Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

30-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Babyboom bij topmodellen


Babyboom bij topmodellen


Heidi Klum bij een vorige zwangerschap.
 


Zwanger zijn is duidelijk trendy onder topmodellen. Tal van bekende toekomstige mama's kunnen niet langer verstoppen dat ze een kind verwachten, sommigen hebben daar meer problemen mee dan anderen.



De beruchte foto waarop het zwangere buikje van Gisele werd weg gewerkt.
De beruchte foto waarop het zwangere buikje van Gisele werd weg gewerkt.


Heidi en Gisele
Heel de wereld is op de hoogte dat Heidi Klum zwanger is. Gisele Bundchen wordt ook mama, maar wil niet dat iedereen wereld haar buikje ziet, meldt nu.nl. Bij een campagne voor London Fog, werd dit zelf digitaal weggewerkt, uit respect voor haar privacy. Voor een fotoshoot van een collectie skinny jeansbroeken werd ze zelfs vervangen door Bar Refaeli. Het is duidelijk dat het model zich aan het settelen is, want ze gaat binnenkort een personage spelen in een kinderreeks.




Karolina Kurkova
Karolina Kurkova



Kurkova en Dunn
Adriana Lima, model voor Victoria's Secret, kan ook niet langer verbergen zwanger te zijn. Maar ze doet er wel alles aan om fit te blijven, yoga is haar geheim. Ook de Tsjechische Karolina Kurkova en Jourdan Dunn, 19-jarig model bij Vogue, worden binnenkort mama. Dunn is het meest succesvolle meisje van het moment, ze werkte al voor Topshop, Benetton en Gap en kreeg de prijs van het 'model van het jaar'. De toekomstige mama wil haar carrière terug oppikken na de bevalling.





30-07-2009 om 10:56 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
29-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen wil unisekscollectie lanceren


Lily Allen wil unisekscollectie lanceren


http://img21.imageshack.us/img21/9099/lilyallen1.jpg


Na een fotoshoot voor Chanel en een eigen juwelencollectie lijkt Lily Allen resoluut voor de modewereld te kiezen. Ze plant zelfs een unisekscollectie samen met de creative director van het modehuis Davidoff.

Kleren die zowel je vriend als jezelf passen, het werd afgelopen winter al aangekondigd als een aankomende trend, en nu lijkt ook Lily Allen op de kar te springen. De zangeres kondigde aan samen met haar vriend Kim Jones, creative director bij het modemerk Davidoff, een unisekscollectie te lanceren.

Allen lijkt daarmee voorgoed een plaatsje in de modewereld te willen veroveren. Eerder deze week lanceerde ze ook al een juwelenlijn. "Ik heb er echt van genoten, ik had veel inbreng in de collectie. Mijn naam komt op de doos te staan, dus ik wilde er zeker van zijn dat het resultaat goed was. Toen ze me contacteerden voor de collectie was ik echt dolenthousiast. Ik was toen in New York, maar ik ben meteen naar een boekhandel gegaan en heb wel 40 boeken over het ontwerpen van juwelen gekocht", aldus Allen. (br.she)




29-07-2009 om 13:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stella McCartney smeekt Lindsay Lohan geen leder meer te dragen


Stella McCartney smeekt Lindsay Lohan geen leder meer te dragen


 
 


De ontwerpster Stella McCartney heeft Lindsay Lohan gesmeekt geen leder meer te dragen. De Britse is overtuigd vegetariër en vastbesloten de Amerikaanse actrice/zangeres te overtuigen geen kledij meer te dragen gemaakt van dierenhuiden.

"Lindsay draagt nogal wat van Stella's ontwerpen en de ontwerpster is bezorgd dat ze zal geassocieerd worden met het dragen van dierenhuiden. Dat wil ze helemaal niet", verklaart een bron aan de Britse krant Daily Mail.




Lilo bezit verschillende lederen vesten en lederen leggings.
Lilo bezit verschillende lederen vesten en lederen leggings.


Kate Moss & Madonna
Het is niet de eerste keer dat de ontwerpster probeert belangrijke celebrities te overtuigen om geen bont of leder meer te dragen. Maar ook Kate Moss en Madonna wilden niet toegeven aan die vraag.

Naakt voor bont
Eerder probeerde ook dierenrechtenorganisatie Peta al om Lindsay te overtuigen geen bont meer te dragen en te poseren voor hun 'I'd rather go nude than wear fur'-campagne ('Liever naakt dan bont dragen). Tot nu toe zonder succes.




Ontwerpster Stella McCartney is een overtuigd vegetariër.
Ontwerpster Stella McCartney is een overtuigd vegetariër.


Krokodillentassen
De laatste celeb die onder vuur lag was Victoria Beckham wegens haar liefde voor Birkin-tassen uit krokodillenleer. Tot nog toe heeft de voormalige Spice-girl nog geen antwoord gegeven op de vraag om de tassen op te geven en krokodillen te redden. (br.hln)





29-07-2009 om 13:08 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Viktor & Rolf komen op de proppen met gloednieuw parfum


Viktor & Rolf komen op de proppen met gloednieuw parfum


http://img11.imageshack.us/img11/3756/viktorenrolf.jpg



De Nederlandse ontwerpers Viktor & Rolf komen na ruim 5 jaar van stilzwijgen met een nieuw parfum op de proppen. Eau Mega moet de geduchte opvolger worden van Flowerbomb.

"We wilden een naam die bij Flowerbomb zou aansluiten, eerst zijn we dus met de naam gekomen en pas daarna met de geur. Ons eerste luchtje was erg sensueel. Met Eau Mega wilden we een frisser parfum neerzetten, niet sporty of naturel maar frisser. Het parfum is net als Flowerbomb wel erg vrouwelijk en glamoureus", vertellen Viktor Horsting en Rolf Snoeren.

De geur werd ontwikkeld door parfumeurs Olivier Polge en Carlos Benaim. Zij stonden ook aan de wieg van het eerste parfum van het ontwerpersduo genaamd Flowerbomb. (br.she)




29-07-2009 om 10:05 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
28-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlet Johansson kleurt haar rood, nieuwe trend?


Scarlet Johansson kleurt haar rood, nieuwe trend?


 



Scarlett Johansson staat bekend als een echte kameleon wat haar kapsel betreft. Nu gaat ze voor wat experts 'aardbeiblond' noemen: een subtiele rode kleur. Ook Ashlee Simpson kiest voor deze kleur, een nieuwe kapseltrend?

Subtiel
Scarlett Johansson verscheen op de rode loper van het LA Shorts Fest met een nieuwe coupe. Deze keer hield ze het subtiel, haar blonde, krullende lokken hebben nu een rode schijn. Dat meldt styletoday.nl. Daarmee is deze knappe actrice niet de enige die voor een rood kapsel gaat. Ashlee Simpson, Rummer Willis en model Coco Rocha gaven het goede voorbeeld.

Tips
Wil jij ook voor rood haar gaan? Met deze tips heb je garantie op succes:









- Gebruik voor de lokken rond het gezicht een iets lichtere tint. Naarmate je verder gaat, kun je een donkere tint gebruiken. Om het natuurlijk te houden, kies je best voor drie verschillende tinten van dezelfde kleur.

- Bij het kiezen van je kleur, ga je best voor een verf die naar koper en niet bordeaux neigt, dat zal het meest natuurlijke effect geven.

- Mensen met een bleke of roze huid staan het best met een rode haarkleur. Heb je een donkere teint, kies dan voor een rode kleur die meer naar bruin neigt.

- Bij het kleuren van je haar, houd je je wortels best donker. Hoe meer je naar de punten gaat, hoe lichter je kan gaan.

- Rode kleuren vervagen sneller dan andere haarverven. Verzorg daarom je lokken goed met een shampoo voor geverfd haar om de kleur levendig te houden.





28-07-2009 om 13:58 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hij is terug: de body


Hij is terug: de body


 
 
 

Aan de celebs te zien, wordt de body het nieuwste mode-item. Lady Gaga, Katie Price, Lily Allen en Beyoncé werden er al in gespot, elk met hun eigen accent: luipaardprint, rood met kap, blauw met glitters of goud met opzettelijk verbrede heupen. En ze dienen niet om te sporten, maar als volwaardig mode-item.




 



Benen, billen, achterwerk
Om de body te dragen, heb je geen keuze: je toont benen, billen en achterwerk. Bij voorkeur met een panty, maar met de benen bloot kan ook. Onvermijdelijk zijn de (toren)hoge hakken, die je benen langer (en dus slanker) doen lijken en je houding welgevormder maken. Je haar hou je bij voorkeur los (zeker als het lang is). Stijl of met krullen: dat maakt niet uit. Een beha draag je niet.

Boyfriend blazer
Is dat een beetje frisjes, dan kan je de body nog combineren met de zogenaamde boyfriend blazer of je kiest een versie met lange mouwen. Als handtas pak je een oversize model (daar kan je je nog een beetje achter verstoppen) of een classy clutch, die je een beetje een elegante uitstraling geeft.








De reden voor deze trend? Voor een keer niet de crisis, wél de revival van de jaren '80. De body was een van de redenen waarom iedereen de modejaren 80 wilde vergeten, maar net als leggings, grote plastic oorringen in fluokleurtjes en schoudervullingen (hoewel nooit echt terug doorgebroken) zijn ze terug. Voor de liefhebbers, dat spreekt.




28-07-2009 om 13:01 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
27-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry waagt modegok in New York


Katy Perry waagt modegok in New York






Katy Perry staat bekend om haar frivole outfits, maar bij haar recentste optreden in New York gaf ze toe een modeblunder te hebben gemaakt. Ze koos voor een rood minijurkje met pailetten versierd met dobbelstenen, maar moest de creatie tijdens haar optreden molesteren.








Styliste?

Als Katy Perry iets doet, doet ze het meteen goed. Tijdens het optreden liet ze de bandleden bijpassende outfits versierd met dollarbiljetten dragen. Toen ze haar gitaar bovenhaalde ontdekte de zangeres dat ze niet de meest praktische outfit aanhad, ze kreeg de band van haar instrument niet over haar schouder. Daarom rukte ze een grote, zwarte dobbelsteen van de jurk. "Nu voel ik me echt dom, dit is een belachelijke outfit, wie wil hem na het optreden hebben?" Later op de dag verklaarde ze haar bizarre keuze: "Ik droeg deze creatie omdat ik hou van gekke kledij, voor mij is het elke dag Halloween. Als mijn muziekcarrière zou falen, wil ik styliste worden. Ik hou ervan om iets te maken dat anderen aan het lachen maakt".





27-07-2009 om 12:22 geschreven door fashionista


» Reageer (3)
26-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Nieuwe trend in badmode: jeanslook


Nieuwe trend in badmode: jeanslook


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/2/15/3/album_large_969933.jpg



True Religion verwerkte opvallend veel jeans in de zomercollectie 2010 voor badmode. Roze en donkerblauw waren de favoriete kleuren, de korte geknoopte ruitjeshemdjes doen landelijk aan.




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/17/11/14/album_large_969929.jpg




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/1/14/2/album_large_969932.jpg




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/18/12/0/album_large_969930.jpg





http://www.nina.be/static/FOTO/pe/0/13/1/album_large_969931.jpg

(br.nina)



26-07-2009 om 18:52 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sacha brengt betaalbare designschoen op de markt


Sacha brengt betaalbare designschoen op de markt



http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/07/13/523826/sacha-brengt-betaalbare-designschoen-op-de-markt_14_410x240.jpg




Speciaal voor zijn honderdjarige bestaan wil het schoenenmerk Sacha zijn vrouwelijke kopers eens extra in de bloemetjes zetten. De schoenenproducent nam niemand minder dan Michael Barnaart Van Bergen onder de arm om artistieke designschoenen voor een prikje te ontwikkelen.

Dit jaar bestaat het familiebedrijf Sacha 100 jaar. Dat vieren ze op een erg speciale wijze, met een unieke schoenencollectie ontworpen door de topdesigner Michael Barnaart Van Bergen. Deze moest niet lang zoeken naar een gepaste inspiratiebron: "Een tijdje geleden zag ik een dame die wachtte bij het stoplicht van een zebrapad. Toen ze overstak deed ze dat niet zoals de gemiddelde meid die onelegant haar hakken op de kinderkopjes hamert, maar gracieus, onhoorbaar en bescheiden. Lichtvoetig maakte ze grote elegante passen waarbij haar schoenen amper de grond leken te raken. Haar hak bleek gebroken en boog subtiel naar binnen. Ze had het nog niet ontdekt of ze weigerde zich te conformeren aan haar ontzette hak. Alsof ze wilde provoceren met haar imperfectie."

"De hak van de schoen bepaalt je lichaamshouding, het ritme waarin je loopt en hoe een jurk om het lichaam beweegt. Mijn collectie ontstond pas toen het ontwerp van de schoen klaar was", besluit Michael Barnaart Van Bergen.

De schoenen zijn exclusief bij Sacha in België en Nederland te koop vanaf oktober 2009. Prijzen variëren van 74,95 euro tot 79,95 euro.




26-07-2009 om 18:33 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham zet modellen op schommel


Victoria Beckham zet modellen op schommel


 
 


Voor de fotoshoot van haar nieuwe herfstcollectie, liet Victoria Beckham de modellen op een schommel in de hippe Londense wijk Notting Hill poseren. Zelf ging La Beckham ook even op de schommel zitten ('omdat ze moe was van het werken, zo fluisteren kwade tongen'), maar een lachje kon er niet af. Het leek er zelfs niet op dat ze de verpozing ook maar enigszins ontspannend vond.

Het is allang bekend dat Victoria niet te veel wil lachen om geen rimpels te krijgen, maar haar vastgeroeste gezicht begint voorwerp van spot te worden.









Even onverstoorbaar als haar gezicht leidde Victoria de fotoshoot in goede banen, terwijl ze een van haar eigen creaties droeg. Een grijs mantelpakje uit kasjmier, met een prijskaartja van ruim 2.200 euro. Aan de voeten: rode killers heels van Christian Louboutin (500 euro).


De andere kleren uit de collectie hebben een magerder maar nog altijd niet echt verteerbaar prijskaartje: voor ruim 1.500 euro heb je een strapless satijnen paarse jurk of een wollen jurk uit jersey.

Het is Victoria's tweede collectie. De eerste werd een onverwachte hit, nadat de modepers smalend had gedaan over Victoria's plan om zelfs te gaan ontwerpen. Maar de jurken waren elegant, stijlvol en heel 'stiff upperc class' en in geen tijd uitverkocht. Benieuwd of de tweede collectie dezelfde toer opgaat nu de economische crisis steeds meer gezinnen treft.




http://www.hln.be/static/FOTO/pe/18/7/14/media_xl_973274.jpg


26-07-2009 om 15:24 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
25-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zet je konijnenoren op


Zet je konijnenoren op


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/07/22/563501/zet-je-konijnenoren-op_7_235x280.jpg



Marc Jacobs vond het wel een grappig attribuut om te gebruiken tijdens zijn defilé voor de najaar/winter 2009-2010. Enkele maanden later zijn de 'bunny-oren' het meest bekende accessoire van het modehuis Louis Vuitton en wil iedereen er een paar hebben.

Misschien ligt het wel aan Madonna, die de oren met trots droeg tijdens een modebijeenkomst. Of misschien was de modewereld gewoon dringend op zoek naar een leuk intermezzo tussen alle saaie defilés in. Hoe het ook zij: de bunny-oren van Louis Vuitton zijn hotter dan ooit. De versie van op de catwalk kan je niet aanschaffen, maar er is wel een verbeterde versie gemaakt die je zo in de Louis Vuitton-winkels kan kopen. Prijskaartje van de bunny-ears: 250 euro. (br.she)




25-07-2009 om 15:11 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe meer diamanten, hoe beter


Hoe meer diamanten, hoe beter


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/18/13/9/album_large_972039.jpg




Veel glitter en glamour op de openingsshow van de juwelenbeurs in Beirut. Enkele opvallende trends bij juwelen in 2010: hoe opvallender, hoe beter en véél diamanten.




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/10/9/9/album_large_972069.jpg




De modellen op de catwalk droegen fleurige zomerjurken en grote, maar tijdloze juwelen. De stijlen varieerden van gesofisticeerd tot modern. Qua materialen viel het gebruik van goud, stenen en opvallende diamanten op. Het is duidelijk dat de juweelindustrie de gevolgen van de crisis nauwelijks voelt, want het bezoekersaantal van de beurs steeg zelfs ten opzichte van vorig jaar




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/7/6/6/album_large_972066.jpg





http://www.nina.be/static/FOTO/pe/4/1/14/album_large_972044.jpg.




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/3/0/13/album_large_972043.jpg




25-07-2009 om 11:06 geschreven door fashionista


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Viktor & Rolf ontvangen ultieme Nederlandse modeprijs


Viktor & Rolf ontvangen ultieme Nederlandse modeprijs


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/07/24/567270/viktor-rolf-ontvangen-ultieme-nederlandse-modeprijs_1_515x0.jpg



Het Nederlandse ontwerpersduo Viktor& Rolf zijn bekroond voor hun jarenlange harde werk in de mode-industrie met de Grand Seigneur 2009. De ultieme Nederlandse modeprijs.

Tijdens de Amsterdam International Fashion Week werd het modeduo Victor & Rolf bekroond voor hun jarenlange werk met de Grand Seigneur 2009, de hoogste Nederlandse onderscheiding op modegebied. Viktor & Rolf zelf bleven er uitermate kalm bij. "We kregen bij de naam Grand Seigneur negentiende eeuwse associaties. We dachten ook aan een sigarenmerk of iets religieus, maar dat viel mee", aldus het duo.

De organisatie is vol lof over de 2 ontwerpers. "Ze denken groot, groter, grootst. Hebben in het buitenland de sterstatus bereikt en gaan onverminderd voort hun dromen te verwezenlijken", besloot de jury. (br.she)




25-07-2009 om 10:22 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
24-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stormloop voor onderbroek die cellulitis doet verdwijnen


Stormloop voor onderbroek die cellulitis doet verdwijnen


 



Duizenden Britse vrouwen vochten gisteren voor een exemplaar van de wonderonderbroek die cellulitis doet verdwijnen in het grootwarenhuis John Lewis. De slip is zo populair omdat het wetenschappelijk bewezen is dat hij je slanker maakt.

Uitverkocht
De wonderonderbroek van het merk Scala bij de keten John Lewis kost ongeveer 30 euro en was gisteren in een mum van tijd uitverkocht. In mei lag de eerste lading in de winkels, maar omdat duizenden vrouwen met lege handen achterbleven, besloot de keten 40.000 nieuwe exemplaren te bestellen die gisteren in de rekken lagen. Maar deze waren ook weer na enkele uren leeg en niet veel later verschenen ze op eBay aan meer dan 70 euro per stuk. Groot-Brittannië is dus echt in de ban van dit kledingstuk.




De onderbroek die de stormloop veroorzaakte.
De onderbroek die de stormloop veroorzaakte.



Vet smelt weg
In de stof van het ondergoed zitten kristallen die warm worden bij contact met de huid. De warmte zou de circulatie in klassieke probleemgebieden als de dijen, kont en buik verbeteren. Zo helpt het kledingstuk de vetcellen weg te smelten tot een vloeistof die dan wordt afgevoerd door de lever. Uit onderzoek bij 50 vrouwen bleek dat het kledingstuk echt helpt om centimeters kwijt te raken, de effecten zijn na 12 maanden nog merkbaar als je tijdens het dragen op je voeding let en regelmatig sport. Ook bleek dat 82 procent van de vrouwen duidelijk minder cellulitis had.




24-07-2009 om 20:54 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eén op drie vrouwen brengt gedragen kledij terug


Eén op drie vrouwen brengt gedragen kledij terug


http://img13.imageshack.us/img13/1034/gedragenkleding.jpg



Een op drie vrouwen geeft toe al eens kleren terug naar de winkel te hebben gebracht nadat ze gedragen waren. Dit 'freestylen' bespaart hen veel geld en te veel chique kleren die ze amper kunnen dragen. Tien procent doet het zelfs elke keer na een trouwfeest, bal of chique personeelsfeest.

Niet kunnen betalen
De belangrijkste reden voor dit 'vals spelen' is voor drie kwart omdat ze zich niet kunnen veroorloven wat ze hebben gekocht. De rest doet het voor de kick. 19 procent voelt zich daar schuldig over, 25 procent vindt het 'totaal aanvaardbaar'.

Gemiddeld 80 euro
Het gemiddelde Freestyle-item kost 80 euro en wordt meestal in de grotere ketens gekocht. 8 procent stuurt kleren terug naar een postorderbedrijf na ze te hebben gedragen. De cijfers kwamen naar voren na een Brits online marktonderzoek bij 3.000 vrouwen.

Risico's
Het freestylen is niet zonder risico, en niet bepaald omdat de winkel de jurk niet wil terugnemen. Zo vertelde een vrouw dat iemand het prijskaartje in haar jurk van 230 euro zag, het er af trok en haar gaf. Ze dacht haar een plezier te doen maar niets was minder waar. Een andere vrouw maakte het zo wild op een feestje dat ze haar dure jurk scheurde, en dus onmogelijk kon terugbrengen.

Roekeloos en lef
De woordvoerder van het onderzoek was niet te spreken over het fenomeen. "Dit toont hoe roekeloos vrouwen zijn als het over shoppen gaat. Iets kopen en later beseffen dat het je niet past of je ding niet is, is één, maar iets kopen waarvan je weet dat je het gaat terugbrengen nadat je het hebt gedragen: daar heb je wel lef voor nodig! Verkopers zouden slimmer moeten worden en niet zomaar alle kleren terugnemen."

Verfrommeld
Ook al omdat de staat waarin vrouwen de kleren terugbrengen niet altijd dat is. Zo laat tien procent de jurken verfrommeld op de vloer liggen 's nachts, nog eens tien procent gaf toe dat de kledij stonk naar sigaretten en twee vrouwen hadden zelfs de moed een jurk terug te brengen terwijl ze er drank over hadden gemorst. Vier procent laat de jurk dan ook eerst schoonmaken bij de droogkuis voor ze hem terugbrengen. (br.hln)




24-07-2009 om 10:05 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
23-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glamourdiva Lindsay Lohan


Glamourdiva Lindsay Lohan


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/3/0/4/album_large_971074.jpg



Lindsay Lohan poseert voor het Italiaanse modemerk Fornarina. In een verrassend eenvoudige shoot komt Lilo onwerelds en glamoureus naar voren wegens het aangepaste kleurgebruik. Roze, blauwe en paarse tinten maken van La Lohan een Barbie en een diva.




23-07-2009 om 18:12 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steeds meer mannen ontharen zich

Steeds meer mannen ontharen zich


http://img33.imageshack.us/img33/3694/brianmcbride.jpg


Schoonheidscentra zien steeds meer mannen over de vloer komen. Vooral ontharingen zijn erg populair bij de mannelijke adonissen. Dat blijkt uit een onderzoek van het Nederlandse Anti-Aging Centre.

In de eerste zes maanden van 2009 waren ruim 30% van de bezoekers van schoonheidscentra mannen. In 2008 lag dat cijfer ruim de helft lager met 15%. Mannen geven zowel sociale redenen als schoonheidsidealen op als oorzaak van hun bezoekjes aan de ontharingsdeskundige.

Het toenemende aantal mannelijke bezoekers brengt ook de nodige veranderingen binnenin het schoonheidscentrum teweeg. Zo zijn mannen meer geïnteresseerd in een volledige ontharingskuur, gaan ze sneller voor permanente ontharing en willen ze bij elke procedure een volledige uitleg krijgen.



23-07-2009 om 18:08 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Halle Berry op je huid


Halle Berry op je huid


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/07/22/558663/halle-berry-op-je-huid_1_515x0.jpg



Altijd al willen weten hoe het zou zijn om met Halle Berry naast je zij te lopen? Die belevenis kunnen we je spijtig genoeg niet beloven. Wat we wel in voorraad hebben is het eerste parfum van de actrice. Dat volgens haar volledig haar geur is.

"Al sinds jaren creëer ik mijn eigen persoonlijke parfums door te mengen en verschillende parfums over elkaar heen te dragen. Zo probeerde ik een unieke en originele geur te bereiken. Het is een geweldige manier van zelfexpressie", aldus Berry.

Halle by Halle Berry is een eigentijds en sensueel parfum met een unieke houtachtige, oosterse harmonie. De geur symboliseert Halle's natuurlijke schoonheid en veelzijdige persoonlijkheid.

Halle's favoriete ingrediënten, waaronder heldere mimosa en vijgenbladen, zorgen ervoor dat de vrouwelijke schoonheid wordt benadrukt. Kenmerkend voor dit parfum is de bijzondere textuur, vloeibaarheid en tastbaarheid. De tintelende en sensuele ingrediënten vermengen zich met elkaar op een speelse manier, waardoor een verleidelijke fusie ontstaat die alle zintuigen doet prikkelen.

Halle by Halle Berry is verkrijgbaar vanaf 1 oktober bij warenhuis, parfumerie en drogist.




23-07-2009 om 10:37 geschreven door fashionista


» Reageer (3)
22-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 80s zijn terug, nu ook in de badmode



De 80s zijn terug, nu ook in de badmode



http://www.hln.be/static/FOTO/pe/12/4/5/album_large_969905.jpg



Wild haar, een zweetband,  plastic oorringen, grote armbanden : de 80s-revival heeft nu ook haar weg naar de catwalk én de badmode gevonden. Hier toont Monica Wise haar nieuwe collectie voor het badmodemerk L*Space op de Mercedes Benz Fashion Week in Miami.




http://www.hln.be/static/FOTO/pe/6/15/14/album_large_969899.jpg





http://www.hln.be/static/FOTO/pe/7/16/0/album_large_969900.jpg





http://www.hln.be/static/FOTO/pe/5/14/13/album_large_969898.jpg




http://www.hln.be/static/FOTO/pe/4/13/12/album_large_969897.jpg




22-07-2009 om 21:29 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Campbell topless voor parfummerk


Naomi Campbell topless voor parfummerk





39 is ze intussen, maar poseren kan Naomi Campbell nog als de beste. Dat bewijst de zwarte modegodin in de nieuwste reclamecampagne van parfummerk D&G. Haar voornaamste troeven verbergt de hitsige verleidster hier achter haar haarlokken en gemanicuurde handen, maar het totaalplaatje kan nog best bekoren. Het is in ieder geval eens wat anders dan dienstmeisjes bekogelen met een telefoon...



22-07-2009 om 14:50 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!