Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

31-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Durf jij trendy dijenhoge laarzen te dragen?


Durf jij trendy dijenhoge laarzen te dragen?


 



Dijenhoge laarzen zijn dé schoenentrend voor de herfst van 2009. Maar welke vrouw zal deze willen dragen, aangezien dit accessoire geassocieerd wordt met prostituees?

Catwalk
De dijenhoge laarzen verschenen op de catwalk bij Hermes, Prada en Stella McCartney. Celebs pikten dit op, Victoria Beckham, Rihanna en Madonna droegen ze al op de rode loper. Nu ook grote modeketens als Topshop betaalbare exemplaren in de winkels zetten, zijn deze schoenen op weg een trend bij fashionista's worden. De eerste lading die online kwam, was meteen uitverkocht. Maar mode-ontwerpers vergaten wel één aspect bij het bedenken van deze trend: velen associëren deze dijenhoge laarzen met prostituees. Iets waar Julia Roberts met Pretty Woman begin jaren '90 voor heeft gezorgd.




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/15/9/10/media_xl_978325.jpg




Stijlvol of niet?
De Britse journaliste en fashionista Claire Coleman nam de proef op de som en trok op straat met een paar van dit soort laarzen. Om zo weinig mogelijk met hoertjes geassocieerd te worden, ging ze niet voor lederen laarzen, maar voor een paar uit nubuck. Ze combineerde het met een zedig wollen jurkje. "Ik ging nog maar net de straat op of ik kreeg al tal van reacties. De bouwvakkers floten me na, auto's toeterden en iemand uit een bestelwagen vroeg me zelfs ten huwelijk. Maar van de vrouwen daarentegen, kreeg ik vooral afkeurende blikken. Op het einde van de dag was ik gewoon aan de schoenen en voelde ik me zelfs stijlvol. En begon ik te denken aan de voordelen, mijn benen zouden het lekker warm hebben op koude winteravonden met deze laarzen. Tot ik toen ik naar huis wandelde, een man hoord vragen: "En hoeveel is het, schatje?" Plots besefte ik dat deze laarzen toch altijd onlosmakelijk met straatmadeliefjes zullen verbonden zijn."




Madonna op de rode loper met laarzen van Louis Vuitton.
Madonna op de rode loper met laarzen van Louis Vuitton.




31-07-2009 om 16:56 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Verf je haar met zeewier


Verf je haar met zeewier


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/07/30/589441/verf-je-haar-met-zeewier_7_235x280.jpg


Binnenkort is het niet meer nodig om je haar te verven met allerlei bijtende producten. Je kan ook een ander kleurtje krijgen door wat zeewier op je lokken te smeren. Dat blijkt uit een onderzoek van de universiteit van Leeds.

In zeewier zitten componenten die hun kleur erg goed afgeven op huid en haar. Volgens onderzoekers is het daardoor het perfecte alternatief voor de bijtende ingrediënten in haarkleuringen. Omdat zeewier zoveel verschillende kleuren bevat zou het zelfs perfect mogelijk zijn om je haar in verschillende kleuren blond, rood, en bruin te verven.

Zeewier zou volgens sommigen de toekomst betekenen voor cosmeticaproducenten. "Zeewier is bijzonder geschikt om in cosmetica te verwerken want het bezit slimme eigenschappen om zich te beschermen tegen verwering. En dat is waar het bij schoonheidsmiddelen om te doen is", besluit projectleider professor Richard Blackburn. Het luxemerk La Prairie ontdekte al jaren geleden de weldaden van zeewier. Zij gebruiken het goedje in al hun peperdure crèmes en verzorgingsproducten.




31-07-2009 om 10:24 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
30-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie mogelijke overnemers voor Christian Lacroix


Drie mogelijke overnemers voor Christian Lacroix


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/07/30/589263/drie-mogelijke-overnemers-voor-christian-lacroix_1_515x0.jpg



Het modehuis Christian Lacroix heeft de interesse gewekt van drie mogelijke overnemers. De grootste kanshebber op dit moment is het Italiaanse Borletti, die reeds de winkelketens La Rinascente en Le Printemps in portefeuille heeft. Het bod is wel nog voorlopig.

Tot eind augustus heeft Borletti om zijn bod volledig uit te werken. Eerder bracht de investeringsmaatschappij Bernard Krief Consulting ook al een bod uit, maar dat zou zowel financieel als sociaal niet voldoende geweest zijn. Het derde en laatste bod kwam er van 2 onbekenden. Zij hadden 1 euro veil om het modehuis te kopen.




30-07-2009 om 20:52 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modewinkels


Modewinkels zien omzet met 5 procent stijgen tijdens koopjes





De modewinkels hebben hun omzet tijdens de zomerkoopjes zien stijgen met 4 à 5 procent tegenover vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van Unizo-Winkelraad, Mode Unie en Fedis. De eerste twee organisaties lieten onderzoeksbureau Marketing Development navraag doen bij 153 zelfstandige modewinkels.

Sterke start
De eerste koopjesdag was er een omzetstijging met 5 procent tegenover 2008. Nadien zou de verkoop licht zijn teruggevallen. Amper 15 procent zag zijn omzet dalen. Wie meer verkocht, merkte een stijging met 11 procent. Wie minder verkocht, zag een daling met 2 procent. Vier op tien merkte geen verschil. Schoen- en lingeriewinkels stelden een iets hogere stijging vast dan gemiddeld.

Fedis geeft aan dat de zomerkoopjes konden afgesloten worden met een omzetstijging van 5 procent tegenover 2008. "Ook de overgebleven stocks zijn kleiner dan vorig jaar", luidt het.

Toekomst
Volgens Unizo-Winkelraad en Mode Unie verwacht 55 procent van de winkeliers dat de economie terug aantrekt in 2010. Modewinkeliers zouden als remedie tegen de crisis vooral minder inkopen en kosten besparen.




30-07-2009 om 12:57 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Babyboom bij topmodellen


Babyboom bij topmodellen


Heidi Klum bij een vorige zwangerschap.
 


Zwanger zijn is duidelijk trendy onder topmodellen. Tal van bekende toekomstige mama's kunnen niet langer verstoppen dat ze een kind verwachten, sommigen hebben daar meer problemen mee dan anderen.



De beruchte foto waarop het zwangere buikje van Gisele werd weg gewerkt.
De beruchte foto waarop het zwangere buikje van Gisele werd weg gewerkt.


Heidi en Gisele
Heel de wereld is op de hoogte dat Heidi Klum zwanger is. Gisele Bundchen wordt ook mama, maar wil niet dat iedereen wereld haar buikje ziet, meldt nu.nl. Bij een campagne voor London Fog, werd dit zelf digitaal weggewerkt, uit respect voor haar privacy. Voor een fotoshoot van een collectie skinny jeansbroeken werd ze zelfs vervangen door Bar Refaeli. Het is duidelijk dat het model zich aan het settelen is, want ze gaat binnenkort een personage spelen in een kinderreeks.




Karolina Kurkova
Karolina Kurkova



Kurkova en Dunn
Adriana Lima, model voor Victoria's Secret, kan ook niet langer verbergen zwanger te zijn. Maar ze doet er wel alles aan om fit te blijven, yoga is haar geheim. Ook de Tsjechische Karolina Kurkova en Jourdan Dunn, 19-jarig model bij Vogue, worden binnenkort mama. Dunn is het meest succesvolle meisje van het moment, ze werkte al voor Topshop, Benetton en Gap en kreeg de prijs van het 'model van het jaar'. De toekomstige mama wil haar carrière terug oppikken na de bevalling.





30-07-2009 om 10:56 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
29-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen wil unisekscollectie lanceren


Lily Allen wil unisekscollectie lanceren


http://img21.imageshack.us/img21/9099/lilyallen1.jpg


Na een fotoshoot voor Chanel en een eigen juwelencollectie lijkt Lily Allen resoluut voor de modewereld te kiezen. Ze plant zelfs een unisekscollectie samen met de creative director van het modehuis Davidoff.

Kleren die zowel je vriend als jezelf passen, het werd afgelopen winter al aangekondigd als een aankomende trend, en nu lijkt ook Lily Allen op de kar te springen. De zangeres kondigde aan samen met haar vriend Kim Jones, creative director bij het modemerk Davidoff, een unisekscollectie te lanceren.

Allen lijkt daarmee voorgoed een plaatsje in de modewereld te willen veroveren. Eerder deze week lanceerde ze ook al een juwelenlijn. "Ik heb er echt van genoten, ik had veel inbreng in de collectie. Mijn naam komt op de doos te staan, dus ik wilde er zeker van zijn dat het resultaat goed was. Toen ze me contacteerden voor de collectie was ik echt dolenthousiast. Ik was toen in New York, maar ik ben meteen naar een boekhandel gegaan en heb wel 40 boeken over het ontwerpen van juwelen gekocht", aldus Allen. (br.she)




29-07-2009 om 13:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stella McCartney smeekt Lindsay Lohan geen leder meer te dragen


Stella McCartney smeekt Lindsay Lohan geen leder meer te dragen


 
 


De ontwerpster Stella McCartney heeft Lindsay Lohan gesmeekt geen leder meer te dragen. De Britse is overtuigd vegetariër en vastbesloten de Amerikaanse actrice/zangeres te overtuigen geen kledij meer te dragen gemaakt van dierenhuiden.

"Lindsay draagt nogal wat van Stella's ontwerpen en de ontwerpster is bezorgd dat ze zal geassocieerd worden met het dragen van dierenhuiden. Dat wil ze helemaal niet", verklaart een bron aan de Britse krant Daily Mail.




Lilo bezit verschillende lederen vesten en lederen leggings.
Lilo bezit verschillende lederen vesten en lederen leggings.


Kate Moss & Madonna
Het is niet de eerste keer dat de ontwerpster probeert belangrijke celebrities te overtuigen om geen bont of leder meer te dragen. Maar ook Kate Moss en Madonna wilden niet toegeven aan die vraag.

Naakt voor bont
Eerder probeerde ook dierenrechtenorganisatie Peta al om Lindsay te overtuigen geen bont meer te dragen en te poseren voor hun 'I'd rather go nude than wear fur'-campagne ('Liever naakt dan bont dragen). Tot nu toe zonder succes.




Ontwerpster Stella McCartney is een overtuigd vegetariër.
Ontwerpster Stella McCartney is een overtuigd vegetariër.


Krokodillentassen
De laatste celeb die onder vuur lag was Victoria Beckham wegens haar liefde voor Birkin-tassen uit krokodillenleer. Tot nog toe heeft de voormalige Spice-girl nog geen antwoord gegeven op de vraag om de tassen op te geven en krokodillen te redden. (br.hln)





29-07-2009 om 13:08 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Viktor & Rolf komen op de proppen met gloednieuw parfum


Viktor & Rolf komen op de proppen met gloednieuw parfum


http://img11.imageshack.us/img11/3756/viktorenrolf.jpg



De Nederlandse ontwerpers Viktor & Rolf komen na ruim 5 jaar van stilzwijgen met een nieuw parfum op de proppen. Eau Mega moet de geduchte opvolger worden van Flowerbomb.

"We wilden een naam die bij Flowerbomb zou aansluiten, eerst zijn we dus met de naam gekomen en pas daarna met de geur. Ons eerste luchtje was erg sensueel. Met Eau Mega wilden we een frisser parfum neerzetten, niet sporty of naturel maar frisser. Het parfum is net als Flowerbomb wel erg vrouwelijk en glamoureus", vertellen Viktor Horsting en Rolf Snoeren.

De geur werd ontwikkeld door parfumeurs Olivier Polge en Carlos Benaim. Zij stonden ook aan de wieg van het eerste parfum van het ontwerpersduo genaamd Flowerbomb. (br.she)




29-07-2009 om 10:05 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
28-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlet Johansson kleurt haar rood, nieuwe trend?


Scarlet Johansson kleurt haar rood, nieuwe trend?


 



Scarlett Johansson staat bekend als een echte kameleon wat haar kapsel betreft. Nu gaat ze voor wat experts 'aardbeiblond' noemen: een subtiele rode kleur. Ook Ashlee Simpson kiest voor deze kleur, een nieuwe kapseltrend?

Subtiel
Scarlett Johansson verscheen op de rode loper van het LA Shorts Fest met een nieuwe coupe. Deze keer hield ze het subtiel, haar blonde, krullende lokken hebben nu een rode schijn. Dat meldt styletoday.nl. Daarmee is deze knappe actrice niet de enige die voor een rood kapsel gaat. Ashlee Simpson, Rummer Willis en model Coco Rocha gaven het goede voorbeeld.

Tips
Wil jij ook voor rood haar gaan? Met deze tips heb je garantie op succes:









- Gebruik voor de lokken rond het gezicht een iets lichtere tint. Naarmate je verder gaat, kun je een donkere tint gebruiken. Om het natuurlijk te houden, kies je best voor drie verschillende tinten van dezelfde kleur.

- Bij het kiezen van je kleur, ga je best voor een verf die naar koper en niet bordeaux neigt, dat zal het meest natuurlijke effect geven.

- Mensen met een bleke of roze huid staan het best met een rode haarkleur. Heb je een donkere teint, kies dan voor een rode kleur die meer naar bruin neigt.

- Bij het kleuren van je haar, houd je je wortels best donker. Hoe meer je naar de punten gaat, hoe lichter je kan gaan.

- Rode kleuren vervagen sneller dan andere haarverven. Verzorg daarom je lokken goed met een shampoo voor geverfd haar om de kleur levendig te houden.





28-07-2009 om 13:58 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hij is terug: de body


Hij is terug: de body


 
 
 

Aan de celebs te zien, wordt de body het nieuwste mode-item. Lady Gaga, Katie Price, Lily Allen en Beyoncé werden er al in gespot, elk met hun eigen accent: luipaardprint, rood met kap, blauw met glitters of goud met opzettelijk verbrede heupen. En ze dienen niet om te sporten, maar als volwaardig mode-item.




 



Benen, billen, achterwerk
Om de body te dragen, heb je geen keuze: je toont benen, billen en achterwerk. Bij voorkeur met een panty, maar met de benen bloot kan ook. Onvermijdelijk zijn de (toren)hoge hakken, die je benen langer (en dus slanker) doen lijken en je houding welgevormder maken. Je haar hou je bij voorkeur los (zeker als het lang is). Stijl of met krullen: dat maakt niet uit. Een beha draag je niet.

Boyfriend blazer
Is dat een beetje frisjes, dan kan je de body nog combineren met de zogenaamde boyfriend blazer of je kiest een versie met lange mouwen. Als handtas pak je een oversize model (daar kan je je nog een beetje achter verstoppen) of een classy clutch, die je een beetje een elegante uitstraling geeft.








De reden voor deze trend? Voor een keer niet de crisis, wél de revival van de jaren '80. De body was een van de redenen waarom iedereen de modejaren 80 wilde vergeten, maar net als leggings, grote plastic oorringen in fluokleurtjes en schoudervullingen (hoewel nooit echt terug doorgebroken) zijn ze terug. Voor de liefhebbers, dat spreekt.




28-07-2009 om 13:01 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
27-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry waagt modegok in New York


Katy Perry waagt modegok in New York






Katy Perry staat bekend om haar frivole outfits, maar bij haar recentste optreden in New York gaf ze toe een modeblunder te hebben gemaakt. Ze koos voor een rood minijurkje met pailetten versierd met dobbelstenen, maar moest de creatie tijdens haar optreden molesteren.








Styliste?

Als Katy Perry iets doet, doet ze het meteen goed. Tijdens het optreden liet ze de bandleden bijpassende outfits versierd met dollarbiljetten dragen. Toen ze haar gitaar bovenhaalde ontdekte de zangeres dat ze niet de meest praktische outfit aanhad, ze kreeg de band van haar instrument niet over haar schouder. Daarom rukte ze een grote, zwarte dobbelsteen van de jurk. "Nu voel ik me echt dom, dit is een belachelijke outfit, wie wil hem na het optreden hebben?" Later op de dag verklaarde ze haar bizarre keuze: "Ik droeg deze creatie omdat ik hou van gekke kledij, voor mij is het elke dag Halloween. Als mijn muziekcarrière zou falen, wil ik styliste worden. Ik hou ervan om iets te maken dat anderen aan het lachen maakt".





27-07-2009 om 12:22 geschreven door fashionista


» Reageer (3)
26-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Nieuwe trend in badmode: jeanslook


Nieuwe trend in badmode: jeanslook


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/2/15/3/album_large_969933.jpg



True Religion verwerkte opvallend veel jeans in de zomercollectie 2010 voor badmode. Roze en donkerblauw waren de favoriete kleuren, de korte geknoopte ruitjeshemdjes doen landelijk aan.




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/17/11/14/album_large_969929.jpg




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/1/14/2/album_large_969932.jpg




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/18/12/0/album_large_969930.jpg





http://www.nina.be/static/FOTO/pe/0/13/1/album_large_969931.jpg

(br.nina)



26-07-2009 om 18:52 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sacha brengt betaalbare designschoen op de markt


Sacha brengt betaalbare designschoen op de markt



http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/07/13/523826/sacha-brengt-betaalbare-designschoen-op-de-markt_14_410x240.jpg




Speciaal voor zijn honderdjarige bestaan wil het schoenenmerk Sacha zijn vrouwelijke kopers eens extra in de bloemetjes zetten. De schoenenproducent nam niemand minder dan Michael Barnaart Van Bergen onder de arm om artistieke designschoenen voor een prikje te ontwikkelen.

Dit jaar bestaat het familiebedrijf Sacha 100 jaar. Dat vieren ze op een erg speciale wijze, met een unieke schoenencollectie ontworpen door de topdesigner Michael Barnaart Van Bergen. Deze moest niet lang zoeken naar een gepaste inspiratiebron: "Een tijdje geleden zag ik een dame die wachtte bij het stoplicht van een zebrapad. Toen ze overstak deed ze dat niet zoals de gemiddelde meid die onelegant haar hakken op de kinderkopjes hamert, maar gracieus, onhoorbaar en bescheiden. Lichtvoetig maakte ze grote elegante passen waarbij haar schoenen amper de grond leken te raken. Haar hak bleek gebroken en boog subtiel naar binnen. Ze had het nog niet ontdekt of ze weigerde zich te conformeren aan haar ontzette hak. Alsof ze wilde provoceren met haar imperfectie."

"De hak van de schoen bepaalt je lichaamshouding, het ritme waarin je loopt en hoe een jurk om het lichaam beweegt. Mijn collectie ontstond pas toen het ontwerp van de schoen klaar was", besluit Michael Barnaart Van Bergen.

De schoenen zijn exclusief bij Sacha in België en Nederland te koop vanaf oktober 2009. Prijzen variëren van 74,95 euro tot 79,95 euro.




26-07-2009 om 18:33 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham zet modellen op schommel


Victoria Beckham zet modellen op schommel


 
 


Voor de fotoshoot van haar nieuwe herfstcollectie, liet Victoria Beckham de modellen op een schommel in de hippe Londense wijk Notting Hill poseren. Zelf ging La Beckham ook even op de schommel zitten ('omdat ze moe was van het werken, zo fluisteren kwade tongen'), maar een lachje kon er niet af. Het leek er zelfs niet op dat ze de verpozing ook maar enigszins ontspannend vond.

Het is allang bekend dat Victoria niet te veel wil lachen om geen rimpels te krijgen, maar haar vastgeroeste gezicht begint voorwerp van spot te worden.









Even onverstoorbaar als haar gezicht leidde Victoria de fotoshoot in goede banen, terwijl ze een van haar eigen creaties droeg. Een grijs mantelpakje uit kasjmier, met een prijskaartja van ruim 2.200 euro. Aan de voeten: rode killers heels van Christian Louboutin (500 euro).


De andere kleren uit de collectie hebben een magerder maar nog altijd niet echt verteerbaar prijskaartje: voor ruim 1.500 euro heb je een strapless satijnen paarse jurk of een wollen jurk uit jersey.

Het is Victoria's tweede collectie. De eerste werd een onverwachte hit, nadat de modepers smalend had gedaan over Victoria's plan om zelfs te gaan ontwerpen. Maar de jurken waren elegant, stijlvol en heel 'stiff upperc class' en in geen tijd uitverkocht. Benieuwd of de tweede collectie dezelfde toer opgaat nu de economische crisis steeds meer gezinnen treft.




http://www.hln.be/static/FOTO/pe/18/7/14/media_xl_973274.jpg


26-07-2009 om 15:24 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
25-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zet je konijnenoren op


Zet je konijnenoren op


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/07/22/563501/zet-je-konijnenoren-op_7_235x280.jpg



Marc Jacobs vond het wel een grappig attribuut om te gebruiken tijdens zijn defilé voor de najaar/winter 2009-2010. Enkele maanden later zijn de 'bunny-oren' het meest bekende accessoire van het modehuis Louis Vuitton en wil iedereen er een paar hebben.

Misschien ligt het wel aan Madonna, die de oren met trots droeg tijdens een modebijeenkomst. Of misschien was de modewereld gewoon dringend op zoek naar een leuk intermezzo tussen alle saaie defilés in. Hoe het ook zij: de bunny-oren van Louis Vuitton zijn hotter dan ooit. De versie van op de catwalk kan je niet aanschaffen, maar er is wel een verbeterde versie gemaakt die je zo in de Louis Vuitton-winkels kan kopen. Prijskaartje van de bunny-ears: 250 euro. (br.she)




25-07-2009 om 15:11 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe meer diamanten, hoe beter


Hoe meer diamanten, hoe beter


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/18/13/9/album_large_972039.jpg




Veel glitter en glamour op de openingsshow van de juwelenbeurs in Beirut. Enkele opvallende trends bij juwelen in 2010: hoe opvallender, hoe beter en véél diamanten.




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/10/9/9/album_large_972069.jpg




De modellen op de catwalk droegen fleurige zomerjurken en grote, maar tijdloze juwelen. De stijlen varieerden van gesofisticeerd tot modern. Qua materialen viel het gebruik van goud, stenen en opvallende diamanten op. Het is duidelijk dat de juweelindustrie de gevolgen van de crisis nauwelijks voelt, want het bezoekersaantal van de beurs steeg zelfs ten opzichte van vorig jaar




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/7/6/6/album_large_972066.jpg





http://www.nina.be/static/FOTO/pe/4/1/14/album_large_972044.jpg.




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/3/0/13/album_large_972043.jpg




25-07-2009 om 11:06 geschreven door fashionista


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Viktor & Rolf ontvangen ultieme Nederlandse modeprijs


Viktor & Rolf ontvangen ultieme Nederlandse modeprijs


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/07/24/567270/viktor-rolf-ontvangen-ultieme-nederlandse-modeprijs_1_515x0.jpg



Het Nederlandse ontwerpersduo Viktor& Rolf zijn bekroond voor hun jarenlange harde werk in de mode-industrie met de Grand Seigneur 2009. De ultieme Nederlandse modeprijs.

Tijdens de Amsterdam International Fashion Week werd het modeduo Victor & Rolf bekroond voor hun jarenlange werk met de Grand Seigneur 2009, de hoogste Nederlandse onderscheiding op modegebied. Viktor & Rolf zelf bleven er uitermate kalm bij. "We kregen bij de naam Grand Seigneur negentiende eeuwse associaties. We dachten ook aan een sigarenmerk of iets religieus, maar dat viel mee", aldus het duo.

De organisatie is vol lof over de 2 ontwerpers. "Ze denken groot, groter, grootst. Hebben in het buitenland de sterstatus bereikt en gaan onverminderd voort hun dromen te verwezenlijken", besloot de jury. (br.she)




25-07-2009 om 10:22 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
24-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stormloop voor onderbroek die cellulitis doet verdwijnen


Stormloop voor onderbroek die cellulitis doet verdwijnen


 



Duizenden Britse vrouwen vochten gisteren voor een exemplaar van de wonderonderbroek die cellulitis doet verdwijnen in het grootwarenhuis John Lewis. De slip is zo populair omdat het wetenschappelijk bewezen is dat hij je slanker maakt.

Uitverkocht
De wonderonderbroek van het merk Scala bij de keten John Lewis kost ongeveer 30 euro en was gisteren in een mum van tijd uitverkocht. In mei lag de eerste lading in de winkels, maar omdat duizenden vrouwen met lege handen achterbleven, besloot de keten 40.000 nieuwe exemplaren te bestellen die gisteren in de rekken lagen. Maar deze waren ook weer na enkele uren leeg en niet veel later verschenen ze op eBay aan meer dan 70 euro per stuk. Groot-Brittannië is dus echt in de ban van dit kledingstuk.




De onderbroek die de stormloop veroorzaakte.
De onderbroek die de stormloop veroorzaakte.



Vet smelt weg
In de stof van het ondergoed zitten kristallen die warm worden bij contact met de huid. De warmte zou de circulatie in klassieke probleemgebieden als de dijen, kont en buik verbeteren. Zo helpt het kledingstuk de vetcellen weg te smelten tot een vloeistof die dan wordt afgevoerd door de lever. Uit onderzoek bij 50 vrouwen bleek dat het kledingstuk echt helpt om centimeters kwijt te raken, de effecten zijn na 12 maanden nog merkbaar als je tijdens het dragen op je voeding let en regelmatig sport. Ook bleek dat 82 procent van de vrouwen duidelijk minder cellulitis had.




24-07-2009 om 20:54 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eén op drie vrouwen brengt gedragen kledij terug


Eén op drie vrouwen brengt gedragen kledij terug


http://img13.imageshack.us/img13/1034/gedragenkleding.jpg



Een op drie vrouwen geeft toe al eens kleren terug naar de winkel te hebben gebracht nadat ze gedragen waren. Dit 'freestylen' bespaart hen veel geld en te veel chique kleren die ze amper kunnen dragen. Tien procent doet het zelfs elke keer na een trouwfeest, bal of chique personeelsfeest.

Niet kunnen betalen
De belangrijkste reden voor dit 'vals spelen' is voor drie kwart omdat ze zich niet kunnen veroorloven wat ze hebben gekocht. De rest doet het voor de kick. 19 procent voelt zich daar schuldig over, 25 procent vindt het 'totaal aanvaardbaar'.

Gemiddeld 80 euro
Het gemiddelde Freestyle-item kost 80 euro en wordt meestal in de grotere ketens gekocht. 8 procent stuurt kleren terug naar een postorderbedrijf na ze te hebben gedragen. De cijfers kwamen naar voren na een Brits online marktonderzoek bij 3.000 vrouwen.

Risico's
Het freestylen is niet zonder risico, en niet bepaald omdat de winkel de jurk niet wil terugnemen. Zo vertelde een vrouw dat iemand het prijskaartje in haar jurk van 230 euro zag, het er af trok en haar gaf. Ze dacht haar een plezier te doen maar niets was minder waar. Een andere vrouw maakte het zo wild op een feestje dat ze haar dure jurk scheurde, en dus onmogelijk kon terugbrengen.

Roekeloos en lef
De woordvoerder van het onderzoek was niet te spreken over het fenomeen. "Dit toont hoe roekeloos vrouwen zijn als het over shoppen gaat. Iets kopen en later beseffen dat het je niet past of je ding niet is, is één, maar iets kopen waarvan je weet dat je het gaat terugbrengen nadat je het hebt gedragen: daar heb je wel lef voor nodig! Verkopers zouden slimmer moeten worden en niet zomaar alle kleren terugnemen."

Verfrommeld
Ook al omdat de staat waarin vrouwen de kleren terugbrengen niet altijd dat is. Zo laat tien procent de jurken verfrommeld op de vloer liggen 's nachts, nog eens tien procent gaf toe dat de kledij stonk naar sigaretten en twee vrouwen hadden zelfs de moed een jurk terug te brengen terwijl ze er drank over hadden gemorst. Vier procent laat de jurk dan ook eerst schoonmaken bij de droogkuis voor ze hem terugbrengen. (br.hln)




24-07-2009 om 10:05 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
23-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glamourdiva Lindsay Lohan


Glamourdiva Lindsay Lohan


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/3/0/4/album_large_971074.jpg



Lindsay Lohan poseert voor het Italiaanse modemerk Fornarina. In een verrassend eenvoudige shoot komt Lilo onwerelds en glamoureus naar voren wegens het aangepaste kleurgebruik. Roze, blauwe en paarse tinten maken van La Lohan een Barbie en een diva.




23-07-2009 om 18:12 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steeds meer mannen ontharen zich

Steeds meer mannen ontharen zich


http://img33.imageshack.us/img33/3694/brianmcbride.jpg


Schoonheidscentra zien steeds meer mannen over de vloer komen. Vooral ontharingen zijn erg populair bij de mannelijke adonissen. Dat blijkt uit een onderzoek van het Nederlandse Anti-Aging Centre.

In de eerste zes maanden van 2009 waren ruim 30% van de bezoekers van schoonheidscentra mannen. In 2008 lag dat cijfer ruim de helft lager met 15%. Mannen geven zowel sociale redenen als schoonheidsidealen op als oorzaak van hun bezoekjes aan de ontharingsdeskundige.

Het toenemende aantal mannelijke bezoekers brengt ook de nodige veranderingen binnenin het schoonheidscentrum teweeg. Zo zijn mannen meer geïnteresseerd in een volledige ontharingskuur, gaan ze sneller voor permanente ontharing en willen ze bij elke procedure een volledige uitleg krijgen.



23-07-2009 om 18:08 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Halle Berry op je huid


Halle Berry op je huid


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/07/22/558663/halle-berry-op-je-huid_1_515x0.jpg



Altijd al willen weten hoe het zou zijn om met Halle Berry naast je zij te lopen? Die belevenis kunnen we je spijtig genoeg niet beloven. Wat we wel in voorraad hebben is het eerste parfum van de actrice. Dat volgens haar volledig haar geur is.

"Al sinds jaren creëer ik mijn eigen persoonlijke parfums door te mengen en verschillende parfums over elkaar heen te dragen. Zo probeerde ik een unieke en originele geur te bereiken. Het is een geweldige manier van zelfexpressie", aldus Berry.

Halle by Halle Berry is een eigentijds en sensueel parfum met een unieke houtachtige, oosterse harmonie. De geur symboliseert Halle's natuurlijke schoonheid en veelzijdige persoonlijkheid.

Halle's favoriete ingrediënten, waaronder heldere mimosa en vijgenbladen, zorgen ervoor dat de vrouwelijke schoonheid wordt benadrukt. Kenmerkend voor dit parfum is de bijzondere textuur, vloeibaarheid en tastbaarheid. De tintelende en sensuele ingrediënten vermengen zich met elkaar op een speelse manier, waardoor een verleidelijke fusie ontstaat die alle zintuigen doet prikkelen.

Halle by Halle Berry is verkrijgbaar vanaf 1 oktober bij warenhuis, parfumerie en drogist.




23-07-2009 om 10:37 geschreven door fashionista


» Reageer (3)
22-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 80s zijn terug, nu ook in de badmode



De 80s zijn terug, nu ook in de badmode



http://www.hln.be/static/FOTO/pe/12/4/5/album_large_969905.jpg



Wild haar, een zweetband,  plastic oorringen, grote armbanden : de 80s-revival heeft nu ook haar weg naar de catwalk én de badmode gevonden. Hier toont Monica Wise haar nieuwe collectie voor het badmodemerk L*Space op de Mercedes Benz Fashion Week in Miami.




http://www.hln.be/static/FOTO/pe/6/15/14/album_large_969899.jpg





http://www.hln.be/static/FOTO/pe/7/16/0/album_large_969900.jpg





http://www.hln.be/static/FOTO/pe/5/14/13/album_large_969898.jpg




http://www.hln.be/static/FOTO/pe/4/13/12/album_large_969897.jpg




22-07-2009 om 21:29 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Campbell topless voor parfummerk


Naomi Campbell topless voor parfummerk





39 is ze intussen, maar poseren kan Naomi Campbell nog als de beste. Dat bewijst de zwarte modegodin in de nieuwste reclamecampagne van parfummerk D&G. Haar voornaamste troeven verbergt de hitsige verleidster hier achter haar haarlokken en gemanicuurde handen, maar het totaalplaatje kan nog best bekoren. Het is in ieder geval eens wat anders dan dienstmeisjes bekogelen met een telefoon...



22-07-2009 om 14:50 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de heerlijkste zomerparfums


Verleiden met de heerlijkste zomerparfums


 

 

Combineerde je ooit al sneeuwlaarzen met een frisse zomerjurk of een bikini met een muts? Net als bij kledij heb je zomer- en wintervarianten van parfums. Zet je daarom niet voor gek door in het verkeerde seizoen het verkeerde geurtje te dragen.

Zware parfums zijn bedoeld voor gezellige winteravonden, maar draag ze niet op strand waar ze zich mengen met de geur van zonnemelk. We maakten een lijstje van de beste zomerse geurtjes:

- Rose Nuit de Mai van L'Occitane heeft houten ondertonen en een handige verpakking, wat handig is om in je toilet- of handtas te steken.






Rose Nuit de Mai van L'Occitane
Rose Nuit de Mai van L'Occitane


- Wie lichtere geuren verkiest, zal zich kunnen vinden in de Cucumber Splash van Marc Jacobs. Een geur die hetzelfde gevoel geeft als een verfrissende douche op een hete middag.

- Vrouwen die houden van de geur van citrus, zullen weg zijn van Infusion de Fleur D'Oranger van Prada. Het is een mengeling van mandarijnolie en oranjebloesem.




Infusion de Fleur D'Oranger van Prada
Infusion de Fleur D'Oranger van Prada


- Onlangs lanceerde Chanel zijn nieuwste parfum Beige. Het is een frisse bloemengeur waarin je ook wat honing herkent, goed voor vrouwen van alle leeftijden.




Beige van Chanel
Beige van Chanel



- Cherry Blossom Aqua Allegoria van Guerlain is ook een heel frisse geur met een snuifje perzik.


Deze zomer mag je nog zo'n mooi zomerjurkje, trendy zonnebril of elegante sandalen aantrekken, een fris zomers parfum maakt het geheel pas helemaal af. (br.nina)





22-07-2009 om 10:00 geschreven door fashionista


» Reageer (3)
20-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smeren zonder smelten


Smeren zonder smelten


 


Kan make-up in de zon? Zeker wel, al doet de warmte alle smeerseltjes sneller verdwijnen. Door te transpireren, smelt of loopt je make-up sneller uit. Wil je op het strand hier en daar toch nog wat verdoezelen of er nog beter uitzien, helpen deze tips om smeltvrij te smeren.

-Make-up op oliebasis is meer water- en transpiratieproof dan deze op waterbasis. Bewaar voorts je make-up op een koele, donkere plaats. Laat deze niet slingeren in de volle hitte, best bewaar je foundation in de koelkast of in een koelbox. Tip: Reinig je gezicht voordat je make-up aanbrengt. Bij een vettige huid, loopt make-up in de zon nog sneller uit.

-Naast foundation, is ook lippenstift uiterst gevoelig voor de hitte. Kies getinte lipbalm of lipgloss in plaats van dekkende lipstick, koop er ook eentje met uv-filter. Zo sla je twee vliegen in één klap. Een gesmolten stick kan je nog wel gebruiken, als je deze een paar uur in de koelkast legt.

-Ook kohlpotlood en oogschaduw zwichten voor de warmte. Gelukkig bestaat er veel make-up met een uv-filter op de markt: foundations, maar ook mascara's, kohlpotloden, eyeliners en verschillende merken oogschaduw. Gebruik deze iin de zon, zo ben je meteen beschermd.







-Heel makkelijk te vinden is waterproof mascara. Uiteindelijk zijn alle make-up in waterproofversie te verkrijgen, alleen beschikt mascara ongetwijfeld over het ruimste aanbod.

-Gelukkig hebben we tijdens de zomer minder make-up nodig. Als je een zomers tintje hebt, sta je mooier met minder. Gebruik je toch make-up, smeer dan eerst je gezicht in met zonnecrème. Deze beschermt niet enkel tegen de zon, maar laat ook alles beter zitten.

-Spray 's ochtends en enkele keren per dag, fixing water op je gezicht. Dat is bijvoorbeeld van Evian te koop. Het werkt niet alleen verfrissend, maar zorgt er voor dat je make-up veel langer blijft zitten.





20-07-2009 om 23:34 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Catwalk schoenen winter 2009 - 2010


Catwalk schoenen winter 2009 - 2010


http://www.styletoday.nl/wp-content/uploads/2009/03/givenchyshoes.jpg



Waar iedereen zich vroeger vol verwachting opmaakte voor de nieuwe tassen die geshowd werden op de catwalk in Milaan en Parijs, zijn alle ogen nu gericht op de schoenen.

Zo ook het nieuwe herfst/winter 2009/2010 seizoen, dat uitpuilde van het hoge, kunstige en exteme voetenwerk.



http://www.styletoday.nl/wp-content/uploads/2009/03/gallianoshoes.jpg




Thigh-high boots is bij uitstek de meest geziene schoenentrend, en ook de ultra hoge plateauzool blijft in, aangevuld met jaren ‘80 invloeden en de goed versierde hak zoals gezien bij Givenchy: veren & studs.



http://www.styletoday.nl/wp-content/uploads/2009/03/chloeshoes.jpg




Hoogtepunt voor schoenenconnaisseurs dit seizoen zijn ongetwijfeld de schoenen van Nina Ricci. Olivier Theyskens liet zijn modellen twee keer zo lang lijken door ultra hoge plateau’s die de modellen lieten zweven op de bal van hun voet.  (br.style today)




http://www.styletoday.nl/wp-content/uploads/2009/03/rodarteshoes.jpg





http://www.styletoday.nl/wp-content/uploads/2009/03/yvessaintlaurentshoes09.jpg





http://www.styletoday.nl/wp-content/uploads/2009/03/pradashoes09.jpg





20-07-2009 om 14:54 geschreven door fashionista


» Reageer (3)
19-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bikinimode in Miami


Bikinimode in Miami


Enkele modellen van de bikinimode in Miami



http://www.hln.be/static/FOTO/pe/1/5/4/album_large_965809.jpg





http://www.hln.be/static/FOTO/pe/15/2/3/album_large_965823.jpg





http://www.hln.be/static/FOTO/pe/5/7/4/album_large_965794.jpg




http://www.hln.be/static/FOTO/pe/18/3/2/album_large_965807.jpg





http://www.hln.be/static/FOTO/pe/15/0/14/album_large_965804.jpg






19-07-2009 om 14:12 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Worden vrouwen zonder wenkbrauwen nieuwe trend?



Worden vrouwen zonder wenkbrauwen nieuwe trend?







Modellen die paraderen met gebleekte of verwijderde wenkbrauwen: het lijkt een nieuwe trend binnen de fashionindustrie. Op de catwalks en op reclamecampagnes lijken de beauties zonder wenkbrauwen eerder op aliens.

Modellentrend
Het Braziliaanse supermodel Adriana Lima staat bekend als een van de meest sexy vrouwen. Waarom wil iemand, die gezegend is met een supervrouwelijke schoonheid, haar wenkbrauwen bleken? Op slag lijkt ze minder verleidelijk. Heel wat van haar collega's doen hetzelfde: ook de modellen in de Givenchy campagne bleken of verwijderen hun wenkbrauwen. Op de Balanciaga en Prada catwalks lijken vreemde, science-fictionachtige figuren te paraderen. Het Nederlandse model Lara Stone speelt een pioniersrol met deze trend. De look, die ooit door Mona Lisa als Elizabeth I werd gedragen, doet het weer helemaal. Waarom?

Aseksueel
Zonder wenkbrauwen worden mannelijke en vrouwelijke gezichten meer uniform. Sommige modekenners zien daarin de reden: mannen en vrouwen voorstellen als aseksuele, uniforme wezens.









Economische crisis

Ook de crisis speelt, hoe kan het ook anders, een rol: nadat we onze lippen hebben opgespoten, onze neuzen gepierced, rimpels weggewerkt, ogen lieten eyelineren, waarom niet onze wenkbrauwen wegwerken? Je wenkbrauwen wegwerken geeft een dramatisch nieuwe look, gaande van expressieloze tot seksloze, robotachtige verschijningen. In tijden van economische crisis, krijg je een nieuwe look voor de prijs van een bleekmiddel of een goed pincetje. Een designeroutfit kan er immers niet meer af.

Natuurlijke schoonheid
Anderen zien de trend met lede ogen aan. "Vergeet niet dat de wenkbrauw een functie heeft binnen het gezicht", weet make-up artist Alberto Esteban. "Het geeft evenwicht tussen je gezicht en de ogen. Het is alsof je een prachtig schilderij ziet zonder frame of erger nog, in een lelijk frame. Geen wenkbrauwen gaat ten koste van je natuurlijke schoonheid. Ogen kijken verloren en levenloos zonder wenkbrauwen, ze geven karakter en persoonlijkheid aan het gezicht".

Emotiemeter
"Modellen met geschoren wenkbrauwen missen twee belangrijke dingen: de garantie dat ze comfortabel kunnen kijken en seks-appeal", stelt Daniel Mc Neill, auteur van The Face: A Natural History'.

"Wenkbrauwen houden niet enkel de ogen helder en comfortabel omdat ze vuil, zweet en regen ophouden, ze signaleren emoties en oprechtheid. Ze zijn belangrijk in de lichaamstaal. Angst of paniek kan je aflezen aan de wenkbrauwen, zelfs verrassing en boosheid kan je merken. Wenkbrauwen zijn belangrijk om emoties te onderkennen".

Seks-appeal
Even belangrijk, en zeker voor dames, zijn wat ze doen voor je seks-appeal. Tijdens een onderzoek aan de Universiteit van Louisville werden mannelijke studenten gevraagd om een beschrijving te geven over hun ideale vrouw. Een hoge wenkbrauw speelt een voorname rol. Alle mannen uit alle culturen en achtergronden zien graag een gebogen wenkbrauw, die geeft een frisse teint, en duidt op hoge oestrogeenniveau's. Een indicator van gezondheid en vruchtbaarheid. (br.hln)





19-07-2009 om 11:06 geschreven door fashionista


» Reageer (3)
18-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue brengt nu ook mannenparfum uit



Kylie Minogue brengt nu ook mannenparfum uit



http://img34.imageshack.us/img34/4197/kylieminoguej.jpg



De Australische diva Kylie Minogue gaat nu ook een mannenparfum op de markt brengen. Inverse for Men is vanaf september beschikbaar in Australië, Groot-Brittannië, Duitsland en Nederland.

"Met deze limited edition wil ik een ode brengen aan de mannen in mijn leven, stuk voor stuk complexe, kleurrijke karakters", aldus Kylie. "Heel wat mannen vroegen mij trouwens al eerder wanneer ik eens een parfum voor hen zou uitbrengen, dus heb ik besloten om dat ook effectief te doen."

Drie jaar geleden introduceerde Minogue al een vrouwenparfum: Darling. "Puur zakelijk is dit mannenparfum uiteraard een risico, weinig vrouwelijke celebrity’s brengen immers parfum voor mannen op de markt", weet Steve Mormoris van Coty Beauty, het bedrijf achter het nieuwe geurtje. "Maar Kylie telt haast evenveel mannelijke als vrouwelijke fans, dus dit moet wel lukken. Veel vrouwen gebruiken tegenwoordig trouwens ook mannenparfums."

Het Spaanse model Andrés Velencoso Segura wordt het gezicht voor het parfum.




18-07-2009 om 16:56 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haute Couture Fashion Week Paris


Haute Couture Fashion Week Paris doet wegdromen



http://img14.imageshack.us/img14/747/valentino1.jpg




In Parijs vond de Haute Couture Fashion Week weer plaats. Drie dagen lang toonden grote ontwerpers als Valentino waar het in de mode echt om draait: fantasie, dromen en ongekende luxe.




http://img33.imageshack.us/img33/3725/valentino2.jpg

Enkele ontwerpen van Valentino




http://img22.imageshack.us/img22/6917/valentino3.jpg





http://img9.imageshack.us/img9/3504/hautecouturevalentino1.jpg





http://img21.imageshack.us/img21/9382/valentino5.jpg





18-07-2009 om 13:36 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De leukste zomerse make-uptrends


De leukste zomerse make-uptrends



http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/07/14/527378/de-leukste-zomerse-make-uptrends_1_515x0.jpg



Elk seizoen stellen we onszelf de vraag: welke kleuren zijn hip en hoe kunnen we onze accessoires en make-up daarop aanpassen. Wij helpen je graag op weg en zetten de leukste make-uptrends van deze zomer op een rij.

Wie houdt van lollypopkleurtjes kan deze zomer total loss gaan. Azuurblauwe en appelgroene tinten zijn namelijk helemaal hip op je ogen. Let er wel op dat je ze steeds in laagjes aanbrengt, en de wenkbauwbogen aanzet met een licht, doorschijnend kleurtje. Anders creëer je al snel een kermiseffect.

Ook deze zomer scoort de nudelook nog erg goed, zij het dan als basis voor je gezicht. Je foundation moet dus best niet tien tinten donkerder zijn dan je originele huidskleur, een lichte dekking is meer dan genoeg.

Volle wenkbrauwen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Voor een Brooke Shields look, zet je de wenkbrauwen eerst aan met een wenkbrauwpotloodje en ga je er daarna nogmaals over met een beetje oogschaduwpoeder.

Je lippen moeten schitteren. Ga voor een doorschijnende lipgloss, zo haal je niet de aandacht weg van je ogen, maar laat je je lippen toch niet volledig in de kou staan. (br.she)




18-07-2009 om 13:16 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
17-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wil jij je modedroom realiseren?


Wil jij je modedroom realiseren?


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/07/16/535103/wil-jij-je-modedroom-realiseren_1_515x0.jpg


Begin dit jaar gingen 12 onbekende, maar getalenteerde en gedreven ontwerpers de uitdaging aan om week na week hun creativiteit, visie, vakmanschap en modetalent te bewijzen in De Designers. Gedurende het ganse parcours werden de kandidaten gevolgd door gastvrouw Evi Hanssen en werden hun creaties beoordeeld door de vaste juryleden -ontwerper Christophe Coppens, modejournaliste Veerle Windels en JBC chief buying officer Ann Claes- en door gastjuryleden uit de fine fleur van de Belgische modewereld.

An Buermans uit Antwerpen haalde de finish en kreeg zo verschillende sleutels in handen om het te maken in de modewereld: een eigen collectie ontwerpen die daadwerkelijk in de winkelrekken kwam te hangen, publicatie van haar ontwerpen in de modespecial van Weekend Knack en een job als fashion designer.

De eerste collectie van An -een lentecollectie met vrolijke kleuren en bonte prints als rode draad- was op enkele dagen uitverkocht en inmiddels is ook haar zomercollectie uit.

We willen een vervolg brengen op De Designers en openen hierbij dan ook de zoektocht naar Vlaanderens nieuwste modetalent. Wil jij net zoals An Buermans je modedroom realiseren? Droom je ervan om je eigen collectie in de winkelrekken te zien hangen? Is kleren maken je passie en ontwerpen je leven? Schrijf je dan nu in via de website!




17-07-2009 om 19:39 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nagelringen van Beyoncé kostten 25.000 euro


Nagelringen van Beyoncé kostten 25.000 euro



 


Voor de videoclip voor de nieuwe single 'Sweet Dreams' stond Beyoncé er op nagelringen te dragen van Bijules-ontwerper Jules Kim. "Er was mij gevraagd vier nagelringen te ontwerpen voor Beyoncé die uniek en speciaal waren. Ze zijn bezaaid met diamanten en de ogen zijn gemaakt uit robijnen." Het prijskaartje was een malse 25.000 euro, wat Beyoncé naar het schijnt 'met plezier' betaalde.



Bebaraoque nylons zijn de andere grote hit.
Bebaraoque nylons zijn de andere grote hit.



De nagelring, een juweel dat je nagel bedekt en je als een ring over je vingertop schuift, is 'the next big thing' in Hollywood. Of het een grote hit wordt, durven wij te betwijfelen. Dan maakt deze trend meer kans: de nylons met prints van het Schotse merk Bebaroque nog niet gezien. Zowel Kylie als Britney zijn fans.








17-07-2009 om 09:54 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
16-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leggings voor maatje meer



Leggings voor maatje meer






Kersvers mode-icoon Beth Ditto was boos omdat ze geen leggings vond die om haar welgevormde dijen en kont bleven zitten. Daarom ontwierp ze er zelf. Trots kondigt ze aan: "Deze leggings voor vrouwen met een maatje meer zullen het leven veranderen".

Niet samenpersen, niet uitpuilen
Het geheim zit in begrijpen waar dikke vrouwen mee worstelen, iets waar de voluptueuze Ditto over kan meespreken. "Als je dik bent, moet de legging helemaal tot onder je borsten komen. Op die manier voel je je zeker dat hij niet afzakt én creëer je een zachte lijn. Niet dat het allemaal samengeperst wordt, maar er puilt ook niets beschamend tussenuit."

Flatteren
De collectie van Ditto wordt uitgebracht door de Britse keten Evans. Naar het schijnt was het supermodel en ontwerpster Kate Moss die Ditto voorstelde aan Evans. Ditto houdt van mode en houdt een vurig betoog over ontwerpen voor dikke vrouwen die flatteren.

Andere snit
"Het is een heel serieuze zaak voor mij. De vormen voor een dikke vrouw zijn helemaal anders. Zelfs de winkels voor grote maten hebben het mis. Sommige van mijn ontwerpen werden sceptisch bekeken bij Evans, maar ik zei: 'Vertrouw me'. En toen ze het bij het model zagen, zeiden ze: 'Oh, we begrijpen het'."

De kledij ontworpen door Ditto is verkrijgbaar op deze website. (br.hln)

 



16-07-2009 om 19:23 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oude lederen jas wordt nieuwe tas


Oude lederen jas wordt nieuwe tas





Leder kan perfect een tweede leven leiden vanwege zijn duurzaam- en kneedbaarheid. ReMade USA maakt daarom mooie handtassen van gebruikt leder. Het leder werd gesprokkeld uit kringloopwinkels en tweedehandsshops. Ook de autoindustrie en meubelzaken raken er hun restjes kwijt.

Eigen jas
ReMAde heeft intussen ongeveer 15 verschillende modellen op de markt die online te bestellen zijn. Wil je je eigen leder een tweede leven geven, dan kan dat. Op eenvoudige vraag maken ze van je eigen lederen vest een designtas, gebaseerd op de huidige modellen.

Zijden sjaal
De tassen worden ambachtelijk gemaakt in San Francisco. Voorzien van een serienummer en binnenin afgewerkt met een zijden sjaal, wordt elke tas een uniek exemplaar. Prijzen schommelen van ongeveer 100 euro tot 270 euro, transportkosten niet meegerekend. www.remadeusa.com




16-07-2009 om 12:47 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaanse elegantie bij Gattinoni


Italiaanse elegantie bij Gattinoni



http://www.hln.be/static/FOTO/pe/3/11/3/album_large_963588.jpg





http://www.hln.be/static/FOTO/pe/10/1/10/album_large_963595.jpg




Op de catwalks in Rome valt dezer dagen heel wat zwierige haute couture waar te nemen. Zoals van deze ontwerper Gattinoni, die zijn jurken afwerkte met een overdaad aan ruches.





http://www.hln.be/static/FOTO/pe/4/12/4/album_large_963589.jpg





http://www.hln.be/static/FOTO/pe/13/4/13/album_large_963598.jpg





http://www.hln.be/static/FOTO/pe/5/13/5/album_large_963590.jpg





16-07-2009 om 11:07 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
15-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herfstschoenen bij Louboutin


Herfstschoenen bij Louboutin


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/11/9/12/album_large_962532.jpg



De torenhoge hakken blijven, de enkellaarsjes ook maar wat echt nieuw is deze herfst en winter zijn de ruches en de bloemenversieringen.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/18/16/4/album_large_962539.jpg



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/4/4/9/album_large_962544.jpg



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/3/1/4/album_large_962524.jpg



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/1/1/6/album_large_962541.jpg




15-07-2009 om 21:37 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen geven 66 euro uit aan make-up


Vrouwen geven 66 euro uit aan make-up


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/07/15/530236/vrouwen-geven-66-euro-uit-aan-make-up_7_235x280.jpg



Wie dacht dat vrouwen big spenders zijn wanneer het aankomt op make-up, heeft het volgens recent onderzoek van Avon volledig mis. Vrouwen zouden namelijk slechts voor 66 euro aan make-up in hun kast hebben staan.

Mascara is nog steeds het meest populaire item bij vrouwen, gevolgd door lipstick en foundation. Uit het onderzoek blijkt eveneens dat vrouwen tijdens de economische crisis niet besparen op hun make-up. "Tijdens een recessie voelen mensen zich slecht en maken ze zich te veel zorgen. Een klein luxeverwennerij doet je er beter uitzien en je voelt je ook beter. Het is een betaalbaar oppeppertje in lastige tijden", vertelt professor Cary Cooper. (br.she)




15-07-2009 om 14:18 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chanel brengt goedkope handtassenlijn uit


Chanel brengt goedkope handtassenlijn uit


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/07/14/527155/chanel-brengt-goedkope-handtassenlijn-uit_7_235x280.jpg



Wie dacht dat Chanel enkel voor de beau monde was, zal grote ogen trekken met de nieuwste handtassenlijn Coco Cocoon. Het uithangbord van de 'goedkopere' collectie is alvast bekend: Lily Allen.

Lily Allen staat bekend als een enorme aanhangster van het modehuis Chanel. Eerder werd al bekend dat ze het gezicht werd van een nieuwe Chanel-campagne en nu is ook bekend dewelke. De zangeres zal schitteren als het nieuwe uithangbord van Coco Cocoon, een budgetvriendelijke handtassen- en accessoirelijn.




15-07-2009 om 12:16 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Hermes & Posh onder vuur voor tas uit krokodillenleer


Hermes & Posh onder vuur voor tas uit krokodillenleer




 


Het lot van de krokodil is niet belangrijk voor veel celebs. Dat blijkt uit de trots waarmee ze handtassen uit krokodillenleer rondsjouwen en er voor de camera mee poseren. Vooral Victoria Beckham wordt geviseerd, door haar obsessie met Hermes Birkin-tassen. Ze heeft er een in elke kleur, en haar collectie zou de honderd overschrijden.

Steun stopzetten
De exclusieve tassen zijn deel geworden van haar imago, maar daar trekken dierenrechtenactivisten zich niets van aan. Toen bekend raakte dat Hermes krokodillenboederijen opzette om aan de vraag van 3.000 tassen per jaar te voldoen, schoten de activisten wakker en ze waren niet mals. Ze vragen mevrouw Beckham om haar steun aan de handtassenontwerper publiekelijk stop te zetten.

Ouderwetse handtassen
"Het idee alleen al dat dieren gekweekt en met opzet gedood worden voor een ouderwetse, veel te dure handtas zou de huid van elke fashionista moeten doen krullen", verantwoorde de woordvoerder voor Peta aan de krant Daily Mail.

Doodgeslagen
"Onze undercovervideo toont hoe krokodillen dood worden geslagen en hoe slangen aan bomen worden genageld en vervolgens levend worden gevild voor het maken van deze producten. Als Hermes echt een leider wil zijn in de mode-industrie, zouden ze beter stoppen met het doden van dieren uit pure ijdelheid en gebruiken ze vals krokodillen- en slangenleer."




http://www.hln.be/static/FOTO/pe/10/2/1/media_xl_963766.jpg




Zielige celebs
Andrew Tyler van Animal Aid stelt het nog scherper. "Die celebs zijn gewoon zielig. De krokodillen die uiteindelijk hun tassen zullen worden, worden intens gekweekt. Ze zullen leven en gedood worden in vreselijke omstandigheden, gewoon zodat enkele verwende sterren een stomme handtas aan hun arm kunnen hebben bungelen. Ik snap echt niet waarom zulke mensen als voorbeeld dienen, en ik word ziek van dit uiterlijk vertoon. Is er dan geen bodem aan de diepte tot waar celebs zullen zinken in de naam van de mode?"

12.000 per jaar
Hermestassen worden gemaakt van exotische krokodillen gekweekt in het noorden van Australië. Vorige week gaf de ceo van Hermes, Patrick Thomas, de prakrijken toe. "Het kost drie of vier krokodillen om een handtas te maken. Daarom kweken we ze nu zelf in eigen boerderijen, voornamelijk in Australië." Een snelle rekensom leert dat Hermes elk jaar 9.000 tot 12.000 krokodillen doodt enkel en alleen om handtassen te maken.

De beste huiden ter wereld
In de boerderij in Australië zitten zo'n 60.000 krokodillen, waarvan er 12.000 verscheept worden naar Europa. De baas van de boerderij wilde niet bevestigen of de beestjes naar Hermes gaan. "Wij verkopen voornamelijk aan Europese huizen, omdat onze huiden bij de beste ter wereld gerekend worden. Het soort krokodil dat we kweken is ook de beste voor de mode-industrie omwille van het patroon en de structuur van de huid."

Wachtlijst
Het lijkt er niet op dat de praktijk snel zal stoppen. Er willen zoveel mensen een dergelijke exclusieve handtas dat er hele wachtlijsten zijn ontstaan. "We kunnen de vraag niet aan, maar we zijn beperkt door onze vakmannen en de tijd die het duurt om een nieuwe op te leiden." Het aanbod aan krokodil zal, gezien de boerderijen, alvast geen strobreed in de weg leggen.

Victoria Beckham heeft nog niet gereageerd op de oproep om haar lievelingstassen op te geven. (br.hln)




15-07-2009 om 09:54 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
14-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Yves Saint Laurent brengt Parijs in jouw badkamer


Yves Saint Laurent brengt Parijs in jouw badkamer


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/07/14/526904/yves-saint-laurent-brengt-parijs-in-jouw-badkamer_1_515x0.jpg


Wie dacht dat je enkel de kracht van Parijs kon opsnuiven door in de stad te vertoeven heeft het volgens het merk Yves Saint Laurent goed mis. Zij komen op de proppen met een parfum dat je de kracht, sensualiteit en moed van een echte Parisienne geeft.

"Je moet niet als Parisienne geboren worden. Het is een instelling een mentaliteit. Speciaal daarom kozen we voor de Britse Kate Moss om model te staan voor onze campagne. Moss is een vrouw die niet bang is om te leven en lief te hebben. Daarom is zij de definitie van de vrouw die we zochten voor de geur", aldus Nathalie Duran, managing director van YSL.

Parisienne is het eerste geurtje sinds de overname door L'Oréal Paris. Het is vanaf september verkrijgbaar in heel Europa.



14-07-2009 om 16:28 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
13-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mango strikt Scarlett Johansson


Mango strikt Scarlett Johansson





Na Penelope Cruz heeft de Spaanse modeketen een andere grote naam aan de haak geslagen: Scarlett Johansson. Dat heeft Mango vandaag bekend gemaakt in Madrid.
"Scarlett is perfect voor ons merk en belichaamt de ideale Mango-vrouw: onafhankelijk, werelds en chique.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/14/2/3/media_l_962763.jpg




Ze is zowel jong en speels als volwassen en zelfverzekerd." Wanneer de eerste lijn in de winkel zal liggen is nog niet duidelijk. Maar als de kleren ook maar een beetje in de lijn liggen van wat Scarlett vandaag liet zien, dan wordt het een grote hit. (br.nina)





13-07-2009 om 18:59 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy op het strand in gehaakte bikini


Sexy op het strand in gehaakte bikini






Gehaakt en sexy zijn twee woorden die meestal niet bij elkaar horen. Dat kan niet gezegd worden van de gehaakte strandmode, ontworpen door Erica Laurell. De Zweedse ontwerpster brengt een gamma kleurrijke bikini's en strandwear op de markt, die in de verste verte niet lijken op wat grootmoe ons ooit leerde.








Successtory
De badmodelijn kent in Zweden groot succes. De lijn bevat topjes, broekjes, kleedjes en badpakken. Om aan de stijgende vraag te voldoen, heeft Erica zelfs een heel dorp met Zweedse oudere dametjes aan het werk gezet. Intussen heeft ze haar eerste rasse schreden gezet in de Benelux. In Nederland is het gamma al te koop en daar heeft het label al direct een schare fans opgeleverd.



http://img38.imageshack.us/img38/7779/badpak.jpg







Lieveling
Erica Laurell volgde haar modeopleiding in Parijs. In 2005 startte ze haar eigen label en werd ze meteen de lieveling van diverse stylistes in heel Scandinavië. Haar liefde voor het brei- en handwerk steekt ze niet onder stoelen of banken. Haar collectie bestaat uit meer dan enkel badmode en met het gebruik van exclusieve materialen als zijde en hoogwaardig eco-katoen, creëerde ze van meet af aan kleurrijke collecties met een klassieke, retro-chique look. Meer info: www.ericalaurell.se  (br.hln)









13-07-2009 om 17:51 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dior stuurt halfnaakte modellen de catwalk op


Dior stuurt halfnaakte modellen de catwalk op


http://img9.imageshack.us/img9/6845/dior1r.jpg




John Galliano, ontwerper bij Dior, tekende eerder een lingeriecollectie dan een couturelijn voor de komende wintercollectie. We zagen voornamelijk doorzichtige onderrokken, puntige beha's, korsetten en jartelles op de catwalk.




http://img37.imageshack.us/img37/6628/dior2.jpg




John Galliano stuurde bijzonder schaars geklede modellen op de catwalk voor de herfstcollectie: ze droegen korte jasjes met gigantische pofmouwen, huidkleurige jartelles, pofferige rokjes met zware details, puntige beha's als top en sexy onderjurkjes die kwamen piepen.




http://img9.imageshack.us/img9/2867/dior3j.jpg




 Het was net een kruising van verschillende retrostijlen: sexy lingerie uit jaren '50 meets opvallende, kleurrijke jaren '80 jurken. Zelfs bij de schoenen was de invloed van lingerie merkbaar, de hoge hakken waren afgewerkt met een netwerk van behabandjes.




http://img239.imageshack.us/img239/1784/dior4.jpg






http://img11.imageshack.us/img11/8826/dior5w.jpg






http://img32.imageshack.us/img32/5871/dior6.jpg






13-07-2009 om 14:33 geschreven door fashionista


» Reageer (10)
12-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beth Ditto heeft haar eigen collectie gelanceerd


Beth Ditto heeft haar eigen collectie gelanceerd


http://img30.imageshack.us/img30/9829/bethditto.jpg




Beth Ditto, de zangeres van The Gossip, en nieuwe muze van Karl Lagerfeld, heeft haar eigen collectie gelanceerd


Heb je geen maatje 36 en wil je wel eens een supertrendy jurk,  jack of t-shirt?  Beth Ditto komt je te hulp! De zangeres ontwierp een speciale collectie voor de Britse online winkel Evans. Met dominostenen , kattengezichten  en bloemenprints!




http://img29.imageshack.us/img29/9829/bethditto.jpg


De prijzen zijn erg democratisch en variëren van 25 € tot 50 €





12-07-2009 om 17:28 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
11-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy Hollywood diva's bij Gaultier


Sexy Hollywood diva's bij Gaultier


http://img18.imageshack.us/img18/9950/gaultier.jpg




Jean Paul Gaultier bracht de oude glamour van Hollywood naar Parijs. Hij haalde zijn inspiratie bij de eerste diva's als Marilyn Monroe, Catherine Deneuve en Greta Garbo. De modellen droegen ontwerpen die verwezen naar filmrollen, zo waren er futuristische kostuums, retro mantelpakjes en veel bont te zien, ook de brede schouders vielen op. De look werd helemaal afgemaakt met felle rode lipstick en smoky eyes à la Brigitte Bardot. Klassieke filmmuziek ondersteunde het thema perfect.




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/8/15/4/album_large_959869.jpg





http://www.nina.be/static/FOTO/pe/1/8/12/album_large_959862.jpg





http://www.nina.be/static/FOTO/pe/11/1/7/album_large_959872.jpg





http://www.nina.be/static/FOTO/pe/2/9/13/album_large_959863.jpg






http://www.nina.be/static/FOTO/pe/0/9/0/album_large_959880.jpg




Bekende fans van de ontwerper als Mickey Rourke en Kylie Minogue aanschouwden het spektakel op de eerste rij.  (br.nina)






11-07-2009 om 14:14 geschreven door fashionista


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna inspireert Giorgio Armani


Rihanna inspireert Giorgio Armani


http://img26.imageshack.us/img26/6453/rihannajkq.jpg



De R&B-zangeres Rihanna kleedt zich niet alleen naar de nieuwste mode, ze zet modeontwerpers ook aan om hun visie op de mode ter veranderen. Vooral Giorgio Armani is in de ban van de getormenteerde zangeres.

Rihanna wordt al enkele jaren gespot in de hipste outfits en lijkt nu ook ongewild haar stempel op de modewereld te drukken. Zo konden we tijdens de laatste modeshow van Armani Privé allerlei catwalkmodellen spotten met identiek dezelfde coupe als Rihanna.





11-07-2009 om 14:14 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
10-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chanel haalt inspiratie bij Madonna


Chanel haalt inspiratie bij Madonna



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/4/1/0/album_large_958155.jpg





Als het van Karl Lagerfeld deze winter afhangt, lopen we volgende winter allemaal rond net als Madonna in de jaren '80. Denk aan kanten panty's en kanten handschoenen zonder vingers.





http://www.nina.be/static/FOTO/pe/3/0/14/album_large_958154.jpg





Retro
Karl Lagerfeld ontwierp voor Chanel een somber wintercollectie, maar bleef wel trouw aan zijn vakmanschap. We zagen mantelpakjes met jaren'20 look, korte rokjes, jasjes met brede schouders met veel oog voor detail. Ook bij Chanel komen de dierenprints terug. Als het van Lagerfeld afhangt combineren we komende winter elke rok met een kanten panty.





http://www.nina.be/static/FOTO/pe/13/10/9/album_large_958164.jpg






http://www.nina.be/static/FOTO/pe/12/9/8/album_large_958163.jpg






http://www.nina.be/static/FOTO/pe/2/16/13/album_large_958153.jpg







10-07-2009 om 17:45 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
09-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw piekert jaar lang over kledingkeuze


Vrouw piekert jaar lang over kledingkeuze



http://img12.imageshack.us/img12/8275/ecpm1207920416.jpg



Een heel jaar op een vrouwenleven: zoveel tijd spenderen vrouwen voor de kleerkast. Al die tijd piekeren ze erop los over wat ze zoal zullen aantrekken.

Belangrijk
De gepaste outfit kiezen voor je werk, voor je sportactiviteiten, een avondje uit of op vakantie: het baart de gemiddelde vrouw zorgen. Wie alles optelt, komt al vlug aan 287 dagen gepieker voor de kleerkast. Matalan, een Britse retailer, deed een rondvraag bij 2.491 dames en kwam al snel tot de conclusie dat de juiste outfit zéér belangrijk is voor de gemiddelde vrouw.

Tijd
Wat het meeste tijd vraagt, zijn de uitjes op vrijdag en zaterdagavond. Ook over de kledingkeuze op vakantie wordt lang getwijfeld. 's Ochtends grasduint een vrouw op werkdagen zestien minuten in de kleerkast, veertien minuten op een weekendochtend. Uitgaangskleding vraagt twintig minuten. De kleding kiezen die op vakantie mee moet, vraagt 52 minuten.

Feestoutfit
Eenmaal op vakantie, wordt tien minuten kwijtgespeeld met het kiezen van een outfit. Tel daar 's avonds nog eens tien minuten bij. Vooral feestdagen vergen meer tijd. Kerstmis, etentjes en cocktailparty's vragen 36 minuten, en dit gemiddeld zes keer per jaar. Een optelsom leert dat enkel feestkleding 3,5 dagen per jaar eisen.

Twee keuzes
Al dat grasduinen in de kleerkast, levert niet meteen de geschikte keuze op. Elke morgen trekt de vrouw twee outfits aan vooraleer ze de juiste kiest. De helft doet dat de avond voordien en houdt een kwartier vrij om te beslissen wat de dag nadien op het werk wordt aangetrokken.





09-07-2009 om 13:07 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diesel Kids viert tienjarig bestaan in stijl


Diesel Kids viert tienjarig bestaan in stijl


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/07/08/507859/diesel-kids-viert-tienjarig-bestaan-in-stijl_1_515x0.jpg



Livemuziek en hippe optredens zorgden ervoor dat de vibraties van moderne rock en het ritme van stedelijke popmuziek niet alleen in de kledij van Diesel Kids, maar ook bij het hele publiek voelbaar was.

De tiende Diesel Kids collectie werd dit jaar onder leiding van creatief directeur Wilbert Das op de markt gebracht. Heldere kleuren werden er perfect gemixt met de luidheid van een moderne, bruisende stad. Een donkere skinny jeans met slim fitting jasje en limoengroene en zilverkleurige tinten zorgen ervoor dat de jongens echte rockmasters zijn.

Meisjes oefenen als toekomstige singer-songwriters dan weer met prints van gitaren en piano's. Details in de naden en een mix tussen fuchsia en zilver zorgen voor een heerlijke weerspiegeling van de nacht.

De tiende Diesel Kids collectie is er eentje om U tegen te zeggen. Het rockgehalte van uw kind wordt er instant door verhoogd, zonder dat er afbreuk gedaan wordt aan de speelsheid waarvan alle kinderkleding gekenmerkt zou moeten zijn (br.she)




09-07-2009 om 11:30 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
08-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Paul Gaultier ontwerpt voor Levi's


Jean-Paul Gaultier ontwerpt voor Levi's


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/07/08/508092/jean-paul-gaultier-ontwerpt-voor-levi-s_7_235x280.jpg



Mode wordt nu nog net een tikkeltje betaalbaarder dankzij de samenwerking tussen Levi's en topdesigner Jean-Paul Gaultier voor de Spring/Summer 2010 mannencollectie van Maison Jean-Paul Gaultier.

Gaultier is een trouwe drager van Levi’s. Hij vermengde voor de modeweek in Parijs de typische jeansstijl van het merk met zijn eigen vrijgevochten touch. “Levi’s is de American Dream, een mythe, de echte, originele jeans. Het was inspirerend om aan mijn versie van de 501 te werken”, zei Jean- Paul Gaultier.

Vier jeansmodellen 501 en de klassieke jeansvest werden speels heruitgevonden door er een aantal typische Gaultierelementen in te verwerken, met name marinestrepen en – banden. De overbekende ‘Trucker’-vest van Levi’s werd vervaardigd uit een stijve jeansstof met aan de voorkant uitgesneden stukken en brede linten. Dezelfde techniek werd toegepast op een 501-broek.




08-07-2009 om 19:01 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manolo Blahnik: Schoenen zijn onbelangrijk


Manolo Blahnik: "Schoenen zijn onbelangrijk"







Hij wordt beschouwd als een van de belangrijkste namen in de schoenenwereld, en véle vrouwen dragen zijn schoenen op handen, ook al krijgen ze er pijn van aan hun voeten, knieën en rug. Maar schoenontwerper Manolo Blahnik vindt schoenen eigenlijk niet belangrijk.

Juwelen & hoeden
"Andere accessoires zijn véél belangrijker. Als ik een vrouw zou zijn, zou ik een maand lang hetzelfde dragen en alleen mijn hoed en handschoenen veranderen. En de schoenen af en toe... maar eigenlijk maken juwelen een outfit, niet de schoenen."




 




Plateauzolen

Blahnik (66) snapt de nieuwste schoenentrends ook niet. "Er zijn gewoon te veel schoenen. Ik zeg aan mijn studenten altijd dat ze hoeden moeten ontwerpen, geen schoenen. De meeste schoenen zijn zo vreemd of vulgair. Die plateauzolen zijn vreselijk, ze zijn schreeuwerig en dienen alleen om aandacht te trekken. Ik werk nooit met plateauzolen... of wacht, ik heb dat in de jaren '70 geprobeerd maar het was een slechte ervaring."

Carrie Bradshaw
Manolo Blahnik is een grote naam voor fashionista's, maar bij brak pas echt door bij het grote publiek door zijn eindeloze vermeldingen in de populaire tv-serie Sex and the city. Hoofdpersonage Carrie Bradshaw is geobsedeerd door schoenen, en meer bepaald door schoenen gemaakt door Blahnik. Toch zal je ze niet vaak op straat of op kantoor tegenkomen: aan de torenhoge schoenen hangt een pittig prijskaartje. (br.nina)













08-07-2009 om 18:14 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie lingeriecollecties voor sexy vrouwen


Drie lingeriecollecties voor sexy vrouwen


Paola-collectie.
 
 


Terwijl gewone mensen zich in het zomerweer dompelen, staat de modewereld al klaar met de wintermode van het komende seizoen. Maar de lingerie van Selmark is zo sexy en gedurfd, dat je het er prompt warm van krijgt. Drie collecties hebben ze voor de komende winter : chianti, paolo en panther.





Een voorbeeld uit de Chianti-collectie.
Een voorbeeld uit de Chianti-collectie.



De flirterige Chianti-lijn laat zich opmerken door ingewerkte motieven en borduursels. Alle beha's zijn verkrijgbaar in ivoor, huidskleur, zwart, grijs en franboos.





De ondeugende Panther-collectie.
De ondeugende Panther-collectie.



De stijlvolle Paola-lijn is vrouwelijk, gedetailleerd en met zorg afgewerkt. Ze staat in ruw contrast met de uitdagende Panther-collectie in verschillende kleuren als zwart en wit, rood, fushia, goud en turquoise. Transparant borduursel en een vernieuwende tijgerprint maken het sexy geheel af.




08-07-2009 om 10:40 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
07-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz gaat Madonna achterna als rock chick


Cameron Diaz gaat Madonna achterna als rock chick



Foto: V-magazine
 
 
 
Cameron Diaz wil duidelijk van haar brave imago af. Voor het Amerikaanse V-magazine poseerde ze net als Madonna in de jaren '90 met een puntbeha, laklederen dijenhoge laarzen van Prada en sexy hotpants.




Foto: V-magazine
Foto: V-magazine



Tatoeages

Met haar korte en platinablonde coupe moet zelfs met je twee keer kijken voor je Cameron Diaz op de cover van V-magazine herkent. Dit in combinatie een sexy puntbeha en valse tatoeages op de arm, lijkt de actrice als twee druppels water op de Madonna van begin jaren '90.




Foto: V-magazine
Foto: V-magazine



Braaf meisje

Cameron Diaz staat bekend om haar brave look. Op de rode loper verschijnt ze steevast met lange, klassieke jurken en houdt ze haar blonde kapsel eenvoudig. Het is duidelijk dat ze met deze gewaagde en sexy fotoshoot voor het modeblad haar imago wil bijsturen. Zelf zegt Cameron niet langer een 'meisje' te willen spelen, daar is ze met haar 36 jaar te oud voor. De actrice mikt vanaf nu enkel nog op ernstige rollen. (br.nina)



Foto: V-magazine
Foto: V-magazine





07-07-2009 om 18:38 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Zo bescherm je je het beste tegen zon


Zo bescherm je je het beste tegen zon


http://img37.imageshack.us/img37/489/zobeschermjejehetbeste.jpg



Omdat een gewaarschuwd mens voor twee telt ontwikkelde zonnemelkproducent Nivea enkele handige geheugensteuntjes en tips om de zomer veilig door te komen.


De juiste dosis zonnecrème is een streepje zonnecrème van je pols tot het topje van je middenvinger. Dit komt overeen met een koffielepeltje zonnecrème. Een handlengte crème is voldoende voor een arm of je gezicht, nek, en hals. Per been, voor je borst en buik moet je tweemaal deze hoeveelheid zonnecrème aanbrengen. Een handlengte zonnecrème van een volwassene komt overeen met ongeveer 15 keer sprayen met een zonnespray. De hoeveelheid die volwassenen dienen te gebruiken, is ook de aangewezen hoeveelheid voor kinderen.


Nog enkele handige tips:
• Kies een beschermingsfactor die past bij je huidtype.
• Breng de zonnecrème altijd royaal aan voor het zonnen.
• Breng de zonnecrème regelmatig opnieuw aan, minstens om de twee uur, ook na het zwemmen en afdrogen.
• Vermijd de intensieve middagzon tussen 11u en 15u en langdurige blootstelling aan de zon.
• Houd kinderen jonger dan twee jaar en baby’s uit de volle zon. Hun huid is immers nog niet voldoende gepigmenteerd op die leeftijd.
• Bescherm ze met kleding en gebruik een zonnemelk met een hoge beschermingsfactor voor de onbedekte delen.



07-07-2009 om 04:13 geschreven door fashionista


» Reageer (4)
06-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy modeshow lingerie en badpakken in Cali


Sexy modeshow lingerie en badpakken in Cali


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/7/13/4/album_large_954529.jpg




In de Columbiaanse stad Cali werd een opmerkelijke modeshow gehouden voor lingerie en badpakken. De Angeles-modeshow (Engelenmodeshow) was caliente (warm). Hier enkele voorbeelden.





http://www.hln.be/static/FOTO/pe/6/12/3/album_large_954528.jpg






http://www.hln.be/static/FOTO/pe/11/0/8/album_large_954533.jpg






http://www.hln.be/static/FOTO/pe/10/16/7/album_large_954532.jpg






http://www.hln.be/static/FOTO/pe/8/14/5/album_large_954530.jpg






06-07-2009 om 12:39 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
05-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christy Turlington


Christy Turlington is alweer te zien voor Yves Saint Laurent


http://img10.imageshack.us/img10/3911/christyturlington.jpg



Christy Turlington wordt het nieuwe gezicht voor Yves Saint Laurent. Het Amerikaans model zal de herfst- en wintercollectie promoten.

Het 40-jarige model maakte eerder al reclame voor Calvin Klein, Maybelline en Versace. Nu zal Turlington te zien zijn voor de nieuwe collectie van Yves Saint Laurent, ontworpen door Stefano Pilati. Het is vijf jaar geleden dat het model nog reclame maakte voor YSL.

Modebedrijven doen steeds meer beroep op oudere modellen. Zo kondigde model Twiggy onlangs haar terugkeer aan. Ook Linda Evangelista en Claudia Schiffer zijn nog actief als model.(br.she)




05-07-2009 om 11:42 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
04-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Modewereld ontdekt fat-shionista's


Modewereld ontdekt 'fat-shionista's'




 

'Fat'-shionista's, vrouwelijke modefreaks met een maatje meer, hebben ervoor gezorgd dat rondingen op de catwalk weer helemaal terug zijn. Een nodig tegengewicht tegen de fameuze size zero-modellen die het modebeeld nu domineren. Icoon van de beweging is Beth Ditto, zangeres van The Gossip.




 



Mode voor 'vollere vrouwen' heeft nu zelfs een eigen modeweek gekregen in New York. De fuller-figured fashion week bewees dat er een markt bestaat voor modieuze vrouwenkleren. New York kiest daarmee als eerste modestad voor wat onvermijdelijk lijkt: ook toffe kleren maken voor vrouwen die niet lijken op een kapstok. Bloggers pikken dat signaal naar eigen zeggen ook op. "Rondingen zijn helemaal terug", meldt Diane Dennis van 'Fat Girls like nice clothes too'.







Beth Ditto bewijst dat vollere of zelfs dikke vrouwen ook heel modieus kunnen zijn. In haar kielzog pleiten ook het grotematenmodel Whitney Thompson, en zangeres Adele voor echte mode voor grote maten. Adele verscheen zelfs in Vogue, dat jaren geleden Oprah Winfrey niet wilde 'omdat ze te veel woog'. Er is hoop voor iedereen. (br.hln)





04-07-2009 om 15:26 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ga transpiratie te lijf


Ga transpiratie te lijf


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/transpiratie.jpg?t=1246632618



De warme zonnestralen voelen heerlijk aan, en krikken ons humeur op. Spijtig genoeg zijn er ook nadelen aan het warme zomerweer, je zweet veel sneller en geurtjes krijgen vrij spel. Wij zetten enkele handige tips op een rijtje om transpiratie tegen te gaan en koel door de zomer te stappen.

Zweet is van nature geurloos maar door invloed van bacteriën krijgt het zijn typische 'zweetgeur'. De sleutel naar een minder zichtbare en ruikbare transpiratie is dan ook een goede verzorging. Zorg er steeds voor dat je haartjes netjes afgeschoren zijn onder je oksels, haartjes zijn namelijk de perfecte broeihaard voor bacteriën. Blijf tijdens de zomer ook ver weg van synthetische stoffen, zij laten je huid bijna niet ademen waardoor je sneller begint te transpireren.

Probeer bij je schoenkeuze steeds voor zalen op basis van koolstof te kiezen. Zij helpen geurtjes absorberen. Smeer ook dagelijks een beetje talkpoeder op je voeten en tussen je tenen, dit zal de transpiratie tegen gaan. Let op je voeding, want ook wat je eet bepaalt je transpiratieniveau. Blijf weg van te veel vetten en kruiden.

Kies voor een deodorant in spray- of stickvorm. Deze zijn efficiënter dan een nevelwater. Kijk bij de keuze steeds dat je deo aloë vera of katoen- en zijde-extracten bevat, deze hydrateren je huid zonder zo tot meer transpiratie aan te zetten.



04-07-2009 om 11:54 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
03-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Beckhams promoten samen ondergoed van Armani


De Beckhams promoten samen ondergoed van Armani



http://img11.imageshack.us/img11/8640/beckhams.jpg



David en Victoria Beckham maken samen reclame voor Emporio Armani. Het duo promoot de ondergoedlijn met een sexy fotoshoot.

De Beckhams werden gefotografeerd door de bekende fotografen Mert Alas en Marcus Piggott. Het duo werkte eerder al samen met David en Victoria Beckham, maar telkens voor een afzonderlijke fotosessie. Net zoals in andere reclames hebben de Beckhams er weer iets sexy van gemaakt.

De advertentie zal niet alleen verschijnen in tijdschriften, maar ook op reclameborden in New York, Los Angeles, Londen, Milaan, Rome, Parijs en Tokio. Hopelijk zorgen ze niet voor verkeersoverlast, zoals eerder gebeurde bij David Beckham. (br.she)





03-07-2009 om 15:25 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
02-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze jeans zijn hip in 2009


Deze jeans zijn hip in 2009






De jeanstrends voor 2009 vallen gemakkelijk samen te vatten: divers en dus voor elk wat wils. In 2009 overheerst niet één soort jeans, maar bestaan verschillende trendy stijlen naast elkaar.








1) Boyfriend jeans

Een van de meest opvallend (en minst flatterende) jeanstrends is de zogenaamde 'boyfriend jeans'. Deze jeans heeft een rechte snit en een flexibele stof. Hoe je deze jeans combineert, is in dit geval heel belangrijk wil je er niet uitzien als een ballon. Kies voor een strak topje of hemdje of een lang t-shirt dat netjes om je lijf zit. Ballerina's of hakken zijn een go, sportschoenen een no-go. Als je deze broek oprolt, doe het dan een beetje slordig








2) Gescheurde jeans

Veel populairder, zowel bij celebs als het publiek, is de gescheurde jeans. Sommige kiezen voor een klein of goed geplaatste scheurtje, anderen gaan all the way met een visgraat-scheur over de hele lengte van de broek of een grote scheur bij de knie. Heel handig in tijden van economische crisis, want nu kan je je 'kapotte' jeans gewoon nog wat langer dragen. Combineer met een drukke print, een simpel wit t-shirtje of een tuniek.








3) Leder jeans

Deze vreemde combinatie van een leren broek en jeans, is aan een voorzichtige opmars bezig. Kan in skinny of bootcut en zou wonderen doen voor ieders figuur.








4) De klassiekers

Zowel de klassieke jeans, als de skinny jeans én de boot cut jeans zijn hip, hot en kunnen door elkaar gedragen worden.

- de klassieke jeans
is in een donkere stof, een rechte snit en een redelijk breed bij de middel. Hij heeft een metallic knoop en past zowel mannen als vrouwen, behalve als ze korte benen hebben. Zij kiezen beter voor een jeans met een hoge taille. Ook voor mensen die hun buikje willen wegsteken, omdat deze jeans werkt als een korset. Niet vergeten ademhalen!

- De bootcut jeans
kenmerkt zich door de wijduitlopende onderkant. Een beetje zoals olifantenpijpen, maar dan minder extreem. Afhankelijk van de accessoires is deze jeans casual, business of goed om uit te gaan. Kies voor hakken, zeker als je korte benen hebt. Zijn je benen lang genoeg, dan kunnen ballerina's of platte pumps ook, maar zeker geen slippers!

- De skinny jeans
hoeft weinig uitleg: deze jeans is zo smal dat ze aanvoelt als een tweede huid. Kenmerkend is ook dat je jezelf erin moet persen en eruit moet pellen. Helaas: niet geschikt voor elke lichaamsbouw, zeker niet voor vrouwen met een stevige kont of ronde billen. Dit seizoen draag je ze in lichte kleuren tot halverwege de kuit, met losse tunieken of lange truien.







5) Kleur

De tijd dat jeans alleen blauw was, ligt lang achter ons. De tijd dat rode, groene of grijze jeans out was ook, want dit jaar kan je jeans kopen in élke kleur je wil.




http://www.hln.be/static/FOTO/pe/16/12/4/media_xl_951859.jpg







02-07-2009 om 21:29 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze kapsels zijn hot dit najaar


Deze kapsels zijn hot dit najaar


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/07/01/488582/deze-kapsels-zijn-hot-dit-najaar_1_515x0.jpg



Chignons, een kleine vetkuif, krullen en strakke ultralange bobs, ... Het najaar belooft wel erg gevarieerd te worden. Wij zetten alvast de leukste foto's voor jullie op een rijtje!

Kappersketen Mod’s Hair neemt je zoals elk jaar op sleeptouw voor een winter vol verleiding. Van een ritje in een Rolls tot een bout losschroeven in avondkledij, de nieuwste najaarskapsels hebben het allemaal.


Mercedes


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/07/01/488580/deze-kapsels-zijn-hot-dit-najaar_7_235x280.jpg


Mercedes is er voor wie van stijlvol lang houdt. Deze coupe wordt geknipt op 20 tot 25 cm onder de schouders. De dégradé begint op 3 cm onder de kin en loopt door tot de langste mèche op het midden van de rug. Het geheel is geknipt in punt door middel van verschillende schaarknipjes op de laatste 10 cm, om de punten naar buiten te laten vallen. Brush met ronde borstel. Herneem de halve lengtes met een plat ijzer en werk de punten naar buiten.


Giulia


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/07/01/488578/deze-kapsels-zijn-hot-dit-najaar_7_235x280.jpg


Dit kapsel valt 5 cm onder de schouders, terwijl de voorste mèche wordt geknipt tussen neus en mond. Het hele kapsel wordt gedegradeerd door fijne knipjes, zodat dunne haren volume krijgen. Voor de glamourversie van Giulia: droog met de vingers, breng een beetje mousse l’Oréal Technique Expert aan en rol het hele kapsel op dikke rollers. Als het haar droog is, borstel het in alle richtingen en eindig met het hoofd omlaag. Wintertip: een opvallende slag in het haar met een zijdelingse beweging.


Ondine


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/07/01/488577/deze-kapsels-zijn-hot-dit-najaar_7_235x280.jpg



Deze carré is een echte basiscarré, waarbij de lengte het succes van de coupe bepaalt. De basis wordt op 3 cm onder de kin geknipt, met rechte knippen. De haren worden niet gedegradeerd maar gewoon lichtjes geëffileerd na het in model brengen met een halfronde borstel – zo valt dit kapsel altijd goed. Werk af met een vleugje gloss. Om de rechtse kant van het kapsel te benadrukken, neem je de twee voorste mèches en rond je deze lichtjes om te vermijden dat de carré naar een kant duikt.  (br.she)



02-07-2009 om 13:47 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Nieuwe collectie Justin Timberlake


Nieuwe collectie Justin Timberlake


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/17/12/14/album_large_951689.jpg



Justin Timberlake heeft voor de komende herfst en winter een nieuwe collectie ontworpen, in samenwerking met William Ranst. De kleren zijn superdraagbaar en 'normaal', zeker naar modenormen. Kortom: geen redenen om niet als zoete broodjes over de toonbank te gaan.




http://www.hln.be/static/FOTO/pe/2/16/3/album_large_951693.jpg





http://www.hln.be/static/FOTO/pe/0/14/1/album_large_951691.jpg





http://www.hln.be/static/FOTO/pe/1/15/2/album_large_951692.jpg




http://www.hln.be/static/FOTO/pe/3/0/4/album_large_951694.jpg





02-07-2009 om 13:17 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
01-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modeontwerpers creëren abaya's voor moslima's


Modeontwerpers creëren abaya's voor moslima's



http://img17.imageshack.us/img17/4639/abayan.jpg



Topontwerpers als Dior en Nina Ricci storten zich op de moslimamodemarkt en creëerden enkele abaya's, zwarte doeken die over de kledij van moslima's worden gedragen. De modeontwerpers hopen hiermee de rijke moslimvrouwen te kunnen bekoren.

Een abaya is een soort van hoofddoek, die een groot gedeelte van het bovenlichaam bedekt. Een typisch moslimkledingstuk, dat slechts een beperkt aantal vrouwen aanspreekt. Toch storten modeontwerpers als Christian Dior, Nina Ricci, Alberta feretti en Blumarine zich gewillig op deze markt.

De ontwerpers creëerden zelfs een geheel eigen modeshow waar ze hun abaya's aan een select groepje vrouwen toonden. Volgens insiders hopen de designers hun dalende verkoopcijfers op te krikken door andere modemarkten aan te boren. (br.nina)



01-07-2009 om 21:41 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste foto van Lily Allen voor Chanel uitgelekt


Eerste foto van Lily Allen voor Chanel uitgelekt


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/07/01/488629/eerste-foto-van-lily-allen-voor-chanel-gelekt_1_515x0.jpg


Het was al een tijdje bekend: de Britse zangeres Lily Allen wordt het uithangbord voor de nieuwe tassenlijn van Chanel. Nu is echter ook het eerste beeld van de nieuwe campagne uitgelekt.

Wie nog steeds dacht dat Karl Lagerfeld een grapje maakte toen hij zei Lily Allen als nieuwe uithangbord te willen, wordt met deze foto met zijn neus op de feiten gedrukt. Allen is er in een van haar prinsessenoutfits op te zien terwijl Lagerfeld de laatste finishing touches voor zijn promotiefoto's uitvoert. Ondertussen werd ook de naam van de tassencollectie bekend: coco Cocoon bags.



01-07-2009 om 14:05 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonnebril voor de Burberry fan


Zonnebril voor de Burberry fan







Wie Burberry zegt, denkt aan het typische zwart, wit- en rode strepenpatroon. Destijds gebruikt als voering voor hun trenchcoat, siert het sinds 1967 vrijwel alle Burberry ontwerpen. Na de paraplu's, tassen, sjaals en schoenen, verdienen nu ook de zonnebrillen het typische patroon.

Stijlelementen
Volgens het Britse modehuis moet je outfit helemaal op elkaar worden afgestemd. Stijlelementen uit de kleding- en accessoirelijnen zie je binnen elke collectie telkens terug. Bij de zonnebrillen is dat niet anders.


 

  





Gesp
De veren van zonnebrillen worden opgesmukt door de typische ruit en op sommige modellen vind je de gesp terug die ook op schoenen en tassen staan. Deze zogenaamde 'buckle' wordt in de beroemde tassenlijn van Burberry veelvuldig ingezet en daarom wordt deze nu ook subtiel gebruikt in het design van de brillen. Zelfs het etui laat er geen twijfel over bestaan en krijgt het patroon mee.




01-07-2009 om 14:01 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez' kledinglijn failliet


Jennifer Lopez' kledinglijn failliet


http://img44.imageshack.us/img44/9162/jenniferlopezk.jpg



Sweet Face, de kledinglijn van Jennifer Lopez, is stopgezet. De zangeres from the Bronx besloot een einde te breien aan haar kledingambities omdat deze simpelweg te verlieslatend waren.

De 39-jarige Lopez begon haar kledinglijn in 2003 met de nodige glitz and glamour. Een speciale MTV-reeks volgde de zangeres op de voet, zodat iedereen duidelijk kon zien dat Lopez bij het productieproces betrokken was en strikt toekeek dat de kledij haar stempel droeg.

Na een goede start kelderde de verkoop van de kledinglijn echter. De verliezen stapelden zich zelfs zo op dat Lopez besloot de kledinglijn te stoppen. Bij de aankondiging liet ze echter wel weten in de toekomst de collectie nieuw leven te willen inblazen.





01-07-2009 om 14:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!