Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

30-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modekoning Ted Lapidus overleden


Modekoning Ted Lapidus overleden


http://img258.imageshack.us/img258/9633/teddm9.jpg


Modekoning Ted Lapidus overleden

In Cannes is modekoning Ted Lapidus overleden. Hij werd 79 jaar. Dat heeft zijn zus, Rose Torrente-Mett, bekendgemaakt. Lapidus leed al al enkele jaren aan leukemie en overleed aan ademhalingsproblemen.


Ted Lapidus is in 1929 geboren en studeerde onder meer in Tokio. In de jaren vijftig werkte hij voor verschillende bekende modehuizen, onder meer voor Christian Dior.

In de jaren 60 lanceerde hij zijn eigen modehuis Ted Lapidus. Hij profileerde zich als innovatieve haute couture-ontwerper en lanceerde onder meer de uniseks look, de safari look en de marineblazer.

Als persoonlijk ontwerper heeft de Fransman onder anderen Frank Sinatra, Brigitte Bardot en The Beatles aangekleed.

Het merk Ted Lapidus is tot op vandaag een grote naam in de modewereld. Het modehuis produceert ook accessoires als sierraden, parfums en horloges.

Begin de jaren 80 nam zijn zoon, Oliver Lapidus, de artistieke leiding van het modehuis over van zijn vader.


30-12-2008 om 02:38 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
29-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pijnloos feesten op hoge hakken


Pijnloos feesten op hoge hakken




Voor een feestelijke outfit is een paar 'high heels' de kers op de taart. Alleen, hoe kom je de avond door zonder pijnlijke voeten? Trek die stiletto's gerust aan, met deze tips overleef je elke feestavond.

-Hoge hakken maken je benen langer, je kuiten slanker en geven een charmante look. De vraag is hoe lang je het volhoudt zonder pijnlijke voeten? Een oplossing: gebruik partyfeet in je schoenen. Dat zijn gelkussentjes die je onder de bal van je voet plaatst. Door de zachte gel wordt de druk minder en krijg je geen branderig gevoel.

-Je voeten vragen regelmatig verwennerij. Dat kan met een voetenbadje en voetencrème , zo blijven ze zacht, krijgt eeltvorming geen kans en heb je minder last van knellende tenen. Ook vermoeide voeten krijgen zo een boost.

-Je teennagels eisen een regelmatige knipbeurt. Te lange nagels doen je schoenen krapper zitten. Ook kunnen teennagels ingroeien als je te krappe schoenen draagt.

-Een paar reserveschoenen is geen luxe. Neem er een paar mee of denk eens aan de opvouwbare schoenen die handig in de handtas te stoppen zijn.

- Steeds in dezelfde houding staan, is nefast om je voeten nog meer te voelen. Wissel regelmatig van houding, anders blijf je steeds op één voet staan en krijg je uiteindelijk pijn in de voeten.

- Voel je pijn opkomen? Beweeg, wandel wat rond of dans: het kan helpen om de eerste pijn te verlichten of de pijnlijke drukpunten de baas te blijven.

- De juiste maat is zeer belangrijk. Te grote schoenen, geven je voeten niet voldoende steun. Zo glip je er ook steeds uit. Op die manier ga je bij het lopen nog meer steun zoeken en neemt de kans op blaren of pijn alleen maar toe.

- Pas je houding aan. Op hakken loop je anders en meer vanuit je heupen. Dit gaat praktisch als vanzelf, maar door deze juiste loophouding verbeter je ook de balans en druk op de voeten.

- Zoek een zachtere ondergrond. Moet je een tijdlang recht staan, zoek dan een tapijt of gras om langer recht te staan. Zo komt er minder druk op de bal van je voet en krijg je minder snel last van pijnlijke voeten.

- Een stabiele hak kan net zo stijlvol zijn. Zeker als je het een tijdje vol moet houden. De schoen voelt niet alleen stabieler, je wiebelt ook minder en gaat minder snel door de enkels. Een rubberen hak is helemaal zachter om op te lopen. (br.Nina)



29-12-2008 om 22:31 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Aguilera krijgt miljoen voor kledinglijn


Christina Aguilera krijgt miljoen voor kledinglijn




Topshop-eigenaar Philip Green heeft Christina Aguilera benaderd voor haar eigen kledinglijn bij de Britse winkelketen. De Amerikaanse zangeres zou ruim één miljoen euro ontvangen voor het ontwerpen van haar eigen collectie.

Als Aguilera op het verzoek ingaat, is zij niet de enige beroemdheid met haar eigen lijn bij Topshop. Topmodel Kate Moss ging twee jaar geleden in zee met de winkelketen en ontwierp sindsdien acht collecties. Vorige week werd bekend dat ze haar contract met de keten met drie jaar heeft verlengd. (br.hln)



29-12-2008 om 12:42 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
28-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw ontevreden over eigen foto's



Vrouw ontevreden over eigen foto's


De afbeelding “http://img399.imageshack.us/img399/5669/chanelgggpo3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Vier op de tien Belgische vrouwen in ronduit ontevreden met hoe ze eruit ziet op foto. Dat bleek uit een rondvraag van Dove. Het cosmeticamerk trok de straat op en vroeg het aan voorbijgangers. "Als je een foto van jezelf ziet, wat denk je dan?" 'Dat anderen mensen er beter uitzien', 'dat ik niet fotogeniek ben' of 'dat ik meestal niet tevreden ben', luidde het antwoord.

De ondervraagde dames hadden het meest op te merken over hun haar en hun gezicht. Ook te dikke buiken en billen en de 'foute hoek' werden aangestipt.

Mama was mooi
Nochtans vinden deze vrouwen dat hun moeder er op hen leeftijd 'heel mooi' uitzag. 'Heel naturel', 'ze had zo'n mooie lach', ze was jong, spontaan, had een gave huid. De mama was op hun leeftijd kortom knapper dan zijzelf.

Over tien jaar is alles okee
Tot slot vroeg Dove de vrouwen of ze zich over tien of twintig jaar wel knap zouden vinden. Ja dus. Eén vrouw merkte intelligent op: "Vrouwen hebben de neiging te focussen op fouten die voor andere mensen onopgemerkt blijven."



28-12-2008 om 17:39 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer slechte winterverkoop voor kledingzaken


Weer slechte winterverkoop voor kledingzaken




De kledingwinkels in ons land hebben alweer een slechte winterverkoop achter de rug, schrijft de krant Het Nieuwsblad op Zondag. "De omzet daalde met bijna 4 procent, wat van 2003 geleden is", zegt ondernemersorganisatie Unizo.

Financiële crisis
Dat de Vlaming door de financiële crisis zijn vinger op de knip houdt, weten nu ook de kledingwinkels. Volgens een enquête van Unizo en haar dochterorganisatie Mode Unie ligt de omzet van de winterverkoop (augustus-december) dit jaar nog eens 4 procent lager dan 2007, wat ook al geen succesjaar was. "Toch is het van 2003 geleden dat de winterverkoop nog zo zwaar tegenviel", zegt Unizo.

"Dramatisch slechte maanden"
Zeven van de tien ondervraagde modewinkeliers ondervonden de crisis aan den lijve. "Amper een op de vijf winkeliers is er de voorbije winterverkoop in geslaagd zijn omzet een beetje te doen stijgen in vergelijking met vorig jaar. Vooral september en november waren echt dramatisch slechte maanden voor de kledingwinkels. Gelukkig voor de winkeliers hebben oktober en vooral de laatste weken van december de verkoopscijfers nog wat rechtgetrokken." Of de verkoop zich in 2009 herpakt, is op dit moment nog onduidelijk. "In de modesector hebben we sinds 2000 altijd drie magere jaren gekend, gevolgd door drie goede. Als we die tendens doortrekken, wordt 2009 helaas ook een slecht jaar, na omzetdalingen in 2007 en 2008."

Geen beterschap met koopjes
Alvast de koopjesperiode, die start op zaterdag 3 januari, lijkt volgens de Unizo-enquête geen droomstart te worden voor 2009. Ook hier voorspelt de sector een omzetdaling, weliswaar maar van zo'n 1,6 procent. Maar in deze crisistijden weegt zelfs een dergelijke daling behoorlijk door, zeggen de winkeliers. (br.hln)



28-12-2008 om 12:22 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De baard is helemaal terug


De baard is helemaal terug, toont ook Prins William


Prinsen Harry en William, de laatste mét.


Russell Crowe, hoeveel stoerder kan het worden?
Russell Crowe, hoeveel stoerder kan het worden?


Leonardo DiCaprio is nog aan het oefenen.
Leonardo DiCaprio is nog aan het oefenen.


Hij is helemaal terug, de baard! Nooit volledig weggeweest, maar toch, het aantal celebs dat gaarne met zijn al dan niet volgroeide kinhaar pronkt, neemt toe. Onder hen, in navolging van onder meer acteurs Russell Crowe en Leo DiCaprio, ook Prins William, zoals u op de foto kan zien. Gekiekt toen hij samen met zijn broer Harry de kerstdienst in het Sandringham Estate in Norfolk verliet.

Stoer
Het cliché wil nog steeds dat baardgroei ervoor zorgt dat het gezicht erachter stoerder overkomt. Luiheid zou anders ook een goede reden kunnen zijn, menen we. Volgens kenners is de nieuwe look van Prins William alvast geslaagd, omdat zijn imago best wat stugger mocht. Een ideetje voor Yves Leterme? Dames, oordeel zelf !



28-12-2008 om 00:21 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
27-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Superhoge hakken zijn statussymbool


Superhoge hakken zijn statussymbool



De afbeelding “http://img210.imageshack.us/img210/2273/24056487cm5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.






Wie dacht dat superhoge stiletto-hakken enkel iets voor in series à la Sex and the city was, heeft het mis. In New York is de overgrote deel van het aanbod voorzien van een superhoge hak, meestal smal maar soms ook iets steviger. En ook de catwalken bulken ervan, zowel in New York, Londen als Milaan. Het zou ons verbazen als Parijs een uitzondering zou blijken.

Hét van hét
Hakken zijn dan ook het nieuwe statussymbool voor schoenenliefheb(b)(st)ers. Niet de naam (dag Manolo Blahnik of Jimmy Choo), de kenmerkende rode zool (Christian Louboutin) of de vorm speelt een rol, maar wel de hoogte van de hakken.

Meer dan 10 centimeter
En met hoog bedoelen we écht hoog: meer dan tien centimeter en liefst eerder 15 of 17 centimeter. Je evenwicht vinden is op deze schoenen al niet gemakkelijk (we voorspellen een ongeziene toename aan enkelbreuken en voetblessures), laat staan dat je wandelt van je auto naar je kantoor.

Je voet zit in een rare positie gewrongen en pijn in tenen, knieën en zelfs de rug lijkt onoverkomelijk. Maar het doet wel wonderen voor de optische lengte van je benen.

Steun
Om steun te bieden, of toch de illusie ervan, hebben de meeste van deze superhakken met een (iets) dikkere zool en riempjes die je voet 'vast' kunnen zetten.

Steun kan je ook gebruiken als je de prijzen van deze hebbedingen ziet: voor de designerhakken tellen je gemakkelijk 500 euro neer, maar ook de goedkopere versies gaan algauw naar 150 euro per paar. Best veel voor schoenen waar je nauwelijks op kan lopen en je waarschijnlijk veel gaan kosten aan dokters en voetmassages... (br.Nina)



27-12-2008 om 15:17 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
26-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het geheim achter perfecte lokken van Jessica Simpson


Het geheim achter perfecte lokken van Jessica Simpson




Stylist van Jessica Simpson Ken Paves klapte uit de biecht en verklapte het geheim achter het perfecte kapsel van Jessica Simpson: de blonde celeb wast blijkbaar zelden haar lokken.

Gezonde lokken
Ken Paves raadde ooit Jessica aan haar lokken niet te vaak te wassen om ze gezond te houden. Hij bedoelde een paar keer per week, maar Jessica ging een stapje verder en doet dit slechts enkele keren per maand. Om het tussendoor te verzorgen spoelt ze wel haar kapsel met een conditioner, meldt Styletoday.

Maar geef toe, het kapsel van Jessica is altijd perfect gestyled. Dus misschien toch een handige tip om zelfs eens uit te proberen. (br.hln)


26-12-2008 om 22:32 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trend: fitnessen en shoppen tegelijkertijd


Trend: fitnessen en shoppen tegelijkertijd




De fitnesstrends voor 2009 zijn veelbelovend, aan je conditie werken was namelijk nog nooit zo leuk. Mall walking komt uit Amerika overgewaaid en houdt in dat je intensief wandelt in een winkelcentrum. Het wordt volgens Nederlands trendwatcher Duco Bauwens de hype van het komende jaar.

Trendy
In Amerika heb je haast in elke stad of dorp een groot winkelcentrum of ook wel mall genoemd. Daar startte het mall walken, maar ook in Groot-Brittannië is het al tot een trend uitgegroeid, meldt De Telegraaf. Daar bieden de winkelcentra aangepaste wandelprogramma's aan, in België zal je echter nog even moeten wachten op dit soort initiatieven. Het voordeel van een winkelcentrum is de aangename warmte, mall walking is daarom de ideale wintersport. De bedoeling is dat je in een groot winkelcentra kilometers aflegt, ondertussen kun je je ogen de kost geven aan de mooiste kledij. Het is wel verboden om bij etalages stil te blijven staan en of te stoppen voor een snack.

Enkele tips
Je kunt deze sport alleen of met zijn twee beoefenen. Om een goede work-out te hebben, zou je 6.000 stappen moeten zetten in het winkelcenter, dan verbrand je meer dan 200 calorieën. Om jezelf niet te veel in verleiding te brengen bij de snackbars zorg je er best voor dat je iets licht gegeten hebt voor je aan je tocht begint. Ga ook shoppen tijdens een rustig moment, als je voortdurend tijdens je tocht tegen andere mensen wandelt gaat het niet meteen vooruit. (br.hln)



26-12-2008 om 15:08 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fashion Week in Iran promoot mode voor moslims


Fashion Week in Iran promoot mode voor moslims






Maandag ging het eerste 'International Fashion Festival' in Teheran van start. Alles draaide er rond mode voor moslims, de regering gaf namelijk geen toestemming aan de organisatoren om een catwalkshow met westerse ontwerpen te houden.

Alleen moslims
Met dit evenement willen de organisatoren de designers van moslimkledij steunen. "Met het festival willen we de mensen laten kennis maken met ontwerpen die gepast zijn voor de islamitische cultuur van Iran", vertelt organisator Abolfazl Mohammadkhani. Het festival vindt plaats in Teheran en toont de trends in islamitische mannen- en vrouwenmode en schenkt aandacht aan kinderkledij. Maar je krijgt er ook accessoires en juwelen te zien, een aspect van mode dat volgens de organisatoren verwaarloosd werd in Iran.

Meer voor mannen
Op de catwalk werden Iraanse kostuums geshowd. De mannen kregen er wel meer aandacht dan de vrouwen, aangezien er in Iran niet zoveel modemerken voor hen zijn. Ook Turkije, India, Pakistan en Afghanistan en enkele landen uit zuidoost Azië landen namen deel aan het festival. "Dit was het eerste modefestival in Iran. We willen er wel een internationaal evenement van maken en de Iraanse mode wereldwijd lanceren", aldus Abolfazl Mohammadkhani. (br.hln)



26-12-2008 om 11:28 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
24-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannen gek op vrouwen in rood


Mannen gek op vrouwen in rood







Mannen vinden vrouwen in het rood gekleed seksueel aantrekkelijker dan wanneer ze een andere kleur dragen. Een rood randje bij een foto heeft ook al een positieve invloed. Dat blijkt uit Amerikaans psychologisch onderzoek dat wordt gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Journal of Personality and Social Psychology.

Nature of nurture?
Of mannen onbewust de maatschappelijke associatie van rood met liefde hebben overgenomen, of het gaat om een puur biologische reactie, is niet meteen duidelijk.

Wél duidelijk is dat ook bij hogere primatensoorten de mannetjes een voorkeur hebben voor vrouwtjes met iets rood. Bij chimpansees en bonobo's wordt de vagina van ovulerende vrouwtjes rood en gezwollen. Daarmee zenden ze een signaal naar de mannetjes dat ze klaar zijn om te paren. Maar weinig mannetjes kunnen dit signaal weerstaan.

Evolutionaire erfenis
Psycholoog en onderzoeksleider Andrew Elliot, verbonden aan de Universiteit van Rochester, neigt naar de biologische verklaring. "Wellicht is het ingebakken om te reageren op rood en dat een aantrekkelijke kleur te vinden. Een soort evolutionaire erfenis."

100 proefkonijnen
Elliot selecteerde meer dan 100 mannen voor het onderzoek. Mannen met kleurenblindheid of homoseksuelen werden uitgesloten om de resultaten niet te vertekenen. De mannen kregen de opdracht foto's vrouwen te beoordelen op de aantrekkelijkheid van de vrouwen, hoe graag ze hen wilden kussen en hoe graag ze seks met hen wilden.

Rood randje of t-shirt
De mannen kregen verschillende versies te zien van de foto's. Sommige hadden een rood randje, anderen een grijs, een wit of een groen. De mannen vonden de vrouwen in de foto's met een rood randje veel aantrekkelijker, ook al was het eigenlijk altijd dezelfde foto van dezelfde vrouw.

Hetzelfde fenomeen deed zich voor als de vrouw een rood t-shirt droeg. Zij werd veel aantrekkelijker bevonden dan een vrouw in een blauw t-shirt, ook al was het opnieuw dezelfde vrouw. De mannen waren zelfs bereid meer geld te spenderen aan een date met een 'rode' dame dan met een vrouw die kleren in een andere kleur droeg.
Beperkt
Het effect beperkt zich tot 'aantrekkelijkheid'. Voor andere kenmerken zoals intelligentie, vriendelijkheid of voorkomen speelde kleur geen rol. Voor vrouwen speelt de kleur geen rol in hoe aantrekkelijk ze een andere vrouw vinden. (br.Nina)




24-12-2008 om 13:13 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
23-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische ontwerpt nieuwe collectie voor Mango


Belgische ontwerpt nieuwe collectie voor Mango


f



De Belgische modeontwerpster Sandrina Fasoli heeft haar eerste collectie voor Mango klaar. De excentrieke designstukken zullen vanaf januari in de mangoboetieks te vinden zijn.

Met Fasoli volgt Mango het voorbeeld van H&M. Zij introduceerden enkele jaren geleden hun eerste collecties van bekende modeontwerpers.

Foto: Sandrina Fasoli. (br.she)


23-12-2008 om 13:54 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
22-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke accessoires kies je bij je party-outfit?


Welke accessoires kies je bij je party-outfit?












In accessoires zijn dit najaar geen opvallende trends te melden, maar dat wil niet zeggen dat ze niet bij je outfit horen. Integendeel. Er is wel één regel die je in je achterhoofd moet houden dit seizoen: eenvoud siert.

Eén grote armband, één opvallende baret, één mooie halsketting, een goedgekozen haaraccessoire, eventueel gecombineerd met mooie oorbellen - en dat is het. Kies de kleuren van je accessoires in dezelfde tint als je schoenen of je outfit. Eén uitzondering: als de hoofdtoon zwart of grijs is, mag je ook wel voor een diepe tint rood of paars gaan in je accessoires, om een accent te leggen.

Het materiaal speelt geen rol: plastic, hout of een metaal met (glanzende) zwarte steentjes of geslepen glas. Zolang het groot, dik en/of lang is, past het in de mode. Zorg er wel voor dat je je imago bewaakt. Kies je voor een strakke, klassieke jurk (denk: Victoria Beckham), kies dan ook voor elegante accessoires, zoals eenvoudige zwarte oorbellen of een parelketting. Een lossere outfit kan gecombineerd worden met iets opvallender, kleurrijker of speelser.

Bij de handtassen scoren de kleine clutch-modellen het best. Een neutraal kleur, zoals zwart of zilvergrijs met een vintagelook is de beste keuze. De grote it-bag geldt voor het dagelijkse leven, niet voor feestjes!

Tot slot zijn er nog schoenen. Geen laarzen, zelfs weinig enkellaarsjes, maar hoge pumps, vaak met open teen: dat wordt bij de party outfits gezet. Ook in neutrale kleuren als zwart of grijs, met uitzonderingen in donkerrood of paars als je jurk heel basic is.

Opvallend: riemen zijn er nauwelijks bij dit jaar. Getailleerde jurkjes wél, maar dat wordt benadrukt met een band of lint in dezelfde stof van het jurkje. (br.Nina)



22-12-2008 om 13:54 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
21-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Virginie Bleyaert vol moed na 'Topmodel'-winst


Virginie Bleyaert vol moed na 'Topmodel'-winst

Topmodel



De winst in het tweede ‘Topmodel’-seizoen is naar de 19-jarige Virginie Bleyaert gegaan. De Brugse wacht een contract bij Dominique Models ter waarde van 25.000 euro en mogelijk eeuwige roem. En het wás al wennen, al die plotse aandacht. “Ik voel me hetzelfde als vóór ‘Topmodel’, maar iedereen bekijkt me anders.”

Tijdens een spannende finale in Marrakech haalde Virginie het gisteren van de twee andere finalistes : haar streekgenote Barbara en de Vlaams-Brabantse Alison. De jury en Dominique Modelsbaas Marc Dochez waren vooral onder de indruk van Virginies elegantie en immer frisse, natuurlijke verschijning, een groot voordeel als model. Virginie legde tijdens haar deelname een puik parcours af en werd volgens hen steeds zelfzekerder. “Ik heb geen moment getwijfeld”, zegt ze zelf. “Ik wéét dat het modellenbestaan hard is, maar dat schrikt me niet af.”

Je werkt als schoonheidsspecialiste. Heb je daar tijdens de opnames iets aan gehad?

“Ik denk dat ik veel - meer nog dan de anderen - bezig was met ontschminken. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk dat is. Huid leeft, en puistjes zijn nu eenmaal niet bevorderlijk voor een modellencarrière (lacht).”

Wat vind je het moeilijkst aan modellenwerk?

“Het lange wachten. Ik ben gewoon dat alles snel vooruit gaat en ik vinden wachten vermoeiender dan een hele dag bezig zijn.”

Van wie dacht je enkele maanden geleden dat ze het in ‘Topmodel’ ver zou schoppen? Stonden Alison en Barbara in je topdrie?


http://www.cuttingedge.be/assets/200812/41908/content/topmodel2008_image.jpg?1229609640


“Barbara in mindere mate, maar Alison zeker. Bij elke fotoshoot kwam ze ontzettend professioneel over en als ze gemaquilleerd was, zag ze er telkens totaal anders uit. Voor mij was zij de te kloppen kandidate.”

Je was niet bijster populair bij de andere meisjes.

“Toen ik besloot in een aparte kamer te gaan slapen, liep het inderdaad spaak. Ik wilde wat meer privacy, maar sommigen zagen dat onterecht als een tactisch spelletje.”

“Virginies grote minpunt is haar lengte: 1,72 meter. Voor de catwalk moet je 1,78 meter zijn, dat haalt ze dus niet”, liet Marc Dochez eerder deze week optekenen. Een domper op de feestvreugde?

“Ik wist al langer dat mijn lengte een handicap was en zou blijven. Vind ik dat jammer? Natuurlijk, want ik doe niets liever dan over een catwalk lopen (lacht). Maar er zijn veel grote modellen - figuurlijk, bedoel ik dan - die kleiner zijn dan 1,75 meter, dus ik maak me voorlopig niet al te veel zorgen.”(br.She)


21-12-2008 om 00:43 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
20-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorkom blunders met je feestoutfit

Voorkom blunders met je feestoutfit



http://www.nieuwsblad.be/Assets/Images_Upload/PL_MODE_FEESTAC2.MM.jpg


Eenvoud siert, ook tijdens de feestdagen.
Eenvoud siert, ook tijdens de feestdagen.


Moet je straks naar het feest, is het handig een aantal moderegels te checken. Wie wil er immers even opgetut uitzien als de plaatselijke kerstboom?

Teveel bloot
Mini-jurkjes en weinig verhullende kleding kan mooi staan bij de modellen op de catwalk, maar passen zelden op een winterfeestje. Tracht je beste eigenschappen wel te accentueren, dat kan best met een mooie decolleté of een kleine split in de rok. Ook je armen mogen gezien worden, maar meer naakt is meestal niet aangewezen tijdens bibberende winteravonden.

Hou het simpel
Het probleem met feestkleding is dat we te veel ons best willen doen. De juiste outfit samenstellen, het gepaste menu vinden, de leukste kerstversiering maken, het moet allemaal. Het hoeft niet altijd zo ingewikkeld te zijn om er mooi uit te zijn. Geen tijd om uitgebreid te gaan shoppen? Investeer dan in een 'little black dress'. Voordeel is dat de outfit bij elke gelegenheid past. Wel kan je steeds opnieuw spelen met leuke accessoires.

Teveel glitter
Glitter en glans: het lijkt wel alsof het voor veel vrouwen bij de feestdagen hoort. Teveel is nooit goed. Kralen, metallic en glans mogen best wel, maar leg geen nadruk op lichaamsdelen waar dat niet hoort. Zo passen teveel kralen niet bij dames met een fikse boezem.

Make-up
Idem voor de make-up. Gebruik je teveel fond de teint, lijkt het alsof je een masker draagt. Gebruik liever 2 dunne lagen fond de teint dan 1 dikke laag. Vergeet niet je opmaak te checken in het daglicht. Kunstlicht geeft een ander beeld. Pas je make -up aan aan de gelegenheid. Voor een feestje mag je gerust 'all the way' gaan, maar ga je naar het werk, opteer voor neutrale make-up.

Beha
Koop een goede bh. Het leven na een bevalling of de menopauze is echt niet voorbij en stop je boezem in een fatsoenlijke bustehouder. Wat dat betreft, moet je de borsten regelmatig laten opmeten. De maat die je had met 16 is niet dezelfde maat die je nu hebt.

Goed materiaal is uiterst belangrijk, investeer liever in een kwaliteitsbeha dan in een goedkoop niemendalletje. Draag daarnaast nooit kanten beha's onder gladde topjes of erger, een zwarte BH onder doorschijnend materiaal.

Dresscode
Tracht op voorhand de dresscode bij het feestje te ontcijferen. Niets is zo beschamend als in jeans te arriveren terwijl iedereen in avondkleding staat te paraderen. Een paar geklede items doen het altijd in alle omstandigheden en horen ongetwijfeld in je dressing. Een donker maatpak voor hem en jawel, het zwarte kleedje voor haar.

Te kleine kleding
Zo'n maatje 38 mag dan al beeldig op de kapstok hangen, als je té kleine kleding draagt, lijkt het alsof je dikker bent. Maat 38 dragen, terwijl je eigenlijk maat 42 hoort te dragen, maakt je niet slanker. Integendeel, cellulitis en vetrolletjes werden nog nooit zo mooi gepresenteerd. Kies kleding waar je je makkelijk in voelt.(br.Nina)



20-12-2008 om 18:53 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse vrouwen besparen niet op feestoutfit


Nederlandse vrouwen besparen niet op feestoutfit




Ondanks de economisch moeilijke tijden bezuinigen Nederlandse vrouwen niet op hun uiterlijk tijdens de feestdagen. Dit blijkt uit Nederlands onderzoek.

Niet zonder mascara
74 procent van de ondervraagde vrouwen zegt met kerst op haar best te willen verschijnen. Hoewel bijna de helft de feestdagen met het gezin viert, willen vrouwen er extra goed uitzien, meldt nu.nl. 26 procent van hen zegt niet zonder mascara te kunnen tijdens deze feestelijke periode. 20 procent vindt parfum onontbeerlijk.

Langer in badkamer
De meeste vrouwen geven zich tijdens feestdagen gemiddeld 7,7 voor haar uiterlijk, op een gewone dag is dat slechts een 6,9. Ook wel logisch want vrouwen besteden tijdens de kerstdagen veel meer tijd aan hun outfit en make-up. We brengen dan gemiddeld 17 minuten door in de badkamer, op een gewone dag is dat slechts 11 minuten. (br.nina)



20-12-2008 om 15:50 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilfiger na 3 jaar terug


Hilfiger na 3 jaar terug welkom op NY Fashion Week


tommy



Tommy Hilfiger zal voor het eerst in ruim 3 jaar terug een modeshow houden tijdens de New York Fashion Week in februari. De modeontwerper neemt er de plaats in van Vera Wang, die eerder afzegde.

Hilfigers besluit druist in tegen bijna alle andere grote designers, die eerder besloten geen modeshow te geven tijdens NY Fashion Week omwille van de economische crisis. Een show op NY Fashion Week kost gemiddeld 100.000 dollar. Tommy Hilfiger zal op 19 Februari om 10 uur zijn collectie aan het grote publiek voorstellen (br.She)


20-12-2008 om 11:56 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
19-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feesten in kleur


Feesten in kleur


Met de feestdagen mag het allemaal wat meer zijn. Ook met je opmaak. Neem tijd voor het volledige make-up ritueel. Zo zie je er straks stralend uit.



Basis
Begin bij het begin. Een goede opmaak begint met een goede verzorging. Een moisturizer of vochtinbrenger is zeer belangrijk. Het vormt de ideale basis voor je foundation. Zo neemt je huid die makkelijker op.

Na het aanbrengen van een hydraterende en vochtregulerende dagcrème, kan je eventueel nog een goede primer opdoen. Die verzacht de huid, zodat foundation niet zo diep in de rimpeltjes of poriën kan zitten. Het maakt de huid een stuk egaler en camoufleert vlekjes en roodheden.

Gebruik een lichte foundation over het gehele gezicht. Die kan je aanbrengen met een sponsje, de vingers of platte foundationkwast. Zorg dat je de juiste tint hebt. Met de foute tint kan je er al snel zeer vermoeid uitzien.


Kleur
Een blusher maakt het af. Voor de kerst mag een blush met wat parelglans. Poeder zachtjes over je wangen en gebruik wat extra op je jukbeenderen. Zo krijgt je gezicht een beetje meer kleur dan normaal. Neem een compactpoeder mee in je tas om af en toe wat bij te werken. Het helpt ook om het glimmen tegen te gaan.

Tip: Als je na het opbrengen van een vloeibare foundation te veel poeder op je huid doet, lijkt dat geen zicht. Ga voorzichtig te werk, sla het teveel aan poeder van de kwast af en ga er luchtig mee over je gezicht. Gebruik ook liefst een grote kwast.


Ogen
De oogschaduw mag dit seizoen best wel heftig zijn. Om je ogen meer expressie te geven, gebruik je een zilverwitte glansoogschaduw over je gehele ooglid. Nadien kan je een donkere tint op je oogleden gebruiken en in je oogplooi. Dit mag zwaarder worden aangezet in de buitenste ooghoeken. Zwart of donkergrijs kunnen, maar ook andere donkere kleuren als paars kunnen perfect om smokey eyes te creëren.

Tip: wees voorzichtig met glanzende oogschaduw als de huid van je oogleden wat dunner wordt. Door een glimmende oogschaduw lijken die nog dunner en verschijnen er meer rimpels dan er werkelijk zijn. Ook lijntjes en ongerechtigheden vallen meer op. Kies daarom liever voor subtiele matte tinten.


Smokey eyes zijn in en eyeliner hoort daar ongetwijfeld bij. Ben je geen held in het aanbrengen van eyeliner, gebruik dan een oogpotlood. Een potlood werkt makkelijker en is altijd handig om bij te werken.

Mascara maakt het geheel af. Gebruik een zwarte mascara die de wimpers aanzet en verlengt.


Lippen
Voor je lippenstift, hoeft geen dagdagelijks kleurtje. Al is overdrijving ook weer niet nodig: wie de ogen extra aanzet, hoeft de lippen niet sterk te benadrukken. Gebruik sowieso eerst een lipliner, en vul je lippen in met een rodere kleur. Een laagje glanzende gloss eroverheen en je bent klaar om te starten. (br.Nina)



19-12-2008 om 18:38 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Kate Moss ontwerpt nieuwe collectie Top Shop


Kate Moss ontwerpt nieuwe collectie Top Shop


http://triton.imageshack.us/Himg407/scaled.php?server=407&filename=katemossrs6.jpg&xsize=578&ysize=480


De samenwerking tussen het model en Top Shop wordt voor drie jaar verlengd. Kate Moss zal, na al acht succesvolle collecties, een nieuwe lijn ontwerpen voor de Britse keten.

In 2006 lag de collectie Kate Moss for Topshop voor de eerste keer in de winkel. Tot nu toe ontwierp het model enkel kleren. Voor de nieuwe collectie gaat ze ook accessoires en lingerie ontwerpen.(br.She)


19-12-2008 om 17:39 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Betsey Johnson annuleert fashion show vanwege crisis


Ook Betsey Johnson annuleert fashion show vanwege crisis


http://assets.rug.be/img_art/site/images/3b679cb0-b081-4420-8914-fa0af32d1cc2.jpg


Betsey Johnson is de zesde designer die haar defilé op de New York Fashion Week in Februari afzegt. De economische crisis dwingt de ontwerpster ertoe haar collectie op een meer budgetvriendelijke manier aan het grote publiek voor te stellen.


http://triton.imageshack.us/Himg261/scaled.php?server=261&filename=bbmq3.jpg&xsize=578&ysize=480


Betsey Johnson is de zoveelste in rij die haar collectie op de fashion show annuleert. Cacharel, Carmen Marc Volvo, Marni, Valentinoen Vera Wang gingen haar al voor. Een show kost gemiddeld 100,000 dollar, een gigantisch bedrag in deze economische crisis.(br.She)




19-12-2008 om 01:05 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
18-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham geïnspireerd door leerkrachten


Victoria Beckham geïnspireerd door leerkrachten











Victoria Beckham haalt de inspiratie voor haar look en haar modelijn bij... leerkrachten. "Het modelvoorbeeld van de Britse lerares, daar spiegel ik me aan", aldus de ex- Spice Girl. "Ik ben dol op de nauwaansluitende rok, strakke blouses, klassieke jurken en een goede jeans." Dit alles wordt gedragen met onmogelijk hoge hakken.

Mode
Dat leerkrachten liever comfortabele schoenen verkiezen om een hele dag op te staan, komt niet in Victoria's hoofd op. Noch dat de meeste leerkrachten er echt niet uitzien zoals zij, tenzij in de film. De stijl van de ex-zangeres sluit in alle geval wél goed aan bij de huidige mode: een beetje preuts en klassiek, maar toch sexy en elegant.

Jurken
Haar stijl werd ook volledig gereflecteerd in haar eerste jurkencollectie die ondanks hun prijzigheid, in een mum van tijd uitverkocht waren. Ook haar boek 'Heels, hair and eveything in between' scoort goed: er werden al meer dan 400.000 exemplaren van verkocht.

Gelukkig én sexy
"Het is altijd goed om je eigen stijl te kennen en te weten wat je flatteert, want dat maakt je gelukkig én sexy. Dat wil niet zeggen dat je nooit iets nieuws mag proberen, of dat je je stijl niet kan laten evolueren of de grenzen ervan kan opzoeken. Alleen: blijf realistisch, en volg de massa niet." (br.Nina)



18-12-2008 om 15:29 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
17-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celebrity spotten bij nieuwste opening flagshipstore D&G


Celebrity spotten bij nieuwste opening flagshipstore D&G


celebrity



Dolce & Gabbana stonden weer garant voor de komst van heel wat modebewuste celebrities bij de opening van hun nieuwste flagshipstore in Los Angeles.

Paris Hilton, Kevin Connolly, en Nicole Ritchie maakten hun opwachting op de rode loper bij de opening van de zoveelste flagshipstore van Dolce & Gabbana. De opbrengsten van de avond gingen alvast naar een hulporganistie die zieke kinderen creatief laat bezig zijn.(br.She)


17-12-2008 om 15:20 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes het nieuwe gezicht van Miu Miu


Katie Holmes het nieuwe gezicht van Miu Miu


katie holmes



De actrice zal schitteren in de nieuwe reclamecampagne van het modemerk. Ze volgt hiermee in de voetsporen van Kirsten Dunst, Kim Basinger, Lindsay Lohan en Vanessa Paradis.

Veel details over de reclamecampagne zijn er tot nu toe nog niet bekend. Het modehuis heeft wel al bevestigd dat de innovatieve modefotografen Mert & Marcus de foto's zullen nemen.(br.She)


17-12-2008 om 11:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
16-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni klaagt kledingmerk aan

Carla Bruni klaagt kledingmerk aan voor naakt



http://www.styletoday.nl/wp-content/uploads/2008/12/carlabruni.jpg

First Lady van Frankrijk en voormalig model Carla Bruni klaagt kledingmerk Pardon aan. Dit vanwege de productie van een tas met een afbeelding van een naakte Carla.

De foto is genomen tijdens de vroege modellenjaren van Bruni, die not amused is. Ze eist 125.000 euro van Pardon, een bedrag dat ze, mocht ze de rechtszaak winnen, aan een goed doel zal schenken. Peter Mertes, eigenaar van Pardon, vindt dat hij volkomen in zijn recht staat, dat Bruni publiek bezit is en je haar foto’s overal kunt vinden.

Pardon heeft zijn basis op het eiland Réunion, in de Indische Oceaan, en heeft 10.00 van de tassen, die 3 euro kosten, geproduceerd.  (br.styletoday)



16-12-2008 om 18:31 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 10 beste winterparfums


De 10 beste winterparfums

























Parfums horen elk seizoen gedragen te worden. Alleen lenen sommige geurtjes zich beter tijdens de koude wintermaanden. Marieclaire.uk selecteerde tien luchtjes, die een plaatsje verdienen binnen de top 10 van beste winterparfums.


Nummer 1: Chanel No.5, Eau Première
De nieuwste versie van de klassieke Chanel No. 5, Eau Premiere, is vanaf oktober op de markt. Het is een zachtere en subtielere interpretatie van de klassieke No. 5. De neus van het Chanelhuis, de heer Jacques Polge, maakte een modernere versie. De actrice Nicole Kidman is te zien in de vele campagnes. Vooral celebs zouden fervente gebruikers van de Chanel parfums zijn.


Nummer 2: Estee Lauder, Sensuous
Estée Lauder introduceerde een nieuwe houtachtige geur genaamd Sensuous. Hiermee wijkt de cosmeticagigant af van zijn gebruikelijke koers. Het beautymerk komt namelijk altijd met een romantische bloemengeur op de markt of lanceert een nieuwe variant op een bestaand parfum. Parfumeur Annie Buzantian creëerde Sensuous. Voor deze geur gebruikte zij ingrediënten als gesmolten hout, magnolia, jasmijn, amber, sandelhout, zwarte peper, mandarijn en honing. Een pittig geurtje voor een volwassen zakenvrouw.


Nummer 3: Givenchy Ange ou Démon
Een tikkeltje raadselachtig en stout door krachtige ingrediënten als saffraan, witte tijm, mandarijn, lelie, ylang-ylang, orchidee, tonka boon, vanille en houtextracten. Het verleidt de man, door zijn sterke charismatische oosterse samenstelling. Het aroma wordt alleen maar beter naarmate de tijd tijdens koude winteravonden verstrijkt.


Nummer 4: Jean Paul Gaultier Ma Dame
Rebels, goedlachs, kostelijk brutaal... Haar leeftijd? Doet er niet toe! Zolang er maar afwisseling en vrijheid is.......Wordt omschreven als een fris, bloemig geurtje met noten als roos, granadine, sensuele musk en ceder.


Nummer 5: Jo Malone Sweet Lime & Cedar Cologne
Wie niet te vinden voor zware parfums, is beslist verkocht voor Jo Malone's Sweet Lime & Cedar Cologne. Geïnspireerd op de smaken en geuren uit de Thaise keuken, citrusvruchten, cocos, aromatische en kruidenmengelingen, geven ze zowel mannen als vrouwen een fris geurtje.


Nummer 6: Gucci by Gucci
Vrouwen die van luxe houden, opteren dan misschien eerder voor dit luxueuze parfum. Subtiel, sensueel en vrouwelijk met ingrediënten als guava, tiare tahiti bloem, patchouli en musk.


Nummer 7: Lancôme Magnifique
Rood is de kleur van de passie, de roos de bloem van de liefde, kristal het materiaal voor een juweel. Samen vormen ze Magnifique, een elegante geur. Door Bulgaarse rozen en meirozen te combineren is het parfum tegelijkertijd fris en sensueel. Australisch sandelhout zorgt voor een exotische toets en er werd gekozen voor saffraan als verrassende opener.


Nummer 8: Kiehl's The Original Musk Oil
Van alle essences is Original Musk Oil waarschijnlijk de meest symbolische uit het gamma van Kiehl's. Deze formule, samengesteld uit een unieke combinatie van synthetische bestanddelen, kent al meer dan veertig jaar een niet aflatend succes. Bij Kiehl's wordt verteld dat deze essentiële olie in de jaren '20 zou zijn ontwikkeld door een vriend van de familie Kiehl's, een Russische prins. De bereiding zou bewaard zijn gebleven in een tonnetje met het etiket 'Love Potion' (liefdesdrank) en in een vergeten hoekje van de apotheek achtergelaten waar het in 1958 opnieuw bij toeval werd ontdekt.


Nummer 9: Versace Crystal Noir
Versace Crystal Noir is een heerlijke oriëntaalse bloemengeur met een subtiele vanillegeur van gardenia. De combinatie met amber versterkt de puurheid en accentueert de sensualiteit. Voor vrouwen die een geurstatement willen maken. Niet voor weke neusjes.


Nummer 10: Viktor & Rolf Flowerbomb
Hij is zoet..fruitig, charmant, zwoel en intens tegelijk: het Viktor & Rolf Flowerbomb parfum. Inmiddels al een klassieker op vele nachtkasjes. De typische bloemenextracten schijnen heel wat mannen te bedwelmen. (br.hln)



16-12-2008 om 14:06 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Limburger en Antwerpenaar zijn knapste mannen van België


Limburger en Antwerpenaar zijn knapste mannen van België


man

De Limburger Vincent Cleuren en de Antwerpenaar Wesley Mostien zijn verkozen tot 'The look 2009' en 'The body 2009' tijdens de finale van de 'De Knapste man van België".

Zaterdag vond in de Carré de finale plaats van de eerste "De Knapste man van België" wedstrijd plaats. Joke Van de Velde en co beoordeelden 12 mannen, en kroonden Geoffrey De Bie uit Oost-Vlaanderen tot knapste man van België. De Limburger Vincent Cleuren en de Antwerpenaar Wesley Mostien gingen aan de haal met de titel 'The look 2009' en 'The body 2009'.




Vincent Cleuren


http://img246.imageshack.us/img246/2625/67589003az4.jpg
Wesley Mostien

(br.She)



16-12-2008 om 13:26 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glamourpoes

Glamourpoes


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/3/14/10/art_large_535480.jpg


Het luxelabel Pussy Deluxe van ontwerpster Nastrovje Potsdam heeft deze winter een opmerkelijke collectie in petto. Vrouwelijke kleding en ondergoed waarvoor voorbijgangers zich maar al te graag een keertje omdraaien, want de kleren zijn een tikkeltje stout en sexy maar toch ook lief en speels.


16-12-2008 om 11:06 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
15-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss Rusland verkozen tot nieuwe Miss World


Miss Rusland verkozen tot nieuwe Miss World


world



Miss Rusland Kseniya Sukhinova is de nieuwe Miss World. De Russische was een van de absolute topfavorieten. Miss België Alizée Poulicek eindigde niet bij de eerste 15.

De verkiezing in de Zuid-Afrikaanse stad Johannesburg was ook dit jaar weer bijzonder glamoureus. De winnares Sukhinova is 21 jaar oud, en komt uit Siberië. Ondanks haar studies om ingenieur te worden, droomt de blondine stiekem van een job als supermodel.

Op de tweede en derde plaats eindigen Miss India en Miss Trinidad & Tobago. Miss Zuid-Afrika zelf eindigde op de 5de plaats. Alizée Poulicek, die ons land vertegenwoordigde, kon geen plaatsje veroveren bij de eerste 15.(br.she)



15-12-2008 om 13:36 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
14-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt de maxi-onderbroek de nieuwe short?



Wordt de maxi-onderbroek de nieuwe short?













Dat de zomermode nogal kort kan uitvallen, is weinig nieuws. Maar in de zomercollectie van Mango dook wel een héél korte 'short' op: de maxi-onderbroek. In saai wit en saai katoen wordt de onderbroek gecombineerd met een opvallend topje in een drukje print of met veel ruches (zie foto's boven).

Om de aandacht af te leiden of omdat je kont het meest tot zijn recht komt in een eenvoudig stukje stof? Benieuwd of rondlopen in je onderbroek ook voor volwassenen een trend wordt...

Flatterende jurkjes
Wie verlegen is over haar billen, hoeft echter niet te panikeren. In de collectie is er namelijk één constante: alle stoffen zijn soepel en vloeiend, en fladderen rond het lichaam. Geen strakke pakjes, maar losse, comfortabele en sexy jurkjes en rokjes die tegelijk ook een beetje buik of billen kunnen camoufleren. Hoera!

Tovertuin
Voor de collectie liet Mango zich naar eigen zeggen inspireren op de natuur en moderne landschappen met een touch van Japanse prints en bloemen. De collectie werd dan ook 'De betoverde tuin' gedoopt, wat gezien de bloemenprints wel begrijpelijk is.

Vrolijk, en toch
Het kleurenpalet is vrolijk, maar niet te fel, alsof de ontwerpers de beperking van de crisis al voelden. Toch is de vraag of het oranje, geel en blauw wel zullen aanslaan in moeilijke tijden. Alsof ze de bui al voelden hangen, zijn er ook opvallend veel kledingsstukken in lichtgrijs, toch niet echt een zomerse kleur.

Nonchalant elegant
De meeste jurkjes geven een gedrappeerde indruk door een slim gebruik van frons, waardoor ze tegelijk nonchalance én elegantie uitstralen. Stoffen als zijde en chiffon versterken die indruk en voegen er zelfs wat zorgeloosheid aan toe. Jurkjes tot boven de knie blijven de norm, al zijn er ook (weer) maxi-jurken en losse shorts. Je draagt met het schoenen met een dikke zool, een open teen en een redelijk hoge hak.

Mannen
Ook voor de mannen is het nonchalante elegantie troef. Een bermuda short of een strakke witte of lichtblauwe broek met t-shirt, vest én kunstig geknoopt sjaaltje. Wordt het dan de zomer van de terugkeer van de maxi-slip én de metroseksueel? (br.Nina)



14-12-2008 om 14:03 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo kies je lingerie voor je vrouw


Zo kies je lingerie voor je vrouw


http://culturalwedding.com/gvrd/data/media/25/dianes-lingerie.jpg


Lingerie is niet alleen leuk om te geven, vrouwen vinden het ook geweldig om te krijgen. Maar het is ook het meest moeilijke kerstcadeautje om uit te kiezen. We geven je alvast enkele tips bij het kopen van het juiste ondergoed. Kies je een setje uit dat haar bevalt, staat je waarschijnlijk een sexy verschijning van haar in jouw cadeautje te wachten.

Tip 1: Neem een setje meer naar de winkel
Het is beter enkele setjes van haar mee te nemen naar de winkel, aangezien lingeriematen van merk tot merk verschillen. Kies een winkel waar de verkoopsters je helpen. Probeer het niet alleen, want dan red je het als man niet in dit ontzettend grote aanbod. De winkeldame weet wel raad als ze de setjes ziet.

Tip 2: Niet te pikant
Een vrouw draagt lingerie nog altijd voornamelijk voor het comfort. Het mag er wel sexy uitzien, maar het moet op de eerste plaats goed zitten. De meeste vrouwen lijken liever niet op een pornoactrice, koop dus iets dat ze ook voor het werk kan dragen.

Tip 3: Hou rekening met haar persoonlijk
Heb je een sportieve vrouw of vriendin, dan is de kans groot dat ze geen voorstander van kant is. Kleed ze zich eerder klassiek, zal ze dit waarschijnlijk wel mooi vinden. Uit haar eigen collectie lingerie kun je haar smaak ook afleiden.


  http://www.hln.be/static/FOTO/pe/15/14/13/large_564448.jpg


Tip 4: Niet te kleurrijk

Je speelt het beter op safe wat kleur betreft. De meeste vrouwen hebben liever niet dat hun lingerie te zien is. Een rood behabandje dat van onder je kledij komt piepen valt al meer op dan zwart of wit.

Tip 5: Bonnetje bewaren
Ondanks bovenstaande tips kan het toch fout zijn gegaan. Je vrouw verkiest misschien slipjes boven strings of jouw keuze is toch wat te groot. Als je het bonnetje bewaart, kan ze nog steeds je cadeautje inruilen.

Tip 6: Samen kopen
Zie je het niet zitten om alleen naar de lingeriewinkel te gaan, dan kunnen jullie ook met z'n tweetjes een setje uitkiezen. Jij geeft raad tijdens het passen en zo koop je iets dat naar de zin van jullie beiden is. (br.hln)
 

  http://www.mimifroufrou.com/scentedsalamander/images/Goutal-Lingerie-Petite-Cherie.jpg



14-12-2008 om 10:56 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kayne West


Kayne West zet muziekcarrière op laag pitje voor modeambities


west



Kayne West heeft zijn ambities om een carrière op te bouwen in de modewereld nu eindelijk officieel bevestigd. Volgens insiders solliciteerde West al bij Louis Vuitton en Raf Simons om te beginnen als stagiair.

"Ik heb besloten een stageplaats bij een modehuis aan te vragen, en vanonder aan de ladder te beginnen. Mijn rap-carrière zet ik op een laag pitje, ik zal waarschijnlijk enkel in de weekends nog muziek maken", vertelde West.

De zanger heeft de naam Pascalle uitgekozen om zijn eerste collectie te benoemen. West stond al bekend als een echte fashionaddict. Zo zat hij tijdens de grote modeshows steeds op de eerste rij.(br.Nina)


14-12-2008 om 00:13 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
13-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni veilt beruchte Diorjurk voor aidspatiënten


Carla Bruni veilt beruchte Diorjurk voor aidspatiënten


http://img255.imageshack.us/img255/1042/carliah6.jpg

bruni



Carla Bruni-Sarkozy laat één van haar Diorjurken veilen voor het goede doel. Met de opbrengst probeert ze de hulporganisatie Aides, die aidspatiënten begeleidt, een financieel duwtje in de rug te geven.

Bruni-Sarkozy contacteerde John Galliano, creatief directeur bij het modehuis Dior, eind vorig jaar. Ze wilde een prachtige, persoonlijke look voor haar bezoek aan Groot-Brittannië en de Queen.

De uitkomst, een purperen aansluitende galajurk, lokte veel bijval bij journalisten, modekenners en critici. Bruni schenkt de jurk nu aan Aides, om zo de organisatie en aidspatiënten een hart onder de riem te steken. De jurk zal zaterdag 13 december onder de hamer gaan bij Cornette de Saint Cyr in Parijs.(br.She)


13-12-2008 om 01:28 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
12-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwste hormonenmasker


Nieuwste hormonenmasker ontketent rage in Hollywood


hormonenmasker



Celebrities zijn er verzot op, en nu hebben ook de andere beautyaddicts het hormonenmasker ontdekt. Het gezichtsmasker is doordenkt van de hormonen, waardoor het je huid een diepgaande opfrisbeurt geeft.

Kate Hudson, Jennifer Lopez en Helen Mirren zijn fans van het eerste eer, maar ook bij de andere beautyfreaks sloeg het product aan. Zo erg zelfs dat het 'perfect mask' van 3LAB slechts in 1 week volledig was uitverkocht in Londen. In Amerika deden ze het zelfs nog beter, daar was het verzorgingsproduct al uitgeput na 1 dag.

Fijne lijntjes & rimpels

Het masker bevat een grote hoeveelheid van het kunstmatige groeihormoon Nano-Claire GY, wat de lichaamseigen hormonen nabootst. Het masker vermindert fijne lijntjes en rimpels en voorkomt dat de huid dof en hangend wordt. Het zorgt bovendien voor een gezonde gloed.

Ook visagisten en andere beautyexperts zijn razend enthousiast over het nieuwe 'wondermiddel'. "Ik heb zoveel gezichtsmaskers geprobeerd en heel vaak beloven ze veel en doen ze weinig. Maar het Perfect Mask is revolutionair: in slechts 10 minuten ziet en voelt je huid er veel beter uit dan wanneer je een dure gezichtsbehandeling van een uur ondergaat. Je huid gaat er helemaal van stralen en hydratateert perfect. Ideaal om tijdens de komende feestperiode stralend voor de dag te komen", aldus experte Christine Benson.

Een pakketje van zes maskers kost gemiddeld 90 euro en is voorlopig enkel verkrijgbaar in Amerika en Groot-Brittannië.(br.She)



12-12-2008 om 17:16 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mexx moderniseert bestaande denimlijn


Mexx moderniseert bestaande denimlijn


mexx



Mexx heeft zijn volledige denimlijn voor het nieuwe jaar heruitgevonden. In samenwerking met enkele denimexperts creëerden ze een geheel eigen, eersteklas jeanslijn voor dames en heren.

'Mexx Denim' staat synoniem voor stijl en een perfecte pasvorm. De nieuwe creaties zijn allemaal opgefleurd met gekleurde accenten, emaillen details en een subtiele mix van contrasterend garen.

De nieuwe jeanslijn is verkrijgbaar vanaf februari 2009 (br.She)



12-12-2008 om 09:37 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
11-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Kidman begaat stijlblunder in witte jurk


Nicole Kidman begaat stijlblunder in witte jurk







Nicole Kidman verscheen gisteren in een schitterende witte jurk op de rode loper van de Londense première van 'Australia'. Ze liet alleen iets meer van zichzelf zien dan ze waarschijnlijk wilde. Haar outfit was lichtjes transparant, zodat iedereen van haar witte beha en string kon meegenieten.

Koud
De kledingkeuze van Kidman was niet helemaal voorzien op het koude Londense weer, de actrice verscheen tandenklapperend op de rode loper. Ze combineerde de jurk met een paar prachtige gouden peep-toes van Louboutin.

Toch elegant
Maar het eerste wat alle fotografen opviel zodra Nicole uit de auto stapte, was de duidelijk zichtbaar witte lingerie, een stijlblunder van formaat voor deze fashionista dus. Toch zag de kersverse mama er ontzettend elegant uit, ze lijkt al haar figuur van voor de bevalling terug te hebben. (br.nina)





11-12-2008 om 16:09 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Longoria steelt de show in blauwe jurk


Eva Longoria steelt de show in blauwe jurk








Jeniffer Lopez koos voor dure couture van Versace.
Jeniffer Lopez koos voor dure couture van Versace.


Eva Longoria deed alle hoofden draaien op de première 'The Curious Case Of Benjamin Button' met haar blauwe jurk van Karen Millen. Door niet voor couture op de rode loper te kiezen, lijkt ze een nieuwe trend te zetten.

Glamoureus
Eva Longoria koos voor een prachtige felblauwe jurk uit de wintercollectie van Karen Millen. Ze zag er even mooi en glamoureus als Jennifer Lopez en Angelina Jolie die voor couture kozen.

Net als Eva
Het leukste aan haar prachtige look is dat je deze jurk ook gewoon zelf online kunt kopen. Dankzij een lage pond en een korting op de site kun je voor slechts 150 euro er net als Eva uitzien. (br.hln)



11-12-2008 om 13:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Croc-proof' jeans voorgesteld


'Croc-proof' jeans voorgesteld




Matthew (17), Clint (24), Luke (20) en Kyle (21) mochten de jeans op gepaste manier voorstellen.
Wereldprimeur in Australië. Het land van Crocodile Dundee heeft nu ook een 'Croc-proof' jeans: dit is geen jeansbroek die de dodelijke beet van een krokodil kan weerstaan, maar wel een poging van de Britse modewebsite Lastseason.com om zjin imago te verbeteren en een goed doel te steunen. De nieuwe jeans werd voorgesteld door vier stoere Aussie binken, die in het Crocodylus Park van Darwin werken. Zij weten hoe ze een krokodil moeten aanpakken en waren de ideale modellen voor de nieuwe jeans. De vier broeken worden geveild op internet en de opbrengst gaat naar het Crocodylus Park.

Spijkerhard
Matthew Owen (17), Clint Bailey (24), Luke Byrne (20) en de 21-jarige Kyle Christopher waren de gelukkige modellen die de jeans mochten voorstellen en omdoopten tot 'Crocodile wranglers'. "We wilden terugkeren naar het imago van de 'Marlboro Man' van weleer", zegt Stefano Passantino van Lastseason.com. "Ik denk dat mensen echte mannen willen zien die iets uitzonderlijks doen en vandaar dit project. De modellen waren taai en als spijkerhard. Net wat ze moest en zijn. De moderne Crocodile Dundees!".

Humor
"Ik sta er ook op de directie van het Crocodylus Park te danken voor hun medewerking en hun zin voor humor bij deze voorstelling. Ik kijk er echt naar uit om verder met hen samen te werken, aangezien de opbrengst van de internetveiling naar het park gaat. Het zal ongetwijfeld goed gebruikt worden voor het behoud van krokodillen en andere bedreigde dieren over ter wereld". (br.hln)



11-12-2008 om 00:43 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
10-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofia Coppola ontwerpt voor Louis Vuitton


Sofia Coppola ontwerpt exclusieve lijn voor Louis Vuitton


Sofia Coppola



Sofia Coppola is na de film 'Lost in Translation' terug in Tokyo. Nu met een heel andere opdracht. Ze onthult er haar nieuwe lijn van accessoires voor Louis Vuitton. De lijn bestaat uit afhangende tassen, discrete enveloppentasjes en sandalen met sleehakken.


De samenwerking werd in Tokyo gevierd met een feest in Château Restaurant Joël Robuchon.

De collectie zal vanaf maart te vinden zijn in de Louis Vuitton winkels.





(br.She)


10-12-2008 om 18:14 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
09-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liever tien jaar jonger dan tien kilo lichter


Liever tien jaar jonger dan tien kilo lichter


http://img375.imageshack.us/img375/7564/emmastooncs5.jpg


Geen miljoen is belangrijker dan een jeugdig uiterlijk. Uit een Amerikaans onderzoek blijkt dat dames eerder opteren voor een jong uiterlijk, boven rijkdom of een slank figuur. Ook zouden ze meer geld spenderen aan een behandeling die hen eerder tien jaar jonger dan tien kilo lichter maakt.

Resultaten
De studie, uitgevoerd onder 1.131 Amerikaanse dames, toont aan
hoe ver vrouwen willen gaan voor een jong uiterlijk. Vooral hun gelaat is daarbij belangrijk. "Vrouwen hebben genoeg van de producten die niet werken, ze willen resultaten zien", vertelt dermatoloog Zein Obagi. "Er bestaan zoveel producten met loze en valse beloften, vrouwen geloven enkel nog wat telt: het aantal actieve ingrediënten en hun concentraties.

Barre tijden
Even opmerkelijk is dat vrouwen meer aandacht voor hun schoonheids- en gelaatsbehandelingen hebben dan aan hun liefdesleven. "Zelfs in economische barre tijden, verkopen lipsticks en cosmetica als zoete broodjes", aldus dr. Obagi. "Dames willen er altijd goed blijven uitzien. Wereldproblemen kan je niet oplossen, maar de aandacht voor jezelf heb wel in de hand". (br.hln)




09-12-2008 om 14:15 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe deo vertraagt groei okselharen


Nieuwe deo vertraagt groei okselharen


http://images.teamsugar.com/files/upl0/2/20652/14_2008/LiquidDeodorant.jpg





Een deo die niet enkel nare geurtjes, maar ook de groei van okselharen vertraagt, komt binnenkort op de markt. Vanaf volgende maand brengt fabrikant Unilever de 'Dove Hair Minimalisering' roll-ons en sprays in Engeland in de rekken.

Dunnere haren
Het is de eerste deodorant die de haargroei weet aan te pakken. Unilever verwacht een schot in de roos en denkt dat hun nieuwste product bijzonder populair zal zijn bij jonge vrouwen. Na ongeveer vier weken intensief gebruik zouden al verschillen moeten optreden. Okselharen zijn dan minder merkbaar, fijner en makkelijker te verwijderen.

De deo's dienen niet als vervanging van scheren of ontharing, wel veroorzaken ze, doordat ze fijner zijn, minder huidirritatie bij het scheren. Wie stopt met het gebruik van de deo, zal terugkeren naar de normale haargroei.

Enkel oksels
Uit de consumententests zouden de verschillen al na een paar weken zijn gebleken. Het principe is gebaseerd op de Pro-Epil- methode, die de snelheid van de haargroei aanpakt. Vast staat is dat aan het hele principe meer dan drie jaar werd gesleuteld. Belangrijk hierbij is het product enkel voor de onderarmen mag gebruikt worden.

Negatief imago
De afkeer voor okselharen is een relatief recente ontwikkeling. Onderzoek toont aan dat we snel geneigd zijn om vrouwen te beoordelen met okselharen. We bekijken hen als onvriendelijk, immoreel en agressief. Vrouwen met de natuurlijke look worden tevens gezien als bazig, dominant en non-conformistisch. (br.hln)



09-12-2008 om 12:17 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
08-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna gestrikt voor campagne van Louis Vuitton

Madonna gestrikt voor campagne van Louis Vuitton



http://img525.imageshack.us/img525/1139/madonnano9.jpg



Als een ware Parijse showgirl in een jaren ‘40-sfeertje poseerde Madonna voor een nieuwe campagne van Louis Vuitton. En voor de lens van fotograaf Steven Meisel. Al is er een Amerikaans blog, Bestweekever, dat zich afvraagt of Madonna hier niet ”haar” stand-in Evan Rachel Wood- heeft ingezet. En is er heftig gephotoshopt? Dat Louis Vuitton Madonna voor reclame heeft weten te strikken haalde zelfs De Telegraaf’s VP vandaag. André Agassi, Steffi Graf, Michail Gorbatsjov, Cathérine Deneuve, Keith Richards, Sofia Coppola en haar vader Francis Coppola gingen haar voor in de erg fraaie campagne, die Madonna ruim boven de $5 miljoen oplevert (er wordt zelfs $10 miljoen genoemd).



  http://img525.imageshack.us/img525/9199/madonnalouisvuittoncf8.jpg




08-12-2008 om 00:19 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
07-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De permanent is terug!

De permanent is terug!


De afbeelding “http://www.poster.net/cher/cher-photo-cher-6227114.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Deze hadden we niet voelen aankomen: de permanent is terug! We zijn de schaamte voor de jaren tachtig voorbij en gaan weer aan de krul. Heel trendy, zeggen net zo trendy kappers. Wie zijn wij dan om dat tegen te spreken?

“In de jaren tachtig wilde íédereen krullen”, herinnert Glenn Gemeiner van de bekende kapsalonketen De Cliènt. “Ik ben als zelfstandige begonnen in 1994 en toen deed ik er nog maar één per week. Maar nu is de permanent helemaal terug.”

Straf spul

Twee jaar geleden vierde de permanent wave zijn honderdste verjaardag. De chemische producten die daarbij gebruikt worden, zijn door de jaren erg veranderd, maar het blijft straf spul.

“Daarom raad ik een permanent alleen aan bij vrouwen met natuurlijk tot gekleurd haar”, zegt kapper Glenn. “Bij vrouwen met fijn of ontkleurd haar doe ik het absoluut niet.”

Mannen? Neen!

Nog af te raden is het voor mannen, Jean-Marie Pfaff en Jean-Marie Pfaff-lookalikes niet te na gesproken. Mannen hebben zich de afgelopen ’kapselseizoenen’ de surflook - met wapperende manen - aangemeten, maar nu mag de schaar er stevig in, zegt Valerie De Smet, creatief manager van kappersketen Kreatos.

“Voor mannen, maar ook voor vrouwen, is de legerlook deze winter heel erg in, ultrakort haar, net niet geschoren.” Maar: “Vrouwen die er vrouwelijk, glamoureus, erotisch en zuiders willen uitzien, moeten voor krullen gaan”, zegt kapper Glenn.

“Ik vind een vrouw op haar mooist met krullen.” Sommigen durven voor de poedellook van weleer te gaan, of voor artistiek gigantisch en pluizig, maar het vaakst vragen vrouwen toch naar “soepel” en “natuurlijk”. Dat zegt Leslie Schwartz van Difference Hairdressers in Antwerpen.

“De permanent is dan wel in, we werken ook veel met rollers en stijltangen, voor krullen voor een avondje uit. En wat ook opvalt: oudere mensen vragen almaar minder naar een permanent. Door de nieuwe kniptechnieken is dat ook minder nodig om volume te creëren. Nee, het zijn nu de jonge vrouwen die weer vallen voor de eighties.”(br.She)




07-12-2008 om 13:34 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
06-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klassieke parfums in een muzikaal jasje


Klassieke parfums in een muzikaal jasje


gaultier



Parfumhuizen hullen hun favoriete, klassieke parfumflacons speciaal voor de feestdagen in een muzikaal jasje. Ga samen met Viktor & Rolf en Jean Paul Gaultier terug naar je kindertijd waar muziekdozen en elegante boudoirs hoogtij vierden.

Iedereen herinnert zich nog wel dat ene favoriete muziekdoosje met elegante balletdanseresjes en schelle klassieke muziekjes. Speciaal voor de feestdagen hult Viktor & Rolf zijn Flowerbomb in een zachtroze boudoir, met een miniatuurflesje en elegant spiegeltje. De limited edition is verkrijgbaar bij de betere parfumeriezaken voor 91€.

Hou je eerder van een swingend deuntje? Dan is de luxeuitvoering van de Classique Jean Paul Gaultier misschien wel iets voor jou. Het melodieuze 'love me tender' brengt je meteen in een romantische, melancholische sfeer van de jaren 60. Een muziekdoos van Jean Paul Gaultier kan je voor 68€ op de kop tikken bij Ici Paris XL.(br.She)



06-12-2008 om 12:09 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
05-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koop eens een diamant op het internet


Koop eens een diamant op het internet




Wie online op zoek gaat naar een eindejaarscadeau hoeft zich niet te beperken tot boeken, cd's of andere klassieke geschenken. Neodiam, al vier generaties actief in de diamantsector, lanceert een website waar je diamanten kan kopen. Het bedrijf zegt daarmee de enige online diamantretailer te zijn die werkt vanuit het Antwerp World Diamond Centre.

Neodiam verbindt er zich toe enkel kwaliteitsdiamanten aan te bieden met certificaten die zijn uitgereikt door IGI en HRD, wereldwijde referenties voor de kwaliteitscontrole van diamanten, aldus het bedrijf.

Op de website kan je enkel diamanten kopen die nog niet zijn verwerkt in een juweel. De bestemmeling kan er dan vervolgens mee naar een juwelier. (br.hln)



05-12-2008 om 21:53 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jurken van Posh zijn al uitverkocht


Jurken van Posh zijn al uitverkocht






De chique jurkencollectie van Victoria Beckham hing vanaf gisteren in de rekken van de Londense winkel Selfridge. De ontwerpen bleken meteen een hit te zijn, want tegen de avond waren ze al uitverkocht.

Exclusief
Tegen 3 uur in de namiddag hingen er nog maar drie jurken ontworpen door Victoria Beckham in de winkels van Selfridge. Posh liet er maar 400 exemplaren van, die wereldwijd verkocht zullen worden. Hiermee wilde ze het exclusieve karakter van de jurk benadrukken, en het heeft nog gewerkt ook. In de rekken van Selfridge hingen er 58. Volgende maand zullen de ontwerpen ook in Groot-Brittannië in Harrods, Bergdorf Goodman en in Amerika bij Neiman Marcus en bij Restir in Tokyo kunnen verkrijgbaar zijn.

Geen goede zangeres
Posh wil ernstig genomen worden als ontwerpster: "Toen ik nog bij de Spice Girls zat, werd ik niet serieus genomen op vlak van mode. Nu moet ik zoveel mogelijk deuren zien te openen. Ik was geen goede zangeres, maar ik vind wel dat ik goed ben in ontwerpen.

Investering
Voor de goedkoopste jurk uit haar collectie moet je ongeveer 1600 euro neertellen. "Het zijn moeilijke financiële tijden en voor deze prijs zoeken vrouwen naar een stuk dat tegelijkertijd een investering is. En geef toe, dat zijn mijn jurken, niet?", aldus Victoria. 


05-12-2008 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
04-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is baby trendy accessoire voor celebs?

Is baby trendy accessoire voor celebs?


Suri Cruise met trendy bonten manteltje.


Kingston James, zoon van Gwen Stefani en Gavin Rossdale, pronkt al met trendy kapsel.
Kingston James, zoon van Gwen Stefani en Gavin Rossdale, pronkt al met trendy kapsel.


Nicole Kidman even elegant als altijd met Sunday Rose.
Nicole Kidman even elegant als altijd met Sunday Rose.


Suri, het kindje Katie Holmes en Tom Cruise, draagt pantoffeltjes van Gucci die 160 euro kosten. En dat is geen alleenstaand geval, tegenwoordig heb je ook melkflesjes bezet Swarovski kristallen en verzorgingskussens van Prada. Worden baby's steeds meer een accessoire in mooie, trendy outfits waar kersverse mama's mee kunnen pronken?

Kopie ouders
Babypantoffels in de vorm van stiletto's, juwelen voor kinderen bezet met diamanten, designerschoenen van meer dan 1.000 euro, je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat. De kinderen van celebs als Nicole Kidman, Gwen Stefani, Katie Holmes of Victoria Beckham zijn gewoon een kopie van hun ouders. Baby's van nog geen jaar oud dragen een stoer lederen jasje en hebben perfect gestyled haar, net als volwassenen. Geen schattige kleine dreumesjes in roze of blauwe pakjes meer dus.

Bekende voorbeelden
Heeft een baby de dure it-handtas vervangen bij celebs? Websites als Baby Wears Prada en Babyrazzi bewijzen dat designerkledij voor kinderen een heuse trend is. Hier krijg je geen tips over het moederschap, je ontdekt er wel hoe je baby trendy en vooral duur gekleed voor de dag kan komen. Draagt een bekende baby een duur bontmanteltje, dan hebben de week daarop de kinderen van deze lezeressen dat ook.

Betere baby
Ontwerpers en winkels willen moeders laten geloven dat ze door hun baby de juiste dingen aan te trekken, ze een beter kind zullen krijgen. Een website voor babyjuwelen beweert zo dat mama's met deze accessoires hun baby kunnen onderscheiden van andere kinderen, hun engeltje zal er nog schattiger uitzien. Moeders volgen deze trend omdat ze denken dat hun kind uitgesloten zal worden als het geen duur en tnredy pakje draagt. Dat het wat vreemd is om schoenen van meer dan 100 euro te kopen die binnen enkele maanden al weer te klein zijn voor je kind, lijkt tot sommige mama's niet door te dringen.

Liefde en aandacht belangrijker
Iedereen wil natuurlijk dat zijn kind er goed uitziet, het is normaal dat je moederhart smelt als je een schattig kruippakje ziet. Maar is het normaal dat je je kind aankleedt als een miniversie van jezelf? Als het nu al merken aantrekt, gaat het hier gewoon aan raken en niets anders meer willen. Het probleem is dat je dan een achtjarige dochter krijgt die haar neus optrekt voor alle laarsjes, tenzij het echte Uggs zijn. Het is belangrijker voor de ontwikkeling van je kind dat je het genoeg aandacht en liefde geeft en het zo goed mogelijk opvoedt, dan dat het gekleed gaat volgens de laatste trends. (br.hln)



04-12-2008 om 16:05 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy figuurcorrigerende lingerie


Sexy figuurcorrigerende lingerie


Links: slip voor plat buikje van Dolce V, rechts: lingerie voor mooiere taille van Marie-Jo.



Broekje dat je kont lift van Cette bij Silkinabox.be.
Broekje dat je kont lift van Cette bij Silkinabox.be.

Corrigerend topje van Cette bij Silkinabox.be.
Corrigerend topje van Cette bij Silkinabox.be.

Esbelt
Esbelt

Figuurcorrigerend ondergoed heeft niet meteen het imago sexy te zijn. Vaak zijn het grote, huidskleurige onderbroeken of korsetten waar weinig elegant aan is. Maar de nieuwste generatie lingerie brengt daar verandering in: je kunt er je partner mee verleiden én het geeft je het mooie zandloperfiguur waarvan je altijd al droomde.

Niet schamen
Sexy ondergoed dat helemaal bij je feestjurk past en je tegelijkertijd een prachtig zandloperfiguur geeft, de nieuwste lingerie combineert het. Zo hoef je je niet langer te schamen als je je in de slaapkamer wil uitkleden, van deze stukken zal je partner helemaal wild worden.

Mooiere taille
Er zijn verschillende soorten figuurcorrigerend ondergoed. Hoge onderbroeken concentreren zich voornamelijk op je buikje, bustiers voornamelijk op je taille en buikje, maar je hebt ook broekjes die je kont liften. Waar je ook voor kiest, voor elk probleemgebied bestaat er een sexy verhuller. Door de juiste beha, bustier of onderbroekje te dragen, kan je tot een kledingmaat slanker lijken. Het is niet alleen belangrijk de juiste maat te kiezen, maar ook een stijl die bij je figuur past. Het is trouwens niet de bedoeling dat alles plat gedrukt wordt, vrouwen mogen tegenwoordig weer trots zijn op hun rondingen. Een bustier bijvoorbeeld maakt je niet meteen slanker, maar geeft je wel een mooiere taille.

Esbelt
Het favoriete figuurcorrigerende ondergoed in Amerika is de Esbelt: dit is een korset uit katoen en latex waarvan beweerd wordt dat je daadwerkelijk afslankt als je het lang genoeg draagt. Het is er een heuse hit, er worden in Amerika 60.000 stuks van de Esbelt per maand verkocht worden. Als je dit aantrekt, krijg je een mooier figuur. Je borsten worden gelift, je lijkt groter omdat je houding gecorrigeerd wordt en het zit nog comfortabel ook. Als je het dagelijks 8 tot 10 uur draagt, zou je enkele centimetres van je taille verliezen door de micromassage die de Esbelt op je lichaam uitvoert. Het zou ook goed zijn voor je vertering. In het begin voelt het wat strak aan, maar je went er al snel aan. (br.hln)


04-12-2008 om 14:39 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
03-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De erfenis van Jackie O


De erfenis van Jackie O








Jacky O
Jacky O

Het vlinderjurkje.
Het vlinderjurkje.


Jacky Kennedy, stijlicoon uit de jaren zestig, heeft nog altijd invloed op de modewereld. Met haar nauwe kokerrokjes, mantelpakjes en grote zonnebrillen inspireert ze tal van mode-ontwerpers.

Stijlvol
Fashionmerk LaDress is één van hen. Met hun nieuwste jurkje, 'Jackie O' genoemd, is de stijl van de voormalige presidentsvrouw duidelijk te vinden. Verkrijgbaar in een ruim kleurengamma van wit, intens rood, donkerblauw en zwart, past het stijlvolle jurkje voor vele gelegenheden. Het is gemaakt uit zachtsoepele materialen en in perfecte balans met het bijhorende korte jasje. Verkrijgbaar vanaf 325 euro.

Concept
LaDress is het merk voor hen die van stijlvolle jurken houden. De beroemde doorknoopjurk is één van hun grootste verkoopsuccessen. Al verschijnen er regelmatig nieuwe en opvallende exemplaren. Denk maar aan de Tunic Dress, de Smoking dress en het Vlinderjurkje. Meer info: www.ladress.nl (br.nina))



03-12-2008 om 18:18 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groene collectie


Colombiaanse ontwerpers presenteren groene collectie


bio



Het groene thema zet zich ook verder in de mode-industrie. Ontwerpers doen steeds meer beroep op biologische katoensoorten, en proberen het milieu te sparen tijdens het productieproces. Om hun liefde voor de natuur extra in de verf te zetten organiseerden enkele Colombiaanse designers dit weekend hun eigen 'Biofashion show'.


De afbeelding “http://img92.imageshack.us/img92/7868/98723894zx1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Pable Dorado, Angelica Fernandez, en Juan Herrera waren maar enkele designers die hun creaties met trots presenteerden tijdens de modeshow in Cali  (br.she)


De afbeelding “http://img87.imageshack.us/img87/431/70480265ne1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.



De afbeelding “http://img88.imageshack.us/img88/2281/82225624zo7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.



03-12-2008 om 12:23 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
02-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De tien jurken van Victoria Beckham


De tien jurken van Victoria Beckham









De tien jurken die Victoria Beckham heeft ontwerpen, zijn eindelijk te bewonderen. Gebaseerd op haar eigen stijl, ziet de collectie er zeer vrouwelijk uit. Nauw aansluitende jurkjes, in luxueuze materialen als zijde, organza, crêpe en fijn katoen, ogen uiterst glamoureus.

Positief
Modekenners hadden nooit verwacht dat La Beckham tot deze ontwerpen in staat bleek, vooral niet na haar mislukte jeanscollectie.
Tijdens de NewYork Fashion Week toonde ze al een glimp van haar eerste collectie aan een handvol journalisten. Mooi, aantrekkelijk, klassevol: het zijn maar enkele begrippen die de perslui opperden.

Beperkte oplage
Tal van boetieks en winkels deden er alles aan om de eerste jurken binnen te halen. Omdat er slechts 400 stuks op de markt gebracht worden, kan er nu al gesproken worden van een succes. Al zijn ze niet voor ieders geldbeugel geschikt: de creaties kosten tussen de 900 en de 2.835 euro.

Alle leeftijden
De details maken het verschil. Korsetjes, stevige buikriemen, mooi vallende schouderstukjes, ingenieuze details, vouwtjes en plooitjes doen elk silhouet stralen, aldus Posh. Opmerkelijk detail: de ontwerpen zien er uiterst braafjes uit, alle jurkjes eindigen tot net onder de knie.

Aan het ontwerp herkent men alvast de meester, zelf zien we er haar zonder problemen in rondhuppelen. Al lijkt ons een slank modemaatje geschikter, volgens Victoria kunnen ze door een ruim publiek en door verschillende leeftijden gedragen worden.

Zonder hulp
Waar heeft ze de mosterd gehaald? Victoria heeft geen modeopleiding genoten en toch speelt ze het klaar om meteen een mooie collectie af te werken. Ze beweert geen hulp van iemand genoten te hebben, al geeft ze toe inspiratie te putten uit de ontwerpen van haar favoriete designer Roland Mouret.

Te koop
Fashionista's uit België dienen de gegeerde jurkjes in het buitenland te kopen. Dichtst bij huis zijn ze in Engeland te vinden. Meer info: www.victoriabeckhamcollection.com. (br.Nina)



02-12-2008 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
01-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JBC lanceert trendy feestoutfits voor eindejaarsperiode


JBC lanceert trendy feestoutfits voor eindejaarsperiode


jbc




De feestdagen staan weer voor de deur, hoogdringend tijd dus om jezelf in een nieuw kleedje te steken. Geheel volgens de nieuwste trend lanceert modeketen JBC daarom een nieuwe feestlijn gebaseerd op de begeerde 'little black dress'.

Fonkelende bustierjurken met pailletten, sexy halterjurkjes met prachtige drapages, en trendy jurken met gekruiste schouderbandjes bieden voor ieder wat wils.


Ben je eerder het kalme type, dat houdt van comfortabele feestkledij die ook nadien nog gedragen kan worden? Dan zijn de zwarte pantalons en cardigans met spaghettitopjes zeker iets voor jou.

JBC lanceert voor de eindejaarsfeesten ook een sexy lingerielijn.
(br.she)



01-12-2008 om 15:55 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia Vodianova nieuwe uithangbord Etam


Russische Natalia Vodianova nieuwe uithangbord Etam


http://www.whois.com/Whois-hot/poll/5-Models/Natalia%20Vodianova.jpg


De Russische Natalia Vodianova wordt in 2009 het nieuwe gezicht van de modeketen Etam. Ze zal er de vrouwelijke, moderne visie van het merk tot uiting brengen, een eerlijkheid, enthousiasme en vrijgevigheid terug onder de aandacht brengen.

Vodianova werd op 28 februari 1982 geboren in het Russische Nijni Novgogod. Op 15-jarige leeftijd verhuist ze naar Parijs, en tekent er een contract bij Viva. Ze is later ook nog het gezicht van Gucci, Miss Sixty, Marc Jabocs, L'oréal Paris,Chanel, Versace, Guerlain en Calvin Klein.

In haar vrije tijd probeert ze geld in te zamelen om de levenskwaliteit van de Russische kinderen te verbeteren. Zo stichtte ze in 2005 The Naked Heart, een organisatie die op de steun kon rekenen van Bono, Karl Lagerfeld, Scarlett Johansson, Lucy Liu, Mr. Valentino, en Diana Von Furstenberg. (br.She)


01-12-2008 om 13:11 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!