5 procent van de gevallen is wel een operatie nodig. (br.hln)




27-05-2009 om 18:40 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rokken voor mannen blijven trendy


Rokken voor mannen blijven trendy


Rechts: ontwerper Marc Jacobs met kilt.



Jean Paul Gaultier introduceerde 20 jaar geleden de rok voor mannen. Hoewel weinigen genoeg lef hebben om dit kledingsstuk te dragen, blijven ontwerpers als Marc Jacobs proberen om mannen te overtuigen.


Kilt
Ontwerpers blijven vasthouden aan de rok voor mannen, deze lente zagen we op de catwalk Marc Jacobs en modellen van Galliano met een geruite kilt. Als man kan je hier echt een modestatement mee maken, meldt de Britse krant The Guardian. Met dit item is het helemaal niet de bedoeling dat je vrouwelijk lijkt. Nee, bij een kilt draait alles om het benadrukken van je mannelijkheid. Kies daarom voor een stevig en zwaar exemplaar, met een stoere ruit. In het begin kan het voelen alsof je een handdoek rond je wikkelde, maar met genoeg zelfvertrouwen zie je er al snel hip uit.

Hoe combineren?
De moeilijkheid van de kilt ligt wel in de combinatie. Stylistes raden sneakers en dikke sokken aan. Bovenaan hou je je trui ook best zo eenvoudig mogelijk, kies voor een klassiek wollen exemplaar. Met een stijlvol hemd, kun je er net als mannelijk stijlicoon Marc Jacobs chic uitzien.




27-05-2009 om 12:14 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zorgen om steeds magerdere Skinny Trinny


Zorgen om steeds magerdere 'Skinny Trinny'


 


Trinny Woodall, de Engelse stijlgoeroe die de dames weet te kleden, ziet er steeds magerder uit. Haar gewicht daalt zienderogen en in Engeland maken enkele journalisten zich stilaan zorgen over haar zorgwekkend mager figuur.

Amerika lonkt
Het zijn hectische tijden voor Trinny: onlangs zag ze haar huwelijk op de klippen lopen en is ze druk doende om binnenkort ook de Amerikaanse markt te veroveren met een nieuwe reeks make-over programma's. Is dat de reden van haar plotse gewichtsafname?







Voedingsgewoonten
Trinny let alleszins sterk op haar voeding, zo weten ze bij de Daily Mail. Op haar dagelijkse menu staan rauwe wortels, geroosterde pijnboompitten, een handvol rijst en een stukje biologische cake. Zelfs haar enige pleziertje, de chocaladetruffel, lijkt ze tegenwoordig af te zweren. Waarom ze zich zo laat uitmergelen, blijft maar de vraag.

Botox
Lange tijd werd gedacht dat ze aan de Botox zat, getuige daarvan zijn de steeds vollere lippen. Ze is behoorlijk lastig geworden op al deze insinuaties en beweert dat haar lippen nog altijd dezelfde grootte hebben als vroeger. Bij de Daily Mail gunnen ze haar het voordeel van de twijfel. Daar nemen ze aan dat haar steeds dunner wordende figuur, de volle lippen nog eens extra in de verf zetten.

Ziekjes
Haar verschijning op een recente gala-avond in Londen, deed enkelen de wenkbrauwen fronsen. Volgens aanwezigen viel het iedereen op hoe mager ze leek. Van dichtbij bekeken, zag ze er zeer ziek uit en hield ze haar rug gebogen. Ook toen ze een dagje later in een grijze regenjas dochterlief naar school bracht, vielen haar dunne beentjes extra op.

Wat er ook van aan is, Trinny richt zich nu vol overgave op de States. Daar hoopt ze door te breken en wil ze haar carrière uitbouwen. Hopelijk gaat dat niet ten koste van haar gezondheid. (br.nina)




27-05-2009 om 11:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Claudia Sträter verkoopt Belgische winkels

Claudia Sträter verkoopt Belgische winkels





De Nederlandse modeketen Claudia Sträter verkoopt zijn zeven Belgische winkels. Koper is het eveneens Nederlandse Nesia Holding. Dat bevestigt een woordvoerster van Claudia Sträter.

Reden van het vertrek uit België zijn de tegenvallende resultaten, ook als gevolg van de kredietcrisis. Claudia Sträter was nog maar 7 à 8 jaar actief in ons land. Overnemer is de Nesia-holding, bekend van kledingformules als ZaZa en SoBe.



    http://img132.imageshack.us/img132/7513/claudiastrter.jpg


Volgens de woordvoerster van Claudia Sträter werken er in de Belgische winkels een vijftigtal mensen. Die gaan over naar Nesia, aldus nog de woordvoerster. (br.hln)



27-05-2009 om 10:37 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
26-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Emily DiDonato nieuwe ambassadrice Maybelline New York


Emily DiDonato nieuwe ambassadrice Maybelline New York


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/05/25/464969/emily-didonato-nieuwe-ambassadrice-maybelline-new-york_1_515x0.jpg



De 18-jarige Emily DiDonato is het nieuwe uithangbord van Gemey Maybelline New York. Ze volgt hiermee onder andere Christy Turlington, Julia Stegner, Erin Wasson en Jessica White op.

DiDonato begon haar modecarrière bij Guess in 2008. In slechts enkele maanden poseert Emily voor legendarische fotografen als Patrick Demarchelier, Arthur Elgort, Norman Jean Roy, Robert Erdmann en Walter Chin.

"Emily heeft een uitzonderlijke aura. Ze is intelligent, uitzonderlijk mooi, open en communicatief. Op het ogenblik zelf dat mijn team en ik haar ontmoetten, wisten we al dat ze de juiste was. Ze heeft een zeer natuurlijke, verfrissende en spontane schoonheid waar elke vrouw ter wereld zich in kan herkennen. Haar Italiaanse en Ierse roots en haar leven in New York maken haar geknipt voor Maybelline! Emily heeft alle troeven om te slagen in dit vak en we zijn fier dat het grootste cosmeticamerk haar hierin kan aanmoedigen", verklaart Cyril Chapuy, General Manager Maybelline New York Worldwide.

Emily verschijnt deze zomer voor het eerst voor Maybelline New York in de lang verwachte pers- en tv-campagne van Color Sensational Lip Color.  (br.she)




26-05-2009 om 14:11 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
25-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke jeans flatteert je kont?


Welke jeans flatteert je kont?



http://img41.imageshack.us/img41/839/jeans6.jpg




De zoektocht naar de perfecte jeans kan heel lang en vaak frustrerend zijn. Maar eens je het juiste exemplaar voor je figuur hebt gevonden, wil je nooit meer wat anders. De voornaamste probleemzone voor een jeans is de kont. Hieronder lees waar je op moet letten zodat je volgende aankoop uit denim je perfect past.


Platte kont
Om je platte kont wat te verdoezelen kies je best voor een exemplaar met wat stretch in, dat geeft je kont een lift en maakt het wat ronder. Ook brede, opvallende zakken zullen je flateren. Die breken het vlak en versierstiksels maken het geheel wat ronder. Kies zeker niet voor een exemplaar uit een stijve, zware stof. Daardoor gaat je kont namelijk nog platter lijken.



   
Bij een volle kont zal een jeans met hoge taille goed passen.



Volle kont

Vrouwen met een ronde kont hebben het vaak moeilijk een goed passende jeans te vinden. De broeken passen meestal niet aan de kont en zijn ze te groot aan de taille. Jeans met een hoge taille en een extra naad boven de zakken, zullen het beste rond je rondingen flatteren. Kies een exemplaar met strech, zodat je broek na een tijdje niet gaat hangen.


Geen kont
De truc is een kont te creëren waar er geen is, daarvoor heb je opvallende details nodig aan de achterkant van je broek. Dit kan je doen door bijvoorbeeld zakken met knopen te kiezen of kleurrijke stiksels op de achterkant.


Brede heupen
Bij brede heupen is het belangrijk dat je voor wat evenwicht zorgt. Het ideale paar voor jou is een exemplaar uit een zware stof, met slechts een heel klein beetje stretch. Dit maakt de onderkant van je kont wat ronder. Kies voor de juiste zakken op je achterkant, ze mogen niet te groot zijn, ze moeten zo hoog mogelijk tegen de taille zitten en niet te ver aan te zijkant. Het is de bedoeling dat je de aandacht trekt naar het centrum van je kont en niet naar de buitenkant.



   
Een broek met rechte pijpen past best bij een brede kont.



Brede kont

Vermijd een jeans met brede pijpen, kies voor een rechte pijp of een bootcut. Zoek naar een exemplaar met kleine zakken op de achterkant die weer de aandacht naar het centrum van je kont trekt. Dit soort zakken slanken je kont af en zetten je beste punten in de verf.





25-05-2009 om 11:50 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
24-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Val op met kleurrijke nagellak


Val op met kleurrijke nagellak


Eva Mendes
 

 
Deze zomer laat je de kleur van je nagels contrasteren met de rest van je make-up. Denk aan felpaars, roze en knaloranje. Voor een avondje uit kies je voor groen, blauw en zwart.







Contrast

Al je cosmetica op elkaar afstemmen, is niet meer fashionable, meldt trendystyle.net. Kies dus voor een kleurtje dat niet past bij je lippenstift, maar wel bij je schoenen en outfit. Felrood doet het nog steeds goed deze zomer, maar ook bordeaux en andere donkere kleuren als paars of groen zijn trendy. Kies wel voor matte varianten. Aangezien deze zomer felle schoenen ook hot zijn, is het belangrijk dat je nagels hier qua kleur bij passen, maar ze moeten wel contrastreren: denk aan fuchsia met rood en groen met blauw. (br.nina)



Rihanna
Rihanna





24-05-2009 om 18:46 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
23-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe breng je valse wimpers aan?

Hoe breng je valse wimpers aan?

Om het filmpje te bekijken druk op de foto







Superdikke en immense lange wimpers is de hotste beautytrend van het moment. Maar wel moeilijk om zelf te creëren als je er niet als een goedkope travestiet wil uitzien. Wij leren hoe het wel moet.

Natuurlijk
Valse wimpers zijn aan een comeback bezig. Wil jij net als de catwalkmodellen volumineuze en lange wimpers, dan zijn valse exemplaren de enige oplossing. Ook celebs als Duffy en Michelle Obama zetten er hun ogen extra mee in de verf. Maar de truc bestaat er wel in het natuurlijk te laten lijken. Het voordeel van deze trend is dat ze je hele gezicht kunnen transformeren en dat voor de fractie van de prijs van plastische chirurgie.

We geven enkele tips voor een trendy en natuurlijk resultaat:
- Knip het stukje dat te lang is aan de rechterkant van je wimpers af voor je begint.

- De meeste valse wimpers hebben een zelfklevende strook, maar je brengt toch best extra wimperlijm aan voor je ze aanbrengt. Laat dit tien seconden drogen om te vermijden dat ze afvallen in de loop van de avond.

- Valt de overgang tussen de valse en de echte wimpers op, breng dan vloeibare eyeliner erover aan om dit te camoufleren.

- Breng de wimpers in vorm met een warme wimpertang.

- Mascara is ook een must om het verschil tussen de echte en de valse minder zichtbaar te maken.



23-05-2009 om 14:09 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Giorgio Armani herstelt van hepatitis


Giorgio Armani herstelt van hepatitis


http://img132.imageshack.us/img132/2218/giorgioarmani.jpg




Giorgio Armani heeft hepatitis. De Italiaanse modeontwerper roept zijn fans om op zich niet ongerust te maken.

De 74-jarige Armani trok de aandacht toen hij afwezig was op de internationale designbeurs Salone Internazionale del Mobile in Milaan. Om geruchten te onderdrukken, heeft de ontwerper het nieuws zelf bekendgemaakt.

"Veel mensen hebben mij al aangesproken over mijn gezondheid. Ik heb besloten om geruchten voor te zijn en mensen hun bezorgdheid weg te nemen", aldus Armani.

De modeontwerper is aan het herstellen van zijn ziekte, maar bevestigde dat in zijn bedrijf alles normaal verloopt.



23-05-2009 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
22-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss stelt glamoureuze zomercollectie voor


Kate Moss stelt glamoureuze zomercollectie voor


Foto: Topshop.
 


De tiende modecollectie van Kate Moss voor Topshop ligt vanaf morgen in de winkels. Het topmodel straalde zelf met haar ontwerpen die weer een schot in de roos zijn.



Foto: Topshop.
Foto: Topshop.



Glamour en sexy
Morgenvroeg zullen Britse fashionista's weer drummen voor de deuren van Topshop om een stuk uit de nieuwste zomercollectie van Kate Moss te kunnen scoren. Het model showde haar eigen creaties met een strakke staart, rode lippen en een gouden teint. Ze combineert glamour met sexy en gaat voor een look uit de jaren '90.



Foto: Topshop.
Foto: Topshop.


Topstukken
Het is een erg veelzijdige collectie geworden die je zowel op vakantie als op festivals kunt dragen, allemaal dingen die Kate zelf graag doet. Enkele topstukken zijn een eenvoudige maxijurk, ideaal om na een strandbezoek meteen feestjes mee af te schuimen, sandalen uit slangenleder, een oranje tuniek en een sexy trapless jurkje. Maar ook een zwierige jurkje met luipaardenprint en een topje met zebramotief zullen goed scoren. Of vrouwen de gilets net als Kate ook zonder bloesje er onder zullen dragen, is nog af te wachten, maar bij haar oogt het alvast sexy. Gelukkig hoef je niet naar Groot-Brittannië voor de collectie, je kunt alles ook via de webshop van Topshop bestellen. (br.hln)


 

Foto: Topshop.




Foto: Topshop.




Foto: Topshop.




22-05-2009 om 12:39 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trendy handtassen stimuleren criminaliteit


Trendy handtassen stimuleren criminaliteit


 


De oversized handtas, al verschillende seizoenen hét modeaccessoire en populair bij fashionista's dankzij Posh en Katie Holmes, zou volgens Britse onderzoekers criminaliteit uitlokken.

Stelen van identiteit
Uit Brits onderzoek blijkt dat de oversized handtas het aantal diefstallen in Groot-Brittannië sinds 2008 met 25 procent deed stijgen. Het zou ook het risico op fraude met persoonsgegevens vergroten. Doordat de handtas zo groot is, heeft driekwart van de vrouwen altijd papieren bij waarop naam, geboortedatum en adres op vermeld staan. Ook blijkt uit een recent onderzoek dat de helft van hen geen idee heeft wat je nodig hebt om de identiteit van iemand te stelen, meldt nu.nl. Maar ook mannen lopen hier steeds meer risico op omdat de handtassen ook bij hen ingeburgerd raken. Een man op de tien van draagt een tas en 60 procent van hen zegt altijd vertrouwelijke informatie bij te hebben.






Aandachtig zijn
Als vrouwen niet bereid zijn hun oversized handtas op te geven, is het belangrijk dat ze extra voorzichtig zijn en dat ze gauwdieven geen kans geven op risico plaatsen als het openbaar vervoer, winkelstraten en uitgaansgelegenheden.



22-05-2009 om 09:46 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
20-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Lady Gaga gaat een eigen kledinglijn op de markt brengen.


Lady Gaga gaat een eigen kledinglijn op de markt brengen.


http://img38.imageshack.us/img38/6890/ladygagaq.jpg



Lady Gaga gaat een eigen kledinglijn op de markt brengen. De zangeres is in gesprek met verschillende partijen over een collectie bizarre kledingstukken.

De kledinglijn van Lady GaGa is gericht op tieners en als we afgaan op de persoonlijke smaak van GaGa zal deze bestaan uit latex hotpants, netpanty’s en aparte hoofddeksels.

“Ik kan niet wachten om mijn eigen lijn te ontwerpen. Het is zeker iets waar ik me het komende jaar op wil richten omdat ik mijn eigen stijl heb.”, aldus Lady GaGa tegen de Mirror.

Volgens de ontdekker van Lady GaGa, zanger Akon, zal de kledinglijn een regelrechte hit worden omdat iedereen op Lady GaGa wil lijken.

Het is nog niet bekend wanneer de kleding van Lady GaGa in de winkels ligt.



20-05-2009 om 18:23 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trend: celebs in ruimtepakjes


Trend: celebs in ruimtepakjes


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/10/0/8/media_l_907868.jpg



Het lijkt alsof de Star Trek film invloed heeft op de modewereld. Celebs schitteren letterlijk in glanzende stoffen en vreemde, futuristische vormen.







Celebs en catwalk
Zou NASA nu ook al fashionista's recruteren: Kate Moss, Rihanna en Reese Witherspoon zijn onlangs gesignaleerd met ruimtepakjes. Het begon allemaal met de mode op catwalks voor deze lente, Balenciaga, Balmain, Pucci en Dolce & Gabbana toverden hun modellen om tot astronauten met futuristische pakjes.



Asos.com.
Asos.com.
 





Futuristisch
Maar de spacetrend is niet makkelijk te dragen, voor zo'n iconische jurk betaal je je namelijk blauw en je moet er ook wel voor zorgen dat je niet echt op een astronaut gaat lijken. Maar gelukkig is H&M mee met de trend en kun je daar wel een futuristische outfit vinden. Dit soort outfits draag je beter niet voor kantoor, maar het doet je wel opvallen tijdens een avondje uit. (br.nina)



20-05-2009 om 12:59 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat we droegen in de jaren '90?




Wat we droegen in de jaren '90?


http://img29.imageshack.us/img29/6595/carr.jpg

De jaren '90 liggen alweer een tijdje achter ons, tijd om terug te kijken naar de mode toen!




1) Broeken
De belangrijkste broekentrend waren de olifantenpijpen (voor vrouwen) en baggy pants, die vooral door mannen maar ook door stoere vrouwen werden gedragen. Die baggy pants evolueerden naar broeken met een veelvoud aan zakken, waar je vanalles in kwijt kon. Die werken exclusief door mannen gedragen. Ook jeans werd terug definitief in, met een hoogtepunt eind de jaren '90 toen iedereen een jeansvestje moest hebben.

Aan de andere kant van het hipheidsspectrum vinden we de adidas-sportbroeken, kenmerkend door de witte, vertikale strepen opzij, de vreselijke ritselende stof en de drukknopen.

2) Handtassen
Handtassen waren definitief uit. In de minimalistische jaren '90 schakelde iedereen eerst massaal over op heuptasjes, om vervolgens heil te zien in kleine rugzakjes. Beide zijn nu behoorlijk fout.



Doc Martens waren enorm populair.



3) Schoenen
Doctor Martens, eerst enkel in zwart maar vervolgens in alle kleuren van de regenboog, konden zelfs kleine meisjes bekoren. Ook lage, stoffen schoenen werden veel gedragen en vormden de voorloper van de trend om sportschoenen als dagelijks schoeisel te gebruiken. Van de Spice Girls erfden we de plateauzolen.

4) Rokjes boven broeken
Jurken boven lange leggings of minirokjes boven kniebroeken: beide trends werden in de jaren '90 gedragen. Soms mocht het ook minder vrouwelijk, in de kortstondige revival van de 'sjalopet'.

5) Sieraden
Plastic armbandjes, pins, halve hartjes (gedeeld met je lief of een vriendin), alles met tutjes of kleine speldjes in je haar: achteraf bekeken waren de jaren '90 behoorlijk, euh, 'tuttig'. Nog populair: spannende halskettingen, met een bedeltje (een bloempje ofzo) eraan.

6) Hawaii
In de vroege jaren '90 was alles nog bedrukt met felle, Hawaiaanse prints. Later werden die vervangen door de subtielere, maar even valse, bloemenkrans.

7) T-shirts
Een T-shirt is nu een basis-stuk dat, behalve bij concerten of voetbalwedstrijden, liefst zo weinig mogelijk opvalt. In de jaren '90 was dat anders: t-shirts van tv-series, films en tekenfilmfiguurtjes waren populair. Jongens droeven de versie met lange boven vaak onder een hemd, een overblijfsel van de grunge-periode.

8) Disney-sokken
Sokken met tekeningetjes van Winnie the pooh, of andere tekenfilmfiguurtjes, werden om nogal onduidelijke reden giga-populair.

9) Blote buiken
Naarmate de broeken lager werden, werden de t-shirts korter tot blote buiken (en de bijhorende navelpiercings) overal op straat te zien waren. Britney, Christina en de Venga Boys werden er beroemd mee, terwijl de kranten volstonden met schreeuwerige commentaren over de verloedering van de zeden toen ook preteens en zelfs kleuters met blote buiken werden gezien.

10) Lipstick
Less is more, en in de jaren '90 werd zo weinig mogelijk make-up gebruikt. Glitter, glossy lipstick werd hét item.



20-05-2009 om 12:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. schoenen draag je op strand?


Deze schoenen draag je op strand?


Slippers Asos.com.




Een trendy paar slippers zijn onontbeerlijk voor je zomeroutfits. We zagen op de catwalks van Marc Jacobs en Chloé slippers met veel bandjes en felle kleurtjes. Daarnaast zijn versieringen als strikjes, opvallende bloemen en etnische elementen helemaal hot.


Slippers La Redoute.
Slippers La Redoute.
 


Veel aandacht
Zowel de romantische types als stoere vrouwen komen aan hun trekken deze zomer wat schoenen betreft. Een paar opvallende slippers hebben natuurlijk de nodige aandacht nodig. Laat je schoenen opvallen door te combineren met een shortje of fris zomerjurkje. (br.nina)


Slippers Givenchy.
Slippers Givenchy.



20-05-2009 om 10:32 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
19-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philippe Starck start kledinglijn


Philippe Starck start kledinglijn


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/PhilippeStarck.jpg?t=1242740423


De ontwerper Philippe Stark waagt zich binnenkort opnieuwin de modewereld. De Fransman, bekend van strakke badkamermeubelen, horloges en motorfietsen, gaat daarvoor in zee met het merk Ballantyne.

De kledinglijn komt er voor mannen en vrouwen, en draagt de naam 'Starck with Ballantyne'. Ballantyne is gespecialiseerd in cashmere, en ook de Starck-kleding zal uit dat materiaal gemaakt worden.

Strikt genomen is het niet de eerste duik van Starck in de modewereld. Eerder tekende de Fransman al kledij voor Puma, onder de merknaam 'Starck Naked'. (br.Het Nieuwsblad)



19-05-2009 om 15:41 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wax je neusgaten


 Wax je neusgaten



http://img40.imageshack.us/img40/3259/mendel.jpg

 


Na de Brazilian Wax valt er geen enkel plekje meer te ontharen? Niet dus, de nieuwste ontharingstrend, overgewaaid vanuit New York, is het waxen van de neus. Zijn de neushaartjes weg, zie je er immers meer vrouwelijker, verzorgder en meer sexy uit.

Warme was
In de Verenigde Staten is het al een tijdje een essentieel beautyonderdeel in tal van schoonheidscentra. De paraffinewas, gebruikt voor de neusgaten, lijkt er steeds populairder.








De warme was wordt net, als bij de benen of bikini, uitgesmeerd en na dertig seconden wordt deze met een handig neuspapiertje weggetrokken. "Klinkt pijnlijker dan het is", stelt Mary Gillmore van een Amerikaans schoonheidssalon. Net als op andere gebieden is het effe op de tanden bijten en verdwijnt de pijn vrij snel.


Oorlellen
Amerikanen laten trouwens steeds meer bizarre delen waxen. Dames epileren er zelfs hun oorlellen, handen, wangen en hals. "'Waxing' wordt steeds extremer omdat dames meer haren krijgen", vertelt Gillmore."Het leven biedt meer stress en ons lichaam maakt daardoor meer mannelijke hormonen aan. Die doen de haren sneller groeien" (br.hln)




19-05-2009 om 12:21 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
18-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow wil Estée Lauder verlaten


Gwyneth Paltrow wil Estée Lauder verlaten


http://img190.imageshack.us/img190/5618/gwynethpaltrow.jpg



Gwyneth Paltrow zal binnenkort niet langer het gezicht van cosmeticabedrijf Estée Lauder zijn. De actrice wil haar contract opzeggen om haar lifestylewebsite uit te bouwen.

De 36-jarige Paltrow heeft onlangs haar eigen website Goop opgericht. Hierop geeft ze advies over voeding, make up en kledij. Nu wil ze een echte lifestylegoeroe worden en haar website uitbreiden. Maar hiervoor moet de actrice haar contract met Lauder opzeggen.

"Ze wil zichzelf promoten, maar dat kan ze maar beperkt zolang ze reclame maakt voor een cosmeticabedrijf. Gwyneth wil niet een van die vrouwen worden die op hun 50ste nog reclame maken voor make up. Dat vindt ze maar zielig", bekende een vriendin van de actrice.

De woordvoerder van de actrice bekent dat er onderhandelingen zijn met Lauder, maar ontkent Paltrows plannen om haar website uit te breiden: "Het is nog te vroeg om iets over de onderhandelingen te zeggen, maar als ze haar contract opzegt, zal dat niet voor Goop zijn." (br.she)



18-05-2009 om 16:01 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wasmachine voor pruiken


Wasmachine voor pruiken





De 'Wig Purifier' is een reiniger voor pruiken die vieze geurtjes weet weg te nemen. Daarvoor zorgt de aanwezige ozonlucht. Die reinigt en steriliseert bovendien. Tien minuten in de 'pruikenreiniger' geeft opnieuw een frisse haardos. Meer info: www.wigpurifier.com.



18-05-2009 om 13:40 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
17-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerald Watelet


Gerald Watelet  Belgisch mode ontwerper


http://img199.imageshack.us/img199/7134/geraldwatelet.jpg

Gerald Watelet werd in 1963 in de buurt van Namen geboren.


Watelet heeft een culinair verleden. In een vorig leven was hij maître d'hôtel in het sterrenrestaurrant Villa Lorraine. En dat hij omstreeks die tijd Belgisch kampioen salondansen was, wil hij soms ook graag geweten hebben. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en in 1988 richt hij met een financiële partner zijn couturehuis op. In 1989 geeft hij zijn eerste modeshow en in september 1991 showt hij op de Belgische ambassade in Parijs.



http://img199.imageshack.us/img199/2711/geraldwatelet5.jpg



Zijn eerste moment van glorie beleeft hij in maart 1993, als koningin Fabiola in Brussel op zijn defilé verschijnt, samen met Paola, toen nog prinses van Luik. Een van verrukking zwijmelende Watelet neemt het boeket van de bruid (witte tulpen) en overhandigt het aan de koningin. Vanaf die tijd is het Belgisch koningshuis discreet maar trouw klant bij Watelet. Een klandizie tot op heden, want hij kleedt geregeld de prinsessen van de koninklijke families van België en Luxemburg. Zo zien we op de bruiloft van prinses Laurent met Claire Coombs een stralende Mathilde in een beeldig roze ensemble van Watelet.



http://img29.imageshack.us/img29/7611/watelet.jpg



In de jaren '90 verovert hij Rome, Parijs, New York en Moskou, maar in 1996 komt er een dip. Even later is hij er weer met zijn tweede lijn Almost Couture die ook in zijn Maison op de Louizalaan verkocht wordt. Begin dit jaar neemt hij een aantal 'petites mains' over van het inmiddels opgedoekte atelier van Yves Saint Laurent en opent een eigen Salon in Parijs, rue François 1er. Watelet blaakt van zelfvertrouwen: de voortekenen waren nog nooit zo goed. Talrijke cliënten van Yves Saint Laurent tonen belangstelling voor zijn werk. Zijn stijl is er één van samenhangende, tijdloze luxe, en niet alleen voor prinsessen. (br.weekend knack)



http://img198.imageshack.us/img198/700/watelet9.jpg




17-05-2009 om 20:00 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tentoonstelling Hervé van der Straeten in Brussel


Tentoonstelling Hervé van der Straeten in Brussel vanaf 27 mei


http://img40.imageshack.us/img40/9754/hervvanderstraeten.jpg



In de winkel ‘Ciel mes Bijoux!’ in de Koningsgalerij in Brussel is vanaf 27 mei een tentoonstelling te zien van het werk van de Belgische ontwerper Hervé van der Straeten. Van der Straeten heeft vele en mooie creaties gemaakt in de wereld van de mode en decoratie en verschijnt regelmatig in prestigieuze tijdschriften zoals Architectural Digest en Wallpaper.



http://img40.imageshack.us/img40/7972/hervvanderstraeten2.jpg



Ook is de ontwerper geen onbekende van ontwerpers als Jean-Paul Gaultier, Thierry Mugler en Christian Lacroix waarmee hij in de jaren tachtig Hervé van der Straetenen negentig heeft samengewerkt. Ook ontwierp hij bijvoorbeeld de flacon van het parfum J’adore van Christian Dior en de lipstick KissKiss van Guerlain. Op de tentoonstelling in ‘Ciel mes Bijoux!’ zal Van der Straeten een honderdtal nieuwe juwelen showen




17-05-2009 om 14:33 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
16-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Versace

 Winter 2010: Versace voor mannen


http://www.demorgen.be/static/FOTO/pe/14/0/7/album_large_749887.jpg



Hoewel de mannencollectie van Versace voor komende winter ook donker oogt, werd er met wit en petrolblauw enkele accenten gelegd. Ook hier zien we bont en leder terugkomen. Net als bij Dolce en Gabbana wordt het maatpak gecombineerd met een strikje.



http://www.demorgen.be/static/FOTO/pe/11/14/4/album_large_749884.jpg




http://www.demorgen.be/static/FOTO/pe/17/3/10/album_large_749890.jpg




http://www.demorgen.be/static/FOTO/pe/16/2/9/album_large_749889.jpg




http://www.demorgen.be/static/FOTO/pe/12/15/5/album_large_749885.jpg




http://www.demorgen.be/static/FOTO/pe/9/12/2/album_large_749882.jpg

(br.De Morgen)



16-05-2009 om 16:31 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat de kapper kan doe je zelf beter!


Wat de kapper kan doe je zelf beter!


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/05/12/459592/wat-de-kapper-kan-doe-je-zelf-beter_1_515x0.jpg


Bij speciale gelegenheden snellen we naar de kapper om onze coupe onder handen te nemen. Toch kunnen we ons heel wat stress besparen door het zelf te doen. Wij zetten enkele echte kappertrucjes op een rij om je haar een instant opknapbeurt te geven.

Uitgroei vernietigt je hele uitstraling. Heb je niet meteen tijd om naar de kapper te trekken? Breng dan zelf enkele highlights aan. De kleurschakeringen in je haar trekken de aandacht weg van je uitgroei, zorg echter wel voor schakeringen in dezelfde haartint als je andere haarkleur. Anders krijg je al snel een erg kitscherig effect.

Je kan ook zelf de uitgroei bijwerken met de nieuwste 'uitgroeikleuringen', speciaal ontwikkeld voor de kleine uitgroeigebieden. Ga je liever voor een normale kleuring? Smeer het meeste van je verf dan steeds op de uitgroei. De rest van je haar heeft eigenlijk niet eens verf nodig. Wil je je kleur toch terug frisser maken? Smeer dan een 5 minuten voor uitwassen een beetje verf op de rest van je haar. Zo zorg je voor een gloednieuw effect, zonder je haar nodeloos aan te tasten.
Föhnen

Je haar net als de kapper föhnen lijkt onmogelijk. Wanneer je echter je hoofd ondersteboven houdt tijdens het föhnen krijgt het meteen meer volume. Wanneer het haar bijna droog is pak je de buitenste haarlokken aan met een ronde grote borstel.
Dof haar

Wil je echt helemaal de kapperslook creëren? Dan kan je kiezen voor warmterollers. Plaats er een drietal bovenop je hoofd en eentje aan elke zijkant. Neem steeds een brede pluk, trek hem strak omhoog en begin de roller van bovenaf naar je hoofdhuid toe te rollen. Spuit daarna een beetje haarspray voor extra stevigheid. Na een kleien tien minuten mogen de krullers eruit en kan je het haar met je vingers verder moduleren.

Lijkt je haar dof en uitgeblust? Breng dan voor het slapengaan een voedend masker aan. Je haar zal glanzen als nooit tevoren. Vergeet je tijdens het modeleren van je haar vaak producten te gebruiken? Dan kan de nieuwste stijltang en föhn van Remington soelaas brengen. Zij kwamen op de proppen met de Shine Therapy serie waar je via één druk op de knop een nevel van verzorgend serum over je haar verspreidt.  (br.She)



16-05-2009 om 10:41 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
15-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een paar van de mooiste jurken van het filmfestival van Cannes


Een paar van de  mooiste jurken van het filmfestival van Cannes


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/05/15/461128/de-mooiste-jurken-van-het-filmfestival-van-cannes_1_515x0.jpg



Het filmfestival van Cannes is weer volop op gang getrokken. Een ideaal moment voor sterren om te schitteren in de nieuwste creaties van Giorgio Armani en consoorten.



http://albums.hbvl.be/publish%5CCannes%20filmjurken%5CPR%5COOG200905150017H_.JPG



Het filmfestival van Cannes is elk jaar weer een genot voor het oog. Fashionista's gaat het daarbij niet zozeer om de winnende films alswel om de prachtige designjurken.



http://albums.hbvl.be/publish%5CCannes%20filmjurken%5CPR%5COOG200905150014H_.JPG



http://albums.hbvl.be/publish%5CCannes%20filmjurken%5CPR%5COOG200905150020H_.JPG




http://albums.hbvl.be/publish%5CCannes%20filmjurken%5CPR%5COOG200905150033H_.JPG




http://albums.hbvl.be/publish%5CCannes%20filmjurken%5CPR%5COOG200905150011H_.JPG




15-05-2009 om 17:50 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stralende outfits in metallic


Stralende outfits in metallic


Asos.com


Glans is in. Hollywoodsterren stralen als nooit tevoren met sprankelende stofjes, die zowel op als naast de rode loper gretig gedragen worden.







Comfortabel
Vergeet de verfrommelde metallic-stofjes uit het verleden. De huidige glansmaterie ziet er pakken eleganter, comfortabeler en verleidelijker uit dankzij nieuwe weefprocédés. Heel wat ontwerpers verwerken de stofjes in hun nieuwste lentecollecties.







Trend
Kate Moss bijvoorbeeld weet als geen ander hoe ze best kan stralen. Glans lijkt tegenwoordig haar nieuwste favoriete modetrend. Dat is duidelijk te merken aan haar sprankelende outfits waarmee ze tegenwoordig her en der weet te verschijnen.  (br.nina)









15-05-2009 om 17:37 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle vrouwen zonder beha op 26 juni


"Alle vrouwen zonder beha op 26 juni"



 

Op Facebook roept een groep alle vrouwen op om vrijdag 26 juni geen beha te dragen. Ze beweren dat het kledingstuk een marteltuig en een belemmering is. Zullen vrouwen bereid zijn een ganse dag geen steun te geven aan hun boezem?







Pervers

Het zou een idee van een groep mannen kunnen zijn om een ganse dag te genieten van het aanzicht van behaloze borsten. Maar na nader onderzoek blijkt dat vrouwen het initiatief van de 'Behaloze Vrijdag' namen. Ze vinden dat dit kledingsstuk vrouwen belemmert en dat het onnatuurlijk en zelfs pervers is.

Waarom niet?
De initiatiefnemers vergelijken dit kledingstuk met het inbinden van vrouwenvoeten in China, een manier om vrouwen aan banden te leggen. Ze argumenteren dat uit onderzoek blijkt dat degenen die de klok rond een beha dragen 113 keer meer kans hebben op borstkanker dan anderen. Het kledingstuk zou schadelijke stoffen in de borsten vasthouden, waardoor je meer kans loopt op tumoren. De vrouwen vergelijken ook de borsten met de teelballen van mannen. "Ze hangen met een reden uit het lichaam omdat ze koel moeten blijven. Als ze in een beha gesnoerd worden, hebben je borsten het te warm en functioneren ze niet meer naar behoren."







Geen ondersteuning nodig

De groep op Facebook weerlegt heel wat argumenten van vrouwen om een beha te dragen. "Je boezem heeft helemaal geen ondersteuning nodig, de gezondheid van vrouwenborsten was beter voor de uitvinding van de beha. Ook blijkt uit onderzoek dat rondborstige vrouwen die twee weken lang geen beha droegen, minder pijn en last hadden van hun boezem. 80 procent van de deelneemsters besloot hun beha's voorgoed weg te gooien."

Trend?
Misschien is deze groep op Facebook wel een teken dat er een nieuwe trend is. Deze vrouwen zijn namelijk niet de enigen die de beha eerder een kwelling dan een zegen vinden. Op internet duiken er verschillende sites als 007b.com en ihatebras.info op van vrouwen die hun borsten liever vrijheid gunnen. Ook verschillende celebs hebben hun beha afgezworen. Kate Moss loopt meer zonder dan met rond, ook Jessica Simpson en Lily Allen houden van een bevrijde boezem. (br.nina)



15-05-2009 om 15:20 geschreven door fashionista


» Reageer (3)
14-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss betere ontwerper dan Karl Lagerfeld


Kate Moss betere ontwerper dan Karl Lagerfeld


De winnende creatie.
De winnende creatie.


Kate Moss won met een creatie voor Topshop de prijs van de 'Jurk van het Jaar', hiermee laat ze enkele topdesigners als Karl Lagerfeld en Versace achter zich.

Zwart jurkje
De wedstrijd 'Dress of the Year' wordt jaarlijks georganiseerd door het modemuseum van Bath. Topcouturiers sleepten vorige jaren steevast deze prijs in de wacht, het is de eerste keer dat een stuk van een grote, betaalbare modeketen wint. De winnende jurk is een creatie van Kate Moss voor de kerstcollectie van Topshop, het is een zwart exemplaar versierd met hartjes, meldt nu.nl.

Verandering van mentaliteit
Je kan de jurk bekijken in het museum van Bath, samen met de winnende jurken van de voorbije jaren van onder meer Giorgio Armani, Prada en Jean-Paul Gaultier. Volgens sommige mode-experts is het feit dat dit betaalbare, voor iedereen toegankelijke jurkje wint, een teken dat de mentaliteit in de modewereld verandert. Goede smaak zou niets meer te maken hebben om astronomische prijzen. Fashionista's kunnen vanaf nu even stijvol zijn met betaalbare kledij uit grote ketens als met designerstukken. (br.hln)



14-05-2009 om 21:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Papier en leder elkaar ontmoeten


Papier en leder elkaar ontmoeten


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/05/14/460471/wanneer-papier-en-leder-elkaar-ontmoeten_7_235x280.jpg



In het kader van de artistieke "denktank" Studio Delvaux nodigt de lederwarenproducent regelmatig een kunstenaar of een andere persoon van buitenaf uit om een tas, een object of een kunstwerk te creëren. Deze keer mocht collagekunstenaarGuy Leclef zijn creativiteit botvieren met de 'Paperworld meets Delvaux'presentatie.

Guy Leclef gaat in zijn werk steeds op zoek naar de essentie van de dingen, naar puurheid en eenvoud. Tegelijk bevatten zijn papiercollages altijd een dosis humor, dikwijls ook een knipoog naar het dagelijkse leven. Maar steeds zoekt Leclef in zijn collages van versneden magazines en diverse soorten papier naar orde te midden van de wanorde van vandaag, naar structuur en harmonie die de tijd overstijgen.

De kunstenaar houdt van organische materialen waarmee hij sobere, doordachte kunstwerken maakt. Wat hem daarbij boeit is het feit dat het materiaal al een leven heeft gehad. Werken met overgebleven stukjes leer uit het Huis Delvaux was voor hem dan ook een uitdaging waartegen hij onmogelijk neen kon zeggen. Guy Leclef heeft zich het nieuwe materiaal dan ook verrassend snel eigen gemaakt en niet minder dan vijftien originele werken gecreëerd. Daarin overheersen golvende composities, met een ritme dat steeds streeft naar harmonie maar dat tegelijk blijft boeien in zijn subtiele verandering.

Het resultaat van de exclusieve samenwerking tussen deze eigenzinnige Belgische kunstenaar en het oudste lederwarenhuis ter wereld is eerst te zien in de Delvaux winkel in Knokke-Het-Zoute. De vernissage vond op 8 mei 2009 plaats en de tentoonstelling loopt tot 30 juni 2009. Daarna zal de tentoonstelling verder reizen.  (br.she)



14-05-2009 om 21:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham tassencollectie

Victoria Beckham tassencollectie


http://img9.imageshack.us/img9/4359/tassen.jpg


De collectie Hermès Birkin tassen van Victoria Beckham wordt geschat op een waarde van 1,7 miljoen euro. Dit meldt Grazia.nl.

Victoria schijnt 100 van deze tassen, die 4400 tot 5200 euro kosten, te hebben.

In de kredietcrisis denkt men meestal wel drie keer na voordat er tot de koop van zo’n tas wordt overgegaan, maar Posh Spice gebruikt ze gewoon als wegwerpmateriaal. De voetbalvrouw draagt namelijk zelden hetzelfde item twee keer. (br.Style today)



14-05-2009 om 15:45 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelle Obama binnenkort in Belgische creatie?

Michelle Obama binnenkort in Belgische creatie?


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/05/13/460017/michelle-obama-binnenkort-in-belgische-creatie_7_235x280.jpg


Presidentsvrouw Michelle Obama staat al langer bekend als een echte fashionista. Haar kledij is steeds piekfijn in orde en volgt de laatste trends op de voet. Bovendien houdt Obama van excentrieke designers die hun voeten vegen aan bestaande stijlregels. De Amerikaanse lijkt nu haar oog te hebben laten vallen op de Belgische ontwerper Martin Margiela.

Zien we Michelle Obama binnenkort schitteren in een Belgische modecreatie? Die vraag houdt menigeen bezig. Michelle's stylist Ikram Goldman zou een wit smokingjasje besteld hebben bij Martin Margiela, één van de grootste Belgische modeontwerpers. De smoking was volledig uitverkocht, maar voor Obama werd een extra paar gemaakt.



14-05-2009 om 12:12 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
13-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Smith moet Oakley terug tot leven brengen


Paul Smith moet Oakley terug tot leven brengen


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/05/13/460113/paul-smith-moet-oakley-terug-tot-leven-brengen_7_235x280.jpg


De modeontwerper Paul Smith gaat een zonnebrillencollectie creëren voor het sportmark Oakley Frogskins. Oakley zelf hoopt hiermee de populariteit terug te vergroten en de verkoop nieuw leven in te blazen.

De Oakley Frogskins brillen waren erg bekend in de jaren 80 bij de skate-en surfwereld. Hun rubberachtige materiaal en felle kleuren maken ze tot een perfecte basis voor de exuberante Smith. (br.she)



13-05-2009 om 22:12 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Win een juweel van een beha


Win een juweel van een beha






Luxueuze lingerie staat iedereen, maar is niet goedkoop. Sinds 8 mei lanceerde Hunkemöller gelukkig een betaalbare collectie van verleidelijke en uiterst elegante setjes: Bodique. Speciaal voor die lancering, is ook een echt 'juweel van een beha' te winnen.





Slagzin
In de filialen waar deze luxe lingerielijn wordt verkocht, kunnen klanten een flyer ophalen, waarop zij een leuke en unieke slagzin moeten invullen. De ingevulde flyers worden naar het hoofdkantoor gestuurd, waarna de leukste inzending wordt uitgekozen.






Steentjes
Deelnemers maken kans op de luxueuze "Juweel van een BH", met een waarde van 1.000 euro. Het gaat om een BH uit de Bodique Collectie, die wordt verrijkt met stenen. Uiteraard mag de gelukkige klant zelf een perfect passend BH-model kiezen.






Rijke materialen
De setjes van Bodique ogen anders. Ze zijn gemaakt van uitsluitend rijke materialen, zoals zijde, satijn en exclusief kant. De serie 'Pintuck' heeft een uitgesproken en sexy karakter. Zwart kant en pintucks contrasteren mooi op oudroze zijde, zodat een boudoirachtige sfeer ontstaat. De balconet beha kan worden gecombineerd met diverse modellen slips, zoals de string of rio. En vergeet zeker niet de culotte, een zijde boxer met een iets wijdere fit. Items als de camisole, de slipdress en openvallende babydoll geven een verleidelijk tintje aan deze eerste serie.







In 'Sakae Lace' speelt kant een hoofdrol. Deze serie is verrassend stijlvol en chique en biedt een compleet scala aan bh- en slipmodellen. Jarretels en stay up panties maken het elegante en verleidelijke beeld af. Een geheel nieuw fashion item is de waspie, een corset met jarretels, die alleen de taille bedekt.







Transparant kant in combinatie met luxe guipure op een lichtroze ondergrond geven glans aan 'Aline', de derde serie. Luxe details als lichtroze strikjes met strass en de fashionable waspie resulteren in een verleidelijk beeld.






Prijzen variëren van 17,99 euro voor een string tot 69,99 euro voor een bustier.

Winkels
De Bodique-lijn wordt niet in alle Hunkemöller winkels verkocht. In België is het gamma te koop in volgende shops: Antwerpen Leysstraat 6 - Antwerpen Meir 83 - Beveren De Warande 13 - Brasschaat Bredabaan 331 - Brussels Nieuwstraat 47-49 - Brussels Shopping Woluwe, St. Lambertusstraat 202 - Genk Shopping Center 1, Rootenstraat 8 - Gent Stad Veldstraat 34-36 - Hasselt Hoogstraat 1 - Knokke Lippenslaan 315 - Luxembourg Avenue de la Gare 36 - Mechelen Bruul 37 - Namen/Namur Rue de Fer 119-123 - Roeselaere Ooststraat 52 - Waregem Markt 20 - Wavre Rue du Pont du Christ 13 - Wijnegem Shopping Center, Turnhoutsebaan 5. (br.nina)




13-05-2009 om 21:16 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tips voor verleidelijke zomervoeten


Tips voor verleidelijke zomervoeten


 



Uit recent onderzoek blijkt dat mannen afknappen op onverzorgde voeten. Het is een lichaamsdeel dat we in de winter wel durven te verwaarlozen. Maar in het seizoen van de open sandalen zijn verleidelijke voeten een must. We geven jullie enkele tips zodat je zonder schaamte je favoriete zomerschoenen aan kan trekken.

Scrub en eelt
Na een lange winterperiode is een goede scrubbeurt voor je voeten noodzakelijk, meldt trendystyle.net. Je kan hier een product gebruiken dat ook voor je lichaam geschikt is. Maar je kan ook eentje maken: neem wat olijfolie, meng met een druppeltje amandelolie en een kopje suiker. Plekken die wat meer afzien, zoals de hielen, verdienen extra aandacht. Verwijder de restjes met lauw water. Wanneer je huid nog vochtig is, kun je harde deeltjes en eelt verwijderen met een puimsteen. Maak cirkelvormige bewegingen en doe het wat langer aan je hielen en voetzolen.








Nagels

Om je nagels te verzorgen begin je met ze te vijlen met horizontale bewegingen. Maak ze wel niet te kort, want zo kun je ontstekingen oplopen. Vermijd een schaartje of een nagelclip, ze kunnen je nagels versplinteren of breken. Om je nagelriemen terug te drukken, gebruik je best een specifieke nagelolie, anders kan ook amandelolie dienen. Masseer die even in en druk dan je riemen terug. Je mag nooit een riem knippen, te ver terug drukken, kan ook problemen veroorzaken.

Massage
Verwen ook regelmatig je voeten met een massage, daarmee stimuleer je de bloedcirculatie en worden ze zachter. Hiervoor kun je best een speciale hydraterende voetencrème gebruiken, bijvoorbeeld 'Zachte Voeten' van Hansaplast. Ook je enkels verdienen extra aandacht.









Nagels lakken

Verwijder oude nagellak nooit met een remover op basis van aceton, dat maakt je nagels geel. Restjes hiervan kun je best met een watje gedrenkt in lauw water verwijderen. Je nagels moeten ook goed droog zijn, voor je begint te lakken. Vervolgens scheid je je tenen van elkaar met wat zakdoeken of speciale kussentjes. Breng eerst een kleurloze basislaag aan. Eens deze droog is, moet er nog een tweede laag op. Pas als deze droog is, mag je met een kleurtje naar keuze lakken. Ook hier heb je twee lagen van nodig. Ongelukjes werk je bij met een wattenstaafje met wat remover op.

Voetbadje
Om eksterogen en likdoorns tegen te gaan, kun je je voeten best dagelijks met een voetbadje verwennen. Het is jouw garantie op mooie, verzorgde voeten. Lauw water, een goede badolie en zeezout zijn hier essentieel. Laat je voeten ongeveer 10 minuten weken en je bent klaar voor je favoriete sandalen.  (br.goed gevoel)




13-05-2009 om 10:13 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat mag bloot deze zomer?


Wat mag bloot deze zomer?




De zomer vraagt om een ontbloot lichaam, maar wat laat je zien? En hoeveel laat je zien om nog gepast en stijlvol gekleed te gaan?

Borsten
Het is opletten geblazen met te diepe decolletés. Wie over een goedgevulde boezem beschikt, geeft al snel de neiging dat ze nep zijn, zeker in deze tijden.

Ook de bovenarmen vragen aandacht. Te veel arm en je bent verplicht om net als Madonna, aan het trainen te gaan. Je bicepsen moeten er immers feilloos uitzien.

Buikjes
Een blik op de catwalks bewijst dat blote buikjes weer gesignaleerd zijn. Van Yves Saint Laurent tot Prada: enkele modellen tonen subtiel hun middenrif. Noem het een kwestie van tijd vooraleer de eerste celebs een benijdenswaardige glimp van hun gebronsde buikjes zullen tonen.

Dijzone
Gelukkig is er een alternatief: de dijzone. Het brutale stukje been dat net boven de knie loopt tot drie, vier centimeter erboven. Flirterige dames kennen de uitwerking van een blote hand op dit stukje been. Van oudsher geniet dit plekje alle aandacht. Waarom anders genieten jarretels en kousen de voorkeur? Ze wekken net de interesse op van wat er daarboven te wachten staat.

Extra stukje
Tot de jaren 1990 was het zeldzaam dat een vrouw boven de veertig nog dit intieme gedeelte wist te tonen. Nu is dat niet meer het geval. Zowel celebs, koningslui, academici en popsterren tonen allen dat stukje been meer. Soms kaal, soms in ondoorzichtige panty, maar altijd met een ondeugende roklengte die enkele centimeters hoger ligt dan een tiental jaren geleden.

Dunner
Rokjes en jurkjes horen bij deze zomer. Een korte rok doet het nog beter, zo tonen de celebs. Jong of oud: volgens stylisten werkt die bepaalde dijzone bij iedereen. Wie haar juiste roklengte weet liggen, krijgt sowieso dunnere en langere benen.

Zoektocht
Die roklengte varieert voor elk individu. De zoektocht gaat erom de juiste plaats te vinden waar je rok eindigt en de benen beginnen. Er is één gouden regel: stop nooit temidden het dikste deel van je been. Halverwege de dij of midden de knie stoppen, is verkeerd. Neem een kussensloop en hou hem voor je. Kijk in de spiegel als je geleidelijk de sloop verhoogt. Er komt een moment dat je benen het slankst zullen lijken. Stop niet daar, maar twee centimeter zuidelijker.

Minder borst
Het laatste wat je in gedachten moet houden, is dat 'hoe meer benen je laat zien, hoe minder borsten er getoond moeten worden'. Enkel zo behou je stijl en klasse. (br.nina)



13-05-2009 om 09:28 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
12-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ugg trendsetter van het jaar


Ugg trendsetter van het jaar


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/05/12/459219/ugg-trendsetter-van-het-jaar_7_235x280.jpg


Het schoenenmerk Ugg is uitgeroepen tot de trendsetter van het jaar. Converse kreeg de titel 'schoenenmerk van het jaar' toebedeeld. Ook Sketchers werd beloond voor zijn vooruitstrevende design door de Drapers Footwear Awards, een initiatief van de Britse en Ierse schoenenindustrie.

Converse werd uitgeroepen tot schoenenmerk van het jaar omwille van zijn alomtegenwoordigheid in het straatbeeld. Ook sketchers kreeg een eervolle vernoeming omwille van zijn innovatieve design.

Trendsetter van het jaar was echter Ugg. De wollen laarzen veroverden in een recordtempo de harten van beroemdheden, en het duurde niet lang voor ook de andere fashionista's rondhuppelden in een paar Ugg's. Het merk is zo trendy dat zelfs mannen zich aangetrokken voelen tot de schapenwollen botten. (br.she)



12-05-2009 om 13:32 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
11-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.blond kapsel voor jongere look


Trend bij celebs: blond kapsel voor jongere look


Vroeger koos Kate Winslet voor een donker kapsel, nu gaat de actrice resoluut voor blond.

 

Het nieuwste anti-aging middel in Hollywood heeft niets met botox te maken, wel met de verandering van je haarkleur. De populairste celebkapper bootst er namelijk je haarkleur uit je jeugd na. Knappe sterren als Drew Barrymore, Heidi Klum Kate Winslet, Michelle Pfeiffer en Sienna Miller pasten alvast dit eenvoudige trucje toe.

Donkerder door verouderingsproces
Kapster van de sterren Lorri Goddard-Clark heeft een salon in Los Angeles en is gespecialiseerd in het kleuren van haar. Ze heeft zelf een blonde coupe en raadt het al haar klanten aan om jonger te lijken. "Zoek maar eens een foto van jezelf als je ongeveer 5 jaar bent. Je zult zien dat je haar lichter is. Bij het verouderen worden je lokken donkerder. Maar als je nu een lichtere kleur uit je jeugd kiest, dan zul je zien dat dit de beste en meest natuurlijke optie is voor jou."




Drew Barrymore
Drew Barrymore



Test
De Britse journaliste Leah Hardy deed de test. "Ik had vroeger honingblond haar, maar als tiener kreeg ik plots donkere, bruine lokken. Tot voor kort wilde ik dat niet veranderen. Ik hoorde altijd dat mijn bruine coupe mijn groene ogen beter deed uitkomen. Maar toen ik plots grijze haren ontdekte, begon ik mijn haar te kleuren. Ik merkte dat mijn getinte huidskleur er bleker door leek. Dus haalde ik mijn kinderfoto's terug boven en bestudeerde mijn jeugdkapsels."

10 jaar jonger
"Het is wel moeilijk om de juiste kleur uit je jeugd te vinden die nu nog bij je past. Ga je voor te donker dan is er weinig verschil, te licht oogt te onnatuurlijk. Daarom werk je volgens kappers best met highlights, dit is ook minder schadelijk voor je haar. "Na mijn metamorfose merk ik dat mijn ogen groter lijken, mijn kaaklijn is sterker en mijn jukbeenderen komen beter uit. Het is efficiënter dan plastische chirurgie. Ook mijn man was onder de indruk, hij vindt het prachtig. Ik zie er jonger uit en mijn huid lijkt te stralen. Ik krijg complimentjes dat ik er minstens tien jaar jonger uitzie", besluit Leah. (br.hln)



11-05-2009 om 18:39 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Retro is terug


Retro is terug


http://img19.imageshack.us/img19/1466/balmain2.jpg
Belmain 



De mode komt altijd terug, wordt wel eens gezegd. Dat is ook zo, alleen wordt het anders gedragen of maken meer moderne details het verschil. Deze retromode doet het anno 2009 alvast weer goed.

1. Mode houdt niet altijd rekening met goede smaak. Neem nu de schoudervullingen. In de jaren '80 veroverden ze de modewereld. Ze werden niet enkel in vesten gedragen, maar evengoed in truien en shirts. Zelfs los waren ze te koop. De trend maakt stilaan weer furore in enkele modesteden. Benieuwd of de schouderpads zich weten voort te zetten.







2. De skinny jeans doet het goed, maar kent zijn voorganger in de wortelbroek. Niet geheel flatterend te nemen, sloot deze vaak niet mooi aan het lichaam. Anders is met zijn opvolger: de skinny jeans sluit wel aan en weet het vrouwelijk lichaam te flatteren.







3. De bolletjes- en stippen, de zogenaamde polka dots, schenen uiterst trendy in de jaren '80. Lange tijd werden ze opgeborgen, maar nu mogen ze weer uit de kast. Vorig jaar werden ze gesignaleerd en ook dit jaar staat een jurkje of bikini met vrolijke bolletjes.







4. Geen bekender mode-item als de strakke legging in de eighties. Felle en drukke prints maakten de broek niet meteen moeders' mooiste. De prints zijn gelukkig verdwenen, maar de legging hoort bescheiden onder jurkjes of rokjes. Al is ook de lederen legging uiterst hip.







5. Zonnebrillen zijn het ultieme accessoire. De dikke vierkante brillen van weleer zijn terug en worden niet langer gedragen door de nerds onder ons.

6. Niet te vinden voor de skinny jeans of de legging? Gelukkig is er ook de 'flared jeans'. Deze broeken met wijde pijpen flatteren elk lichaamstype. Draag er schoenen met hoge hakken onder voor een uiterst vrouwelijke look. (br.nina)









11-05-2009 om 18:33 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ook Gucci en YSL ontwerpen groene kledij


 Ook Gucci en YSL ontwerpen groene kledij





Gucci brengt een groene t-shirt op de markt en Yves Saint Laurent gaat zich zelfs aan een hele ecologisch verantwoorde collectie wagen. Na de grote modeketens als H&M en Vero Moda springen ook chique couturiers op de groene kar.

Groene couture
Gucci geeft de opbrengsten van de exclusieve t-shirt gemaakt van organisch katoen aan de organisatie Goodplanet.org. Deze zet zich in voor het klimaat. Je zal er ongeveer 140 euro voor moeten neertellen, meldt styletoday.nl. Yves Saint Laurent gaat nog een stapje verder, het merk plant een ganse collectie 'groene' stukken met tassen, t-shirts en bloesjes waarop slogans als 'save the planet, save yourself' stan. Het basismateriaal voor de stukken bestaat uiteraard ook uit organisch katoen.

Sinds vorig jaar verkopen grote modeketens als Vero Moda en H&M al een beperkte ecologische collectie. (br.hln)




11-05-2009 om 14:53 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Gavin Rossdale nieuwe gezicht Mango


Dochter Gavin Rossdale nieuwe gezicht Mango


http://img12.imageshack.us/img12/6537/daisylower.jpg



De Spaanse modeketen Mango heeft Daisy Lowe, de dochter van Bush-zanger Gavin Rossdale, onder de arm genomen als het nieuwe uithangbord van hun collectie. Lowe zal samen met de kleindochter van Elvis, Riley Keough en het model Marie Ange Casta de collectie tot leven brengen.

Daisy Lowe is al jaren een bekend gezicht in de mode - en uitgangswereld. Ze zet vaak de bloemetjes buiten met haar vriendinnen Peaches en Pixie Geldof en was zelfs samen met Peaches t zien in een fotoreportage voor het modemagazine W.  (br.she)




11-05-2009 om 14:36 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
10-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gênante beautykwaaltjes opgelost


Gênante beautykwaaltjes opgelost


 
 


Er zijn van die kwaaltjes waar je niet graag over praat, waardoor je er blijft mee sukkelen. We zetten enkele gênante problemen op een rijtje en bieden pasklare oplossingen.

Voetgeur
Wanneer de bacteriën op je voeten reageren met het vocht van zweet in je sokken en schoenen, komt er een stank vrij. Omdat droge voeten geurvrij zijn, draag je best katoenen sokken en ademende schoenen, zoals een paar uit leder of stof. Er zijn ook sprays verkrijgbaar die je voeten droog houden. Verder kun je drie keer per week je voeten verwennen met een badje van water waarin je enkele theezakjes weekte. De tannine van de thee voorkomt zweetproductie. Als je voeten ook rood of gezwollen zijn, breng je best een bezoekje aan de dokter want dan heb je misschien een infectie.



http://img9.imageshack.us/img9/6263/mooievoeten.jpg




Slechte adem
Je tanden poetsen voorkomt wel gaatjes, maar het bestrijdt geen stinkende adem, het verbergt het alleen. Het probleem ligt in je keel of tong, en niet bij je tanden. Een tongpoetser zal een slechte adem niet verhelpen. Je brengt beter meer zuurstof in je mond want bacteriën vermenigvuldigen zich in zuurstofarme gebieden. Dit doe je door water te drinken of te kauwen op bepaalde dingen als peterselie en selder. Helpen deze trucjes niet, vraag dan raad aan je tandarts.







Zweetplekken
Overmatig zweten heeft vaak een genetische oorzaak, de aandoening kan plots opduiken. Toch wordt dit probleem ook soms veroorzaakt door een actieve schildklier of een lage bloedsuikerspiegel. Ga langs bij je dokter als je je zorgen maakt. Om het probleem op te lossen kun je antitranspirante deo's gebruiken, deze gaan de zweetproductie tegen. Ook helpen botoxinjecties, die verlammen je zweetklieren gedurende zes maanden tot een jaar.

Bikinilijn
Als je je bikinilijn scheert, kun je achteraf rode bobbeltjes krijgen. Dat zijn de groeiende haartjes die tegen je huid duwen, wat een ontsteking of roodheid kan veroorzaken. Smeer de pijnlijke plekjes twee keer per dag in met een papje van water en aspirines. Dit verwijdert het bovenste laagje van de huid, waardoor de haartjes sneller zullen doorkomen. Als je hier regelmatig last van hebt, kun je een permanente ontharing met laser overwegen.

Teennagelschimmel
Een schimmel aan je teennagels loop je vaak op in gemengde douches of in een openbaar zwembad. Er bestaan verschillende behandelingen op de markt, je kunt bij de apotheker middeltjes krijgen die het probleem verhelpen. Voorkom de aandoening door slippers te dragen in gemeenschappelijke douches.

Striemen
Niet alleen een plotse gewichtstoename of een zwangerschap veroorzaken striemen op je buik, heupen of dijen, ook hormoonveranderingen tijdens de groeispurt kunnen je huid 'beschadigen'. Doordat je huid dunner op die plaatsen wordt kun je je bloed zien lopen in de buitenste lagen. Eens de striemen genezen, worden de littekens wit. Er is geen behandeling die een genezing garandeert. Je hebt wel speciale crèmes die witte striemen kunnen beperken, ook een laserbehandeling helpt.

Glanzend gezicht
Een hormonale storing kan de oorzaak zijn van een olieachtig gezicht, dit is het geval wanneer je je haar verliest en je je maandstonden niet meer krijgt. Is dat niet zo, dan heb je een overgevoelige huid en produceert die te veel talg. Reinigers op basis van alcohol verergeren de aandoening. Ze irriteren de huid waardoor je als compensatie meer talg gaat produceren. Voorkom dit door 's ochtends je met een olievrije reiniger te wassen. Je kunt tijdens de dag de glanzende plekjes met een verzorgend doekje droogdeppen. Gebruik ook 's avonds voor het slapengaan deze reiniger.




10-05-2009 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
09-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scheren volgens de regels van de kunst


Scheren volgens de regels van de kunst


http://img17.imageshack.us/img17/8053/perfectscheren.jpg



De perfecte kus als cadeau op moederdag? Die kan alleen maar komen van een perfect geschoren man. Maar hoe zorg je als man voor die ultieme gladde huid? Een dermatoloog, een kapper die ook scheert en een verkoper van scheerproducten helpen ons bij het beantwoorden van alle vragen.
Scheer ik me het best nat of droog?

'Vanuit dermatologisch oogpunt is er geen verschil', zo weet dermatoloog Thomas Maselis. 'Het ene is niet beter dan het andere voor de huid. Het komt er dus neer op wat je zelf het liefste hebt.' Maar de echte man kiest natuurlijk voor nat scheren.

Wanneer scheer ik me mezelf het best?

'Een van de grote fouten die mannen maken bij het scheren, is: eerst scheren en dan douchen. Je moet eerst douchen of een bad nemen en dan pas scheren.' Danny Lefevre van het Antwerpse kapsalon Albert kan het weten. Daar worden al vijftig jaar mannen geknipt én geschoren. 'Door de warmte gaan de poriën open.'

Hoe geef ik mezelf een goede scheerbeurt?

'Eerst zorg je dat je huid warm is, door dus te douchen bijvoorbeeld', leert Lefevre. 'Als je het helemaal goed wil doen, olie je de huid vervolgens in. Daarna komt de scheercrème. Bij het aanbrengen gebruik je best een kwast en niet je vingers, om te zorgen dat er ook genoeg water door gemengd wordt. Dat is beter voor de huid. Na het scheren verzorg je de eventuele wondjes met een aluinsteen en vervolgens breng je een verzorgende balsem aan. Gebruik een crème, geen mousse uit een spuitbus. Wie ooit een echte crème probeerde, grijpt nooit meer naar de spuitbus.'

Scheer ik tegen de haartjes in of met de haartjes mee?

'Met de haartjes mee', aldus Danny Lefevre. 'Anders kan dat zorgen voor ontstekingen en ingroeiende haartjes. Let wel, niet overal op je gezicht groeien de haartjes in dezelfde richting.'




http://www.nieuwsblad.be/Assets/Images_Upload/2009/05/09/SCHEER2.MM.jpg


Hoeveel mesjes moet mijn scheermes tellen?

'Eén mesje is het best', zegt Grégory Sovaridis van de webshop 1barber.be , die louter in scheerproducten doet. 'Zo irriteer je de huid minder dan met twee of drie mesjes.' Dermatoloog Maselis beaamt. 'Het voorkomt ook beter het vervelende ingroeien van haartjes. Want wat doen die extra mesjes? Ze maken dat het baardhaartje wordt opgetrokken en wordt afgeschoren tot ónder de huid, en dan bestaat de kans dat het ingroeit en voor ontstekingen zorgt.' Het nadeel van scheren met één mesje is, voor mannen met sterke baardgroei, dat er na een uur of twee, drie al weer stoppeltjes opduiken.

Moet ik, om indruk te maken, mezelf echt scheren met zo'n recht mes uit de films?

'Vooral niet', zegt Lefevre. 'Tenzij je erop uit bent om jezelf te verwonden. Ik kan er mijn klanten mee scheren, maar bij mezelf doe ik het niet. Te onhandig, en dus te gevaarlijk.'


Wat bedoelt iemand als hij het heeft over 'de drie T's'?

'Echte scheerfanaten weten dat er in het rijk van de scheerproducten sinds jaar en dag drie klassieke topmerken bestaan', vertelt Sovaridis. 'Geo F Trumper's, Taylor Of Old Bond Street en Truefitt & Hill. Samen vormen zij de drie T's.'

Wat heeft de das met een scheerkwast te maken?

'Meestal komt het haar van een scheerkwast van varkens of is het synthetisch', zegt kapper Danny Lefevre. 'Maar de échte scheerkwast heeft dassenhaar. Ook de plek waar het haar vandaan komt, maakt nog een verschil.' Het woord voor scheerkwast is in het Frans trouwens hetzelfde als dat voor das: blaireau .

Wat kan er fout gaan?

Afgezien van de ingegroeide haartjes? Of je snijden? Niet al te veel, weet dermatoloog Maselis. 'Vroeger bestond er zoiets als baardschurft of de Keltenbaard , een ontsteking die overgedragen wordt door vee.' Ondertussen zijn er alleen nog de allergieën op scheerproducten. 'Als dat gebeurt, is het meestal een reactie op de parfums in de aftershave-producten en niet zozeer op de scheercrème.'

Moet er echt gesmeerd worden ná de scheerbeurt?

'Eigenlijk niet', beweert dermatoloog Maselis. 'Dat doe je louter omdat het je een fijn gevoel geeft, maar nodig is het niet. De mannenhuid is vetter dan de vrouwenhuid. Het hoort bij die voor- en na-rituelen van de scheerbeurt. Een aftershave kan nuttig zijn omdat het lichtjes ontsmet.'

En wat heeft de laser met de mannenbaard te maken?

De plek waar ingroeiende haartjes het meest frequent voorkomen, is de zone onder de keel. 'Voor wie aanleg heeft voor die ingroei, kan het nuttig zijn om de baardgroei weg te laten halen met een laser', aldus Maselis. 'Het is een behandeling die dermatologen vrij dikwijls aanraden.' (br.she)



09-05-2009 om 18:38 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy de zomer in met H&M


Sexy de zomer in met H&M


 


Wij willen de zomer, nu! Zeker nu we de zomercollectie van H&M ontworpen door Matthew Williamson hebben gezien. Denk aan sexy jurkjes, frivole badpakken waarmee je stylish op strand kunt flaneren.

Sexy badpakken
Hoewel de exclusieve designercollectie van Matthew Williamson in Vlaanderen niet echt een succes was, kijken we uit naar de zomercollectie van de ontwerper voor de modeketen. Deze komt in 1.600 winkels van H&M, bijna elk filiaal dus, te liggen en bevat ook een mannenlijn. De vrouwencollectie is veelbelovend en kleurrijk met frivole strandjurken, sexy badpakken en felle shorts. Onze favoriet is een blauw stijlvol godinnenjurkje met opvallende parels aan de hals. Verder spreken de mooie accessoires als fleurige zonnebrillen en leuke handtassen tot de verbeelding.







Ook voor mannen
Voor zijn mannenlijn diende zijn eigen kleerkast als inspiratie, het is een mengeling van klassieke stukken met felle kleuren en etnische invloeden geworden. Vanaf 14 mei kun jij je zomeroutfit van Matthew Williamson scoren bij H&M. Ook het reclamefilmpje van de collectie is reeds veelbesproken.
De futuristische beelden doen vermoeden dat de regisseur drugs nam toen hij het inblikte.
(Nina)








09-05-2009 om 12:10 geschreven door fashionista


» Reageer (4)
08-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna lijkt sm-meesteres met plastic netkousen


Rihanna lijkt sm-meesteres met plastic netkousen




Rihanna leek gisteren eerder op een sm-meesteres dan een fashionista met haar plastic netkousen en kort shortje. Eerder deze week blunderde de zangeres al op de rode loper met haar maatpak met pofmouwen in New York.


Foute combinatie
Misschien wil Rihanna met haar foute kledingkeuzes de aandacht afleiden van haar relatieproblemen met Chris Brown of is door haar liefdesverdriet haar stijlgevoel helemaal verdwenen? Eén ding is duidelijk, met haar plastic legging met gaten tot over de knie sloeg ze de bal helemaal mis. In combinatie met een jeansshortje, een foute ketting, een zonnebril van Karl Lagerfeld en fout lederen jasje maakte de zangeres de straten van New York onveilig. En het ergste moet nog komen, de 'legging' kost ongeveer 690 euro.



http://img6.imageshack.us/img6/3541/rihannavjy.jpg



Maatpak met pofmouwen

Afgelopen maandag werd de zangeres op het galabal in 'The Met' in New York samen met Madonna en Stella McCartney gekroond tot één van de modemissers van de avond. Toen koos ze voor een maatpak van Dolce & Gabbana met gigantische pofmouwen en das, ze leek wel zo uit de jaren '80 gestapt.




08-05-2009 om 15:44 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Creëer de perfecte krullenbol


Creëer de perfecte krullenbol


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/05/05/456844/creeer-de-perfecte-krullenbol_7_235x280.jpg


De perfecte krullenbol is vaak een huzarenstukje. Welke producten moet je wanneer gebruiken en heeft de positie van je stijltang nu echt invloed op je uiteindelijke krullen? Wij zochten hulp en verzamelden enkele tips om de perfecte krullenbol te creëren.

De positie van je krultang heeft wel degelijk invloed op het uitzicht van je uiteindelijke krullen. Hou je de tang verticaal dan krijg je pijpenkrullen, hou je ze horizontaal dan krijg je golvende, natuurlijke krullen. Let er bij het krullen steeds op dat je een lok van ongeveer 5 centimeter breed neemt, de tang op maximum 2 centimeter van je hoofd houdt en elke lok ongeveer 7 seconden in je krultang houdt.

Breng steeds een versteviging aan op handdoekdroog haar. Kneed de mousse of crème doorheen het haar, zodat je nadien je lokken beter kan stylen. Woel tijdens het föhnen je handen door je haar, hierdoor krijg je meer volume en beweging in je lokken. Zorg er bovendien voor dat je haar steeds volledig droog is voordat je begint te krullen, zo loopt je haar het minste kans om beschadigd te worden.

Wees tijdens de styling niet te hevig en neem lok per lok aan de hand van een puntkam tussen je krultang. Draai je lok steeds van buiten naar binnen maar laat de haarpunten buiten de tang. hou je krultang stevig vast om vervelende bekken in je haar te voorkomen. Na het stylen draai je je lok terug op met de hand en zet je hem vast met een speldje. Wacht tot je haar volledig is afgekoeld vooraleer de clips te verwijderen. Wanneer je je lokken hangend laat afkoelen krijg je al snel een uitgezakt resultaat. Fixeer het geheel vervolgens met wat haarspray.  (br.she)




08-05-2009 om 12:47 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
07-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Platte schoenen zijn even gevaarlijk als stiletto's


Platte schoenen zijn even gevaarlijk als stiletto's





Steeds meer vrouwen lopen voetblessures op door ballerina's en slippers. Hoewel ze comfortabel zitten, kunnen platte schoenen ernstige voet-, scheen-, rugpijn, likdoorns en zelfs artritis veroorzaken.

Erger tijdens zomer
Voetenexpert Mike O'Neill: "Sinds een drietal jaar merken we duidelijk meer voetproblemen bij vrouwen door platte schoenen als slippers of ballerina's. Als je ze lang draagt kan dit net als bij stiletto's voetaandoeningen verzoorzaken. De ideale hoogte voor gezonde voeten is een hak van 2,5 centimeter. Tijdens de zomer verergeren de problemen omdat vrouwen dan meer slippers en trendy gladiatorsandalen dragen. Vooral je rug lijdt onder platte schoenen. Steeds meer jonge mensen kampen met rijgpijn omdat ze op vakantie voortdurend slippers dragen", aldus O'Neill.








Voeten en rug

O'Neill gaat verder: "Platte schoenen zijn slecht voor je lichaam omdat je er ten eerste door gaat slenteren in plaats van wandelen, dat is slecht voor je houding. Maar ook voor je voeten zijn ze slecht. Ze neigen erdoor naar binnen, wat je ligamenten en pezen rekt. Hierdoor gaan tenen verkeerd staan, wat ernstige pijn veroorzaakt en zelfs tot likdoorns kan lijden. Verder zijn ze slecht voor de knieën, door de verkeerde houding kunnen ze ontsteken. Zo heb je meer kans op artritis."

Afwisseling is nodig
"Vooral tieners lopen veel risico, maar vaak merken ze de dit wanneer hun voeten groeien. De problemen kunnen pas zichtbaar worden op hun twintigste of dertigste. Je kunt wel platte schoenen aantrekken, maar draag ze dan geen dagen aan een stuk. Wissel vaak af van hoogte, zo voorkom je problemen", raadt O'Neill aan. (br.hln)




07-05-2009 om 21:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh stript weer voor Armani

Posh stript weer voor Armani




 
 

Victoria Beckham is voor de tweede keer op rij het 'gezicht' van de Armani's lingeriecampagne. Het eerste beeld daaruit, genomen door fotografen Mert Alas en Marcus Piggot, werd gisteren onder grote belangstelling door Posh onthuld in het warenhuis Macy's in New York.
Paardestaart
Op de foto's ziet Posh er afgetraind uit in niets meer dan een zijdeachtige slip en een balkonbeha. Haar typische korte kapsel heeft plaats geruimd voor een paardestaart.







Op nachtkastje David
"We hebben wat geëxperimenteerd met kapsels en make-up, ik verander graag. Ik vind dat het resultaat er best mag zijn", aldus Victoria Beckham. Dat vond ook haar man David, die de foto van zijn vrouw liet inkaderen voor op zijn nachtkastje in Milaan.






36,5 miljoen euro
Het is niet de laatste keer dat we Posh in haar ondergoed zullen zien. Ze heeft een contract bij Armani tot 2012. David van zijn kant blijft ook tot dan het uithangbord voor het mannenondergoed van Armani. De deal maakt het stel 36,5 miljoen euro rijker. (br.hln)




07-05-2009 om 15:51 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Audrey Tautou nieuwste aanwinst Chanel



Audrey Tautou nieuwste aanwinst Chanel



http://img13.imageshack.us/img13/8751/audreytautouk.jpg



Audrey Tautou is het nieuwe gezicht van het aloude parfum Chanel n°5. De actrice volgt daarmee Nicole Kidman op.

De reclamecampagne, die zich afspeelt op de legendarische Orient-Express richting Istanbul, zal geregisseerd worden door Jean-Pierre Jeunet, de regisseur die ook verantwoordelijk was voor Tautou's wonderlijke prestaties in de film Le Fabuleux Destin d'Amelie Poulain.

De keuze voor Tautou verwondert menig fashionista niet meer. De actrice schitterde namelijk ook al als Gabrielle Chanel in de autobiografie over de bezielster van het modehuis Chanel.



07-05-2009 om 15:03 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen verspillen miljoenen aan te kleine zomerkledij


Vrouwen verspillen miljoenen aan te kleine zomerkledij




Na de winter zijn de meeste vrouwen flink wat bijgekomen. Dat geven ze niet graag toe en ze volharden daar zodanig in dat ze bij de eerste zonnestralen massaal kleren kopen die te klein zijn. Op die manier verspillen Britse vrouwen jaarlijks 650 miljoen pond (730 miljoen euro) aan kleren die ze wellicht nooit zullen dragen. Dat blijkt uit onderzoek van cornflakesmerk Special K bij 1.000 vrouwen.

Motivatie
De vrouwen geven wel toe dat ze bijgekomen zijn, maar kopen toch te kleine kledij in de hoop dat het dient als motivatie om af te vallen. Eén op vier geeft tussen 50 en 110 euro uit aan te kleine kleren, nog eens één op vijf geeft meer dan dat uit. Bijna de helft van alle Britse vrouwen probeert dus zichzelf aan te sporen om af te vallen met de vooruitzicht van een leuk jurkje of topje.

Toegeven
"Goed weer spoort vrouwen aan om te gaan diëten. Enerzijds omdat ze er goed willen uitzien, anderzijds omdat ze anders moeten toegeven dat ze niet meer in hun kleren kunnen. Daarom kopen vrouwen ook niet graag nieuwe zomerkleren.

Het bewijst dat ze verdikt zijn, en geen enkele vrouw wil daarmee geconfronteerd worden. Met de crisis is nieuwe kleren kopen zeker niet aan de orde, dus vrouwen willen deze zomer zeker nog in hun kleren van vorig jaar passen", verklaart Laura Keay van Special K.(br.nina)



07-05-2009 om 14:25 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muze Yves Saint Laurent overleden


Muze Yves Saint Laurent overleden


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Maxime_de_la_Falaise.jpg?t=1241614779


Maxime de la Falaise, de muze van onder andere modeontwerper Yves Saint Laurent, is op 86-jarige leeftijd overleden.

De la Falaise was in de jaren 50 en 60 de voornaamste inspiratiebron voor de modeontwerper. Haar dochter, LouLou, zou later helemaal het hart van YSL veroveren en werd gebombardeerd tot vast model.

De overleden muze was niet alleen bekend omwille van haar stijl en ongekende schoonheid. Ze kon ook voortreffelijk koken en bleek een echt schrijverstalent te zijn. Ze schreef regelmatig voor Vogue en kookte graag een potje voor de kunstenaar Andy Warhol.(br.she)




07-05-2009 om 11:33 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
06-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwenlingerieproducent verlegt focus op mannen


Vrouwenlingerieproducent verlegt focus op mannen


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/05/06/456705/vrouwenlingerieproducent-verlegt-focus-op-mannen_1_515x0.jpg


Het lingeriemerk Women'secret lanceert een kersverse mannenlijn. De producent wil daarmee zijn comfortabele ondergoed ook toegankelijk maken voor alle modebewuste mannen.

Women'Secret maakt onderdeel uit van het Spaanse Grupo Cortefiel. Het lingeriemerk lanceerde in december al een testcollectie voor mannen die enorm aansloeg. Daarom besloot het merk een definitieve mannenlijn op de markt te brengen. Het overkoepelende merk zal wel de naam Women'secret dragen, maar de mannenlijn wordt passend bestempeld als Men'Secret. (br.she)


06-05-2009 om 14:41 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak zelf je jasje hipper voor een prikje


Maak zelf je jasje hipper voor een prikje


http://img11.imageshack.us/img11/9821/jasje1.jpg
Jasje met epauletten van Balmain.
 
 

Epauletten zijn helemaal terug, zeker de jasjes van Balmain zijn helemaal trendy. Maar je moet geen fortuinen spenderen om de look van de sterren te kopiëren. Je kunt namelijk zelf makkelijk brede schouders maken bij een oud jasje.



Jurkje van Balmain.
Jurkje van Balmain.
 


Ga zelf aan de slag
Deze lente vind je bij zowat elk designerkledingstuk brede schouders: jurkjes, t-shirts en lederen jasjes. In verschillende hobbywinkels als Veritas vind je schoudervullingen voor haast geen geld. Naai deze in een oude blazer of militair jasje en het lijkt alsof je het exemplaar van 3.000 euro van Balmain aan hebt. Zelfs de immer fashionable hoofdredactrices van modemagazines werden tijdens de modeweek betrapt bij het stoppen van epauletten in hun jasje.



http://img4.imageshack.us/img4/2122/jasje2.jpg
Jasje met epauletten van Balmain.


Brede ritsen
Ben je een durver, dan probeer je zelfs een jurkje of truitje zo wat een wat hippere look te geven. Andere goedkope trucs om je outfit hipper te maken, is het plaatsten van een brede, opvallende rits, kijk naar de jurkencollectie van Posh voor inspiratie.



Jurk met opvallende rits van Victoria Beckham.
Jurk met opvallende rits van Victoria Beckham.




06-05-2009 om 13:34 geschreven door fashionista


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Stormloop voor Trinny en Susannah


Stormloop voor Trinny en Susannah in Antwerpse Stadsfeestzaal


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/05/06/456861/stormloop-voor-trinny-en-susannah-in-antwerpse-stadsfeestzaal_1_515x0.jpg


De Stadsfeestzaal zat vandaag afgeladen vol dolenthousiaste dames en hier en daar kon je zelfs een man spotten. Allen waren daar met één doel: een glimp opvangen van de bekende stijlgoeroes Trinny en Susannah, die live waren te zien in de Stadsfeestzaal in Antwerpen. Het vrijpostige duo bekend van de programma's 'What Not To Wear' en 'Trinny and Susannah undress', gaf er een make-over en stijladvies aan enkele gelukkige dames uit het publiek.

Trinny en Susannah deden hun naam als straffe madammen alle eer aan. Nadat de twee dames werden verwelkomd met een oorverdovend applaus en het bijhorende geroep, opende Susannah "ik heb mijn maagdelijkheid verloren in Brussel!". De sfeer was meteen gezet.
Directe aanpak

Al gauw werden vier vrijwilligers het podium opgeroepen. De eerste 'gelukkige' kreeg meteen de volle laag van het duo. Trinny stak haar hoofd onder de beha van de dame om aan te tonen dat zij niet de juiste maat aanhad. Kim Segers (18) uit Bornem en Jessy Simons (19) uit Wommelgem houden van die directe aanpak. "Trinny en Susannah zijn tof omdat ze durven zeggen waar het op staat." Ook de vele stijladviezen ontgaan hen niet. "Vrouwen met een smalle poep zijn bijvoorbeeld beter af met een jeansbroek met uitstekende zakken op de achterkant, vrouwen met een breder achterwerk houden het beter bij een jeansbroek zonder uitstekende zakken."

Trinny en Susannah zijn een echte merknaam in de fashionwereld. Ze brachten enkele stijlboeken op de markt en stonden aan de wieg van de corrigerende lingerielijn 'Magic Knickers'. Susannah,de meest wulps gevormde van de twee, liet weten haar Magic Knickers te dragen. Vanessa Oberink (34) uit Dilbeek, verkoopster van Magic Knickers, kon het succes van de lingerie alleen maar beamen. "Die Knickers zijn een ontzettende hype. Vooral de Bum & Tigh Pants doen het uitstekend. Ik heb er zelf ook een", riep ze onbeschaamd.
Echte vrouwen

Vrouwen van alle leeftijden overheersten de namiddag. Maar hier en daar vielen ook enkele mannen te bespeuren. Christopher Turmage (25) uit Antwerpen kent het stijlduo al vijf jaar. "Ik vind hun programma goed omdat het over echte vrouwen gaat, vrouwen met rondingen." Matt Citak (24) uit Antwerpen is ook een fan van Trinny en Susannah. "Ik houd vooral van hun eerlijkheid en ze hebben er bovendien verstand van."

Liliane Van Herck (65) uit Antwerpen genoot met volle teugen van de liveshow. "Ze zeggen altijd waar het op staat en draaien nooit rond de pot. Als je dik bent, ben je dik! En ze hebben gelijk."

Wie weet wacht België in de toekomst een programma van 'What not to whear in Belgium'. "Wij willen terugkomen en jullie de 'Royal Treatment' geven. Dit is slechts het tipje van de ijsberg", aldus Trinny en Susannah. (br.she)




06-05-2009 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
05-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Gezien bij Giambattista Valli


Gezien  bij  Giambattista Valli

Giambattista Valli is een Italiaanse mode ontwerper


http://img5.imageshack.us/img5/8154/valli1.jpg

Een paar prachtige ontwerpen van hem




http://img19.imageshack.us/img19/5265/valli2.jpg





http://img19.imageshack.us/img19/1720/valli3.jpg





http://img19.imageshack.us/img19/3674/valli4.jpg





http://img9.imageshack.us/img9/5706/valli5.jpg





http://img9.imageshack.us/img9/4324/valli6.jpg




05-05-2009 om 14:18 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.New York geeft modehuis Chanel eigen dag


New York geeft modehuis Chanel eigen dag


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/05/05/456147/new-york-geeft-modehuis-chanel-eigen-dag_7_235x280.jpg


Wanneer heb je als modehuis de hoogste top bereikt? Voor Chanel is die top alvast onbeschrijflijk. New York heeft 5 mei namelijk uitgeroepen tot officiële dag van Chanel. Tijdens deze ode worden overal reclamefilmpjes getoond van het modehuis, en wordt de drukbezochte Saks Fifth Avenue zelfs omgedoopt tot 'Avenue No. 5'.

De hommage aan het modehuis zet geheel New York op zijn kop. Niet alleen wordt de straatnaam hernoemt, overal worden eveneens Chanelfilmpjes getoond en het bekende warenhuis Saks verkoopt die dag zelfs een exclusieve uitgave van het parfum Chanel No 5.

Ook Chanel haalt alles uit de kast. Zo zetten ze in elke winkel enkele artiesten die de kopers advies geven over de laatste make-up en modetrends.(br.she)




05-05-2009 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (3)
04-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren gek van nieuwste it-merk Balmain


Sterren gek van nieuwste it-merk Balmain





Balmain staat bekend om zijn excentrieke ontwerpen: spacejasjes met epauletten, glitterende rockjurkjes en ultrastrakke jeansbroeken. Rihanna, Posh en Beyoncé waren al langer fan van het merk, maar nu lijken ook Kate Moss en Michael Jackson liefhebbers.

Jackson en Moss
Balmain is een ontzettend exclusief maar ook verschrikkelijk duur merk van ontwerper Christophe Decarnin. Hij bracht de rockchick terug tot leven en levert partykledij aan de sterren. Gwyneth Paltrow en Diane Kruger zijn al langer betoverd door de ontwerpen van Decarnin. Michael Jackson viel onlangs op met een t-shirt bezet met kristallen in tijgerprint. Misschien kreeg Jackson het shirt als beloning nadat Balmain zijn liedje 'Don't 'Stop Til You Get Enough' tijdens de laatste catwalkshow in Parijs draaide? Maar ook Kate Moss lijkt helemaal fan te zijn. Ze liet haar favoriete vintagespullen in de kast hangen voor een wel heel bijzondere 'spacejurk' van Balmain. Het was een stuk uit de glamoureuze 'White Light' collectie van het merk: het gevolg van de samenwerking met juwelenontwerper Shaun Leane.



Het jasje van bijna 8.000 euro te koop bij net-a-porter.com.


Het jasje van bijna 8.000 euro te koop bij net-a-porter.com.



Jasje van bijna 8.000 euro
Maar ook Posh is gek van Balmain, dat bleek toen ze in Milaan met de ondertussen al wereldberoemde jeansbroek van 1.000 euro van het merk verscheen en een lederen jasje met epauletten, schoudervullingen zijn ondertussen ook al een herkenbaar kenmerk van het merk. Als laatste zijn ook Beyoncé en Rihanna fan, zij houden duidelijk van het militaire jeansjasje. Wil jij net als de sterren stralen in één van deze opvallende ontwerpen? Dan moet je er wel wat voor over hebben: voor het jeansjasje bezet met kristallen betaal je 7.830 euro. (br.nina)




04-05-2009 om 18:58 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezien voor deze zomer bij Max Mara


Gezien voor deze zomer bij  Max Mara


http://img9.imageshack.us/img9/9350/maxmara1.jpg





http://img9.imageshack.us/img9/8866/maxmara2.jpg





http://img5.imageshack.us/img5/3185/maxmara3.jpg





http://img5.imageshack.us/img5/7232/maxmara4.jpg





http://img10.imageshack.us/img10/1719/maxmara5.jpg






04-05-2009 om 16:35 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
03-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom smeren wij?


Waarom smeren wij?


http://img7.imageshack.us/img7/1831/isabellarossellini2.jpg



Make-up lijkt niet meer weg te denken in onze hedendaagse maatschappij. Voor veel dames is zich opmaken een dagelijks ritueel. We smeren  erop los om ons net niet helemaal bloot te moeten geven. Een laagje schmink zou ons afschermen van anderen, omdat we graag afstand scheppen.

Controle
Smeren we ons voor anderen of voor onszelf ? Beiden, zo lijkt het. Wie 's ochtends niet tevreden is met haar aanblik in de spiegel, kan zichzelf verfraaien en aanvullen. Zo brengen we ons naar buiten zoals we het zelf willen. Met andere woorden: zelfcontrole. Iets waar vrouwen een patent op schijnen te hebben. Gedaan met een bleke teint of een vermoeid uiterlijk. Met een vleugje poeder schijnen we ons leven beter in de hand te hebben en dat stelt ons, vrouwen, een pak geruster.


03-05-2009 om 18:10 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen wordt het nieuwe gezicht voor Chanel.


Lily Allen wordt het nieuwe gezicht voor Chanel.



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/lily-allen-1.jpg?t=1241286375


Topontwerper Karl Lagerfeld heeft eigenhandig het gezicht gekozen voor de nieuwe campagne van ‘zijn’ Chanel. Niemand minder dan zangeres Lily Allen zou de klus mogen klaren.

Allen zal een nieuwe handtassenlijn promoten. Ontwerper Karl Lagerfeld heeft de 24-jarige zangeres persoonlijk gekozen als het nieuwe gezicht.

"Ik was aangetrokken door haar spitsvondige persoonlijkheid. Ze is gewoon leuk", aldus Lagerfeld.




03-05-2009 om 13:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
02-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mischa Barton

Mischa Barton ontwerpt haarbanden en handtassen


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/05/02/454619/mischa-barton-ontwerpt-haarbanden-en-handtassen_7_235x280.jpg


Mischa Barton heeft haar eigen accessoires ontworpen. De collectie van de actrice is al verkrijgbaar in de Verenigde Staten.

De 22-jarige actrice dankt haar collectie aan haar passie voor reizen: "Mijn accessoires zijn beïnvloed door alle landen die ik onlangs gezien heb. De haarbanden zijn dan vooral boho chic geworden."


http://img5.imageshack.us/img5/2514/mischabarton.jpg


Voorlopig ontwerpt Barton alleen maar haarbanden en handtassen, maar ze hoopt haar collectie nog uit te breiden. "Ik vind accessoires het leukste onderdeel van je outfit. Ik hoop later nog meer accessoires te maken", aldus de actrice. (br.she)



02-05-2009 om 15:52 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizarre fashion in Australië


Bizarre fashion in Australië


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/10/8/5/album_large_905360.jpg



De Australische Fashion Week werd maandag in al haar glorie afgetrapt. Australische en Aziatische designers showen er voor een zorgvuldig geselecteerd publiek de gekste creaties. Enkele van deze bijzondere ontwerpen willen we u derhalve niet onthouden!





http://www.hln.be/static/FOTO/pe/14/12/9/album_large_905364.jpg

Deze bevallige dame zal veel aanziens hebben als ze hiermee over straat slentert.



http://www.hln.be/static/FOTO/pe/7/5/2/album_large_905357.jpg




http://www.hln.be/static/FOTO/pe/2/0/12/album_large_905352.jpg




http://www.hln.be/static/FOTO/pe/16/14/11/album_large_905366.jpg





02-05-2009 om 08:55 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
01-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trends in zomerschoenen


Trends in zomerschoenen






 
 


In de zomer draait het om kijken en bekeken worden. Deze zomer zijn de schoenen net iets gedetailleerder met hakken die behoorlijk zijn. Meest kenmerkend zijn toch wel de versiersels die op de schoenen zitten. Zoals strikjes en bandjes.



 



Ballerina
Pareltjes en pailletten sieren de neus van kleurrijke ballerina's in alle kleuren van de regenboog. Ze staan mooi onder een donkere denim. Ballerina's met een klein gespje op de neus zijn een mooi alternatief voor dames die niet zo gek zijn op blinbling. Wie zegt dat je pumps nodig hebt om er fashionable bij te lopen?







Sleehak

Toch moet je de hakken niet opbergen, want ook deze zomer blijven ze een musthave in je garderobe. Stijlvolle sleehakken zetten de toon. Ook sandalen worden uitgerust met een sleetje. De extra gespen maken de Romeinse sandaal erg sexy. Stoer en vrouwelijk zijn de hoge sandalen in leer en hout en studs. Draag ze onder hotpants of een lange zwierige jurk.

Cognac
De winter kleurde cognac en ook deze zomer overheerst de bruingetinte kleur alle internationale catwalks. Van pumps tot sandalen, cognac werkt altijd. Bovendien gemakkelijk te combineren met andere kleuren.









Opvallen
Wil je meer opvallen, ga je voor kleur of opvallende details. Heel geraffineerd zijn de dichte schoenen met hoge hak en plateauzolen en een bandje om de enkel. Draag ze onder een kokerrokje voor een sexy maar geraffineerde look.


Strikjes
Hoe meer bandjes, hoe beter voor de zomer van 2009. En dan hebben we het niet enkel over de bescheiden bandjes, ook strikken sieren de hoge sandaaltjes voor deze zomer. (br.nina)




01-05-2009 om 18:19 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modieuze mondmaskers tegen de Mexicaanse griep

Modieuze mondmaskers tegen de Mexicaanse griep


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/04/30/454048/modieuze-mondmaskers-tegen-de-mexicaanse-griep_1_515x0.jpg


Nu de Mexicaanse griep alsmaar harder toeslaat, beginnen we met zijn allen aan de gevolgen te denken. Fashionista's beginnen al te brainstormen hoe ze hun mondkapje extra modieus maken. Wij verzamelden alvast enkele creaties van topontwerpers om jullie extra inspiratie te bezorgen.




De Japanse modeontwerpster Annoura zag het mondmasker als een prachtige, zwart satijnen kapje. Een bijpassende hoed en dito jas zorgen voor een modieuze toets.






Iets extraverter is het ontwerp van de Wit-Russische ontwerper Nikolai Shetko. Hij vatte het mondmasker als een futuristisch iets op, en bezorgde het een camouflagelook avant la lettre.




Niet meteen praktisch, maar wel met een behoorlijk punkgehalte zorgde de Oekraïnse ontwerper Zalevsky voor een Hannibal-achtig exemplaar.




Voor wie denkt dat je je nooit genoeg kan voorbereiden, ontwikkelde de Spaanse designer Miro een imkercape met bijhorend mondmasker.




Volgens de Spaanse ontwerpster Luchina-Lizeta moet een masker niet noodzakelijk afbreuk doen aan de vrouwelijkheid. De pareltjes, diamantjes en het prachtige goud geven je meteen een godinnenlook.





Hou je het liever simpel? Dan kan je je hart ophalen bij de nieuwste creaties van DSquared2. Zij ontwikkelden een zwart lederen mondmasker dat zowel voor mannen als vrouwen geschikt is. (br.she)





01-05-2009 om 15:20 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topmodel Elise Crombez gezicht Kipling


Topmodel Elise Crombez gezicht Kipling





Het Vlaamse topmodel Elise Crombez (26) is door tassenfabrikant Kipling uitverkozen om het gezicht voor de volgende herfst-en wintercollectie te worden. Dat schrijven de Corelio-kranten. Crombez moet het imago van Kipling wat oppoetsen en het opnieuw 'in' maken. Voor Crombez is deze opdracht een nieuw hoogtepunt in haar rijkgevulde loopbaan. In het verleden prijkte ze al op de cover van het tijdschrift Vogue. Daarenboven deed ze ook modellenwerk voor gevestigde waarden als Ralph Lauren, Armani en Prada. (br.hln)



01-05-2009 om 08:43 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!