Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

04-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren gek van nieuwste it-merk Balmain


Sterren gek van nieuwste it-merk Balmain





Balmain staat bekend om zijn excentrieke ontwerpen: spacejasjes met epauletten, glitterende rockjurkjes en ultrastrakke jeansbroeken. Rihanna, Posh en Beyoncé waren al langer fan van het merk, maar nu lijken ook Kate Moss en Michael Jackson liefhebbers.

Jackson en Moss
Balmain is een ontzettend exclusief maar ook verschrikkelijk duur merk van ontwerper Christophe Decarnin. Hij bracht de rockchick terug tot leven en levert partykledij aan de sterren. Gwyneth Paltrow en Diane Kruger zijn al langer betoverd door de ontwerpen van Decarnin. Michael Jackson viel onlangs op met een t-shirt bezet met kristallen in tijgerprint. Misschien kreeg Jackson het shirt als beloning nadat Balmain zijn liedje 'Don't 'Stop Til You Get Enough' tijdens de laatste catwalkshow in Parijs draaide? Maar ook Kate Moss lijkt helemaal fan te zijn. Ze liet haar favoriete vintagespullen in de kast hangen voor een wel heel bijzondere 'spacejurk' van Balmain. Het was een stuk uit de glamoureuze 'White Light' collectie van het merk: het gevolg van de samenwerking met juwelenontwerper Shaun Leane.



Het jasje van bijna 8.000 euro te koop bij net-a-porter.com.


Het jasje van bijna 8.000 euro te koop bij net-a-porter.com.



Jasje van bijna 8.000 euro
Maar ook Posh is gek van Balmain, dat bleek toen ze in Milaan met de ondertussen al wereldberoemde jeansbroek van 1.000 euro van het merk verscheen en een lederen jasje met epauletten, schoudervullingen zijn ondertussen ook al een herkenbaar kenmerk van het merk. Als laatste zijn ook Beyoncé en Rihanna fan, zij houden duidelijk van het militaire jeansjasje. Wil jij net als de sterren stralen in één van deze opvallende ontwerpen? Dan moet je er wel wat voor over hebben: voor het jeansjasje bezet met kristallen betaal je 7.830 euro. (br.nina)




04-05-2009 om 18:58 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezien voor deze zomer bij Max Mara


Gezien voor deze zomer bij  Max Mara


http://img9.imageshack.us/img9/9350/maxmara1.jpg





http://img9.imageshack.us/img9/8866/maxmara2.jpg





http://img5.imageshack.us/img5/3185/maxmara3.jpg





http://img5.imageshack.us/img5/7232/maxmara4.jpg





http://img10.imageshack.us/img10/1719/maxmara5.jpg






04-05-2009 om 16:35 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
03-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom smeren wij?


Waarom smeren wij?


http://img7.imageshack.us/img7/1831/isabellarossellini2.jpg



Make-up lijkt niet meer weg te denken in onze hedendaagse maatschappij. Voor veel dames is zich opmaken een dagelijks ritueel. We smeren  erop los om ons net niet helemaal bloot te moeten geven. Een laagje schmink zou ons afschermen van anderen, omdat we graag afstand scheppen.

Controle
Smeren we ons voor anderen of voor onszelf ? Beiden, zo lijkt het. Wie 's ochtends niet tevreden is met haar aanblik in de spiegel, kan zichzelf verfraaien en aanvullen. Zo brengen we ons naar buiten zoals we het zelf willen. Met andere woorden: zelfcontrole. Iets waar vrouwen een patent op schijnen te hebben. Gedaan met een bleke teint of een vermoeid uiterlijk. Met een vleugje poeder schijnen we ons leven beter in de hand te hebben en dat stelt ons, vrouwen, een pak geruster.


03-05-2009 om 18:10 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen wordt het nieuwe gezicht voor Chanel.


Lily Allen wordt het nieuwe gezicht voor Chanel.



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/lily-allen-1.jpg?t=1241286375


Topontwerper Karl Lagerfeld heeft eigenhandig het gezicht gekozen voor de nieuwe campagne van ‘zijn’ Chanel. Niemand minder dan zangeres Lily Allen zou de klus mogen klaren.

Allen zal een nieuwe handtassenlijn promoten. Ontwerper Karl Lagerfeld heeft de 24-jarige zangeres persoonlijk gekozen als het nieuwe gezicht.

"Ik was aangetrokken door haar spitsvondige persoonlijkheid. Ze is gewoon leuk", aldus Lagerfeld.




03-05-2009 om 13:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
02-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mischa Barton

Mischa Barton ontwerpt haarbanden en handtassen


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/05/02/454619/mischa-barton-ontwerpt-haarbanden-en-handtassen_7_235x280.jpg


Mischa Barton heeft haar eigen accessoires ontworpen. De collectie van de actrice is al verkrijgbaar in de Verenigde Staten.

De 22-jarige actrice dankt haar collectie aan haar passie voor reizen: "Mijn accessoires zijn beïnvloed door alle landen die ik onlangs gezien heb. De haarbanden zijn dan vooral boho chic geworden."


http://img5.imageshack.us/img5/2514/mischabarton.jpg


Voorlopig ontwerpt Barton alleen maar haarbanden en handtassen, maar ze hoopt haar collectie nog uit te breiden. "Ik vind accessoires het leukste onderdeel van je outfit. Ik hoop later nog meer accessoires te maken", aldus de actrice. (br.she)



02-05-2009 om 15:52 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizarre fashion in Australië


Bizarre fashion in Australië


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/10/8/5/album_large_905360.jpg



De Australische Fashion Week werd maandag in al haar glorie afgetrapt. Australische en Aziatische designers showen er voor een zorgvuldig geselecteerd publiek de gekste creaties. Enkele van deze bijzondere ontwerpen willen we u derhalve niet onthouden!





http://www.hln.be/static/FOTO/pe/14/12/9/album_large_905364.jpg

Deze bevallige dame zal veel aanziens hebben als ze hiermee over straat slentert.



http://www.hln.be/static/FOTO/pe/7/5/2/album_large_905357.jpg




http://www.hln.be/static/FOTO/pe/2/0/12/album_large_905352.jpg




http://www.hln.be/static/FOTO/pe/16/14/11/album_large_905366.jpg





02-05-2009 om 08:55 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
01-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trends in zomerschoenen


Trends in zomerschoenen






 
 


In de zomer draait het om kijken en bekeken worden. Deze zomer zijn de schoenen net iets gedetailleerder met hakken die behoorlijk zijn. Meest kenmerkend zijn toch wel de versiersels die op de schoenen zitten. Zoals strikjes en bandjes.



 



Ballerina
Pareltjes en pailletten sieren de neus van kleurrijke ballerina's in alle kleuren van de regenboog. Ze staan mooi onder een donkere denim. Ballerina's met een klein gespje op de neus zijn een mooi alternatief voor dames die niet zo gek zijn op blinbling. Wie zegt dat je pumps nodig hebt om er fashionable bij te lopen?







Sleehak

Toch moet je de hakken niet opbergen, want ook deze zomer blijven ze een musthave in je garderobe. Stijlvolle sleehakken zetten de toon. Ook sandalen worden uitgerust met een sleetje. De extra gespen maken de Romeinse sandaal erg sexy. Stoer en vrouwelijk zijn de hoge sandalen in leer en hout en studs. Draag ze onder hotpants of een lange zwierige jurk.

Cognac
De winter kleurde cognac en ook deze zomer overheerst de bruingetinte kleur alle internationale catwalks. Van pumps tot sandalen, cognac werkt altijd. Bovendien gemakkelijk te combineren met andere kleuren.









Opvallen
Wil je meer opvallen, ga je voor kleur of opvallende details. Heel geraffineerd zijn de dichte schoenen met hoge hak en plateauzolen en een bandje om de enkel. Draag ze onder een kokerrokje voor een sexy maar geraffineerde look.


Strikjes
Hoe meer bandjes, hoe beter voor de zomer van 2009. En dan hebben we het niet enkel over de bescheiden bandjes, ook strikken sieren de hoge sandaaltjes voor deze zomer. (br.nina)




01-05-2009 om 18:19 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modieuze mondmaskers tegen de Mexicaanse griep

Modieuze mondmaskers tegen de Mexicaanse griep


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/04/30/454048/modieuze-mondmaskers-tegen-de-mexicaanse-griep_1_515x0.jpg


Nu de Mexicaanse griep alsmaar harder toeslaat, beginnen we met zijn allen aan de gevolgen te denken. Fashionista's beginnen al te brainstormen hoe ze hun mondkapje extra modieus maken. Wij verzamelden alvast enkele creaties van topontwerpers om jullie extra inspiratie te bezorgen.




De Japanse modeontwerpster Annoura zag het mondmasker als een prachtige, zwart satijnen kapje. Een bijpassende hoed en dito jas zorgen voor een modieuze toets.






Iets extraverter is het ontwerp van de Wit-Russische ontwerper Nikolai Shetko. Hij vatte het mondmasker als een futuristisch iets op, en bezorgde het een camouflagelook avant la lettre.




Niet meteen praktisch, maar wel met een behoorlijk punkgehalte zorgde de Oekraïnse ontwerper Zalevsky voor een Hannibal-achtig exemplaar.




Voor wie denkt dat je je nooit genoeg kan voorbereiden, ontwikkelde de Spaanse designer Miro een imkercape met bijhorend mondmasker.




Volgens de Spaanse ontwerpster Luchina-Lizeta moet een masker niet noodzakelijk afbreuk doen aan de vrouwelijkheid. De pareltjes, diamantjes en het prachtige goud geven je meteen een godinnenlook.





Hou je het liever simpel? Dan kan je je hart ophalen bij de nieuwste creaties van DSquared2. Zij ontwikkelden een zwart lederen mondmasker dat zowel voor mannen als vrouwen geschikt is. (br.she)





01-05-2009 om 15:20 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topmodel Elise Crombez gezicht Kipling


Topmodel Elise Crombez gezicht Kipling





Het Vlaamse topmodel Elise Crombez (26) is door tassenfabrikant Kipling uitverkozen om het gezicht voor de volgende herfst-en wintercollectie te worden. Dat schrijven de Corelio-kranten. Crombez moet het imago van Kipling wat oppoetsen en het opnieuw 'in' maken. Voor Crombez is deze opdracht een nieuw hoogtepunt in haar rijkgevulde loopbaan. In het verleden prijkte ze al op de cover van het tijdschrift Vogue. Daarenboven deed ze ook modellenwerk voor gevestigde waarden als Ralph Lauren, Armani en Prada. (br.hln)



01-05-2009 om 08:43 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
30-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooier haar in de zon


Mooier haar in de zon

 
 
 
 
Je haar heeft te lijden in de zon. Dat geldt voor iedereen. Wanneer de zon feller begint te schijnen, wordt het haar kwetsbaarder, poreuzer en breekbaar. Met alle gevolgen vandien: na een zomervakantie is een kappersbezoekje meestal de enige oplossing. Volgens de Schotse haarkapper Trevor Sorbie, die tal van celebs onder zijn klanten kent, hoeft het zover niet te komen. Voorkomen is de boodschap.

Deze tips kunnen helpen:

1. Chloor en zout van het zeewater of het zwembad, maken je lokken niet meteen mooier. Volgens Sorbie spoel je eerst je haren in vers water voor je het zwembad induikt. Kom je er uit, spoel je de haren meteen af. Dat helpt de schade te beperken.







2. Vooraleer je op vakantie trekt, moeten je lokken onder handen worden genomen. Een aangepaste behandeling met de juiste producten helpt om deze voor te bereiden op wat komen zal. "Maak het sterker en zorg dat het haar in optimale conditie is, zo zal het minder snel aangetast worden tijdens je vakantie".



3. Andere nuttige tips: een zeer wijde kam helpt om je 'strandhaar' knopenvrij te houden, laat je lokken drogen aan de lucht en gebruik geen föhn. Ten slotte gebruik je steevast een leave-in conditioner als je aan het zonnen bent.




30-04-2009 om 11:46 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yves Saint Laurent recycleert kledij


Yves Saint Laurent recycleert kledij


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Stefano-Pilati.jpg?t=1241008290
Stefano Pilati,


Stefano Pilati, de creatieve directeur bij YSL, is niet bij de pakken blijven zitten. Ondanks de geruchten dat de financiële crisis stilletjes maar zeker het modehuis nekt ontwierp Pilati een nieuwe collectie. 'New Vintage' ligt vanaf juni in de rekken en is volledig gemaakt van gerecycleerde stoffen.

De collectie bestaat uit gerecycleerde stoffen uit vorige ontwerpen. Ze proberen hiermee een stap te zetten in de richting van een groene toekomst. Volgens Pilati is het hergebruiken van de stoffen de beste manier om creativiteit en ecologie perfect tot een symbiose te laten komen.

De New Vintage-collectie zal enkel te koop zijn bij Barneys in New York. (br.she)




30-04-2009 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
29-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volkstoeloop verwacht voor Brits stijlduo Trinny en Susannah

Volkstoeloop verwacht voor Brits stijlduo Trinny en Susannah


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Trinny-and-Susannah1.jpg?t=1241009691


Al zevenduizend Vlaamse fans van Trinny en Susannah hebben ge-sms't om volgende week de Britse stijlgoeroes te kunnen ontmoeten. Stadsfeestzaal Shopping in Antwerpen maakt zich op voor een overrompeling.

Vanavond restylen Trinny Woodall en Susannah Constantine op Vitaya enkele bimbo's op leeftijd. De stylistes dragen zelf vierentwintig uur lang de foute garderobe van deze kortgerokte dames.

Volgende week komen de Britse fashionista's voor het eerst ook naar België. Op woensdag 6mei geven ze vrouwen in de Antwerpse Stadsfeestzaal live een persoonlijke make-over.

'De kans op een overrompeling is reëel', zegt marketing manager Liesbeth Nomes van Stadfeestzaal Shopping. 'Er zijn al zowat zevenduizend reacties binnengekomen op de sms-wedstrijd van Vitaya waarmee je een meet & greet kunt winnen. Dat doet vermoeden dat heel wat gegadigden een glimp zullen willen opvangen van hun idolen.'

'Veel zal afhangen van het weer woensdag, maar we zijn hoe dan ook voorbereid op een volkstoeloop', aldus Nomes. 'We plaatsen paaltjes om de fans in goede banen te leiden en hebben een legertje veiligheidsmensen ingeschakeld. Kortom, alle hens aan dek.'

Snel op de afspraak zijn is de boodschap. 'Om veiligheidsredenen worden maar 1.200 mensen toegelaten in de grote zaal waar Trinny en Susannah optreden. Als we onze maximumcapaciteit bereiken, kan de zaal worden afgesloten.'

Het is de eerste keer dat het winkelcentrum tijdens de openingsuren een groots opgezet evenement organiseert. 'Maar we garanderen dat de gewone klanten intussen ongehinderd kunnen shoppen. Er zijn genoeg toegangswegen naar de winkels.' (br.Het Nieuwsblad)



29-04-2009 om 18:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. David Beckham ontwerpt sportcollectie


David Beckham ontwerpt sportcollectie


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/david-beckham.jpg?t=1241007966


David Beckham lijkt in de voetsporen van vrouwlief Victoria te treden. De voetbalster ontwierp speciaal voor het sportmerk Adidas een geheel eigen sportcollectie.

Beckham wil naar eigen zeggen het sportmerk wat stijlvoller en comfortabel maken. Hij werkte daarvoor voornamelijk met kasjmier, zijde en leder. De ster liet reeds weten zijn lichaam niet te gebruiken om de collectie te promoten. Het zijn volgens hem de kleren en niet de ontwerper die de aandacht verdienen.



29-04-2009 om 14:27 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lanvin: Een schouder bloot


Gezien bij verschillende mode ontwerpers: Een schouder bloot


http://img26.imageshack.us/img26/6324/lanvin1.jpg
Lanvin


Heel mooi en sexy bij warme zomeravonden, een schouder bedekt en een schouder bloot, zowel bij de jurken als de blouses . Heel mooi te combineren met een paar mooi juwelen , rond de hals,  mooie armband ,  of een mooie broche op de  schouder spelden... ook zonder juwelen heel mooi en chique



http://img6.imageshack.us/img6/3131/lanvin2.jpg
Lanvin




http://img6.imageshack.us/img6/1209/guccik.jpg
Gucci




http://img26.imageshack.us/img26/6427/lanvin3.jpg
Lanvin




http://img12.imageshack.us/img12/5348/marcbymarcjacobs.jpg

Marc-by-Marc-Jacobs




29-04-2009 om 13:22 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Diane Von Furstenberg beschuldigd van plagiaat


Diane Von Furstenberg beschuldigd van plagiaat


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Diane-Von-Furstenberg.jpg?t=1240922727



Ontwerpster Diane Von Furstenberg wordt beschuldigd van plagiaat. Een van haar jasjes zou een exacte kopie zijn van een jasje van het Canadese label Mercy. Von Furstenberg staat al jaren bekend als een aanvoerder van de strijd voor de bescherming van copyrights.

"Ik probeer meer informatie te krijgen, en ik heb mijn advocaat gevraagd contact te zoeken met de ontwerpers bij Mercy om te zeggen dat we met een onderzoek bezig zijn. Ik schaam me alvast diep dat zoiets bij ons kan gebeuren. Ik zal er alles aan doen wat nodig is. Ik zal compenseren en het voorval als voorbeeld gebruiken om er zeker van te zijn dat zoiets nooit meer gebeurt. Niet alleen voor mij, voor iedereen", vertelt Von Furstenberg. Het bewuste ontwerp kwam van een medewerker, die ondertussen al ontslagen werd.

De modeontwerpster is buiten haar modecarrière ook actief als voorzitter van de Raad van Modeontwerpers in Amerika en maakte jaren geleden de bescherming van de copyrights al één van haar belangrijkste strijdpunten. (br.she)



29-04-2009 om 12:58 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
28-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jerry Hall tekent nieuw modellencontract


Jerry Hall tekent nieuw modellencontract


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Jerry-Hall.jpg?t=1240849387


De 52-jarige Jerry Hall is hotter dan ooit. Na een spectaculaire campagne voor Chanel tekende de ex van Mick Jagger een nieuw contract met Fords Models.

Hall begon jaren geleden bij Ford Models maar verliet het bureau een tweetal jaar later al. Na een uiterst succesvolle terugkeer voor het modehuis Chanel pikt Hall de draad terug op en tekende op 52-jarige leeftijd opnieuw een contract bij Ford Models. (br.she)



28-04-2009 om 12:55 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
27-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen gebruiken massaal schadelijke cosmetica


Vrouwen gebruiken massaal schadelijke cosmetica


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/cavalli.jpg?t=1240837237

80 procent van de Nederlandse vrouwen gebruikt schadelijke schoonheidsproducten die het verouderingsproces van de huid kunnen versnellen. Dat blijkt uit Nederlands onderzoek.



Sneller ouder

20 procent van de vrouwen kampt met huidaandoeningen omdat ze de verkeerde cosmetica gebruiken. Dit onderzoek naar de bestanddelen van schoonheidsproducten en de manier waarop ze gebruikt worden, moet vrouwen helpen betere keuzes qua make-up te maken, meldt nu.nl. "Veel dagcrèmes bevatten alcohol en parfum, bij sommige vrouwen veroorzaakt dit chronische irritatie van de huid wat het verouderingsproces versnelt", aldus de onderzoeker. Dermatoloog Martino Neumann bevestigt deze theorie: "Steeds meer vrouwen smeren heel wat op hun gezicht , maar de kans is groot dat het eerder meer kwaad dan goed doet."

Fabrikanten zijn schuldig
De onderzoekers geven vooral de cosmeticafabrikanten de schuld: "Huidreinigers zijn vaak agressief en veel producten bevatten te weinig werkzame stoffen. Maar ook veel natuurlijke ingrediënten zoals menthol, bergamot, eucalyptus, lavendel en pepermunt kunnen schade aanrichten. We hopen dat we met dit onderzoek fabrikanten kunnen bewegen geen schadelijke stoffen meer te gebruiken." (br.hln)



27-04-2009 om 21:50 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angela Missoni klaar voor H&M


Angela Missoni klaar voor H&M


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Angela-Missoni.jpg?t=1240838642


De Italiaanse modeontwerpster Angela Missoni is klaar om haar populariteit uit te breiden. Speciaal daarom bracht ze een jeanscollectie uit en vertelde ze te hopen op een collectie bij de winkelketen H&M.

Angela Missoni is al langer bekend bij de doorgedreven fashionista's. Speciaal om haar klantenbestand uit te breiden en haar talenten ook bij het grote publiek aan de man te brengen ontwikkelde de Italiaanse een eigen jeanslijn. Bovendien liet ze weten "graag iets te doen met H&M".

"Ik wil de nadruk op de kleren leggen, niet op de modeshow daar rond. Tegen 2010 wil ik een alternatief gevonden hebben dat minder koud en afstandelijk is. Naomi Campbell en Gisèle Bundchen in je show hebben wil niet meer zeggen dan: wij kunnen ze betalen. Het zijn niet eens meer echte supermodellen, maar ze vragen wel superprijzen. Daarom wil ik voor mijn show liever jonge, frisse meiden die de geest van het merk kunnen overbrengen", besluit Missoni. (br.she)



27-04-2009 om 17:31 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote schouders echt helemaal terug


Grote schouders echt helemaal terug


 


Epauletten komen er (voorlopig?) niet aan te pas, maar een sterke benadrukking van de schouders is wel weer helemaal terug. Victoria Beckham toonde het een paar weken terug al met een vestje en nu springt ook tienersterretje Miley Cyrus op de kar.







In een korte grijze jurk met print toonde Cyrus zich elegant, volwassen én stoer. Al kan de collectie zware armbanden en grote ringen daar ook toe bijgedragen hebben. In elk geval is het duidelijk dat sterke schouders weer mogen.


27-04-2009 om 14:33 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonnebrillen trend 2009


Zonnebrillen trend 2009:

 ronde brillen gezien bij Ralph Lauren



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Ralph-lauren1.jpg?t=1240755471




http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Ralph-lauren2.jpg?t=1240755562




http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Ralph-lauren3.jpg?t=1240755623




http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Ralph-lauren4.jpg?t=1240755693






27-04-2009 om 12:18 geschreven door fashionista


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!