Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

15-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Hermes & Posh onder vuur voor tas uit krokodillenleer


Hermes & Posh onder vuur voor tas uit krokodillenleer




 


Het lot van de krokodil is niet belangrijk voor veel celebs. Dat blijkt uit de trots waarmee ze handtassen uit krokodillenleer rondsjouwen en er voor de camera mee poseren. Vooral Victoria Beckham wordt geviseerd, door haar obsessie met Hermes Birkin-tassen. Ze heeft er een in elke kleur, en haar collectie zou de honderd overschrijden.

Steun stopzetten
De exclusieve tassen zijn deel geworden van haar imago, maar daar trekken dierenrechtenactivisten zich niets van aan. Toen bekend raakte dat Hermes krokodillenboederijen opzette om aan de vraag van 3.000 tassen per jaar te voldoen, schoten de activisten wakker en ze waren niet mals. Ze vragen mevrouw Beckham om haar steun aan de handtassenontwerper publiekelijk stop te zetten.

Ouderwetse handtassen
"Het idee alleen al dat dieren gekweekt en met opzet gedood worden voor een ouderwetse, veel te dure handtas zou de huid van elke fashionista moeten doen krullen", verantwoorde de woordvoerder voor Peta aan de krant Daily Mail.

Doodgeslagen
"Onze undercovervideo toont hoe krokodillen dood worden geslagen en hoe slangen aan bomen worden genageld en vervolgens levend worden gevild voor het maken van deze producten. Als Hermes echt een leider wil zijn in de mode-industrie, zouden ze beter stoppen met het doden van dieren uit pure ijdelheid en gebruiken ze vals krokodillen- en slangenleer."




http://www.hln.be/static/FOTO/pe/10/2/1/media_xl_963766.jpg




Zielige celebs
Andrew Tyler van Animal Aid stelt het nog scherper. "Die celebs zijn gewoon zielig. De krokodillen die uiteindelijk hun tassen zullen worden, worden intens gekweekt. Ze zullen leven en gedood worden in vreselijke omstandigheden, gewoon zodat enkele verwende sterren een stomme handtas aan hun arm kunnen hebben bungelen. Ik snap echt niet waarom zulke mensen als voorbeeld dienen, en ik word ziek van dit uiterlijk vertoon. Is er dan geen bodem aan de diepte tot waar celebs zullen zinken in de naam van de mode?"

12.000 per jaar
Hermestassen worden gemaakt van exotische krokodillen gekweekt in het noorden van Australië. Vorige week gaf de ceo van Hermes, Patrick Thomas, de prakrijken toe. "Het kost drie of vier krokodillen om een handtas te maken. Daarom kweken we ze nu zelf in eigen boerderijen, voornamelijk in Australië." Een snelle rekensom leert dat Hermes elk jaar 9.000 tot 12.000 krokodillen doodt enkel en alleen om handtassen te maken.

De beste huiden ter wereld
In de boerderij in Australië zitten zo'n 60.000 krokodillen, waarvan er 12.000 verscheept worden naar Europa. De baas van de boerderij wilde niet bevestigen of de beestjes naar Hermes gaan. "Wij verkopen voornamelijk aan Europese huizen, omdat onze huiden bij de beste ter wereld gerekend worden. Het soort krokodil dat we kweken is ook de beste voor de mode-industrie omwille van het patroon en de structuur van de huid."

Wachtlijst
Het lijkt er niet op dat de praktijk snel zal stoppen. Er willen zoveel mensen een dergelijke exclusieve handtas dat er hele wachtlijsten zijn ontstaan. "We kunnen de vraag niet aan, maar we zijn beperkt door onze vakmannen en de tijd die het duurt om een nieuwe op te leiden." Het aanbod aan krokodil zal, gezien de boerderijen, alvast geen strobreed in de weg leggen.

Victoria Beckham heeft nog niet gereageerd op de oproep om haar lievelingstassen op te geven. (br.hln)




15-07-2009 om 09:54 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
14-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Yves Saint Laurent brengt Parijs in jouw badkamer


Yves Saint Laurent brengt Parijs in jouw badkamer


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/07/14/526904/yves-saint-laurent-brengt-parijs-in-jouw-badkamer_1_515x0.jpg


Wie dacht dat je enkel de kracht van Parijs kon opsnuiven door in de stad te vertoeven heeft het volgens het merk Yves Saint Laurent goed mis. Zij komen op de proppen met een parfum dat je de kracht, sensualiteit en moed van een echte Parisienne geeft.

"Je moet niet als Parisienne geboren worden. Het is een instelling een mentaliteit. Speciaal daarom kozen we voor de Britse Kate Moss om model te staan voor onze campagne. Moss is een vrouw die niet bang is om te leven en lief te hebben. Daarom is zij de definitie van de vrouw die we zochten voor de geur", aldus Nathalie Duran, managing director van YSL.

Parisienne is het eerste geurtje sinds de overname door L'Oréal Paris. Het is vanaf september verkrijgbaar in heel Europa.



14-07-2009 om 16:28 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
13-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mango strikt Scarlett Johansson


Mango strikt Scarlett Johansson





Na Penelope Cruz heeft de Spaanse modeketen een andere grote naam aan de haak geslagen: Scarlett Johansson. Dat heeft Mango vandaag bekend gemaakt in Madrid.
"Scarlett is perfect voor ons merk en belichaamt de ideale Mango-vrouw: onafhankelijk, werelds en chique.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/14/2/3/media_l_962763.jpg




Ze is zowel jong en speels als volwassen en zelfverzekerd." Wanneer de eerste lijn in de winkel zal liggen is nog niet duidelijk. Maar als de kleren ook maar een beetje in de lijn liggen van wat Scarlett vandaag liet zien, dan wordt het een grote hit. (br.nina)





13-07-2009 om 18:59 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy op het strand in gehaakte bikini


Sexy op het strand in gehaakte bikini






Gehaakt en sexy zijn twee woorden die meestal niet bij elkaar horen. Dat kan niet gezegd worden van de gehaakte strandmode, ontworpen door Erica Laurell. De Zweedse ontwerpster brengt een gamma kleurrijke bikini's en strandwear op de markt, die in de verste verte niet lijken op wat grootmoe ons ooit leerde.








Successtory
De badmodelijn kent in Zweden groot succes. De lijn bevat topjes, broekjes, kleedjes en badpakken. Om aan de stijgende vraag te voldoen, heeft Erica zelfs een heel dorp met Zweedse oudere dametjes aan het werk gezet. Intussen heeft ze haar eerste rasse schreden gezet in de Benelux. In Nederland is het gamma al te koop en daar heeft het label al direct een schare fans opgeleverd.



http://img38.imageshack.us/img38/7779/badpak.jpg







Lieveling
Erica Laurell volgde haar modeopleiding in Parijs. In 2005 startte ze haar eigen label en werd ze meteen de lieveling van diverse stylistes in heel Scandinavië. Haar liefde voor het brei- en handwerk steekt ze niet onder stoelen of banken. Haar collectie bestaat uit meer dan enkel badmode en met het gebruik van exclusieve materialen als zijde en hoogwaardig eco-katoen, creëerde ze van meet af aan kleurrijke collecties met een klassieke, retro-chique look. Meer info: www.ericalaurell.se  (br.hln)









13-07-2009 om 17:51 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dior stuurt halfnaakte modellen de catwalk op


Dior stuurt halfnaakte modellen de catwalk op


http://img9.imageshack.us/img9/6845/dior1r.jpg




John Galliano, ontwerper bij Dior, tekende eerder een lingeriecollectie dan een couturelijn voor de komende wintercollectie. We zagen voornamelijk doorzichtige onderrokken, puntige beha's, korsetten en jartelles op de catwalk.




http://img37.imageshack.us/img37/6628/dior2.jpg




John Galliano stuurde bijzonder schaars geklede modellen op de catwalk voor de herfstcollectie: ze droegen korte jasjes met gigantische pofmouwen, huidkleurige jartelles, pofferige rokjes met zware details, puntige beha's als top en sexy onderjurkjes die kwamen piepen.




http://img9.imageshack.us/img9/2867/dior3j.jpg




 Het was net een kruising van verschillende retrostijlen: sexy lingerie uit jaren '50 meets opvallende, kleurrijke jaren '80 jurken. Zelfs bij de schoenen was de invloed van lingerie merkbaar, de hoge hakken waren afgewerkt met een netwerk van behabandjes.




http://img239.imageshack.us/img239/1784/dior4.jpg






http://img11.imageshack.us/img11/8826/dior5w.jpg






http://img32.imageshack.us/img32/5871/dior6.jpg






13-07-2009 om 14:33 geschreven door fashionista


» Reageer (10)
12-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beth Ditto heeft haar eigen collectie gelanceerd


Beth Ditto heeft haar eigen collectie gelanceerd


http://img30.imageshack.us/img30/9829/bethditto.jpg




Beth Ditto, de zangeres van The Gossip, en nieuwe muze van Karl Lagerfeld, heeft haar eigen collectie gelanceerd


Heb je geen maatje 36 en wil je wel eens een supertrendy jurk,  jack of t-shirt?  Beth Ditto komt je te hulp! De zangeres ontwierp een speciale collectie voor de Britse online winkel Evans. Met dominostenen , kattengezichten  en bloemenprints!




http://img29.imageshack.us/img29/9829/bethditto.jpg


De prijzen zijn erg democratisch en variëren van 25 € tot 50 €





12-07-2009 om 17:28 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
11-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy Hollywood diva's bij Gaultier


Sexy Hollywood diva's bij Gaultier


http://img18.imageshack.us/img18/9950/gaultier.jpg




Jean Paul Gaultier bracht de oude glamour van Hollywood naar Parijs. Hij haalde zijn inspiratie bij de eerste diva's als Marilyn Monroe, Catherine Deneuve en Greta Garbo. De modellen droegen ontwerpen die verwezen naar filmrollen, zo waren er futuristische kostuums, retro mantelpakjes en veel bont te zien, ook de brede schouders vielen op. De look werd helemaal afgemaakt met felle rode lipstick en smoky eyes à la Brigitte Bardot. Klassieke filmmuziek ondersteunde het thema perfect.




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/8/15/4/album_large_959869.jpg





http://www.nina.be/static/FOTO/pe/1/8/12/album_large_959862.jpg





http://www.nina.be/static/FOTO/pe/11/1/7/album_large_959872.jpg





http://www.nina.be/static/FOTO/pe/2/9/13/album_large_959863.jpg






http://www.nina.be/static/FOTO/pe/0/9/0/album_large_959880.jpg




Bekende fans van de ontwerper als Mickey Rourke en Kylie Minogue aanschouwden het spektakel op de eerste rij.  (br.nina)






11-07-2009 om 14:14 geschreven door fashionista


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna inspireert Giorgio Armani


Rihanna inspireert Giorgio Armani


http://img26.imageshack.us/img26/6453/rihannajkq.jpg



De R&B-zangeres Rihanna kleedt zich niet alleen naar de nieuwste mode, ze zet modeontwerpers ook aan om hun visie op de mode ter veranderen. Vooral Giorgio Armani is in de ban van de getormenteerde zangeres.

Rihanna wordt al enkele jaren gespot in de hipste outfits en lijkt nu ook ongewild haar stempel op de modewereld te drukken. Zo konden we tijdens de laatste modeshow van Armani Privé allerlei catwalkmodellen spotten met identiek dezelfde coupe als Rihanna.





11-07-2009 om 14:14 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
10-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chanel haalt inspiratie bij Madonna


Chanel haalt inspiratie bij Madonna



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/4/1/0/album_large_958155.jpg





Als het van Karl Lagerfeld deze winter afhangt, lopen we volgende winter allemaal rond net als Madonna in de jaren '80. Denk aan kanten panty's en kanten handschoenen zonder vingers.





http://www.nina.be/static/FOTO/pe/3/0/14/album_large_958154.jpg





Retro
Karl Lagerfeld ontwierp voor Chanel een somber wintercollectie, maar bleef wel trouw aan zijn vakmanschap. We zagen mantelpakjes met jaren'20 look, korte rokjes, jasjes met brede schouders met veel oog voor detail. Ook bij Chanel komen de dierenprints terug. Als het van Lagerfeld afhangt combineren we komende winter elke rok met een kanten panty.





http://www.nina.be/static/FOTO/pe/13/10/9/album_large_958164.jpg






http://www.nina.be/static/FOTO/pe/12/9/8/album_large_958163.jpg






http://www.nina.be/static/FOTO/pe/2/16/13/album_large_958153.jpg







10-07-2009 om 17:45 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
09-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw piekert jaar lang over kledingkeuze


Vrouw piekert jaar lang over kledingkeuze



http://img12.imageshack.us/img12/8275/ecpm1207920416.jpg



Een heel jaar op een vrouwenleven: zoveel tijd spenderen vrouwen voor de kleerkast. Al die tijd piekeren ze erop los over wat ze zoal zullen aantrekken.

Belangrijk
De gepaste outfit kiezen voor je werk, voor je sportactiviteiten, een avondje uit of op vakantie: het baart de gemiddelde vrouw zorgen. Wie alles optelt, komt al vlug aan 287 dagen gepieker voor de kleerkast. Matalan, een Britse retailer, deed een rondvraag bij 2.491 dames en kwam al snel tot de conclusie dat de juiste outfit zéér belangrijk is voor de gemiddelde vrouw.

Tijd
Wat het meeste tijd vraagt, zijn de uitjes op vrijdag en zaterdagavond. Ook over de kledingkeuze op vakantie wordt lang getwijfeld. 's Ochtends grasduint een vrouw op werkdagen zestien minuten in de kleerkast, veertien minuten op een weekendochtend. Uitgaangskleding vraagt twintig minuten. De kleding kiezen die op vakantie mee moet, vraagt 52 minuten.

Feestoutfit
Eenmaal op vakantie, wordt tien minuten kwijtgespeeld met het kiezen van een outfit. Tel daar 's avonds nog eens tien minuten bij. Vooral feestdagen vergen meer tijd. Kerstmis, etentjes en cocktailparty's vragen 36 minuten, en dit gemiddeld zes keer per jaar. Een optelsom leert dat enkel feestkleding 3,5 dagen per jaar eisen.

Twee keuzes
Al dat grasduinen in de kleerkast, levert niet meteen de geschikte keuze op. Elke morgen trekt de vrouw twee outfits aan vooraleer ze de juiste kiest. De helft doet dat de avond voordien en houdt een kwartier vrij om te beslissen wat de dag nadien op het werk wordt aangetrokken.





09-07-2009 om 13:07 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diesel Kids viert tienjarig bestaan in stijl


Diesel Kids viert tienjarig bestaan in stijl


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/07/08/507859/diesel-kids-viert-tienjarig-bestaan-in-stijl_1_515x0.jpg



Livemuziek en hippe optredens zorgden ervoor dat de vibraties van moderne rock en het ritme van stedelijke popmuziek niet alleen in de kledij van Diesel Kids, maar ook bij het hele publiek voelbaar was.

De tiende Diesel Kids collectie werd dit jaar onder leiding van creatief directeur Wilbert Das op de markt gebracht. Heldere kleuren werden er perfect gemixt met de luidheid van een moderne, bruisende stad. Een donkere skinny jeans met slim fitting jasje en limoengroene en zilverkleurige tinten zorgen ervoor dat de jongens echte rockmasters zijn.

Meisjes oefenen als toekomstige singer-songwriters dan weer met prints van gitaren en piano's. Details in de naden en een mix tussen fuchsia en zilver zorgen voor een heerlijke weerspiegeling van de nacht.

De tiende Diesel Kids collectie is er eentje om U tegen te zeggen. Het rockgehalte van uw kind wordt er instant door verhoogd, zonder dat er afbreuk gedaan wordt aan de speelsheid waarvan alle kinderkleding gekenmerkt zou moeten zijn (br.she)




09-07-2009 om 11:30 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
08-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Paul Gaultier ontwerpt voor Levi's


Jean-Paul Gaultier ontwerpt voor Levi's


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/07/08/508092/jean-paul-gaultier-ontwerpt-voor-levi-s_7_235x280.jpg



Mode wordt nu nog net een tikkeltje betaalbaarder dankzij de samenwerking tussen Levi's en topdesigner Jean-Paul Gaultier voor de Spring/Summer 2010 mannencollectie van Maison Jean-Paul Gaultier.

Gaultier is een trouwe drager van Levi’s. Hij vermengde voor de modeweek in Parijs de typische jeansstijl van het merk met zijn eigen vrijgevochten touch. “Levi’s is de American Dream, een mythe, de echte, originele jeans. Het was inspirerend om aan mijn versie van de 501 te werken”, zei Jean- Paul Gaultier.

Vier jeansmodellen 501 en de klassieke jeansvest werden speels heruitgevonden door er een aantal typische Gaultierelementen in te verwerken, met name marinestrepen en – banden. De overbekende ‘Trucker’-vest van Levi’s werd vervaardigd uit een stijve jeansstof met aan de voorkant uitgesneden stukken en brede linten. Dezelfde techniek werd toegepast op een 501-broek.




08-07-2009 om 19:01 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manolo Blahnik: Schoenen zijn onbelangrijk


Manolo Blahnik: "Schoenen zijn onbelangrijk"







Hij wordt beschouwd als een van de belangrijkste namen in de schoenenwereld, en véle vrouwen dragen zijn schoenen op handen, ook al krijgen ze er pijn van aan hun voeten, knieën en rug. Maar schoenontwerper Manolo Blahnik vindt schoenen eigenlijk niet belangrijk.

Juwelen & hoeden
"Andere accessoires zijn véél belangrijker. Als ik een vrouw zou zijn, zou ik een maand lang hetzelfde dragen en alleen mijn hoed en handschoenen veranderen. En de schoenen af en toe... maar eigenlijk maken juwelen een outfit, niet de schoenen."




 




Plateauzolen

Blahnik (66) snapt de nieuwste schoenentrends ook niet. "Er zijn gewoon te veel schoenen. Ik zeg aan mijn studenten altijd dat ze hoeden moeten ontwerpen, geen schoenen. De meeste schoenen zijn zo vreemd of vulgair. Die plateauzolen zijn vreselijk, ze zijn schreeuwerig en dienen alleen om aandacht te trekken. Ik werk nooit met plateauzolen... of wacht, ik heb dat in de jaren '70 geprobeerd maar het was een slechte ervaring."

Carrie Bradshaw
Manolo Blahnik is een grote naam voor fashionista's, maar bij brak pas echt door bij het grote publiek door zijn eindeloze vermeldingen in de populaire tv-serie Sex and the city. Hoofdpersonage Carrie Bradshaw is geobsedeerd door schoenen, en meer bepaald door schoenen gemaakt door Blahnik. Toch zal je ze niet vaak op straat of op kantoor tegenkomen: aan de torenhoge schoenen hangt een pittig prijskaartje. (br.nina)













08-07-2009 om 18:14 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie lingeriecollecties voor sexy vrouwen


Drie lingeriecollecties voor sexy vrouwen


Paola-collectie.
 
 


Terwijl gewone mensen zich in het zomerweer dompelen, staat de modewereld al klaar met de wintermode van het komende seizoen. Maar de lingerie van Selmark is zo sexy en gedurfd, dat je het er prompt warm van krijgt. Drie collecties hebben ze voor de komende winter : chianti, paolo en panther.





Een voorbeeld uit de Chianti-collectie.
Een voorbeeld uit de Chianti-collectie.



De flirterige Chianti-lijn laat zich opmerken door ingewerkte motieven en borduursels. Alle beha's zijn verkrijgbaar in ivoor, huidskleur, zwart, grijs en franboos.





De ondeugende Panther-collectie.
De ondeugende Panther-collectie.



De stijlvolle Paola-lijn is vrouwelijk, gedetailleerd en met zorg afgewerkt. Ze staat in ruw contrast met de uitdagende Panther-collectie in verschillende kleuren als zwart en wit, rood, fushia, goud en turquoise. Transparant borduursel en een vernieuwende tijgerprint maken het sexy geheel af.




08-07-2009 om 10:40 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
07-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz gaat Madonna achterna als rock chick


Cameron Diaz gaat Madonna achterna als rock chick



Foto: V-magazine
 
 
 
Cameron Diaz wil duidelijk van haar brave imago af. Voor het Amerikaanse V-magazine poseerde ze net als Madonna in de jaren '90 met een puntbeha, laklederen dijenhoge laarzen van Prada en sexy hotpants.




Foto: V-magazine
Foto: V-magazine



Tatoeages

Met haar korte en platinablonde coupe moet zelfs met je twee keer kijken voor je Cameron Diaz op de cover van V-magazine herkent. Dit in combinatie een sexy puntbeha en valse tatoeages op de arm, lijkt de actrice als twee druppels water op de Madonna van begin jaren '90.




Foto: V-magazine
Foto: V-magazine



Braaf meisje

Cameron Diaz staat bekend om haar brave look. Op de rode loper verschijnt ze steevast met lange, klassieke jurken en houdt ze haar blonde kapsel eenvoudig. Het is duidelijk dat ze met deze gewaagde en sexy fotoshoot voor het modeblad haar imago wil bijsturen. Zelf zegt Cameron niet langer een 'meisje' te willen spelen, daar is ze met haar 36 jaar te oud voor. De actrice mikt vanaf nu enkel nog op ernstige rollen. (br.nina)



Foto: V-magazine
Foto: V-magazine





07-07-2009 om 18:38 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Zo bescherm je je het beste tegen zon


Zo bescherm je je het beste tegen zon


http://img37.imageshack.us/img37/489/zobeschermjejehetbeste.jpg



Omdat een gewaarschuwd mens voor twee telt ontwikkelde zonnemelkproducent Nivea enkele handige geheugensteuntjes en tips om de zomer veilig door te komen.


De juiste dosis zonnecrème is een streepje zonnecrème van je pols tot het topje van je middenvinger. Dit komt overeen met een koffielepeltje zonnecrème. Een handlengte crème is voldoende voor een arm of je gezicht, nek, en hals. Per been, voor je borst en buik moet je tweemaal deze hoeveelheid zonnecrème aanbrengen. Een handlengte zonnecrème van een volwassene komt overeen met ongeveer 15 keer sprayen met een zonnespray. De hoeveelheid die volwassenen dienen te gebruiken, is ook de aangewezen hoeveelheid voor kinderen.


Nog enkele handige tips:
• Kies een beschermingsfactor die past bij je huidtype.
• Breng de zonnecrème altijd royaal aan voor het zonnen.
• Breng de zonnecrème regelmatig opnieuw aan, minstens om de twee uur, ook na het zwemmen en afdrogen.
• Vermijd de intensieve middagzon tussen 11u en 15u en langdurige blootstelling aan de zon.
• Houd kinderen jonger dan twee jaar en baby’s uit de volle zon. Hun huid is immers nog niet voldoende gepigmenteerd op die leeftijd.
• Bescherm ze met kleding en gebruik een zonnemelk met een hoge beschermingsfactor voor de onbedekte delen.



07-07-2009 om 04:13 geschreven door fashionista


» Reageer (4)
06-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy modeshow lingerie en badpakken in Cali


Sexy modeshow lingerie en badpakken in Cali


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/7/13/4/album_large_954529.jpg




In de Columbiaanse stad Cali werd een opmerkelijke modeshow gehouden voor lingerie en badpakken. De Angeles-modeshow (Engelenmodeshow) was caliente (warm). Hier enkele voorbeelden.





http://www.hln.be/static/FOTO/pe/6/12/3/album_large_954528.jpg






http://www.hln.be/static/FOTO/pe/11/0/8/album_large_954533.jpg






http://www.hln.be/static/FOTO/pe/10/16/7/album_large_954532.jpg






http://www.hln.be/static/FOTO/pe/8/14/5/album_large_954530.jpg






06-07-2009 om 12:39 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
05-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christy Turlington


Christy Turlington is alweer te zien voor Yves Saint Laurent


http://img10.imageshack.us/img10/3911/christyturlington.jpg



Christy Turlington wordt het nieuwe gezicht voor Yves Saint Laurent. Het Amerikaans model zal de herfst- en wintercollectie promoten.

Het 40-jarige model maakte eerder al reclame voor Calvin Klein, Maybelline en Versace. Nu zal Turlington te zien zijn voor de nieuwe collectie van Yves Saint Laurent, ontworpen door Stefano Pilati. Het is vijf jaar geleden dat het model nog reclame maakte voor YSL.

Modebedrijven doen steeds meer beroep op oudere modellen. Zo kondigde model Twiggy onlangs haar terugkeer aan. Ook Linda Evangelista en Claudia Schiffer zijn nog actief als model.(br.she)




05-07-2009 om 11:42 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
04-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Modewereld ontdekt fat-shionista's


Modewereld ontdekt 'fat-shionista's'




 

'Fat'-shionista's, vrouwelijke modefreaks met een maatje meer, hebben ervoor gezorgd dat rondingen op de catwalk weer helemaal terug zijn. Een nodig tegengewicht tegen de fameuze size zero-modellen die het modebeeld nu domineren. Icoon van de beweging is Beth Ditto, zangeres van The Gossip.




 



Mode voor 'vollere vrouwen' heeft nu zelfs een eigen modeweek gekregen in New York. De fuller-figured fashion week bewees dat er een markt bestaat voor modieuze vrouwenkleren. New York kiest daarmee als eerste modestad voor wat onvermijdelijk lijkt: ook toffe kleren maken voor vrouwen die niet lijken op een kapstok. Bloggers pikken dat signaal naar eigen zeggen ook op. "Rondingen zijn helemaal terug", meldt Diane Dennis van 'Fat Girls like nice clothes too'.







Beth Ditto bewijst dat vollere of zelfs dikke vrouwen ook heel modieus kunnen zijn. In haar kielzog pleiten ook het grotematenmodel Whitney Thompson, en zangeres Adele voor echte mode voor grote maten. Adele verscheen zelfs in Vogue, dat jaren geleden Oprah Winfrey niet wilde 'omdat ze te veel woog'. Er is hoop voor iedereen. (br.hln)





04-07-2009 om 15:26 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ga transpiratie te lijf


Ga transpiratie te lijf


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/transpiratie.jpg?t=1246632618



De warme zonnestralen voelen heerlijk aan, en krikken ons humeur op. Spijtig genoeg zijn er ook nadelen aan het warme zomerweer, je zweet veel sneller en geurtjes krijgen vrij spel. Wij zetten enkele handige tips op een rijtje om transpiratie tegen te gaan en koel door de zomer te stappen.

Zweet is van nature geurloos maar door invloed van bacteriën krijgt het zijn typische 'zweetgeur'. De sleutel naar een minder zichtbare en ruikbare transpiratie is dan ook een goede verzorging. Zorg er steeds voor dat je haartjes netjes afgeschoren zijn onder je oksels, haartjes zijn namelijk de perfecte broeihaard voor bacteriën. Blijf tijdens de zomer ook ver weg van synthetische stoffen, zij laten je huid bijna niet ademen waardoor je sneller begint te transpireren.

Probeer bij je schoenkeuze steeds voor zalen op basis van koolstof te kiezen. Zij helpen geurtjes absorberen. Smeer ook dagelijks een beetje talkpoeder op je voeten en tussen je tenen, dit zal de transpiratie tegen gaan. Let op je voeding, want ook wat je eet bepaalt je transpiratieniveau. Blijf weg van te veel vetten en kruiden.

Kies voor een deodorant in spray- of stickvorm. Deze zijn efficiënter dan een nevelwater. Kijk bij de keuze steeds dat je deo aloë vera of katoen- en zijde-extracten bevat, deze hydrateren je huid zonder zo tot meer transpiratie aan te zetten.



04-07-2009 om 11:54 geschreven door fashionista


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!