Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

31-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uniform inspireert designers: laat innerlijk schoolmeisje in je los

Uniform inspireert designers: laat innerlijk schoolmeisje in je los


http://img683.imageshack.us/img683/2264/uniforml.jpg
Outfits bij Asos.com.


Ontwerpers als Marc Jacobs en Louis Vuitton herontdekten het brave rokje in combinatie met het geruite hemdje, stoere schoenen, hoge sokken en wollen trui. Het brave schoolmeisje maakt dus een comeback, de ideale look dus om morgen het nieuwe schooljaar in te zetten.

Bij deze trend probeer je de look van het schoolmeisje uit de jaren '50 te evenaren. Denk aan kniesokken en onschuldig ogende items, maar dan met een moderne toets. Dit creëer je door een geruit rokje te combineren met een gewaagder stuk uit bijvoorbeeld kant of pailletten, een hemdjurk of door een los hemd op een brede jeans te dragen.


http://static2.hln.be/static/photo/2011/1/2/14/20110831114819/media_l_4345814.jpg

Outfit bij Mango.


Leef je uit met tweed, dit werkt vooral goed voor een blazer. Wat zeker niet mag ontbreken is de enveloppe handtas die veel aan de oldschool lederen boekentas doet denken. Ook leuk zijn mary-janepumps met kniehoge sokken. Ook het typisch Amerikaans baseballjasje kan, durf dit te dragen op een rokje. Wat kleuren betreft, zit je met traditionele tinten als blauw, bordeaux en beige goed. Hier en daar een strikje of een frivole print als accent zorgt voor een speels resultaat.


31-08-2011 om 18:26 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een voltreffer voor deze herfst een zwart-witte outfit

Een voltreffer voor deze herfst een zwart-witte outfit


http://img683.imageshack.us/img683/7959/zwartwitoutfit.jpg
Actrice Zooey Deschanel toont hoe het moet. 


Een voltreffer voor deze herfst: de combinatie van zwart en wit. Een trend die realityster Kim Kardashian al lang doorheeft, zij droeg haar gasten op dit te dragen voor haar huwelijk.

Onthoud dat dit zeker niet saai hoeft te zijn, met wat glitteraccenten maak je je outfit wat feestelijker. Laat je inspireren door de ontwerpen van designer Karl Lagerfeld, die zich liet gaan met pailletten.

Een witte blazer geeft een vrouwelijke toets aan het maatpak, combineer met een frivole, losse blouse.


Chique en toch zakelijk: de witte blazer met zwarte skinny jeans bij Mango.
Chique en toch zakelijk: de witte blazer met zwarte skinny jeans bij Mango


De trend is om deze lijn in heel je outfit consequent door te trekken, denk aan schoenen, handtassen in zwart en wit, maar ook je juwelen en zelfs je nagels zouden in deze tinten moeten. Wil je het zwart-witte echt doorbreken, denk dan aan gewaagde kleuren als een rode of een gele handtas.



Zwart-witte jurk bij Asos.com.
Zwart-witte jurk bij Asos.com.


Toch zijn er enkele elementen waar je voor moet opletten, zo kan niet iedereen een witte legging dragen. Maar als je er toch de juiste vormen voor hebt, is dit een garantie op een geslaagde look. Dames die onzeker zijn over hun billen, kunnen voor een brede broek gaan, die tevens een hit is dit najaar. Een meer flatterende optie is een jurk die beide kleuren in een druk patroon combineert. (br.hln)


31-08-2011 om 10:16 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
30-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katja Retsin heeft een derde winkel geopend

Katja Retsin heeft een derde winkel geopend


http://img4.imageshack.us/img4/8767/katjaretsin.jpg


Katja Retsin heeft een derde winkel geopend. En dat zorgde voor de nodige Bv-belangstelling.

Katja Retsin mag dan presentatrice af zijn bij de VRT, dat wil nog niet zeggen, dat ze het rustig heeft. Binnenkort start ze als freelance presentatrice voor enkele programma's en dit weekend opende ze haar nieuwste winkel in Maldegem. Die derde shop mocht op de nodige belangstelling rekenen. Onder de genodigden bevonden zich Veronique De Kock, Sabine De Vos, Stephanie Clerckx, Cilou Annys en Annelien Coorevits.


30-08-2011 om 11:04 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
29-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizarre schoenen voor de herfst

Bizarre schoenen voor de herfst


http://img683.imageshack.us/img683/5302/schaatsenofbeenprothese.jpg


Het Canadese modehuis DSquared lanceert voor komende herfst de laars en schaats ineen, een vreemd schoeisel waarvoor je meer dan 1000 euro moet neertellen. Andere bizarre modellen zijn een laars van Prada die op een beenprothese lijkt of pumps met pixels.

Hoewel DSquared de schaatsen op de catwalkshow voor de herfstcollectie voor 2011 presenteerde, dacht geen enkele fashionista dat het merk deze ook echt in productie zou brengen. Ze zien er niet makkelijk uit, dit komt vooral door de torenhoge hakken. Door de constructie met het schaatsijzer, die gelukkig een rubberen onderstel heeft, telt de totale hoogte op tot 20 cm. Achteraan staat wel een scherpe punt waarmee je veel schade lijkt te kunnen aanrichten.

De kostprijs begint vanaf 1000 euro voor het korte model, de verkoop start volgende maand in de winkels en online. Als de winter net zoals afgelopen zomer wordt, dan zal dit schoeisel misschien nog van pas kunnen komen om ons te verplaatsen zonder te vallen. Andere bizarre stukken uit de collectie zijn transparante laarzen, genaamd Moulin Rouge, waarin een grijze wollen sok bevestigd zit.


http://static2.hln.be/static/photo/2011/10/2/9/20110829114930/media_l_4341054.jpg
de Lady Vase van Noritaha Tatehana?


Nog een bijzondere laars is de Lady Vase van de Japanse ontwerpster Noritaka Tatehana, deze plateauschoenen zijn meer dan 5500 euro waard. Ze lijken, zoals de naam doet vermoeden, op een vaas. Wij vermoeden dat het onmogelijk is om hierop te wandelen. We zijn alvast benieuwd of we Lady Gaga hiermee gaan zien rondlopen, aangezien ze een grote fan van deze schoendesigner is.


http://static1.hln.be/static/photo/2011/13/3/8/20110829115056/media_l_4341038.jpg

Gepixelde schoenen van Anrealage.


Een ander bizar model zijn de pumps van Anrealage, ontworpen door Kunihiko Morinaga. Ze ogen erg eighties en de 8-bit Nintendo diende als inspiratiebron. Vooral de vorm van de hoge hakken trekt alle aandacht.


Is het een pump, is het een beenprothese? Het is de nieuwste laars van het Italiaanse modehuis Prada. Ze verlengden de typische 'Mary Janepump' tot een laars met een stuk leder in huidskleur, wat een bijzonder effect geeft. Hierdoor lijkt namelijk het op het eerste gezicht dat de draagster valse benen heeft, 1100 euro voor een beenprothese is dan nog goedkoop.  (br.hln)


29-08-2011 om 14:34 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
28-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss stript voor nieuwe kalender Pirelli

Kate Moss stript voor nieuwe kalender Pirelli



Het pasgetrouwde topmodel Kate Moss poseerde topless voor haar ex en fotograaf Mario Sorrenti voor de volgende kalender van Pirelli. De editie van 2011 draait om natuurlijke schoonheid.

De  kalender komt pas officieel uit op 6 december, maar de Italiaanse editie van het magazine Vanity Fair onthulde al enkele beelden van de editie van 2012.

Het 37-jarige Britse model ging topless voor fotograaf Sorrenti, ze heeft enkel een laken om haar heupen gewikkeld. Daarnaast zullen elf andere topmodellen als Milla Jovovich en Lara Stone naast haar schitteren. Het moet een bizarre situatie zijn geweest voor Moss, poseren voor haar ex terwijl haar verloofde Hince toekeek. De shoot vond plaats in Murtoli in Corsica. Sorrenti raakte bekend met zijn zwart-wit fotoshoots voor Calvin Klein met Moss in de jaren '90. "Ik ontmoette Kate toen we allebei aan het begin van onze carrière stonden. We zijn samen groot geworden."

De kalender van 2012 moet een eerbetoon worden aan de natuurlijke, vrouwelijke schoonheid (br.hln - foto Vanity Fair)



28-08-2011 om 22:02 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo draag je bloemenprints

Zo draag je deze herfst bloemenprints


http://img97.imageshack.us/img97/5245/bloemenprints.jpg


De bloemenprints zijn al enkele seizoenen hot. Maar nu krijgen ze een herfstmake-over. De bloemen kleuren bruin en oranje en sommige krijgen zelfs een sneeuwlook. Maar hoe draag je die prints nu best?

Om de bloemenprint extra in de verf te zetten, kies je best voor een strak staartje of een scherp afgetekende dot.

Kies voor erg aansluitende, perfect passende kledij. Als je voor te hangerige blouses kiest, ga je al snel op je grootmoeder lijken.

Wil je er volledig voor gaan? Combineer je bloemenprint dan met een ander soort bedrukking. Ook andere soorten bloemenprints kunnen leuk staan in combinatie met deze herfstlook. Felgekleurde bloemen op je schoenen of handtas maken het geheel helemaal af.  (br.she)


28-08-2011 om 10:06 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
27-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oscar de la Renta heeft duurste winkel

Oscar de la Renta heeft duurste winkel


http://img41.imageshack.us/img41/7488/oscardelarenta.jpg


Wanneer je een Oscar de la Renta-boetiek binnenstapt, ben je gemiddeld 2.225 euro kwijt. De shop wordt daardoor meteen tot de duurste van Amerika uitgeroepen.

Giorgio Armani komt op een tweede plaats met een aankoop van gemiddeld 2.000 euro. De derde plaats wordt bekleed door de winkel Loro Piana in Boston, waar je gemiddeld 1.950 euro kwijt bent. De prijzen werden gebaseerd op de gebeurde transacties tussen april 2010 en mei 2011. (br.she - beeld photonews)


27-08-2011 om 21:44 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chaneltranen of rood gezicht, probeer jij deze bizarre trends?

Chaneltranen of rood gezicht, probeer jij deze bizarre trends?


http://img200.imageshack.us/img200/5474/chaneltranen.jpg
Rechts: tranen van Chanel, midden: zombies van Vivienne Westwood, rode gezichten bij Viktor & Rolf.

Het Franse modehuis Chanel onthulde onlangs foto's van de kampende campagne 'Chanel Cocomation'. Hierbij viel de bizarre make-up erg op: het Chanellogo onder de ogen. We zetten ook andere bizarre beautytrends voor de herfst op een rijtje.

De creatief directeur van make-up bij Chanel werd gespot terwijl hij bij het model Freja Beha Erichsen met een pincet een tijdelijke tattoo van het Chanellogo onder haar ogen aanbracht. Door hun compositie lijkt het alsof het meisje tranen van Chanel huilt. Een nogal erg gewaagd en opvallend modestatement, lijkt ons. Dit is echter niet de enige vreemde beautytrend van komend seizoen.

Bij toonaangevende modehuizen als Balmain, Balenciaga en Dries van Noten zagen we modellen met wit haar en een erg contrasterende zwarte pony. Lady Gaga, die overigens al elk mogelijk kapsel heeft gehad, waagde zich hier al aan.

Ook zijn opvallend gekleurde oogleden een trend. Make-upartiesten experimenteren met felgekleurde wenkbrauwen, metallictinten oogschaduw en gigantische pailletten, dit in combinatie felrode, glanzende rode lippen. Voeg daarbij nog eens bizarre hoofddeksels als kubussen, en je krijgt een look waarmee je niet zomaar op straat gaat.

Het Nederlandse ontwerpersduo Viktor & Rolf stuurde voor de modeweek in Parijs modellen met een rood gezicht de catwalk op. Vivienne Westwood ging voor angstaanjagende make-up die erg veel aan zombies doet denken.  (br.hln)



27-08-2011 om 11:47 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
26-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is ook nooit goed: mollige modellen op catwalk krijgen kritiek

Het is ook nooit goed: mollige modellen op catwalk krijgen kritiek


http://img155.imageshack.us/img155/4812/molligemodellen.jpg

Steeds meer modellen met een maatje meer verschijnen op de covers van modebladen en catwalks, doordat de kritiek op de graatmagere modellen toeneemt. Maar volgens sommige experts gaan sommige designers te ver, wat ook weer een ongezond beeld bij meisjes zou stimuleren.

De Australische keten Myer hield eerder deze week een 'Big is Beautiful' catwalkshow tijdens de modeweek in Sydney. Meisjes vanaf maat 44 tot 52 showden verschillende outfits voor tal van merken. Robyn Lawley, het eerste mollige model dat in Vogue Australia verscheen, opende de show met een zwarte assymetrische jurk. De meeste meisjes zagen er gezond uit, maar sommige leken wat overgewicht mee te zeulen. Volgens critici moedigden ze met de slogan 'Big is Beautiful' vrouwen aan een ongezonde levensstijl vol te houden. Sommigen zeggen daarom dat dit initiatief even erg is als het promoten van een maatje 0.

De Australische journalist Damian Woolbough noemt dit onverantwoord. "Vrouwen van alle vormen en maten moeten in de mode-industrie vertegenwoordig worden, maar deze dames zenden een even onverantwoorde boodschap omtrent een gezonde voeding en sport uit als graatmagere meisjes." Tam Fry van het 'National Obesity Forum' weerlegt dit en zegt dat modellen met maatje 0 veel gevaarlijker zijn. "Mensen bestaan in alle vormen en maten, het zou ontzettend verkeerd zijn te zeggen dat deze modellen met overgewicht kampen."

Toch blijkt niet iedereen overtuigd te zijn dat dik mooi is, er waren 500 ticketjes beschikbaar voor de show, maar er werden slechts 64 verkocht. Journaliste Edwina McCann: "De consument is niet zo geobsedeerd door een maatje meer als de media. Klanten aanvaarden het feit dat een model, net als een atleet bijvoorbeeld, een uitzonderlijk geval is, en er niet uitziet als de doorsnee man of vrouw."

Wat denken jullie? Is het nodig om modellen van alle maten en gewichten op de catwalk te tonen, of is het logisch dat designers slanke dames kiezen omdat zij hun ontwerpen er beter laten uitkomen? (br.hln - foto getty)


26-08-2011 om 11:04 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
25-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Collectie van Amy Winehouse vanaf vandaag te koop

Collectie van Amy Winehouse vanaf vandaag te koop


http://img847.imageshack.us/img847/4085/amywinehousedq.jpg

Enkele weken geleden raakte na de dood van Amy Winehouse bekend dat de collecties die ze voor het Britse modehuis Fred Perry ontwierp na haar dood toch verkocht zouden worden. Vandaag werd de herfstcollectie voor 2011 gelanceerd.


Je kunt jezelf een Amy-outfit aanschaffen op de website van Fred Perry. De merk vermeldt er wel bij: "Na lang beraad en met de goedkeuring van haar familie hebben we besloten om de herfstcollectie van Amy te verkopen. De bijdrage van de zangeres was gepassioneerd en toegewijd, ze heeft duidelijk haar stempel gedrukt op elk stuk.


Een outfit uit de Amy Winehouse-collectie.


De stijl van Amy is duidelijk herkenbaar in de collectie. Het bestaat uit dertig retrostukken, minirokjes, strakke jurken, hippe cardigans, truijurken, chique shorts en klassieke poloshirts. De accessoires zijn hippe bowlingtassen, lederen handschoenen, aanstekers met kwastjes en riemen. De volledige collectie kun je hier bekijken, prijzen starten vanaf ongeveer 70 euro.

Volgend jaar volgt er nog een zomercollectie. De opbrengst gaat naar de Amy Winehouse Foundation, een goed doel opgericht door de vader van Amy, om jonge mensen met een drugverslaving te helpen. (br.hln)


25-08-2011 om 11:24 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
24-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke rok flatteert jouw figuur?

Welke rok flatteert jouw figuur ?


http://img546.imageshack.us/img546/3721/rokken.jpg
Rokken in alle mogelijke lengtes vind je bij asos.com.


De rok maakt deze herfst een comeback, gelukkig in tal van verschillende stijlen, zodat je zeker iets vindt dat jouw figuur flatteert. Het aanbod varieert van ultrakort tot enkellang, en alles daartussen in.

De rok zorgt meteen voor een ultravrouwelijke look. Lang zette de jurk de toon op de catwalk, maar aparte stukken maken nu opnieuw furore. Het voordeel hiervan is dat je meer variëteit hebt. Daarom een stijlgids met tips over hoe deze modellen te dragen en welk type jouw figuur flatteert.

Mini
De minirok brak door in de sixties, om in de jaren '90 een comeback te maken. Deze herfst zijn vooral onschuldige, flirterige modellen in. We zien vaak mini's die je hoog in de taille draagt met plooien. Zoek naar een exemplaar met een frivool detail: denk aan een ruiten-, sterren- of stippenprint. De mini flatteert vooral wanneer je lange, slanke benen hebt. Maar gelukkig kun je met een ondoorzichtige panty al heel wat imperfecties verdoezelen. Vooral voor dames met een appelfiguur, een zwaar bovenlichaam dus, is dit een aanrader. Maak dan wel dat je met een losse blouse combineert, deze verdoezelt je imperfecties.

De kokerrok
De kokerrok is het imago van de secretaresse gelukkig kwijt, dit model keert deze winter terug in stevige materialen als leder, of bezet met studs. Bij het Britse modehuis Alexander McQueen kreeg dit een maritieme look. Dames met een buikje blijven hier beter van weg, of brengen hun lichaam best in balans met een los topje. Ook wie onzeker is over haar heupen, kan dit maar beter niet dragen. Of ga dan voor een donkere kleur, zonder details die de aandacht naar dit gebied trekken. Het is echter wel en aanrader voor wie graag wat meer vrouwelijke rondingen wil creëren.

De midirok
De lengte van dit seizoen is de zwierige midirok met A-lijn. Draag met een strak topje, een los model zal je namelijk optisch verdikken. Kies tevens voor een elegante hoge hak, zo lijk je langer. En geniet tijdens het wandelen van het frivole gezwier van je rok, ideaal om je zelfvertrouwen wat een boost te geven. Kies voor een luchtige stof, met of zonder plooien, die over de heupen valt en tot aan de knieën komt. Het voordeel van dit model is dat het alle figuren flatteert.

Maxi
Als laatste is er nog de maxirok, wat waarschijnlijk het moeilijkst te dragen model is. Om een vrouwelijke hippielook te krijgen, kies je voor een smal exemplaar met opvallende print, combineer je best met een grof gebreide top en een riem in de taille. Deze rok houdt wel wat valkuilen in voor dames met een kleine gestalte, zorg dan dat de zoom niet op de grond sleept, want dan gaat het al snel slonzig lijken. Hoge hakken of plateauschoenen hebben een verlengend effect. (br.hln)



24-08-2011 om 13:29 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oude supermodellen schitteren op cover van Vogue

'Oude' supermodellen schitteren op cover van Vogue


http://img189.imageshack.us/img189/5965/oudesupermodellen.jpg


Supermodellen op leeftijd Eva Herzigova, Helena Christensen en Claudia Schiffer stralen op de cover van de Spaanse Vogue. Ze schitteren, letterlijk met sterren, in de collectie van Dolce & Gabbana hoewel ze al lang de ideale modellenleeftijd al lang gepasseerd zijn.

Vorige week bleek nog dat de modewereld steeds jongere modellen op de covers van de bladen zetten. Meisjes jonger dan tien jaar moeten al sexy poses in volwassen kledij aannemen. De Spaanse editie van Vogue lijkt met zijn septembernummer de tegenbeweging te hebben ingezet door drie ervaren modellen te laten poseren.

De drie maakten vooral furore in de jaren '90. Herzigova is met haar 38 lentes de jongste van de hoop, zij straalt in een strakke jurk met de populaire sterrenprint en toont een slanke lijn kort na haar bevalling. Haar rokje komt dan wel weer wat langer dan dat van de andere dames, waarbij de jurken op strategische plaatsen openwaien en hun lange benen ontbloten. Schiffer ziet er ontzettend goed uit op haar veertigste, maar de 42-jarige Christensen moet zeker niet onderdoen voor haar jongere collega's.


24-08-2011 om 10:42 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
23-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manolo Blahnik moest van Kate Moss 5 keer trouwschoenen veranderen

Manolo Blahnik moest van Kate Moss 5 keer trouwschoenen veranderen


http://img830.imageshack.us/img830/1092/katemoss.jpg


Kate Moss eiste, net als de meeste andere bruidjes, de perfectie op haar huwelijksdag. Daarom liet ze de wereldbekende schoenenontwerper Manolo Blahnik vijf keer haar trouwsandalen aanpassen.

Manolo Blahnik maakte voor het huwelijk van topmodel Kate Moss een paar van zijn Godichefac-sandalen speciaal op maat voor haar. Dit is een sandaal met een wirwar van bandjes, voor de gelegenheid leukte hij het model met diamanten op. Hij onthulde hoe zijn team 's nachts moest doorwerken om het schoeisel exact te krijgen zoals Kate dat wilde voor het feest.


http://static1.hln.be/static/photo/2011/9/9/11/20110823142415/media_l_4332731.jpg
Het bewuste model: de Godichefac-sandaaal.


"We hebben ze vijf keer opnieuw gemaakt om iets te maken wat volledig naar de zin van het topmodel was. Mijn werknemers zijn de beste vaklui. De sandaaltjes kwamen de dag op voorhand aan en er waren te veel juwelen op de hak. Daarom moest er tot middernacht gewerkt worden om dat te veranderen. Op de dag zelf verliep alles probleemloos. Ik ken Kate al van toen ze klein was, het huwelijk was schitterend, ze heeft veel présence", aldus de wereldberoemde ontwerper. (br.hln)


23-08-2011 om 16:16 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaming smeert vervallen zonnecrème

Vlaming smeert vervallen zonnecrème


http://img856.imageshack.us/img856/1231/zonnen.jpg


We zijn ons bewust van de gevaren van de zon, maar dat vervallen zonnecrème niet echt meer werkt, daar hebben we niet bij stilgestaan.

Maar liefst 71% van de Vlamingen smeert wel eens een vervallen zonnecrème op. Dat blijkt uit een rondvraag van Kruidvat. Wetenschappers waarschuwen echter voor de nadelen van oude crèmes. Doordat de houdbaarheidsdatum overschreden is, zijn heel wat crèmes niet meer in staat om optimaal te beschermen tegen de schadelijke zonnestralen.

Hoe je weet of je zonnecrème vervallen is? De meeste olies en crèmes zijn maar 12 maanden na opening houdbaar. (br.she)


23-08-2011 om 15:51 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
22-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijf manieren om vlechten te dragen zonder Heidi effect

Vijf manieren om vlechten te dragen zonder 'Heidi'-effect


http://img97.imageshack.us/img97/2480/vlechten.jpg


Vlechten hebben een duf en saai imago. Het is iets voor kleuters of seutjes, pornoactrices die Heidi spelen of diensters op de Bierfeesten. Maar er bestaan wel degelijk manieren om de vlecht te dragen zonder er truttig uit te zien. Op deze vijf manieren bijvoorbeeld...


1)    Vlecht je froufrou
Op voorwaarde dat je frou lang genoeg is, kan een gevlechte frou een praktisch en trendy kapsel worden. Je verstopt het staartpuntje onder de rest van je haar en klaar! Probeer het wel nonchalant te houden.

2)    Asymmetrisch
De populairste manier om een vlecht te dragen is asymmetrisch: de draagt de vlecht langs één kant van het gezicht, meestal dezelfde kant als je asymmetrische pony. Ook hier geldt: hoe nonchalanter, hoe beter. Dat mag er zelfs een beetje slordig en geknoopt uitzien.

3)    Roll with it
Niet bepaald alledaags: een asymmetrische vlecht, verwerkt in een grote krul vooraan op het hoofd.

4)    Subtiel detail
Een supersmal vlechtje dat je als een haarband dwars over je hoofd legt, terwijl je de rest van het haar . Subtiel en eenvoudig.

5)    Brede, wilde vlecht
Ook weer nonchalant: een brede, wilde vlecht, die je verkrijgt door de haren eerst te bewerken zodat er ongestructureerde golven ontstaan en daarna losjes te vlechten.


22-08-2011 om 12:50 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
20-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Lagerfeld: "Zou moeite hebben met lelijke dochter

Karl Lagerfeld: "Zou moeite hebben met lelijke dochter"


http://img843.imageshack.us/img843/6449/karllagerfeldi.jpg


Karl Lagerfeld heeft zelf geen kinderen, en dat is misschien maar goed ook. De Duitse ontwerper vertelde aan Interview Magazine dat hij het helemaal niet op prijs zou stellen als hij een lelijke dochter zou hebben.

"Ik zou het moeilijk vinden om een lelijke dochter te hebben", geeft Lagerfeld in alle eerlijkheid toe. De ontwerper voegt eraan toe dat hij nooit plannen had om een gezin te stichten. "Goed voor je kinderen zorgen zorgt voor een balans in je leven: het haalt je verborgen talenten naar boven. Als ik een vrouw was, dan zou ik juist heel veel kinderen willen. Maar als man ligt dat helemaal anders, voor mij hoeft het gewoon niet."


20-08-2011 om 11:25 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
19-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss België in twee sexy jurken naar Miss Universe

Miss België in twee sexy jurken naar Miss Universe


http://img691.imageshack.us/img691/4196/missbelgie.jpg



Het is voor de eerste keer sinds lang dat Miss België niet met ontwerpen van de Limburgse designer Nicky Van Kets naar de schoonheidsverkiezing Miss Universe trekt.

Justine De Jonckheere zal ons land vertegenwoordigen in twee creaties van Riet Bleyaert: een rode, duidelijk Belgisch geïnspireerde jurk van Brugs kant en diamanten en een blauwe creatie met 3000 kristallen, blote buik en veel witte kant.



http://img820.imageshack.us/img820/2241/missbelgie3.jpg



Justine vertrekt maandag op haar avontuur naar Brazilië, de Belgische schoonheid durft geen uitspraken over haar kansen te doen: "Met een plaatsje in de finale zal ik al heel tevreden zijn, maar ik vrees ervoor." (br.hln - foto's belga)




19-08-2011 om 23:12 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson en Hayden Panettiere ontwerpen schoenen voor het goede doel


Scarlett Johansson en Hayden Panettiere ontwerpen schoenen voor het goede doel

http://img716.imageshack.us/img716/4745/schoenvanscarlettjohans.jpg


Vier jonge Hollywoodsterren sloegen de handen in elkaar met schoenenontwerper Stuart Weitzman om schoenen te ontwerpen voor het goede doel. Scarlett Johansson, Hayden Panettiere, Michelle Trachtenberg en Olivia Palermo lieten het creativiteit de vrije loop, en ontwierpen elke een schoen die hun persoonlijkheid weergeeft. De opbrengsten van de zogenaamde Young Hollywood Cares Collection gaan naar een stichting voor eierstokkanker.




De schoen van Scarlett Johansson is stevig en stijlvol tegelijk. Gemaakt van rood glanzend leder, met een klein platform, hoge hak en veters kan de schoen een formele outfit pit geven en een eenvoudige jurk opwaarderen.

Olivia Palermo is een heel ander type en dat blijkt ook uit haar schoen: een delicaat ogende stiletto, afgewerkt met satijn en fuchsia veren en een elegant gekruist riempje. Zeer fashionable, maar enkel nuttig als je een hele avond kan zitten denken wij.

Voor Hayden Panettiere mag het iets stoerder: haar zwarte enkellaars is een toonbeeld van minimalisme en is niet voor doetjes.



http://static2.hln.be/static/photo/2011/8/5/8/20110819130053/media_xl_4328018.jpg



Michelle Trachtenberg ontwierp een platformpump in blauw slangenleder, afgewerkt met een rijtje diamantjes op de hiel en de hak.

Wie de schoenen wil, moet naar de Verenigde Staten waar de schoenen vanaf 22 augustus zullen te koop zijn in de winkels van Stuart Weitzman in New York, Beverly Hills en Chicago. Breng ook de spaarcentjes mee, want de schoenen kosten 425 dollar, behalve die van Hayden: 498 dollar. (br.hln)



http://static3.hln.be/static/photo/2011/10/7/10/20110819130235/media_xl_4328020.jpg


19-08-2011 om 14:41 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoenen met neuslapje maken furore

Schoenen met neuslapje maken furore


http://img834.imageshack.us/img834/3361/sleehakkenmetneuslapje.jpg


De sleehakken van Zanotti waren de zomerschoenentrend onder celebs, maar voor de herfst wordt een nieuwe trend gespot: klassieke pumps met een 'neuslapje'.

Het ziet er een beetje uit alsof iemand de schoen heeft opgelapt, zoals dat wel eens gebeurt met hemdsmouwen en broekpijpen: met een lapje stof in een andere kleur over de gescheurde of verdunde plek.

Alle grote schoenenmerken doen mee: Christian Louboutin natuurlijk, maar ook Chanel, Yves Saint Laurent en Salvatore Ferragamo. Kim Kardashian, Keira Knightley, Milla Jovovich, Mila Kunis, Emma Roberts en Jennifer Lopez zijn maar enkele van de sterren die dit soort schoenen al droegen.(br.hln)


19-08-2011 om 11:33 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
17-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Platte mannenschoen een trend?

Platte mannenschoen een trend?


http://img836.imageshack.us/img836/8206/giselebundchen.jpg

De trend van de mannelijke, stevige schoen van komende winter is allemaal de 'schuld' van het Braziliaanse topmodel Gisele Bundchen. Ze weigerde namelijk torenhoge hakken voor de show van Balenciaga te dragen.

"We wilden voor de show graag topmodellen als Gisele, Amber Valletta en Carolyn Murphy op de catwalk en ze zeiden nee tegen hoge hakken van meer dan 11 cm. De dames waren het niet meer gewoon om op stiletto's te lopen. Vooral Gisele was bezorgd, zij weigerde zo de catwalk op te gaan", aldus de creatief directeur Nicolas Ghesquière. De designer beweerde echter vlak na de show dat de schoenen haast het uitgangspunt waren voor de collectie. Maar nu gaan de geruchten de ronde dat de modellen dit bepaald hebben.


Een trendy mannenschoen voor vrouwen bij asos.com.
Een trendy mannenschoen voor vrouwen bij asos.com.


Maar blijkbaar is de mening van Gisele belangrijk genoeg voor toonaangevende designers om hun collectie aan te passen. Dit kan misschien de aanzet zijn voor een carrièrewending van het topmodel. We hopen het alvast.


17-08-2011 om 21:20 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lingerie voor vierjarige meisjes shockt Amerikanen

Lingerie voor vierjarige meisjes shockt Amerikanen


http://img594.imageshack.us/img594/9789/joursaprslunes.jpg
Drie meisjes promoten de collectie 'loungerie' van 'Jours Après Lunes'.


Het Franse merk 'Jours Après Lunes' promoot een nieuwe reeks lingerie, beha's, hemdjes met kant en slipjes, bedoeld voor meisjes vanaf vier jaar. Ter promotie poseren jonge kinderen in sexy houdingen, volgens velen is dit ongepast voor hun jonge leeftijd.

Het merk heeft ook een collectie voor baby's, oudere tieners en dames. De ontwerpster noemt het 'loungerie', een combinatie van lingerie en loungewear en is er trots op een eerste soortgelijke collectie te maken voor kinderen en tieners.

Schaars geklede meisjes die op een sofa liggen in gestreepte beha's en slipjes met make-up en juwelen, zo wodt reclame gemaakt voor de loungerie. Op een ander beeld liggen drie jonge meisjes samen te spelen met een torenhoog kapsel à la Amy Winehouse, hun lippen felrood gekleurd. De modeblog Fashionista is alvast tegen de campagne: "De beelden zijn zo verontrustend omdat dit lingerie is voor mensen die waarschijnlijk nog niet oud genoeg zijn om te weten wat lingerie is. Door de styling lijken de kinderen net volwassen dames, terwijl er steeds vaker bij volwassen modellen er alles aan gedaan wordt om er als jonge meisjes uit te zien."

De Amerikaanse tegenstander Marilisa Racco: "Dit doet de bezorgdheid omtrent de seksualisering van jonge meisjes rijzen. Het is schattig wanneer kleine meisjes zich verkleden in de kledij, juwelen en hoge hakken van hun mama, maar deze beelden zijn niet schattig. Een vierjarige moet niet de poses van Brigitte Bardot gaan kopiëren. Een beha bezet met parels is niet gepast voor een vierjarige."

Volgens lingeriespecialist Luis Paredes zullen Europeanen minder aanstoot nemen aan deze beelden: "De laatste tijd kwamen veel modemagazines en -merken onder vuur te liggen omdat ze kinderen gebruiken in hun fotoreportages." Vorige maand was er ook al heel wat te doen rond de foto's van de tienjarige Thylane Blondeau voor de Franse Vogue. Ze droeg sexy make-up en lag in erg suggestieve poses. De gemoederen laaiden zo hoog op dat haar moeder, die een Franse tv-presentatrice is, haar fanpagina op Facebook moest afsluiten. (br.hln)


17-08-2011 om 13:09 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slangenhuid is de nieuwe print deze herfst

Slangenhuid is de nieuwe print deze herfst


http://img607.imageshack.us/img607/1742/slangenhuid.jpg
De slangenprint in alle kleuren en vormen op de catwalk bij Chloé.


Begin maar met alle kledingstukken met luipaardenprint te vervangen door items met slangenhuid. Het modehuis Chloé startte met deze trend op de catwalk in Parijs, zowel in natuurlijke tinten als in felle kleuren.

Slangenhuid is nooit weg geweest wat bij accessoires, handtassen en riemen betreft. Deze herfst duikt het echter op in alle vormen en kleuren, je ziet het bij casual t-shirts, maar ook bij chique jurken. Je bent helemaal mee wanneer je combineert met bont in fluo. Gelukkig voor onze bankrekening en de diertjes, kopieerden de grote winkelketens als Zara en Mango deze trend, maar dan wel als nepprint en werken ze niet met echte slangenhuid.

Wie een modestatement wil maken, waagt zich aan een maxijurk met de print in een felle kleur, gifgroen of turqoise. Combineer met een elegante riem. De echte durvers gaan voor een model met hoge split. Iets veiliger is de t-shirt met slangenprint, het zorgt voor een stoere look en is ideaal om je jeans een chique toets te geven.

De trendsetter en topmodel Kate Moss is alvast ook fan, zij bewees op Glastonburry dat de print erg casual kan zijn met haar skinny jeansbroek met slangenhuid, zeker in combinatie met lederen jasje en laarzen.

Wie het toch liever enkel op accessoires houdt, heeft keuze uit kleurrijke enkellaarsjes, riemen en oversized handtassen. Deze laatste combineren goed met camel, denk aan bijvoorbeeld een jas. Ook geven je veilige zwarte jurkje een gewaagd kantje. (br.hln)


17-08-2011 om 09:55 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
16-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herfst 2011 trend: Veren

Herfst 2011 trend: Veren


http://img3.imageshack.us/img3/4339/verenpracht.jpg


Daar waar vorige jaren vooral de bontmantels opnieuw hun opwachting maakten, is het nu tijd voor een iets andere dierenbedekking.

Veren zijn dit najaar niet weg te denken uit onze garderobe. En dan hebben we het niet over de aloude pauwveren, maar veren in de meest exotische kleuren en variaties.

Bij Jean Paul Gaultier merkten we verencombinaties in oranje, groen en blauw op. Dior ging dan weer voor azuurblauwe veren. Alexandre Vauthier zweert bij felrode varianten en Giambattista Valli houdt het 'natuurlijker' met grijze en bruine veertjes. Chanel koos voor zwarte, blauwe en roze veren. Valentino ging voor de nudevariant en Alexis Mabille? Die bracht ode aan de aloude veren door 2 gigantische exemplaren op de borst van een model te plakken en eentje bovenaan op haar hoofd. (br.she - beeld photonews)

16-08-2011 om 10:52 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
14-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vera Wang: na de jurken, nu de ringen!

Vera Wang: na de jurken, nu de ringen!


http://img217.imageshack.us/img217/6080/verawangu.jpg


Victoria Beckham, Jennifer Lopez, Kate Hudson en Kim Kardashian. Het zijn maar enkele bruidjes die Vera Wang gelukkig maakte met één van haar japonnen. Maar de 62-jarige Wang is van plan om haar bruidsimperium nog verder uit te breiden, want de ontwerpster lanceert nu ook haar eigen ringenlijn.

Trouwenjurken, schoenen, zonnebrillen, koffers, matrassen, ... Het is nooit genoeg voor Vera Wang. De Chinese heeft nu ook haar zinnen gezet op de verlovings- en trouwringenmarkt. Daarvoor zal ze samenwerken met de Amerikaanse diamantenspecialist Zales.

De collectie 'Vera Wang Love' zal maar liefst 50 verschillende modellen aanbieden. Alle trouwringen zullen gemaakt worden van 14 karaats goud en voorzien zijn van een blauwe saffiersteen. Die unieke edelsteen is volgens Wang namelijk hét symbool van eeuwige liefde.

En het goede nieuws blijft maar komen. De ringenlijn zal namelijk deel uitmaken van Wangs 'David's Bridal Line', die bruidsmode voor iedereen betaalbaar maakt.

De nieuwe collectie zal vanaf oktober verkocht worden. Wie nu al even wil wegdromen, kan hier verlovingsringen van Vera Wang bekijken.


14-08-2011 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
12-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trend voor de herfst: lederen detail

Trend voor de herfst: lederen detail


http://img810.imageshack.us/img810/2716/lederendetail.jpg


De lederen broek, rok en jurk zijn al bij al bescheiden trends gebleven, maar toch blijft de stof hardnekkig opduiken. Een lederen vest is al het ultieme 'bad girl'-kledingstuk: het maakt een vrouwelijke outfit instant stoer. Voor wie dat een stap te ver is: leder gaat subtiel, en een randje is komende herfst al voldoende om hip en trendy te zijn.

Detail kan daarbij ruim genomen worden: een lederen biesje is zeer ok, maar lederen zakjes op je vest, lederen naden, een opvallende rits met leder of zelfs volledige lederen mouwen kunnen. Al willen we niet weten hoe snel je dan gaat ruiken naar zweet... en hoe je dat in godsnaam wast.

Ontwerpers omarmden deze trend ook al: Burberry koos voor opvallende zwarte lederen riemen, Louis Vuitton hield het subtieler met lederen kragen, zakken en handschoenen. 

De kleur van het leder maakt daarbij niet uit: op een bleke stof komt lichtbruin leder goed van pas, maar zwart kan evenzeer.

Hoe draag je deze trend?

-    Less is more: hou het bij details of strategische geplaatste onderdelen
-    Pas het ook toe op je handtas of koffer
-    Doe het zelf: naai zelf een lederen biesje of kraag aan oude blouses of een vest, en update je garderobe goedkoop en snel! (br.hln -foto reuters)


12-08-2011 om 21:54 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 10 grootste ontharingsfouten

De 10 grootste ontharingsfouten


http://img560.imageshack.us/img560/6730/ontharen.jpg


Heb jij ook het gevoel dat de haartjes op je benen steeds sneller terugkomen? Misschien maak je dan wel één van de tien meest voorkomende ontharingsfouten. Hoog tijd om ze even op een rijtje te zetten!

Fout 1: Niet peelen
Je huid peelen is de beste bescherming tegen ingegroeide haartjes, welke ontharingsmethode je ook kiest. Je kan het ingroeien ook voorkomen door dagelijks een bodylotion met hydroxyzuren aan te brengen. Die zorgt ervoor dat de dode huid loskomt, waardoor de haartjes niet onder de huid kunnen vastzitten.

Fout 2: Je gezicht samentrekken als je je wenkbrauwen bijwerkt
Probeer je gezicht in een natuurlijke plooi te houden als je je wenkbrauwen bijwerkt. "Het optrekken van je wenkbrauwen verstoort hun natuurlijke vorm, waardoor je asymmetrische wenkbrauwen krijgt", weet experte Maribeth Madron. Probeer je gezicht zo veel mogelijk te ontspannen terwijl je de haartjes uittrekt. Als je bang bent voor de pijn kan je de huid verdoven met een ijsblokje.

Fout 3: 's Morgens vroeg ontharen
Door te ontharen na je ochtendlijke douche bespaar je tijd, maar verkrijg je geen optimaal resultaat. Aangezien je benen 's nachts lichtjes zwellen, kan een deel van de haartjes verstopt zijn. Scheer je benen 's avonds voor een gladder resultaat.

Fout 4: Ontharen tijdens een warm bad
Ook weken in een warm bad doet je benen opzwellen. Als je toch absoluut wil ontharen in bad, doe het dan eerst. Langer dan tien minuten wachten zorgt voor heel wat stoppels.

Fout 5: Ontharen met een bot scheermesje
"Veel mensen laten hetzelfde scheermesje dagen, weken en zelfs maanden in de badkamer liggen", zegt dermatologe Kathy Fields. "Om echt goed te scheren heb je nochtans een nieuw mesje nodig." De specialiste raadt dan ook aan om elk mesje slechts één keer te gebruiken, maar volgens anderen kan je één mesje tot vier keer hergebruiken. Wat wel zeker is: een nieuw mesje zorgt voor een gladder resultaat én voorkomt rode bultjes.

Fout 6: Geen scheerschuim gebruiken
"Scheerschuim beschermt je huid niet alleen tegen irritaties, maar zorgt ook voor een gladder resultaat", weet Fields. "Breng het scheerschuim tegen de richting van de haargroei aan, zodat je haartjes rechtop staan", raadt Claire Girdler van Gilette Venus aan.

Fout 7: Kwetsbare huid ontharen
Als je Roaccutane gebruikt, een middel tegen acne op basis van isotretinoïne, moet je daarmee stoppen voor je je benen laat waxen. "Stop een week voor je afspraak met het geneesmiddel, want het maakt je huid ontzettend kwetsbaar", raadt specialiste Cindy Barshop aan.

Fout 8: Te vaak waxen
Je hebt misschien de neiging om naar een scheermesje te grijpen of je benen te waxen zodra je een stoppeltje ziet verschijnen. Niet doen!  Je moet minstens vier weken wachten tussen elke waxbeurt, want de haartjes moeten lang genoeg zijn.

Fout 9: Op een verkeerde manier waxen
Als je je benen laat waxen in een schoonheidssalon, lijkt het ontzettend simpel: breng wax aan, leg er een strip over en trek! Veel vrouwen die het thuis zelf doen, vergeten echter één ding: hou je huid strak gespannen in de omgekeerde richting dan de richting van je trekbeweging. "Als je dat niet doet, kan je eindigen met een heleboel blauwe plekken", weet dermatologe Leslie Baumann.

Fout 10: Waxen tijdens de verkeerde periode van de maand
Het is geen goed idee om je benen te waxen tijdens je menstruatie. "Door de hormonale schommelingen en de extra doorbloeding is (bijna) iedereen gevoeliger voor pijn vlak voor, tijdens en na de menstruatie", zegt specialiste Jodi Shays. "De beste periode om te waxen is in het midden van je cyclus, ongeveer tegelijkertijd met je ovulatie."


12-08-2011 om 11:23 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
11-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat je moet dragen op een trouwfeest

Wat je moet dragen op een trouwfeest



Wanneer je naar een trouwfeest gaat, is de perfecte outfit van groot belang. De foto's van die dag zullen nog ontelbare keren herbekeken worden door het bruidskoppel en hun vrienden. Hou daarom bij het kiezen van je outfit rekening met de volgende vijf tips.

1. Kleed je op
Te simpel gekleed zijn is het ergste dat kan gebeuren, dus is het beter om te overdrijven. Zelfs als er op de uitnodiging staat dat je 'casual' gekleed moet zijn, moet je minstens een cocktailjurk aantrekken. Voor een chique huwelijk is een lange jurk altijd geschikt. Als je toch voor kort gaat, kies dan een kleedje in een dure stof (zoals zijde) tot op knielengte.

2. Kijk naar de locatie
Als het trouwfeest plaatsvindt op het strand, is het vrij logisch dat je moet kiezen voor een romantische, dromerige en elegante outfit. Als het feest in een meer traditionele setting plaatsheeft, is de dresscode wellicht conservatiever.

3. Kies voor kleur
Een volledig zwarte outfit is niet geschikt voor een huwelijk. Ook wit is not done, want die kleur is natuurlijk voorbehouden aan de bruid. Kies voor kobaltblauw of smaragdgroen voor een elegante en stijlvolle look. 

4. Verzorg je accessoires
Kies één item waarrond je je volledige outfit opbouwt. Dat kunnen zowel schoenen zijn als een uitzonderlijk juweel. Let er wel op dat het niet lijkt alsof je alle juwelen draagt die je kon vinden. Ook als je een jurk met veel tierlantijntjes of een drukke print draagt, moet je de accessoires beperken.

5. Draag hakken
Voor een huwelijk dat buiten doorgaat lijken hakken misschien niet de beste keuze, maar platte schoenen zijn sowieso verboden gebied. Sleehakken zijn ideaal voor recepties op een gazon, terwijl versierde sandalen uitermate geschikt zijn voor een ceremonie op het strand. (br.hln)



11-08-2011 om 15:14 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna's lokken kosten wekelijks 16.000 euro

Rihanna's lokken kosten wekelijks 16.000 euro


http://img96.imageshack.us/img96/858/rihannar.jpg

Rihanna spendeert wekelijks een klein fortuin aan haar lokken. De 23-jarige zangeres maakt gebruik van de diensten van topstyliste Ursula Stephen en betaalt daarvoor zo'n 2.300 euro per dag.

"Rihanna houdt ervan om nieuwe stijlen uit te proberen", vertelde een lid van haar entourage aan Daily Mail. "Maar dat kost haar stilaan een fortuin, zo'n 16.000 euro per week."

"Rihanna wil er altijd en overal goed uitzien, waardoor de kosten snel oplopen", weet de bron. Styliste Ursula Stephen en de zangeres zijn voortdurend samen om erop toe te zien dat Rihanna er op haar best uitziet. "Maar wij vragen ons af of het wel nodig is om haar 24 uur op 24 in dienst te hebben", zegt de bron. "Waarschijnlijk zou het anders zijn als Rihanna's management de kosten niet zou betalen."

Toen Rihanna in november van vorig jaar haar lokken rood kleurde, was dat het begin van een hele reeks. Sindsdien is ze maar liefst 13 keer van kapsel veranderd. Eén van de 'toppers' was een rood afrokapsel dat haar de naam Sideshow Bob opleverde, naar de roodharige schurk uit 'The Simpsons'. What's next, Rihanna?


11-08-2011 om 13:26 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
10-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miranda Kerr stelt herfstcollectie David Jones voor

Miranda Kerr stelt herfstcollectie David Jones voor

http://img28.imageshack.us/img28/516/mirandakerrb.jpg


Miranda Kerr verblijft al enige tijd in Australië voor mode-ontwerper David Jones. Ze liep al een catwalk, onderging verschillende fotoshoots en was eerder vandaag ook aanwezig op de voorstelling van de herfstcollectie.

Speciaal is het allemaal niet: Miranda droeg een nette zwarte rok, en een leuk topje met luipaardprint. Andere modellen kregen een rode broek en oversized wit hemd aangemeten of een turquoize jurk met hoge sluiting rond de keel.


http://static1.hln.be/static/photo/2011/17/8/3/20110810143056/media_l_4316988.jpg


De ontwerpen die Miranda vorige week op de catwalk toonde waren iets gewaagder. Vooral het badpak met diepe decolleté trok de aandacht, maar ook de rode avondjurk en punky lederen broek met spikes mochten er zijn. (br.hln - foto getty)


10-08-2011 om 18:05 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recyclage en oversized-kledij zijn hip deze winter

Recyclage en oversized-kledij zijn hip deze winter


http://img832.imageshack.us/img832/4459/oversizedkledij.jpg


Ben je al klaar om je wintergarderobe uit te breiden? Dan kies je best voor oversized items. En niet getreurd, want ook je zomergarderobe wordt deze winter gedragen.

Het mag deze winter dan wel kouder dan koud worden, dat mag je er niet van weerhouden om je korte jeansshort aan te trekken. Om die winterse gure winden de baas te kunnen, draag je onder je short gewoon een dikke panty. Ook je topjes zijn deze winter lekker hip, gecombineerd met een dikke trui, die je onder je shirt draagt.

Wil je toch liever voor een andere trend gaan? Kies dan voor de oversized kledij. Te grote broeken, shirts, jassen, truien, sjaals. … alles mag dit seizoen een maatje groter zijn. Behalve je handtas! Die lijkt weer normale proporties aan te nemen. (br.she)


10-08-2011 om 10:32 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
09-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Collecties van Amy Winehouse dan toch in de winkel

Collecties van Amy Winehouse dan toch in de winkel


http://img854.imageshack.us/img854/7089/collectiesamywinehouse.jpg
Amy Winehouse met een van de stukken uit haar collectie.


Het Britse modelabel Fred Perry zal dan toch de drie collecties uitbrengen die door de inmiddels overleden zangeres Amy Winehouse werden ontworpen.

Na het plotse overlijden van Winehouse eind juli bevroor het modelabel alle activiteiten rond haar collecties. Die wordt nu dan toch uitgebracht, met toestemming van de familie van de overleden zangeres.

Het gaat om de collecties herfst/winter 2011, lente/zomer 2012 en herfst/winter 2012. Stukken uit de herfst/wintercollectie 2011 zijn overigens nu al beschikbaar op de website van Fred Perry.

"Amy haalde zo veel plezier uit beide lijnen en zou gewild hebben dat ze werden verkocht", verklaarde vader Winehouse. Het geld dat de lijn opbrengt gaat naar de Amy Winehouse Foundation, die door vader Mitch werd opgericht en jongeren met een verslaving moet helpen. (br.hln)


09-08-2011 om 13:52 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
08-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De catwalktrends vertaald naar maatje meer

De catwalktrends vertaald naar maatje meer


http://img834.imageshack.us/img834/571/skinnyjeanse.jpg
Gekleurde skinny jeans, palazzobroek en korte jumpsuit bij asos.com.


Mode draait er om tegen de regels in te gaan. Maar niet alle catwalktrends zijn even makkelijk te dragen, dat is zeker het geval als je niet het perfecte modellenmaatje hebt. Volg onderstaande handleiding om de stijl van de modellen naar je eigen figuur te vertalen en er even goed uit te zien.

De short is ook voor de herfst een blijvertje, natuurlijk in combinatie met panty's. Voor een afslankend resultaat, ga je op zoek naar een strakke snit. Ook is het goed om je hele outfit in dezelfde tinten de werken, hierdoor lijk je groter en dus slanker.

Prada werkte voor deze herfst met streepjes voor rokken en broeken. Wie klein is blijft hier beter van weg, is enkel een aanrader voor dames met lange benen.  

De brede broek in luchtige stof, ook wel de palazzo, is ideaal om probleemgebieden te verbergen. Met donkere kleuren verklein je je kont en dijen. Waar je op moet letten bij het kiezen van het model is de juiste lengte.

Dames met een peerfiguur kunnen het korte topje perfect dragen, omdat dit hun slanke taille benadrukt. Kies echter niet voor de onderbuik te ontbloten, maar toon het hogere deel. 

Een gekleurde skinny jeans lijkt moeilijk voor dames met een maatje meer, maar wie combineert met een lange jas en opvallende accessoires zit goed. Het is ideaal voor fashionista's met een appelfiguur.

Ook de midirok is ideaal voor het maatje meer, daarom is het de perfecte investering voor dames met rondingen. Zorg wel dat je combineert met hoge hakken.

Ook een jumpsuit lijkt voor de durvers, maar je hoeft je hier niet onzeker in te voelen wanneer je voor het juiste model gaat. Kies voor een los model met drapages aan je proleemgebieden. Een V-hals is best voor grote borsten. Met een opvallende riem trekken dames met een zandloperfiguur de aandacht naar hun smalle taille. (br.hln)


08-08-2011 om 13:41 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christian Lacroix is terug met romantische lingerie

Christian Lacroix is terug met romantische lingerie


De lingerie- en badcollectie van Lacroix.


De Franse designer Christian Lacroix waagt zich na een pauze van twee jaar opnieuw aan prêt-à-porter met een romantische lingeriecollectie en opvallende badkleding.

In 2009 moest het modehuis stoppen met zijn ready-to-wearcollectie na financiële moeilijkheden. Nu waagt het zich opnieuw na exclusieve couturecollecties aan meer toegankelijke lijnen, maar met nog steeds een luxueuze toets. De mooie beha's en slipjes zijn het gevolg een samenwerking tussen het modehuis en Lejabie, een Frans lingeriebedrijf met 80 jaar ervaring.

Enkele beelden die al uitlekten bewijzen dat het een typerende collectie voor Lacroix is. Gewaagd, divers, avontuurlijk, maar tegelijkertijd romantisch. De gebruikte materialen zijn kant en licht tule, voor een opwindende vrouwelijke look. De badcollectie daarentegen bevat veel felle prints, ideaal voor een frisse look aan het zwembad of op het strand komende zomer.

Lacroix staat bekend om dure creaties die getuigen van een rijke fantasie. Een van zijn meest befaamde stukken is 'le pouf', een korte pofferige rok, maar hij werkt ook veel met rozenprints en lage decolletés. De beha's en slipjes zullen vanaf januari in de winkel liggen.(br.hln)


08-08-2011 om 09:39 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
07-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Breed of met slangenprint, zo draag je jeans nu

Breed of met slangenprint, zo draag je jeans nu


http://img845.imageshack.us/img845/9342/breedofmetslangenprint.jpg
Ribfluwelen jeans, retrobroek met olifantenpijpen en gekleurde skinnyjeans bij Asos.com.


Jeans is een blijvertje, een vaste waarde in de modewereld die elk seizoen terugkomt, maar telkens in een andere vorm. Een overzichtje van de trends bij het makkelijkste mode-item.

De felle zomerkleurtjes voor de skinny jeansbroeken worden vervangen door rijkere kleuren als mosgroen of chocolade. Je vindt deze in haast alle winkels, dus ook in alle prijsklasses. Deze combineren goed met dik breiwerk en neutrale kleuren.

Kate Moss is een bekende jeanstrendsetter, zij is ook een van de eerste die het in 2006 aandurfde een skinny te dragen. Dit jaar combineerde ze een denim met print van slangenhuid in combinatie met een lederen jasje, T-shirt en laarzen. Bij Isabel Marant vind je een broek in luipaardprint, maar Topshop heeft bijvoorbeeld goedkopere alternatieven. Combineer met een eenvoudige zwarte, gebreide trui en eenvoudige stiletto's.


Skinnyjeans met slangenprint bij Asos.com.
Skinnyjeans met slangenprint bij Asos.com.


De brede retrojeans maakt ook een comeback. Denk aan de seventies exemplaren in bleke kleuren, olilfantenpijpen en een hoge taille. Het voordeel van deze broek is dat het haast alle figuren flatteert.

Deze herfst staat voor textuur, daarom dat ribfluweel in bruine tinten nu goed scoort. Voor optimaal draagcomfort ga je voor eentje in stretchstof. Dankzij hun reliëf combineert dit perfect met een zijden top of iets in een metallickleur. 

Het jeansmerk J Brand ontwikkelde een haremjeansbroek die strak aan de kuiten zit. Gelukkig is deze in een zachte stretchdenim vervaardigd, voor een goed draagcomfort. De fluwelen inzetstukken zorgen voor een chique toets.  (br.hln)


07-08-2011 om 11:41 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
06-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Zo draag je dé sterrenprint van komend seizoen

 Zo draag je dé sterrenprint van komend seizoen


http://img688.imageshack.us/img688/911/dolcegabbanaj.jpg
De wintercollectie van Dolce & Gabbana.


De sterrenprint werd lang met verkleedkleren en tienermeisjes geassocieerd, maar voor komende winter maakten modehuizen Miu Miu en Dolce & Gabbana dit chique. We geven jullie alvast een handleiding hoe dit als volwassen vrouw te dragen.

Op de catwalk van de wintercollectie van Dolce & Gabbana zagen we dez print op zowat alles, denk aan chique jurken, hoge hakken en handtassen. Actrice Anne Hathaway poseert hiermee voor modemagazine Marieclaire. Modellen Alexa Chung en Kylie Minogue zijn ook al fan van de frivole print. Dus wie een speels element in zijn wintergarderobe wil toevoegen, gaat best voor de ster.


- De regels bij het dragen van de ster, zijn dat er geen regels zijn. Het is een speels element dat je overal kan dragen, hoe je wil en in welke kleur je wil.

- Het is wel essentieel dat je je houdt aan één sterrenitem per outfit, het is een kwestie van geen verwarring te zaaien.

- Alles draait om het speelse bij de ster, maar je kunt wel op kantoor dragen door voor een stijlvolle blouse met minieme sterrenprint te gaan. (br.hln)


06-08-2011 om 12:09 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
05-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heisa rond 10-jarig model sexy op cover

Heisa rond 10-jarig model sexy op cover


http://img10.imageshack.us/img10/9848/thylanelenaroseblondeau.jpg
Het tienjarig model Thylane Lena-Rose Blondeau op de cover van Cadeaux.


De tienjarige Thylane Lena-Rose Blondeau ligt op de cover van het Franse magazine met een diep decolleté op een luipaardenvelletje, een nog al erg sexy pose voor een meisje van tien jaar. Critici zeggen dat dit haast kinderporno is en schadelijk is voor de ontwikkeling van het kind.

Het meisje wordt getipt als het nieuwste it-girl in de modewereld. Ze verscheen al in talloze campagnes en de beelden circuleren volop op het internet. Het Franse 'model' heeft al een heuse carrière achter de rug. Ze wordt nu al vergeleken met Brigitte Bardot, die op haar vijftiende in Elle verscheen. Thylane is de dochter van Véronika Loubry, een actrice en presentatrice en de voormalige voetbalspeler Patrick Blondeau. Heel wat aanbidders prijzen Thylane de hemel in, zij hebben duidelijk geen probleem met haar jonge leeftijd. Ze heeft al 700 fans op Facebook, eentje daarvan bekent: "Het is vreemd te beseffen dat een tienjarig meisje mooier is dan jij."  


http://img94.imageshack.us/img94/9848/thylanelenaroseblondeau.jpg


Het lijkt een trend in de modewereld te zijn om steeds jongere modellen te introduceren. Hoewel catwalkmodellen een minimumleeftijd van 16 jaar moeten hebben, bestaat er geen grens op de leeftijd van de dames in magazines. Zo verscheen de 12-jarige Elle Fanning al in een modereportage van het magazine Interwiew, ze droeg op de rode loper al ontwerpen van Rodarte en Marc Jacobs. De hoofdredactrice van Interview Lauren Tabach-Bank: "Het klinkt gek om van een 12-jarig meisje te zeggen dat ze een schitterend figuur heeft, maar ze staat voor de jonge geest. Ze is niet te seksueel, maar de kledij staat haar goed." Ze is ook de ster in de wintercampagne van de Amerikaanse ontwerper Marc Jacobs. De 14-jarige Hailee Steinfeld werkte al verschillende keren voor het modehuis Miu Miu.


Volgens Jenna Saunders, redactrice bij Jezebel, is het de fout van de mode-industrie. "De modefotografie maakt dat we dit als seksueel zien. De focus ligt op de lange ledematen, de meisjes doen vaak hun mond lichtjes open. Daarom is het de schuld van de mode-industrie, en niet de ouders of het kind." Een woordvoerder van de Britse Unie voor Moeders: "We stellen ons ernstige vragen bij het modelagentschap dat Blondeau vertegenwoordigt, het is duidelijk dat ze niet beseffen dat dit een kind is. Thylane heeft heel wat make-up op, draagt hoge hakken en een ontzettend diep decolleté, zo ontzeggen ze haar het recht een kind te zijn." Uit recent onderzoek blijkt dat 88 procent van de Britse ouders vindt dat kinderen onder druk staan te snel op te groeien, volgens 58 procent komt dit door de showbizzwereld.


Experts waarschuwen voor de psychologische schade die de kinderen hierdoor kunnen oplopen. Experte Emma Gray: "Dit beeld staat voor alles wat de jeugd niet zou mogen zijn. Het meisje wordt blootgesteld aan een wereld waarvoor ze nog niet klaar is om mee om te gaan. Ze wordt simpelweg gebruikt om te voldoen aan de noden van de volwassenen rond haar. Wanneer je wil dat kinderen opgroeien tot gelukkige, evenwichtige personen moeten ze tijdens hun jeugd voorbereid worden op de volwassen wereld. Het is aan hen om een omgeving te creëren dat de jeugd de ruimte en de tijd geeft om hun lichamelijk en psychologische ontwikkeling te vervolledigen. Het vroegtijdig introduceren van een kind in de volwassen wereld is gevaarlijk, je stoort hiermee zijn ontwikkeling." (br.hln)


05-08-2011 om 20:43 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
04-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opvallend: vrouwen schamen zich voor hun grote voeten

Opvallend: vrouwen schamen zich voor hun grote voeten


http://img192.imageshack.us/img192/7679/grotevoeten.jpg


Vrouwen met grote voeten schamen zich voor hun schoenmaat en kopen hun schoenen het liefst online. Dat blijkt uit een Britse enquête van schoenenfabrikant Debenhams. Nochtans hoeven vrouwen met grote voeten zich niet alleen te voelen, want de gemiddelde vrouwelijke voet wordt steeds groter.

Tijdens de voorbije koopjesmaand werd duidelijk dat de vraag naar schoenen van maat 43 met maar liefst 80% gestegen is. Ondanks deze groeiende trend, blijkt 82% van de vrouwen met schoenmaat 42 of 43 zich te schamen voor hun 'big feet'.


De uitbaters van Debenhams beseften dat er iets aan de hand was toen bleek dat zo'n 67% van alle schoenen met maat 43 online gekocht werden. "We besloten een enquête rond de sturen en waren verrast over het resultaat", zegt woordvoerster Carie Barkhuizen. "Vrouwen schamen zich voor hun grote voeten! Dat is raar, zeker als je weet dat ook celebrities zoals Michelle Obama en Nicole Kidman maat 43 hebben."


"Wanneer we hen vroegen wat ze precies vervelend vonden aan het shoppen in een schoenenwinkel, bleek dat maar liefst 64% geen grote maat durft te vragen aan de winkelbediende. Voor 36% van de ondervraagde vrouwen bleek het dan weer te moeilijk om hun blote voeten in het openbaar te tonen."


Om vrouwen met grote voeten toch naar hun winkels te lokken, besloot Debenhams om meer schoenen in maat 42 en 43 uit te stallen in de winkel. "Zo kunnen vrouwen toch de juiste maat passen zonder de hulp van een winkelbediende", geeft de woordvoerster aan.


Nochtans zijn er steeds meer vrouwen met grote voeten en is schaamte dus nergens voor nodig. Terwijl de gemiddelde schoenmaat in 1990 nog 38,5 bedroeg, heeft de gemiddelde vrouw nu maat 40. Volgens experten gaat deze groei hand in hand met een stijging van het gemiddelde lichaamsgewicht bij vrouwen. "Als de trend zich voortzet, zullen we binnenkort ook schoenmaten 44 tot 46 voorzien in onze winkels", zegt Bakhuizen.

Zo lijken je voeten kleiner:
1. Kies voor hakken in plaats van platte schoenen. Dikke hakken zijn beter (en comfortabeler!) dan stiletto's

2. Ga voor ronde tippen in plaats van puntige schoenen. Blijf zeker uit de buurt van smalle schoenen met puntige tippen!

3. Koop donkere schoenen en vermijd lichte of pastelkleurige exemplaren. Dat wil niet zeggen dat je enkel zwarte schoenen kan dragen, ook donkere versies van rood, blauw, paars en groen zijn een optie.

4. Vermijd smalle en open sandalen! Om niet alleen gesloten schoenen te moeten dragen, kan je ook variëren met pumps die enkel je tenen laten zien.

5. Kies schoenen met leuke accenten, want die leiden de aandacht af van je grote voeten. Echt alles mag: strikjes, kralen, riempjes, kant...


04-08-2011 om 21:51 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
03-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze celebs maken de preutse midirok sexy

Deze celebs maken de preutse midirok sexy


http://img829.imageshack.us/img829/7721/midirok.jpg
Verschillende rokken die tot halverwege de kuit komen bij Asos.com.


Het heeft een tijdje geduurd voor dames overtuigd raakten door de trend van de midirok: deze lijkt op het eerste gezicht erg braaf en weinig voor je figuur te doen. Gelukkig geven sterren als Rosie Huntington-Whiteley en Carey Mulligan het goede voorbeeld.

De midirok overtuigde al langer heel wat designers bij onder meer Miu Miu, Louis Vuitton en Yves Saint Laurent. De gemiddelde vrouw echter liep niet meteen enthousiast voor de rok die tot halverwege de kuiten komt en los valt, wegens weinig flatterend. Door deze op de juiste manier te combineren, zie je er erg elegant uit en kun je je vrouwelijke troeven uitspelen.



Rosie Huntington-Whiteley.
Rosie Huntington-Whiteley. © photo news


Rosie-Huntington Whiteley
is het nieuwste it-meisje, ze wordt regelmatig in modemagazines geprezen vanwege haar uitstekende stijlgevoel. Ze lijkt steeds helemaal af te zijn wanneer ze de deur uitgaan. Dit model combineert haar losse rok met kort, los topje, waardoor een stukje van haar buik te zien is. De riem zorgt voor een vrouwelijke, sexy toets, als ook het zijden materiaal.

Actrice Camilla Belle slaat de modebal nauwelijks mis. Ze ging voor een retrojurkje van Miu Miu met bloemenprint. Dit zorgt voor een erg elegante look, het diepe decolleté maakt dat het geheel niet te preuts oogt. 

Kate Bosworth ziet er stralend uit in haar zijde crèmekleurige jurk, die ze met eenvoudige accessoires combineert. Ook zij ging voor een diep decolleté, de losse stof en de knoopjes laten weinig aan de  verbeelding over wanneer de wind opkomt.

Het stoute effect in haar outfit creëert actrice Carey Mulligan door haar buik op strategische plaatsen te tonen. Voeg daar nog eens het hippe element van felle kleuren toe en je hebt een geslaagde outfit. (br.hln)


03-08-2011 om 15:22 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Webshops vooral goed om te kijken, we kopen zelden iets online

Webshops vooral goed om te kijken, we kopen zelden iets online


http://img233.imageshack.us/img233/5168/webshops.jpg


De gemiddelde Belgische vrouw bekijkt meer dan 20 kledingstukken bij een bezoek aan een webshop, legt dingen haar winkelmandje, maar koopt uiteindelijk toch niets.

44 procent van de ondervraagde vrouwen koopt vijf keer per jaar iets online, bijna de helft geeft online meer dan 150 euro uit, dat blijkt uit een enquête van Styletoday.be.

Online shoppen is aantrekkelijk omdat het aanbood origineler is, 27 procent doet het omdat webshops altijd open zijn. Dames kopen vooral kleding op het internet, 13 procent heeft de laatste keer een jurkje gekocht. Schoenen komen op de tweede plaats. Asos.com is de populairste website, dit komt omdat er veel duidelijke foto's bijstaan. Hoewel ze niet gericht op zoek gaan bij het online windowshoppen, vindt 34 procent wel altijd iets dat haar aanstaat (br.hln)


03-08-2011 om 11:02 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
02-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modetrends die je komende herfst beter laat liggen

Modetrends die je komende herfst beter laat liggen


http://img713.imageshack.us/img713/7096/destrik.jpg
De strik in combinatie met een frivole print zorgt al snel voor een kinderachtig effect.


Elk jaar zijn er trends, die vaak op de fashion weeks gestart werden, waar je je beter niet waagt. Op de catwalk zien ze er geslaagd uit, maar in het dagelijkse leven lijken ze plots heel wat minder draagbaar. Daarom een overzichtje van kledingstukken waar je komende herfst beter van weg blijft.


Je op straat begeven met een broek die veel wegheeft van het onderste van een pyjama is niet evident. Maar modellen met prints die pijn doen aan de ogen, veroverden de harten van veel modeverslaafden, zowel bij de mannen als de vrouwen. Dit wordt dan nog eens gecombineerd met kleurrijke handtassen en opvallende blouses. Op de catwalk werkt dit goed, maar voor het dagelijkse leven is het beter deze look meer bescheiden te houden. Het staat bijvoorbeeld wel goed met een transparante blouse. Ga ook op zoek naar een stevige stof die strak zit, want met een zwierig exemplaar krijg je het verkeerde clowneffect.  Blijf tevens ver weg van de legging met print.


Miuccia Prada lanceerde bont in zuurstokkleurtjes. Haast alle designers namen dit over en probeerden ze vos, konijn, nerts in alle kleuren van de regenboog uit. Burberry ging zelfs nog een stapje verder en probeerde een bonten jas in verschillende kleuren uit, ook de creaties bij Gucci en Céline vielen op. Omdat een bontjas steeds een dure investering is, lijkt het ons niet ideaal om zo'n jas te kopen die slechts een seizoen zal meegaan, ook als je bedenkt dat er heel wat dierenlevens voor worden opgeofferd. Als je echt dol bent op deze trend, dan kun je wel voor een nepbonten exemplaar gaan.


Christian Louboutin slaat haast zelden de bal mis, maar toen heel wat modebloggers de collectie voor komende herfst zagen, waren ze haast in shock. Zijn ontwerp dat slangenleder, studs, bont en torenhoge hakken combineert, lijkt niemand enthousiast te maken. Deze herfst mogen je schoenen opvallen, maar overdrijf hier zeker niet mee.



Christian Louboutin combineert te veel elementen in een schoen.
Christian Louboutin combineert te veel elementen in een schoen.



Door wit en zwart te combineren bij retro-ontwerpen leken heel wat modellen bij Chloé, Lanvin Louis Vuitton op de Europese pelgrims die Amerika gingen ontdekken, soms neigde het zelfs naar de katholieke non. Deze look kun je wel zelf uitproberen, maar voeg dan wel een sexy accent toe zodat je niet te veel op een pionier gaat lijken. 


De preutse pionier bij Chloé.
De preutse pionier bij Chloé.




Veel fashionista's op de fashion week in Parijs hadden hun lange lokken in hun jas gestopt. We zagen dit ook op de catwalk bij Paul Smith, Burberry en Oscar de la Renta. De reden hierachter weten we niet, misschien helpt het om je kapsel in toom te houden. Maar ons lijkt het eerder een misser en als je niet wil dat iedereen constant je lokken in de plooi probeert te leggen, kun je je hier beter niet aanwagen (of toch eerst wachten tot deze trend aanslaat bij het grote publiek).
 

Bij designers als Jason Wu en Rebecca Minkoff zagen we een nieuwe twist op de trend van het maatpak bij vrouwen: de zwarte das. Ons doet het eerder aan tienermeisjes denken, remember Avril Lavigne? Combineer dus zeker niet met een jeans of t-shirt. Het kan wel chique staan met een wit hemd of een strakke blazer, stijlvolle broek en stiletto's. Ook het strikje kan, maar zorg dan wel dat het geheel niet te schattig wordt en hou de rest van je outfit redelijk strak. (br.hln)




02-08-2011 om 09:39 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
01-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruin is de kleur van de winter!

Bruin is de kleur van de winter!


http://img163.imageshack.us/img163/984/bruinf.jpg



We voelen ons al helemaal klaar voor de winter dankzij het gure winterweer. Tijd dus om de nieuwste winterkleur aan u voorstellen: bruin en niet zomaar bruin: donkerokerbruin.

Daar waar vorige jaren paars, wit en marineblauw hoogtij vierden is er anno 2011 en 2012 maar plaats voor 1 hoofdkleur: bruin. En dan niet alle soorten bruin, neen donkerokerbruin. Vero Moda pakt uit met enkele prachtige stukken, gaande van jasjes en sjaals over vesten, rokken en zelfs handschoenen.

Ook Roberto Cavalli brengt ode aan de kleur, zij het in een sublieme slangenprint. sisley kiest dan weer voor een wollen variant met zijn stijlvolle jasjes. Bij nagellakproducent OPI vind je dan weer de kleur 'Grand Canyon Sunset' terug. Een deep roosbruin, dat perfect bij je outfits zal passen. (br.she)


01-08-2011 om 11:26 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Esprit werkt samen met Britse modeacademie

Esprit werkt samen met Britse modeacademie


http://img191.imageshack.us/img191/9568/espritr.jpg


The Royal College of Art is zonder twijfel een van de belangrijkste modeacademies in Groot-Brittannië, met afgestudeerden als Christopher Bailey (Burberry). Om hun naam nog kracht bij te zetten ging het designdepartement een samenwerking aan met het modemerk Esprit.

Enkele afgestudeerde studenten van het RCA kregen de creatieve opdracht om 'duurzaamheid' doorheen hun modedesigns te laten stralen. De kleinschalige collectie komt dit najaar uit als deel van de herfst/wintercollectie 2011-2012 en toont prachtige jurken, truien, blouses en T-shirts. Alles wordt in limited edition uitgebracht, snel zijn is dus de boodschap. (br.she)


01-08-2011 om 11:03 geschreven door fashionista


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!