Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

11-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Longoria steelt de show in blauwe jurk


Eva Longoria steelt de show in blauwe jurk








Jeniffer Lopez koos voor dure couture van Versace.
Jeniffer Lopez koos voor dure couture van Versace.


Eva Longoria deed alle hoofden draaien op de première 'The Curious Case Of Benjamin Button' met haar blauwe jurk van Karen Millen. Door niet voor couture op de rode loper te kiezen, lijkt ze een nieuwe trend te zetten.

Glamoureus
Eva Longoria koos voor een prachtige felblauwe jurk uit de wintercollectie van Karen Millen. Ze zag er even mooi en glamoureus als Jennifer Lopez en Angelina Jolie die voor couture kozen.

Net als Eva
Het leukste aan haar prachtige look is dat je deze jurk ook gewoon zelf online kunt kopen. Dankzij een lage pond en een korting op de site kun je voor slechts 150 euro er net als Eva uitzien. (br.hln)



11-12-2008 om 13:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Croc-proof' jeans voorgesteld


'Croc-proof' jeans voorgesteld




Matthew (17), Clint (24), Luke (20) en Kyle (21) mochten de jeans op gepaste manier voorstellen.
Wereldprimeur in Australië. Het land van Crocodile Dundee heeft nu ook een 'Croc-proof' jeans: dit is geen jeansbroek die de dodelijke beet van een krokodil kan weerstaan, maar wel een poging van de Britse modewebsite Lastseason.com om zjin imago te verbeteren en een goed doel te steunen. De nieuwe jeans werd voorgesteld door vier stoere Aussie binken, die in het Crocodylus Park van Darwin werken. Zij weten hoe ze een krokodil moeten aanpakken en waren de ideale modellen voor de nieuwe jeans. De vier broeken worden geveild op internet en de opbrengst gaat naar het Crocodylus Park.

Spijkerhard
Matthew Owen (17), Clint Bailey (24), Luke Byrne (20) en de 21-jarige Kyle Christopher waren de gelukkige modellen die de jeans mochten voorstellen en omdoopten tot 'Crocodile wranglers'. "We wilden terugkeren naar het imago van de 'Marlboro Man' van weleer", zegt Stefano Passantino van Lastseason.com. "Ik denk dat mensen echte mannen willen zien die iets uitzonderlijks doen en vandaar dit project. De modellen waren taai en als spijkerhard. Net wat ze moest en zijn. De moderne Crocodile Dundees!".

Humor
"Ik sta er ook op de directie van het Crocodylus Park te danken voor hun medewerking en hun zin voor humor bij deze voorstelling. Ik kijk er echt naar uit om verder met hen samen te werken, aangezien de opbrengst van de internetveiling naar het park gaat. Het zal ongetwijfeld goed gebruikt worden voor het behoud van krokodillen en andere bedreigde dieren over ter wereld". (br.hln)



11-12-2008 om 00:43 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
10-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofia Coppola ontwerpt voor Louis Vuitton


Sofia Coppola ontwerpt exclusieve lijn voor Louis Vuitton


Sofia Coppola



Sofia Coppola is na de film 'Lost in Translation' terug in Tokyo. Nu met een heel andere opdracht. Ze onthult er haar nieuwe lijn van accessoires voor Louis Vuitton. De lijn bestaat uit afhangende tassen, discrete enveloppentasjes en sandalen met sleehakken.


De samenwerking werd in Tokyo gevierd met een feest in Château Restaurant Joël Robuchon.

De collectie zal vanaf maart te vinden zijn in de Louis Vuitton winkels.





(br.She)


10-12-2008 om 18:14 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
09-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liever tien jaar jonger dan tien kilo lichter


Liever tien jaar jonger dan tien kilo lichter


http://img375.imageshack.us/img375/7564/emmastooncs5.jpg


Geen miljoen is belangrijker dan een jeugdig uiterlijk. Uit een Amerikaans onderzoek blijkt dat dames eerder opteren voor een jong uiterlijk, boven rijkdom of een slank figuur. Ook zouden ze meer geld spenderen aan een behandeling die hen eerder tien jaar jonger dan tien kilo lichter maakt.

Resultaten
De studie, uitgevoerd onder 1.131 Amerikaanse dames, toont aan
hoe ver vrouwen willen gaan voor een jong uiterlijk. Vooral hun gelaat is daarbij belangrijk. "Vrouwen hebben genoeg van de producten die niet werken, ze willen resultaten zien", vertelt dermatoloog Zein Obagi. "Er bestaan zoveel producten met loze en valse beloften, vrouwen geloven enkel nog wat telt: het aantal actieve ingrediënten en hun concentraties.

Barre tijden
Even opmerkelijk is dat vrouwen meer aandacht voor hun schoonheids- en gelaatsbehandelingen hebben dan aan hun liefdesleven. "Zelfs in economische barre tijden, verkopen lipsticks en cosmetica als zoete broodjes", aldus dr. Obagi. "Dames willen er altijd goed blijven uitzien. Wereldproblemen kan je niet oplossen, maar de aandacht voor jezelf heb wel in de hand". (br.hln)




09-12-2008 om 14:15 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe deo vertraagt groei okselharen


Nieuwe deo vertraagt groei okselharen


http://images.teamsugar.com/files/upl0/2/20652/14_2008/LiquidDeodorant.jpg





Een deo die niet enkel nare geurtjes, maar ook de groei van okselharen vertraagt, komt binnenkort op de markt. Vanaf volgende maand brengt fabrikant Unilever de 'Dove Hair Minimalisering' roll-ons en sprays in Engeland in de rekken.

Dunnere haren
Het is de eerste deodorant die de haargroei weet aan te pakken. Unilever verwacht een schot in de roos en denkt dat hun nieuwste product bijzonder populair zal zijn bij jonge vrouwen. Na ongeveer vier weken intensief gebruik zouden al verschillen moeten optreden. Okselharen zijn dan minder merkbaar, fijner en makkelijker te verwijderen.

De deo's dienen niet als vervanging van scheren of ontharing, wel veroorzaken ze, doordat ze fijner zijn, minder huidirritatie bij het scheren. Wie stopt met het gebruik van de deo, zal terugkeren naar de normale haargroei.

Enkel oksels
Uit de consumententests zouden de verschillen al na een paar weken zijn gebleken. Het principe is gebaseerd op de Pro-Epil- methode, die de snelheid van de haargroei aanpakt. Vast staat is dat aan het hele principe meer dan drie jaar werd gesleuteld. Belangrijk hierbij is het product enkel voor de onderarmen mag gebruikt worden.

Negatief imago
De afkeer voor okselharen is een relatief recente ontwikkeling. Onderzoek toont aan dat we snel geneigd zijn om vrouwen te beoordelen met okselharen. We bekijken hen als onvriendelijk, immoreel en agressief. Vrouwen met de natuurlijke look worden tevens gezien als bazig, dominant en non-conformistisch. (br.hln)



09-12-2008 om 12:17 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
08-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna gestrikt voor campagne van Louis Vuitton

Madonna gestrikt voor campagne van Louis Vuitton



http://img525.imageshack.us/img525/1139/madonnano9.jpg



Als een ware Parijse showgirl in een jaren ‘40-sfeertje poseerde Madonna voor een nieuwe campagne van Louis Vuitton. En voor de lens van fotograaf Steven Meisel. Al is er een Amerikaans blog, Bestweekever, dat zich afvraagt of Madonna hier niet ”haar” stand-in Evan Rachel Wood- heeft ingezet. En is er heftig gephotoshopt? Dat Louis Vuitton Madonna voor reclame heeft weten te strikken haalde zelfs De Telegraaf’s VP vandaag. André Agassi, Steffi Graf, Michail Gorbatsjov, Cathérine Deneuve, Keith Richards, Sofia Coppola en haar vader Francis Coppola gingen haar voor in de erg fraaie campagne, die Madonna ruim boven de $5 miljoen oplevert (er wordt zelfs $10 miljoen genoemd).



  http://img525.imageshack.us/img525/9199/madonnalouisvuittoncf8.jpg




08-12-2008 om 00:19 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
07-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De permanent is terug!

De permanent is terug!


De afbeelding “http://www.poster.net/cher/cher-photo-cher-6227114.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Deze hadden we niet voelen aankomen: de permanent is terug! We zijn de schaamte voor de jaren tachtig voorbij en gaan weer aan de krul. Heel trendy, zeggen net zo trendy kappers. Wie zijn wij dan om dat tegen te spreken?

“In de jaren tachtig wilde íédereen krullen”, herinnert Glenn Gemeiner van de bekende kapsalonketen De Cliènt. “Ik ben als zelfstandige begonnen in 1994 en toen deed ik er nog maar één per week. Maar nu is de permanent helemaal terug.”

Straf spul

Twee jaar geleden vierde de permanent wave zijn honderdste verjaardag. De chemische producten die daarbij gebruikt worden, zijn door de jaren erg veranderd, maar het blijft straf spul.

“Daarom raad ik een permanent alleen aan bij vrouwen met natuurlijk tot gekleurd haar”, zegt kapper Glenn. “Bij vrouwen met fijn of ontkleurd haar doe ik het absoluut niet.”

Mannen? Neen!

Nog af te raden is het voor mannen, Jean-Marie Pfaff en Jean-Marie Pfaff-lookalikes niet te na gesproken. Mannen hebben zich de afgelopen ’kapselseizoenen’ de surflook - met wapperende manen - aangemeten, maar nu mag de schaar er stevig in, zegt Valerie De Smet, creatief manager van kappersketen Kreatos.

“Voor mannen, maar ook voor vrouwen, is de legerlook deze winter heel erg in, ultrakort haar, net niet geschoren.” Maar: “Vrouwen die er vrouwelijk, glamoureus, erotisch en zuiders willen uitzien, moeten voor krullen gaan”, zegt kapper Glenn.

“Ik vind een vrouw op haar mooist met krullen.” Sommigen durven voor de poedellook van weleer te gaan, of voor artistiek gigantisch en pluizig, maar het vaakst vragen vrouwen toch naar “soepel” en “natuurlijk”. Dat zegt Leslie Schwartz van Difference Hairdressers in Antwerpen.

“De permanent is dan wel in, we werken ook veel met rollers en stijltangen, voor krullen voor een avondje uit. En wat ook opvalt: oudere mensen vragen almaar minder naar een permanent. Door de nieuwe kniptechnieken is dat ook minder nodig om volume te creëren. Nee, het zijn nu de jonge vrouwen die weer vallen voor de eighties.”(br.She)




07-12-2008 om 13:34 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
06-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klassieke parfums in een muzikaal jasje


Klassieke parfums in een muzikaal jasje


gaultier



Parfumhuizen hullen hun favoriete, klassieke parfumflacons speciaal voor de feestdagen in een muzikaal jasje. Ga samen met Viktor & Rolf en Jean Paul Gaultier terug naar je kindertijd waar muziekdozen en elegante boudoirs hoogtij vierden.

Iedereen herinnert zich nog wel dat ene favoriete muziekdoosje met elegante balletdanseresjes en schelle klassieke muziekjes. Speciaal voor de feestdagen hult Viktor & Rolf zijn Flowerbomb in een zachtroze boudoir, met een miniatuurflesje en elegant spiegeltje. De limited edition is verkrijgbaar bij de betere parfumeriezaken voor 91€.

Hou je eerder van een swingend deuntje? Dan is de luxeuitvoering van de Classique Jean Paul Gaultier misschien wel iets voor jou. Het melodieuze 'love me tender' brengt je meteen in een romantische, melancholische sfeer van de jaren 60. Een muziekdoos van Jean Paul Gaultier kan je voor 68€ op de kop tikken bij Ici Paris XL.(br.She)



06-12-2008 om 12:09 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
05-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koop eens een diamant op het internet


Koop eens een diamant op het internet




Wie online op zoek gaat naar een eindejaarscadeau hoeft zich niet te beperken tot boeken, cd's of andere klassieke geschenken. Neodiam, al vier generaties actief in de diamantsector, lanceert een website waar je diamanten kan kopen. Het bedrijf zegt daarmee de enige online diamantretailer te zijn die werkt vanuit het Antwerp World Diamond Centre.

Neodiam verbindt er zich toe enkel kwaliteitsdiamanten aan te bieden met certificaten die zijn uitgereikt door IGI en HRD, wereldwijde referenties voor de kwaliteitscontrole van diamanten, aldus het bedrijf.

Op de website kan je enkel diamanten kopen die nog niet zijn verwerkt in een juweel. De bestemmeling kan er dan vervolgens mee naar een juwelier. (br.hln)



05-12-2008 om 21:53 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jurken van Posh zijn al uitverkocht


Jurken van Posh zijn al uitverkocht






De chique jurkencollectie van Victoria Beckham hing vanaf gisteren in de rekken van de Londense winkel Selfridge. De ontwerpen bleken meteen een hit te zijn, want tegen de avond waren ze al uitverkocht.

Exclusief
Tegen 3 uur in de namiddag hingen er nog maar drie jurken ontworpen door Victoria Beckham in de winkels van Selfridge. Posh liet er maar 400 exemplaren van, die wereldwijd verkocht zullen worden. Hiermee wilde ze het exclusieve karakter van de jurk benadrukken, en het heeft nog gewerkt ook. In de rekken van Selfridge hingen er 58. Volgende maand zullen de ontwerpen ook in Groot-Brittannië in Harrods, Bergdorf Goodman en in Amerika bij Neiman Marcus en bij Restir in Tokyo kunnen verkrijgbaar zijn.

Geen goede zangeres
Posh wil ernstig genomen worden als ontwerpster: "Toen ik nog bij de Spice Girls zat, werd ik niet serieus genomen op vlak van mode. Nu moet ik zoveel mogelijk deuren zien te openen. Ik was geen goede zangeres, maar ik vind wel dat ik goed ben in ontwerpen.

Investering
Voor de goedkoopste jurk uit haar collectie moet je ongeveer 1600 euro neertellen. "Het zijn moeilijke financiële tijden en voor deze prijs zoeken vrouwen naar een stuk dat tegelijkertijd een investering is. En geef toe, dat zijn mijn jurken, niet?", aldus Victoria. 


05-12-2008 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
04-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is baby trendy accessoire voor celebs?

Is baby trendy accessoire voor celebs?


Suri Cruise met trendy bonten manteltje.


Kingston James, zoon van Gwen Stefani en Gavin Rossdale, pronkt al met trendy kapsel.
Kingston James, zoon van Gwen Stefani en Gavin Rossdale, pronkt al met trendy kapsel.


Nicole Kidman even elegant als altijd met Sunday Rose.
Nicole Kidman even elegant als altijd met Sunday Rose.


Suri, het kindje Katie Holmes en Tom Cruise, draagt pantoffeltjes van Gucci die 160 euro kosten. En dat is geen alleenstaand geval, tegenwoordig heb je ook melkflesjes bezet Swarovski kristallen en verzorgingskussens van Prada. Worden baby's steeds meer een accessoire in mooie, trendy outfits waar kersverse mama's mee kunnen pronken?

Kopie ouders
Babypantoffels in de vorm van stiletto's, juwelen voor kinderen bezet met diamanten, designerschoenen van meer dan 1.000 euro, je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat. De kinderen van celebs als Nicole Kidman, Gwen Stefani, Katie Holmes of Victoria Beckham zijn gewoon een kopie van hun ouders. Baby's van nog geen jaar oud dragen een stoer lederen jasje en hebben perfect gestyled haar, net als volwassenen. Geen schattige kleine dreumesjes in roze of blauwe pakjes meer dus.

Bekende voorbeelden
Heeft een baby de dure it-handtas vervangen bij celebs? Websites als Baby Wears Prada en Babyrazzi bewijzen dat designerkledij voor kinderen een heuse trend is. Hier krijg je geen tips over het moederschap, je ontdekt er wel hoe je baby trendy en vooral duur gekleed voor de dag kan komen. Draagt een bekende baby een duur bontmanteltje, dan hebben de week daarop de kinderen van deze lezeressen dat ook.

Betere baby
Ontwerpers en winkels willen moeders laten geloven dat ze door hun baby de juiste dingen aan te trekken, ze een beter kind zullen krijgen. Een website voor babyjuwelen beweert zo dat mama's met deze accessoires hun baby kunnen onderscheiden van andere kinderen, hun engeltje zal er nog schattiger uitzien. Moeders volgen deze trend omdat ze denken dat hun kind uitgesloten zal worden als het geen duur en tnredy pakje draagt. Dat het wat vreemd is om schoenen van meer dan 100 euro te kopen die binnen enkele maanden al weer te klein zijn voor je kind, lijkt tot sommige mama's niet door te dringen.

Liefde en aandacht belangrijker
Iedereen wil natuurlijk dat zijn kind er goed uitziet, het is normaal dat je moederhart smelt als je een schattig kruippakje ziet. Maar is het normaal dat je je kind aankleedt als een miniversie van jezelf? Als het nu al merken aantrekt, gaat het hier gewoon aan raken en niets anders meer willen. Het probleem is dat je dan een achtjarige dochter krijgt die haar neus optrekt voor alle laarsjes, tenzij het echte Uggs zijn. Het is belangrijker voor de ontwikkeling van je kind dat je het genoeg aandacht en liefde geeft en het zo goed mogelijk opvoedt, dan dat het gekleed gaat volgens de laatste trends. (br.hln)



04-12-2008 om 16:05 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy figuurcorrigerende lingerie


Sexy figuurcorrigerende lingerie


Links: slip voor plat buikje van Dolce V, rechts: lingerie voor mooiere taille van Marie-Jo.



Broekje dat je kont lift van Cette bij Silkinabox.be.
Broekje dat je kont lift van Cette bij Silkinabox.be.

Corrigerend topje van Cette bij Silkinabox.be.
Corrigerend topje van Cette bij Silkinabox.be.

Esbelt
Esbelt

Figuurcorrigerend ondergoed heeft niet meteen het imago sexy te zijn. Vaak zijn het grote, huidskleurige onderbroeken of korsetten waar weinig elegant aan is. Maar de nieuwste generatie lingerie brengt daar verandering in: je kunt er je partner mee verleiden én het geeft je het mooie zandloperfiguur waarvan je altijd al droomde.

Niet schamen
Sexy ondergoed dat helemaal bij je feestjurk past en je tegelijkertijd een prachtig zandloperfiguur geeft, de nieuwste lingerie combineert het. Zo hoef je je niet langer te schamen als je je in de slaapkamer wil uitkleden, van deze stukken zal je partner helemaal wild worden.

Mooiere taille
Er zijn verschillende soorten figuurcorrigerend ondergoed. Hoge onderbroeken concentreren zich voornamelijk op je buikje, bustiers voornamelijk op je taille en buikje, maar je hebt ook broekjes die je kont liften. Waar je ook voor kiest, voor elk probleemgebied bestaat er een sexy verhuller. Door de juiste beha, bustier of onderbroekje te dragen, kan je tot een kledingmaat slanker lijken. Het is niet alleen belangrijk de juiste maat te kiezen, maar ook een stijl die bij je figuur past. Het is trouwens niet de bedoeling dat alles plat gedrukt wordt, vrouwen mogen tegenwoordig weer trots zijn op hun rondingen. Een bustier bijvoorbeeld maakt je niet meteen slanker, maar geeft je wel een mooiere taille.

Esbelt
Het favoriete figuurcorrigerende ondergoed in Amerika is de Esbelt: dit is een korset uit katoen en latex waarvan beweerd wordt dat je daadwerkelijk afslankt als je het lang genoeg draagt. Het is er een heuse hit, er worden in Amerika 60.000 stuks van de Esbelt per maand verkocht worden. Als je dit aantrekt, krijg je een mooier figuur. Je borsten worden gelift, je lijkt groter omdat je houding gecorrigeerd wordt en het zit nog comfortabel ook. Als je het dagelijks 8 tot 10 uur draagt, zou je enkele centimetres van je taille verliezen door de micromassage die de Esbelt op je lichaam uitvoert. Het zou ook goed zijn voor je vertering. In het begin voelt het wat strak aan, maar je went er al snel aan. (br.hln)


04-12-2008 om 14:39 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
03-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De erfenis van Jackie O


De erfenis van Jackie O








Jacky O
Jacky O

Het vlinderjurkje.
Het vlinderjurkje.


Jacky Kennedy, stijlicoon uit de jaren zestig, heeft nog altijd invloed op de modewereld. Met haar nauwe kokerrokjes, mantelpakjes en grote zonnebrillen inspireert ze tal van mode-ontwerpers.

Stijlvol
Fashionmerk LaDress is één van hen. Met hun nieuwste jurkje, 'Jackie O' genoemd, is de stijl van de voormalige presidentsvrouw duidelijk te vinden. Verkrijgbaar in een ruim kleurengamma van wit, intens rood, donkerblauw en zwart, past het stijlvolle jurkje voor vele gelegenheden. Het is gemaakt uit zachtsoepele materialen en in perfecte balans met het bijhorende korte jasje. Verkrijgbaar vanaf 325 euro.

Concept
LaDress is het merk voor hen die van stijlvolle jurken houden. De beroemde doorknoopjurk is één van hun grootste verkoopsuccessen. Al verschijnen er regelmatig nieuwe en opvallende exemplaren. Denk maar aan de Tunic Dress, de Smoking dress en het Vlinderjurkje. Meer info: www.ladress.nl (br.nina))



03-12-2008 om 18:18 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groene collectie


Colombiaanse ontwerpers presenteren groene collectie


bio



Het groene thema zet zich ook verder in de mode-industrie. Ontwerpers doen steeds meer beroep op biologische katoensoorten, en proberen het milieu te sparen tijdens het productieproces. Om hun liefde voor de natuur extra in de verf te zetten organiseerden enkele Colombiaanse designers dit weekend hun eigen 'Biofashion show'.


De afbeelding “http://img92.imageshack.us/img92/7868/98723894zx1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Pable Dorado, Angelica Fernandez, en Juan Herrera waren maar enkele designers die hun creaties met trots presenteerden tijdens de modeshow in Cali  (br.she)


De afbeelding “http://img87.imageshack.us/img87/431/70480265ne1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.



De afbeelding “http://img88.imageshack.us/img88/2281/82225624zo7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.



03-12-2008 om 12:23 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
02-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De tien jurken van Victoria Beckham


De tien jurken van Victoria Beckham









De tien jurken die Victoria Beckham heeft ontwerpen, zijn eindelijk te bewonderen. Gebaseerd op haar eigen stijl, ziet de collectie er zeer vrouwelijk uit. Nauw aansluitende jurkjes, in luxueuze materialen als zijde, organza, crêpe en fijn katoen, ogen uiterst glamoureus.

Positief
Modekenners hadden nooit verwacht dat La Beckham tot deze ontwerpen in staat bleek, vooral niet na haar mislukte jeanscollectie.
Tijdens de NewYork Fashion Week toonde ze al een glimp van haar eerste collectie aan een handvol journalisten. Mooi, aantrekkelijk, klassevol: het zijn maar enkele begrippen die de perslui opperden.

Beperkte oplage
Tal van boetieks en winkels deden er alles aan om de eerste jurken binnen te halen. Omdat er slechts 400 stuks op de markt gebracht worden, kan er nu al gesproken worden van een succes. Al zijn ze niet voor ieders geldbeugel geschikt: de creaties kosten tussen de 900 en de 2.835 euro.

Alle leeftijden
De details maken het verschil. Korsetjes, stevige buikriemen, mooi vallende schouderstukjes, ingenieuze details, vouwtjes en plooitjes doen elk silhouet stralen, aldus Posh. Opmerkelijk detail: de ontwerpen zien er uiterst braafjes uit, alle jurkjes eindigen tot net onder de knie.

Aan het ontwerp herkent men alvast de meester, zelf zien we er haar zonder problemen in rondhuppelen. Al lijkt ons een slank modemaatje geschikter, volgens Victoria kunnen ze door een ruim publiek en door verschillende leeftijden gedragen worden.

Zonder hulp
Waar heeft ze de mosterd gehaald? Victoria heeft geen modeopleiding genoten en toch speelt ze het klaar om meteen een mooie collectie af te werken. Ze beweert geen hulp van iemand genoten te hebben, al geeft ze toe inspiratie te putten uit de ontwerpen van haar favoriete designer Roland Mouret.

Te koop
Fashionista's uit België dienen de gegeerde jurkjes in het buitenland te kopen. Dichtst bij huis zijn ze in Engeland te vinden. Meer info: www.victoriabeckhamcollection.com. (br.Nina)



02-12-2008 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
01-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JBC lanceert trendy feestoutfits voor eindejaarsperiode


JBC lanceert trendy feestoutfits voor eindejaarsperiode


jbc




De feestdagen staan weer voor de deur, hoogdringend tijd dus om jezelf in een nieuw kleedje te steken. Geheel volgens de nieuwste trend lanceert modeketen JBC daarom een nieuwe feestlijn gebaseerd op de begeerde 'little black dress'.

Fonkelende bustierjurken met pailletten, sexy halterjurkjes met prachtige drapages, en trendy jurken met gekruiste schouderbandjes bieden voor ieder wat wils.


Ben je eerder het kalme type, dat houdt van comfortabele feestkledij die ook nadien nog gedragen kan worden? Dan zijn de zwarte pantalons en cardigans met spaghettitopjes zeker iets voor jou.

JBC lanceert voor de eindejaarsfeesten ook een sexy lingerielijn.
(br.she)



01-12-2008 om 15:55 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia Vodianova nieuwe uithangbord Etam


Russische Natalia Vodianova nieuwe uithangbord Etam


http://www.whois.com/Whois-hot/poll/5-Models/Natalia%20Vodianova.jpg


De Russische Natalia Vodianova wordt in 2009 het nieuwe gezicht van de modeketen Etam. Ze zal er de vrouwelijke, moderne visie van het merk tot uiting brengen, een eerlijkheid, enthousiasme en vrijgevigheid terug onder de aandacht brengen.

Vodianova werd op 28 februari 1982 geboren in het Russische Nijni Novgogod. Op 15-jarige leeftijd verhuist ze naar Parijs, en tekent er een contract bij Viva. Ze is later ook nog het gezicht van Gucci, Miss Sixty, Marc Jabocs, L'oréal Paris,Chanel, Versace, Guerlain en Calvin Klein.

In haar vrije tijd probeert ze geld in te zamelen om de levenskwaliteit van de Russische kinderen te verbeteren. Zo stichtte ze in 2005 The Naked Heart, een organisatie die op de steun kon rekenen van Bono, Karl Lagerfeld, Scarlett Johansson, Lucy Liu, Mr. Valentino, en Diana Von Furstenberg. (br.She)


01-12-2008 om 13:11 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
30-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé


"Beyoncé steelt outfits van andere sterren"




Deze jurk werd tien jaar geleden al gedragen door Jennifer Lopez.
Deze jurk werd tien jaar geleden al gedragen door Jennifer Lopez.


Het robotpak dat wel heel sterk op dat van Kylie Minogue lijkt.
Het robotpak dat wel heel sterk op dat van Kylie Minogue lijkt.


Zangeres Beyoncé (of is het Sasha Fierce?) wordt vaak geprezen om haar outfits. Maar de Britse krant Daily Mail ontdekte dat de zangeres niet meer of minder is dan... een copycat! De krant achterhaalde minstens zeven opvallende outfits en haar oorspronkelijke uitvoerster.

Jennifer Lopez
Zo droeg Beyoncé in haar nieuwe videoclip een witte, strakke meerminjurk bezaaid met pailletten en een opvallend patroon. Ze oogstte er veel lof mee, net als Jennifer Lopez meer dan tien jaar geleden.

Rihanna en Kylie
Ook haar robotpak en metalen handschoen is geleend (van Kylie Minogue) en bij Rihanna haalde de zangeres het idee van de opvallende oogmake-up en powerschouders. Een stoere Beyoncé die poseert met een korsetje gebaseerd op een moto, werd ook gedragen door Alice Dellal en in een muziekclip van George Michael.

Tot slot bekritiseert de krant ook de manier waarop Beyoncé het podium betreedt: door af te dalen in een lange jas via een kabel, zoals ook Britney Spears en Angelina Jolie in Mr & Mrs Smith al deden.

Wat is origineel?
Allemaal waar, en de krant heeft de foto's om het te bewijzen (zie hier) maar anderzijds kan je ook argumenteren of de zogenaamde 'originele' uitvoerders wel zo origineel zijn. Een lange jas is nu eenmaal in de mode, en langs een kabel 'uit de lucht neerdalen' op een podium is ook al eerder gebeurd.

De powerschouders werden vorig jaar al door verschillende mode-ontwerpers gelanceerd, een uitvinding of ontdekking van Rihanna en Rihanna alleen was het dus zeker niet. Hetzelfde gaat op voor de oogmake-up en de 'cyberkledij'. Het enige dat echt hetzelfde lijkt is de jurk en het mototopje. Toch valt niet te ontkennen dat de kledingsstukken soms (te?) veel gelijkenissen tonen om toeval te zijn.

Bewust of niet?
Blijft de vraag of Beyoncé dit echt bewust gekopieerd heeft, een inspiratieloze styliste heeft of gewoon een gelijkaardige smaak heeft, en zin heeft om unieke en iconische kledingsstukken te dragen? Alleen Beyoncé kan daar een antwoord op geven... (br.Nina))



30-11-2008 om 13:58 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
29-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handige én mooie shoppingtas


Handige én mooie shoppingtas






Als jij ook altijd loopt te sleuren met je inkopen, bedacht de Reisenthel shoppingtas de oplossing voor jou. Opgevouwen is hij even klein als een paraplu, maar kan tot wel 15 kilo aan boodschappen dragen. Je kunt hem als handtas dragen én in je winkelkarretje hangen.

Praktisch én mooi
Je hangt de Reisenthel shoppingtas met clips, zodat hij goed blijft zitten, over de randen van je winkelkar. Om de tas van de kassa naar je wagen te dragen, kan je de zijkanten bij elkaar plakken met Velcro. Dankzij de handige riempjes kun je hem als handtas over je schouder dragen. En hij hoeft geen afbreuk aan je outfit te doen, je vindt de tas in de mooiste kleurtjes en prints. Je kunt er niet alleen mee winkelen, hij is ook ideaal voor een picknick of een dagje op het strand. Je vindt de tas hier en betaalt er ongeveer 15 euro voor. (br.hln)



29-11-2008 om 15:17 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.feestdagen


5 budgetvriendelijke must-haves voor de feestdagen


Partylook van Only.
 

Jurkje voor 39,95 euro.
Jurkje voor 39,95 euro.

Lederen jasje van Only voor 119,95 euro.
Lederen jasje van Only voor 119,95 euro.

Lederen top van Only voor 79,95 euro.
Lederen top van Only voor 79,95 euro.

Handtasje van asos.com.
Handtasje van asos.com.


Het hoeft niet altijd een jurk te zijn voor de feestdagen. Je kunt evengoed je outfit opvrolijken met één opvallend stuk of vrolijk accessoire. Lekker goedkoop en makkelijk.

Opvallende legging
Neem je favoriete zomerkleedje en combineer het met een opvallende legging. Doe eens gek met glitters of een dierenprint, alles kan.

Klein zwart jurkje
Een zwart jurkje is het basisstuk van elke vrouw. Maar dit seizoen mag het wat glitteren. Combineer met enkellaarsjes of pumps en je kunt zo de deur uit, handig en snel. Het exemplaar dat je hier ziet, is nog lief voor je budget ook.

Kort lederen jasje
Trek dit jasje op een klassieke broek met pumps en glittertopje aan en je kunt zo naar het feest vertrekken. Stoer, maar toch vrouwelijk. Draag dit niet op een lederen legging of je gaat er al snel als catwoman uitzien.

Lederen topje
Gothic is helemaal in dit seizoen. Dit schitterende topje maakt van elke jeans een chique outfit en het bewijst dat deze goth ook elegant kan zijn.

Handtas(je)
De handtassen voor deze feestdagen zijn klein. Kies voor een klein satijnen exemplaar, met een schattig accent zoals dit paarse strikje. Hoe eenvoudig je outfit ook mag zijn, dit tasje maakt alles goed. (br.Nina)


29-11-2008 om 13:23 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!